A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Beber
az a lényeg, hogy jól vagytok és egyben.

még mi is egyben vagyunk.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

De jó Beber, hogy rendben vagytok, örülök neked! :D

Bbeti, húú, már nem sok van hátra! :D Tudjátok, hogy kisfiú lesz, vagy kislány? Bocs, ha már írtad, nem emlékszem rá.

Übi, hát nem, sajnos nem téged láttalak a múltkor a dokinál. :( Akit láttam, pontosabban megfigyeltem :), full barna hajú volt... Legközelebb mindenkit megbámulok, hihihi... Az én páromban is egyébként mindig a fülére van ragasztva a telefon. :D

Szép estét, aki ma már nem jön, annak szép napot! :wink:
noczi

Megszületett Übi babája Roland, 3100 g és 53 cm.

Holnap ctg. előtt bemegyek hozzá, 12-re volt kiírva.
Noczi
Kislány lesz, Nikolett Viktória. 16-ra vagyok kiírva.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Tegnap már nem volt energiám írni, de megvolt a leszívás, 8-at tudott leszívni, mára 7 szabályosan megtermékenyült lett. Az egyetlen bökkenő viszont, hogy lehet, hogy hiperstimulálok és mennek mind a fagyiba. Holnap be kell mennem még egy ultrahangra, de valószínűleg ez lesz.
Szomorú vagyok, mert ki tudja hogyan bírják a fagyasztást...

Remélem Übiék jól vannak és minden simán ment. Gratulálok!

Betti nagyon izgi, hogy te is mindjárt szülni fogsz!!!!

Beber örülök hogy túl vagytok rajta és újra hallottunk felőletek!!!!
kispinty

Nagy gratula Übinek és Rolandnak! :D
Köszönjük a hírt, Betti!

Kispinty, szóval hidegre teszik őket?! :( Csak nem lesz semmi gond... Szorítok!
noczi

Sziasztok!

Először is hatalmas gratula übinek és a manókának!!! Sok boldogságot nektek!

beber örülök, hogy minden rendben, most már nyugodj meg. Jól tetted, hogy elmondtad a melóhelyen. Vigyázz magatokra!

Kispinty! Neked először is gratulálok a 8-as számhoz, ez nagyon jó. Ami meg a hiperstimut és fagyit illeti, remélem nem így lesz, de ha igen, akkor is minden rendben lesz a fagyibabákkal utána. Majd meglátod. Mindenesetre én holnapig ezerrel drukkolok neked. puszi
cyprus

kispinty
Nem mondta apánk, hogy sok folyadék és hús főleg most? Volt aki így már megúszta a h.stimut. Olyat is hallottam más topikon, hogy többen voltak akiknek e miatt sikerült, mert a h.stimu egy ugródeszka a szervezetnek.

Mi még egyben, egyenlőre marad is így úgy néz ki. :?

Kép
Kép
bbeti

Nagy gratula Übiéknek!

loihi

Sziasztok!

Eszem a húst hogy csak na és szerintem 4 liter folyadék meglesz a nap végére. Szóval még reménykedem kicsit, hogy legalább egy embriót visszakapok, mert Dévai azt kérte, hogy hozzam a férjemet is aláírni a fagyis papírokat :cry: . Na mindegy nem sírok, lehetne rosszabb is. Volt egy lány aki velem egy napon lett volna a leszívás és szegénynek idő előtt kipukkantak a tüszői.

Noczi ha fagyi lesz lehet, hogy találkozunk januárban :D !

Cyprus pénteken telik le a két hét?

Most sütöttem rántott húst ez az egyetlen amit magamba tudok tuszkolni :D .
kispinty

Na látod, Kispinty, mindenben van valami jó! Úgyis a fél fórum januárban megy! Tök buli! :D

Egyébként... pénteken voltam a dokinál, volt egy kevés baci a kenetemben, úgyhogy most gyógyszert kell szednem nekem is, meg a páromnak is. Azt mondta, ez nem gond, mehet ettől a januári lombik, ha minden más rendben van, még időben "elkaptuk őket". (És úgy néz ki, hogy minden más rendben van, *kopp-kopp-kopp*, már csak a teljes vérkép hiányzik...) Szóval necces lesz ez a január 5, valszeg előtte majd még egyszer kenetet akar majd venni, háááát, lehet, hogy nekem csak a január 31-el kezdődő ciklus lesz az aktuális... Na mindegy, még az is január! :wink:
noczi

sziasztok
Noczi
Úgyis elégen leszünk januárban, ezért gondoltam én is talán februál elejével indulna nekem is. Ha minden jól megy...
Kispinty
Tök jó a 8!!!!! Reméljük, hogy holnap minden másképpen lesz, és nem lesznek fagyibabák.
De ha mégis alszanak egy kicsit, majd meglátod maradni is fog belöle!!! Lesz neked pocaklakód! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Csak nyugi!!! Gondoltam rád, és vártam a hívásodat. Bocsi, hogy az sms-re nem válaszoltam, de nem vagyok feltöltve... :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

beber: nagyon-nagyon örülök, hogy minden oké, aggódtunk itt páran miattad. jelentkezz, ha tudsz. :)

übi: gratulálok az új családtaghoz!!! :):)

kispinty: én is hyperstimuláltam, nálam 12-őt szívtak le. 1-et kaptam vissza és ez az egy megtapadt. A statisztika azt mutatja, hogy a hyperstimusoknak megtapad a baba. pl Wish vagy én. :) nagyon durkkolok, hogy minden rendben menjen nálad! :) és ha visszakapod őket, akkor is marad fagyiba a 7-ből bőven. Ne izgulj és jelentkezz, hogy mi van

Kép

Kép
boszti

Szép napot mindenkinek! :)

Kispinty mi volt ma dévainál? Nagyon szorítok tegnap óta....
Egyébként igen, nekem most pénteken telik le a 2 hét... :roll:
Egyáltalán nem érzek semmit, majd kiderül.

Remélem mindenki jól van, látom mozgalmas januárunk lesz itt a topikon:)
cyprus

cyprus: egy kalappal...

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

A mai hírek:
Enyhe-közepes hiperstimu és visszakaptam egyet, pont úgy, mint Boszti :D . Remélem nekem is ez jön majd be. Dévai mindig megijeszt, aztán mindig jobban alakulnak a dolgok :). Az is jó hogy mégsem kell a progi szuri.
Maradtak 6-an és mentek is a fagyiba. Ha most ez az egy pici nem marad meg akkor januárban jönnek ők.

Kagyló majd hívlak mindenképp!!!!

Cyprus most neked mennek a drukkok.

Noczi mikor lesz megint kenet? A vérvételt meg gyorsan elintézed :D
kispinty

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Übi: gratulálok a kis jövevényhez.

Beber: nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen nálad, sikerült :wink: :wink: :wink: Jól teszed ha nem dolgozol tovább ti fontosabbak vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kispinty: szét izgulom magam, helyzet?

Velem: arcüreggyulladással itthon vagyok mától. A doki a tűnetek alapján azt mondta először, hogy biztos terhes vagyok. (fejfájás, hányás, hányinger) Mondtam neki, hogy én lennék a legboldogabb, ha az lennék már 4 éve várok rá. Természetesen nem vagyok az. Majd januárban biztos az leszek, ha megcsinálják a lombikot.

Üdv: a többieknek. Bocsi ha nem írtam mindenkinek.
gizmixxx

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kispinty
Mikor volt ma a beültetésed? Nem alacsony szőke lány voltál tűzött hajjal? Ha jól emlékszem kék köntösben?
Mi is ma voltunk ott 9 után, hátha láttalak. :lol:

Gizmixxx
Jobbulást. :cry:

Kép
Kép
bbeti

Kagyló
Undorító. :twisted:

Kép
Kép
bbeti

Szia Betti!

Én azt hiszem hogy 9-kor pont nem voltam ott, mert a fagyis papírokkal rohangáltam a városban :D , kétszer is, mert egyszer rosszul töltöttük ki az egyik papírt, a férjem pedig a város túlsó végén dolgozik. 1 után volt a transzfer.

Gizmixxx remélem jobban vagy.
kispinty

Kispinty: nagyon örülök, hogy így alakult, és hidd el, sikerülni fog! :):)
progi szurit nem adnak túlstimusoknak.

bbetti: hogy vagy? fájások?

velem minden rendben, hányinger múlóban, a fáradság és aluszékonyság is múlik. most legalább lesz egy kis erőm az ünnepek előtti készülődésre. :)

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Kispinty! Annyira örülök, hogy végül azért jól alakultak a dolgok és visszakaptál egy babót!!! Szorítunk neki nagyon, hogy kapaszkodjon!!!

gizmixx neked jobbulást!!

Örülök, hogy mindenkivel mindne rendben van.
puszi mindenkinek
cyprus

Sziasztok!
Kispinty
ezek szerint akkor nem te voltál. Kár. Szorítok a babának!

Boszti
Még nincs semmi, tegnap apánk azt mondta, hogy a külső méhszáj már nyílt 1 cm-t de a belső még zárt. Vasárnaptól minden nap ctg. szerdától befekvés a Jánosba. egyenlőre ennyi. örülök, hogy jól vagytok.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Sajnos egy ideig nem tudtam írni...de így annyi minden történt amikor visszaolvastalak benneteket!

Kispinty, üzenem babónak: kapaszkodjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beber! olyan jó, hogy rendben vagy!

Mindenkinek üdv!

A HVG-s cikk, sajna várható volt:( Még mindíg nagyon keveset foglalkozik ezzel a média!
szpandi

Elküldtem az ismerőseimnek (iwiw) és feltettem az üzenőfalra is a petíciót. reméljük még aláírják jónéhányan...Ti tudjátok meddig gyűjtik az aláírásokat?
szpandi

Sziasztok!

Úgy látszik senki sem jár erre, csak nekem van rengeteg időm, bár velem meg nem történik most semmi. Itthon pihizek, meg kell mondjam, hogy a sorozatok a TV-ben rém unalmasak.
kispinty

Sziasztok!

Sürgősen kellene valamilyen klinikán kívüli elérhetőség Dévaihoz!!!

Lehet privát mailben is. Köszönjük.
szikra

Szia Szikra!

A telefonkönyvben benne van az otthoni száma, más privát számot sajnos nem tudok.
kispinty

Kispinty!

Én csak egy jogász Dévai-t tálálok.
szikra

Szikra
Mobil: 20/9445250. Ezt a Jánosban adták meg nekem így neked is. :wink:

Kép
Kép
bbeti

BBetti!

Köszönjük!
szikra

Sziasztok!

Bár én nem a Dévaiba járok de szeretnék töletek segítséget kérni.
Inszem elött állok és tanácsokat szívesen fogadnék hogy pl. érdemes e sokat pihenni utánna meg hasonlók.
Elöre is köszönöm :) És sok sikert mindenkinek!
Vendég

Helló lányok!

Köszönöm a drukkokat, de sajna nem sikerült a 3. inszem sem. :(
Ez most valahogy nagyon megviselt, talán azért is mert olyan optimista voltam. Mivel dévaibánk szabin van, így folytköv. január közepén a 4. inszemmel. Kezdem úgy érezni, hogy totál fölösleges az inszem, bár eddig is tisztában voltam a sikerességi %-kal, de ugye az ember mindig bizakodik, hogy benne lesz abban a 10%-ban. Szerintetek 27-én menjek kontrollra, vagy elég egy hónap múlva amikor elkezdjük a 4. inszemet? Egyszerűen nem emlékszem, hogy mit mondott apánk, hogy mindenképp menjek, vagy csak ha sikerül. Bár az igazat megvallva olyan jó belegondolni, hogy nem kell egy hónapig 2naponta dokihoz menni, még akkor is, ha nagyon szeretem dévai dokibát.

Pandácska! Az inszem nem egy komoly beavatkozás, így nem kell utána pihenni. Dévai doki azt mondja, hogy normál életvitel, de nem szabad szaunázni, meleg fürdőt venni, nehezeket emelni... Egyébként azt mondta, hogy az sem számít semmit, hogy az inszem után fekszik-e valaki. Én már a 3 inszem alatt minden variációt kipróbáltam: semmi pihi, sok pihi, pihi az inszem napján. Hát eddig egyik variáció sem jött be. A legfontosabb a nyugalom! Sok sikert neked is!
cyprus

cyprus: :(((((((

Kép

Kép
boszti

Cyprus sajnálom!! Majd a következő a 2007 lesz a mi évünk!! :-)
Ja és szerintem elég csak januárban menni hozzá. Bár az van a papíron, ha jól emlékszem, hogy jelentkezni 3 hét után, vagy a vérzés jelentkezésekor. De szerintem telsizz oda az intézetbe, és kérdezd meg.

Pandácska én csak csatlakozni tudok Cyprushoz, bár én 6 inszemet csináltam végig.
Ági28

Sziasztok lányok!

Cyprus sajnálom, nagyon!!! De csatlakozom Ágihoz! 2007 a remény éve lesz a számunkra...sztem...bízzunk Apánkban...

A kötelező inszemeken spórolnának inkább...

Kitartás lányok! És jó egészséget minden pocaklakónak...
szpandi

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat!!!
Szombaton hazajöhettünk, minden renben van. A sebem még esténként kicsit fájdogál, és a tejcsim se tökéletes. Éjszakára tápszert kap babóca, mert estére elfogy a tejcsi. Nagyon jó baba, 10-11 órától reggel 5-6-ig alszik egyfolytában!!!
Mindenkinek kívánunk minden jót, és mégegyszer köszönjük a sok gratulációt!!!

Pusza

Kép
übi

Sziasztok!

Cyprus, nagyon sajnálom, de ne add fel az inszemet. A férjem azt mondta, hogy olyan ez mint egy dobókocka, amikor 6-ost akarsz dobni. Van akinek elsőre sikerül van akinek sokadjára. És a lombik sem 100%. Egy kis embrió esélye kb 10% és ennyi az én esélyem most (nem túl sok).
kispinty

Sziasztok!!!

Szia kispinty!!! Ez egy nagyon jó kis hasonlat a férjedtől:)
Nem adom fel az inszemet, hisz muszáj végigcsinálni még hármat, de azért a reményem egyenes arányban csökken a még hátra lévő inszemek számával.
Te pedig igenis bizakodj most, mert a te kis embriód bizony erősen kapaszkodik és meg kell tapadnia, érted???:)

Übi nektek nagyon gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok! Biztos gyönyörű karácsonyotok lesz!!

Egyébként mindenkinek köszi a biztatást és igazad van ÁGi, 2007 lesz a mi évünk. Apánk is újult erővel fog nekilátni:)
cyprus

Sziasztok

Cyprus,

Sajnálom hogy nem sikerült :( és sok sikert a 4. inszemhez! Köszönöm :)

Ági28, Neked is köszönöm :)
Vendég

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BABÁS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN DÉVAIS LÁNYKÁNAK! :D :D

puszi!!!!
cyprus

Köszönöm (jük) Cyprus!!!!

És mivel ebben az évben sztem most néztem be utoljára, én is
NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS GYERMEKÁLDÁSBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN LÁNYNAK, CSAJSZINAK ÉS HÖLGYNEK a fórumon!

Egyetek és pihenjetek sokat az ünnepek alatt!

tsók...
szpandi

Mindenki elmegy? :(

Sziasztok!
Most írok először ide, bár kb. fél éve tudjuk, hogy gondok vannak. Dévaihoz januárban megyünk először (mindig ő veszi fel a telefont, vagy csak én voltam ilyen szerencsés?), de egy másik helyen már tettünk egy kört, ahol rögtön lombikkal akartak kezdeni, valószínűleg igazuk is volt, de eljöttünk, mert négy hónap alatt semmi nem történt, de legalább még udvariatlanok is voltak... Végül még a HSG előtt eljöttünk, szóval azt már itt fogják elvégezni. Én az UH-os verziót szeretném, tudtok róla valamit mondani? Hogyan kell előkészülni (a röntgenest egy kéthetes tortúra előzi meg), kell-e sokat várni, hogy időpontot kapjunk, mennyibe kerül, ilyesmi. Gondolom, elmondják ott is részletesen, csak tapasztalatból tudom, hogy orvosnál teljesen leáll az agyam, utólag kell összevakarni, hogy akkor mit is mondott...

Én is kívánok mindenkinek boldog ünnepeket!
f
február

február: miért ez a neved? egyébként tetszik :)
mindig apánk veszi fel, kivéve ha nincs bent vagy ha műtőben van.
mivel fizetős vagy, nem kell sokat várni. ha január elején mész hozzá, akkor még abban a hónapban meglehet a hsg-d. nekem nem ott volt, ezért az ottani árakat nem tudom, de ki van függesztve a pult mellett, hogy mi mibe kerül.
sok sikert!

Kép

Kép
boszti

Szia Boszti!
Őszintén? azért lettem február, mert a többi ötletemet visszadobta a gép, hogy már foglalt :lol: Amúgy meg februárban születtünk mindketten, az uracskám is, meg én is, szóval most már nekem is tetszik. És neked honnan van a neved?
Azt hiszem, jól döntöttünk, hogy váltottunk, itt mindenki olyan szeretettel beszél a doktor bácsiról! Igazság szerint akkor kezdtünk el olvasgatni róla, mikor már volt hozzá időpontunk. Az eleve több pirospontot ért, hogy ő maga vette fel a telefont.
Az tényleg jó lenne, ha nem kellene sokat várni a HSG-re.

Gratulálok a 14heteshez! :)

f
február

Sziasztok!

Boldog karácsonyt és tuti jó 2007-et kívánok minden csajszinak aki már nem jön.

Velem nincsen semmi különös. Semmi hiperstimus tünet nincs már, helyette mindjárt megjön érzésem lett, de azért még nem adtam fel. Boszti neked volt ilyen?

Szia Február! Nekem hsg-m még nem volt, de több lánnyal is találkoztam Dévainál akinek volt. Volt aki altatással kérte, volt aki úgy gondolta, hogy ennyit ki lehet bírni és nem kért.
kispinty

Február!

Mi egy éve voltunk először Dévainál, az első találkozás után majdnem máshol próbálkoztunk: furcsa volt az egyenes beszéd és a szigor. Ma nem mennénk máshová. Aztán rájön az ember, hogy a várt eredmény mellett mindig szemelőtt van Nála az anya és az embrió egészsége is. Jók a megérzései, négyszer próbálkoztunk, ebből háromszor termékenyültek meg petesejtek. Minden alkalommal előbb jutott, most két magzattal a tizedik hétben járunk és minden rendben.

Szikra 8) 8)
szikra

Sziasztok!

Mégis bekukk ma is egy kicsit:))))
Örülök, hogy mindenki jól van, pihenjetek sokat és nyugalom! Kispinty drukkolok ezerrel!!!! Nyugi, nyugi!!!

Szia február!!! A gondok ellenére örülök, hogy csatlakoztál. Hidd el a legjobb kezekben vagy dévai dokibánál. Osztom boszti véleményét, mert tényleg szigorú, de egy arany ember, aki mindezt miattunk és a babák miatt teszi. Ha majd már jobban megismered meglátod, hogy milyen édi. Én is voltam már előtte máshol is, de semmi pénzért nem mennék máshová. Én spec nagyon sokat szoktam nevetni, mert iszonyatos humora is van. A múltkor az inszem előtti ucsó uh-n úgy megnevettetett, hogy a nevetéstől rázkódtak a tüszőim és erre ő is akkorát nevetett, mert baromi vicscesen nézett ám tényleg ki a képernyőn:) Ja! Nekem volt hsg-m és én nem kértem altatást (fel sem merült), mert én meg sem éreztem. A katéter felhelyezése olyan mint egy rákszűrés és ha átjárható vagy, akkor semmit nem érzel. Előkészület annyi kell, hogy vegyél be előtte görcsoldót (biztos ami biztos, én előtte egy órával és fél órával is vettem be egyet). Utána ott kell maradni az előtérben egy 15 percet, mert a kontrasztanyagnak lehetnek mellékhatásai: hányinger, hányás, görcsölés... Nekem maga a művelet meg sem kottyant, de utána kint rosszul lettem, levert a víz és hányingerem lett. Aztán rohantam a mosdóba... Mindez kb. 2 percig tartott és utána mint amit elvágtak, semmi bajom. Ha megint kéne mennem vennék be egy hányáscsillapítót is! Szóval ne izgulj, minden rendben lesz.

Boldog Karácsonyt még 1x!!!!
cyprus

Mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást!

Kispinty - igenis, ne add fel!

Szikra - Gratulálok a két babához!

Cyprus - köszönöm a tanácsokat a hsg-hez, nem felejtem el. A nevetéstől rázkódó tüszők tényleg jó látványt nyújthattak, jó, hogy egyedül vagyok a szobában, mert időnként felröhögök szép csendben, sajnos vizuális típus vagyok... :lol:

f
február

Február, és neked miéer akartak lombikot amikor még hsg-d sem volt? Vagy már lehet tudni, hogy miért nem jön a baba? Bocs, ha indiszkrét vagyok.
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: