A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

anubius hát ja öröm az ürömbe!nem is tudom sirjak vagy nevessek!de a lényeg rendbe rakott a bogyo!de mostmár jövö juniusig esélyem sincs babára!ugyhogy el van napolva!36.9?????????az nem sok esés héjj!ne add már fel!!!szoritok helyetted oké?

erzsébet szia üdv köztünk!jo hogy átjöttél látom meri invitált titeket!jo kis csapat van itt!szuperek a csajok!

de jooo egyre többen leszünk ugy örülök!csak lassan én eklhagyhatlak titetek mert már ugysem babázok!

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!
Hidd el nálad már az is nagy lépés, hogy megjött! Tudom hogy most szomorú vagy, főleg, hogy a párod ilyen sokáig nem lesz itthon, de lásd a jó oldalát! 5 hónap elegendő idő arra, hogy rendbetegyék a hormonháztartásod és, ha apa hazajön a sok önmegtartóztatás meghozza az eredményt!
Próbálj meg egy kicsit hosszabb időre hazajönni!! Szerintem valamennyiünk nevében írom, hogy bármikor, bármiben segítünk!
Lehet, hogy elég lenne 28 naponként tesztelni?! :lol: :lol: :lol:

Eszter!
Ha körülnézel a fertiben nagyon sok olyan görbe van, ahol a ciklus második felében a piros vonal alá is megy a görbe, de alapvetően magasabb, mint az első részben. A 36.9 még belefér. Már csak azért sem jelenthet semmit, mert az a bizonyos hőmérsékletesés akkor következik be, amikor elkezd leválni a méhnyálkahártya. Ahhoz pedig még borzasztóan korán van.
A férjed pedig nagyon fáradt lehet! Az ember ilyenkor azt bántja, akit a legjobban szeret!

Erzsébet!
Klassz, hogy idetaláltál! Rögtön rá is kérdezek! Ez a barnázás minden menses előtt van? Ilyenkor különösen hasznos a hőmérőzés, mert megtudhatod nagy valószínűséggel, hogy van-e egyáltalán peteérésed.

Képzeljétek én vettem LH tesztet. ( tudjátok imádok tesztelni :oops: )
El is kezdtem. Pedig még nem kellett volna. :oops: Viszont érzem, hogy most van pé. Kicsit korai még, de a teszt is igazolja, bár nem könnyű értékelni, és a hőm is lejjebb van.
Teszek fel görbét.

Kép

Éva

Kép
balimama

Virág!
Itt ne hagyj minket!!!

Ez ordítás és komolyan gondolom! :twisted:

Éva

Kép
balimama

balimama oké értettem!!!maradok!ohajod számomra parancs :D
amugy nem vagyok szomoru mert megjött ez azt jelenti rendbe rakott a fogi gátlo!hát ja tavaly anyum ugyanezt mondta hogy na megjön imi koszovobol a sok nélkülözés meghozza a babát hát nem igy lett!sajnos már nem tudok hosszabb idöre hazmenni mert fiamnak iskola elökészitöbe kell járni heti két alkalommal!tesomat megprobálom rábeszélni jöjjön ki!mert megbolondulok öt honapig egyedül!tavaly legalább otthon voltam!köszönöm amit irtál!tudom hogy rátok számithatok!gondolkoztam most decemberbe elmegyek dokihoz de mivel férjem megy el még most felesleges nekiállni!majd ha visszajön és nem jön akkor se össze a baba!akkor hazamegyek és nekiállok otthon a lombiknak mert itt még betegbiztivel is marha drága ,de remélem erre nem lesz szükség!

na megjött a drágám ugyhogy megyek is!este még benézek irjatok sokat!

meri tudom hogy elfoglalt vagy de legalább annyit irj mi van veled!

ildiko te is gyere!hiányoztok csajok!!!

pusz

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!
Nem felesleges a hormonháztartásodat rendberakni, mert kihatással van az egész szervezeted működésére. Nem kell mindjárt lombikra gondolni! Nálatok szinte biztos, hogy a te hormon háztartásod zavara miatt nem jön ösze a baba. Ezt érdemes kezelni minél elöbb, mert hosszú hónapokat vehet igénybe, ráadásul, ha tényleg csak segítséggel lehet babátok előtte mindenképpen rendezni kell ezeket a dolgokat és felesleges lenne elszúrni fél évet.

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Erzsébet!

Üdv nálunk,gyere gyakran ,írj sokat.Én nem vetettem be eddíg semmit,csak hőmérőzök és vitamint szedek.

Virág!

Szerintem is addíg kell rendbetenni a hormonháztartásod,amíg apa nem lesz,mert minél előbb,annál jobb.Ez akkor is fontos lenne,ha nem is szeretnétek babát.Ennek a részednek is rendben kell mennie.Azt meg felejtsd el,hogy csak akkor jössz közénk,ha próbálkoztok,ha nincs itthon a férjed,akkor meg nem.Mert ez nem így van.Hát mi itt barátnők vagyunk,vagy mi a szösz. :D

Éva!

Szép a görbéd,bár még szerintem is odébb lesz pár nappal a pé.De jó,hogy felraktad.Nos én azért nem örülök ennek a hűlésnek,mert a múlt havi görbém olyan volt,hogy felszalad egyszer 37-ig és onnan naponta 1 fokot hűltem,a 28. napon 36,8 volt és a 29-en leesett 36,5re és megjött.Persze még bármi lehet,de azt gondolom,most ez a lassú leívelős szakasz jön.Kár,hogy nincs több görbém és nem tudok igazán viszonyítgatni.Mennyi volt az LH teszt? Egy másik topicban azt láttam el lehet vágni és így spórolhatsz.Ugyanez igaz a terhestesztre is.Nem rossz ötlet,amennyit én használok. :roll:

Hahó,ti lányok,akik nem írtok,gyertek légyszi,hol vagytok már!!!!!!!!!!! :evil: :roll: :wink:

Szerintetek mikor lehet tesztelni?

Kép

Kép
anubias

Szaisztok!

Végre van egy kis időm írni, mert Bence alszik! Ma megpucoltam a nappaliba az ablakokat+a teraszajtót, mert ez még kimaradt. Aztán felraktuk rá az üvegmatricákat amiket csináltam, tök jó lett.

Virág! Nehogy most ezért eltűnj erről a topikról!!!! Jól fogunk mi még neked jönni, ha nagyon unatkozol az 5 hónap alatt, amíg apa nem lesz otthon. :lol: A bébi miatt meg ne aggódj! 5 hónap alatt neked is beáll a ciklusod, apának meg jól megérnek a kiskatonái! :lol:

Eszter! Szeretnék neked valami jót és bíztatót mondani a hőddel kapcsolatban, de sajnos tök hülye vagyok hozzá, így inkább befogom a számat. Egyébként ma mi is összekaptunk apával egy tök hülye dolgon. Úgylátszik az idő mindenki meghülyít egy kicsit, de a férfiakat tuti, mertBence is egy kicsit zizi ma.

Éva! Ha a teszt azt mutatja, hogy van pé-d, akkor húzzatok bele!

Erzsi! örülök, hogy idetaláltál! Szerintem már írtam neked, hogy ez a barnázás nálam minden mensi előtt előfordul. Sőt ez akkor is így volt, amikor a Bencével terhes lettem. Tehát ez nem jelent semmit! Én nem tudok neked a hőmérőzésben segíteni, mert halvány lila gőzöm sincs róla.

Megyek, mert ki kell vennem a tölteléket a sütőből mielőtt megég + a pariszószt is meg kell még hozzá csinálnom! Majd még később jövök!
Vendég

Sziasztok!

A tegnap nem volt időm jönni. Nálam minden változatlan – ami a hőmet illeti, semmi változás. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy egy ilyen görbéhez, mint az enyém lehet-e pé...

Erzsébet, üdv köztünk, érezd jól magad! A topik „lakóiról” többet megtudhatsz a http://www.babanet.mindenkilapja.hu/ oldalon, és ha küldesz anyagot magadról Merinek, téged is betesz :) A hőmérőzésről is olvashatsz ott – hogyan kell mérni, és értelmezni. Esetleg, ha valami nem tiszta, nyugodtan kérdezd meg, és szivesen válaszolunk. Én is csak novemberben kezdtem el, és addig én sem értettem. – igaz, a görbémtől nem lettem okosabb, de úgy 3 hónap után lehet levonni következtetéseket.
Reméljük, már nem is lesz szükséged a hőmérőzésre, mert anélül pozitivat tesztelsz :)

Eszter, jobb, ha a teszteléssel megvárjuk azt a napot (legalább), amikor meg kellene jöjjön. Az én eszemtől, már most is tesztelnék :) - lehet, hogy olyan gyönyörű görbével, mint a tied, meg is tenném, na de az enyémmel inkább várok szerdáig :) – én mindenképp drukkolok neked és reméljük, nem fog lennebb esni a hőd.

Virág, én annyira szoritottam neked! Hátha ebben a hónapban összejön. És meg ne forduljon a fejedben itthagyni minket!

Hugi, a Jónás naptárt megcsináltam én is, és az jött ki, hogy ezekben a napokban kellene együtt legyünk.... eddig igaz, hogy a görbémen semmi jele a pé-nek, de jövő héten kellene megjöjjön (vagyis nem kellene megjöjjön) :)

Titi,
A Berry gélt szivesen megszerezném neked, csak az a gond, hogy postán kellene elküldjem, és akkor már megint nem csináltunk semmit :(

Éva, nagyon úgy néz ki, hogy pé következik.... nehogy elszalaszd apát!

Ági, várjuk a képet a babódról! Én is szeretnék már ott járni!

Erzsike, a te hőd változott valamit?

Meri, hol vagy?

KépKépKép
ildiko74

Még beszúrom a görbémet:

Kép

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Képzeljétek el, katasztrofális volt tegnap az előadás. Nem tudom miért istenítik annyira az emberek, úgy tűnt mintha egy szedett vedett társaságot odadobtak volna a színpadra, hogy csináljanak amit akarnak. Rettentő nagyot csalódtam. Amit eddig megnéztünk színdarabot akár a Madáchban, a Vígszínházban vagy a József Attilában, még a legrosszabb is ezerszer többet ért ennél.

Balimama! Nagyon örülök, hogy nincs semmi gáz. Hajrá!!!!!!

Eszter! Mivel bántott apa? Sokat esett a hőd?

Virág! Ha már nincs baba sajna, legalább azt tudjuk, h rendeződött a ciklusod és a peteérésed is feltehetően decemberre esik, úgyhogy lehet újra próbálkozni. Azért mindenképp ma is hozzatok össze valamit, hátha nem téved az a jónás naptár.
Ne beszélj hühyeségeket! Mármint hogy elhagysz minket, ezt nem teheted meg velünk, rettentően hiányoznál.
Szerintem próbáld meg azokat a fránya hormonokat rendbe tenni, amíg a férjed nincs itthon, mert úgy tudom az beletelik pár hónapba és nem akkor kezdődne a plussz várakozás, ha hazajön a férjed.

Egy jó hírrel szolgálhatok. Azt hiszem a hasikám szerint ma van pé, bár ezt a ferti még nem támasztotta alá. A hasfájáskor azért is mertem erre gondolni, mert a ciklusom szerint eddig 28 naponként volt pé, mindig a 14. napon. Ugye most nem tudjukmiért megjött már a 25.-en a mensim, de lehet h mégse olyan hülye a szervezetem, mert ha nem a mensit, hanem az előző peteérést veszem, akkor most van a 28. nap, tehát lehet h az a mensi csak megszédült egy kicsit.

Írjátok meg légyszi ha hülyeség a magyarázatom, nehogy nagyon beleéljem magam a dologba, hogy egy szuper elméletet gyártottam és minden rendben van a peteérésemmel.
A görbém szerint talán ha még megy fel a hőm holnapig, szerintem berakja a frti a pé-t.

Kép
verzsike

Az előbb elefelejtettem...

Arról volt szó, hogy valamikor decemberben találkotni fogunk. Valaki tud már erről bővebb infoval szolgálni? CSak hogy tudjuk tervezni az időbeosztást.

Pusz mindenkinek
verzsike

Csak gyors bekukk!

Elköszönni jöttem a hétvégére, mert sajnos nem hiszem, hogy le fogok tudni ülni gépezni. Vasárnap lesz a Bence szülinapja, amit szűk családi körben /18-an/ fogunk megünnepelni. Még egy kicsit rendbe rakom a lakást, aztán holnap megsütöm a tortát, meg előkészítem a kajákat vasárnapra!

Mindenkinek jó hétvégét!

Hugi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Erzsike!
Megdöbbentő, hogy rossz volt a darab! Én ugyan még a kezdeti időszakban láttam, de nagyon tetszett!
Milyen érdekes, hogy az utóbbi 1-2 hónapban mindenkinek megvátozott a ciklusa. Lehet abban valami, hogy stresszelünk a baba miatt és ez megzavarja a működésünket.
Egyébként biztos, hogy minden rendben van a pé-el. Olyan előfordulhat bármikor, hogy pár nappal előbb, vagy később jön meg.

Hugi!
Mesél majd a szülinapról! Nekünk sincs már olyan messze!

Ildikó!
Szerintem a hőmérőddel lesz a baj! :wink:
Ez a görbe olyan hihetetlen. Ha eddig minden rendben volt, akkor most miért ne lenne?! Különben teljesen normális az is, ha az embernek van egy-egy pé nélküli ciklusa. Ez is olyan dolog, amire normális esetben nem figyelünk fel!! Még egy-két nap és kiderül!

Eszter!
Ez az LH teszt egy érdekes dolog. Csak a magam kínzására vettem. Az LH ugyanis mindig jelen van a szervezetben, csak a pé körül kicsit magasabb szinten. De nem biztos, hogy emelkedik a szintje.
A teszt mindig 2 csíkos, csak a csík erőssége változik, de nem biztos, hogy változik. Egyik sem jelent biztosan peteérést , de az elmaradását sem.
Szóval nagy hülyeség. Halkan megjegyzem, az orvosok szerint is pénzkidobás.
Egyébként a DM-ban vettem 2200 Ft-ért. Úgy veszem észre, hogy erősödött a csík. De a legfontosabb az, hogy érzem a pé-t. Sokkal elöbb, mint szokott lenni, de nekem lehet a gyógyszer miatt is.
Szóval most rohanok, mert Apa már csak rám vár!! :oops: :lol:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Nagyon kedvesek vagytok, hogy így hiányoltok! Olvaslak ám titeket! De írni tényleg nincs sok időm. Olyan kellemetlen úgy írni, hogy reagálni nem tudok. :cry: De ha már Virág így támogat ebben, most mégis megteszem. :wink:
Szóval megvagyok, jól vagyok. Most is éppen tapétázunk, két csík felragasztása között írok.
A görbém:
Kép

A ferti valszeg tegnapra fogja tenni a pé.-t, szerintem - ha volt egyáltalán ebben a hónapban -, az kedden volt. A két alacsony szerintem csak a hullafáradtságnak köszönhető. Ha meg mégsem, akkor meg mégsem. :) Valahogy most nem is annyira izgat a dolog. :) Nagyon laza lettem. :D

Képzeljétek, kaptam ma apától egy nagyon édi mackópárnát!!! Annyira helyes!!!

Frissítettem a honlapot is: a hasznost, meg az ügyeset! Továbbra is kérlek titeket, ha bármit szeretnétek feltenni, emilben küldjétek (akár fontos dátum, akár új görbe), mert alig van időm, és nem mindig tudom alaposan átböngészni a fórumot!

Erzsébet! Üdv itt közöttünk! :)

meri

Sziasztok Lányok!

Ilyen még soha nem volt, hogy egész délelőtt nem jelentkezett senki! :cry: :cry:

Eszter!
Megnéztem a recepteket! Nagyon super!!!! Ki is póbálom szépen sorban! Különösen a töltött káposzta, amit nálunk mindenki utál, kivétel én. Hát azt hiszem ebben a formában nagy sikert fog aratni!

Mindenkinek jó karácsonyi készülődést és nagyon-nagyon szép napot kívánok!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Mi vásárolni voltunk,kaptam Bálintnak új cipőt.Meg hobbiboltban,na ott a világ összes pénzét el tudnám költeni.

Éva!

Ma én is ezt a káposztát készítem,hogy ebédre az túlzás,mert csak most állok neki.Remélem ízleni fog.

Meri!

De jó,hogy jelentkeztél.

Kérdeztétek mivel bántott apa,természetesen már kibékültünk,de az volt,hogy még tegnap előtt este mértem a hőmet,mert kiváncsi voltam,és alacsony volt.Erre nagyon rossz kedvem lett.Apa kérdezte,hogy mi a gond én meg mondtam neki,hogy szép a görbém,hogy voltunk együtt pé-kor...és most meg mégse,erre rámförmedt,hogy szerinte én tehetek róla,amiért ilyen idegbeteg vagyok és biztosan megfogan a baba,és a hülye idegeskedésem miatt nem tapad meg rendesen.Erre én elmondtam neki,hogy lassan 3 hete nem ejtettem ki a számon a pé,vagy baba,vagy hasonló értelmű szavakat és hogy ha végre beszélek róla ,talán nem kellene a földbe döngölni,egyébként meg nehogy már azt higgye,hogy az ő hülye kis spermái mindíg célbaérnek,csak az én méhem olyan bén... :lol: :lol: Na kb ilyen vita volt,a végén ő halálra röhögte magát a dumáimon,én meg nagyon megsértődtem.Szerencsére azóta már kibékültünk és kedves aranyos velem,de könnyű neki,ő csak pasi.Én meg 2 hónapja produkálok egy csomó terhességi tünetet,ami csak eszembe jut.
Nem rossza görbém,nem is hűlök már,de nem egyenletes,olyan cik-cakk,ennek nem így kellene kinézni. Kép

Vettem az imént egy törpe hörcsögöt.Ez valami csúcs.Olyan 3-4 cm-es,mert még baba.Majd délután teszek fel képet róla.A gyerek imádja.A férjem lehet,hogy nem fog örülni,de bírja a strapát. :wink:

Kép

Kép
anubias

Merre vagytok? :cry:

HAHÓ!

Kép

Kép
anubias

Tudom, hogy mindenki karácsonyra készülődik, de azért remélem benéztek majd!! :wink:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!!!

Képzeljétek, van netünk végre, mert ugyebár mostanában nagyon szarakodik folyamatosan.

Hazaértünk, és muszáj beköszönnöm, és elújságolnom boldogságom, hogy MEGJÖTT!!! Mégpedig tegnap!!! Így elérkezett a várva várt próbálkozás kezdete!!! Képzeljétek, pont karácsonyra jön ki a pé-em! Talán Jézuska megajándékoz valami szép ajándékkal.

Virág, egyik felem sír, de a másik pedig ujjong, hogy megjött, mivel végre magától!!! És így együtt állunk pontosan!!! Mikor utazik a párod? Nem tudod ezt a hónapot még végigcsinálni? Mikor jösz haza? Jaj, úgy, de úgy szeretném, hogyha együtt tudnánk próbálkozni most Virág! Mindent bedobnánk ebben a hónapban. Nem megoldható???

Eszter, hisz még semmi sincs veszve, nagyon szép a görbéd! A feszültség pedig tökéletesen érthető a párod részéről is. Minden jó, ha a vége jó!

Lányok, ne haragudjatok kérlek benneteket, hogy nem írok másoknak, ígérem, holnap jönni fogok, csak muszáj voltam elújságolni a nagy hírt.

Ja, és a kirándulás nagyon-nagyon jól sikerült!!! Végre kibuliztam magam, iszogattam is egy kicsit, hisz remélem, nemsokára megint nem lehet majd! :)

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Titi!

Nagyon örülök,hogy megjött és annak is,hogy jól sikerült a hétvégi kirándulás.Hidd el,rád fért már egy kis lazítás.

Virág!

Egyébként ha januárban megy el a párod,akkor minden esély megvan addíg még egy pé-re,szóval szerintem most komolyan hőmérőzz,mert jó volna ha mégis összejönne a december.

Éva!

Na tessék,bekukkantottál és nem is írtál semmit. :?

Meri!

Haladtok a tapétázással?Ugye majd mutatsz képeket!

Jajj,én nem bírok ki még 5 napot.A hőmérős topicban 2 lánynak is tökéletes görbe mellett lett negatív a tesztje.Én ezt úgy nem értem.Ahoz képest az enyém kutya füle.Azért nem tesztelek,mert Áginak is negatív lett a 26 napon a teszt,pedig neki a 13.-on volt pé.Szóval nehéz ám.

Ági!

Olyan rossz,hogy ennyire ritkán jelentkezel csak.Pedig hidd el,mindent elkövetünk ám,hogy ne egyedül legyél babás ebben a topicban. :roll: :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Titi!
Nagyon örülök, hogy végre elkezdődik a Te próbálkozós időszakod is! Olyan szép lenne, ha pont szenteste foganna a babátok! Ez tényleg jel lenne az elvesztett kicsi lányotoktól. Jó időszak. Minden a szeretetről szól, mindenki nyugodt és boldog ! Biztosan eszembe fogsz majd jutni!

Eszter!
Igazad van. Mézeskalács házikót gyártottunk először életemben. Szerintem egészen jól sikerült, de sajnos nem tudok képet feltenni.
A tökéletes görbe, csak azt jelenti, hogy van peteérésed, de annyi más tényező is van, ami beleszól abba, hogy meg is foganjon az a petesejt. Annyira izgulok én is. 27-én tesztelhetnék! Kíváncsi vagyok, hogy holnap beteszi-e a ferti a peteérést, mert ma borzasztóan görcsölt egész nap a jobb oldalon a hasam.
Egy kicsit tényleg korai lenne még tesztelned.

Remélem holnap este már megint teljes lesz a létszám és mindenki jön majd a hétvégi beszámolókkal.

Ági!
Tényleg nagyon hiányzol!!!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Én töretlen lelkesedéssel írok,remélem ma már lesz aki jön és olvassa. :lol:

Rémes éjszakám volt.Már este szorongtam és ideges voltam,aztán egész éjszaka rossz álmaim voltak.Rosszkedvűen és inderülten is ébredtem. :evil: Tudjátok,mint mensi előtt.Na jó,remélem nem ezért.A hőm még jó,de hát miért is lenne másként,hiszen csak jövő csütörtökön kell(nem kell)megjönnie.

ÁGI!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Eszter!
Bár sajnos nincs mindig időm írni, de sokszor benézek!
Nálunk a hétvége a legpörgősebb, mert mindenki itthon van. Szerencsére nagyon jóban vagyunk a Lányok apukájával, így folyamatos a jövés-menés, ami mindenféle többlet feladatot ró rám.
De ez így van jól.
Szerintem egyszerűen csak feszült vagy. Már minden gondolatod a baba körül jár. Próbálj meg egy kicsit lazítani. Ma nem kell a háztartással foglalkozni.
Én elmegyek a Lányokkal moziba, sétálunk a városban egy kicsit, Balázskám pedg itthon marad apával. Jól fog esni egy kis lazítás.
Nagyon szép napot kívánok Neked és mindenkinek, aki olvassa a topikot.

Éva

Kép
balimama

Most értünk haza a vásárlásból.Alíg élek.Sajnos csak ketten voltunk Bálintkámmal,mert apa dolgozik. :cry: Nagyon elfáradtam és alíg kaptunk egy két apróságot.Jajj olyan drágaság van,és akkora a tömeg. :? Nagyon nehéz volt megállni,hogy ne vegyek tesztet,de sikerült. :roll: Annyira rossz,hogy nem írtok csajok.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam a hétvégén, de a nagyiméknál szombaton disznóvágás volt és mire este hazaértünk már olyan hulla voltam, hogy nem volt erőm semmihez.

A ferti végre barakta a pé-t, ha szaggatottan is, tehát már csak várom a fejleményeket…
Kép

Eszter! Ne aggódj annyit, annak sosincs jó vége, bár átérzem amit te, csak az én férjem még türelmesebb talán, de ha most sem leszek terhes (bár nem tudom te miért gondolod, hogy nem vagy az ) vmikor nálunk is robbanni fog.

Titi! Akkor hajrá. Tök jó lesz a karácsonyotok…

Pusz
verzsike

Sziasztok!

Verzsike!

Milyen szép a görbéd.Ez nagyon jól néz ki.Úgy látom,itt minden jó helyre került,már csak bízni kell a sikerben. :wink: Nálunk én vagyok a türelmetlenebb,meg a hirtelenebb,apa a csendes tipus,de néha ő is felfortyan.Disznóvágás,az tök jó! :D Te kérdezted a decemberi talit? Az úgy volt,hogy amikor még nem vált ketté a topic és nyár végén találkoztunk,akkor mondta Virág,hogy ha decemberben hazajön,lesz tali.de most nem tudom hogy állunk.Ott ugye kismamik vannak,és gondolom nem fognak kimozdulni a hidegbe egy talira,de Nem tudom.

Virág!

Mikor is jössz haza? Tudunk akkor találkozni veled?

Titi!

Akkor én nektek szó szerint eredményekben gazdag ünnepeket kívánok.Hajrá Karácsony. :lol:

Éva!

Mikor is mész a dokihoz? Mármint a vérvétel eredményeit megdumcsizni.

Meri!

Hogy álltok a lakással?

Ági!

Nem is tudom mit írjak,ha mondjuk lesz még egy babásunk,akkor majd írsz gyakrabban? :? :cry: Én nagyon rajta vagyok,hogy kövesselek.Igazad volt,amikor azt mondtad,az élet csak pé-ig nyugis. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Olyan sokat mászkáltunk ma a lányaimmal, hogy már hulla vagyok.
Én majd csak a jövő hét végén kezdem a vásárolgatást, mert akkor a lányok mennek apukájukhoz és ilyenkor egy kicsit lazább a hétvége!
Én nagyon szeretném azt a decemberi találkozást!

Erzsike!
Én nem is tudom mit jelent az, ha csak szaggatottan teszi be a ferti a piros vonalat. Biztosan jó sokat dolgoztatok, de egy jó disznóvágás hozzátartozik a karácsonyi készülődéshez.
Szerintem is jó a görbéd és úgy látszik pont jókor is voltatok együtt. És most következik majdnem 2 hét izgalom!

Eszter!
Sajnos nem tudtam még beszélni az orvosommal, de reggel felhívom. Én is szeretném, ha már megerősítené, hogy rendben vannak a hormonjaim.
Kíváncsi leszek mikorra teszi be a ferti a pé-t, mert éreztem tegnap de lehet, hogy nem a tüszőrepedést szoktam megérezni, csak azt, hogy feszül a petefészek tokja. Onnantól még 1-2 nap.
Nem tudom lehet, hogy bebeszélem magamnak, de olyan szédülős és gyenge vagyok.
Már csak 3 nap és kiderül. Nem is tudom, hogy bírod kivárni!
Az én férjem egészen jól viseli, de csak azért mert már tudja, hogy milyen nehéz velem a terhesség elején. Szóval ez még semmi az első néhány héthez képest.

Mindenkinek sok kitartást kívánok és gyertek!!!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok,

Ne haragudjatok rám, annyira szégyenlem magam! :cry:
Tudom, hogy ti örültök az én babámnak, de akkor is nagyon egyedül vagyok vele... Szinte minden nap olvaslak titeket, és mindig elszomorodok amikor megjön valakinek. Persze most Titinek örülök, de Virágnak nagyon nem! :cry: Annyira drukkoltam, annyira kívántam neki... És nem magam miatt, hanem mert annyira megérdemelnétek már!
...persze nekem is könnyebb lenne, de ez igazán a legutolsó szempont! Nehezen tudom azt irni, hogy milyen jó nekem, hogy itt a babu -tudom,hogy megküzdöttem érte és megérdemlem- de ti minden nap azon idegeskedtek, hogy sikerüljön.
Tudom milyen érzés, végigcsináltam. Irigykedtem mindenkire, akinek lehetett, vagy csak egy-két napot késett...

Persze nem csak ezért jövök ám ritkán, hanem mert apa itthon van velem még a héten. Állandóan megyünk valamerre, vásárolgatunk, Vivinek jönnek sorba az előadásai, és készülök ezerrel a karácsonyra...
Ahogy ismerem magam eljön a január, nem lesz mit csinálni, és itt fogok ülni a gép előtt egész nap! Annyit fogok irni, hogy még meg is unjátok majd! :D

Eszter,
ugye mondtam, hogy nem lesz már olyan nyugis a hóvége! :lol:
Én az utolsó napokban még délután is mértem a hőmet, hogy mennyire alacsony... Az előző napihoz viszonyítottam :D Reggelente meg azzal álmodtam, hogy mérem a hőmet. Az meg hogy cikcakkos, szerintem nem jelent semmit. A lényeg hogy maradjon fenn valamennyire! Amugy nagyon gyönyörű a görbéd!
Képzeld én is voltam a hobbyboltban pénteken. Ott is hagytam egy jó csomó pénzt.
Dobozkát vettem, Vivi osztálytársnőjének csináltuk meg dekopázzsal, meg képeslapnak valót (azt 3-man csináltuk apával együtt :))

Virág,
nem szeretném, hogy csak ezért eltünj. Ennyi erőből én is eltűnhetnék! :( Nem akarom, hogy ne legyél. Nekem Mesi is annyira hiányzik!
Talán a lányoknak igazuk van és még december jó lehet, nem???

Titi,
örülök, hogy megjött! Mindent bele karácsonykor! A vendégeket nem sokáig kényeztetni, mert most egymásra lesz szükségetek!
:roll: :lol:

Balimama,
remélem nem hagytok ki 2napot, ha tényleg ennyire érzed a pé-t!!! :roll: Én csak azt tudom nektek mondani, hogy amikor terhes lettem, az első hasfájós napon voltam együtt apával!!!!
Amugy az alk.foszfatáz eredményem lett 423 (határérték 100-290 helyett), meg a süllyedésem 18 (3-15 helyett)-ez mondjuk lehet egy enyhe gyulladástól, amit a rákszűrés is kimutatott, de a doki azt mondta, hogy nem kezelne különösebben, ha nincs tünetem!

Verzsike,
jaj, megzavarodok egy kis házi kolbászért és hurkáért!!! Irigykedek ám! Biztos nagyon jó volt!
Nagyon szép a görbéd!!! :D

Meri,
annyira szép az iskolai honlapotok is! Megnézegettem ám! :) Gratula, eszméletlen ügyi vagy!

Hugi,
Bencének nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!!! (az én páromnak meg ma van :))
Kép

Puszi lányok, mennem kell, mert apát keresik msn-en!!!

Jövök ha tudok, igérem!
Ági
csné

Eszter,
ez a görbe a júliusi babás görbém. Szerinem ennek a vége is elég cikkcakkos :)

Kép

puszzancs!
csné

Sziasztok!

Ági!

Annyira örülök,hogy írtál,el sem hiszed. :D :D :D De jó,hogy együtt tudsz lenni a pároddal.Mi szinte alig látjuk egymást.sajnos elég drágák ezek a kreatív hobby boltok,de azért ki lehet fogni olcsóbb cuccokat is,csak vadászni kell rájuk.Én is méregetem délután is a hőmet. :lol: Nagyon ari vagy,hogy feltetted a régi görbédet,tenyleg nem a cakkokon múlik.Na én egy balek vagyok.Ma reggel kiugrottam az ágyból pisilni óracsörgés előtt 10 perccel,aztán meg esett a hőm 2 tizedet a tegnapihoz,de nem tudhatom,hogy egyébként milyen adatot mérek. :evil: Szerintem amúgy is esett.Hogy bírtad ki az előző terhességnél,hogy olyan soká vettél tesztet?Nagyon ügyes vagy.Mondjuk így is kell.Remélem én is megállom.Ha megjön,akkor pénzkidobás,ha meg van baba,akkor is érdemes várni amíg kimutatja.Na ezt most nem neked,hanem magamnak írtam,hátha meg is értem. :lol:

Éva!

Tiszta erőből drukk a pé-hez,majd tessék hozzá a görbét is megmutatni.Jó lesz azért,ha beszélsz a dokival,de én nagyon bízom benne,hogy minden a legnagyobb rendben van.Mit néztetek meg a moziban?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan feldobom a görbémet! Hát teljesen elkámpicsorodtam, mert nem megy feljebb a hőm! :cry:
Azóta megnéztem, hogy Ági babás görbéjén se ment feljebb. :lol:
Szerintetek van remény?!
Kép

Jövök még és írok mindenkinek, csak a fiam éhen akar halni!

Éva

Kép
balimama

Éva!

Hát már hogy ne lenne remény. :wink: Másrészt én nem tartom kizártnak,hogy még csak most jön a pé.Persze ha érezted is,akkor nem tom,de azért lehet,hogy lesz még egy esés,és aztán ugrik.Ha meg nem,akkor felcammog szépen. :wink:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

Jaj, úgy szégyenlem magam, hogy tegnap nem tudtam jönni közétek. Délután ugyanis elugrottam a Kikába lámpát venni. Hát, sajnos olyat sikerült vennem, ami a páromnak nagyon nem tetszik, mert az étkező fölé hármas lelógósat vettem, fentre a hálóba pedig rizslámpát, amit utál. De hát így jár az, aki nem megy a feleségével vásárolni, mert unja a nézelődést. Így legalább az lett, ami nekem tetszik. :) Hihihi. Sajnos elég gyakran nem egyezik az ízlésünk, nagyon mások vagyunk. Csak ő inkább el tudja fogadni az én világom, az én döntésem, mint én az övét. Ő sokkal toleránsabb, mint én.

Eszter, szerintem sok mindenben hasonlóak vagyunk. Én is folyton pörgök, nyüzsgök, a férjemnek szegénynek néha már az agyára megyek. De valahogy néha úgy érzem, mintha a baba elvesztése óta kicsit lelassultam volna. Idebent is, már nem viszem annyira túlzásba a dolgokat, úgy gondolom, minden meg vár. Ez azelőtt sosem volt így! Lássuk pozitívan a dolgokat.

Minden probléma jó valamire!

Viszont csodás a görbéd, az meg tök lényegtelen, hogy cikcakkos. Jaj, de bízom benne, hogy Te leszel a következő babásunk. Most, hogy sajnos Virágnak megjött, Te vagy a következő, akinek esedékes a teszt. Én tutira nem bírnám megállni a tesztet, nem tudom, Ági hogy csinálta. Annak idején én a 30. napon teszteltem. Addig bírtam, és nem tovább. Szerintem idén (vagyis már 2007-ben) már a 28. napon fogok tesztelni. Ha jól számolom, az január 04-e, akkor kell majd megjönnie. Jaj, hogy fogom kibírni! Húúú, én is sok reményt fűzök az első próbálkozáshoz, aztán vajon mekkorát fogok csalódni?! :( Majd meglátjuk. Hátha ilyen csodásan kezdenénk az új évet.

Eszter, jut eszembe, tudtatok szegény fiadnak vásárolni valami cipőt meg ruhát, amiket elloptak? Végül nem kerültek elő a ruhái?

Verzsike, nagyon szépen alakulgat a görbéd, és úgy látom, jó sokszor voltatok is együtt. Úgyhogy lehet reménykedni!!!
A kollegák hétvégén a kiránduláskor kérlelték a főnökséget, hogy jövőre disznóvágásos kirándulást csináljunk, hát, én is benne volnék. Valahol viszont reménykedem, hogy már nem fogok tudni menni pocakosan, vagy friss anyukaként, de ha mégsem lesz baba, akkor viszont én is várnám. Életemben egyszer voltam disznóölésen, de az maradandó emlékem maradt. Biztos nagyon jó volt!!!

Éva, én is nagyon várom már, mit mond a doki az eredményekre.

Lányok, tessék görbéket hozni nekünk!!!

Az enyém elég semmilyen még, úgyhogy a régi babásomat teszem fel, had irigykedjem saját magamra, és ESZTER, ez NEKED szól! Hogy lásd az én cikcakkjaimat is!!!

Ági, tényleg olyan jó, hogy jöttél, és írtál nekünk. Nagyon hiányzol ám!!! És mint mondtam, természetesen irigykedem Rád, de mivel tudom, hogy én is/mi is követkni fogunk Téged, sőt ránk még vár a boldogságos tesztelés is bibibibi, meg a bejelentés a családnak, úgyhogy engem ez éltet, és nagyon-nagyon várom már. Szóval semmi rossz érzés amiatt, mert egyedüli babás vagy! Hidd el, nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült Neked, hisz tényleg megérdemelted!!! Remélem, nekem is ilyen gyorsan fog menni, úgy gondolom, valamelyest engem is ezzel tudna kárpótolni az élet. Úgyhogy tessék gyakrabban jönni, és ne csak olvasgatni bennünket.

Vitaminokat szedsz? Biztos írtad, bocsika, hogy ilyen feledékeny vagyok.

Ildikó, merre is laksz, hogy írtad a postaköltséget?! Amúgy tényleg olyan jó volna ez az Aloe, de ez a hónap megint kimarad, ismét nullázom a bankszámlánkat, pedig még csak hó eleje van, és már alig van költségvetésünk. Pedig jön a karácsony. Ilyenkor szeretem azokat a bizonyos vésztartalékokat.

Jaj, már tiszta kisregényt írtam, úgyhogy be is fejezem.

Virág, azért hozzád még szólnék néhány sort. Nagyon-nagyon bízom benne, hogy nem bántottalak meg azzal, hogy az egyik felem örül a mensidnek, hisz tudod, hogy gondoltam, és hogy értettem. Ugye nincs harag?! Tudod, milyen vagyok! Lássuk pozitívan a dolgokat, találjuk meg a negatívban is a pozitívumot. Én így próbálom nézni a Te mensidet.
Mikor jösz haza pontosan? Nem lehetne, hogy még ezt a hónapot végigpróbálkozzátok? Úgy, hogy teljes erőbedobással mindent? Tudod, én erre a hülye hőmérőzésre gondolok, mert én még mindig úgy gondolom, nem sikerül pont pé-kor együtt lennetek. És mivel ilyen hosszúak a ciklusaitok, lehet, hogy pont nem akkor vagytok együtt. Nem akarok okoskodni, csak már annyira, de annyira AKAROM, hogy várandós légy. Te vagy az, aki már nagyon-nagyon régóta próbálkozol, végigéltél már megannyi pozitív tesztet, és borzasztó érzés lehet, amikor jön valaki a boldog hírrel, és megint nem Te vagy. Nagyon hosszúak a ciklusaid, lehet, hogy egy egyszerű hormonkezelés segítene, de ezt csak egy orvos tudná eldönteni, ő tudna segíteni. Lehet, hogyha itthon - mikor most hazajösz - elmennél már célirányosan egy dokihoz, rögtön tudna segíteni, ráadásul ingyen. Nincs erre lehetőség? Anyukád gondolom, be tudna jelenteni. De ha gondolod, én is szívesen ajánlom az enyém, be is jelentelek hozzá, csak mondd meg, mikor jönnél. Itt is aludhatsz nálunk, el is viszlek, Virág, kérlek szépen, találjunk ki valamilyen megoldást erre!!! Csak mondd meg, mikor jösz haza.

Na, és akkor az a bizonyos görbe Eszter számára.

Kép

Meri, jól eltűntél!

KépKép
titi_27

Jézusom, szerintem ennyit még az egész Babanetes pályafutásom alatt nem írtam egyszerre!

KépKép
titi_27

Éva, szerintem még csak most fog feljebb menni, úgyhogy nyugi. Valószínűleg most van pé-ed! Nekem mindig stagnál néhány napot a hőm, és úgy megy utána feljebb.

Végül nem tettem fel a múlt héten görbét, úgyhogy felteszem, így zártam az előző ciklusom. Csak a nátha miatt nem tudtam végig hőmérőzni sajnos. :(

Kép

KépKép
titi_27

Jaj, a vonalzóm újra kell csinálni minden ciklusnál?! Jaj, akkor módosítanom kell!!!

KépKép
titi_27

Eszter, látom, még mindig nem sikerült kijavítanod a vonalzód.

A profilodban, ahol beszúrtad a hivatkozást aláírásként, töröld ki az első sort, és az utolsó URL-t!

[url*http://ww.TickerFactory.com/]
Hivatkozás
[/url]

Ezek azok!

KépKép
titi_27

Hoztam nektek még egy hétvégén készült kirándulós fotót.

Kép

KépKép
titi_27

sziasztok csajszik!bocsánat amiért hétvégén nem jöttem!szombaton ideültem odaültem semmihez nem volt kedvem!joformán csak aludtam!tegnap egész nap a barátnöméknél voltunk és babáztam!szuper volt!fürdettem etettem altattam játszottam vele!majd délután hozok képeket!

eszter szerintem még ne ird le ezt agörbét!igenis még fent van a höd az az egy tized fok nem jelent semmit!tesztet a legjobb mensi meg nem jövetelének a napján vagy utánna csinálni!miket vásároltál?

titi!dehogy haragszom!sose tudnék rád vagy a csajokra haragudni hisz ti csak jot akartok nekem!amugy meg én is örültem is meg nem is a mensinek!igy hogy megjött mostmár tudom rendbe rakott a bogyo!késni meg azért késett mert azt akartam szerintem!
december 22én megyünk haza és fogalmam sincs mikor érek el hozzátok!lehet sikerül két ünnep között de ha nem akkor január elsö hetébe mindenképp!köszönöm hogy felajánlottad a segitséged de ezt a biztositásos papirt mindenképp elintézem most hogy otthon leszek!amugy meg dokihoz eltudok menni otthon a tb kártyámmal!hát nem tudom még gondolkozom lehet kérek egy vérképet töle meg valami bogyot hormonokra!

hát nem tudom mi lesz ezzel a honappal mivel megyünk haza és otthon a két naponta akcio nem nagyon kivitelezhetö föleg nem öcsémmel egy szobába!de majd meglátom!most egy idöre inkább félre teszem a babázást!és amig a férjem elmegy addig rendbe tetem magam itt egy dokival mert én mindenképp betegbiztositással jövök vissza magyarbol!
sajnos nem tudok 5honap alatt hazamenni!nagyon jo lenne mint tavaly de most a fiamat kell néznem neki meg itt az ovi meg a suli!oda meg kell menni!

verzsike huh de jo a görbéd!tök jo hogy sikerült elkapni a pé-t!a szaggatott vonal azt jelenti hogy a feriti még nem biztos benne 100%ra hogy akkor volt pé!majd megerösit!de elég biztato hogy berakta ti meg akkor voltatok együtt!

balimama nem vagyok egy hö szakértö de szerintem a lényeg hogy emelkedett a höd és eez biztato!

ági jajj istenem miket irsz!hát ilyet!mi igenis örülünk a babádnak és szeretnék sokat hallani rolad veled együtt izguljuk végig akilenc honapot!és hamarosan mindenki követ!eszter,verzsike,balimama,titi,meri,ildiko,hugi és én!ez a helyes sorrend!károlyodnak boldog szülinapot+

meri na kész a tapétázás?

ildiko merre vagy?

hugi kisfiadnak nagyon boldog szülinapot!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Titi!

Annyira aranyos vagy,nagyon jól esik ez a biztatás,és ,hogy te is feltetted nekem a babás görbédet,köszönöm. :D Nos én most nem tudom megmutatni,mert melózok és itt nem megy a felrakás,de este feldobom.Szóval ma reggel 36,8 volt,de nem ágyban fekve és ez 2 tizedes esés.Majd meglátjuk. :?
Annyira örülök neki,hogy ilyen sokat írtál,nagyon úgy lehet érezni,hogy feltöltődtél,kikapcsolódtál és tele vagy örömteli várakozással,ami szuper. :D

Virág!

Titi tényleg szívesen segít neked mindenben és ezúton én is felajánlom a segítségemet.Ha bármit le kell beszélni ,meg kell szervezni a számodra,mi itt vagyunk,azért vagyunk a barátnőid,hogy segíthessünk,ha kell.Nem tudhatod,mi mikor kopogunk be valamiért. :wink: Úgyhogy csak élj vele.Itthon azért nem olyan horror egy maszek kivizsgálás,mint nálatok.Simán belefér az ünnepi látogatásba,ha 2 órára lelépsz.Csak szervezzük meg előre,mert januárban félek,hogy bánni fogod,ha most nem mész el dokihoz.Előre is bocs,ha erőszakos és tolakodó vagyok,csak a jó szándék hajt,de ha úgy döntessz,hogy nem,akkor is imádni foglak,csak szólj,hogy ne pörögjek ezen,és ennyi. :oops: :wink: :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Virág!

Közben láttam,te is írtál.Tesó nem akadály,majd együtt mentek fürdeni. :oops: :lol:

Titi!

Köszi,este megoldom a vonalzót is.Jó,hogy elmondtad,mit kell csinálni,mert én megpróbáltam,de akkor csak egy hivatkozás maradt.na majd most. :wink:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok, Lányok!

A görbémen még mindig nincs bejelölve pé, pedig holnap vagy holnapután kellene megjöjjön. Az egyedüli jel ami arra utal, hogy következik a mensim az, hogy a cicim nagyon fáj. A tegnap reggel, ébredéskor fájt a lábam (mintha húznák) és belenyilalt a derekamig – szerencsére délig elmúlt.

Titi, a postaköltséget azért irtam, mert Erdélyben lakok. Nagyon drukkolok neked, hogy a következő hónapban már zebrás legyél....

Éva, persze hogy van remény, legfőképp azért, mert már be is van rajzolva a pé-d! Ha a vonalon alább nem esik a hőd, akkor nem lehet gond :) – sőt, olyant is láttam, hogy 1 napra a vonal alá is lement, a végén pedig pozitiv eredény volt :)

Eszter, szoritok neked, hogy a hőd fennmaradjon.... minden esélyed megvan rá :)

Bocsi, hogy most nem irok többet, de rengeteg munkám van – pénteken is túlóráztam.

Azért üdvözlök mindenkit! És remélem, lassan elkezdődik a zebra-invázió.

még beszúrom a semmitmondó görbém :cry:

Kép

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!!!

Úgy szégyellem magam, amiért sokára írok, de most költöztünk be a lakásunkba, és a netet sem tudtam használni...
Jajjj, annyira de annyira jól esett, amit írtatok, és hogy ilyen kedvesen fogadtatok!!! :oops: Sokszor az ember idegenektől sokkal többet kap, mint a közeli ismerősöktől... Igyekszem nem egyfolytában az abortuszra gondolni, bár ez nagyon nehéz, hisz én mindennél jobban akartam azt a babát :( És utálom magam, amiért nem mertem vállalni, mert féltem az anyaotthontól...
Emiatt a bűntudat miatt már jártam egy csomó dokinál, de mindegyik azt mondta, hogy ne bánkódjak, majd lesz másik, így kellett törénie, stb... Hát én ezt nem így látom.. Na mindegy, nem is akarlak itt ezzel Titeket fárasztani!!!
Virág, annyira irigyellek, hogy a Te Anyukád ilyen jól állt a dolgokhoz! Már az én babóm is 5 éves lenne :(
Képzeljétek, nekem már 3 napja késik, a hőm pedig napok óta 37.3 :) Istenem, de boldog lennék, de még bele sem merem élni magam...
Titi, elolvastam mi történt Veletek :( A szívem szakadt meg... Én meg abortuszra mentem... Az élet olyan igazságtalan!!!
Lányok, annyira szorítok mindenkinek én is!!!!
Puszi!
Vendég

És még nem rohantál el tesztért?! :?: Mire vársz? :roll: :D Izgulva várjuk a jelentkezésed.Mondjuk 10 perc múlva? :lol: :roll:

Kép

Kép
anubias

Bevallom, még nem :) Nem merek csinálni... Legkorábban szombaton akarok tesztelni, mert eddig minden hónapban, már a mensi elött tesztelgettem, persze mindig negatív eredménnyel, és az mindig nagy pofon volt...
De itt van a házunkal szemben a gyógyszertár... Nagy a kísértés :oops:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Anna!
Örülök, hogy visszataláltál hozzánk! Szerintem, ha 3 napja késik és a hőd is fent van, akor nyugodtan tesztelj!!!!
Kívánom, hogy pozitív legyen! Ne gondolkodj ilyen sokat azon ami elmúlt! Előre kell nézni! Nem szabad, hogy az egész életedre rányomja a bélyegét! Mindannyian követünk el hibákat, kisebbeket, nagyobbakat. Hidd el már megfizetted az árát sokszorosan, hiszen annyi éve szenvedsz miatta!
Tessék gyorsan tesztelni!!!!

Virág!
Köszi a vígasztlást! Most kezdődik a 2 hét őrület! Most jól jön, hogy ennyi dolgom van itthon a karácsonyi készülődéssel. Úgy tűnik a ferti szerint biztos, hogy 8-án volt pé! Talán jókor is voltunk együtt. Tegnap már kénytelenek voltunk szünetet tartani, mert apa elaludt az asztalnál vacsora közben! :evil: :mrgreen: Ez nála már a végelgyengülés.
Igazuk van a Lányoknak! Ki kell magad vizsgáltatni! Mennyit hiányozhat a kisfiad?

Eszter!
Az Elvitte a víz című rajzfilmet néztük meg. Nekem tetszett, de Emese lányom (egyidős a fiaddal) nem értett minden poént benne. Szerintem inkább nagyoknak és felnőtteknek készült.
Annyira irigyellek most! Már csak 2 nap és kiderül minden! :lol:
Mindjárt hívom az orvosomat!
Képzeld én is kezdek beleőrülni ebbe a hőmérőzésbe! Szombaton éjjel felriadtam valamire és gyorsan megmértem a hőmet. Utána néztem, hogy még csak fél egy van, és ezt megismételtem háromkor is!

Titi!
Néztem a képet, olyan mintha tavasszal készült volna. Nem olyan igazi a karácsony hó nélkül. Milyen aranyosak vagytok így együtt.
Én nagyon szeretek egyedül vásárolni, valószínűleg azért, mert kész tortúra elindulni gyerekekkel. 10 perc múlva mindenkinek van valami problémája, a férjem pedig eltűnik valahol és órákig nem találjuk.

Ildikó!
Nagyon igazad van! Én is láttam olyan görbéket, ahol a piros vonal alá is ment görbe a ciklus második felében.
Milyen jó, hogy ilyen mesze vagyunk egymástól, Virággal is , mégis hasonlóak a problémáink és tudunk miről beszélgetni!!!
Ne szomorkodj a görbéd miatt, a jövő hónapban nem leszel beteg, biztosan másképp fog kinézni! (Ha lesz ugyan rá szükség, hogy vezesd!)

Ági!
A süllyedésed teljesen jó, a terhesség elején minimális emelkedés szokott lenni. Az alkalikus phosphatázod viszont igényel szerintem egy kis utánajárást. Ne ijedj meg, mert a babának nem lesz baja. Nem szoktak epeproblémáid lenni? Puffadás, hasmenés, esetleg nem tudsz epekőről?

Meri!
Ez a második oldal, ahol nem látom a napocskádat!!!

Hugi!
Boldog szülinapot a kisfiadnak!
Remélem jól sikerült a szülinap!!

Éva

Kép
balimama

Éva!

Nem tudom,mikor nevettem ilyen jóízűt.Hangosan röhögtem az imént az irodába,ahogy az éjszakai hőmérőzésedet olvastam. :lol: :lol: :lol: Ez nagyon tetszik. :D gyere ,ha beszéltél a dokival.

Kép

Kép
anubias

Éva, ez tényleg aranyos. Mármint ez az éjszakai hőmérőzés!

Anna, tényleg nem teszteltél még???!!! Én biztos nem bírnám megállni! És ráadásul nagy az esély, hogy baba van. Ezzel a hővel és a 3 napos késéssel!!! Tessék tesztelni!

Bizony, tényleg nagyon jó idő volt. 16 fok lányok!!! Hihetetlen decemberben ez a meleg! Azért tényleg nem az igazi a karácsony hó nélkül.

KépKép
titi_27

Nos!
Próbálok optimista maradni,de azért elég nehéz.A helyzet a következő: :cry: Kép Azt nem tudom,hol kell beállítani,hogy a hőmet nem megfelelően mértem,azaz felkeltem előtte.Bár azt gondolom itt ez már cseppet sem számít.Nos a vérzés azért erős,talán negyed csepp élénk piros petty,a megfelelő kifejezés.A hasam viszont görcsölget elég megjövősen.A délutáni hőm viszont elég jó,37,1. :? :cry: :wink: Na ilyen a kedvem.

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Eszter!
Remélem ennél több nem is lesz! Pedig a görbéd tökéletes. :cry:

Lányok!
Én is szomorú vagyok! Egyszerűen nem tudom elérni az orvosom! Már péntek óta. Biztosan szabin van, csak olyan rossz, hogy nem fogom tudni elvégeztetni a laborokat ebben a hónapban.
Remélem nem is lesz már szükség rá!!!

Éva

Kép
balimama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: