gabó,
hűű, le fogom ám fényképezni a kutyát is, csak mindig elfelejtem...

sosem jut eszembe... illetve van egy, amikor a nagy halat fotóztam, azon rajt van, de ott nem látni jól, majd lekapom egyszer rendesen is!
csilla,
tegnap ittam itthon egy pohárral!

martinit!
katus,
jó a naptár!
de tesód nem így utazott, ugye?

vagy szánon jött, ott meg úgysem feltűnő?
a pöttyöket én sem látom, jó lenne, ha nem is lennének ott!!!
közben már megnéztük a Fehér zajt is...

Hú, qrva jó volt. nem szoktam ronyózni ilyen filmeken, de ez jó volt!!!
a többivel lasan haladunk ám, nem jut mindig filmre is idő...

van, hogy mi is punnyadunk, ha dorka alszik, ha meg fent van, csapkod a földön mindent ami a kezébe kerül és a parkettán elég hangos. szal haladunk, de lassan.
egy volt kollegám is adott listát, de mondtam gábornek, hogy még ne válogassunk, mert nem tudunk annyi mindent megnézni, először ezeket. jó, megvár, az igaz, de annyi van, hogy ihajj! de araszolunk!
most épp a bambi szól mellettem!

és nagyon jó! szerintem a többivel sem lesz gond!

(de ha lenne se mondanám meg...

)
eszti,
oh, akkor még mindig dúl a szerelem a sráccal, mi?
nekem ma azt mesélte az osztrák szomszéd néni, hogy fogzásra a borostyánkő medél iszonyat hatásos. kiskoráig ők nevelték az egyik unokájukat, mert az anyja akkor jött rá, hogy mégis kell neki, amúgy születése óta az öregekkel volt, szal minden kiskori nyavaját átéltek a kislánnyal és azt mondta az első foggal nagyon megszenvedtek, aztán jött a medál - folyamatosan rajt kell legyen a gyereken - és egy hang és szenvedés nélkül jött az összes többi fog. egy másik rokon kisfiúnál is kipróbálták, ott is ugyanígy ment. és közben ajánlgatja mindenkinek és mindenkitől csak pozitív visszajelzéseket hallott.
ti hallottatok már erről? borostyánkő. azt mondta a csiszolt is jó, de jobb, ha természetes formában van a láncon.
és!
nem tudja valaki megszerezni nekem a Rómeó és Júlia musicalt dvd-n? tegnap láttam a tv-ben, hogy kapható már dvd-n. úúúgy megnézném!!!