A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Lányok, mostmár tök komolyan kíváncsi vagyok ,ráfogom a kómára és megkérdezem tőle.
:D Én a jó múltkor Gabbokán nevettem jót, amikor szintén a t. doktor úr volt a központi téma és Gabboka kapott tőle az iwiwen egy körlevelet. Persze nem tudta előre mi az, de mondta, hogy majd megállt a szíve. :lol: :lol: :lol: Azt hiszem néznénk nagyokat ha egyszer csak bejelentkezne..... De jobb ha nem olvas vissza :oops:

Jól emlékszem, hogy régen Rákóczi Ági is írt ide?????? Hm?????

Megyek anyóshoz Szandiért, aztán boltba - estefelé jövök.

Heni

Kép

Kép
cancan

Kriszta,

nem mértem, mennyit evett, és kb130at fejtem utána. én is azt hiszem, pár nap alatt hozzászokik a cicim az éjszakai pihenéshez, de alig birom kivárni, olyan kellemetlen.

Cancan,
én nem akarlak elkeseríteni, de amikor bent voltam a kórházban, akkor hallottam, hogy beszélik a dokik, hogy Dóri megírta a babaneten a szülését. Amikor Gozár nem ment be, és Mészi volt a mentőangyal. Szóval szerintem mindig olvassa valaki a szülészetről, amit összezagyválunk, és ha számukra is érdekel van, azt megvitatják... :D úgyhogy psszt, a falnak is füle van! :D

Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok!!

Köszönjük a jókívánságokat! Mindet átadtam a Kisasszonynak!

Képzeljétek, tegnap óta nyégykézláb mászik (eddig csak kúszott, nem voltam tisztában a speciális helyváltoztatási fogalmakkal! :D :oops: ). Igaz, még kell egy kicsit gyakorolni a dolgot, de azért már megy!

Jube!

Gartula a hosszú alváshoz! Milyen jó gyerek ez a Panni! Képzeld, az új babakocsiba múltkor Luca aludt kint írd és mond 2 órát!
Kis hősök ezek a csajok!

Durcáéknak és a finishelőknek nagyon sok drukk!
Sok puszi. Dóri& Luca

Kép
nagydora

Sziasztok lányok!

Nem vagyok valami vidám,mondhani nagyon szarul vagyok,de beugrottam,hogy első kézből tájékoztassalak benneteket,hogy hol is tartunk valójában.
Először is a szülésemről!

Nagyon szép szülésem volt,álmodni sem álmondhattam volna szebbet és gyönyörűbbet, a férjem többet segített,mint bárki a földön és Keszegh ÉVI világ legjobb szülésznője és embere.A dokim,pedig: le a kalappal előtte,partner volt és támogatott és segített.
végül is csütürtök 10től vajúdgattam,majd reggel hívtuk Évát,aki mondta,hogy menjünk, egyébként is mentünk volna ctg-re.Bent maradtam,felvettek,és kb 12 körül kerültem a szülőszobára hát,kb3perces fájásokkal.fél 3kor a doki burkot repesztett,ott volt egy kb 3x5 fájásom,ami állati gáz volt,ott készültem megcsászároztatni magam:-)),de a doki mondta,hogy késő bánat,eb gondolat:-))
aztán 3 tolofájás,alatta 2 nyomás és Borókánk kibújt,3500gramm és 55 centi.

ami aztán jött nem részletezem.
a mai álláspont a köv:
Bori szombat óta intenzíven van, orrszonda, és infúzió.Sajnos a gyomra tele van váladékkal a mai napig is,etetni nem tudják,amíg ez nem múlik.
Kap antibiotikumot, gyakorlatilag a keringési probléma tegnap jelentkezett nála először,kap gyógyszereket..de nagyon kűzd,mi pedig nagyon reménykedünk.
Kardiológus biztat,hogy gyógyult lesz a gyerek.én is tudom.Most azért imádkozom,hogy haza tudjuk hozni karácsonykor, illetve haza tudjuk hozni a műtét előtt.Ebben mindenki biztos,hogy íg lesz.
Nagyon nehéz,állandóan agyalok,hogymivel vívtam ki a sors haragját,de valójában tök mindegy, nem ez a lényeg.
Manka egy hős,bár szegényke ő is nagyon beteg most.
igyekszünk menni minden nap,én ma nem tudtam,manka miatt,de lányok,mikor ott vagyok,csak rosszabb lesz..tegnap is megfogta a kis kezével az ujjamat, rámnézett a kis kék szemeivel, azt hittem belehalok,tisztába tettem,de nem fogatma még meg,nem ölelhettem még magamhoz.Remélem a jó isten megengedi nekem hamarosan.

Jövök még lányok,remélem jo hírekkel,mindenkit nagyon puszilok és köszönöm azt a sok jót,amit adtatok nekem.
üdv,durca

Kép

Kép
durca

hát majd alkalomadtán kitörlöm a várandós vonalzót.

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Durca: Bár mi nem régóta ismerjük egymást, de szeretnék ettől függetlenül minnél hamarabbi gyógyulást kívánni Borókának. Teljesen könybe lábadt a szemem mikor olvastam a beszámolódat. Nagyon sok erőt kívánok Nektek!

Képzeljétek végre van orvosom :D A Gozár doktor elvállalt. Jövő héten megyek is a magánrendelőjébe. Ezt egy kicsit sajnálom, mert szivesebben jártam volna a kórházba, de mindegy.
Nagyon szépen köszönök mindenkinek mindent!

Rita: Neked is köszönök mindend, de még úgyis fogunk találkozni a kórházban :D

Szerintem is olvassák az orvosok is a fórumot :lol:
cukorfalat

Sziasztok!

Durca!!
Rengeted erőt, hitet, és kitartást kívánok nektek!
Borókának mielőbbi gyógyulást!

Jube!

Ezt még nem is mesélted, hogy beszélték, hogy mit írtam ide!?
Hogy is volt ez??

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Durca!!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Borókának, Neked pedig nagyon-nagyon sok erőt és kitartást!! Mi itt mindannyian szorítunk Nektek!! Az orvosok is biztatnak, éppen ezért ne csüggedj, minden rendbe fog jönni!! Amikor van pár perced léci gyere és mondd a fejleményeket!

Kép
ildi35

Dóri!

Boldog névnapot kívánok a kislányodnak!

Kép
ildi35

Durca, köszönjük szépen, hogy vetted a fáradtságot és leírtad, hogy mi történt! Nagyon nehéz most Nektek, de hidd el, hogy minden rendbe fog jönni hamarosan! Veletek vagyok, vagyunk mindenki itt a fórumon és szívből kívánom, hogy a legközelebbi beírásod alkalmával már jó híreket hozhass! Millió puszi és ölelés!!!!!!

Jube! Nagyon ügyes a kisjányod!!! Szerintem is majd beállnak a melleid, nekem is igy volt, mikor Kolos csak egyszer kelt éjszaka először átáztattam még az ágyneműt is aztán valahogy beállt. Most meg ezzel nincs gond, ugyanis kisördög kel 3 óránként.

Jajj csajok, Ti már a krácsonyfát vásároljátok? Szerintem nálunk megint az utolsó pillanatban lesz megvéve. Tavaly a két ünnep között lett feldíszítve, mert egy kicsit később kaptuk meg :roll:

Luca boldog Névnapot!!!! Gratula a mászásodhoz!!!!!

Cukorfalat örülök, hogy végre lett dokid, mostmár megnyugodhatsz és belefeledkezhetsz a karácsonyi előkészületekbe!

Elképzelhető, hogy kapnak infókat a dokik, hogy mi megy a fórumon, ha nem is napi pontossággal, de szerintem is képben vannak! Biztos hízik a mája egy két dokinak :lol:
marcsim

Már meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtem.
Ildi! Hannának voltak előjelei, hogy kibujik a foga, vagy csak ugy kibujt?
marcsim

Durca-drága! Nem vívtad ki senki haragját. Biztos vagyok benne, hogy Boróka most nagyon küzd, és tanít Benneteket. De nem filozofálok. Minden rendben lesz! Nagyon erősen hiszek. A hitem elég rendíthetetlen.
vbea

DURCA! Nagyon nagyon szorítunk, hogy Bori mielőbb felépüljön és karácsonyra már együtt lehessen a család! Lehet tudni, hogy mi okozta ezt a szörnyűséget???? Tiszta volt a magzatvíz???
Nagyon örülök, hogy ilyen szép szülésed volt, látod? meg tudtad csinálni! Boróka pedig olyan erős kislány,mint anyukája és biztosan MINDEN RENDBEN LESZ!!! KITARTÁS!!!! VELED VAGYUNK!!!! És ha gondolod, gyere nyugodtan panaszkodni csak úgy, ha ezzel segítünk.

Cukorfalat: na, remélem megnyugodtál! :lol: Én is azt vallom , csak jobb annál szülni, aki végigkíséri a terhességed!

Eni! Hun vagy Te Lyány? Gyártod a karácsonyi ajándékokat? Vagy parázol????? :lol: :lol:

Különben Lányok, biztos vagyok benne, hogy Vida doki tudja, hogy ennyien szeretik. Nagyon ritka az olyan orvos , mint Ő. És ha ettől hízik a mája, hát egészségére, mert megérdemli!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Marcsi!

Hanna ezerrel nyomta mind a két öklét a szájába és rettentően elkezdett nyáladzani. Először arra gondoltam, hogy felfedezte, hogy betudja gyömöszkölni az ökleit a szájába és, hogy ez milyen jó móka neki. Igazából arra lettem figyelmes, hogy ilyen gyömöszkölős manőver közben többször felsikított vagy keservesen elkezdett sírni. Ekkor húztam végig az ujjam az ínyén és akadtam a fogacska tűhegyes végébe. Azóta Dentinox géllel kenegetem az ínyét, ez úgy-ahogy segít.
Ma megkapta a 3 hós oltást, most volt egy kis sírdogálás utána. Egyébként kutya baja, sőt ma kifejezetten jókedvű, egész délután gagyarászik és vigyorog, mint a tejbe tök. Hála az égnek.

Kép
ildi35

Sziasztok lányok,

Mi minden történt megint az elmúlt néhány napban...

Először is millió gondolatot és szeretet és erőt küldök Durcának és Borókának!!!
Szerintem ne aggódjunk, hanem gondoljunk rájuk sokat, mert a gondolatnak is van gyógyító ereje!
Biztos hogy erős kislány Boróka és jó kezekben van.
(A barátnőm kisfia is hasonlóan (súlyosabb eset volt) került a Tűzoltó utcába, érte 4 hétig szorítottunk nap mint nap, ma már 4 éves kis vasgyúró!)
Szóval csak a jóra gondoljunk!!!!!!

Más:
köszönöm szépen a tippeket, nem hatott Máténál sem az Espumisan, Infacol, kamillatea, SabSimplex.
A Suttógóból rájöttem hogy neki nem azért fáj a pocakja mert nem tud pukizni hanem azért mert gyorsan eszik és van egy kis enyhe refluxa, azaz visszajön a tej meg a sav a nyelőcsövébe. Ezért bukik gyakran meg fáj neki a nyelőcsöve. Mióta evés után egy félórát tartjuk hogy a feje magasabban legyen mint a pocakja meg nem rázogatjuk hogy büfizzen, sokkal jobban van. Vízszintesen nem volt jó szegénykémnek, azért aludt el olyan nehezen és sírt fájdalmasan.
A doktornő azt mondta kinövi, a koraszülötteknél ez gyakrabban előfordul.

BOLDOG NÉVNAPOT VÍGH LUCÁNAK :-)))

Cancan
remélem jól vagy! Ez az eü.küret olyan hamar meglesz, hogy észre sem veszed! Míg a kórházban voltak két nőcinek is csinálták, mindkettő délelőtt jött, délután 2kor már ment is. (az egyik a Haris György felesége volt)
Nem volt fájdalmuk, megkérdeztem.

Cukorfalat
Ne aggódj, egyél ami jólesik! Nem tudsz annyi májat megenni ami árthatna. Régebben, mikor anyu engem várt még kifejezetten ajánlott volt a máj. Amit tényleg kerülj (szerintem) az a nyers hús vagy hal. Sushi, tatárbifsztek ugrott :)

Tündériek a babák, tegyetek fel még jóóósok képet!
masni

Sziasztok!

Először is én is drukkolok nagyon Borókának, biztos vagyok benne, hogy karácskor már otthon lesz, és annyit ölelheted magadhoz Durca, amennyit csak akarod!

Boldog névnapot Lucának! És gratulálok a mászáshoz!

Jube! Amikor Léna először átaludta az éjszakát, akkor én is így jártam, iszonyatosan fájtak a melleim hajnal óta, így én nem aludtam annyit, mint ő. Aztán reggel az egyiket kiszopizta, a másikat lefejtem, hogy ne feszüljön annyira. Kb 5 perc alatt lejött 120 ml... :oops:
Azóta is, ha átalussza az éjszakát, akkor reggelre baromira tele lesz, de talán már egy picit jobb. Azért még mindig lefejem, gyűjtögetem neki, biztos, ami biztos. Legfeljebb majd megkapja a főzelékeibe, majd ha már eszik olyat.

Cukorfalat! Örülök, hogy lett dokid, biztos voltam benne, hogy nem lehet az egész szülészet szabadságon augusztusban. :wink:

Na, jó hosszú lettem, de hát már alszik a kiscsaj, így ráérek. Megyek is vacsizni.
Jóéjt mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!
Durca, örülök, hogy a szülésed szép élmény lett, tudom, hogy ez is fontos volt neked, még akkor is, ha most erre nem tudsz koncentrálni.
Borókának kitartást, és biztos karácsonyra már otthon lehet.
Puszi

mtunde

Durca!
Kis családom nevében kívánok sok erőt, minden rendben lesz ebben biztosak vagyunk! Várunk a jó hírekkel! Sok-sok puszi az egész családodnak!!!!

Masni!
Ez a suttogó ilyen okoságokat tud? Én is elkezdtem olvasni!
Te is tegyél fel képet, ha tudsz a kis manóról! :D

Jube!
Amikor Martin először aludt egyfolytában 7órát, (9-től 4-ig) én hajnali kettőtől óránként ébredtem magamtól, hogy nagyon duzzad a cicim, csak mikor rágondoltam a babámra folyt a tejem! De azóta beállt rendesen! Csak egy pár napig kellemetlen, dehát ennél nagyobb bajunk ne legyen az életben!

Lucát Isten éltesse!

És Martin dicséreteit köszönjük szépen!

Dorka jó, hogy te is írtál!

Ancsa?? GYörgyivel tényleg mi lehet már...

És Gabboka?
Neked egyébként még azt mondanám, hogy tegnap a lepényleválasztást csak azért írtam, hogy az altatásról mondjak infot Cancan-nak, és remélem nem rémisztettelek meg, egyáltalán nem akartam! Álmomban esett le, hogy te is szülni fogsz nemsokára! De azért az elmondanám, hogy a leválasztásra azért volt szükség, mert sokat vajudtam, nem volt erőm és a hosszú kitolás miatt a méhem is ki volt rendesen. De ha ez mind nem lett volna, szerintem akkor kijön természetes módon! Úgyhogy remélem nem ártottam Neked, lelkifurim volt miattad! Puszi!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,
Csatlakozom a pozitív gondolatok sorához és drukkolok Borókának, hogy mielőbb hazamehessen egészségesen!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Köszi Ildi. Csak azért kérdem, mert Kolos is iszonyúan nyáladzik és a keze mindig a szájában....de remélem még nálunk ez nem fogzás. Mi holnap kapjuk a szurit.

Csajok! Szerintetek az természetes, hogy állandóan jár a keze meg a lába Kolosnak. Egy pillanatig sincs nyugton. Mostmár ott tartunk, hogy leteszem a járókába a hátára és addig nyiheli magát, amig be nem tudja akasztani a lábát a rácsokba és forgolódik egyfolytában, rendesen 360 fokos fordulatokat tesz, körbe-körbe és persze aztán annyira kifárad, hogy aludni már csak nagy nyüglődések árán bír. Nagyon jó, hogy a nag súlya ellenére ennyire mozgékony, na de ennyire????? Még álmában is hadonászik és rugkapál
:roll:
marcsim

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. végre lett orvosom, ennek nagyon örülök.
Nem tudja valaki, hogy mennyit kér a magánrendelésén a Gozár?
cukorfalat

Durca, én nagyon csodállak azért, hogy ilyen erős vagy, hogy még írtál is nekünk! Ez nagyon pozitív, mert azt jelenti, hogy ezerrel hiszel, és Boróka biztosan tudja ezt!!!! megszakad a szívem..........

Steffi, nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen miattam! Nagyon aranyos egy nőci vagy, de ne izgulj, nem törtem össze nagyon, csak sajnos vizuálisan gondolkodom, és láttam magam előtt a sztorit. :roll:

Cukorfalat, én is örülök, hogy végre van doktorod!

Ancsa, mi van veled???????? Egy sort legalább!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Durca szívem!
Én is kicsit sirdogáltam az írásodat olvasva. De mennyi lelkierőd van (és köszönjük szépen), hogy azért beugrottál, hogy leírd nekünk, mi van Veletek. Mandulával mi van? Mikor lett beteg? És apukád?

Cukorfalat!
Végre! Most már csak élvezni kell a következő hónapokat. :D És ne izgulj a nemevés miatt. Én sem hánytam, csak semmi nem kellett, így aztán lefogytam vagy két kilót. Csak azért ettem, mert tudtam, hogy kell, és ebédidő volt, meg vacsora. De aztán ez jól elmúlt, és akkor epret, meg dinnyét, meg kukoricát, meg őszibarackot, meg :D édességet ezerrel. Meg mindent. (Kivéve halat :x )

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:06-kor.
Vendég

Látom, nem nagyon vagytok ma!
Kezdek megőrülni: ez a nyavalyás vérzés ma átment szinte maszatolásba.... Gondolkodtam, hogy hívom Vidát, de az előbb elmentem pisilni és a wc papír egyértelmű piros volt ( bocs) Úgyhogy mégsem hívom, mert lehet azt mondaná várjuk meg a hétfőt - én meg már nagyon túl akarok lenni rajta, ezt játszom 13 hete hogy majdnem elmúlik aztán kezdődik minden előlről. Januártól meg megyünk babaúszásra, a küret után meg gondolom egy ideig kerülni kell ezeket a helyeket. Így nem variálok, reggel bemegyek és kész.

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan!

Nem is kell ezen variálni, megcsinálják, túl leszel rajta és rendbe jössz. Ha 13 hétig nem rendeződtek a dolgok, akkor már igazán nincs mire várni, mert nem valószínű, hogy magától elmúlik. Egyébként meg no para, mert nincs miért!!! Csak a szádra vigyázz!!! hi-hi-hi. (Bocsi, de ezt egyszerűen nem bírtam kihagyni!! Jó,jó, tudom: menjek a búsba..... :lol: :lol: :lol: )

Kép
ildi35

Cancan!
Szorítok holnap érted. Legyél túl rajta. Ha ilyen összevissza, akkor már a végére kell járni.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Lányok!

Nagyon padlón vagyok,időm nincs csak gyorsan reagálok!

Durca!!!!!
Jó hogy jelentkeztél,és nagyon át tudom érezni amin most átmentek!!!
Nagyon-nagyon sok erőt ,és kitartást,meglátod minden rendbe jön! Kívánom,hogy a karácsonyt már együtt tölthesse kis családod EGÉSZSÉGBEN!!!!
Úgy drukkolok értetek,hogy mielőbb felépüljön az a pici lány!!!!!!

Lányok s.o.s!!!
Van valakinek mosó-szárító gépe? VAgy esetleg olyan mosógépe,ami magas fordulaton (1200-1400 -1600) centrifugáz?
Tapasztalat?
Nagyon fontos lenne és sürgős,esetleg ha valki tudna segíteni nagyon megköszönném!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok lányok!

Nem jöttem jó hírekkel,de mi mégis látom a fényt az alagút végén..
hogy tudjátok Borókának kétféle szívbetegsége diagnosztizálódott tegnapig(azóta mégegy).szóval van egy un.kamrai sövényhiánya(két kamra közötti fal hiányzik 11mm-en),ez önmagában nem lenne "gond",sok gyerek elél vele panasz nélkül,illetve műtéttel rendbehozható.no,de neki van még egy billentyű problémája,ami tegnapig nagy problémának tűnt.plusz még ugye a fertőzés.
Szóval,mikor tegnap a férjem bement hozzá,épp akkor omlott össze a gyerek vérkeringése,gépre rakták és bealtatták.Szegény férjem,mindig ő látja akkor Borit,mikor a legrosszabb hírt kell közölnie velem.Hazajött,hogy mindennek vége.. Aztán telefon,hogy romlott az állapota.. Szóval jöttek orvosok,köztük a kardiológus is(aki egyébként az ország legjobb diagnosztái között van) és megállapították,hogy minden baj mellett a gyereknek aortaszűkülete is van,ami nagyon súlyos.Átszállították az országos kardiológiai intézetbe,hogy reggel megműtik.
Ma már reggel telefonáltak,hogy menjünk,mert délelőtt műtik,előtte az orvosok mindenképpen beszélni akarnak velünk.
Szaladtunk reggel,megnéztük,hát mit mondjak...de tamás szerint sokkal,de sokkal jobb színben van,mint tegnap volt.
sebész elmondta,hogy milyen műtét,nem mondom el,de hallgatni is gáz volt. Aztán az altatós orvos,aki elmondta,hogy a gyereknek nagyon rosszak a leletei,vérzékeny stb,normál esetben nem műtenék ilyen állapotban,de it életmentő műtétről van szó.
Aztán mégegyszer megnézte a gyereket és azt mondta,hogy elhalasztjuk a műtét,mert tudták stabilizálni a keringését,és inkább húzzák egy picit,mithogy meghaljon a műtőasztalon.

Látjuk a fényt az alagút végén,valahogy tegnap óta iszonyatos nyugalom szállt meg,nem is tudom miért..azt hiszem a gödör mélyén vagyunk,innen csak felfelé visz az út..ha minden j ól megy ezzel a műtéttel egy félévig pontot teszünk a szívprobléma végére,de egy biztos,mire ez a kislány egyéves lesz,3 szívműtét áll majd mögötte..
nagyon bízunk benne..
Manka drága egy angyal,átérzi a helyzet komolyságát,és betegen sem panaszkodik,benyelt valami köhögős vírust és szenved nagyon.
Szóval csajok a karácsony elszállt,de én annak is örülnék,ha valamikor hazahozhatnánk Borókát.

puszilok mindenkit durca

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Eszti, nekünk van szupi mosógépünk. AEG mosó és szárítógép, centrifugálni meg 1400on tud. Nászajándékba kaptuk.

Szárítani kb 2szer szárítottam vele, de ha kell, nagyon jól tud jönni. Amúgynem használom,mert sok áramot fogyaszt. Nyáron kiteszem a ruhákat az erkélyre, télen meg amúgy is jó, ha kicsit nedvesítik a ruhák a levegőt.

Centrifugázni meg max. 700on szoktam, mert az is áramot spórol, és jobban kíméli a ruhákat.

Úgyhogy mindent összevetve szerintem nem szükséges, hogy ilyen pöpec legyen. Bár mondom, a szárítás ritkán kell, de akkor nagyon nagyon hasznos.

Csajok,

Köszi a cici-tippeket, ma reggelre már egy kicsit jobb volt. Bár most is fájt, de már nem volt olyan nagyon rossz. Ma fél8kor reggelizett a Manó, de keltem egyszer 2kor cumit visszaadni, eegyszer meg 4kor kicsit nyugtatgatni, de visszalaudt gyorsan, nem kért enni.

Durca,
én is megkönnyeztem, amit írtál. Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, olyan jó volt látni Boróka vonalzóját!
A gyógytornásznak, akihez hordom Pannit 4 szívműtött kisbaba páciense is van, és meg sem mondanád, min mentek át. Nagyon ügyesek a picik.
A mi családunkban is volt 2 szívműtét, az egyik egy pár hetes babán (a másodunokatesóm) szívkamrazáródás vagy mi miatt, a másik meg a nagynéni, ő kb 18 éves volt, neki meg a szívbillentyűkkel nem volt vmi rendben. Mindketten makkegészségesek!
Biztosan Boróka is ügyesen átvészeli majd! Mi Veled vagyunk!
És sok puszi Mankának!

Marcsim,
örülj neki, hogy Kolos olyan mozgékony! Én szeretném, ha Panni kicist ügyesebben mozogna. Bár a gyógytornász megdícsérte tegnap.
Képzeljétek, elkezdte kezelni a combját, majd az ülésnél lesz vele kicsit baj, azt mondta, hát szegény úgy sírt..... majd megszakadt a szívem. Úgy látom, ahol tényleg baj van, az nagyon fáj neki, ahol nem olyan vészes, ott lazán elviseli. A válla már egész jól helyrejött, de most a combja nagyon nem jó. A hipotónia állítólag kisugárzik több helyre is. :(

Na megyek,
szép estét,
jube

Kép

Kép
jube

Durca!!!!
Nem is tudom mit írjak....mindíg pityergek ha olvaslak Téged. Annyira sajnálom pici Borókát!
Csodállak a nagy lelki erőért.le a kalappal előtted!!!
De meglásd,minden rendbejön,erős kislány.

Kép
Kép
mano4

ne haragudj, Durca, nem láttam, mit írtál, csak amikor már elküldtem a sajtát kisregényem.

nem okoskodok többet, csak drukkolok, sokat gondolok Rád, és kérlek szólj, ha bármiben tudok segíteni.

Kép

Kép
jube

Durca, kedves,

csak Téged olvastalak el gyorsan,és csak szeretném mondani, hogy nagyon nagyon drukkolok, és bár fel sem foghatom, Veletek érzek.
Nagyon gratulálpk az eddigi lelkierődhöz, és imádkozom, hogy minden jóra forduljon!!!!!!!!Mielőbb!!!
Sokkal szebb napokat mint eddig!!!
Hurcia

Kép
hurcia

Boróka kicsivirág légy nagyon erős és stabilizálódjon az állapotod mihamarabb, nagyon nagy szüksége van Rád a családodnak!!!!!
Durca nem szabad feladni, s jó, hogy látod a fényt, mert hidd el, hogy meg fog gyógyulni a kislányod!
Manka Te pedig nagyon ügyes és okos kislány vagy s biztosan nagyon büszkék Rád a szüleid!

Sok erőt és kitartást Taby család!!!!!!
marcsim

Durca-Drága!!! Azt hiszem, mindannyian drukkolunk nektek, imádkozom én is értetek! Rendbe fog jönni minden, meglátod. Puszi és ölelés.
vbea

Most érkeztünk a kórházból, GYÖRGYI A SZÜLŐSZOBÁN! Az infóm ennyi. Még az is, hogy minden rendben velük, ügyesen haladnak... Megy a drukk, Györgyi! :wink:

Heni, holnapra egy kalappal! Meglásd, pont kerül a végére, teljesen rendeződni fog minden.
:D
Gabboka, Beni édespofa, 2664 grammra lett becsülve. Minden rendben velünnk, nem parázok.

Durca, még mindig Veled...
vbea

húúúúú durca

...ilyenkor azért nagyon el kell gondolkodnom(nunk), hogy tényleg akkora baj-e, ha a gyerekünk nem hagy minket aludni, vagy ha már a kiborulás határán állunk, mert nem érti meg, hogy kellene nekünk pár perc egyedüllét nélküle...azt hiszem, nekem semmi bajom az életben, és csak az a dolgom, hogy szeressem a családomat, a többi nem számít, le van szarva. (bocsánat)
...inkább hisztizzen a fiacskám mindennap kettőt, és ne is rakjon rendet maga után, csak egészséges legyen!!! Sárival együtt!!!

Minden tiszteletem a tiéd, Durca, hogy ezt így viseled!

Imádkozzunk...............................................................

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Vbea! Örülök nagyon, ez már eléggé születés közeli súlyocska!!!

GYÖRGYI! HAJRÁ! Ez nagyon jó hír! Nemsokára olvasod remélhetőleg, amiket írkálunk itt!

A híradó végéig vajon kibújik a lányka? :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Heni, neked nagyon drukkolok holnapra! Ragtapaszt el ne felejts vinni! (bocs, nem rosszindulat :lol: )

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Durca!!

Nehéz most bármit is mondani, mert nyelem a könnyeimet. Döbbenetes és nagyon fájdalmas ez az egész, de ha Te az édesanya azt mondod, hogy látod az alagút végét, akkor az a pici lány igenis meg fog gyógyulni!!!!! Kívánom, hogy továbbra is legyen erőd és hited végigcsinálni!
Mi, az egész Pálfi család mielőbbi gyógyulást kívánunk Borókának!!

Kép
ildi35

Köszi Jube!
Lehetek olyan szemtelen ,hogy a tipusszámát is kérdezzem???
Én is AEG-et néztem ki,szerintem pont olyat,ami nektek is van.
Nekem nagyon nagy szükségem lenne a szárító programra is,nem tudnak száradni a ruháink és nagyon párás a lakás,olyannyira,hogy tegnap szét kellett szedni a Zolika szobályát,mert bepenészedett.Szóval elég sz... a helyzet.

Nagyon köszönöm a gyors választ!!

Szuper csajszi Panna! Úgy irigylem az éjszakáid,bár a feszülő cici érzését nem,de meglátod hamar hozzászokik a cicid is a helyzethez.

cancan!
Drukkolok holnap!

Eszti

Kép
Kép
mano4

Eszti,

AEG Lavamat turbo 14720

2 éves, eddig semmi baj nem volt vele, bár azt hiszem ez nem nagy szó...

de tud valamit, amit imádok benne:
be tudod állítani, mikor kezdje a mosást. szóval amikor elmenetm dolgozni, sokszor beállítottam, hogy akkor végezzen, amikor hazajövök, így nem zajongott késő este, de nem is gyűrődtek össze a ruhák. :)

és kézi progamja is van, az is tökjó. és kiírja, hány perc van még hátra a mosásból.
és nem kapok százalékot... :D

de egyszóval drága, de tényleg tökjó.

egyforma etetőszék, egyforma mosógép, egyidős kislányok.... :D

puszi
Jube

Kép

Kép
jube

Eszti,
anyósomnak is egy nagyon hasonló típus van, és az már nagyon régi. legalább 10-15 éves. semmi baja sem volt eddig. ezért vettek nekünk is olyat az esküvőnkre.
jube

Kép

Kép
jube

Durca!

Sokat gondolunk rátok! Csak sok- sok- sok pozitív energiát tudok küldeni nektek!!
Sok erőt!

Jube!
Köszi, és ment a válasz!!

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok lányok!

Kicsit eltűntem, de visszatértem! :)

Remélem mindenki jól van!

Durca, imádkozok értetek, meglátod minden rendben lesz!!!!!!!!!

Puszi

Kép
elizabeth25

Lányok tudja valaki Vida doki mobilszámát?

Kép
elizabeth25

Durca! Én is megkönnyeztem az írásod! És nagyon-nagyon drukkolunk nektek, meglátod, Boróka erős kislány! És Manka meg ügyes nagylány! Hajrá!

Györgyi!
Drukkolok Neked! Most nézem a híradót! :lol:

Cancan! Neked is drukk holnapra, meglátod, hamar túl leszel rajta! És még Györgyivel is találkozhatsz! Mi is januártól megyünk úszni. Ti hova?

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jube!

Tök jó,én is azt néztem ki!
Tényleg sok mindent tud.
Én is ragaszkodom egy-két dologhoz,a mostani gépem is olyan,hogy lehet programozni,kiírja a maradék időt.....,igaz,ez nem AEG.
Ennél lejebb nem szeretném adni!
Na,majd a családi kassza eldönti!
Még egyszer köszi az infót.
És tényleg,egyforma szék,egyidős gyerek,hátha összejön a gép is....

Györgyiről semmi hír? Lehet,hogy már babázik!

Kép
Kép
mano4

A híradónak csak a második felét láttam, de abban nem volt benne Györgyi. Vagy az elején volt, vagy majd holnap? Drukkolunk!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Durca!

Csodállak a lelkierődésrt, mi továbbra is Veled vagyunk és hiszünk bennetek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: