Nika,
Sajnos en sem tudok tanacsot adni a rehabbal kapcsolatban. Remelem majd akad valaki itt vagy a teliben aki erdemben tud segiteni... Edesanyadnak biztos sok erot ad hogy hamarosan megszuletik az elso gyermeked!
Betti,
Mizujs? Egyben vagy meg

? Remelem meg benezel ma (mar ha tudsz), mert itt mindenki erted izgul!!!
Zsana,
Nem maradtal le semmirol, egyszeruen baromi sok inteznivalom van. Csomot fozok elore, barattokkal talizom, mert aztan ki tudja mikor fogok tudni idot szakitani rajuk, meg meg millio aprosag ami miatt maszkalni kell.
De erzem en is hogy most mar eleg, tenyleg nem mennek olyan dinamikusan a dolgok, mint reg. Szoval matol visszafogtam magam, aminek egyik elso lathato kovetkezmenye, hogy szalad a konyha...
Varom, hogy tegyel fel kepeket a cuccokrol!
Mona,
Udv nalunk! Nekem az elso 12 hetben vegig mensifajdalmaim voltak, es ez a dokim szerint ok volt. Ennek ellenere nem is tudom naponta hanyszor ellenoriztem a fehernemumet, hogy nem verzek-e...
Nanett,
Remelem azota nem voltal rosszul! Hogy vagy most?
Meddig aludtal ma

? Toled is nagyon varom a tovabbi a kepeket!
Lilo,
Megkaptam, koszi, irok is nemsokara!
Gypsophila,
Mi volt az UH-n?!?!?!
Bacilivi,
Szepek vagytok! 9 nap van 20-ig

Aaaaa, nem lesz ebbol addig baba szerintem...
Vitte,
Asszem tudom mirol beszelsz, azzal a kulonbseggel, hogy nekem nem faj. En gyenged feszulesnek irnam le, szo szerint ugy erzem, minta nyilnanak szet a csonjaim, mintha tagulnek... de nekem nem bizonyos mozdulatoknal van ez, hanem szinte egyfolytaban.
Benkoka,
Bizony Vittenek igaza van, fuldugo nelkul bele sem szabad vagni a gyermekvarasba. Baromi erzeketlenek tudnak lenni az emberek, de van hogy teljesen jo szandekkal is ki tudnak akasztani... marha nincs fuldugod

!