A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok,
Durca: kitartás nektek.!!!! unokatestvéremék is szívműtéttel kezdték, mert szintén lukas volt a szive a babának. gond nélkül lezajlott a műtét, évente egyszer mentek egy ideig kontrollra. ma már utolsó évét járja az oviban és makk egészséges a gyerkőc. úgyhogy fel a fejjel, drukkolok nektek és nem lesz semmi baj!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jajj istenem szegény Durca és Boróka! Én szerintem a lukas szívvel azt hiszem úgyanúgy lehet élni, nálunk is azt hitték, hogy Martin úgy születik és felkészítettek, hogy attól még teljes életet élhet.
Viszont a vér dolog már keményebb...
Erősnek kell lenni Durcának, remélem jól van! Sokszor puszilom!

Cancan!
Én azt nem értem, hogy amikor megszületik a lepény akkor áttapíntják meg minden, hogy nem hiányzik-e belőle... Vagy neked olyan picike darab maradt bennt?!
Mivel elég sokat vajudtam, a kitolási szakasz is sok volt - 3óra- ezért annyira elfáradt a méhem, hogy magától képtelen volt leválni a lepény, ezért altatásban kézzel választották le. Semmit nem éreztem belőle, ha nem altatnak akkor beleőrülök a fájdalomba...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Durca!
Nagyon-nagyon sok erőt Nektek! Meglásd hamar rendbe jön a pici lány,biztosan Ő is olyan talpraesett mint Te!

Cancan!
Érthető,hogy tartasz az altatástól,de meglátod hamar túlleszel rajta! Nagyon drukkolok Neked!

lányok!
Jobb hírek?
olyan pocsék hangulatom volt eddig is,de most már teljesen padlón vagyok !

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Túl vagyok a 2. ultrahangon. Ma vagyunk 6+1 és 133/min-es volt a szívverésünk. Olyan boldog vagyok! Oyan jó volt hallani.
Találkoztam gabbonkával. Tök jól eldumáltunk és elfelejtettem felköszönteni. úgyhogy most pótolom:

Gabbonka :Isten éltessen!!!

Beszéltem a Ritával és a Hegedűs, ill. a Gozár dokikat ajánlotta. A Gozár azért húzos, mert aug. 10-től megy szabira én meg elvileg aug 6-án szülök. Meg tudná valaki nekem adni a Hegedűs és a Gozár mobilját?
A Ritától megkaptam a Hegedűs kórházi vezetékesét, de félek, hogy azon nehezen érem el.

Szerintetek, ha ettem egy csirkemájas pizza szeletet azmennyire káros? Mert mikor megettem, akkor jutott eszembe, hogy elvileg a máj tilos.[/b]
cukorfalat

Sziasztok!

Cukorfalat, én több kiló eper felfalása után tudtam meg, hogy epret elvileg nem kéne enni terhesen, de ettől még nem lett gond. Szerintem a máj sem gond. Mindig kitalálnakvalamit, hogy mit nem szabad enni, olyan ez, mint az egészséges táplálkozás, mindig valami tilos, de attól mgé nem hal bele senki , és eszi tovább :)

Hegedűst a kórházban próbáld, máshog nem megy... :( Esetleg kedd reggel menj oda a rendelésére. Mobilját nem adhatom tovább :(

mtunde

Köszönöm, lányok, :lol: :wink: nagyon kedvesek vagytok!!!

NNa, én is visszaértem az Uh-ról. 32.heti. Minden o.k.
Vbeának, Ancsának(tényleg, te hol vagy?) írom a méreteket:
BPD 85.2 TTD 83.2 FL 63.6 2236g és gyönyörű természetesen.

Jaj, én ezt a kislányt annyira sajnálom :cry: ...remélem, helyre jön.
Leírni valahogy nem is lehet, hogy mit gondol erről az ember. Nem lehet hangsúlyozni, érzékeltetni, hogy mit akarok írni............

Cukorfalat, Máj tilos? Miért, mióta? Én imádom! És elég sokat megettem az elmúlt hónapokban. Szerintem azt egyél, amit kívánsz!!!

Cancan, nekem is volt már ilyen "élményem", és mikor kihoztak a műtőből, a férjem azt hitte, hogy mégsem fognak megműteni, mert annyira gyorsan kész lettem. És emlékszem, hogy álmodtam, aztán mikor ébresztgettek, hülyeségeket beszéltem. Vigyázz, mit mondasz majd doktorunknak, ha végez! :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

mtunde: Sajnálom, hogy nem adhatod meg, de megértem. Szeritned holnap is elérem a kórházban vagy csak kedden? Sajnos ma lecsúsztam róla, mert mire Ritával végeztünk, ő már elment :-(((

A májról azt hallottam, hogy mivel ott bomlanak a méreganyagok, ezért nem ajánlott. Persze szerintem annyi májat nem tudunk egyszerre megenni, ami káros lenne. ill. ezzel próbálom nyugtatni magam.
cukorfalat

Cukorfalat!
Gratula a picikédhez!
Miket hallok,hogy tilos az eper meg a máj?! Nem is hallottam még ilyet! A májat utálom,de epret rengeteget megettem mind a 3 terhességem alatt ( bizti azért lettek ilyen szépek a gyerekeim!).
Mindíg kitalálnak valamit!
Egyél nyugodtan mindent amit megkívánsz!

gabboka!
Örülök,hogy Te is jó híreket hoztál!

Kép
Kép
mano4

mano: köszönöm szépen. Én is úgy vagyok vele, hogy olyan nagyon káros nem lehet, főleg 1 pizza szeleten nem lehet túl sok máj. Én az epret és a májat is imádom, úgyhogy teli fogom "zabálni" magam belőlük.
cukorfalat

Durca-haver!!! Sokat gondolok Rátok. Hiszek Bennetek, talpraálltok, ez a kicsilány tanít valamennyiünket, azt gondolom. Tartsatok ki!!! :!: :!: :!:

Heni Drága! Sokat gondolkoztam azon, hogy leírjam-e, de gondolom, inkább vicces lesz, és nem elkettyensz miatta. Engem is altattak már. Előtte koktélt kaptam, amitől már kellőképpen beájultam, de műtőben pillanatok alatt kifeküdtem - szóval ALUDNI fogsz. Ez nem olyan alvás, mint éjszaka, ez olyan, mintha fejbevágnának... :mrgreen: Na és az adalék. Amikor ébresztgettek, hát igen. Az ember elég kába, én konkrétan szerelmet vallottam a dokinak. :lol: :lol: :lol:

Gabboka, BOLDOG NÉVNAPOT!!! Gratula a kiscsajhoz, én is izgulok, mit hallunk csütörtökön. :wink:

Cukorfalat! Annyi májkrémet soha nem ettem, mint terhesség alatt... Ne izgulj! :roll:
vbea

Sziasztok!

Borókának még mindig hatalmas drukk, Durcáéknak meg kitartás!

Cancan: engem is altattak már, igaz, hogy egy felkarműtét miatt, de az altatás ugyanaz. És az 3 órás volt. Én sem emlékszem semmire, direkt kértem, hogy szóljon az anesztes, amikor beadja a cuccot, állítólag szólt is, de már arra sem emlékeztem. :lol: Viszont amikor felébredtem, először németül szólaltam meg! :lol: Amire szintén nem emlékszem! Úgyhogy tényleg vgyázz, hogy mit mondasz ébredés után! :lol:

Mi ma megjártuk a munkahelyemet, 1 óra oda, 1 óra vissza. Most látták először Lénát, mindenki odavolt érte, amit persze nem csodálok! :lol: :oops: Léna tök jól viselte a tömeget, amikor elfáradt, beraktam a kendőbe és egy perc alatt elaludt!

Minden baba gyönyörű, majd én is teszek fel képet!

Nyugalmas estét!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Elég rég nem jártam erre, de most próbáltam visszaolvasni, hogy mi is történt... Hát még olvasni is szörnyű volt így kutyafuttában a történteket.
Durca, nagyon-nagyon sok erőt és persze egészséget kívánok én is Neked és a babócának is! Együtt drokkolunk értetek, remélem lesz hatása minél előbb!!!!

Gabboka, boldog névnapot!

Cancan, Neked is megy a drukk, nem lesz semmi baj, Vida vigyáz Rád!!! És györbyörűek vagytok mindketten Benivel.

Bocsi, szaladok vacsit csinálni,
Dorka

Kép
Kép
dorka77

cukorfalat: az első terhességemnél még én is odafigyeltem ezekre a mit szabad és mit nem
most a másodiknál majd megőrültem állandóan a camambert sajtért ( rántva is, nyersen is ) azt sem szabadna elvileg.
Na, én ettem amikor csak megkívántam. Semmi bajunk nem lett.
Amikor tavaly szilveszterkor pozitívat teszteltem aznap este sem tudtam a tatárifszteknek ellenállni lilahagymával. Pedig az azért.....

Lányok, Györgyi hányadikára volt kiírva? Jól emlkészem, hogy 6? A héten "illő lenne" szülnie. Milyen jó lenne, ha péntekig megszülne és meg meglátogathatnám???? :lol: :lol: Önző dög vagyok.

Gabboka: lehet hogy ragtapasz kéne a számra, akkor tuti nem kerülnék cikis helyzetbe. :lol:

Steffi: persze, hogy megnézték nálam is a lepényt, meg Vida most 2szer uh-zott is. Ott sem látszik semmi rendellenes. De elég ha egy icurka picurka db marad bent. Az is lehet, hogy nincs bent semmi.
Hogy csinálják a lepényleválasztást? Elég szörnyen hangzik. :o Nekem is nehezebben vált le, de egy jó kis pocakmasszázs után csak sikerült megválnunk egymástól.

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabi, Eni - állítsátok le magatokat! :lol: :lol:
Szerelmet vallani?????? :P :P :P
khm.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Lányok (((((())))))) egy nagy ölelés mindenkinek, komolyan mondom annyira de annyira aranyosak vagytok!
csak most olvastam végig.
egyre jobb ez az altatás: össze-vissza beszél, németül szólal meg, szerelmet vall :P :P :P
Lehet, hogy előre szólnom kéne a t. doktor úrnak, hogy húzzon ki a műtőből, mielőtt felébredek???? :lol: :P :lol: :P

MONACS! Ha van híred, ugye jössz?????

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabboka! Nagyon boldog névnapot!!!!

Kép
Kép
mano4

Cancan!

Úgy lennék pók a falon amikor felébredsz........... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Cancan! Jó ötlet, de sajnos nem lehet! Mindenképp meg kell várniuk még a műtőben, amíg magadhoz térsz :shock:
Nekem is egyébként az az első emlékem, hogy tolnak ki. Akár el is hallgathatta volna a doki ezt a német dolgot :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Kéretik befezni a piszkálódást! :D
Ahogy Vidát ismerem még rá is tesz majd egy lapáttal, úgyhogy felkészülhetek a legrosszabbra.......
nem baj, majd előtte szólok neki

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan!
Hát én nem tudom, hogy hogy csinálták, csak az elmondások alapján, benyúltak a méhembe és kézzel leválasztották... Elég brutál lehetett, azért kellett az altatás.
Nekem egyébként az anesztes azt mondta, hogy a nevemen fognak szólítani és ha nem reagálok akkor tudják, hogy valami nem oké, és emlékszem, hogy amikor mondták, hogy 'Juhász Stefánia' akkor egyből felpattant a szemem és tudtam, hogy reagálnom kell, különben azt hiszik, hogy még mindig nem vagyok magamnál.
Csak nem fogsz semmi nem oda illőt mondani :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok! megint bekukk, hiába, Bene alszik, Apjuk dolgozik :(
Szóval Cancan, szerintem minél jobban felkészülsz arra, mit ne mondj, annál inkább azt fogod mondani!!! :D

Tök jó, hogy már altatnak lepényleválasztáskor, anyuék idején még ébren csinálták, bele sem tudok gondolni... brrrrr...

Cukorfalat! Ezek a tilalmak arra vannak, hogy megszegd őket!!! Mindig kitalálnak valami hülyeséget, de ne hagyjuk magunkat. Ne drogozz, mondjuk talán ez elfogadható tilalom :wink:

mtunde

Gabboka! Nagyon boldog névnapot!!!!

Kép
Kép
mano4

Köszönömköszönömköszönöm lányok! Olyan jól esett mindenkitől!

cancan! Vigyél diktafont magaddal! :lol: :lol: :lol:

Hű, Steffi, ez nagyon kegggyetlenül hangzott, brrrrr.

Vbea, csütörtökön várom a beszámolót!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok,
érdekes megismerni az embereket nemcsak az 'álnevükön", hanem arcról és pocakról. Gondolok itt Cukorfalatra és Gabbokára.
Cukorfalat: azt egyél, amit szeretsz, a baba is annak fog örülni. Nem kell túlaggódni a dolgokat:-)
Szeretettel: Rita
nováky_rita

köszönöm Lányok a nyugtatgatást. Már én sem aggódok ezen. Túl vagyok rajta. Eszek ami jól esik.

Tünde: Azt hiszem a drogot fel tudom függeszteni :D :wink:

Gabboka: Bocsánat, hogy elírtam a neved :oops:

Rita: Köszönök mindent és megpróbálom nem túlaggódni magam :D .
cukorfalat

Cukorfalat!
Én is több kiló epret, málnát és mindenféle gyümit ettem, jó a babának és az emésztésnek is jót tesz...

Tünde!
A barátnőm anyukájának is ébren csinálták a leválasztást... Én se nagyon gondolok inkább bele, hogy s mint lehetett, bár el tudom képzelni... :?

Gabboka!
Hát igen brutális egy dolog, de tényleg altatásban volt és így annyira nem volt gáz.

Cancan még annyit, hogy nekem Martint is úgy nyomták ki belőlem ill. Hegedűs doktor és tényleg annyira kifáradtam, hogy bár a lepényt is 'megnyomkodta' már tényleg nem tudott kijönni... Hát ez van, de túléltem, élek virulok és van egy csodaszép kisfiam!! :lol:

Mosoly
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na, húzzon mindenki aludni! :lol: :lol:

Most nyugtatni vagy idegesíteni akartok?
Kedves Rita, valahogy most nem szeretném ha ezekután engem beazonosítanál..... :oops: Mondjuk én már 3 hónapja túl vagyok a szülésen.

Jóccakát!

Heni

Kép

Kép
cancan

Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,
Cukorfalat: Hegedűs dokit szerdán megtalálhatod a magán rendelőjében is: Múzeum krt. 35. I em., 16-18 óráig rendel és ezalatt a 317-0672-es számon esetleg elérhető.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!
Gyorsan, 3 dolog miatt jöttem:
1: a legfontosabb: Durca, kitartás, erős Boróka, mint Anyukája. Nem lesz semmi baj! Azért a mi családunk is szurkol Nektek!
2: Képzeljétek!!!!!! A húgom is terhes.. :D Naggyon boldog vagyok, csütörtökön megyünk a Vidához.. tudjátok, én is a clubhoz tartozom.. engem szűr, hugit meg ultrahangozza is!!!
tök jó, annyira boldog vagyok! :D
3: Rita.. akkor remélem találkozunk.. Nem hagynám ki. jól emlékszem, hogy most ott vagy?! Max. fél9re megyünk oda.. Reggel szoptatok, és már hussanunk is.
Puszi mindenkinek. Borókának pluszban!!

satuk

Steffi: Martin csudahelyes! Nekünk is olyan kis alvós kendőcsként van, csak kisoroszlán a feje.

Satuk: gratula a hugidnak! És jó clubozást! Akkor bővülünk? :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan,
Szeritem nem nehéz beazonosítani, főleg ha Rita az előző oldalt is megnézte!!!! hihihi.......... :lol: :lol: :lol: Van egy szuper kép Benedek babáról és a csodálatos anyucikájáról!!!
Altatás: ha Vida doki feje piros lesz amikor magadhoz térsz, akkor biztos valami nagyon szép dolgot mondtál neki.... hiihi :lol: :lol: :lol: (Elkéne intézni, hogy legyen bent "kandi kamera")

Steffi,
Nagyon édes Martin!!!!!!!!!!

Satuk,
Gratula a hugicádnak!

Ez a Vida fanclub???!!! Csajok nem hiszem el, hogy mi van itt!! Röhögnék ha egyszer csak véletlenül idetévedne!! :lol: :lol:

Manóka,
Hegedűs csütörtökön tuti bent van a kórházban (ha jól tudom Ő az ügyeletes), szerintem menjél be ott tudsz vele személyesen is beszélni!

Puszi: Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Gabboka,
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Steffi!
Martin nagyon helyes kis krapek! És, hogy Ő is micsoda szemekkel rendelkezik.......

Vica!
Lehet, hogy a szülőnők arkangyala már régóta lelkes olvasója a fórumnak. Természetesen csak is sutyiban......... :lol: :lol: :lol:

Cancan!
Szerintem már nem is a beavatkozás miatt izgulsz, hanem, hogy ébredéskor mi csúszik ki először a szádon. Látod, mit képes kihozni az emberből ez a nőegylet..... :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Sziasztok!
Cancan, muszáj felvenni az első szavaidat. Esteleg kérd meg Vidát magát :D

Na és énis büszkélkedek, most kicsinyítettem végre...

Nem megy el, én meg feladom. Nézzétek meg itt:
http://benedek.blogspot.com

mtunde

Látom lányok, este még mindig én voltam a téma....
Ildi igazad van, mostmár tényéleg azon izgulok jobban, nehogy valami marhaságot mondjak.
Vica, szerintem az én fejem hamarabb lenne piros, mint Vida dokié. Bár megjegyzem, nem könnyű zavarba hozni, de volt rá példa, hogy neki sikerült. Általában nagy a szám és visszadobom a labdát. De egy ilyen kóma ki tudja mit hoz ki az emberből.
Mostmár le lehet szállni rólam :lol: éjjel már erről álmodtam. És még hátravan 2 éjszaka, úgyhogy ne húzzatok. :D

Na, lassan megyek: megyünk apukámmal fenyőfát vásárolni. Valahogy évek óta ez a mi dolgunk.
Aztán majd benézek. Nem rosszalkodni.

Őrület, hogy Györgyi még mindig nem küld sms-t.

Heni

Kép

Kép
cancan

Fú csajok! Nagyon éltek!

Cancan, ne izgulj, és mielőtt elalszol, koncentrálj a nevedre. Hátha megúszod vallomás nélkül... :D

Durca!
Nem nagyon tudok mit írni, mert a többiek már mind leírták, na meg nehéz is, csak szorítok értetek.

Hol van Ancsaboszi??? Már megint elcsavargott. És szerintem Györgyi már rég babázik. Tényleg Cancan, koncentrálj Györgyire... :D Na és barimami? Komolyan mondom, adtok izgulnivalót az embernek.

És mindjárt jön a következő csapat: Eni, Gabi (boldog névnapot!)...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

cancan! Dehogy idegesíteni, inkább megnyugtatni akartunk!
Na én nem húzlak tovább, mert a végén megutálsz... :wink:

Szerintem egyébként 100%, hogy olvassa Doktorunk, amit írunk!

Jó napot Doktor Úr!

:D

Köszönöm a Vica, és Kriszta köszöntést is!

Steffi, édes kis angyalkád van!!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Rita! Én is örülök, hogy megismertük egymást arccal is! Így egész más lesz majd látni a pult mögött Téged! :wink:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!!

Nahát, Cancan!
Ne izgulj! Vida doki úgyis tudja, hogy sztár, nem fog meglepődni semmin!
Szerinetem is olvassa a f orumot, de ha más nem, valamelyik doki csak szokta, és akkor leadja az infót! :D

Egyébként a viccet félretéve milyen jó, hogy vannak még ilyen orvosok, akik nem csak a markukat tartják, hanem szívvel- lélekkel gyógyítanak, gondoskodnak a páciensekről!

GAbi, nem tudom, írtam e, ha nem, Istenke éltessen nagyon sokáig, a kis manóddal együtt egészségben!

Monacs!

Nem lehetett látni az uh- on, hogy valami gond van Boróka szívével??
Hogy vannak egyébként Durcáék??

Puszi mindenkinek: Dóri

Kép
nagydora

Na, megjöttem.
Csodaszép fát sikerült venni a Budaörsi Kika parkolójában. Majdnem 3 méter magas, normann és 5700 pénz volt. És nagyon formás. :lol: :lol: :lol:

Miből gondoljátok , hogy olvassa a fórumot???? :oops: :oops: Különben is én semmi rosszat nem mondtam, ti hergeltetek a vallomásokkal de én olyat még nem tettem!!!! He-he Azt meg hogy "imádom" azt szerintem úgyis tudja.... :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Jaj, most olyan lelkiismeretfurdalásom van , hogy itt hülyülünk, közben meg Durcáékkal mi történik.
MONACS HOL VAGY?????? Nincs róluk friss híred?????

DURCA HA BENÉZEL, CSAK EGY PÁR MONDATOT ÍRJ!!!!! ANNYIT GONDOLUNK RÁTOK!!!!

És a többiek? Nagyon el vagytok tünedezve. Mondjuk én is csak azért vagyok ilyen ráérős a héten, mert csak Benussal vagyok itthon egyedül és épp nincs kedvem takarítani. De azért mindjárt összekapom magam, meg levegőznünk is kéne,meg a naptárakat befejezni, meg a csekkeket feladni - szóval lenne mit csinálnom, csak jobb itt stresszoldani veletek.

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan!

Ejnye-ejnye, itt jártál Budaörsön, igazán bekukkanthattál volna hozzánk!!! De legalább kaptam egy jó tippet, hogy hol vegyünk fenyőfát.

Én nem is tudom miből gondolom, hogy olvassa néha a fórumot a Vida doki, ez amolyan női megérzés. És úgy gondolom, hogy a férfiak pletykásabbak, mint mi nők, ezért elárulom, hogy számomra a Tóth doki a favorit!! Szóval bízom benne, hogy eljut az érintetthez.... :lol: :lol:

Monacs!
Nekem is hasonló a kérésem, amint tudsz valamit Durcáékról szólj légyszíves!! Reménykedem, hogy a pici jobban van.

Finiselő kismamik hol vagytok, hogy vagytok?

Kép
ildi35

Háát, életben tartom akkor a topicot majdnem egymagam.

Györgyi számát nem tudja valaki? Még mindig nem szült volna meg? Nekem ígérte, hogy küld sms-t, de még sehol semmi. Ha jól emlékszem 6.-ára volt kiírva.....
Na, péntekig már csak kibírjuk , akkor majd rákérdezek Vida dokinál.

Ildi:
Szépek a fák a Kikánál és még olcsóbbak is mint a Tesco parkolójában. Érdemes ott megvenni. Szoktatok a sportcentrum melletti játszótéren sétálni? Mondjuk ilyen hidegben nem ígérem, de majd tavasszal összefuthatnánk ott. Anno Szandival is átmentem párszor.

Heni

Kép

Kép
cancan

Dora: LUCA BABÁNAK SOK SOK PUSZI NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan!

Igen, rendszeresen járunk a sportcentrum melletti játszótéren sétálni, mivel nagyon kultúrált. Arról nem is beszélve, hogy pár méterre lakunk tőle a lakóparkban (színes házak). Szóval, tőlem bármikor talizhatunk ott.

Na, most lépek, mert indulunk az oltásra. :cry:

Kép
ildi35

Sziasztok!

Hát képzeljétek el, Pannim ma reggel 7kor kelt az esti 8as etetés után.... soha nem volt még ilyen! egy pár napja kel csak hajnalban, de ez a 7 óra.... szóval el vagyok ájulva, milyen ügyes a kis GombócArtúr.

Viszont ezzel felmerül egy luxusprobléma, a cicim teljesen kikészül ettől a fene nagy alvástól, úgyhogy én hajnal óta feküdtem az ágyban, és minden mozdulatra vinnyoghatnékom volt. nem akartam fejni, mert ki tudja, mikor kel a Tücsök, a cumisüveget meg utálja.... de miután megreggelizett, még mindig feszült, úgyhogy kifejtem. tudom, hogy tök jó a sok tej, de baromira fáj reggelre... remélem hozzászokik lassan.... én vagyok az egyetlen 50 kilós fejőstehén..... ???

Monacs, kérlek írj, mi van Durcáékkal!!

Lucának BOLDOG NÉVNAPOT, Gabbokának, meg tegnapra!! (bocs, elfelejtettem :oops: )

Jube

Kép

Kép
jube

Lucának boldog névnapot kívánunk!

Cancan: Nagyon okosan ezsembe jutott Györgyi az iwiwen, aztán rájöttem, hogy ahhoz is kell intrenet. :oops:

Hű Jube! Ez a Panni nagyon ügyi. Mi is meglepődtünk anno, amikor Panka átaludta az iccakát. Én is a nyakára jártam egyfolytában, hogy megvan-e még. De ez a ciciügy nagyon kellemetlen lehet. És Panni mennyit evett reggel az egész éjszakai koplalás után? (Merthogy írtad, hogy egy kis haspók.) És utána még mennyit fejtél? Ha éjjel nem fog szopoizni, szerintem a cicid majd utánamegy és nem fog ennyire fájni reggel. Én, a nagy szopi szakértő :lol: (Tudod, Panka nem szopizott. :cry: )

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Itt aztán van élet ... :lol:

Mindenekelőtt Durcának kitartást, Borókának mielőbbi és minél teljesebb gyógyulást!!!
Tényleg igazságtalan és érthetetlen, ami velük történt... Szóba került a hit... Én Tünde véleményén vagyok, hiszem, hogy létezik a Teremtő és azt hiszem, a rossz dolgok megoldandó feladatokat jelentenek... Ezt persze rettenetesen nehéz elfogadni!

Cancan! Jót nevettem, mennyit cukkoltak a lányok Vida dokival... én már nem folytatom...
Egyébként szerintem is olvassa a doki a fórumot és jól teszi :wink: , legalább Ő is jót szórakozik...

Mindenkinek szép napot!

Ildikó
Satuk! De jó, hogy bejelentkeztél! Olyan ritkán jössz! Gratula a hugodnak! Még meg sem köszöntem a múltkori Márton napi jókívánságot! Megünnepeltük ám rendesen, liba, újbor... ahogy kell!

Dóra! Lucának boldog névnapot!
Vendég

Na, a betűket meg összevissza írtam.

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: