Sziasztok lanyok,
csak roviden, mert vasarnap utazunk Athenba karacsonyozni es a baba szuleteseig (febr eleje) mar ott is maradunk. Szoval el vagyok havazva rendesen a csomagolassal-mosassal-vasalassal.
Hat megvan az uj vervetel eredmenyem. Minden ok, de a vashianyom mar-mar koros. Ezt ereztem is az utobbi idoben, mert mostanaban delutan 4-5 ora korul olyan faradt vagyok mint aki lefutotta a felmaratont es altalaban 1-2 orat muszaj aludnom.

Es valoszinuleg ezert kerulget az ajulas amikor a hatamon kell fekudnom pl. az ultrahangoz.
Allitolag hiaba szedek vastablettat a szervezetem nem raktarozza el

Anyukam meselte, hogy neki amikor velem volt terhes vas-injekcio kurara kellett jarnia. Szoval meglatjuk mit mond a dokim athenban. Van (volt) valakinek hasonlo problemaja?
Gypsophila: sztem jol dontottel, ha nem talaltak eddig semmit folosleges magadat idegesiteni a tovabbi vizsgalatokkal. Igen egeszseges vagy es lesz egy teljesen egeszseges kisbabad. Fo a pozitiv hozzaallas!

Itt alapban nem vegeznek afp vizsgalatot (elavult) es genetikai tanacsadasra is csak akkor kuldik az embert ha volt a csaladban vmilyen genetikai betegseg, 35 ev felett vagy ill. ha kulon kered.
Rekanna
En a babaruhakat (egyebkent a 90%-ukat kaptam a rokonoktol

)
teljesen szokvanyos "color" mososzerben mostam ki, alitolag az a fontos, hogy jol ki legyen oblitve! En a mosogepet csak felig toltottem tele ruhaval igy tobb vizzel szepen ki lettek oblitve. Ja es meg azt mondjak az a fontos, hogy a gyerekcuccokat kulon mosd, ne keverd ossze a Ti ruhaitokkal... (de gondolom ez egyertelmu)
bbetti
Annyira szoritok erted, de minden rendben lesz erzem! Puszi Nektek es sok kitartast!
tinnyei
azta harom fiu!! Gratula,