A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Niki!
Sajnos nem volt semmi, úgy látszik csak nagyon akartam! Kép Vagy pedig nagyon féltem a mûtét elött, csak nem mertem bevallani magamnak. Mondjuk, jobb lett volna a baba, mint a mûtét! De így jobb, hogy túl vagyok rajta.

Cateye!
Csak jobb lenne a jelszavas oldal! Most jött a cégünkhöz egy profi weblapkészítõ, majd megkérdezem tõle, hogyan kell jelszóval levédeni az oldalunkat! Kép

Alena!
Sajnálom! Megértem mit érzel, én is elveszítettem a mamám, pedig õ is nagyon szerette volna látni az unokáját! Kép

Lányok!
A héten ma vagyok utoljára, megyek kicsit kikapcsolódni egy gyógyfürdõbe! Kép Legalább jól kipihenem magam! A táblázat legközelebb majd csak hétfõn lesz! Elõre is bocsi! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Alena! Sajnálom, de azt remélem hogy hamarosan ti is többen lesztek!

Karmen
karmen

Gitta! Érezd nagyon jól magad! Pihenj sokat és szórakozz is!

Karmen
karmen

AlenaKép
Nagyon sajnálom, és õszinte részvétemKép Fentrõl biztos fogja látni, hogy édes kis unokája születikKép

GittaKép
Lehet, hogy igazad van, hogy jobb lenne jelszavas hozzáférés. Ha tudsz valamit akkor írd meg. (a www.pbase.com, és a www.mappa.prim.hu nem jó, mert nem levédhetõ)

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok
Jaj lányok nem tudom mi van velem de olyan hányingerem van és nem túl jó a közérzetem sem. Tiszta hülye vagyok de még csak most fogok orvoshoz menni. Másnak is hasonló érzése volt?
Viki
Névtelen

Jó reggelt Lányok!

AlenaKép
Sajnálom.Kép Én 2 éve fél éven belül veszítettem a mamámat és utána a papámat is. Nagyon rossz volt.

GittaKép
Nagyon jó pihenést!Kép

CateyeKép
Jobb lenne a jelszavas védelem, amit csak mi tudunk, szerintem mindenkinek el kellene majd küldeni magánba. Én is megpróbálok majd képet küldeni.

Lányok!
Reggel voltam a dokinál, a nyákom 5-rõl felment 6,8-ra, a tüszõmre meg csak annyit mondott, hogy nagyon jó, meg fog repedni. Ennek most nagyon örülök. Most mérem a hõmet, talán abból kitûnik majd, mikor kell akciózni. Remélem, a hétvégén, mert szerda reggel megyünk hormonvizsgálatra, meg matyit is viszünk, ami elõtt ugye legalább 3 napig nem szabad szexelni.

Puszi: Móni
bogu

Jó reggelt lányok, kérdezhetnék valamit? Szed közületek valaki Provera-t?

Kinga
Névtelen

ALENA:Képén is biztos vagyok benne, hogy a szeretteink velünk maradnak és tudják, mi történik velünk! Talán ez most nem vigasztal, de gondolj arra, ha kívánni lehetne, mindenki így szeretne elmenni...
CATEYE:részemrõl az elsõ megoldás is OK!Ha valaki véletlenül rátalál a lapra, úgysem tudja miért vagyunk ott egy kupacbanKépMail megy!
VIKI: ne aggódj túlzottan, sokunkkal volt már hasonló.Biztosan megborultak egy picikét a hormonjaid, de ez hamar visszaáll, hiszen még nem volt idõ nagyobb változásra sem!
GITTA:remélem az a gyógyvíz jót tesz a babügynek is!A környezetváltozás az mindenképpenKép
Virág
Virág

NatiKépCatEyeKép
Köszönöm az infókat az ovulációs teszttel kapcsolatban.

LeoneKép
Ez még nem olyan nagy visszaesés, lehet, hogy holnap megint magas lesz. Én nagyon drukkolok.Kép

AlenaKép
Nagyon sajnálomKépKépKép

OrsiKép
Örülök, hogy DorisKép jól van és remélem Clostival gyorsan babás lesz. Nem tudod mikor tud megint Babanetezni?

KingaKép
A Provera nem fog.gátló? Ha igen nem hiszem, hogy bárki szedné közülünk. Itt mindenki babát szeretne.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Lányok,

Köszönöm a kedves szavakat. Igen, az vigasztal, hogy a nagymamám békésen ment el.
Gitta,
Jó pihenést kívánok! Remélem, a gyógyvíz jó hatással lesz rád! Kép
Hol van Hurki? Kép

Alena
alena

LanyokKép

Megkerdeztem Biorobotot, milyen lehetosegeink lennenek keptar letesitesere, es O javasolt egyet.
Bemasolom a javaslatatKépKépKép
Galuska

"Sziasztok!
Ha keszitenetek egy levelezo listat a yahoogroups-on [url=http://groups.yahoo.com/" TARGET="_top]http://groups.yahoo.com/[/url] akkor lehetoseg van kepeket felrakni a levelezo lista sajat oldalara es ezt csak a lista tagjai erhetik el. A listara valo feliratkozast pedig szurni lehet es a nemkivanatos szemelyeket ki lehet utasitani. A listat egyszeru uzemeltetni, kulfoldrol is el lehet erni es csak egy ingyenes yahoos email cim szukseges az oldal eleresehez.
Ha szuksegetek van ra nagyon szivesen segitek, bar szerintem ez legyen a ti listatok es legyen rajta noi uralomKépKép

Udvozlettel Biorobot"

KépKép
galuska

Sziasztok!

CatEyeKép
Ez a külföldi honlap jónak hangzik, mert már elég sokan vannak külföldrõl és így õk is felrakhatnak képet. De a címet ne itt írd le, hanem magánba. Így valamelyest inkognitóban maradhatunk...

Akkor mondanám a Holdas delikvenseket.

BarbiKép
Nov. 14-én 17:37, gondolom, hozzá kell adnod x órát, mert Calgaryban késõbb vagytok...

GaluskaKép
Nov. 14-én 22:37, neked is kell számolgatni? Na, mindegy, este már neked is kiváló az akció!

CatEyeKép
Nov. 15-én hajnali 3:58, tehát szintén holnap este ideális lenne a hancúrka.

Mostmár jó lenne, ha ennek a módszernek meglenne a hatása!!!!!

AlenaKép
Nagyon sajnálom...

LeoneKép
Hátha mégis...

OrsiKép
Épp tegnap gondoltam Dorisra, hogy mi lehet vele. Jó lenne, ha tudna jönni néha ide. Drukkolok neki, hogy összejöjjön spontán.

Krissi
krissi

Laura, a Provera-t sárgatest pótlásra kaptam, hogy megrepedjen a tüszõm, de esnki semtud róla semmitKép Mármitn a csajok közülKép
Névtelen

KingaKép
Errõl még nem hallottam én sem.

Laura
Laura (laura2)

KrissiKép
Meg tudnád mondani, hogy nov. 22-én hány órakor lesz holdam ?
köszi
Bogár
bogár

Sziasztok, megérkeztem, el vagyok havazva, nem is tudok visszaolvasni csak a mai eseményeket,remélem van aki babás lett, bár a táblicskuban csak az tûnt fel hogy Bogár eltûnt, miért? és mintha én rejtegetnék valakit de sajna nem, Meg Nikire is kíváncsi vagyok nagyon.
Gitta javíts légyszi 5.cn-on vagyok.
Be fogok jelentkezni középidõben 2-szer ultrahangra megnézni van-e peteérés, ha nincs akkor nagyon hamar akarok laparra menni,már ha az a megoldás. A szerelmem tegnap volt matyológusnál, a SöpfMereiben köszi Jovi az elérhetõséget, csütörtökre kap eredményt.
Apropó Jovi, kérdezték ott tõle, hogy a nõgyógy javaslatára ment-e mire válaszolt hogy igen (persze ez nem igaz) és szerinte elküldik a nõdokinak is az eredményt, az meg jól meglepõdik majd. Ez tényleg ingyenes? Akkor a dokim fizeti vagy mi? persze mivela dokimat meg én fizetem akkor ugyanott vagyunk. Kép Kíváncsian várom az eredményét. 2 hónapja volt a mûtétje.
Adela jól esett, hogy hiányoltál köszi, és õszinte részvétem a mamád miatt, én is hiszem, hogy ha elmegy valaki akkor kapunk is valakit, szorítok hogy hamarosan legyen babuka.
Krissi, én úgy látom rajtammég a hold se segít Kép holdas napom sem volt még (vagy lemaradtam) peteérésem sincsen és a párom is matyihibás...akkor is lesz kisbabánk ha a fene fenét eszik is. Kép Így vagy úgy de lesz, ahogyan itt mindannyiunknak. Kép
Van kutyusunk, menhelyi 5 hónapos és nem bírtuk otthagyni olyan szomorúan nézett, és 4 napja van nálunk, és imádnivaló és nagyon hálás és ragaszkodó, és póráz nélkül sétálunk,és fél szeme mindig rajtam van, nehogy elhagyjam vagy lemaradjon és amikor ketten visszük sétálni a fürjemmel állati büszke magára és olyan peckesen jár, épphogy nem szólal meg hogy bibiii nekem van gazdám kettõ is. És olyan jó látni a fürjet hogy mennyi szeretetet tud adni, én úgy szeretném már kisbabával meglepni, azt hogy imádná! Kép eljön az ideje! Puszika mindenkinek Hurki
hurki

Sziasztok, megérkeztem, el vagyok havazva, nem is tudok visszaolvasni csak a mai eseményeket,remélem van aki babás lett, bár a táblicskuban csak az tûnt fel hogy Bogár eltûnt, miért? és mintha én rejtegetnék valakit de sajna nem, Meg Nikire is kíváncsi vagyok nagyon.
Gitta javíts légyszi 5.cn-on vagyok.
Be fogok jelentkezni középidõben 2-szer ultrahangra megnézni van-e peteérés, ha nincs akkor nagyon hamar akarok laparra menni,már ha az a megoldás. A szerelmem tegnap volt matyológusnál, a SöpfMereiben köszi Jovi az elérhetõséget, csütörtökre kap eredményt.
Apropó Jovi, kérdezték ott tõle, hogy a nõgyógy javaslatára ment-e mire válaszolt hogy igen (persze ez nem igaz) és szerinte elküldik a nõdokinak is az eredményt, az meg jól meglepõdik majd. Ez tényleg ingyenes? Akkor a dokim fizeti vagy mi? persze mivela dokimat meg én fizetem akkor ugyanott vagyunk. Kép Kíváncsian várom az eredményét. 2 hónapja volt a mûtétje.
Adela jól esett, hogy hiányoltál köszi, és õszinte részvétem a mamád miatt, én is hiszem, hogy ha elmegy valaki akkor kapunk is valakit, szorítok hogy hamarosan legyen babuka.
Krissi, én úgy látom rajtammég a hold se segít Kép holdas napom sem volt még (vagy lemaradtam) peteérésem sincsen és a párom is matyihibás...akkor is lesz kisbabánk ha a fene fenét eszik is. Kép Így vagy úgy de lesz, ahogyan itt mindannyiunknak. Kép
Van kutyusunk, menhelyi 5 hónapos és nem bírtuk otthagyni olyan szomorúan nézett, és 4 napja van nálunk, és imádnivaló és nagyon hálás és ragaszkodó, és póráz nélkül sétálunk,és fél szeme mindig rajtam van, nehogy elhagyjam vagy lemaradjon és amikor ketten visszük sétálni a fürjemmel állati büszke magára és olyan peckesen jár, épphogy nem szólal meg hogy bibiii nekem van gazdám kettõ is. És olyan jó látni a fürjet hogy mennyi szeretetet tud adni, én úgy szeretném már kisbabával meglepni, azt hogy imádná! Kép eljön az ideje! Puszika mindenkinek Hurki
hurki

GaluskaKép
Biorobotnak köszönet. Én is utánnanézek ennek, de csak otthon tudok foglalkozni vele, mert a munkahelyemen így is mindig kukkolnak.

KrissiKép
Köszi a "holdállás-jelentést", a sikerét is le tudom mérni, mert péntek reggel megyek dokmihoz UH-ra, szóval fogja látni, hogy megrepedt-e a tüszõ a holdamkor. Azért a csütörtök esti hancúrt bevetjükKép

VirágKép
Írtam magánba.Kép

Ha van még valakinek ötlete saját albumra aakor írja meg, majd kiválasztjuk a legfelhasználobarátabbat.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Régóta olvasgatom sz írásaitokat, végre rászántam magam, hogy írjak is. Negyedik éve eredménytelenek vagyunk, most a harmadik orvos végre úgy tûnik tesz is valamit. Clostylbegitet, meg Choriogin szurit kaptam, elsõre nem sikerült, most várom a második eredményét (Vasárnap kellene megjönnie.)mostanra már Utrogestan-t is kaptam. A kérdésem az lenne szerintetek mik az esélyek? Komoly szervi baj nincs,a páromnál minden rendben. A hormonszintjeim egy augusztusi vizsgálatsorozat alapján rendben voltak, mégsem sikerül!
Múlthét szerdán volt a tüszõrepedésem, ha esetleg van eredmény az már érezhetõ? (gyakori vizelés, mától néhány szúró érzés az alhasamban...)
Ha megjönne, az Utrogestan-t ne szedjem tovább?
Elõre is köszönöm segítségeteket!
Csutka
Névtelen

Sziasztok!

Van közetetek olyan akit túlstimulált a Closty? Én két hónapig szedtem, de teljesen összezavarta az addigi 28-30 napos ciklusomat. Múlt hónapban 52 napra jött meg, most meg úgynéz ki, hogy három hétre. A múlt havi ultrahang szerint meg van egy jó csomó félig érett tüszõm. Ez akadályohatja a fogamzást?
Ha van valakinek hasonló tapasztalata, vagy jártas a témában írja meg légyszi, hogy mire számítsak, mikorra állhat vissza a normál ciklusom. (Tudom, hogy ez egyéni, de támpontnak jó lenne.)

Elõre is köszi:

Barba
Barba

Csutka! Kép
A Choriogin-t nem ismerem, de az Utrogestan-t nem kell tovább szedni ha megjön. Nem tudom miért szedetnek veled hormonokat, ha állítólag jók a hormoneredményeid. Persze legalább történik valami, de lehet, hogy nem ártana egy petevezetõ átjárhatósági vizsgálat vagy ilyesmi, ha már 4 éve(!) még egy fogamzás sem történt.
A hormoneredményeidre az orvos mondta hogy jó? Milyen hormonszinteket nézett a ciklus hanyadik napján?

Barba! Kép
A dokid mit mondott? Mikor szedted a Clostit hány napig hány szemet?

Laura, Krissi! Kép
Köszi hogy drukkoltok, rám fér, bár már nem is tudom mit gondoljak! Olyan rossz ilyenkor várni!
De holnapig már csak kibírom valahogy!

Leone

KépKép
leone

Leone!

Augusztusban napi 1×1, szeptemberben napi 2×1-et. Augusztusban, mikor elkezdtem szedni teljesen rosszul lettem tõle: migrén, szédülés, foltlátás. A második hónapban már nem okozott ilyen panaszokat, hanem a megnövekedett progi szintem miatt állandó hányingerem volt, hõemelkedésem és a menzeszem is 3 hetet késett. A negatív tesztek ellére már abban reménykedtem, hogy babás vagyok.
Az 52. napon mentem el a dokihoz, aki annyit mondott, hogy mindkét petefészkemet túlpörgette a gyógyszer és sok félig érett tüszõm van mindkét oldalon. Ja, és miközben vizsgált az ultrahanggal, azért megkérdezte, hogy nem lehet-e mégis baba a dologban. (No comment) A vizsgálat után aztán beindult a vérzés. A jövõ héten kell visszamennem hozzá ultrahangra.

Üdv:

Barba
Barba

Sziasztok!

Alena! Sajnálom a mamádat. Kép
Gitta! Jó pihenést! Ki fogjuk bírni hétfõig táblácska nélkül. Kép
CatEye! Én is inkább arra a honlapra szavazok, amit le lehet védeni. Még, ha így nem is látlak benneteket. Kép
Galuska! Gratula a férjedhez! (vagy a Biorobothoz?) Kép

Andi
andi28

Sziasztok lányokKép

Csak egy röpke "élek még" bejelentkezés a barátnõmtõl.
Ha lesz netem otthon, majd jelentkezem bõvebben. Olvasni olvaslak Benneteket, fürjecském jóvoltábólKép

Gitta. kérlek, javíts: egy nappal kevesebb vagyok, mint a táblában (én voltam a hunyó, mert csak másnapra jött meg rendesen).

Puszi mindenkinek:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Alena
Én is nagyon sajnálom a mamádatKép
GittaKép
Hú de jó lesz nektek!! Pihenjetek sokat, de a hancúr se maradjon el!Kép
Csutka
A hõdet méred? Hol,és hogy alakul a ciklus során?Írj még magadról.
Lujza
lujza

HurkiKép
Én írtam Újhold elõtt pár nappal a Holdadat. Lehet, hogy aznap nem olvastad a Babanetet. Mivel hétfõn lesz Telihold, úgy gondolom, hogy két hét múlva esedékes megint.
Nagyon klassz, hogy van kutyátok! Sokat segít, hogy van kivel foglalkozni, kiért aggódni, gondoskodni. A párkapcsolatoknak is jót tesz. Egy kis tréning a babó elõtt.

CatEyeKép
Mindent bele!!!

BogárKép
Sajna ilyen korán még nem tudom. Valószínûsíthetõ azonban, hogy 22-én délelõtt 11 óra körül.

Krissi
krissi

Leone!

Visszaolvastam amit írtam. Kiegészíteném azzal, hogy mindkét ciklusban a 3. naptól számítva öt napig szedtem a Clostyt.

Üdv:

Barba
Barba

CsutkaKép
Itt csupa egészséges pár van, mégis évek óta küszködnek. Csatlakozom Leone-hoz, hogy 4 év alatt már egy petevezetõ átjárhatósági vizsgálatot, vagy laparoszkópiát kellett volna csináltatni. Összeférhetetlenségi vizsgálatototk volt ? Férj sperma bakteorológiai vizsgálat ? Ha megjön akkor az Utrogestant abba kell hagyni, de ne jöjjön meg vagy 9 hónapig !Kép

BarbaKép
A hiperstimuláció gátolja a fogamzást. A sok éretlen tüszõkezdemény nem reped meg, és túlélõ tüszõvé válik, nem jön létre a sárgatest fázis. A méhnyálkahártya túlduzzad a folyamatos ösztrogén termeléstõl, de nem tud leválni (késik a mensi, vagy nem jön meg) Ez az anovulációs ciklus. Hõdet méred ? Milyen a görbéd ?

JoviKép
A minitalira remélem mostmár jösz!!! Nem fogadunk el kifogástKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

GittaKép
Még pontosan nem látom, de úgy néz ki, hogy pénteken, vagy szombaton leszel Holdas. Én fogom írni ide is, de mivel elutaztok, ezért nem fogod tudni olvasni. Pénteken és szombaton akkor akció!!!!!!!!!!!!
Jó pihizést és szerelmeskedést nektek!

Krissi
krissi

CatEyeKép
Hol kell a talira jelentkezni?

Mikor lesz?

Krissi
krissi

Barba! Kép
5 napig szedted mind a két alkalommal?
A túlstimulálásról sajnos nem sokat tudok, de vannak tapasztaltabbak is nálam a topicban, biztos õk is fognak írni.
Amikor rosszul lettél a Clostitól nem mentél vissza a dokidhoz? Itt sokan vannak, akiknek ultrahangos vizsgálatokkal követik a ciklusát, hogy van-e peteérés, tüszõrepedés, mekkora a méhnyálkahártya vastagsága. Ha megint Clostit kapsz szerintem kérd meg az orvosod, hogy figyelje, hogy minden rendben menjen!
Én 2 hónaja szedek Clostit, de csak holnap kell visszamennem az orvosomhoz.

Leone

KépKép
leone

LujzaKép
Elfelejtettem gratulálni, hogy sikerült elintézned a lombikot. Most már nagyon egyenes az út a kis pocaklakóhoz KépKépKép

Csutka
Egyetértek az elõttem szólókhoz. Vagyis, hogy egy átjárhatóságit csináltatni kellene, meg a többit, amit Cateye olyan helyesen felsorolt.

KrissiKép
Köszi.

HurkiKép
Csak azért nem vagyok már benne a táblában, mert nem akartam látni a sok számot a c elõtt. Most így jobb, mert fogalmam sincs hányadik napon tartok. A fontos eseményeket azonban rögzítem a naptáramban....KépKépKép

puszika
Bogár
bogár

BarbaKép
Ezek szerint nem adott tüszõrepesztõt sem. Nagy hiba lehet, ha túlreagálja a szervzet. Figyelhetette volna a tüszõrepedést uh-n is, mint itt sokan másoknál.
bogár

Laura,
Corax teszt nekem mindig klasszul mûködött és simán tudtam venni gyógyszertárban is. (pl. az Oktogonon, Fereniek terén)). Tök úgy mûködik, mint a terhességi teszt. Szerintem érdemes, mert az elsõ pozitív eredménytõl (amikor már elég magas a lutenizáló hormon szintje) 20-40 órán belül lesz az ovuláció. Így nagyobb az esély, hogy az ember eltalálja a tüszõrepedést.

Barba,
Nekem is azt mondta a dokim, hogy túlreagáltam a Clostit. Arra mondta, hogy 3 db tüszõ ért meg 13-14. napra, ebbõl 2 db 20mm-es volt.
Én 5-9. napig szedtem 1*1-et és ez az elsõ hónapom. Szóval most elég izgalmas, bár csak a 19. napomom vagyok. (ja és sajnos csak 13. nap este és 16. napon reggel tudtunk együtt lenni).
Most azt mondja, hogy ez a 3 tüszõ elég sárgatestet fog termelni így nem kell Utrogestan.
Azt nem értem, hogy Te minek kaptál második ciklusban 2*1-et...
Doki azt is mondta, hogy ikerterhesség lehetõsége nagyobb és olvastam valahol, hogy cistásodás is lehet.
Te érzed, hogy fáj a petefészked vagy a doki csak ultrahangon látta õket?
(Most foglalkoztat, hogy nekem nincs-e ez.)
adél

KrissiKép
Nem muszáj a talira jelentkezni, egyszerûen csak el kell jönni. A találkahely minden hónap utolsó hétfõjén a Vista caféhous-ban van (volt eddig).

Bogár
bogár

Leone,
Nekem csak 13. nap este nézte, de igazából nem tudom mikor repedt meg. Ti éreztétek?
Én hallottam olyat, aki érzi, de nekem csak kicsit fájdogált.
adél

Cateye!

Köszi az infókat. Hát, nem dobódtam fel tõlük!
Ebben a ciklusban mértem, igaz csak hónaljban. A ciklus elején 36,2 volt, középidõtõl 36,7-8. Ma reggel 36,6 és tegnap óta vérezgetek, vagyis inkább barnázom.
mielõtt elkezdtem szedni a Clostyt éreztem mindig a tüszõrepedést és az ovulációs teszt is kimutatta. A barnázásom miatt volt hormonvizsgálatom júniusban, annak eredménye alapján gondolta a doki, hogy jót fog nekem tenni a Closty. Mikor szedtem azonban állandóan szúrkált jobb vagy baloldalon és a nyálkám sem úgy alakult, ahogy elõtte.
Szeptember elején szedtem be utoljára a Clostyt, de már nagyon bánom az egészet. Van valami "csodaszer" amitõl esetleg helyre állhatna a ciklusom?

Barba
Barba

Csutka! Én is azt akartam kérdezni, hogy milyen vizsgálatokat csináltak meg nálad? Valóban egy átjárhatósági egy hormonvizsgálat fontos lenne, és szerintem javasolt egy lapar és egy hiszteroszkópia, hogy mindent kizárjanak. A férjednek is kell andrológiai vizsgálat. Mi genetikusnál is voltunk 2 év után, hogy esetleg nem ez-e az oka a sikertelenségnek.

Móni! Nekünk 5 nap szünet kellett elõtte.

Adél! Én nem érzem amikor megreped, csak ha nõ a tüszõ.

Hurki! Sok örömet a kutyusban. A mienk 6 hónapos, de sokkal könnyebben elviselem mióta velem van, hogy a babára várni kell.

Karmen
karmen

Leone,

Mindkét alkalommal öt napig szedtem. Augusztusban szabin volt a dokim, így csak körzetinél jártam, aki nem mondott rá semmit. Nekem különben csak annyit mondott elõtte a nõgyógyim, hogyha nem jön össze a baba hat hónap múlva menjek vissza.

Adél,

Nagyon éles szúrásokat éreztem, hol a jobb, hol a bal oldalon, élesebbeket mint a normál középidõs fájás. Én csak a második ciklus 52. napján voltam ultrahangon, akkor derült ki ez túlstimulálás. Ha nem mondta az orvosod, hogy állj le a gyógyszerrel, akkor szerintem nem kell ettõl tartanod.

Barba
Barba

Csutka!
Csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz. Nem ertem miert tett az orvosod olyan kijelentest, hogy minden rendben nalatok, ha nem tortent meg sem HSG sem laparoscopia.
Igy 4 ev utan lehet, hogy felkeresnek egy sokak altal ajanlott asszisztalt reprodukcios osztalyt. Rengeteg van belole, es ott komolyan veszik a noket.

kamilla
kamilla

Helló Lányok!

MarcsivalKép beszéltem tegnapelõtt, jól van, otthon pihen, nehogy megfázzon.
Hurki Jó, hogy jöttél, már nagyon hiányoztál ám. Szedsz gyógyit?
SzamoaKép LauraKép Írok magánban.
KrissiKép és aki még nem volt: Gyertek Ti is a talira.
Névtelen A proverát én sem ismerem.
VirágKép
Jól tetted, hogy dokit váltottál. Így már hipp-hopp összejön a babu.
Igen, tegnap voltam Bogár dokijánál. Vért is vett és kiderült, amit talán sejtettem is, hogy babu nincs bennem. Pedig minden jel arra mutatott, a hõm 37 körül van, volt pé, meg is repedt, a nyálkahártya megvastagodott: 12 mm. Még mindig nincs mensi, viszont a progiszintem alacsony, és HCG sincs, "klassz". Tegnap azért ki voltam bukva emiatt, de ma már jobb, és már nagyon várom a holnapi találkát a dokimmal.
Azt veszem észre, hogy azt kell csinálni, amit Zsuzsu is mostanában, nem figyelni oda mindenre, csak élvezni az életet. Én meg mindenre felkészülve élek, de nem igazán helyes ez, úgy látom. Az esetleges magzat miatt még kávét sem mertem inni, micsoda hülyeség. Na mindegy, pedig most nem is voltam stresszes, a továbbképzés jó volt, jól éreztem magam belülrõl, nyugi volt, nem volt hajtás, azért is volt rendben a ciklus elsõ fázisa. De mi lesz a következõ ciklusban?(ha végre hajlandó megjönni a mensinek). Mostmár átmegyek laza stílusba, és hátradõlök bármi történik is.
CateyeKép Írásaid alapján látom tanulmányozod a könyvet.Kép De azért ne nagyon erõsen, próbálj azért lazítani is.

Nikie
nikie

BarbaKép,AdélKép
Én is Closty szedõ vagyok, de én sem az érést sem a repit nem érzem. Szerintem ez alkat kérdése. De az a véleményem, hogy Clostyt UH nélkül nem szabad szedni !!!! Sajnos olyan csodaszer ami helyre teszi a ciklust nincs. A cickafark-palástfû tea ivás segíthet benne. A Closty ésszerû, óvatos szedése jót tesz, nekem közvetetten helyre rakta a progeszteron szintemet, de én nem vagyok cisztásodó típus, ráadásul belõtte a doki, hogy 2*1 az ideális a Closty-ból.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Régi topicosokKép
Most olvastam a Friss-ben, hogy MJ Móninak megszületett ma a kisfia. KépKép
lujza
lujza

Hahó itt vagyok megint, olyan rossz, hogy nem tudok egyfolytában netezni, hiányzik ám nagyon.
Karmen teljesen igazad van, a kutyinkra tudok testálni egy csomó gondoskodást meg szeretetet, és bár nagyon hiányzik egy baba mégis elviselhetõbb a lelkemnek.
Barba a clostit itt szinte mindenki máshogyan szedte és nekem úgy tûnt ahogy szoktam mondani beugró a mizériához, szinte mindig ezzel kezdenek aztán jön a komolyabb kezelés, az szomorú és a dokit minõsíti, hogy eddig jutott el 4 év alatt. Igen a cisztásodás jellemzõ a clostira és valóban mivel stilulálja a petefészkeket ezért egyszerre több tüszõ is érhet ezért ikerterhesség lehet. Viszont legalább tudod, hogy könnyen tudnak stimulálni, ami egy esetleges lombiknál tizenezer forintokat takarít meg. Kép látod minden rosszban van valami jó. A szúrkálás is jellemzõ nekem is volt félidõben, sõt a vérzés is erõsebb. Jó lenne tudni,hogy elõtte nem voltak-e cisztáid, minden okés volt?
Krissi, nem rosszindulatú megjegyzés akart lenni inkább vicces nehogy megharagudj mert megharaplak! A talira meg gyere, had ismerjünk meg, elõzõ napokon már forrósodik a helyzet és megy a kérdés hogy ki jön ki nem, na akkor kell igent mondani,látjátok Kismazsi is eljött talira és hipphopp terhes lett tõlünk!Kép
Ma ilyen hosszúregényíró napom volt. bocs.
Sajna ritkán tudok csak jönni de gondolok mindenkire meg szorítok mindenkinek puszika Hurki
hurki

Adél! Kép
Én csak május óta, az utolsó vetélésem óta érzek valamit, de nem tudom pontosan mit, mert a 18, 20-ik nap körül kezdõdik és a mensiig tart.
Azelõtt soha nem éreztem semmit ciklus közben, se tüszõrepedést, semmit.

Leone

KépKép
leone

Barba,
Nekem is barnázás miatt adta, mert ez elvileg rendbeteszi a sárgatest fázist.
Dokim azt mondta, hogy ne pánikoljak, ha elsõre nem jön össze (ilyen klassz petékkel), mert az egészséges pároknál is 25% egy ciklusban az esély.
adél

NikieKép
Én is folyton szugerálom magamba a lazaságotKép Jelentem a könyvet az utolsó betûig elolvastam, és nagyon tetszett. Egyes részeket már kívülrõl fújom. Sajnos a hõmérõt nem tudom eldobni mint Zsuzsu, de azt már elértem, hogy nem vagyok olyan csalódott egy sikertelen hónap után mint elõtte. Pont BogárKép-nak írtam, hogy átértékeltük a párommal az egész babavárást, és inkább élvezzük a szabadságot amíg nincs az elkötelezettség. Hátradõlök Veled Nikie én isKépKépKép, ha máskor nem a talin.

HurkiKép
Hiányzik a humorod, hogy csak ilyen ritkán tudsz írni !!!!

LujzaKép
Móninak gratulálok, és sok boldogságot kívánok.

CatEye

Cat
Kép
cateye

HurkiKép

Milyen fajta kutyi? Nekunk vizslucink van. MagyarKép

Galuska

KépKép
galuska

Hurki Kép
Legyen sok örömöd a kutyusban! A mienk mar 9 eves, de nagyon szeretjuk, el van kenyeztetve. De nem el vissza vele, es nagyon sok szeretet tud adni. A mienk egy kis szoros keverek, olyan mint a Benji volt a TV-ben.

Mi is próbáljuk lazán venni a gyerek kérdést, de azért akaratlanul is ott motoszkál a dolog az ember fejében. De hát ezzel szerintem mindenki így van, aki gyereket szeretne, és mégis van, akinek hamar összejön. Úgyhogy ez nem lehet akadály! Kép

Alena
alena

Most látom, hogy össze-vissz írtam, hol ékezetekkel, hol meg anélkül.
Bocsi
Alena
alena

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: