Sziasztok!
MÉG EGYBEN VAGYUNK!
Nagyon drágák vagytok, köszönöm mindenkinek az aggódást, nagyon megható.
Zsófi
A genetikán tényleg rengeteget kell várni, és én a dokikkal sem voltam teljesen megelégedve, csak ijesztgettek feleslegesen. Írj, hogy mi volt, szorítok!
Ancsa
Jobbulást a vesegörcsödre, az egyik ismerősömnek is volt, kapott rá gyógyszert, meg kellene nézetned, hogy nincs-e húgyúti fertőzésed vagy gyulladásod, remélem nincs.
Bacilivi
Védőnőt nem lehet szerintem választani, mert a lakhelyed szerint kapod őket, de ha beszélsz egy neked szimpatikussal lehet, hogy válthatsz. Jelentkezek minden nap ígérem. helyesek vagytok a pároddal!
Vitte
Nekem a szeméremcsontom szokott recsegni, szó szerint. Fáj is ha este lefekszem és már jó ideje nem mozdultam, szerintem a baba súlyától van.
Zsu
Remélem minden oké, írj, hogy mi volt. Már én meg szerintem mindenki paráztatta már magát feleslegesen, biztos nincs semmi baj.
Mona
nekem a 6. héten láttak szívhangot, de van olyan is akinek csak késöbb.
Benkoka
az az eladó csaj tényleg elég bunkó volt, sajna vannak ilyenek, sz.... le őket!
Babzsák
Az afp-t a védőnőmnek küldték ki postán vagy két hetet kellett rá várni.
Nika
Én vidéki vagyok nem tudok neked sajnos rehab.int-t ajánlani, jobbulást anyukádnak.
Bacsbern
nagyon helyes vagy a képen.
Nap
Üdv köztünk.
Bocsi ha hosszú voltam, de szerettem volna mindenkinek írni, ha már ilyen arik vagytok. Holnap megyünk ctg-re és flow-ra szerdán meg a dokihoz. Egyenlőre tök jól elvagyok, semmi különös tünet, holnap jelentkezem.