A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

A narancs dolgot én is úgy gondoltam, tudtam, hogy 1 éves kor után. De a hétvégén anyósék megitatták frissen facsart narancslével :( Örömmel újságolták, mennyire izlett neki. :?
Két hete meg a Túró Rudi belsejét adták neki. Én még nem akarom. Útálom, hogy nem kérdeznek meg előtte!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille
Szerintem az idősebb anyák (anyós) már csak ilyenek, a nagy többség.

Nekem is elképesztő dolgokat szoktak mondani, akármire amit eszünk, közlik jaj adjunk már neki egy falatot (mármint Botondnak), hisz annyira szeretne ő is... :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok,

csatlakozom az alig alvók táborához. Mondjuk Eszter kicsit taknyos és nem kapott levegőt, azért dobálta magát. Bár lehet, hogy más van a levegőben...

Pille,
gyönyörűek a munkáid, én annyira analfabéta vagyok az ilyenekhez, pedig milyen jó lenne valami kézimunkát adni az óvónéniknek karácsonyra...

Roz,
a hétvége nálunk is katasztrófa. Én teljesen kipurcanok, alig várom, hogy hétfő reggel legyen. A rendetlenség eltakarításával már nem is próbálkozom, Eszter két perc múlva úgyis mindent szétdobál újra. Bár azért a fiúk néha segítenek elrakni és ez olyan jó. Egyedül mentél a három gyerekkel boltba? Na erre én alapból nem vállalkozom, akkor inkább kenyeret eszünk :lol: . Mindig csak azt veszem észre, hogy alig várom, hogy este legyen, aludjanak és én végre csak öt percre leülhessek... Folyamatosan kell valamit csinálni, ahogy mondod.

Kob,
ez a kalács istenien néz ki!

Mi lehet Sammel?
balim

Pille, kicsi babaknak akkor szoktak narancslet javasolni, ha szorulasa van. Egyebkent tenyleg erdemes varni meg vele.
Enyim gyerek meg a fugere van rakattanva, ordit ha meglatja es nem adok neki. Eddig semmi baja tole, nem tudom valojaban mikortol adhato. :roll:
A fejlodeset pedig egy babanaploba irogatom - meg a korhazban kaptam egy csomagban. Itt nem osztogattak ilyet? De konyvesboltban is lehet kapni tobbfelet.
A nagyszuloket talan ugy lehetne kicselezni, hogy viszel banant, almat (vagy barmit mast, amit mar ehet Orsi) es megmondod, hogy ezt adhatjak, ha Orsi ehes vagy epp csak meg akarjak kinali valamivel, mast ne. Remelhetoleg be is tartjak. :wink:

Dettus, ha marad a ragyogo napsutes, akkor mi is besetalunk a varosba. Esetleg egyutt? :wink:

Tenyleg, mi lehet Samekkal? Mar biztos jo nagy a pocija!!!

Nana, menni fog ez Botinak! :D

Kati nagyon szeret firkalni a varazstablan. Most arra gondoltam, hogy vennek neki vazlatfuzetet, meg ceruzakat. De olyat szeretnek, ami jo vastag (meg a postaironnal is) es marokra lehet fogni. Tud valaki ilyet?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

balim
nem akarok kárörvendő lenni de örülök hoyg te is igy éled meg a 7végéket már azt hittem csak velem van "baj" már komolyan azon agyalok hoyg vasárnapi családi ebéd ide vagy oda lefőzök mindent pénteken hoyg ennyivel is könyebb legyen ma meg persze romtalanítok ... a tescoan félig egyedül voltam mert ha kimegyünk akkor az apjuk az 95 % ban leálla az újságokat olvasni és egyszer vagy utolér minket vagy csak rácsörgök hoyg éppen fizetünk ha gondoloja csatlakozzoon vagy fizessen :wink: :lol: Áki még adri csak csak el van de már mikor niki nem bir magával és el kezd el mászkálni persze hoyg többi is azt csinálná.... Egyébként csak azért mentünk ki tegnap Tescoba mert kari ajándékok egyrésze még le volt maradva ezt csinálhattam volna ma meg busszal 2 gyerköccel ugyhoyg jó volt ez igy. Meg ma jönn egy ismerős a 4 !! kislányával nekik is kelett valami rágcsát venni :) Kajcsit az én is megoldom általában egyszerűen, virsli mindig van a mélyhűtőben tojás is van itthon mindig szóval éhen nem halnának :wink: A másik ami még baromi fárazstó legalábbis nekem mostanában ... hogy alig ebédelünk meg alig végzek amosogatással már jön adri mit vacsorázunk ??? És Ő k átalában vacsira is meleget kérnek pl bundás kenyér vagy imádják nyáron lecsot hajában sült krumplit .... szóval egygyszűeket de ahoz csak megint oda kell állni és "főzni " meg mosogatni utánna.... na szóval azt hiszem most kezd fogyni az energiám vagy csak kifáraszt ez a karácsonyi rohangálás és ettől vagyok nyűűűűűgös :?: :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, anyósom nem mondható idősnek. Nincs még 50.

Dora, viszem neki a kajcsit, de nem vagyok minden pillanatban mellette. (hagyom babázni a nagyszülőket) Anyósomnak az az elve, hogy egy éves korára mindent ehet. Arról sztem még nem is hallott, hogy egyes dolgokat csak 1 éves kora után lehetne. Úgy van vele, hogy már biztosan adtam neki narancsot is, túrót is stb.

Alföldiben az írószerosztályon láttam jó vastag ceruzákat. Asszem háromszögletűek.

Ha narancsozott és nem lett pöttyös nem fájt a hasa,akkor innentől már adhatom neki?

Seriff, a múltkor írtad a hajlítható ceruzát. Eszembe jutott, hogy én kb. 6 éve láttam egy boltban. Rögtön ki is próbáltam. Két darabban vittem a pénztárhoz. Annyira nem hajlott :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Lili köszi most már én is megkaptam az emailt.Tényleg szép és megható :) .

Pille anyósom szintén ilyen,meg nem kérdezne,hogy én adom-e már,sőt a szemem láttára akarja csakazértis beletuszkolni a gyerekbe,úgy hogy én közben mondom,hogy mi még nem eszünk ilyet :shock: .Hú,mondtam is én rá nem bízom egyéves koráig Lencust,akkor talán már nagy bajt nem csinálhat az etetéssel.

Dora persze menjünk együtt :) !Hánykor induljunk,3 körül jó?

Roz,Balim hát még olvasni is fárasztó,de mulatságos is,tudom nektek biztos akkor éppen nem az,de olyan jó lehet a sok gyerek :) .

Nana szerintem nyugodtan megpróbálhatjátok a játszóházat,ha nem bírja Boti max eljöttök,de lehet,hogy tetszene is neki a sok kisgyerek :) .

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus,
Pont most írtam privit. :) nem attól félek hogy a játszóház nem tetszene neki, sőt!!! Boti gyerekfüggő!!! :) Nagyon hiányzik neki napközben a bátyus és ugye mivel minden barátunk kisgyerekes, Ő rengeteget van gyerekek között. :)

Én az úttól félek. :( eddig a leghosszabb utunk a Szabadidő volt...messzebbre eddig nem merészkedtünk, mert elunja (vagy reméljük már múlt idő)

Lencike hányszor alszik napközben? 3 és 5 között nektek nem esik bele alvásidő?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Semmi gond Nana. :) Persze, h megkérdezheted. 27 múltam. (csitri vagyok mi?).
Úgy néz ki, h 21-én le kell mennem UH-ra megint. Valaki nem megy aznap uh-ra? Csak h ne legyek egyedül. :lol: Na jó ez önzőség. És tudom, h már babások vagytok.
Tényleg van itt olyan is, aki még nem szült? Vagy épp terhes?? Vagy csak én nyomulok... :oops:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Lányok - köszönöm mindenkinek a 4D-s infókat!!!

Borsika - ez nagyon meglepő hogy nem kell fizetni a VIP-es szobáért! Egyrészt jó, de másrészt nem tudom mi lesz az esély rá hogy jusson hely?! :( Gondolom csekély.

Sygnum, Seriff - küldtem privit.

Ennn - üdv a topikban, gyere sűrűbben, és szívből kívánom, hogy rövidesen babásan!!! Milyen gyógyszert kell szedned? Mi a gond?

Hajny - nem, nem ijedtem meg! Én most is néha egyik pillanatról a másikra bekönnyesedem ha olyasmi jut eszembe, pl. hogy mennyire hihetetlen hogy végre egy kismanó van a pocakomban, annyi év után, és hogy mennyire szeretem, pedig még azt sem tudom fiú-e vagy lány és hogy nem is tudom milyen lesz a kis arcocskája, de olyan nagyon boldoggá tesz, hogy itt van belül. És amikor látom ahogy apukája ránéz a pocimra, és látom az Ő boldogságát, vagy megsimizi, vagy megpuszilja a hasim, hát akkor is könnyezhetnékem van és mosolyoghatnékom egyszerre. Mert boldog vagyok, nagyon, de néha kicsit aggodalmas is, hogy csak rendben legyen minden egészen a végéig! Ezek szerint már most táncolnak a hormonjaim! :roll:

Kép
potykamanó

Dettus, ok, 3-kor a Plus sarkanal?
Addigra remelem osszeszedjuk magunkat! :lol: :wink: Bar Katat elobb nem sikerult elaltatnom, fel ora mulva ujra probalom. :?

Ennn, en is 27 vagyok. De van itt par fiatalabb anyuka is. :lol: Sam terhes, o a harmadik babajat varja, csak reg jart itt.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ennn - majdnem egyszerre írtunk!
Persze, ne hidd hogy egyedül vagy, mert én sem szültem még. Most vagyok 11 hetes. Nekem csütörtökön kell UH-ra mennem szintén egyedül, úgy tünik. :( De még előfordulhat hogy elkísér a párom, de nem nagy az esély, mert gondolom hosszú nap lesz. Mindig olyan sokan vannak ott, és vérvételre is mennem kell. És én még ráadásul orvosválasztás előtt is vagyok, mert az én dokim nem vállal szülést, pedig szerettem nagyon. De ez van. SzG-t is ajánlották, ha már ebben a rövidített formában volt róla szó eddig. Gondolom csak Ő van ezzel a monogrammal. Mióta jársz hozzá?

Kép
potykamanó

ennn
én ezt többek között azért kérdeztem, mert amikor jártam a terhesség alatt jó sokszor Sz.G. -hez akkor többször találkoztam egy nagyon helyes lánnyal, kb ennyi idős lehet mint te és szerintem ő isbabáért küzd ill. remélem már csak küzdött. bár soha nem mertem megkérdezni, de többször láttam a csalódottságot vagy épp a reményt az arcán...

hosszú barna, egyenes haja van és a férje (vagy barátja) is mindig befutott a végén. :wink: :D

hátha pont te vagy az... :wink: :D :D jó kicsit naiv vagyok. :)

és sajna én már 31 leszek. :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
nana09

Potykamanó Sz.G-t csak ajanlani tudom. Én mióta dokihoz kell járnom, hozzá járok. Ő műtött. És én 1000%ban megbízom benne. Bírom a nyugis stílusát., következetes, és teljesen lenyugszom, amikor beszélek vele, vagy vizsgál. Más dokikhoz is volt azért szerencsém, de itt pesten. Hááááát. Nem tetszett. Szeretem a nyugodt lgkört. :wink:

Hogy mi is a gondom. Hát komplex. Van PCOS-em, endometriózisom, ezek hol előjönnek, hol nem. Clostylbegitet szedek, meg lassan metformit és uh-kra meg vv-kre járogatok. Röviden ennyi. :roll:

ennn

Ennn, ezek szerint Bp-en laksz? Mi onnan koltoztunk vissza szeptemberben ot ev utan. Azert ott is vannak jo dokik! :lol: :wink:
Baratnomnek hasonlo problemai voltak, azota boldog kismama. Kozel egy evig kuzdottek, vegul inszemmel lett babaja. (O is Bp-en el, ha erdekel a dokija...)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pest mellett lakunk lakunk. Északra. Hát mi nem hiszem h leköltözünk. Tudod új házikó, végre. Meg a apuci nem kecskeméti.
Hova járt a baratnőd?
Itt rengeteg a kismami, meg a gyerekes, csak a szomszédunkban 2 frissbaba van, meg 5 kismami. És ez még csak a környező 4 ház. :wink:

ennn

enn
fentebb írtam neked :wink: láttad???
"frissbabák" édesek lehetnek, illatos és ropogós! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Nem hiszem , h én lennék. A haj stimmel, de a párom, nem szokott mindig ott lenni. Talan eddig 2x volt ott. De uh-n még soha.

Potykamano, még annyi, h amint látod, én CSAK MIATTA JÁROK LE Kecskemétre. Szerintem ez jó érv. :D

ennn

Jó hát én is kétszer láttam a leendő apukát, :) de persze ez "rég" (kb 1 éve) volt és a magánrendelőjébe. Én csak odajártam. a vége felé voltam csak a korházban nála.

KépKép
KépKép
nana09

Extra rossz alvás?
Petra két hónapja produkálja (vagy több már nem is emlékszem). 1/2 9-től 11-g fél óránként, utánna pedig óránként ébred és csak cici. Már a cumit sem lehet a szájába varázsolni. Már az a fura, ha kihagy egy ébredést.

nekem a hétvége a "pihenés". akkor itthon van apa és az nagyon sokat jelent. A gyerekek folyton rajta csüngnek. Mindkettő nagyon apás, hisz ő a játék.

Kép

Kép
nyhk

Én a maganrendelőjében nem voltam még.

ennn

Dóra, nálatok sincs alvás? Azt hittem, h. én nem csinálok vmit jól. Zsófi 2hete nem akar aludni. :shock: Napközben. Éjszaka nagyon jól alszik. szerencsére. De nappal megy, pakol, rámol, dumál. :D Ezt imádom. Volt olyan nap, mikor 3órát altattam, de minden hiába. Voltam én olyan ideges már a 3. óra végére......n :evil: :shock: :? Aztán a köztes megoldás bevált, babakocsi, és az autó. Dög álmosan betettem az autóba, és kész. Ma kivételesen bealudt szépen.

Ennn, én csak 23éves vagyok, és van egy tündér 15hónapos babám. :)
birolili

Sziasztok!

Szeretnék nektek egy oldalt ajánlani ami nem kifejezetten babákkal de velünk nőkkel foglalkozik fórum témában.

Ha van kedvetek regisztráljatok és beszélgessünk minden minket érintő dolgokról. :D

http://www.noivonal.hu
babe79

Ser, a Nyhk féle kisasztal székekkel nekem nagyon tetszik. :) Sztem májusra, Zsófi névnapjára, olyat fog kapni. :) Most Zsófinak a szivacs fotel a "menő" :) Abból kiszedni is alig tudom. (Retzesek lesznek az étkező és az ülőgarnitúráink. :) )
birolili

Dora jó,mi is igyekszünk elkészülni.Jaj,még elkérhetném annak a parkettázó srácnak a tel.számát?

Kép Kép

Kép
dettus

lili
itt kecson voltatok a retzben ? milyen stilusú butorokat válogatatok ? minden bútorotok meg van már?
képzeld m.megígérte hoyg jönnek mikulsára és azóta sem jöttek :(

ennn
:( jaj de sajnálom ezt a sok betegséget :( már irtam manónak is hogy van az ovinkban egy ovonéni neki is több műtéte volt és Ők már az összes inszemen is túl vannak ... :( most Ő is reménykedik mert egy pár napja késik a menzesze hátha.. egy csoda lenne ha spontán sikerült volna nekik ... :) unnyira szurkolok :) látom rajta is a sok reményt és küzdést ... Én le sem írom akorom :D :D

dettus
mikor lefekszenek aludni 5 perc után már magam sem értem min vagyok kiakadva hisz gyerekek és csak játszanak de elég fárasztó ám nálunk meg extrán mert ugye nagyon kicsi a korkülömbség sem ákos sem adri nem őnálló még sőt még niknek is kellek jó teát tud magának önteni de bármi más kell engem hív pl popsi törlés......

Kép

Kép

Kép
roz23

mostmár tudom hol van a klubb valamelyik nap kilestem :wink: lehet hoyg mi is elmegyünk egyszer :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Pille, éjjel jutott eszembe, h nem válaszoltunk a narancsra, de tényleg 1éves kor után....Hanna pár hete kattant rá a mandarinra.
Sztem azért ne adj még Orsinak, ha nem is lett baja....
Anyós és etetés uaz a szitu, nem tudok okos tanácsot adni---sajnos, bár már nem aktuális nálunk, de nem kevés vita volt.... :cry:
Ceruza: a hajlékony, nem tört el, de nagyon rossz vele rajzolni, az Alföldes-t viszont imádom, tényleg 3szögletű, szép s jó!

Dora, a Pille féle ceruza tényleg jó, bár lehe,h Te még vastagabbra gondolsz,meg rövidebbre. Én vettem egy simalapú spirálfüzetet, h majd milyen sokáig elég lesz,majd lapozunk,ha betelt egy lap---aha, kb az első nap, telerajzoltuk a felét,és összevissza,ide-oda hajtotta a lapokat Hanna.....
Színezőt nem nagyon érdemes, bár én is vettem Mikulásra,mert csak firkálnak még-de engem megnyugtat, h színezhetem a fenyőfákat :oops: :wink: :lol: .

Kép
seriff

bocs,még akartam írni, csak elküldtem :oops:

Nana, képzeld még polc(fali és földi is) van az asztalhoz! Sztem is szeretni fogja Hanna.Inkább úgy mondanám,h leszünk 3-asban is :wink: :) .

Potyka,mindjárt válaszolok is!

Kép
seriff

Pille,
én is elfelejtettem válaszolni Neked, pedig mikor elkezdtem írni, még eszemben volt. Én most adtam először Leonának mandarint, narancsot. Nem marad le róla, ha csak később kap.
Nekem mázlim van az anyósommal, mindent megkérdez és úgy is csinálja. Ellenben az apósom...éppen tegnap vitáztam vele, h miért nem adok levest Leonának.

Potyka,
már válaszoltam is.

Érdekes. Alvás terén én most inkább csendben maradok, tegnap délben (!!!) keltünk fel mind a hárman. Ma éjjel 4-szer ébredt, ha jól emlékszem.

Kép
sygnum

3.36???? bolond a babanet órája.

Kép
sygnum

Na Syg, én meg kénytelen voltam ma levest adni :roll: ,mert nem néztem meg tegnap, és alig maradt benne borsó-tészta-répa, Hanna meg csak tátogott,és még tészta, még....aztán varázsoltm még egy kis maradék főtt tésztát :oops: :oops: :oops:

Kép
seriff

Seriff

Megtaláltalak téged is iwiwen. :)

Syg

Csak azért kérdeztem a hajad, mert hihetetlen hosszú és szép. :oops: Tényleg mostanában szokás póthajat felvarratni, nekem is tetszik. Lehet egyszer megkérem a sógornőm csináljunk olyat nekem is.

Meg mostanában gondokolkodok ezen a szem és szájkontúr tetováláson. Tud valaki részleteket mondani ezzel kapcsolatban?

Lina

Beszéltük a szerdát, de elbizonytalanodtam a bárányhimlő miatt. Nem szeretném még, h elkapja Adri, és remélem ti sem kapjátok el.

Adrinak van egy új szokása. Ha nem látom, nem hiszem el. :) Látta tőlem és biztos utánozni próbál. Ha szól a zene, tekergeti a derekát és a vállát. Beszarok tőle és nincs itthon a kamera, h felvegyem.

Andi
Kép
cukkker

Cukker, esetleg a telefonoddal nem tudod megörökíteni? :wink:

Kép
seriff

húúúú BIZONY ÉN NAGYON EMLÉKSZEM HANNA DISZKÓKIRÁLYNŐ MÚLTJÁRA!!! :lol: :lol: :lol:

éS NINCSENEK MEG A RÉGI MAILJEIM.... :cry: NEKED MEGVAN MÉG sERIFF????

KépKép
KépKép
nana09

bocsi a nagybetűért... Boti segített gépelni. :lol: :wink:

KépKép
KépKép
nana09

syg
ez ám az alvás:) szuper :)

seriff
nekem azt hiszem még mindig meg van ahoyg hanna bugizik az ágyban a kis drága szinte most volt:) és közben már 1 éve :) bizony vala hoyg november végén külted :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Ennn - nem vagy semmi csajszi, hogy Pestről ide lejársz orvoshoz!!! Sajnálom a betegségeidet, és remélem, hogy hasznos lesz a kezelés és rövid (!) és szurkolok Neked, hogy mihamarabb kisbabás legyél!!!

Roz - örömmel olvastam, hogy talán az ovonénidnek is sikerült végre? :lol:

Seriff - végül írtál? Mert nem kaptam meg! Nem sürgetés, csak írtad du-n hogy mindjárt válaszolsz, de nem kaptam. Remélem nem veszett el.

Sygnum - olvastam a válaszod. Köszönöm.

Kép
potykamanó

Én is remélem,bár nem fűzök hozzá sok reményt, h "rövid" lesz. Az egyik baratnőm ( és volt kollégám) is szintén ezekkel küzdött. Na ő most már egy gyönyörű 3 hónapos gyerkőc ( Bencus) anyukája. De ő évekig szedte a gyógyit, és szurikat is kapott, és végül a 4.inszemre sikerült.
Azért remélem ennél előbb leszek babás. :roll:

ennn

Cukker,
ahogy gondolod...bár azért szerintem az túlzás lenne, hogy Adri elkapja. Gondolj bele: Pesten egy ovis kislányon pénteken jöttek ki a pöttyök, még az sem biztos, hogy elkapta tőle Berni, akinél voltunk. De ha elkapta is, legalább 10-14 nap, hogy rajta kijöjjenek a pöttyök. A net szerint csak a pöttyök elött 2-3 nappal fertőz, tehát elvileg Lili sem nagyon valószínű, hogy elkapta, de ha még meg is történt, az hogy így még Adrinak is átadja, hát.....nem vagyok orvos, de csodálkoznék.

Enn,
nekem 3 hónap Merckformin után lett Lili. Már felírták a Clostylbegitet, de már nem sikerült bevennem:)

Nálunk nem volt gáz az éjszaka, bár Lilit hajnal negyed háromkor átvittem magam mellé, és ott reggel hétig aludt.
Tényleg, most úgy telnek az éjszakáink, hogy legkésőbb hajnal négykor átkerül mellém Lili, mert teljesen felébred, mintha vége lenne az éjszakának, viszont mellettem alszik fél 7-7-ig. Nem tudom, jól csinálom-e, vagy odaszoktatom, vagy csak ezért kel fel hajnalban, hogy átvigyem...

Syg,
miért nem adsz levest Leonának? Lili sem evett még, csak kíváncsivá tettél. Nem szabad valamiért?
Pont ma beszéltem a védőnővel, de ezt a védőoltás dolgot el is felejtettem megkérdezni. Eddig úgy voltam vele, hogy majd átesik rajta Lili, de most hogy esély van rá, mégis inkább a szuri. Utánaolvastam, és a net szerint egész életre védettséget ad, max. egy-két pöttyöt okoz, és ami a másik, hogy aki csak "alig" esik át rajta, az újra elkaphatja. Na én 14 évesen 14 pöttyel elintéztem, és ezen kívül semmi bajom nem volt. Én a pneumococcus-t is gondoltam, de akkor talán az nem olyan elengedhetetlen.

Seriff,
azt a kullancsencephalitis védőoltást mikor kell adatni? Nekem ezt nem is mondta a doki, csak a meningitis-t.

Pille,
én Lili születésekor kaptam egy könyvet: Kisbabám naplója, abba írom a dolgokat. Az Alexandrába lehet kapni, de olyan 5-6 ezer forint.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker,
tudod mi jutott eszembe. Van egy pontgyűjtőm, amiből már csak egy pont hiányzik. Remélem egy akad neked is, és akkor beadnám neked ezt a 14 pontost, és akkor tőlünk függetlenül el tudtok menni Hajnyval vásárolni. Na???????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg, ez engem is érdekelne, hoyg miért nem lehet levest adni....Zsófinak én adok már régóta és szereti.
birolili

lina
nem tudom syg miért nem ad de én ugy tudom hoyg a szervezetnek "felesleges" a vegák állítólag nem is esznek levest mert tulságossan teliti a gyomrot ami végül is csak víz a vitamin meg ki fől a zöldségből ...külföldön nagyon sok helyen nem is ismerik a levest max. a huslevet vagy erőleves leveket én 2hétig voltam egyszer dániában egyszer sem ettem levest .... Ők is inkább párolt dolgokat esznek .
Őszinte leszek Én el sem tudnám képzelni leves nélkül az ebédet nem tudom miért . valahogy igy szoktam meg ...
Erről én is sokat olvastam már. Gyerekoromban utáltam a leveseket anyukám mai napig utálja ..
Olyan nehéz helyessen táplálkozni nem is tudom van e ilyen egyáltalán, hoyg helyes táplálkozás mi a helyes pl mértékkel mindenből , vagy vegán vagy együnk amit megkívánunk ???? mi a jó ?? ki tudja ?!. Ma éppen volt a Norbi a tv ben és sztárolta kajáit hoyg igy nincs benne szénhidrát meg ilyen diétás... könyörgöm nézze már meg turo rudija papirját tele van E vel meg adalékkal meg mesterséges cuccal ízfokokkal lehet hoyg nincs benne cukor de más meg....
ugyan ilyenek a vegetták is meg az ilyen flekken meg ilyen olyan porok valamelyik nap kaptam anyukámtól ez zacskó curry port mert hoyg az milyen drága fűszer ... na igen lehet hoyg drága meg ritka... de ami ebben a zacskóban az tuti hoyg nem curry megnéztem a hátuljáát van benne só kurkuma,koriander, lepkeszeg (hoyg ez mi az tuti hoyg nem curry ) illat és iz fokozó kéndioxid zeller, szercsendió , és gyömbér fokhagyma, csípős paprika rmai kömény :shock: minek egy "egyszerű" fűszerbe ennyi minden más????

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
egyet tudok, amit most csinálok, az biztos nem egészséges: este 9-kor gesztenyés-kekszes tortát eszek:)

A sok "szakirodalomban" valahol olvastam, hogy a gyereket úgy "kell" altatni, hogy a már álmos gyereket még ébren betesszük az ágyába..., ma ketten vagyunk este itthon, gondoltam kipróbálom. Lili úgy néz ki elaludt. Nem akarom elkiabálni, de nem gondoltam volna :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Potyka, ne viccelj :roll: , írtam, azt hiszem 3-t is, és én balga most puceváltam ki mindent a postaládámból, így az elküldötteket is :oops: :shock: !

Leves: az a baj vele, h csak telíti a pocakot, és csak sós lé....a belevalók az igen, de a leve felesleges.

Lina, kullancsencephalitis elleni oltást akkor érdemes beaatni,ha sokat kirándultok erdőben, ill. közösségbe kerüléskor.

Roz, Nana boggie-woogie megvan valahol, de vicces volt , és tényleg milyen hihetetlen, de már egy éve volt. :lol:

Kép
seriff

Lilike úszás képei:

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINA,
SZUPEREK ezek a képek! :) És Lili nagyon ügyes! :)

Seriff
Elküldöd nekem megint? :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Múltkor valaki ajánlott jó fogorvost,nekem is kellene,megkaphatnám a nevét,tel.számot?Köszi

Jó éjt mindenkinek!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!
Remélem még emlékeztek rám.:) Próbáltam visszaolvasni,de lehetetlen. Feladtam:)
A képeket nézegettem,meg itt-ott beleolvastam.
Hihetetlen mindenhol mekkora tempóban fejlődnek a babák.Olyan édesek.
Mi jól vagyunk.Lilla kész nagylány,elkezdett bölcsibe járni.Sajnos ám jönnek a betegségek is.A dolog az úgy néz ki,hogy 1 hét böli,1 hét betegség.:(
Így én sem igazán haladok a dolgaimmal,bár már egy-két vizsgán túl vagyok,de a gyakorlat az nem nagyon pörög.
Készülünk az esküvőnkre is. :D Április 28-án lesz.A ruhám már meg is van.Már alig várjuk.

Lina ezt a még ébren beteszem az ágyába az álmos gyereket dolgot én ki se merem próbálni.Nálunk az altatatás az sajna a saját ágyában nem megy.Pedig a régi szép időkben,milyen jókat aludt az ágyában...

Hát a leves az sztem sem vmi laktató dolog,viszont Lilla nagyon leveses,úgyhogy én általában rendszeresen főzök azt is.A sűrűjét kiszedegetem neki,a lé meg aztán megy ki.Egyébként magamnak meg Zsoltinak én sem nagyon főznék,mert mi sem vagyunk levesesek.
Lilla viszont a főzelékeket nem eszi,pedig régen nagyon szerette.A böliben pedig nagyon sokszor az van.Úgyhogy vagyunk bajban az evéssel.

Ó annyi mindent akartam még írni,na majd később.Most mennem kell.Jó éjt! Két kép a leányzóról:Kép Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok :)

bea
de édes lilácska a fotokon :) gratulálok az esküvőhöz :) nagyon szuper :) hol tartjátok ?

lina
nagyon édes lili, szépek a fotók :) na igen sütike este :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: