A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

[quote="Viol"]( írta:Violde ha lenne se mondanám meg... )

Akkor mérges vagyok, ha nem mondod meg :evil:

Én már hallottam a borostyánkőről, láttam is már kint bababoltokban, de én nem mertem venni, mi van, ha letépi, és megeszi......fullad..........na szóval beszari vagyok.

De jó nektek mikor rendeltétek meg a mágnest Viol, Anikó?
Én szombaton, úgy várom már.

Gabó!

Mentek bandázni?
Én láttam a Violék kutyáját, haláli! :D

katus78

Viol!

Nem fotózod le, hogy néz ki készen ez a mágnes?
Légyszike :D

katus78

Viol!Én még nem hallottam erről a kőröl,de ha ennyi pozitív élmény van róla akkor talán érdemes kipróbálni!És ilyen van felnőtteknek is? :o :o
Igaz nekem már nem jön fogacskám(ja,de még 3-bölcs),de valami másra pl:ami derékra jó vagy ilyesmi!Vagy ilyen karperecben van?
Csilla ebben otthon van hátha tudja!!
Én nem emlékszem a kutyusra a képen bár akkor a hallal voltam elfoglalva! :o :o

Katus!Igen ma is megyünk,de csak a városba.Megyek reklamálni a postára az asztal miatt!Meg kürtöskalácsot venni a Husinak nagyon imádja!Én is!!Nyami!!
Vendég

Gyengélkedő családtagok,hogy vannak?

Mirama!Édesanyád hogy van?

Katus!Nálatok?
Vendég

katus,
ne légy mérges, de tényleg nincs a lemezekkel semmi gond!! :) és nem is lesz! :)
én nemtom pontosan melyik nap rendeltem meg, de sztem a héten neked is megérkezik, mert levélként jön, szal ha pl hétfőn feladta, akkor sztem szerda körül megjön.
lent van a mégnes, oda dugtam el gábor elől :D, majd leugrok és lafényképezem nektek! :wink: kis türelmetlen, kis kíváncsi!

ja, a kutyáról még annyit, lehet, hogy benne lesz a képben a lábam is, mert ha kimegyek, egyből letámad. :evil: :D

KépKép
viol81

megvannak a képek, most teszem fel őket a gépre, kicsinyítés, aztán dobom

KépKép
viol81

Nekem még nem írta meg hogy kell majd rendezni a számlát , átutalással? Pedig már kérdeztem.

Na csak egy kicsit vagyok kíváncsi, főleg a lábadra :lol: :lol: :lol:

katus78

Gabó!

Anyukám jól van, már dolgozik, ők is itt voltak hétvégén, nagy meglepi volt nem tudtuk, hogy jönnek, szóval volt itt minden mikulás ..............

Még nem jött meg a szövettan eredménye.

katus78

Na, lett nyugis kép is, épp napozott. De aztán felugrott... :D Meg cicázott is! :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
viol81

hehehehehehehe, nem lett bent a lábam! :lol:

hűű, akkor tényleg nagy meglepi volt, ha szüleid is jöttek a télapóval! :lol:
és bizti minden rendben lesz vele!!!

KépKép
viol81

de!!!! bent van a papucsom széle!! :lol: a "felugrós" képben!! :lol:

KépKép
viol81

Katus!Akkor ez jó hír!! :lol: :lol:

Viol!Tyű micsodi kutyuska!!Aranyos!Dorkával már barátkoznak?Szokta szaglászni?Marha jó a mágnes!Nekem is kell én még nem rendeltem!!

Na sikerült magamról két "normi"képet kicsálni nagy nehézségek közepette!!
Íme!!
Kép
Kép
Vendég

ja, a csaj átutalással kéri a zsét, én asszem ma adom fel. tényleg, cajok, postán is tudok bankszámlára manit utalni? ha igen, van ennek díja?

KépKép
viol81

Hát,hogy postán tudsz-e azt nem tudom én a kacsákért a lóvét az én bankszámlámról utaltam a csajéra ingyen!!
Vendég

naaaaaa, tök jó képek, gabóóóó!!! :P tedd ám fel profilba, hátha elfelejtjük, hogy nézel ki!! :lol: :lol:

dorka inkább még csak bámulja ez ebet, nem teszem le hozzá, mert a kutya megeszi! :lol: komolyan nekem is cibálja a gatyámat. persze nem bánt, csak kajla. nehogy arcon csókolja dorkát!

bár vincét megkóstolta rendesen!!! :wink:

eszti,
hogy vagytok? pocaklakó? :P

KépKép
viol81

én nemtok otp-be titokban elmenni, mert nincs kocsi. otp fertődön van, posta itt, ahol ugye bármit intézhetek. de otp-be miért megyek, nem mondhatom el gábornek, mert meglepi lesz. de asszem a szemét otp is von le vmit, ha utalok vkinek vmennyit...

KépKép
viol81

Sziasztok !

Szeretnék nektek egy oldalt ajánlani ami nem kifejezetten babákkal de velünk nőkkel foglalkozik fórum témában.

Ha van kedvetek regisztráljatok és beszélgessünk minden minket érintő dolgokról. :D

http://www.noivonal.hu
babe79

Sziasztok!

Annyi mindenre akartam reagálni de már elfelejtettem,

Ági! Szuperek a mézesek! Én is akarok sütni Mirával, szerintem hétvégén. Mindig fehérrel dekorálod? Most akarok venni Ausztriában szines dekormázat, ilyen kinyomósat. Bár azt sem akarom, hogy túl csicsa legyen.

Még nem adtam le a hütömágnesre a végleges verziót mert küldtem még két képet amit megnéznék keretben. De még nem írt vissza a csaj. Lehet marad a mikulásapis kép. Amúgy ez a mágnes elég lenne még kisebben, nem?
Viol! Jó lett a mágnes, bizti sikere lesz! :wink:
A csajnak nem jó ha bankon keresztül utalsz? Mert azt lehet netröl is, mi mindig így szoktunk.

Gabó! De jól nézel ki! Az elsö kép jobb, nem úgy megvakuzva az arcod.

Katus! Tök sajnálom már ezt az örökös betegeskedést! Ez tuti nem normális dolog, jó ha kivizsgáltatod. Remélem kinövi Máté ezt, jó lenne ha ovis korra nem lenne beteges. Bár azt mondják, hogy így erösödik a szervezete, lehet Máté olyan erös lesz mire ovis lesz, hogy nem is fog hiányozni. Ugye Noel is sokat taknyos. /szerencsére most nem/. Mi elvittük annak idején fül-orr-gégészhez és azt mondták, hogy Ö ilyen, nagy az orrmandulája. Elvileg kinöheti.

Katus! Tesódnak milyen órája van? Csak mert kivillant egy picit a jelmez alól. Rolandnak akarok venni egy órát és egy narancssárga színü Tissot tetszik Neki, azért kérdezem.

Gabó! Köszi, jól van anyu. Otthon van, azért még gyengébb de jól van. :)

KépKép
KépKép
mirama

Hello Mirama!

Tesómnak a narancssárga Tissotja van, Jocónak meg bőrszíjas barna.

Mindkettő szuper!

Gabó!

Jók a képek!

Viol!

Te képeid is szuperek, kutyus kisebb mint a cica???

katus78

Katus! Azt nem hiszed el, hogy Rolandnak a Tissot orange tetszik, már hetek óta kutakodok róla, szerdán megyek ki Eisenstadtba, már múlt héten megnéztem az árát. Tök jó, hogy olyan órája van, éreztem! Jó megfigyelö vagyok, mi? És milyen, megvan vele elégedve? Csak mert nem olcsó. :?

KépKép
KépKép
mirama

Ja, látom, hogy jó, írtad. :)

KépKép
KépKép
mirama

Pár lakás kép. Majd rakok fel kintit is, a megvilágított házról.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

gyerekek

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Hello Mirama!

Hát nem olcsó. Jocó Neufelden vette, ott van egy órabolt, és amiért ott dolgozik(már ismerik látásból) jó kis kedvezményt kapott 10% körül, ha gondod megkérdezheti mennyiért adnának neki egyet.

katus78

Katus! Tényleg megkérdezné? Bár amit én láttam az elég jó ár lehet mert az ebayen jó drága volt, 500 euro felett.. Én most legutoljára 420 euroért láttam. /tudom, ez is kurva sok/. De úgy megérdemli! Egész évben gürizik nekünk, magára alig költ. Ezzel szeretném meglepni.
De mikor tudná megkérdezni? Mert én szerdán akarok kimenni megvenni.
Köszi!

KépKép
KépKép
mirama

Na egy gyors kukk aztán megyünk!!

Mirama!Jó,hogy anyud már jól van az ünnepekre remekül lesz!!
Aha az első szerintem is jobb köszi!!

Szép délutánt!!
Vendég

Mirama!

Felhívtam Jocót, azt mondta pontosan, mond meg az óra számát,akkor én megírom emailba neki, és még ma felhívja a pasit, és megtudjuk még ma mennyiért, adja.
Hát igen mi is ennyiért vettük, Jocó 30dik szülinapjára.
Nem emlékszik pontosan mennyi volt de több mint 10%-ot adott.

Várom a számot.
Nagyon szép a lakás, meg a gyerekek is. :D

katus78

Mirama!Gyönyörű a házatok kívül-belül!!
Irigykedem!!!

Na pá!!
Vendég

Sziasztok,

Mirama,
nagyon szépek a fotók és a házatok is nagyon klassz!!

Katus,
nagyon sajnálom, hogy Máté megint köhög. Nem lehet, hogy valamire allergiás? Vagy buta kérdés?
Remélem, hamar kimásztok belőle!! A hét második felétől hideget ígértek, most már csak eltűnnek egy időre a bacik!!!
Nagyon aranyos Máté a Tesód ölében!

Viol,
jaj, az kutya nagyon édes!!!
Vincét csak meglepte anno a lendülete, de szerintem tetszett neki, mert a mai napig minden kutyához odamenne, sőt a múltkor egy kis kölyök golden retrivernek bele is dugta direkt a szájába a kezét...ja és láttunk egy 8 hetes vizslát, ahhoz meg oddadugta az arcát, hogy megpuszilja, mondjuk próbáltam megakadályozni hogy összenyalja, de nem volt könnyű.
Klassz lett a hűtőmágnes!!
Nekem végül nem volt merszem rendelni, de végül mi úgy döntöttünk, hogy naptárakat gyártunk a családnak.

Anikó,
milyen az a túrós süti, amiben nincs tészta? Ha nem túl bonyolult engem is érdekelne!! Leírnád a receptet?

KépKép
KépKép
esztermami

Katus!

Ezt találtam a neten róla.

TISSOT T TOUCH MIT MULTIFUNKTIONS CHRONO ORANGE T33.1.598.59

Nagyon rendi vagy, köszönöm!!
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Köszi Gabó! Én is egyre jobban szeretem a lakásunk. Persze mindig lenne mit újítani, meg sokszor ha másét látom én is csak irigykedek meg ámulok. De mi nôk már csak ilyenek vagyunk. :D

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!

Írtam privit

katus78

Gabó,
tényleg jók a Rólad! Nekem is jobban tetszik a nem vakus, de csak a vaku fehér fénye miatt!!

Beus,
nem szeretnék beledumálni, de ha érdekel, szívesen leírom azokat a bogyókat, amiket Vilma ajánlott.
Először is a málnalevélteát és mindent a 36. héttől és Cimicifuga-t és Caullophyllumot - 5-5 golyót felváltva.
jól vagytok?

Nekem nagyon nagy a hasam, ma is a baba-mama klubban mondogatták, hogy úgy nézek ki, mint aki holnap szül, az az igazság, hogy érzésben is van valami furcsa, olyan, mintha lefelé nyomna néha iszonyatos erővel és közben a csípőmet kétirányba. Nem egy kellemes érzés.
Nektek volt ilyen, lányok?

KépKép
KépKép
esztermami

pár kép a fürdőkádban!! Kép . Kép . Kép .

KépKép
KépKép
esztermami

Esztermami!

Vince zabálni való!

Egyszer már írtam, hogy allergiára, asztmára gyanakodnak, kapott is "pipát" Ma már fujtunk be, hu nagy kínszenvedés.
Holnap megyünk megint, szombathelyre a tüdőgyógyászhoz.

Nekem keményedésem volt, meg olyan érzés, hogy nyomta a medence fenekemet.
Reméljük semmi komoly.

katus78

Sziasztok!

NITTA!

Nagyon- nagy gratulacio! Remelem mindegyitek jol van, majd ha itthon leszel jelentkezzel. Es persze nagyon varjuk a kepet ZOEROL. :)

Viol!

Itt nagyon elterjedt a borostyankö nyaklanc fogzasra , de en nem vettem. Kerdeztem a dokinktol, hogy mi a velemenye rola, de ö nem mondta, hogy nem hasznal es azt sem hogy igen. Igy aztan nem is vettem. De rengeteg gyereknek a nyakaban lattam mar. Lehet nem lenne hülyeseg kiprobalni. De en is felek töle, hogy leszabja es esetleg a szajaba teszi es lenyeli.

Agi!

Nagyon ügyi vagy ilyen szep mezeseket csinaltal es mennyit!:lol:

Ma voltunk az Ikeaba es megvettük az utolso karacsonyi ajandekokat is, most mar csak be kell csomagolni. :) Ti hogy alltok vele?

Kriszta!

Nagyon szep a lakasotok es a dekoracio is nagyon tetszik. Ügyi vagy!

Kép
Kép
reni76

Esztermami!

Nagyon jok a kepek Vinceröl es milyen szep hullamos haja van, mint egy kis angyalka. :)

Kép
Kép
reni76

Kriszti,
ejj, gyönyörűű a lakás!!! :) De milyen lehet azé, akire te irigykedsz?? :shock: :lol: Sztem olyan nem is létezik. Ti lakásotok is olyan, mint Reniéké. Mintha egy katalógust lapozgatnék. :lol: Csak nálatok van még két gyönyörű gyerek is! :P :P

Az órák ára: :shock: :shock: :shock: Hűűű, de jó nektek! :lol:

Eszter,
nekem soha nem volt keményedésem, nemtom milyen az, csak hallomásból tudom, hogy nem jó. Na de van még jó pár heted, növeszd csak azt a pocakot! :wink:
Hűű, Vince a kis bátor! :P Vizslánk is volt, ha az ő szájába dugta volna bele a kis kezét, ő is megnyalogatta volna, mint ez a kis vakarék.

És igen, Katus, jól láttad a macska nagyobb, mint a kutya. meg van egy fekete cica is, ő még nagyobb. És volt még egy - Bömbi - neki sajnos annyi, ő is hatalmas volt. Pedig sima házikoszton élnek, attól hízhatnak! :lol: Na meg hideg is van, vastag a bundájuk.

Bömbi
Kép

Bömbi és Cica
Kép

és a mostani, még apróban
Kép

KépKép
viol81

Ó, és igen, lemaradt: :oops:
Vince tényleg gyönyörűűű, kis szőke fürtös, angyalka! :wink:

KépKép
viol81

Reni,
én is attól parátnék, hogy letépi, lenyeli. Dorka nagyon szeret fülbevalót tépni, nyakláncomat húzni, szóval... Sztem én sem veszek, csak gondoltam megkérdezlek titeket, hallottatok-e már róla. De ezek szerint a német ajkúak nagyon kedvelik, ha ilyen sokan használják... :P

KépKép
viol81

Én is dobok fel még pár képet.

Dorka utazik
Kép

Dorka kenyeret eszik
Kép

Dorka szoknyában
Kép

Dorka fürdés előtt
Kép

És a házunk (nem lángol semmi, csak ilyen szar a gép! :D)
Kép

KépKép
viol81

Eszter:köszi hogy leirtad a bogyokat..annyit hallottam a málnalevélteárol..az mire jo?állitolag iszonyat szar..találkoztál is már Vilmával?és mit mondott?szülöszobákat nézted?olyan szép Vince!tök jo a kis göndör haja..látszik hogy imád pancsizni!
amugy jol vagy?
nekem is mostanában sokat keményedik a hasam de akkor elfekszek egy orát és már minden ok!

Nagyon szépek a gyerkök meg az anyukák is :lol: :lol:
Aniko:én is kiváncsi lennék a receptre..nem irnád le?
én is sütöttem ma délután..teknösbékát-gyümölcstorta szerüség nagyon fincsiii!!!!teszek fel képet ha nem bánjátok!

Kriszti gyönyörü a lakásotok!csak ámulok bámulok...

Viol:de helyesek az állatkák..a kutyi tetszik a legjobban :lol:
Nitták holnap vagy holnapután jöhetnek haza.azt irta jol vannak végig nála van Zoé szopizik rendessen és gyönyörű :P :lol:

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
beus22

Eszter!Köszike!Nekem is keményedséseim voltak,de nagyon sokszor!!
Még van hátra csak nyugi!! :o :o :o
Egy kis zabálni való falat Vince!! :o :o

mirama!Igen én is így vagyok mint te mint mi nők!! :o :o

reni!Én a héten szeretném befejezni a vásárolgatást!Ügyi vagy!!
Vendég

Viol!Szűz anyám mekkora ez a macska!! :shock: :shock: :shock:
Én személy szerint nem szeretem őket! :o :o :o
Tyűha Dorka milyen nagylányos a szoknyában!! :lol: :lol: :lol:

beus!De guszta ez a valami!! :D Mi ez?
Vendég

Ja már látom,hogy mi ez!!Nagon gusztika!! :lol: :roll:
Vendég

Nagon-Nagyon
Vendég

Ebből a képből lehet mágnest csinálni?Csak a kis feje lesz bent ugye? Kép Vagy kereseek más képet?
Vendég

sziasztok cajok!

beus
és aztán kiborítod a sütit?mi a tölteléke?nagyon fincsinek néz ki!!!

anikó
és a túrós recept?!jöhetnek ide a finomságok,én imádok főzögetni,meg az egyszerűbb sütiket(hosszantartót csak akkor csinálok,amikor van itthon más is,hogy ellegyen zórával)

esztermami
látom,ti is otthoni naptárt csináltok.a mienk már kész,csak a képeket kell belelökni(cserélgetni,attól függ,kinek készül),meg már van,ami ki is van nyomtatva.péter nagyon ügyi,már tavaly is ő csinálta,de az idei szebb.egy délután megcsinálta.a képeket tovább tart kiválogatni :lol: :roll:

kriszti
nagyon szép a lakásotok!a gyerekek meg még szebbek!!! :wink: :P

viol
hát,azok a macskák...!!!de a kutyi nagyon cuki!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziaztok Cajok!!!
Ma nagyon termékenyek voltatok,csak nem a hideg miatt???

Beus
Egy orával ezelőtt férjem uram szorakozott veled az MSN-en,bocsi!!Én épp a gyerkőcöket fürdettem!!!
Minden oké veled???Mondtalak ma a Verkának(aki egyidős terhes veled)Ő is emlékszik Rád!Ma volt a dokinál ő,asszem maszek.
NAgyon gusztik a süteményeid,csak egy baj van.Én nem vagyok ott hogy megegyem!!! :lol: :lol:

Gabó
ari a fényképen a husi.Mizuka a postán??Odacsaptál az asztalra??? :wink: :lol:

Viol
a Te lánykád mekkora lett!!! :!: :!: Csak nézek ki a fejemből...Nagyot nőtt ismét!!!Igazi kiscsaj!!!
A házatok is szép kivilágitva,olyan Halloweenos( :lol: ,de csak a nagy sötét miatt!!)

Kriszti
nagyon szép a lakásotok!!!Ne irigykedj szerintem senkire,nagyon szép!!!És jo izlésed van!!!A gyerkőcid is szépek.
Olyan jo nektek hogy tudtok igy fényképezgetni.Nekem nincs pedig egy-kétszer jo lenne ha itt a kezem ügyében lenne....

Katus
Hát basszus...Nagyon sajnálom ezt a kicsi fiut.Szegénykém már azt hiszi lassan hogy az a normális ha fáj.(bocs ha groteszk voltam :oops: )Milyen gyogyszert kap??Vagy a vérvételig nem antibiotikumozza??

Hajnus
mi ujság veletek??

Vero
hát veletek????Miért nem irsz gyakrabban???Hogy vagytok???

Esztermami
a keményedést én is átéltema Petrussal.Szar.És ijesztő.Én azt hallottam,ha nem görcsöl a hasad,akkor az szimplán nem baj,mert a méh "készül fel a szülésre" azért van.
Bizti nem nyugtattalak meg,de ilyenkor probálj a babora gondolni,nyugtatgatni,elfeküdni.Nekem ez bevállt,és azonnal(!)abbamaradt!!!!!
Ja és akkor többször volt ha utaztam,Te ezt nem érzed?

Képzeljétek,most egyre többet dumcsizik a kiscsaj.Tegnap a köv.történt.: Lent voltunka játszin mint mindig.Mikor lent vagyunk felteszzük az egyik csaj hintáját.Most csak egyedül voltama Petrával,igy egyedül tettem fel.Játszottunk,motoroztunk,hintáztunk,krétáztunk(mint mindig).Aztán egyszercsak mondja,haza iszi.Na hazamegyünk.Beáll a petra az erkélyajtoba(onnan látszik a játszi)és mondja,anya,hinta.OOOOOO,mondom,faszom,ott maradt a hinta.Erre Petra mondta:anya,hinta,faszom,anya hinta,faszom...Szoval hamar tanul a gyerek....
Vendég

Csilla:gen kibritom tálcára és lehet szelni..ha érdekel elküldöma recit :lol: tejszines tojásos krémje van -én barackot szoktam belerakni de bármilyen gyümivel meglehet csinálni :wink:

Ha kész a naptár majd fotozd le biztos nagyon szép-szebb mint a bolti :lol: tök ügyes a férjed hogy tud ilyet csinálni!

KépKép
KépKép
beus22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: