A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni

Luisa! A mi bébink 1850 gr volt a 31. héten, de egy héttel idősebbnek mondták a koránál. Így a tietek tényleg teljesen normális súlyúnak mondható, nem?

KépKép
nanett

Sziasztok!
Hát az előző hetem igen rosszul sikerült. Szerdán a dokim magas vérnyomást mért, majdnem beutalt a kórházba, de hál'istennek megúsztam gyógyszerrel és mindennapos kontrollal. A laborom tökéletesebb nem is lehetne, így terhességi toxikózis kizárva. Valószínű, hogy az a 20 kg-os gyarapodás az oka.
Kép
Amúgy a kis drágámmal minden rendben van, néha majd kirugja a hasam. NST-re csütörtökön megyünk.
Nem tudjátok véletlenül, hogy magas vérnyomásnál minden esetben császároznak?

Bbeti
Nagyon irigyellek, hogy már a cél előtt vagy.Szívesen cserélnék veled.

Nagyon örülök, hogy ilyen sok új kismami csatlakozott a topichoz. Mindenkinek jó egészséget és pocakosodást kívánok.

Kép
mary79

MA bejelentkeztem 4d-re és dec 27-én este 7.20-ra megyünk, már alig várom:) hurrrrrrá
Vendég

Nanett
én sem érzek még semmit, mármint hogy fájna a csontom, és hála remekül alszunk, csak nehezen kelünk reggel fel Apával :)
köszi a súlyméretet!!!! :)
a vérnyomásom nekem is 100 körüli vagy neked alacsonyabb?

Mary:
sajnálom, hogy magas a vérnyomásod, vigyázz magatokra, de hála akkor nem toxémia... bizti össze függ a 20 kg-val

Kép

Kép

Kép
luisa

Luisa! Akkor nem vagyok egyedül ezzel, hogy nem érzek még a csontjaimban fájdalmat. 100/60 volt többször is a vérnyomásom. A babavárás előtt ez normális volt nálam, sőt alacsonyabb volt általában, de mostanában már 125-130 volt mindig. Remélem, megnyugodtál a baba súlya miatt!

Mary! Pihenj minél többet! Már nem kell sokáig vigyázni magatokra.

KépKép
nanett

Nanett
igen köszi, megnyugodtam... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Luisa: Neked hogy mondják meg ilyen pontosan, h hány grammos a baba?, A BPD alapján? Az mennyi volt neked 31 hetesen??

Kép
gyanixi

Ja, egyébként nekem 31 hetesen 77-es BPD-t mondott és , h 1500gr, de ezt nem az uh-s gép dopta ki, hanem, Ő nézte ki a korongjáról! Ma meg a védőnőm azt mondta, h a 77-es BPD-hez kb 1350 gr tarozik az Ő korongja alapján! Szóval, nem tudom... Csütörtökön megyünk dokimhoz, aztán hátha okosabb leszek!! :o

Kép
gyanixi

Amúgy még valami, nekem ez a vonalzóm le van maradva 4 nappal, mert nekem mindig vasárnap van a forduló napom!!Pedig mindent jól írtam be!!

Kép
gyanixi

Amúgy még valami, nekem ez a vonalzóm le van maradva 4 nappal, mert nekem mindig vasárnap van a forduló napom!!Pedig mindent jól írtam be!!

Kép
gyanixi

Amúgy még valami, nekem ez a vonalzóm le van maradva 4 nappal, mert nekem mindig vasárnap van a forduló napom!!Pedig mindent jól írtam be!! :wink:

Kép
gyanixi

Sziasztok:az alvás nekem is katasztrófa,zaklatottan alszom és csak forgok-forgok!Reggel pedig nem bírok 7nél tovább ágyban maradni!
Nektek volt már olyan érzésetek,hogy amikor ültök,felül a bordátoknál nagyon szorít?Hát nekem ma volt,a suliba az órát is abba kellett hagyni 10percre!Feláltam,járkáltam és csökkent a nyomás!
A vérnyomásom nekem is alacsony,de ez még mindig jobb mintha magas lenne.

KépKép
vicuska

Hello Lányok!

Klasszak a képek, tudom én is tartom képekkel, de ma menős voltam...

Luisa: szerintem rendben van a babó súlya, nekünk a 4D-n 31 hetesen azt mondták, hogy 2 kg körüli, így 2 héttel meghaladja a korát, na de nálunk egy pasi növekszik! :lol: Szóval ne izgasd magadat.

Nanett: nekem is alacsony a vérnyomásom az is volt, mostanában viszont a pulzusom ingadozik néha magasabb mint kellene, de a dokim azt mondja ez normális... úgyhogy nem idegeskedem rajta.
Milyen a szabi íze? na majd a jövő héten még jobb lesz!
Mikor kell menned CTG-re? Idén vagy csak jövőre mész te is?

Hammy: ha a magzatvíz több annak is vannak fokozatai, amit általában le is írnak. Ha átlagosnál kicsit több nincs nagy gond. A gond akkor van, ha ehhez a dologhoz párosul még valami más is. pl.: magas vérnyomás, magas cukor, nem megelelő gyomor telítődés stb. Ha ezekkel nincs gond akkor valószínű nem lesz probléma, persze beszélj a dokiddal, már csak a megnyugvás miatt is.

Őzi: szerintem használd ki még amíg lehet, hogy pihensz is mert nemsokára ennek vége... :wink: Egyébként én sem tudok itthon ülni, pedig lenne mit csinálni, de azt érzem, hogy mennem kell... ja és jön a karácsony is, de semmi hangulatom, viszont ajándékokat csak kell venni... remélem az majd feldob.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok Lányok!

Hű, nem győztem visszaolvasni!!! :D

Köszönöm az információkat! Van aki most velem egyidős (4 hetes)?

Kicsit aggódom, most két napja, hogy nem jött meg a miki, de néha ugyanúgy görcsöl a pocim mint amikor megvan.
Nektek van ilyen? Ez normális?
nap12

Gyanixi: azt hiszem, hogy a BPD-ből és az Fl-ből állapítják meg a súlyt de hogy hogyan azt nem tudom. (fej+combcsont) Szerintem ahány baba annyi adat... nekem a 29. héten pont 77-es volt a BPD, a 31. héten meg 85. Szóval nem lesz kis feje a gyereknek, de azt is mondták, hogy idősebb a koránál a méretei alapján....

KépKép
Kép
r. zsana

Nap: nekem eleinte úgy mint Neked görcsölt a hasam, mintha meg akarna jönni, kicsit fura is volt. ez normális, ha nem nagyon fáj, mert ilyenkor növekszik a méh.

Gyanixi: egyébként hogy vagy? bírod a fekvést? gondolom nem mászkálhatsz túl sokat, de a lényeg hogy rendben legyél.

Luisa: nálatok kiscsajszi lesz ugye?

Mary: azt hiszem, hogy a császár attól is függ hogy mennyire magas a vérnyomásod, ill azt hallottam, hogy menet közben döntenek, ha nem vészes a vérnyomásod akkor hagynak szülni, de nagyobb felügyelet mellett. Azt is hallottam, hogy ilyenkor ajánlani szokták az epidurált, mert azzal nem megy fel annyira a vérnyomás a szülésnél, de ebben nem vagyok biztos.

KépKép
Kép
r. zsana

Zsana!

Az eleinte azt Te is a 4. hétre gondoltad? És meddig fájdogál mikisen? Nem nagyon fáj, naponta 2x fordul kb. elő, ne aggódjak akkor? Volt ma egy barna pötty is a fehérneműmön, meg váladék. Ez is normális? Aggódom. Felhívtam a nőgyógyászt, hogy ez mitől lehet, de mondta, hogy mivel csak két napja nem jött meg, még nem tud mit mondani.
nap12

Zsana! Nem aggódom az alacsony vérnyomás miatt, csak szédelgek mostanában, azért foglalkoztam vele. És nekem is úgy volt, mint neked, hogy a pulzusom hol nagyon magas, hol lenn van.

Most még nagyon sokmindent kell csinálnom, behoznom a lemaradást, pl. kórházi csomagot most kezdtem el összepakolni, babaruhákat mosni, alaposabban takarítani, karácsonyi ajándékokat csomagolni, majd sütni is kéne valamit... szóval van mit csinálnom. Majd jövőhéten biztos nyugisabb lesz az otthonlét! Már várom. És persze el kéne kezdenem "ráhangolódni" a szülésre, mert eddig csak rohangáltam.

Jövő év első hetében megyek az első CTG-re. Gondolom, Te is.

KépKép
nanett

Nap: szerintem ne idegeskedj, az semmi képp nem jó. Igen nekem is a legelején görcsölt a hasam. Persze tudod ilyenkor még bármi lehet...az első 12 hétet én is gondolatban csak visszafogottan csináltam végig, mert addig nagyobb az esélye sajnos annak, hogy valami történik.

KépKép
Kép
r. zsana

Értem, megpróbálok nyugodtan várni és csak jóra gondolni. Köszi!

Te hanyadik hétnél tartasz? Mikor mentél először dokihoz?
nap12

Hu-ha, néhány óra alatt jó sokat írtatok :D

elizabeth,
Egész jó az üzlet, nem luxus, de van szinte minden, és egész jó áron. Ott vettük még az ágyon kivül álványos kádat. Ott szeretnék venni majd kókusz matracot, mivel 10000 ft, máshol ahol eddig néztük drágább.
Egyelőre nem lesz külön szobája a picurnak, mivel jelenleg egy másfél szobás kis lakásban lakunk, a házunk pedig március végére épül fel, és akkor költözünk, a babó egy hónapos lesz. Na ott már lesz külön szobája, de úgy tervezem, hogy fél éves korig velünk lesz egy szobában, aztán költözik a saját kuckójába. Kíváncsi vagyok, hogy fogja viselni a költözést... Azért nem egyszerű egy ilyen pici babával költözni...
Nálatok külön szobája lesz a babának? És milyen ágyat néztél a babának, kombi ágyat?

nanett,
na igen, én éjszakánként legalább 3szor kelek fel wc-re, aztán az uccsó felkelésem után már nem megy a visszaalvás. Ilyenkor irigykedek apára, aki békésen szúszog a fülembe :wink:
Én is legközelebb január közepén találkozok a védőnővel, azt mondta, hogy akkor nem én menjek, hanem ő jön hozzám... Igazából nekem sem hiányzik, hogy jöjjön... EGyébként jó fej, kedvelem, csak kicsit furának tartom azt, hogy házhoz jönnek még baba születése előtt...

Egyébként mikortól kell járni CTG-re?

Kép
dijcsi

Nap 12,
nekem is voltak görcseim, és ugyan olyan hasfájásom, mint amikor meg kell, hogy jöjjön, ez kb 10-ik hétig tartott... 5 hetes terhes voltam, amikor megtudtam, hogy babát várok, addig nem is gyanakodtam, első sorban azért, mert eléggé rendszertelen volt a havi ciklusom, és azért, mert semmi fura tünetem nem volt, minden jel megegyezett a szokásos havi ciklus tünetével.
Szerintem nyugi, minden rendben lesz, de ha nagyon nyugtalanit, akkor menj el orvoshoz, és vizsgáljon meg, talán attól megnyugszol.

Kép
dijcsi

sziasztok!
csajok, szerintetek az rendben van, hogy nincs semmi bajom, sem hányinger, szédülés, álomkor, semmi. Ezért aggódom nagyon :(

Kép
mona76

Mona: Kinek hogy valaki meg sem érzi hogy terhes ez egyáltalán nem gond.Én pl csak émelyegtem de semmi több nem volt.De a barátnőm már 16 hetes terhes és neki sem volt semmi rosszullét.szóval nyugi örülj neki hogy nem vagy rosszul de egyébként nekem is kb 6-7. héten kezdődött az émelygés szóval még nem jelentui azt hogy nem leszel rosszul :)

nika70
Salgótarján

Dijcsi!

Most már tényleg megnyugodtam, aranyosak vagytok! Nem szabad aggódni!!!!!!!!!

Első babád lesz? Nekünk is másfél szobás a lakásunk. Hát majd jól összehúzzuk magunkat! :lol: Most költöztünk ebbe az újépítésű lakásba, úgy voltunk vele, hogy pár évig hármasban is eléldegélünk ekkorában is.
nap12

nap 12,

így van, csak nyugi, minden oks lesz :)
Mi már 4 éve lakunk ebben a lakásban, egyébként nem saját, hanem albérlet. A másfél szoba elég volt kettönknek, de így a babával már nem fogunk elférni, túl pici a lakás... Egyébként a baba érekezése indította be nálunk a lakásvásárlási projektet, és márciusban költözünk (remélem nem fog késni a ház átadása).
Ti hol laktok?

Kép
dijcsi

Dijcsi, kombi agyat neztunk, igen, ami pelenkazoval egyben van.....es kesobb rendes aggya alakithato. Mi ket nagy szobas panelban lakunk , 52 nm, egy nagy szobat nem akarunk felaldozni, mert nem tudnank a cuccainkat hova rakni, raadasul a szobak hatalmasak, igy gyerekszobanak tul nagy lenne.....ugyhogy ha lesz penzunk,akkor gipszkartonos levalasztas lesz, ha nem lesz, akkor velunk lesz egy ideig egy szobaba, aztan majd meglatjuk!

Kép
elizabeth25

Gyanixi:
köszi az adatokat, remélem jól vagy, arról nem írtál!!!!

Zsana:
neked is köszi :) amúgy nekünk is nagy a feje 85ös :), amúgy én is be vagyok sózva, minden nap kell valahova mennem, mármint ha nem kell, akkor csinálok programot, de mit fogunk csinálni, ha megszületik a babó? akkor aztán szobafogság egy ideig... :)
igen, kiscsaj, Laura :)

Ja és mégvalami, képzeljétek a csecsemőkori barátnőm is terhes, ma derült ki, 6 hetes, olyan boldog vagyok!!!!!!

Kép

Kép

Kép
luisa

Hello Csajok!

Jönnek a képek amiket ígértem... Ez a kettő a pocakról.. [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1165949349.09.jpg[/img] Kép

KépKép
Kép
r. zsana

Zsana:
nagyon csini vagy így fej nélkül is :), bár úgy jobb lenne :)
szép nagy a pocid!!!!

Kép

Kép

Kép
luisa

Ezek meg a kedvenc ruhadarabok, van még sok kedvenc, de nem lenne elég az oldal... :wink: A bocis együttes tudom hogy pink, de nem bírtam otthagyni, szerintem egy merész pasi is viselheti nem? :lol: Ja, és a hordozó, aminek a színe szerintem csak nekünk tetszik, mert ez igazi libafos zöld, de mi nagyon beleszerettünk, vártunk is rá 3 hetet, mert a kupoláján volt egy folt. Na mindegy most már megvan. Kép Kép Kép

KépKép
Kép
r. zsana

Őzivel mi már csak ilyen fej nélküliek vagyunk, de rakok majd fel még képeket...

KépKép
Kép
r. zsana

Zsana!
Az a bocis tényleg csúcs!!! :D :D :D Nem szabadott volna otthagyni. A többi is nagyon klassz, de ez a legszupibb!
Jó a pocid is!
Én is kezdek gömbölyödni, bár még bőven van mit behoznom! A tavalyi kabátomat szerintem ezen a héten tudom utoljára felhúzni, mert bírom begombolni lassan. De hogy ezután mit fogok felvenni????
Judit

sch.judit

Sziasztok! :D

Bacsbern nagyon szépen gömbölyödsz,és persze te is Zsana! :lol:
Nekem a 26+7 naposan 800 g volt a baba,azt mondta a doki,hogy teljesen normális.
Várom már nagyon a karácsonyt. Jövő héten szerdán már szabin leszem,és csak január 3-án megyek majd legközelebb dolgozni.
Kókuszmatrac tényleg nem olcsó,mi 16.000ért vettünk.
Szerencsére hozzánk nem jön szülés előtt a védönő,de csak azért mert még dolgozom. Utána ugyis lesz benne részem. Sajnos sikerült egy kriminálisat kifognonm,lesz sok bajom vele majd. :?
Szép estét mindenkinek

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

mona76!
Nyugi, nem mindenki érez hányingert, nekem sem volt. Az elején semmi bajom nem volt, aztán jött az álomkór! 8-kor felkeltem, de képes voltam 1/2 9-kor megint aludni. Még jó, hogy nem kellett dolgozni menni egész nyáron, mert ott aludtam volna el, óra közben. De aztán az is megszűnt.
Ja, meg még jött a mellfeszülés is! De ez sem az elején, hanem nekem később. Kezdetben nagyon élveztem, hogy milyen szép nagyok lettek, bárcsak így maradnának :D , de aztán amikor már akkorák voltak, mint két lufi és még kifényesedett a bőröm is, meg iszonyatosan viszkettem, na akkor meguntam őket.
Nekem a legkellemetlenebb ez a viszketés volt. Nem tudom, ilyen volt-e valakinek??? Már olyan szinten kapartam magam, hogy csíkos lett a hasam, cicim, itt-ott kisebesedve. Először próbálkoztam mindenféle krémekkel, tuti testápolók, tusfürdők, de semmi. Aztán jött a bőrgyógyász, írt fel "szappan helyett" krémet, a patikából. Meg fürdőolajat, másik krémet. egy vvagyonba került. De az legalább segített. Azt mondta, az ő huga is kismama és ugyanilyen "viszketése" van, épp most kapart le magáról egy anyajegyet. Úgyhogy ezek szeint nem én vagyok az egyetlen, csak még itt nem írt senki ilyen bajról.
Szóval ne aggódj, még jöhetnek a tünetek! És biztos jönni is fognak!
Puszi mindenkinek!

sch.judit

Sziasztok

R.zsana hol vettetek a kisruhakat? Nagyon tunderik, a hordozonak meg szerintem nincs rossz szine.

Mi mar 1,5 eve megkaptuk az uj babakocsit es hordozot a baratnomektol....de hat a baba varatott magara. Teszek fel rola kepet.....a hordozo annyiban mas, hogy ilyen sotet/lilas kek, a kocsi pedig sotet kek, feher kockas, de tok cuki!

Kép

Kép Kép

Kép
elizabeth25

Zsana! Nagyon csinos vagy! Szép gömbölyű a pocid. Gondolom, már neked is nehéz lehet ekkorával közlekedni...

Judit, nekem nem volt ilyen gondom. De nagyon fájtak az elején a melleim, alig lehetett hozzájuk érni.

Én is teszek fel egy pocis képet, bár egy kicsit sötétre sikeredett. Kép
nanett

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Mára már megnyugodtam, beszéltem a dokival, hát nincs túl jó véleménnyel a kismamikat ijesztgető ultrahangozókról:)
hammy

Dijcsi!

Hatvanban lakunk társasházban.

Annyira gyöngyörűek vagytok a nagy pocakokkal! A férjemet is mindig ide hívom, mikor egy újabbat küldtök! :) Remélem nem vagytok szégyellősek... :lol:

Én már émelygek, csak az a fura, hogy a 4 hétből kb. már 3 hete. Először arra gondoltam, hogy már annyire készülök lelkileg, hogy ilyeneket produkálok, de hát eléggé folyamatos. Már-már alappá vált, meg is szoktam. Remélem erősebb azért nem lesz.

Mona, te hanyadik héten is vagy?
nap12

Sziasztok!
Mona76 : én is nagyon jól viseltem a tehességet az legelején de a 8-9 héttől jött a hányinger stb...

r.zsana : nagyon édesek a ruhák nekem mindeggyik nagyon tetszik

Én sem alszok valami jól mostanába ha felkelek nem tudok visszaaludni és nagyon fáj a keresztcsont tájékán.
A jobb lábam / vádlim/ meg elkezdett görcsölni ez vitaminhiány lehet? Hétfőn megyek afp-re nagyon izgulok remélem minden rendben lesz. Alig várom már hogy megmozduljon az én kis manóm.

Kép
rena12

Zsana,
A bocist imadom!!!! HOL VETTED? , de mindegyik szep! Persze, h. belefer, en is ma rendeltem egy csomo narancs meg egyeb nem kimondottan fius szinu rucit. Nem is erdekel ez a nemi megkulonboztetes :D
Az overallt mennyiert vettetek es hol?
Az autosules is szep, nem is libafos szinu... Jo elfogult vagyok, zold a kedvenc szinem. Irigykedem, csodaszep dolgok!!!!
Csini mami vagy es hatalmas a pocid :D

Elizabeth,
Römer az autosules? Jol latom? Nekunk is olyan van, csak sarga huzattal.

Nanett,
Azert egy kis lustulasra allitsd be magad... Jot tesz, es mikor pihenj, ha nem a szules elott???
Jo, h. nincsenek fajdalmaid. Szep a pocid, azt hittem nagyobb lesz mar.

Alvas...
Tegnap szamoltam, 4x kelek fel, ket orankent.... :( :( :(

Naiv kerdesek....
Mit kell a babakocsiba tenni setalashoz, ha a baban overall van????
Es mikor lehet eloszor setalni menni?
Es tenyleg igaz az, hogy nem erheti szel a babat, mert leallitja a legzeset es megfulladhat?

:?: :?: :?:

KépKép
KépKép
vitte

Vitte, igen, Rommer :)

Amugy te hol rendelted a ruhakat?

Szerintem attol is fugg, hogy ki milyen rucit vesz, hogy mikor jon vilagra a lurko...nekem pl. majus vegi lesz, ugyhogy inkabb nyariakat vasarolok majd. :)

Kép
elizabeth25

Lanyok,ti amugy darab szerint kb. mennyi ruhat vesztek, vettetek?
ES 0-3 honapos korigra vasaroltatok?

Kép
elizabeth25

Elizabeth,
Fogalmam sincs mibol mennyi kell, inkabb kevesebbet veszek majd mint tobbet, hogy aztan kinoje gyorsan...
Ruhat barmikor lehet venni, az elso hetek kritikusak. 56-os es 62-es rugikat rendeltem, 50-est egyaltalan nem.

Innen rendeltem most, mert akciosak voltak. Bar igy sem olcso....
www.laredoute.at

KépKép
KépKép
vitte

Elizabeth25 : nekem is tetszik a kocsi meg a többi. Ja és szétnéztem az oldalon tényleg jó cuccok vannak ott, lehet hogy rendelek onnan.

Csajok ezt már én is akartam kérdezni, hogy mindenki vesz légzésfigyelőt?

Kép
rena12

Rena,
Persze, hogy veszunk!!!

KépKép
KépKép
vitte

Vitte: nekem is természetes volt hogy fogunk venni de a munkahelyemen, az idősebbek meg egy csomó ember " leszúrt" hogy az ő idejükbe se volt mégsem volt gond-elég rosszúl esett.
Ezek szerint ez nektek természetes.

Kép
rena12

r.zsana,
szép kerek a pocid! És jó nagy már.
A babaruhák nagyon aranyosak. A kiscicás, sapis a kedvencem :D De a többi is nagyon szép.
Én is vettem már egy jó párat, majd megpróbálok tenni fel képeket róluk.

elizabeth 25,
Nekem kb 5-6 db van a kombidreszből, ugyan annyi a rugdolózóból méretenként (56-os, 62-es). Vannak még: elöl gombos pulcsik, harisnyák, hálózsákok, téli overál, sapik. MIndig veszek valamit, ha látok jó áron. Ma is sétálgattam a Budaörsi Auchanban, és vettem bébi harisnyát, meg vékony sapikat. Olyan édesek a baba cuccok, néha előveszem és gyönyörködöm bennük, olyan hihetetlen, hogy abban a pici harisnyában hamarosan lábikók fognak kalimpálálni :D

vitte,
szerintem még pléddel be kell takarni a babát. De egyébként jó kérdés, most én is elgondolkodtam ezen.
A legelső sétáról eléggé megosztottak a vélemények. Van gyerekorvos, aki születés után pár nappal javasolja a friss levegőt, és a rövidke sétákat. Viszont olyan szakvéleményt is olvastam, hogy 4 hét után kell legelőször kivinni a gyereket, addig meg csak szobában, nyitott ablak mellett levegőztetni. Minden esetre szerintem fontos a fokozatosság.
Erről a szél dologról még nem hallottam.

boszibaba,
Tök jó, hogy ilyen hosszú a szabid. Én ha most nem lennék táppénzen, akkor csak 3 napot vehetnék ki, mivel nyáron, meg az év közbeni vizsgáimra felhasználtam a többit.
Hu-ha, tényleg nem volt olcsó a matrac. Úgy látom, hogy nálatok már minden megvan a baba kelengyéből, ugye? Ügyesek vagytok. Nálunk még hiányoznak az apróbb dolgok, remélem, hogy hamarosan mi is kész leszünk mindennel.

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Tegnap mászkáltunk egész nap és eldöntöttem, hogy ma semmmit sem fogok csinálni.. :D

Nap: én is veled egyidős lehetek. Kb 4 hetes. De még nem vltam dokinál. Majd pénteken, hétfőn vagy kedden. :)

Mona: örülj neki, hogy semmi bajod. :D Én Vivivel sem voltam rosszul. Egy két émelygés az elején és ennyi. Na meg persze a kakaótól voltam mindíg naaagyon beteg. :D Lesznek később majd cifrább dolgok is. :D Pl.: amikor a kis lábujjait bedugja a bordáid közé és otthagyja. :D Meg persze én is viszkettem. Szóval a java még hátra van. :D

Ja és nem tudom ki írta :oops: de a mensi szerű görcsök normálisak. Én az 5. hónapig görcsöltem, aztán a 6-7. ben nem és a 8-9. hónapban megint.

Van valaki itt aki vácon szült? Vagy van valami infoja a váci szülészetről, meg az ottani nőgyógyászokról??

most még képet nem tudok feltenni a pocimról, hisz még csak 4 hetes, de az előző terhességemről és a kislányomról itt vannak képek:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3361
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5628
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6328
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=7303
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=7305
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=10759
pattogobolha

ja és a honlap :D

www.mzsx.atw.hu
pattogobolha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: