A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Deni, nem tudom pontosan, de csak erre tudok tippelni, mert mást semmit nem kapott ami nem megszokott. de az is fura volt, hogy ilyen picitől ilyen kétségbeesetten üvöltheti át a fél éjszakát :shock:
hétfőn vszínű elviszem dokihoz, mert szegény még mindig nagyon meg van zuhanva, két hete nem múlik a hurutos köhögése/orrfolyása, és már félek :(

Zuzi, nem tudsz felrakni képet Pannáról? olyan szívesen nézegetném :)

Jucus, köszi :D

Fibi, apafej látta a Téglát, és nagyon dícsérte, pedig ő fölöttébb finnyás filmízlésű :D nyufin :lol:
Isti új "szava" ebben a hónapban: zííí (na mi az?)

annyiszor eszembe jut Gréti és Lindi, nagyon szorítok, hogy hamar hazamehessenek és Grétike meggyógyuljon!!!

votiv 8)
votiv

20170114224602

Zuzi,
zavard el a rokonokat, még nem telt le a 6 hét!!! 8)

Votiv,
jaj, már akartam irni, hogy Bálint is furcsát csinált éjszaka: kb éjfél lehetett, és hirtelen felült, elkezdett keservesen sirni, nem engedte hogy megöleljem, azt sem hogy megszoptassam :!: :shock: ilyen még SOSEM volt.... lehet hogy ugyanazt érezte mint Isti??? :( és hajnalban megismétlödött, az már rövidebb verzioban. Ö nem evett ugyan lencsét, én rögtön azt gondoltam, hogy valami rémálom lehetett, vagy érzett valamit.... :?

Akkor a Tégla lesz a nyerö, apjuk ugyis arra szavaz, nem akar sirni :lol:

Mi az a ziii ? :) tippem sincs :P
fibi

Votiv,
mi meg már mondatokban beszélünk!!! :wink:
"pappa, éd!" azaz, ég a lámpa...
egyébként 2 hete még azt mondta, "pappa, őőőőő" most már tudja, h az ő és az é hang nem ugyanaz... :lol:

én meg azért vagyok csalódott, mert olvastam, h tavaly is szétszedték a cipősdobozokat, h megnézzék mi van benne, emrt áll. rengetegen lejárt szavatosságú cuccot tesznek bele... :? és pl. szaloncukrot is kivették, mert nincs rajta szav. idő...
igy idén azt már be sem rakom, pedig annyi van... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc, ez felháborító! de a Corás konténerből legalább "csak" lopás volt (már ha hihetünk a kht-nek :wink:), és nem az adománygyűjtők értékesítették az adományokat (miközben tudom, hogy ilyen is van, nem csak itthon. pl. Bogárkánál a turis csajnak is pár ruháján még rajta maradt az angol nyelvű "Adomány" cimke)

nagyobbik mostohafiam nagy szociális érzékenységű emberke, és szeretett volna menni önkéntes segítőnek a Vöröskereszthez, de nem tudtak neki munkát adni, mert az illetékes egész nyáron szabadságon volt, más meg nem értett a munkájához, és végül elég hülye módon küldözgették ide-oda, majd el. persze jól elment közben a kedve is. végül írt róla egy glosszát, amit leközölt az ÉS a Páratlan oldalon :lol:

mi/a szerkesztőség/ közösen évek óta tíz kisgyereket támogatunk a teljes éven át a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül / www.fogadjorokbe.hu /, velük nagyon jó a kapcsolatunk és maximális a bizalom, náluk biztos nem megy félre az adomány!
mióta láttam a Jakupcsek műsorát a kárpátaljai árvaházról, azon is gondolkodom, hogy saját szakállra "örökbefogadnék" ott is egy kisgyereket. bár az "igazi" az lenne, ha haza is hozhatnám, és családot adhatnék neki...

votiv 8)
votiv

Remélem csillogószemű csodás szülinapja volt Istinek és Esztinek is!
Kép

bocsi még mindig nem olvastam semmit :oops:
talán holnap...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi, azt mondja apafej, hogy nagyon csavaros, sok a fordulat és gyors meg izgis, és a főszereplő csajszi is bejött neki :twisted:

tegnapi napról azt találtam:
Decemberben kétszer 6 bolygó fog együtt állni a Nyilasban. Először dec. 8-án: Nap, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Plútó. Ezt követően a Vénusz átlép a Bakba. Majd dec. 18-án belép a Hold.
Igen ritkán fordul elő ilyen. 1961-ben, amikor felszállt az első űrhajó, a Vízöntőben állt együtt 6 bolygó. 1942-ben, az első atomkísérletkor az Uránusz és a Szaturnusz állt együtt az Ikrekben.

hát nem tudom, hogy ez ránk nézve mit jelenthet :D

votiv 8)
votiv

Votiv!
Akkor ezért nem alszunk mostanában, plusz még a jó kis telihold, plusz Bazsó alsó szemfogai :twisted: Most éjszaka is 3 órán keresztül fent volt, Apja már engem is felébresztett, így cseréltünk gyereket (hálótársat :D )

Szegény Istidet is lehet, hoyg ez viselte meg, na meg az a fránya lencse! Érdekes, Bazsónak sem volt tőle semmi baja, egy évesen imádta, azóta nem eszi! :lol:

Sajna csak telefonnal tudunk digitális képet csinálni, az lehet, nem olyan jó, de majd utánanézek, hogy mit tehetnék az ügy érdekében!

De ami a legeslegfontosabb:

Isten éltesse Istit, aki ma lett 2 éves, és az ő csodálatos anyukáját, aki rendesen megküzdött érte :D

Zii???????

Grétiről van valami hír???

Kép
Kép
zuzmo1

Szép jó reggelt,

Istinek, Esztinek, Vincének nagyon boldog szülinapot kívánunk. És persze az anyáknak is, mert tényleg őket is ünnepelni illik. :-)

Ez az adománygyűjtés engem is felháborít, főleg, hogy annyit gyűjtöttem anno államigondozottak számára és sokan azért nem adnak, mert tudják úgy sem jut el hozzájuk. Pedig nálunk mindig ők kaptak meg mindent.

A külföldi használt ruhák szerintem nagyon nagy többsége igy jön be, kint jó szándékkal adakoznak, élelmes emberek behozzák és eladják jó pénzért. Nekem ez nagyon nem tetszik.

Tényleg hallottatok a cipősdoboz akcióról? szerintem nagyon jó ötlet és idén is küldök be legalább egyet, bár inkább kettőre való dolgunk van, amit Fanni tuti soha nem fog használni persze bontatlan dolgok (ruhák és játékok is).
http://www.ciposdoboz.hu/

Kép
Kép
johanna1975

Grétinek jobbulást, remélem már sokkal jobban van azóta. Lindinek és Grétiapunak és pocaklakónak pedig sok kitartást.

Johi és Fanni

Kép
Kép
johanna1975

Zuz: nem csinálsz Pannának szép új centit? hogy lássuk, hogy mekkora is már? szegény még mindig pocaklakó.

Kép
Kép
johanna1975

Istinek boldog szülinapot kívánunk!
neet, Eszci, Marci és apjuk
neet

HELP!!!

Pannának tökre váladékozik az egyik szeme, most látom, hogy be is száradt, még alszik, nem tudom, ki tudja-e majd nyitni. Tegnap este kicsit kamilláztam (vattával megtörölgettem) éjszaka pedig spricceltem bele egy kis anyatejet. Volt valakinél ilyen????? Most aggódjak és hívjam a gyerekdokit???
zuzmo1

Zuz,
nálunk volt ilyen...szűk a könnycsatornája, és ezért nem tud kifolyni, és begyullad.
Maszirozni kell, én mindig akkor csináltam, amikor szoptattam...
nekünk ennyi elég volt, ha nem, akkor elküldenek majd szemészetre és ott átmossák, ami nem kellemes, de segit...
először elég masszirozni, de ezért MA ne hivd a dokit, majd holnap elég...
és sztem a kamilla nem a legjobb..majd kaptok spec cseppet!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Isti megszületett már? :lol:
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKI!!
fibi

Zuzi,
ugy emlékszem, Anginak is volt ilyen, és a masszirozás meg az anyatej használt.

Votiv,
6 bolygo együttállás..... nagyon érdekes. Elég érzékenyek a fiaink, mondjuk ezt eddig is tudtam.

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Vince,Eszti és Istók,na meg nem utolsó sorban a szüleik:
Kép

petergabi

Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!
Kép

Vincének: Kép

Esztinek: Kép

Istinek: Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zuz,
uez volt nálunk Marcinál első héten hazaérkezés után! Minden szoptatásnál cseppentettem bele 1-2 csepp anyatejet (kamillát nem használtam), 3 nap alatt teljesen elmúlt! Szerintem csináld ezt, meg amit Zsan mondott, ha néhány nap múlva is fenáll a helyzet, vagy romlik, akkor doki :) És jobbulást neki!!!

v
kisün

Jucus,
ha ma ünnepled: Boldog Névnapot!!

És minden rejtözködö Juditnak!! (talán Gigi? :roll: )
fibi

Istipóknak sok boldog szülinapot!
Kép

Fényképek nincsenek az ünnepeltekről? :wink:
zanza

Sajnos csak én is alátámasztani tudom, hogy egy csomó szerveztnél az adományok jórészt nem oda kerülnek, ahová szánják őket :(

A helyi CBA előtti konténerből pedig az arrajáról kiturkálják a ruhákat-cipőket, a maradékot mellédobálják és ott áznak az esőben :(

Ruhákat én a hajláktalanoknak szoktam adni, és vannak anyaotthonok, ahová szintén lehet adományokat vinni, például tisztálkodószerekenek midnen rászoruló örül - karira ajándékban kapott szappan/dezodor/fogkrém is mindig ott köt ki.

Votiv :) én szívesen adnék ruhát, játékot, könyvet a kárpátaljai gyerekeknek, de csak akkor, ha biztosan odakerül, baptisták viszont "csak" pénzt kérnek, ugye?

A mi gyerekorvosi rendelőnkben van egy zsák, amibe ki-ki belerakhat vagy kivehet belőle, ez nekem tetszik.

Ezen kívül - már belinkeltem egyszer: http://groups.yahoo.com/group/budapest-mindeningyen/

itt bármit fel lehet ajánlani illetve kérni is lehet. Az én megmaradt babakozmetikumaim-pelusaim itt találtak gazdára kábé 5 perc alatt.

indianyo

nagyon köszönjük a köszöntéseket!! :D

Jucust és a Juditokat isten éltesse!

Isti most bevágta a szunyát, apja elment a tortáért meg a tesóiért, mikor felébred, ünneplünk :D
de még nem született meg, csak 21:09-kor fog. most tartok az ötperces fájásoknál :wink:

zííí=víz :D

az egyik dédink megkérdezte, hogy mekkora pontosan Isti, mert a néphagyomány szerint amekkora kétévesen, 2x akkora lesz felnőtt korában! :)
Isti most épp 90cm, szóval ideális pasiméretű lesz, ha igaz a népi bölcsesség :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Szokás szerint még nem volt időm olvasni, csak kicsit beleolvasgattam!:)

Először is nagyon boldog szülinapot kívánok ESZTINEK, ISTINEK és VINCÉNEK! A születési sorrendben nem vagyok biztos!:)

Grétinek sok +-t! Szegényke!:( Tudtok róluk valamit?

Mi megvagyunk! Timinek van egy kis torokgyuszija! Lázas volt, de szerencsére csak 1 napig!
Ancsi, Den! Köszi a választ! Egyébként nem találtam az adagolási útmutatón, hogy milyen gyakran adható a Nurofen, de valószínűleg csak vaksi vagyok! Szerencsére nem is kellett, végül a kúp levitte Timi lázát!
Párom lába meg egyre szebben mozog a gipsz alatt! Remélem kedden azt mondja a doki, hogy nem kell a járógipsz! :)

Kézlenyomat:
Azthiszem só-liszt gyurmából fogom megcsinálni! Kikérdeztem a hobbiboltos csajt, és szerinte az agyagot csak kemencében lehet kiégetni, ha meg nem égetem ki, akkor széttöredezik. :( A levegőre száradó gyurma meg nagyon drága, szóval jó lesz így is szerintem! És majd feldíszítem, meg kifestem akril festékkel!
Köszönöm az ötleteket!

Most megyek mert még sok dolgom van!
Jó ünneplést a szülinaposoknak!:)

ILdi
ildi76

Bár megkésve és utolsóként, de:

Nagyon Boldog Szülinapot Isti, Eszti, Vince!

Boldogságos Névnapot Jucusnak :)

Kép
macskanyu

Fibi,Votiv,Macs!

Köszönöm szépen! :oops:
20170114224602

Jucus és Gigi nevű kedves topiktársainknak boldogságos névnapot!!!!!!!!!

Kép

indianyo

Indi!

Ez naddon kedves,köszi!

Az ingeyenes portálon kell fotozni a cuccokat?Mert vegyesen van és elég sok és hát ugyi kicsit lusta lenni. :oops:
20170114224602

Boldog 2. szülinapot Esztinek, Vincének és Istinek!!
Egyetértek Zuzmó anyukájával - engem legutoljára kb. 12 évesen érdekelt a szülinapom, de a fiamét nagyon is számon tartom.

Neet, Eszter beszólásai nem semmik, remélem írod őket.

Móni
Kép
Kép
monisa

Jucus :) Nagyon szívesen :)
Szerintem fotó nélkül is mehet a dolog simán, én nem tettem fel anno.

És az a jó ebben az oldalban - bár itthon egyelőre még kevéssé kihasznált, de Amerikában elképesztő dolgokat találni rajta - hogy nem csak tárgyakról szól. Pédlául volt valaki, aki egy szegény öreg bácsinak ajándékozott földet szállított, hogy ő virágokat ültethessen bele. Szóval tessék ajándékozni/kérni bátran, valahol biztosan van a kérésnek/felkínálásnak párja :)

indianyo

Sziasztok lányok!

Tegnap pánikszerűen elmenekültünk a kórházból, félig sem gyógyultan, még mindig 39 fokos lázzal, de reméljük itthon most már jobb lesz. Ma este már csak hőemelkedése volt a lánynak :)

Megpróbáljuk gyorsan elfelejteni ezt a pár napot, bár 1 hétig még infúzióra vissza kell járni, meg utána még 2 hétig antibió meg pisiminta, és a 3-ik héten egy katéteteres kontrasztanyagos röntgenes vizsgálattal remélem gyógyultnak fogják Grétit minősíteni.

A kiscsaj egyébként egy kis hős, össze-vissza szurkálták, 2 branült is egyfogyasztottunk, de ma már nem engedtük, hogy egy harmadikat is betegyenek, miután mindkét kézfeje, mindkét csuklója, könyökhajlata és lábfeje össze van szurkálba, kék-zöld a vénakeresések miatt.

Szegénykém megtanult bilibe is pisilni, minden nap pisimintát vettek tőle (és kell is minden nap bevinnünk még 3 hétig), és elég csak annyit mondani neki, hogy zacsit ragasszunk a puncira vagy bilibe pisilsz, és már csurog is neki :(

Szegény Barnabás is jól viselkedett odabenn, viszont mára ő is megunta, ma egész nap betonkemény volt a pocakom, de én is megpróbálok most már pihenni.

Köszi, hogy gondoltatok ránk, és köszi a telefonokat és sms-eket is, nagyon aranyosak vagytok :)

KépKép
KépKép
lindicita

Sokáig éljenek a Juditkák is! :D
És köszi mindenkinek, aki gondolt ránk. :)

Ildi,
"párom ... egyre szebben mozog a gipsz alatt" ezen jót derültem, elképzeltem egy ficánkoló gipszest, bocs, de vizuális vagyok :D És éljen!!

Moni,
nem írom, de annyit emlegetjük, h a java biztos benne marad kiscsaládunk köztudatában. :) Mostanában azt bírom, h teljesen véletlenül eszébe jutnak dolgok, amiket napközben "tanul" és akkor mondja ki. Pl a minap fektetésnél nagy komolyan rám néz és mondja: Héja, nem kell, a héja nem kell, belseje marad. (Krumpli, narancs, stb)
És sajna a nagyobb mennyiségű narancs még most is kicsípte picit a popót. :( A mandarin úgy látszik nem olyan agresszív, attól semmi (??) baja.
neet
neet

Sziasztok!

Nincs valamelyikőtöknek működő mézeskalács receptje? Éppen egy kevéssé működővel bajlódok, és nem úgy néz ki, hogy egyben le tudom varázsolni majd a sütőpapírról. :?

Kép
Kép
tinu

van egy olyan ami nem lesz kemény hanem finom puha:

75dkg liszt
35dk porcukor
5dk margarin
4tojás 4ek.méz
4tk.szódabikarbóna
2kk.örölt fahéj
1kk.örölt szegfuszeg
pici só

Összekutyulni,szaggatni,sütni.Én pihentetni szoktam kutyulás után a hütoben,hogy könnyu legyen nyújtani.

Máz a tetejére:1tojásfehérje kemény habbáverve 12dk porcukorral.

Jó munkát!
20170114224602

Sziasztok,

SOK SOK BOLDOGSÁGOT MINDEN ÜNNEPELTNEK!!!

Curse,
:D emlékszem én is aggódtam a "pubertáns" újszülöttemért :)
Én kentem rá kicsi sudo krémet, de ha nem kened akkor is elmúlik.

Indi,
épp kérni szerettem volna tőled a dednek vöröslencse receptet :) amikor olvasom Votív nájtmerjét Istókkal. Háááát őőőőő nem tom ezután kipróbálom-e, de azért leírod hogy készítetted el??

Babri,
reptér melyik szegmens??? :D

Lindi,
gratula a hős babáidhoz, ellenségnek sem kívánnám ezt Karácsony előtt.++++++++++++

Zuz,
nekem nincs jó hírem, nálunk ez időről időre előjön (eleinte havonta, mostmár ritkábban ) valószínűleg könnycsatorna elzáródás okozza van baba akinél elmúlik, van akinek át kell mosni féléves kora után. én még reménykedem egy kicsit aztán eviszem szemészhez. Mi kamillával mosogatjuk meg használunk szemcseppet ami 1-2 nap alatt elmulasztja.

Kép
akata

Köszi Jucus! :)

Kép
Kép
tinu

Lindicita:
Grétinek gyors gyógyulást!

Móni
Kép
Kép
monisa

Zuz!

Mélek szemileg :roll:
20170114224602

Lindi :) nagyon sajnálom, ami történt és kívánok sok erőt az egész családnak!!!

Kata :) a vörös lencse másféle, mint a sima!!! Domingó nehezen emészti a puffasztó ételeket, és a kemény kaki a mumus, de vörös lencse, borsó és zöldbab meg se kottyant neki két okból: ezeknek a hüvelyeseknek a puffasztó tulajdonásgát a héjuk adja, azt meg a passzírozás megoldja. Valamint a kis olivaolaj segít, mi minden étkezéskor teszünk egy kiskanálnyit és csodák csodája nincs már kakigondunk egy fikarcnyi se - még a mumus répa, cékla és körte is rendesen viselkedik azóta. Természetesen sima lencsét, babot és sárgaborsót én sem adok a gyerkőcnek még sokáig.
Én babérlevéllel főztem, de persze nélküle is lehet. Turmixolom és átpassízrozom majd kiskanál olivaolajjal adagonként szépen bekanalazom a ded szájába. Almával is készülhet és mi rizzsel esszük.

indianyo

sziasztok,
köszöntéseket köszönöm szépen,nagyon drágák vagytok :D attól most eltekintek hogy lőttek az inkognitómnak :mrgreen: :mrgreen:

juc,
téged is isten éltessen nagyon sokáig :wink:

lindi,
örülök hogy itthon vagytok és szorítunk nektek továbbra is!

zuz,
ilyen nekünk is volt de mi úgy jöttünk haza h-ból hogy kaptunk utravalónak vmi cseppet és azt kellett csepegtetni.....szóval én csak ennyit tudok :(
Vendég

Juc:
ISTEN ÉLTESSEN NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL/utólag is :oops: /
Kép

Lindi:
akkor küldöm továbbra is +++++++++++++++++!

petergabi

Grétinek jobbulást! Lindi próbálj meg pihenni.

Boldogot minden Juditnak! :wink:
zanza

Lindi,
remélem, ki tudod pihenni Magad! Szegény Gréti, miken ment keresztül :( Most már gyogyuljon meg gyorsan!!+++

Jucus,
köszi a receptet :)
tk (teáskanál) = kk (kiskanál?) ? :)

KépKép
fibi

Lindi, hogy vagytok? ez melyik H volt? saját felelősségre jöttetek el? az agyonszurkálásra én is nagyon jól emlékszem :cry:
sokat gondolok rátok, remélem most már hamar túl lesztek ezen az iszonyú betegségen/kórházi élményen :( Grétikének gyógyulást, Barnabásnak és neked sok pinehést kívánok!
Kép

mindjárt indulunk a dokibácsihoz, sajnos Isti még mindig nem gyógyult ki a krehácsból/takonykórból, közben meg elkapta tőle a dédike és anyum is :(...

a szülinap is eléggé pityergősre sikerült, a marcipánkutyust is megsiratta, mert lejött a feje és nem ment vissza :wink:

csak az aggaszt, hogy ezen a héten megint egymást fogjuk gyűrni itthon, jáááj de fárasztóóó :lol:

mindenkinek szép hétfőt és hetet! :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
O, Istipok :( jobbulást neki is!!++

és üzenem a párodnak, hogy a csaj a Téglában semmi különös nem volt (ha a pszichomokusra gondolt), max szép szemei vannak. nade, Neked is :wink:
és marha jo volt a film, de megfogadtam, hogy lövöldözös maffiozos akciofilmet nem nézek az elkövetkezö 6 honapban :lol: ennyi vér, meg gusztutalanság, és 155 perc izgalom kicsit sok volt a pocakomnak :roll: 8)
fibi

megjöttünk

EsztI, Isti, Vince
BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Lindi!
jó buluást, otthon jobban megy úgyis a bulás!

Szrekuc!
de nem minden alkalommal használjátok a köldökhintőport, ugye? mert kifejezetten rá van írva, hogy csak pár alkalmas használatra való.

Curse!
ha valóban melegpöttyök lettek volna (télen? :) ), akkor azt tényleg nem szabad hintőporozni. de ez lehet, hogy tényleg pattanás.

Votiv!
de azoknak az ukrajnaiaknak van családjuk általában, csak szegények. vagy a "kórházi" gyerekekre gondolsz?

Éjjel Lencsi nagyon nyugtalanul aludt, apja még este mondta, hogy túl nagy a hálózsák (másik mosásban), és nehogy rátekeredjen. Erre éjjel fulladozásra ébredek, rohanok, már látom lelki szemeim előtt, hogy rátekeredett a zsák, amikor egy nagy adagot hányt szegénykém. Még vagy 10 percig köhögte fel a leszívott hányást, iszonyú pánikban voltam. Mikor mindent eltakarítottam, jött egy nagy fosti. Aztán nagyon szomjas volt, hát adtam neki kicsit. Aztán még kért még és még. 1 óra múlva már állandóan hammogott, hát adtam egy falat kekszet. Szegény újra kihányta az összes vizet. Szóval üres gyomorral, nagy pánikban feküdtünk együtt a nagy ágyban, de most reggelre úgy tűnik minden rendben (kopkopkop). Ma már ivott babateát (tényleg akartam is mondani, hogy van nem cukros babatea is), meg kicsi tápit és folyton hammog, hogy éhes. Most megyünk le háztartási kekszért, mert nem akarom, hogy újra elrontsa a gyomrát. Gyanítom, hogy a vendégségben evett felvágott volt a ludas, amit direkt neki vettek, mondván inkább ne egyen majonézes salátákat, hidegtálakat. Lehet, hogy jobban járt volna vele... Azt hiszem most kis időre visszatérek a bébiételekre, azokban még nem csalódtam. Felvágottból meg csak valódi sonkát fogok venni, vagy főznivalót, "nyerset" nem.
ancsipancsi

De jó ez a katica! Le is mentettem izibe'

Szegény Mikulás a nagy európai kötelességteljesítésben összezilálódott frizuráját igazíttatja msotanság az amerikai ajándékdömping előtt :lol:

Kép

indianyo

HELP!
Lencsének továbbra is hasmenése van. egész sárga szinte vizes fosti jön belőle, áztat mindent. múltkor írtatok valami S betűs csodaszert a hasmenésre, és én balga nem jegyeztem fel.

próbálom keresni, de ha addig is valaki fejből tudja, írja már be légyszi.

remélem hányni már nem fog, próbálom itatni (szomjas is), és gabonagolyót eszik, azt kívánja. lehet, hogy nem is a tegnapi kaja volt a ludas, hanem elkapott egyszerűen vmit?
ancsipancsi

Ancsi,
jaj, szegény Lencsi :( remélem, ennyivel megusztátok...

Deni,
Nektek hogy telt a hétvége? nem is irtál tegnap :wink:
fibi

Ancsi,
én rotánál sodioralt illetve protexin restore-t adtam és be is jött (amikor nem hasznaltuk kh lett belőle kiszaradas miatt de mivel "szerencsere" tul hamar kidobtak minekt a kh-bol es itthon visszaesett a bebi meg en is elkaptam, akkor vettuk mi gyogytarban ezeket es teljesen jol bevalt)
van meg a hippnek csak az venykoteles ors 200 nevu lotyije szinten erre

jobbulast!!!!!!!!!!! :cry:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: