A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

elaludt :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Zsófinak nagyon folyik az orra, és naaaaggggyon nyűgös. Szerintetek vigyem holnap 15hós oltásra? Vagy inkább csak jövő héten szerdán? :shock: Kíváncsi lettem volna a súlyára. :)
birolili

Sziasztok!

Dora köszi szépen megkaptam a tel.számot,fel is hívtam,de már idén nem vállal,mondjuk lehet,hogy úgyis csak jövőre állunk neki.Köszi a fogdokit is,szerintem a többiek nem olvasták,mert más nem írt vagy mindenkinek szuper jó fogai vannak és nem kell fogorvos :lol: .Igen,voltunk mérekezni,még mindig nem értük el a 8 kg-ot,viszont már 69 cm.
Viszont van egy kis szívzörej,ez tudom gyakori,de többiek nálatok is mondtak ilyet,megnézték uh-on?
Karácsonykor én nagyon szeretem a halas kajákat,mert amúgy ritkán eszünk,úgyhogy ebben nem tudok tippet adni.

Lina nagyon tetszenek ezek a víz alatti képek!

Roz a sütikéid jól néznek ki,szegény Áki,majdcsak kialussza most magából.Lehet,hogy az idő miatt is,de Lenci is nyűgősebb a héten.

Pille nagyon ügyes Orsi!

Lili szerintem,ha holnap is ilyen inkább vidd a jövő héten.

Syg esetleg pajzsmirigy túlműködésre nincs vmi homeopátiás szer?Zongorázni én is tanultam,már csapkodtuk is együtt Lencussal a billentyűket,élvezte :D .

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Egy kicsit el vaok maradva,meg el vaok havazva.Sok -sokat írtatok,nem semmi.

Bea
Anna október első hetében kezdte a bölcsit,azóta 3-szor volt betegen itthon.Most is folyik az orra,köhög is.Ez van.Muszály,mert február 5-én kezdek dolgozni,4 órás műszakban.Tetszik neki naon a böli,tegnap alig lehetett hazahozni,szereti a benti légkört.

Dora
A szokásos menün kívül én még csinálok mákos gubát,gesztenyével töltött pulykát,ami könnyű étel.Mert hát ugye a töltött káposzta elég nehéz kaja.

Dettus
Az én fogdokinőm Girbicz Julianna,a Vágó utca elején rendel.Hétfő-szerda-csütörtök délután 3-6-ig
kedden pedig 8-12-ig rendel.Ő jó szintén.Endre mióta oda jár,nem fél.Én sem.Sajnos a telcsiszámát nem tom,vhová naon elraktam.

Kob
gratula a vizsgádhoz :lol:

Virág
jól vagytok?

Lili
sajnos ez most a bacik idője,sajnálom hogy ti is náthásak vagytok

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

dettus
a múltkor írtam neked privit, megkaptad? :)

KépKép
KépKép
nana09

Hajny köszi neked is.

Nana megkaptam,már ment is a válasz.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Hűűű, a mindenit, megint alig győzőm visszaolvasni a rengeteg irományt, azért igekszem nem kihagyni semmit.

Borsika - gratula a vizsgádhoz!!! Ügyi vagy!

Ennn - szedema magneB-t, 3x1-et. Az orvos váltást még kicsit halogatom, még a régivel tartom a kapcsolatot.
Te meg tudod jegyezni ezt a sok infót amit itt cserélnek a lányok? Én is próbálgattam eleinte mentéssel, de aztán rájöttem, hogy túl sok lesz és nem is tudhatom melyikre lesz majd szükségem a babómmal, így feladtam. :lol: Jajj, remélem itt lesznek még akkor is és lesz segítség a kérdéseinkre. Meddig próbálkoznak Nálad a gyógyszeres kezeléssel? Az inszem nem merült fel még?

Bea - nekem csak a honlap cím jelenik meg, mert béna voltam és feladtam a küzdelmet a rendes megjelenítés érdekében, de csak a múltkor tűnt fel, amikor másik gépen voltam hogy látszik egy csomó mércike, az én gépemen meg semmi. Lehet valmi beállítási kérdés, nemtom! :lol:

Nana - köszi, a tejeskávé tegnap nagyon bejött. Megkönnyebültem kicsit végre. Ma viszont megint alig volt valami. Viszont narancslével nem keverhetem a tejeskávét, mert nekem savat csinál és akkor meg attól fáj a gyomrom. Volt már rá precedens. :(

Sygnum - szilvalekvárt megpróbálok szerezni. Hátha a piacon van jó kis házilekvár. És magában egyem? Egyébként lehet, hogy a felhalmozódott cuccostól is görcsölt a hasam, vagyis feszíthette az amúgy is növekvőben lévő részemet, mert a tejeskávés-megkönnyebbülős napon semmi bajom nem volt. :P

Roz - bébiétel szilvadesszertet is jól hangzik, majd utánanézek. Ez valami darált pempős dolog?

Akkor most a szomorkás rész, ha beszámolhatok Nektek?! El vagyok kicsit keseredve. Ma voltunk az Uh-on (11 hét 3 nap), ahol NT: 2,9 mm, ez a tarkóredő eredménye ha nem tévedek. És azt mondták 3-ig normál az érték. Ezért javasolt a genetikai tanácsadás, ahol biztos azt fogják mondani, hogy meg kell csinálni az amniocentézist. :cry: :cry: Ez annyira rossz eredmény lenne? Én félek attól a vizsgálattól, féltem a babámat! És ha nincs semmi baja, attól meg majd lesz?! Mi a garancia? Semmi? Annyira el vagyok keseredve! A CRL: 52 mm, a múltkori 6 hetes mérésnél, csak 6 mm volt. Szép nagyot nőtt, nem?!
Ja, és azt is ráírták még, hogy a 18. héten magzati echocardiográphia javasolt! Az milyen vizsgálat?

Egyébként más gond nincs, illetve van egy mioma, de amiatt azt mondják nem kell aggódni. 3/4 9-től 11:10-ig ott ültünk, mire végre behívtak. Valami borzalom ez az UH-os rendszer. És még akkor majdnem kiküdtek VC-re mert már megint kezdett telni a hólyagom, mire mondtam, hogy 3x voltam, és végülis megcsinálták. Honnan tudja kiszámítani az ember hogy mikor hívják be?! Hát már vagy 100-an elmentek azok közül akik utánunk jöttek, már begörcsölt a hasam is a sok üléstől! Az első beszedés után értünk éppen oda, erre a következő csapatot mind behívják előttünk!! Már ezen felhúztam magam. Miért nics sorszám vagy valami?! Na, mindegy, ide nem kell minden nap menni, az a lényeg.

Kép
potykamanó

Potyka, sajnálom, ez a rendszer a kórházban tényleg gáz, ezért is írtam a püben, h próbáld meg-ha megtehetitek-ezt az ultrahangosdit magánban intézni! Mindet megcsináltathatod ott is, sőt ha gondolod ezt is meg lehet ismétlni, persze kérdés,h ilyen gyorsan kapsz-e még időpontot, főleg így karácsony előtt.Beszéltél a Bíróval? Ő mit mondott???(elvégre is a 2.9, a nem 3).A magzati echo-n pedig semmi extra nem lesz, minthogy a baba szívhangját/szívműködését vizsgálják, de uez ill. hasi Uh-d lesz. :)
Az amniocentézis pedig nem kötelező, max. javasolt, de erről is tudod,mit gondolok.
Szilva: az áruházakban a babakaják között van olyan,h Fruttapura, abban is van szilvás, kb 4-500Ft, a 4x100g, de uott találod az üveges szilvakaját is(kecskeméti-ha jól tudom), és igen, pempő. :lol: (sztem Nagyikámnál még van házi szilvalekvár, hozzak egy üveggel?)

Roz, vmi lehet a levegőben, mert amit Hanna művelt ma az utcán :roll: :shock: :oops: ....
Hű, de jól hangzanak a kajcsik már megint-a maradékra befizethetünk :wink: :lol: ?

Lili, sztem ne vidd, várd meg míg elmúlik, e vsz vírusfertőzés, akkor pedig érdemes várni, de mindenekelőtt hívd fel a dokit, és kérdezd meg! Nyűgösséghez kitartást!! Közös és Zsófi nélküli mérlegelés esetleg? :wink:

Nana, fiúk jobban? Daniék hogy készülnek az oviban?

Kép
seriff

Ja és Potyka, még vmi, ma volt ugye vérvétel is? Annak mikor lesz eredménye? Ez a mi időnkben még nem volt, de ez is a kromosz.rendellenességek valószínűségét hivatott kimutatni. Ez, úgy tudom, egyedülálló, h itt minden kismamának megcsinálják, 12 hetesen, másutt fizetős(2 éve 25ezer volt, ill. lett volna nővéremnek).

Kép
seriff

Seriff - ez a magánban intézett UHosdit azt hittem csak plusszként írtad a múltkor is. Nem gondoltam hogy az a kötelezők helyett!!! Mert a barátnőmön is meglepődtem a múltkor mikor mesélte, hogy mennyit várt az UH-nál és mikor kérdeztem, hogy ezt a Temesváry dr akinek a magánrendelésére jár nem intézi el? Mire azt felelte, hogy ezekre a kötelezőkre mindenképpen be kell jönni a korházba?! Hozzá csak plusszban jár.
Szóval, akkor most kötelező ez a korházi vagy nem?! Mert lehet inkább áldoznék rá ha lehet magánban is. A korházban hátul a rendes UH-al szemben, ahol a Tankó rendel ott fizetős a rendelés? Mert van kint telefon amin be lehet jelentkezni és oda alig szállingóztak néhányan. Oda biztos lenne még időpont. Lehet, hogy megismételtetném ezt a vizsgálatot azért mégis inkább. :roll:

Megkerestük a Bíró dr-t is, Ő is azt mondja, hogy csak meg kellene ezt a genetikai vizsgálatot csináltatni, :( és hogy menjünk a genetikai tanácsadóba hétfőn, meg sem kell várni a vérvétel eredményét, hadd haladjon a dolog, szóval, igen, csináltak vérvételt, és kb. jövő hét csütörtökre mondták, hogy kész lesz, de lehet majd telefonon érdeklődni. Egyébként nagyon aranyos a vérvételes Julika!!!

A következő UH már hasi lesz, vége ezeknek a kínosaknak mostmár?

Deee aaaraaanyooos vaaagy!! Meg vagyok hatódva. :oops: Komolyan mondod a nagyid szilvalekvárját?! Hááát, ha van?! És ha kaphatok egyet, megbeszélhetjük a jövő hétre. Kitalálnék valamit amivel meghálálhatnám Neked. :P

Kép
potykamanó

Potyka,

Ha teheted tényleg menj el 4D-re, már csak azért is, mert azok a gépek korszerűbbek, pontosabbak. Illetve, ott nyugottan kikérheted a doki véleményét, és nem a "futószalagon" egy vagy és már ott áll a következő. sajna az ultrahangos rész tényleg elég kiborító. Amiket leírtál én is tapasztaltam. :)

Nekem már volt vérvétel a 12 héten, és kb 2 hét az eredmény, ha jól emlékszem.

Kép

Kép
nyhk

Potyka, ha megvan a tel. szám, hívd fel a T-t, és ismételjétek meg, főként ha Te úgy nyugodtabb leszel. Csak miél előbb, mert később már nem biztos, h valós eredményt mutat. Figyi az orrcsont mekkora?Nem plusszban gondoltam az UH-t,, Sz.G elfogadja a magán Uh eredményét, de sztem más dokik is!

Persze, h komolyan mondtam a szilvalekvárt, azt hiszem nincs a pincében, de úgyis megyünk holnap Sz-ra, és hozok ha még találok. Nem kell meghálálnod, nem azért kínálom fel :) !

Kép
seriff

Potyka, ha megvan a tel. szám, hívd fel a T-t, és ismételjétek meg, főként ha Te úgy nyugodtabb leszel. Csak miél előbb, mert később már nem biztos, h valós eredményt mutat. Figyi az orrcsont mekkora?Nem plusszban gondoltam az UH-t,, Sz.G elfogadja a magán Uh eredményét, de sztem más dokik is!

Persze, h komolyan mondtam a szilvalekvárt, azt hiszem nincs a pincében, de úgyis megyünk holnap Sz-ra, és hozok ha még találok. Nem kell meghálálnod, nem azért kínálom fel :) !

Kép
seriff

bocs

Kép
seriff

Egy kötőhártya-gyulladás mennyi idő alatt múlik el?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Szia Potyka! :) Az inszem még arrébb van. A dokim szerint, csak szépen fokozatosan, lépésről- lépésre. Nem elkapkodva, durr a közepébe. Szerinte is sokszor indokolatlanul és meggondolatlanul küldenek párokat pl. inszemre, lombikra. Én ezt bírom benne, a megfontoltságát és a türelmét. Nem vagyok még idős :lol: Tényleg jobb így. Mert lehet, h vmi beválik, és mégsem kell drasztikus dolgokhoz folyamodnunk. Mindennek kell egy lehetőséget, és egy kis időt hagyni. Az emberi szervezet sem viseli "sérülésmentesen" a beavatkozásokat, kezeléseket.
Persze, ez nem azt jelenti, h nem szeretnék már pocaksimizve itthon üldögélni, vagy babóci nyakát szagolgatva ücsörögni, de felfogtam, h IDŐ kell. Most 1 gyógyim van. Ennek még ez a ciklusom van. Utána jön a metformint. De addig is elzarándokolunk vagy az Istenhegyibe, vagy a Telkibe géndiagnosztikára ( már ha nem hajtanak el. Bár fizetős, ott azért nem tehetik meg), meg én is elbattyogok terheléses cukor és inzulin vizsgálatra. Kizárandó az IR-t, meg biztos ami tuti. Apucit is el akarom majd vinni andrológushoz ( bár ezt asszem az Istenhegyin megcsinálják a géncuccal együtt). Szedetem vele a vitaminokat ( most a méhpempő mellé még kap majd Maca Vibe-t). A mehpempő nekem is jár ugyi. Jó a mnyh-nak. Kell növelgetnem, mert elég satnyika volt legutóbb ( 4mm :( )
Nahhhhhhhhh jól kiírogattam magam.
Bocsesz a hosszú hsz-ért :oops:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Nyhk - és 4D-n is tudják nézni ezt a tartkóredőt (NT) amit most nekem néztek? Esetleg a 4D abban is pontosabb eredményt ad? És a 4D az csak hasi UH? Vagy abban is ugyanúgy csinálnak még a korai szakaszban hüvelyi UH-ot?

Seriff - a korházi számok vannak csak kiírva és hogy 9-12-ig, így leghamarabb csak holnap tudok már telefonálni. Nem tudod, hogy az ott fizetős-e? Te is mintha írtad volna hogy ott voltál.
Tudom-tudom, hogy nem azért ajánlottad a lekvárt, hogy én hálálkodjam!!! :lol: Orrcsont mekkora? Nem írtak nekem olyasmit. Azt is kellett volna mérni? Hát nem mérték. :shock: Csak a CRL: 52 mm és NT: 2,9 mm :( Nor. plexus chorioideus - hát ezt nem tom mi, de ezek szerint normál. Négy intact végtag - ez gondolom azt jelenti, hogy rendesen megvan keze-lába ahogy az illik. És az adnexumok vetületében kóros resistencia nem látható. - hát ebből is csak azt szűrtem ki, hogy okés, bármi is legyen az az adnexum, ezért nem is foglalkoztatott. Ennyi volt az infó a papírkámon! De orrcsont? :shock:

Ennn - persze, nem is azért kérdeztem ,hogy kapkodnod kéne, hiszen ahogy mondod fiatalka vagy még, és tényleg mégis mentek géndiagnosztikára? Csak biztos ami biztos alapon vagy javasolta az orvos? A metformint az mire van?

Kép
potykamanó

Seriff - nem nor. plexus, hanem norm. plexus...

Kép
potykamanó

Sziasztok :)

potyka
igen pempös dolog de fini :) uh :( sajnálom :( seriff bizti tud segiteni :) egyébként nikivel én is magán uhra jártam az északi térfalhoz akkor még altorjyaihoz aztán leesett az állam mikor adrival 3,5 órát !!!! vártam egyszer :shock: na ezen tényleg változtathatnának az uh.-on :?

kob ?
hogy vagytok ??? Tanulás ??

dóra
mikor menjünk :lol: :wink:

lili
szerintem ne vidd el lilit vagy vidd el és beszéld meg a dokival de ha folyik az orr szerintem nem fogják beoltani :)

képzeljétek hoyg jártam ma azt hittem hátast dobok. A fodrászom elmet bp. -re dolgozni és helyére odakerült egy fiatal srác mivel a régi fodrim nagyon dicsérte elmentem ma hozzá nagyon klassz lett hajam fitalos kalassz lett a melir jó a szín ..... de mikor modta mennyit fizetek azt hittem leesik az állam 7200 ft ot kért :shock: :shock: azt hiszem többet nem megyek hozzá azt modta emelkedtek a festék árak meg Ő jobb minőségű cuccokkal dolgozik na meg teljessen uj frizurát vágott na de akkor is... a másik fodrim 3500-4000 között kért le voltam döbbenve ...főleg igy karácsony előtt elég mellbevágó volt

Kép

Kép

Kép
roz23

Na jól elszállt, amit írtam, de hova lehetett???????????

Potykamanó:
Gondolom megvan neked, de biztos, ami biztos: 516-926-os számon nekem olyan másfél hét után megmondták a genetika eredményét.

Ennn,
ma jártál az eszemben. Pesten voltam, du. 3-ig nagyon ráértem, ha ott mentél volna UH-ra, még el is tudtalak volna kísérni.

Dettus,
69 cm, nem semmi, lassan Lencsike Lilit is lehagyja:)

Amúgy Lili is taknyos lett mára. Kicsit lelkiismeretfurdalásom is volt, hogy itthon hagytam, de hát néha van olyan "pofavizit", amin illik ottlenni. Karácsonyozás volt a munkahelyemen.

Lili,
szerintem sem fogják beadni Zsófinak az oltást. Mondjuk nem tudom, nálatok hogy van, de nálunk betegen nem is vihetjük oda tanácsadásra a babát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Potyka,

A 4D-n is megnézik azokat a dolgokat mint a korházban. Én Bérczi Ildikónál voltam az Északi térfalon, ő csinálja a korházban is (és Miskolczi, ha jól emlékszem a nevére). Nem a 12 héten, hanem későbbire mentem, szóval nem tudom, hogy hasi-e de szerintem még nem . Egyébként több helyen is csinálnak a városban 4D, biztos valahol kapsz egy időpontot.

Roz,
Áki? Nem lett beteg? Csak rossz napja volt? Cukort sikerült már megnézni?

A FreeCall tiltott le már valakit rajtam kívül? Megvan, hogy hogyan lehet újra "éleszteni". Ha érdekel valakit szóljon.

Kép

Kép
nyhk

Az előző oldalt csak most sikerült előhívnom:

Cukker,
az a tájékoztatóban is benne volt a hűségprogramnál, hogy a játék kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy a szállítási idő 2-3 hónap. Amúgy nekem ugye tegnap jött meg az egyenlegközlő, ma felhívtam őket, hogy és hol van az, amit korábban rendeltem, és azt mondták, hogy ha azon volt internetes jutalompont is, akkor annak a feldolgozása tovább tart. Amúgy a levelet én november közepén adtam fel, és december 8-án érkezett hozzájuk. Azt nem tudom, hol volt három hétig.
Azt hiszem, én is leszokom a Pempersről. Amióta visszaálltak a nem gumis szélre, ami olyan nagy is ráadásul, szóval ez már nem jön be, nem lehet szépen ráadni Lilire. 4+ ból sikerült még találnom itt-ott 3 csomagot a jóból, aztán ha az elfogy, majd keresünk mást. Mondjuk WC??? :D :D :D Nincsenek is nagy igényeim, áááááááááááá :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi lányok, tuti, h. nem viszem..... :( Estére belázasodott . :(Most először. Kicsit meg is ijedtem......Kapott fél germicidet, és alszik. Csak néha felsír szegénykém. :(
birolili

Lina, én is mindig megnéztem, h. milyen mintájú a 4-es. :D Én is csak felhőset vettem :D.....de mostanában már nem találok olyat. :(
birolili

Most pedig teszek fel pár képet én is.

Amiért nem tudok jönni netezni:

1, :

Mikulás bácsi hozta Zsófinak. :D Így viszi mindenhova.

Kép

Anya tudott copfokat kötni nekem. :)

Kép

2, :)

Ha elalszik este Zsófi, ez most a kedvenc időtöltésem. :)

Ezzel kb. 3hete lettem kész. Azóta már elkezdtem egy újat. De az ennél 4* nagyobb. :) :shock:

Kép

Ez pedig apa karácsonyi ajándéka mellé egy kis saját készítésű ajándék is. :)

Kép

Nem untatok senkit tovább. Csak ennyit szerettem volna. :)

Lina, nagyon tetszettek nekem is Lili úszós képei! :)

És Beáék, GRATULÁLOK! :) :) :) Óriási Lilla!
birolili

Sziasztok!

Koszonom a karacsonyi menu otleteket! :D Gesztenyes-aszalt szilvas gongyolt hust, fustoltsajtos gongyolt hust, hagymas-majonezes krumpli + meg valami koret keszitek. Edessegnek meg rendhagyo csokitortat, a maradek gesztenyebol meg puret. :D A mezes iden kimarad, tavaly sem fogyott el. :roll:

Lili, gyonyoruek a munkaid! A Lanarte epres kep nekem is kedvencem, egyszer en is megcsinalom! Amiota itt lakunk meg csak elo sem vettem a xszemest. :roll: A karacsonyfas is gyonyoru!!!!
Zsofi meg cuki a copffal! :lol:

Na ennyit tudtam irni, mert Kati az olemben es elunta a dolgot.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Képzeljétek Lilinek már 4 foga van, és jön az ötödik!!! :D :D :D
Csak nem kell kétfogúan egy éves vizsgálatra menni:)

Én már olyan izgatott vagyok, öt nap és egy éves a lányom..., el sem hiszem.

Lili,
nagyon édesek ezek a copfok. Na meg a karácsonyfás is nagyon tetszik.

Dóra,
ezek jól hangzanak. Tényleg, nekem nem is kell főznöm karácsonykor. 24-én a nagymamámhoz megyünk, 25-én a Szláva családjához (vagyis ha nem lesz bárányhimlős Lili unokatesója, csak akkor), és 26-án meg anyuhoz. Szóval jó dolgunk van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz, vegul kiderult, hogy mi baja lehetett Akinak? Most milyen a kedve?
Jovore megbeszelunk egy napot! :wink:

Dettus, szivzorej :(
Katinak nem volt ilyen, nem tudok ra mit irni. Azert remelem nem komoly! Mikor mentek uh-ra?
Szerdan a babakocsit ismertem fel, a ferjed tolta, mar hatul voltatok - en kutya setaltattam, a ferjed latott is.

Nykh, kinek van kotohartya-gyulladasa? :?
Es igen, Kati kedd ota jar! :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,

Sajna Petrusnak, és nem akar mulni, ráadásul mostmár lázas is. :(
Gratula Katinak!!!!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Gratulálok Katinak! :) De jó. Hétfőn sem kellett már neki sok. :)

Nyhk, sajnálom a kötőhártya gyulladást! :( Ilyen picinél. :( Zsófi is eléggé nyafis. :(

Dettus, az egyik ismerősöm kisfiának volt ilyen szívzöreje, de kinőtte 1éves korára. Remélem nektek sem maradandó!
birolili

Dora, Te is így komplett keresztsemes pakkot szoktál venni? Ugye a Lanarte olyan. :) A Lanartos katalógusban sok gyönyörű keresztsemest láttam. :)
birolili

Nyhk, jobbulast Petranak!

Lili, a netrol szoktam letoltogetni a mintakat es a kodokat... :oops: Szivesen kuldok, ha kersz! A kovetkezo munkam egy babakoszonto lesz a baratnomnek. :D

Lina, tenyleg hihetetlen, hogy nalatok is eltelt egy ev... :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Lili
naon szépek a munkáid!A kislányod még azoktól is szebb,igazi hölgy a kis táskájával.

Lina
Anna is két nap és betölti a két évet.Nem akarom,jó lenne ha ilyen kis édes maradna mindig.

Nyhk
nekünk is letiltott már a free call,párom letörölte a progit,majd újra telepítette egy másik email címre.De naon érdekelne a te módszered.Elárulod?Köszi szépen!
Jobbulást Petrusnak!

Manó
Nem kell ám idegeskedni a pocaklakó miatt,minden rendben van vele.Legalábbis remélem.Mondd a pocidnak,és úgy lesz.Hall a baba mindent,én mindig megbeszéltem vele mindent.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok

lina már annyiszor akartam irni lili képet ezt ami neved alatt van simán belehetene küldeni mint kecskeméti képeslap :D :D annyira édes ezen a képen :)

nyhk
sajnos igen beteg lett de igazán megfázás folyik az orr ameg köhög de ez inkáb a tegnapi "hisztitől" van ... nem tudom mi lehett a baja ma mennem kellene egy csomo helyre nem is tudom el merjek e indulni :? mi lesz ha megint csinálja nekem olyna izomlázam van hoyg nem tudom haza cipelni ... ha megint rátör ez a sirás csapokodás... még arr ais gondoltam hogy nem e fázott ....
petrusna kjubbulást

lili
nagyon ügyes vagy :) zsóficica naggggyon cuki főleg a coffik :) ne meg a táskás kép :D zsófi hoyg van ?????

seriff
hannácska ?? hogy van? hannácska mit csinált az utcán ?

syg
leo ??? hogy van

bea
és liliácsak ???

hu most majdnem midenki náthás vagy beteg

dóra
persze csak jövöre nekünk ez az év már totál zsufi még adri szülinapja is lesz a két ünnep között ...de majd megejtjük egyszer :)

dettus
nálunk nikinek volt szívzöreje az uh . után többet tudnak mondnai de ne aggódj nekün ka a gyenes doki ő volt akkor itt kardiológus (talán még most is) azt modta hoyg szivzöreje kb minden 3. kisbabának vagy felnőttenk van de ez nem veszélyes és általában azt hiszem 3 éevs korukra kinővik nálunk is kinőtte niki semmi gondunk nem volt vele :) ne aggódj :) nyugi minden redben lesz :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
nekem is tetszik ez a kép. Ezt tetettem a bankkártyámra is.

Dóra
én azt hittem Katika már régen jár. Vagy csak motorozni tudott veszettül: :)

Nem tudom mi van ma, nem tudom Lilit letenni a kezemből. Úgy sem jó mesekönyvet nézni, hogy egymás mellett ülünk, csak a kezemben. Ok, beteg egy kicsit, de ilyen nem szokott lenni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
elfelejtettem írni hogy gratula a fogakhoz,és hogy köszi mégegyszer a pontokat.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dettus,

Ádámot 1 hónapos korában vittük UH-ra szívzörej miatt. Kontrollra
3 évesen kell vinni. A doki tök normális volt, elmagyarázta, hogy ez elég gyakori és hogy kinövik, ha mégsem, akkor meg ne engedjük, hogy mélytengeri búvár legyen :) Szóval nyugi, annak idején mi is megijedtünk, mivel csak otthon a zárójelentésen olvastuk (bent nem mondtak semmit erről, pedig a dokinővel többször is beszéltünk). A legrosszabb az volt, hogy 1 hónapra kaptunk csak időpontot, és a várakozás szörnyű volt.

Hajny,
Engem annakidején 2 nap múlva letiltott a freecall, és az újratelepítés sem segített. De most véletlenül beszélgettem egy ismerősömmel és ő mondta, hogy új user néven más E-mail címmel kell bejelentkezni. Szóval kb. ugyanaz a módszer. Én örülök neki, hogy ismét szabad a pálya !!!!!!!

Gyógyulást monden kis betegnek!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Tegnap egész nap Pesten voltunk,aztán csak este értünk haza,úgyhogy már nem volt erőm írni.

Lili köszönjük a gratulációt. :)Sajnálom Zsóficicát,gyógyuljon meg minnél hamarabb.Csodapiros kis szütyőkéjével csuda-csini nőci ám, :D,és azok a copfok... :wink:

Dora hatalmas gratula Katinak :D(vége a nyuginak,lehet szaladni utánna :) )

Nyhk Petrus :(
Mit kapott rá eddig?
Kamillával mosd a szemét sűrűn...és figyelj arra,hogy egy törlés,egy vatta.Ugyanazzal ne töröld le mégegyszer.Más sajna most nem jut eszembe.

Dettus szívzörej nálunk sem volt,de úgy tudom elég gyakori a babáknál,és ált. kinövik.

Hajny és hová jár Annácska?

Ser tényleg mit csinált Hanna az utcán.Nem hiszem el hogy "rosszkislány" lett volna. :)
Mindíg olyan kis tündérke,mégcsak egy hangos szót sem hallottam tőle soha.

Roz tegnap voltunk drnőnél és minden oké.Tényleg nagyon jók ezek a homeopátiás készítmények.Megúsztunk vele egy újabb antibiotikumos kezelést.

Lina bankkártyára?Tök jó és ötletes. :)

Syg merre jársz?Hú a könyvedet pedig lassan már visszajuttatom. :oops: Azt a Pénzes félét nem tudtam sehonnan sem megszerezni,még a kiadótól sem,de aztán épp láttam egy másik kiadó honlapján,hogy ők hamarosan ki fognak adni egy átdolgozott kiadást.Nagyon jó könyv.Zsolti már menni akart nálatok vmelyik nap, fel is hívta Robit,de mondtam neki,hogy csak akkor megyünk,ha Lilla oké.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bea
Anna a Lánchíd utcai bölibe jár,naon megszerette.Ma a gondozónőt agyonpuszikálta,csak úgy tudtam elhozni.Érdekes,itthon nem csinál ilyet. :lol: Minket nem puszikál ilyen soxor.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny

De jó....Én már azzal is kibékülnék,ha Lilla fele ennyire lenne lelkes. Bár ma bevittük délelőtt,mert karácsonyi ünnepség volt,és meglepően lelkes volt. :shock: Hátha...(kopp-kopp)

KépKép
KépKép
sbea

Nem tudom mi lehet Lilivel, ma alig volt ébren. Reggel fél 8-10-ig, meg 12-fél2-ig. Azóta megint alszik, lassan 3 órája. És ráadásul a franciaágyon. Azt veszem észre, hogy ott sokkal jobbakat alszik, nyugodtabb, nem dobálja magát. Lehet, hogy csak útálja a rácsokat, hogy beleveri magát? Mikortól érdemes egyébként őket átteni rendes ágyra?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili
Mi akkor tettük ágyra amikor elindult.Így amikor felébred,át tud jönni hozzánk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Linacska, te mit dolgozol? És itt Pesten, vagy csak feljárogattok?

uh-r a csütörtökön megyek, de Kecsóra.
Potyka, a géndiagnosztikát jegeltem most, mert hát pééééééz. És majd tavasszal.
A metforminról annyit, h IR ( inzulin rezisztencia) esetén hatásos szer. PCOS nem hivatalos gyógyszere. Sokaknak segített. A www.pcos.hu oldalon sok érdekes és hasznos infó van. Érdemes mindenkinek elolvasni. :)

ennn

:!: Lányok, volt már vki a Papp László Sportarénában? Hova érdemes jegyet venni? Köszi :!:
birolili

lili
a www.jegyelado.hu .-n az egész aréna térképe rajta van ott nézd meg szeméylessen még nem voltam tapsztalatom nincs

Kép

Kép

Kép
roz23

Linacska - a vérvételen felírta nekem a kedves hölgyike a telefonszámot, így megvan de azért köszi a segítő szándékot.

Lili - aranyosak a Zsófis képek. És milyen ügyi vagy!

Hajny - igyekszem azért nem idegeskedni, attól függetlenül, hogy persze bánt a dolog, hogyne bántana és foglalkoztat a téma rendesen. Már egy csomó mindent olvastam ez ügyben a netről.

De végre kicsit takarékra tudom tenni magam az ügyben mert kaptam időpontot hétfőre és megyek UH-ra.

Ennn - hát tankolj fel csütörtökig energiával és türelemmel, mert biztos kismillióan lesznek!

Kép
potykamanó

Szerintem most a rendelőjébe megyek. Csak azt nem tudom az hol van. Egy hónapja azt mondta, h ha a 12 napom csütörtökre esik, az jó is, mert akkor nekem sem kell a melóból hiányoznom és reggel lemennem, mert délután ő is megcsinálja.
:)
Hát remélem sikerül ez a délutáni akció. Nem akarok hiányozni.
Engem multkor kb 5 perc alatt behívtak. Nem is értettem, h hogyan. A tesómmal voltunk. Odaértünk a dokival beszéltünk, aztán leültünk az uh váróba. Én beugrottam a wcbe ( kb 2 perc) és mikor kijöttem, mondta a nővérem, h már szólítottak. Siessek. :shock: :roll: Szóval nemtom mi volt.

ennn

Ennn,
én tavaly novemberig Pesten éltem, bár eredetileg kecskeméti vagyok. Újpesten laktunk. A T-Comnál dolgozom, belső képzéseket tartok. Szóval a munkahelyem Pesten van, így nem tudom, hogy lesz majd, ha vissza kell mennem dolgozni. Amúgy Lili nekem is Merckformin után lett. A doki mondta, hogy ne ijedjek meg, az lesz ráírva, hogy az időskori cukorbetegség kezelésére való, de higgyem el, jó lesz nekem is. 3 hónap és meg is fogant Lili.

Lili,
mi voltunk most nemrég, a küzdőtéren ültünk. Az is be volt székekkel rendezve. Mi elég közel ültünk a színpadhoz. Mire mennétek?

Hajny,
lehet, hogy lassan eljön nálunk is a nagyágy ideje, csak ugye nagyon forgolódik Lili, félek, hogy leesik. Valami olyan mondjuk jó lenne, mint Annáé, amit ki tudunk húzni, meg valami alacsonyabb kivitel, amiről nem esik nagyot. De lehet, hogy szimpla szivacs lenne a legjobb.

Sam,
itt vagy még? Mi újság? Hogy érzed magad?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, apának a karácsonyi ajándékára mennénk: :D Piramis koncertre kap jegyet tőlünk ( Zsófitól és Tőlem) . Igaz, már megvettem, csak hát ugye állóhelyek is vannak, amit Te küzdőtérnek neveztél...így nem tudom, h. melyik rész a jó.....mondjuk a legjobbak már elfogytak.
birolili

Sziasztok!

Hát most meg én lettem beteg. :(Fáj a torkom,fejem...
Borzasztó mérges vagyok,mert Lilla szegény épp most gyógyult meg Remélem nem fertőzöm vissza.

Lilla babázik :) Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: