Sziasztok!!!
Meri,nagyon jo a tabla!!nekem az jon be,ahol feher a felirat!!
Nagyon jo miniszabit nektek!!!!Erezzetek jol egymast!!!!
Hajni,nekem nagyon bejon a gorbed
Igeretes
Fiona,en szoktam csinalni padlizsankremet,van,hoyg sotetebb barnas a belseje,de nem tul sotet.Alatalabn akkor sotetedik be,ha femmel erzs hozza.Azt nem szabad.Muanyag vagy fa dolgokkal szaabd csak megpucolni,szetvagni,osszetorni.
Nem hiszem,hoyg rosssz lenne,amiert barna belseje,de a tutit csak az izebol lehet levonni
Benita,ne is mondd,meg nekunk is renegteg karacsonyi ajandek van hatra.14 embernek kell venni (pici csalad

) es talan 3nak van meg.Mokas!
Bodzi ez a jegrevu nagyon jo lehetett!!!!Imadom az ilyet!!!!A jegtanc meg amyug is a szivem csucske!!!
Marietta,meg johogy redekel minket,hoyg mi ujsag nalad!!!Mindenkeppen irj,barmileny hired van!!!!!!!!!!En nagyon drukkolok!
JO kis karacsonyi ajandek lenne vmi jo hir
Adri jobbulast!Vigyazz magatokra!!!
Vicky,ha gondolod elintezzuk a babat roka nelkul is

De gondolom,hoyg azzal egyutt is bevalllalod!!
Hu en ma reggel voltam amasik helyen vervetelen,at az egezs varososn,kiraly volt.
Viszont alig voltak,es tok kedvesek voltak a noverek.
DE:utana elmentem a mult heti ver+ vizelete eredmenyemert...erre kiderult,hoyg vizelet eredmeny nincs,nem kaptak mintat.magyrul elkavartak.Yuppi.Szoval most hetfon ujra haziorvos-beutalo,majd ujra vizeletvitel...hat ugy orulok,hogy el nem tudom mondani.....
Jo hetveget Mindenkinek!
Nem tudom mikor leszek,mert karacsoyni ajandek vadaszatra is megyunk,na meg haznezobe
Mindenkinek millio puszi!!!!!