A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

GRÉTI!!! LENCSI!!! GYÓGYULJATOK+++++++++++++++++++++++

Fibi,
pü-ztem :)
macskanyu

smecta, megvan!

de a sodioralt is felírom a férjemnek, remélem lesz vmi
ancsipancsi

ancsi,
smecta por és a humananak is van humana electrolit néven,mindkettőt használtuk és nekünk bejött.
teáztasd,háztartási kekesz és sóba vízbe krumpli 8) 2nap alatt helyrejön

votivia,
szükségem lenne a szaktudásodra :lol: :lol: :lol: ,plíz keress msn-en ha fent vagy
Vendég

Teljesen off:

lányok, ért valaki a könyvvizsgáláshoz? S.O.S
macskanyu

Macs,
én meg vissza :D

könyvv.-hoz én nem :wink:
fibi

Macs :) tanács kéne vagy egy jó könyvvizsgáló?

indianyo

Indike,
esettanulmányt köll írnom és szükséges lenne a könyvvizsgálói etikai kódex ismerete, de idő hiányában képtelen vagyok kibogarászni, ami nekem kéne belőle....bár úgy látom, kénytelen leszek valahogy mégis... :( :( :(
macskanyu

Macsinkóm :) abban nem tudok segíteni sajnos :( Hát akkor bogarászásra fel! EZ az iskola jól lefoglal téged, ahogy elnézem...

indianyo

Fibi!

Tk=teás
kk=kávéskanál

de én konkrétan mézeskalács füszerkeveréket teszek bele
20170114224602

köszi a tanácsokat.

a Smecta van a patikában, hazafelé hoz belőle a férjem, jó lesz az tartalékba is.

Gigi!
köszi, örülök, hogy te is hallottál a háztartási kexes dologról :), habár L. nem volt tőle elragadtatva :). viszont a gabonagolyót csak úgy falta, egyiket a másik után, biztos nem lehet ez olyan rossz, ha gyerekreggelinek ajánlják tejjel.

a teát most néztem meg, Humana gyerektea. mivel kamilla is van benne, most hanyagolom, de tök jó, nincs benne cukor, viszont laktóz igen. (az is szénhidrát :) )

Indi!
nem is mondtam, teljesen meg vagyok elégedve a szódával! most is tesztelem egy makacs szennyeződésen, kíváncsi leszek. nem tök sötét ruhákat, de színeseket is tettem bele (inkább mintásakat), és 50 fokon mostam (a hányás miatt musz volt magasabb hőfokon), és tökéletes lett minden! igaz, eddig még csak mosópor kiegészítőjeként használtam, de alkalom adtán magában is ki fogom próbálni. már csak egy műanyag vödröt kéne neki szereznem.
bébiételes üveg: te nem olyanra gondoltál hógömbnek, ami kb. olyan, mint az erőspistás üveg? mert van olyan üres bébiételes üvegem, Hipp gyümölcs volt benne asszem.
ancsipancsi

Juc,
köszi :) hááááát, mi ugyanazt a kiskanalat használjuk teához és kávéhoz is :oops:

Macs,
kitartááás!+++ én is eltüntem esszét irni..... :roll:
fibi

Indike,
na ja, nem gyerkőcök mellé találták ki ezt a képzést, de munkahely mellett sem lenne könnyebb :) de most felébedt 2,5 óra szunya után Füles, úgyhogy tanulás egyenlőre berekeszteve :D
macskanyu

Fi bi,

neked is :lol: :lol:
macskanyu

Fibi :) Köszi, megvagyunk, csak kicsit sűrű volt a tegnap, Bálintnak voltunk ágyat nézni, hááát... Bálintod pöttyei hogy vannak? a lábán elmúltak már? és az ujjacskái javulnak?

Macs :) Nem tudom, megnyerted-e múltkor Fibiék "járó kukacát", de láttam a budaörsi Kikában kb. 3000-ért, ha érdekel! És kitartás a bogarászáshoz!

Zsan :) Mondatokban beszélő Iginek nagy gratula! :D

Zuz :) Panna szemére gyógypuszik!! Remélem rendbejön és nem kell doki!

Johi :) És milyen volt a hosszúhétvége?? Egy kis élménybeszámolót kérünk! :wink:

Ildi :) De jó, hogy Timinek elmúlt a láza! Bulást neki! És párodnak is, hogy levegyék róla mielőbb a gipszet!

Lindi :) Hú, ez a kórházi "élmény" rémesen hangzott :( De Gréti nagyon ügyes és tényleg egy kis hős, ha ilyen jól tűrte!! Remélem mielőbb rendbejön már!!

Votiv :) Istinek is bulást, most már neki is ideje meggyógyulnia! És hogy-hogy egymást fogjátok gyúrni a héten, nincs semmilyen foglalkozás? máris karácsonyi szünet van?

Ancsi :) Hányás :( Szegény Lencsinek bulást és sok++++++++!! Sztem simán elképzelhető, hogy vmi vírus a ludas...

Indi :) Fodrászoló Mikulás :lol: :lol:

Juc és Gigi :) Nagyon boldog névnapot Nektek (utólag is)!!!
Kép
denizsa

Fibi!

Én meg nem iszom kávét de állítólag a kávés kanál az olyan picike :lol:
20170114224602

Juc,
jaaa, tényleg, most hogy mondod :lol:

Deni,
és nem találtatok ágyat? hol néztétek?

B pöttyei a lábán majdnem elmultak, de a karján csunya sajnos megint :( tenyerén javuloban a hámlás, csak viszket még neki sokszor, én meg kenegetem mint az örült. sööt, már ö maga szereti bekenni :D
fibi

Apjuk azt mondta multkor, hogy olyan kérges meg száraz Bálint keze, mint a szánto vetö munkásoké...
fibi

Ancsi, smecta/sodioral, normaflore, kipezsgetett hideg kóla, jégkockaszopogatás és sós ropi. ha még sokat hányna, daedalonetta végbélkúp. ha szomjas is, vigyázz nehogy egyszerre túl sokat igyon, - az is megterheli a pocakot, hányingert kelthet. inkább gyakrabban keveset, pár kortyot.
ez lehet kajától is, vagy egy kis gasztrovírus (most kezdődik a szezonjuk :twisted:), reméljük pár nap alatt egy kis pocakkímélő diétával elmúlik, és Ti sem kapjátok el.
gyógyulást!
és igen, a kórházi kis lurkókra gondoltam. a szívem szakad meg, hogy egy rácsos ágyban élnek/nőnek fel, mint a kis állatok :(

Indi, még múltkor kérdezted, én is úgy tudom, hogy a baptisták nem vesznek be konkrét adományokat. de ha érdekel, meg Jucust vagy Zsancit még érdekli, utána kérdezek, hogy hol van olyan rendes hely, ahol átveszik és biztosan célba is juttatják.

Isti már kifelé jön a kórságból, de a csúnya hurutossága miatt kaptunk új nyákoldó köptetőt, meg egy spéci orrcseppet, és ha nem javul, pénteken sicc vissza. a kedve sajnos még mindig rossz, egész délelőtt gyepált mint a répát :?

votiv 8)
votiv

Deni, még jövő héten is van fejlesztő, de nem vihetem Istit ilyen influenzásan oda. azért egy kis rohangászás a levegőn még belefér, de nem merem itt se sokáig kinn tartani, olyan kis nyunyákos még.
Kikában Flexa ágyat néztétek?
most néztem meg még Moose és Jucus javaslatára de még csak a honlapjukat www.flexa.dk és el vagyok ájulva, állati jópofa!

votiv 8)
votiv

Fibi :) Kérges kéz :( :( Milyen önálló már a fiad, hogy maga keni be a kezét! :D Múltkor fürcsi után bekentem a lábam, mire jött B., hogy ő majd segít :) elkezdte simogatni a lábam, ne tudd meg hogy meglepődött, hogy mi ez a "ragacs" rajta :lol:
Ágyat láttunk többet is (Brendon, Kika, Ikea), jót is és kevésbé jót is, az áraktól dobtunk egy hátast, nos nem fogjuk elkapkodni a dolgot...

Votiv :) És Isti megissza a köptetőt? Mi 1x kaptunk Fluimucilt nyákoldásra, hát kb. 1 kortyot tudtam beleimátkozni a fiamba :roll:
denizsa

Köszi csajok a drukkokat. Mára szerencsére már nincs láza. Viszont a tegnap délelőtti infúziónál megint szétment a vénája és a második branült is ki kellett venni, de kértük, hogy inkább minden nap injekció formájában adják be az antibigyót, mint újabb vénát keressenek neki, mert nagyon megszadizzák szegényt. Emiatt este be kellett vinni pisimintát, de ma délelőtt sajnos azzal fogadtak, hogy nem jó az eredmény, ezért újabb branült tettek be neki, és azon keresztül kapta meg a mai antibigyó adagját is (1 órán keresztül csöpög). Ma vért is vettek tőle, remélem ennek jó lesz az eredménye, holnapra kiderül.

Votiv! Az 1.sz. Gyermekklinikán voltunk, a magándoki tanácsára ide mentünk, ahol nagyon rendes volt az ügyeletes doki (vagy a mi dokink nevének a hatása, de) a csecsemőosztályra vettek fel bennünket, ahol nagon profi csapat dolgozik, mindne doki és nővér nagyon kedves volt. Külön kis boxunk volt, nekem külön széthajtható vsatag és széles fotelágyszerű szivacs. 2 ágyas volt a szoba, de mivl Gréti lázas volt, így nem raktak mellé senkit. Viszont szombaton nagyon sok kisbaba jött, így minket délután felpateroltak a belgyógyászatra, ahol a nővér, aki a nagy rágótól a szájában alig tudott beszélni köszönés helyett azzal fogadott, hogy anyuka itt nem maradhat éjszakára, én meg hasonló stílusban mondtam neki, hogy akkor a gyerek se. Aztán mikor megláttam a kórtermet, mondtam anyukámnak, aki szerencsére pont ott volt, hogy ide be sem megyünk és hívtam Petit. Egy 12 ágyas kórteremben a sarokban volt egy rácsos ágy, egy félmeztelen szellemileg visszamaradott 39 fokos lázú fiú mellett meg egy vírusos 40 foskos lázú kisfiú mellett. De a szoba tele volt cigánnyal, az egyik ágyon egy fiú épp a barátnőjével csókolozott, amásik ágyon egy gyereknek folyt a szeme, egy csontsovány lánynak mindenéből csövek lógtak, és ordított a tv, meg mindnekinél kb 5 látogató volt.
A feltétele annak, hogy hazajöhessünk az volt, hogy ne legyen láza Grétinek -persze tiszta forró volt- de éna zt mondtam, hogy mivel úgyis én mérem a lázát, 37-nél kihúzom a popójából. Aztán mikor Peti megérkezett csak megkérdezték, hogy lázas -e és én azt mondtam, hogy nem.
Aztán a csecsemő osztályon távozáskor rákérdeztem, hogy m van, ha éjjel belázasodik, de azt mondták nem nagy tragédia, adjak kúpot, másnap reggel úgyis jövünk az infúzióra.
Persze szegénykém lázas volt este is, meg éjjel is, de reggelre már csak hőemelkedése volt.
Ma meg már nincs is láza, láthatóan jobban van, csak a pisije csúnya még. De annyira már nem izgulok, végül is minden nap vissza kell járnunk, tehát ellenőrzés alatt van, és itthon tényleg jobban tud pihenni és gyógyulni.

KépKép
KépKép
lindicita

Istinek, Lencsinek gyógypuszákat küldünk!
Panna szemére is!

Gigi, Jucus! Boldog névnapot!

Esztinek, Vincének és Istinek pedig bolog szülinapot!

Neet! Te írtad, hogy neked volt már vesemedencegyulladásod. Fájt valamid? Vagy csak az általános rossz közérzet a láz miatt?
lindicita

Deni, ez valami ambroxol nevű cucc, most hallok róla először. köptetőt mikor hogy. előfordul, hogy a nyakába megy az egész. máskor meg szépen nyeli, mint kacsa a nokedlit. talán attól függ, épp hogyan találom meg :wink: :lol:

simogatós kisfiad irtó cuki!!
ágyárak :roll: képzelem, bár itt még nem tartok. még mindig nem tudni, Istók "kinövi-e" a rácsost, mire megszületik a Hugi :wink: (akinek még mindig nincs neve :twisted: Ti hogy álltok?)

votiv 8)
votiv

Votiv :) Persze, így már értem. Tényleg nem lesz könnyű hetetek akkor, B. is zizi, ha nem nyüzsögheti ki magát a levegőn, Isti meg egy kis örökmozgó :)
Néztük a Flexát is, tényleg jól variálható, mondjuk én csak egy "normál" leesésgátlós ágyra gondoltam. Végülis több variáció is lehetséges: vagy keret+matrac=ágy és veszünk hozzá leesésgátlót, de ezekben a külön gátlókban az nem tetszik, hogy ált. a 2 talpukat kell a matrac alá bedugni és majd a gyerkőc súlya megtartja :? bár tény, hogy hosszútávú megoldás, mert akár felnőtt ágyméretet is vehetünk. Vagy keretes ágyat veszünk, ami csak egy darabig jó (ált. 160cm-sek), de mégis "egyben van" és nekem jobban tetsző megoldás (pl. ha B. altatási szokásaira gondolok), itt csak a jól lekerekítettség a fontos számomra, de nem mindegyik olyan (pl. láttam laminált élfóliázott bútorlapból is, tele élekkel és sarkokkal...). Az árak is széles palettán mozognak, és nem mindegy "mi van benne" (pl. külön kell-e venni a matracot/szivacsot hozzá, stb.). Szóval nem is olyan egyszerű, mint rácsoságyat venni... (Mondjuk nem tudom miért hittem, hogy majd az lesz? :lol: )
denizsa

Lindi :) Jól tettétek, hogy inkább hazajöttetek, igazad van, úgyis mentek vissza minden nap és nem hiszem, hogyha ott maradtok, akkor többet foglalkoznának Veletek :? Otthon nyugodt körülmények között jobban gyógyul a leányzó! Sok +++++ Nektek!!

Votiv :) Névileg még nem vagyunk előrébb :oops: Most még jó kifogás, hogy ha majd kiderül, hogy fiú vagy lány, majd akkor... de ez tényleg csak kifogás a teljesen fantáziátlan szülőknek :oops: Egyébként nem attól félek, hogy Bálint kinövi addig az ágyát, hanem gondoltam, hogy az ő ágya jó lesz a tesónak, és őt meg addig beleszoktatnám az új ágyba. Persze ehhez előbb ágyat kellene venni...
denizsa

Lindi,
jol tetted, hogy hazamentetek, abba a szobába én sem mentem volna be.... :x

Deni,
huu, ez tényleg nem hangzik olyan egyszerünek.....
pedig nekünk is el kellene lassan gondolkozni az ágyakon.... bár ebbe a pici házba ugysem fér el sehova... :(

Nevek: én most már nem keresek... :) ha "jön" egy jobb mint a Fanni, akkor el fogok rajta gondolkozni :)
fibi

Lindi, nagyon köszönjük! de főleg Ti jobbuljatok :D

Deni, a kinövést én pont így értettem :D nálunk is felmerült, hogy nem még egy rácsost kéne venni, hanem egy nagyot Istinek és Hugi örököl. de a "mostani" Istinek nem vennék még nagyágyat, én úgy érzem, pici még hozzá. sose aludt el még olyanban, ráadásul iszonyúan mocorgós is, és tuti folyton kimászkálna a szobából meg éjjel játszana, kószálna a lakásban stb :D (persze lehet, hogy pár nap alatt megszokná, csak alulbecsülöm :wink:) És az ő ágyikója még átalakítható egy törpeággyá is, ezt is kihasználhatnánk akár. Persze még van pár hónap dönteni - most számolgattam, hogy ebből az évből még 3 hét van, aztán már csak 12-13 a szülésig :shock:. Az ünnepek után lassan illene nekilátnom a csajszi szobájának, nehogy kifussak az időből :) persze vannak itt még égetőbb kérdések, pl. a minek nevezzelek? :lol:

mikor mész a 18 hetes uh-ra?

Zuzi, hogy vagytok szemileg?

votiv 8)
votiv

Lindi,
igen, pisilésnél iszonyúan fájt lent minden. :( De ha Gréti nem sír közben (főleg a "végefelé") akkor biztos nem fáj neki, annyira... Jobbulást!

És minden beteg babóca jobbuljon, jön a karácsony, gyerünk ki a napra, tiszta tavasz van, rügyeznek a bokrok... :)
Eszter is érdekes, reggel nagyon köhögött, úgyhogy bölcsi kimaradt, dokinál du-ra van ip-unk, de kb 9 óta egyet sem köhintett, ki érti ezt? Na mindegy, legalább szórakoztat egész nap. :wink: Folyik az orrunk, de ez minden, a jobbulás kívánalmak inkább az igazán beteg babákat illetik, én meg sem szólalok, mármint nem panaszkodom, kis taknyosság még semmi.
Kérdés: mivel jön le és ki a gyerekből a szövegkiemelő? Megtalálta a rejtett tartalékaimat... és du doki, és az egész gyerek uwe (úvé?) zöld és rikító rózsaszín, de olyan jól elvan... :lol:
neet
neet

Bálint rendszeresen mondogatja is, hogy "Fanni baba" :D
viszont ami érdekes: tegnapelött megszolal, hogy "Noémi" :shock: , ami azért érdekes, mert egyetlen Noémi ismerösünk van (hugom barátnöje), akit összesen 2x láttunk (az is tavaly volt), és Noninak szolitja mindenki :lol: ugyhogy fogalmam sincs, honnan szedte ezt a nevet B, és hogy kinek cimezte... :roll: :o :lol: :lol: :lol:
fibi

Neet,
mármint Eszci böre lett rikito szines? :lol: arra lehet h csak az idö a gyogyir :wink: de majd a többiek okosabbak lesznek talán :)
fibi

Fibi,
a bőre, a szája, az asztal,... :mrgreen: a szája nem vészes, mert oda pont a rózsaszín jutott, és úgy is trendi ma már gyereket sminkelni, nem? :lol: "Fanni baba" :D
De sztem is az idő minden sebet begyógyít...
neet
neet

még egy kicsit Istizek :D

itthoni Miki (akinek a cipőjét Isti hiába próbálta felvenni)
Kép

"gyári" Miki (akinek a cipőjét Isti hiába próbálta levenni)

Kép

és tegnapról a kis betegecske szülinapos
Kép

votiv 8)
votiv

Neet, szappanos csutakolás nem hozza le? mi is jártunk már így :mrgreen:
remélem Eszcinek semmi komoly baja!!!

na, most már eldugulok :wink:

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Bár tanulnom kellene....de inkább jövök egy kicsit hozzátok, mert már úgyis hiábavalóság lenne azt hinni, hogy csütörtökön le tudok vizsgázni alkotmányjogból..., mivel Bendi is meg a férjem is lebetegedett, dáthásak, úgyhogy őket ápolom tanulás helyett... :evil:

Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Esztinek, Istinek és Vincének!! :)

Juditoknak is Boldogot! :)

Kis betegeknek jobbulást! Úgy látszik ez az enyhe idő nagyon kedvez a baciterjedésnek. :(

Lindi
Húúúú szegény Gréti! :( remélem nemsokára pozitívak lesznek az eredmények és nem kell több szuri...szegénykém. :cry: Nem csoda ha otthagytátok a kórházat, ez nagyon brutálul hangzott. 12 ágyas kórterem??? :shock: nagyon gáz.

Votiv

Kisfiad irtó édes, aranyos, csinos és szép! :) Bulást neki is! :)

ruz
ruzicsky

Sajna az eddigi 5 napos antibiotikum már megtette a hatását. A reggelit egy az egyben 1,5 órával ezelőtt sikerült kihánynia a lánynak. Pedig szegénykém nem is evett mást ma, mert a délelőtti kórházi tortúra után úgy bealudt, hogy 3-kor ébredt fel.
Most aztán no kaja, víz is csak kortyonként (bezzeg most inná, szegénykém nem is érti, hogy eddig azt erőszakoltam belé,most meg kiveszem a szájából), mert ha még egyszer hányna, vissza kellene mennünk a H-ba.

Apját hazarendeltem, mert e pocakom egyszerűen nem bírja, hogy állandóan az ölemben akar lenni. :cry:
lindicita

Hu, csajok, sejtettem én, hogy fius anyukaként leszek még sokszor bajban.... ha elkezd a fiam kérdezösködni... :lol: Nézzük az autos ujságot (Verdák), és kérdezi, hogy "Mi neve?", és már nem elégiti ki, ha azt mondom, hogy sportkocsi, vagy piros kocsi, azt már kivülröl fujja. :lol:

Neet,
sztem a rozsaszin ruzs már nem divat :lol: de nem vagyok kompetens annyira a témában :mrgreen:

Votiv,
Isti drága a képeken :D de minek a Mikulásnak napszemüveg? :lol:

Ruzi,
akkor vizsgádhoz egy kalappal csüt-ön! :)
fibi

Sziasztok!

Neet!
Köszi a tippet, akkor biztos megejtem vmelyik hónapban a szülésznő-talit.

Minden Ünneplőnek Boldogságos szüli és névnapot!!!

Betegeskedőknek gyors gyógyulást!!!

Kép
szonibaba

Lindi :) Jaj szegény Gréti :( Remélem nem lesz hányás és nem kell visszamennetek!

Fibi :) Mire jön a kistesó, addigra szép nagy házatok lesz :wink: Képzeld Bálintom márkafüggő lett :evil: csak a Nesq. kakaót hajlandó meginni, másmilyet nem... sztem ez túúúúlzás :evil: Négy napja kínálgatom egy másikkal, de nem hajlandó 1 kortynál többet inni. Ma feladtam és vettem neki, erre azt mind megitta...

Neet :) Rikító neon Eszti ééédes lehet :D sztem ne aggódj, dokibácsi tuti látott már ilyet :wink: Bulást a csajodnak!

Ruz :) Nektek is bulást!!! Alkotmányjog és még vizsga is? jaj... Azért megpróbálod?

Votiv :) Hű, Isti nagyon csinos volt a piros szerkójában, igazi Kismikulás :D A torta nagyon nyamin néz ki és látom van kis és nagy kutyus is :lol:
Gondolod, hogy elmászkálna éjjel a lakásban? Látod erre még nem is gondoltam, bár ha Bálint éjjel felébred, ált. csak felsír, nem kel fel az ágyban, meg most már van szobája is, vagyis be tudom csukni az ajtót, nincs hova mászkálni. És ő is nagyon forgolódós, az is felmerült bennem, hogy majd ha lesz új ágya, abba is teszek fejvédőt, vagy ez hülyeség/túlparázás? :?
De legalább Te már tudod, hogy lánynevet keresel! Én még azt sem... De talán a jövőhéten kiderül, akkor megyek uh-ra, mondjuk az már 20hetes lesz 8)

Ja és ma voltam védőnéninél és azt "tanácsolta" nekem, hogy lehetőleg ne emelgessem a fiam (már elérte a 12 kilót). Kérdeztem tőle, hogy akkor hogy tegyem a babakocsiba, etetőszékbe, ágyra, stb.?? És néha még a dajkálást is igényli a nagyfiú... :roll:
Pocakos mamák, ezt Ti hogy oldjátok meg??
denizsa

Fibi :) Ennél nagyobb bajban ne legyél, mint fiús anya! :wink: :lol:
denizsa

Fibi :) ..mármint hogy ne tudd, hogy milyen autó...
denizsa

Deni,
mi ugy oldjuk meg, hogy felemelem a gyereket, és beteszem... anyukám szerint emiatt hamarabb fogok esetleg szülni :) mármint nem koraszülés, hanem talán nem hordom tul 10 nappal, mint a bátyját 8) védönö meg, á, inkább nem mondok semmit :roll:

márkafüggöség, hu, nem semmi, ez tényleg durva :? és ha a másik kakaoporba kis mézet teszel, akkor sem issza meg?

hát, ha ittmaradunk, nem lesz nagyobb háziko juniusra, az tuti :( az engedélyekre, hitel ügyintézésre több honapot kell majd várni... :x

fejvédö sztem nem hülyeség, én is tennék :wink: és én Bálintom is tuti elmászkálna, most is néha a lábamnál találom meg reggelre :lol:
fibi

Na, végre sikerült feltöltenem az avatart. :P

Bár csak a férjem segítségével sikerült, nekem valahogy nem ment, akárhogy próbálkoztam, de lényeg, hogy most már ott a kép Bendiről. :)

ruz
ruzicsky

Votiv!
Istvánodnak bulást! hihetetlen, hogy mekkorát nőtt, még a lába is tök nagy :). képek édesek!
köszi a tippeket. sajnos L. egyelőre nem hajlandó meginni a smectát! :/ már zsaroltam is, de úgy tesz, mintha nem értené. :) enni nem eszik semmit egész nap, csak azt a gabonagolyó izét, de ez nem is zavar annyira, inkább a híg kaka. remélem este be tudom csempészni a tápiba a gyogyót. ja, és sós ropi meg - csodák csodája - nem volt ebben a tök nagy Spárban. amúgy mi az a gasztrovírus? miért most jön az idénye?

Lindi!
nem is értettem minek ennyi branül, akkor már tényleg inkább minden nap egy szurka, mint szétdurrantott erek.
nagyon stramm csaj vagy, ügyesen döntöttél. félő, hogy én ott maradtam volna (amilyen betoji vagyok), pedig ahogy leírtad.... nem semmi lehetett az a kórterem.
gondolod, hogy az antibigyótól hányt Gréti? én a láztól is hányok, meg nagyon szédülök pl. és hát pont az ötödik napon? jól kijár most betegségekből az utóbbi hónapokban Grétinek. :( most duplán nyomjad bele a kiccet meg a gélit!

Fibi!
a Fanni jó név, ez Lencsi babájának is a neve. Fajikának hívja :D

Denizsa!
ezt mondta a védőnő, mert ezt kellett mondania. betartani sosem fogod tudni!

ÁGY:
most jutott eszembe, hogy egyszer láttam valami riportot, vagy a Lakáskultúrában egy cikket, lényeg, hogy valami ismert nőnek a gyerekének akkora "kiságya" volt, mint egy francia ágy. én csak ámultam, bámultam. de nem rossz :)
ancsipancsi

Pocakosok,
Ti hogy birjátok egész nap egyedül a gyerekkel? én mindjárt ülve elalszom, és apjuk még csak most indult haza :( :( :(
fibi

Indi,
ez Neked is biztos tetszik :)

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=81&cid=24644
fibi

Lindi :) szörnyű lehetett a kórház :( Gréti fantasztikus, hogy így tűri ezt a sok fájdalmas kezelést!
Neekm si volt vm.gyulladásom - saját hülyeségem miatt, Indiában (nem ittam eleget és a húgyúti gyulladásbúl lett) és akkor tilos volt banánt, spenótot és paradicsomot enni, mert ezekben sok az oxálsav (vesehomok alkotóeleme). És iszonyúan fájt a pisilés, meg utána is. Melegvizes palack a pocakra és a derékra jó kis meleg sál tekerve nagyon sokat segít a fájdalomcsillapításban.

Drága Istipók is gyógyuljon má' meg!

Ancsi :) Podophyllum - minden folyós kaki után 1-2 golyó bele a szájcsücsökbe és baba szépen elszopogat - és segít. Fosós-hányós vírusunk volt és 2 nap alatt elmúlt a hasmenés - minden egyéb hókuszpókusz nélkül.

Ruz :) Jó kis avatár ez bizony :)

No akkor egy össznépi gyors meggyógyulást segítő jókívánság innen tőlünk
( 75r centis és 10 kilós 8 hónapos fiacskámtól, aki ma először evett igazi kenyeret és igen elégedett volt vele :) )

indianyo

Fibi, én már egy ideje sehogy. ha már nagyon kivagyok, behozom pár játékát a hálószobába, kisautókat, képeskönyveket, és ledobom magam az ágyra. aztán csak beszélek hozzá, mutogatom a képeket, és hagyom hogy szétszedje a házat. néha pár percre el is alszom :wink:
cipelést mi is redukáljuk, és próbálom nem derékból emelni. egy jópofa ötletet olvastam valahol: meg kell kérni a nagyot, hogy másszon fel egy székre, és onnan könnyebb felvenni.

Deni, hát ez az, hogy nálunk már a csukott ajtó sem akadály, minden kilincset ki tud nyitni. fürdőszobában lévőkre rendszeresen rátör :shock: :lol:

Fibi, az nem napszemüveg a Mikulán, hanem a klasszikus sztk-s :lol:

votiv 8)
votiv

Votiv,
én itt a nappaliban is el birnék simán aludni, de ahogy vizszintbe helyezem magam, rámfekszik, és elkezd hintázni meg rugozni a hasamon meg a derekamon :? :lol:

jaa, olyan sötét az az sztk-s hemüveg :lol:
fibi

Fibi :) köszi :) Először nagyon megörültem neki, de azétán azrét lekonyult a mosoly a számról. Az ötlet jó, hogy ilyen cikkek szülessenek - csak azt nem értem, hogy amiért nem lehet ezt jobban megírni? Én úgy érzem, hgoy ez a cikk csak divatból született és semmi hasznosat nem mondott. A zöld karácsony ott kezdődik, hogy nem veszünk fenyőfát (csak akkro veszünk, ha aztán azt elültetjük valahová), hanem kölcsönözzük és azt ápoljuk majd visszavisszük, hogy újra elültethessék. És még sorolhatnám egy hétig, de felesleges.

Én remélem, hogy meg tudom a kisfiamnak tanítani, hgoy az ünnep nem az ajándékról szól. Főként a karácsony. Szerencsére még sokáig boldog lesz a fényekkel és gesztenyékkel meg kavicsokkal, amiket kap majd :)

indianyo

Den,
ha nincs semmi bajod, nyugodtan emelheted! MIÉRT IS NE?????????? :roll: én pár nappal túlhordtam a gyerekemet, pedig enyim B 14 kiló körül volt, és semmi bajom nem lett attól, h az akkor kétéves (teribble two) gyereket sokszor nekem kellett beszijaznom a kocsiba, mert nem volt hajlandó beleülni a székibe...
tök vicces, most már Igi is elkezdte ezt a játékot...de ő még csak 11 kiló körül van...
holnap megyek tornára, IGIVEL...:shock:

Lindi,
jobbulást!

Többiek is jobbuljanak.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: