Sziasztok!
Vicuska
Boldog szülinapot!
Nanett
Nagyon helyesek a ruhák. Ezt a fehér dolgot én sem hallottam, de ennél cifrábbakat már igen. Most azt mondták, hogy akkor jön ki ha "megérett a körme". Mi rózsaszín rugiban és téli sapiban hozzuk haza, meg kék bundazsákban, mert olyat kaptunk kölcsön.
Érdekes, hogy amikor a párom itthon van nincs semmi tünetem, mikor meg dolgozik, 24 órázik, egyfolytában érzem a hasam lent. Ma is arra ébredtem hajnalban, hogy lent megint az a megakarjönni érzés van. Azóta semmi.
Ma adtam megint a fogyónak, nagyanyám szülinapját ünnepeltük, albán krémest ettem, isteni finom, jobb, mint a sima, mert csokis a teteje, és van benne csokis krémréteg is. Szerdán megyek a dokihoz, meg fog ölni, 2kg plusszal 2 hét alatt.
rekanna
ne aggódj én is alig várom, hogy normális ruhákat hordhassak. Úgy tervezem, hogy szülés után rendesen fogok enni, nincs diéta, kórházba is mondták, hogy vittesünk be kaját, ettől jól meghízok majd utánna meg leadom ha jól kizabáltam magam, és megint vékony leszek.
Babzsák
én útálom, mikor összeérnek a combjaim, dromedárnak hívom magam. Viszont néha jó úgy mozogni, hogy nagydarab vagyok nagy hassal.