rik!Ment a meghívó a csajnak!!Köszke jól vagyunk nem sokat vagyunk itthon tegnap is egész nap bent voltunk meg ma is megyünk a sógiékhoz mikulásozni!
Nercsi!Jó ez a vatera nem volt hülye aki elindította!!
Bárcsak mindíg ilyen jónevelet lenne ez a kis prücsög!Ha reklám van akkor mindent eldob és rohan be nézni!!Reklám függő!!
Katus!Uram isten,de régen volt már mikor először taliztunk!!
Eszter!Pont azért vettem a fűnyírót ha kint nyírjuk ő is tud majd utánozni minket!Igaz most nincs mit nyírni,de addig is tologatja,mert ujabban mindent tol!!
Miért akarsz rácsos ágyat Vincének?Nem akartok neki inkább gyerekágyat venni?
Zsani!Kíváncsi leszek a holnapi randitokra a dokinővel!Tényleg nagyon rendi!!
amica!Hát majd leestem innen mikor olvastam,hogy elaludtál a wc-én.
Viol!Ha majd sikerül a filmet feltenni a gépre küld el mint multkor!!
Bence nagyon boldog szülinapot utólag!!
Szerdán a barátnőmékhez jött a télapó hát Levikém nem hazuttolta meg önmagát mikor belépett az ajtón tátott szájjal nézte aztán mikor leült megkapta az ajándékait kibontotta odajött hozzám és megpróbálta lerángatni a télapó szakállát.Ezt olyan 3* eljátszotta!!A könyvnek örült/majd lefotózom/meg kapott dobot csokikat meg még hátra van a sógiék mikije az anyós mikije és az otthoniak mikije!!szal lesz itt még bőven termés!Ja és virgácsot is kapott!!!
Ja és képzeljétek még mindíg nem jött meg a rajzasztal konzultáltam a faszival tegnap volt bent náluk a postán és megnézik hova lett!!Jó mi!!Pedig ezt vártam a legjobban!!Remélem előkerítik!!

Ennek a bolti ára pl:1690ft én 950-ért licitáltam v. 900-ért!!!A fene se tudja már!!

[/url]

.