Sygnum - Tűzokádó sárkány?

Persze, olvastam, hogy írtad, hogy nem Borsikára gondolsz személy szerint, csak láttam oldalaról oldalra haladva a témán, Ő meg már teljesen magára kezdi venni, és már Ő kezd védekezni, persze éppen azért mert ott dolgozik, de mások helyett nem neki kell mentegetőznie, csak azt szerettem volna nyomtékosítani benne, így kissé beleszólva a kettőtök vitájába. Bocsi érte. Akartam is írni ezt, de aztán hirtelen mennem kellett.
Csütörtökön megyek a kontroll UH-ra és vérvételre a korházba és majd utána keresem meg a dokibácsit, remélem nem lesz nagyon elfoglalt és lesz rám ideje. Izgulok egy kicsit, már nagyon várom, hogy mehessek, két napja sűrűn fáj a hasam, hasogat, erősen szurkál, leginkább a jobb oldalon, de tegnap pl. középen görcsölt be úgy hogy percekig nem bírtam megmozdulni. Hogy mi a túró lehet ez nem tudom, de ijesztő volt. Igaz előtte két órát ültünk a háziorvosnál, mert nem rendelt előző hét végén és millióan voltak. Így tőle csak a hurutos köhögésemre és a vele járó nehézlégzésre kérdeztem rá, amire Ventolin inhalációs aeroszolt írt fel, aztán végeztünk is. de ez volt a "bemutatkozás" mert most jöttem át hozzá, eddig vidéken volt a háziorvosom.
Székrekedésre szedhet valamit aki terhes? Akkora a hasam, és egyáltalán nem jön ki annyi, mint amennyi bemegy. Nincs ez így jól.
Nem tudtok rá valami gyógybogyót vagy gyógyteát amit kismamiknak is lehet?
Roz - kitolsz velem! Akármikor jövök, mindig éhes leszek Tőled! Illetve attól amit itt nap mint nap elénk társz!

Ez a mostani is nagyon ínycsiklandozó! Nincs meg a gépen a recept véletlen? bár a kalácsot is kinyomtattam, de még nem sütöttem meg!
Délután másik gépről neteztem és akkor láttam hogy mindenkinek klassz mércéi vannak alul, az én gépem meg ebből mit sem jelenít meg. De gáz! Ez bosszant most. Nem tudom miért van?!
Jó éjt Mindenkinek![/b]