Minyu
Nagyon sajnálom ami veletek történt

Sajnos csak én is ismételni tudom a lányokat, hogy az a 3/4 év hamar elröpül, és amikor azt az édes kis csomagot a kezedben tartod már nem fogsz emlékezni semmire. Nem is olyan sok ez a várakozási idõ, ha azt nézed, hogy egy férfi ciklus 3 hónapos, és mire regenerálódnak a matyikák legalább két, de inkább 3 ciklusnak el kell telnie. Addig is fel a fejjel, és örüljetek egymásnak a pároddal, és élvezzétek a szabadságotokat.
Viki
A szájban hõmérõzést én nem tartom jó megoldásnak. Hüvelyben, vagy popóban ad értékelhetõ hõt. Például más hõt kapsz, ha nyel alatt méred, és mást ha a szájpadlásodnál. Én is mértem szájban, amíg itt a lányok ki nem okítottak, de hidd el ég és föld volt a különbség e hüvelyihez képest. Ráadásul nem is racionális volt a változás.
Leone
A prolaktin, és a tesztoszteron magassága nagyon nehezen elkapható, mert állandóan változik, a stressz hatására. Az utóbbit néztek Nálad ? Lehet, hogy már hónapok óta magas. Próbálj kicsit lazítani, és lelkileg rendbe tenni magad, ezzel sokat segíthetsz. A hõdbõl, és a nyálmintádból vagy hüvelykenetbõl rá lehet jönni, hogy kell-e progi pótlás. Ha a tárgylemezre tett kenet a ciklus 2. felében is páfrányos, vagy szórványosan páfrányos, akkor progi hiány van. Ez azért van, mert a cervilis nyák a középidõ után a sárgatest fázisban a progi hatására besûrûsödik, és csak 1-2 cm-re lesz nyújtható, tejes állagú lesz, és tárgylemezen cipó formájú rögöket képez. Ha kevés a progi ez az átalakulás
nem megy végbe, és páfrányos marad a nyák. Ezt legkönnyebben PG53 LH teszttel lehet nézni. 1300 Ft körül van gyógyszertárban.
Karmen
Szép nagy tüszõid legyenek !!!!!

Lányok
Ma reggel voltam dokinál, van egy 16mm-es tüszõm a 12. napon a bal petefészkemben. Sajnos a nyálkahártya a szedett gyógyszerrel is csak 5mm

. Vasárnap reggel 9-kor tüszõrepesztõ szurit kapok, majd hétfõn este leteperem apucit

, és kedd reggel kell visszamennem PCT összeférhetetlenségi tesztre. Besûrüsödtek itt az események. A nyálkahártya a doki szerint még vastagodni fog addig, meg a szuri is vastagítja. Utánna Utrogestan bogyót kell használnom, ami szerinte a megtapadásig még vastagítja a nyálkahártyát. Remélem a megtapadásra eléri a 10 mm-t.
Hú egy regényt írtam most nézem.Bocsánat !
CatEye