Sziasztok!
Borsika,
mégiscsak jobb, ha nem tudom, mit kapott szerencsétlen gyerekem, amikor nem velem volt

Gondolom, a "legjobb" minőségű fekete teát. Az meg sztem tök mindegy, hogy a cukor forralva van, vagy utólag lett beletéve, sajnos benne van. Mellesleg pont ezek miatt a dolgok miatt nem akarom a gyerekemet a "karmaim" közül még éjjelre sem kiadni.
Hogyhogy nem fizetős a VIP szoba? Így viszont sztem nem lesz fair a többi anyukával szemben, akinek mázlija van és odakerül. Mindegy, a lényeg, hogy van és halad az osztály a korral!
Dóra,
hát igen. A kis szopibolondok közbeszólnak

De nem baj!
Potykamanó,
én egyáltalán nem voltam 4D-n. Sztem fölösleges piszkálni a babákat, Leona utálta az UH-kat.
Kob,
oké, hívlak majd.
Oltás: egyetértek Nanával. A bárányhimlőnek lehetnek -még ha ritkán is- súlyos mellékhatásai. És egyáltalán nem biztos, h néhány nap alatt átvészeli szegény gyerek. A maradandó hegekről nem is beszélve. Én is beadattam már Leonának.
Nana,
bár nem engem kérdeztél, de a pneumococcus elleni oltás sztem is azoknál a babáknál fontos, akik koraszülöttek, kis súlyúak, gyakran betegebbek...na és akinek a nagyobb testvér hazaviszi a kórokozókat. Mert lehet, h a nagyobbnak csak egy enyhe lefolyású fertőzése lesz, de a kicsinek már nem. leonát nem oltattam be, de lehet, h a 2-at be fogom.
Leona is uígy nagyon jól viselte az ausztriai utat. Mi is nagyon meglepődtünk.
Lina,
a bárányhimlőnek 21 nap a lappangási ideje, abba sajnos simán belefértek

Állítólag néhány nappal a fertőzés után (nem amikor már megjelentek a kiütések)beadott oltás sokkal enyhébb lefolyásúvá teszi, ha egyáltalán elkapta. Esetleg kérdezd meg a dokidat vagy a
www.baranyhimlo.hu oldalon a dokit, aki válaszol a kérdésekre.