Vaooo, Virág, ilyen képre érkezni közétek?! Na, erre érdemes volt felkelni!
Képzeljétek, még mindig úgy köhögök, pedig már holnap megyek dolgozni, de csak 1 napot fogok melózni, mert pénteken céges kirándulásra megyünk, úgyhogy csak szombat este jövünk haza. Zalaegerszeg környékére megyünk, többet sajna nem tudok.
Viszont jövő hétvégén pedig megint megyünk Bécsbe a karácsonyi vásárra, mint az már szinte szokás nálunk, ez lesz a 3. év, hogy kint töltjük ezt a hétvégét. Mindig olyan szép hangulat van kint ilyenkor, csak sosem esik a hó. Tavaly kaptunk egy mini ízelítőt a télből, de az idén szerintem esélyünk sincs erre.
Eszter, egyszerűen felháborító ez az egész! Én úgy ki tudok borulni attól, amikor valamit ellopnak tőlem, amikor az az enyém! Én dolgoztam meg érte, és senkinek semmi köze nincs hozzá. Egyszer a 18. szülinapomra kapott gyűrűhegyem lopták ki a táskámból az SZTK fizikoterápiáján. És ráadásul emlékek voltak az exemtől, a barátnőmtől, az apukámtól. Nem rég pedig a törülközőm egy fürdőben. Az is elég hülye helyzet volt, persze koránt sem olyan költséges, mint most a tietek.
Sajnos ha már nem került vissza, nem hinném, hogy rossz tréfa lett volna. Felhívtad azért esetleg már ma a helyet? Hátha valaki tényleg visszavitte. De mi lett volna, ha valóban ott áll szegényke egyedül mezitláb, és tömegközlekedve kellett volna hazamennie?! Erre még gondolni is rossz. Nem lehet elzárni valahová a cuccokat? Szegénykém, pont karácsony előtt... gondolom, nem is tudom, hogy oldjátok meg?!
Verzsike, jaj, jobbulást a herpeszeknek! És pont ciklus közepén? Na, de talán csók nélkül is menni fog a dolog. Tudod, mindent a cél érdekében! Vagy hülyén hangzik?
Virág, én nem tudom, mi történt, ezek szerint negatív lett?! Megnézem mindjárt a honlapot, biztos oda írtál. Ne már!!! Ugye nem?!
Éva, mintha kicsit megnyugodtál volna. Igaza van Verzsikének, a párom engem is le akar tiltani ezekről a kismama oldalakról meg újságokról, mert sok baromságot olvasok folyton, és bebeszélem magamnak. Majd a laboreredmény biztos megnyugat!
Lányok, én görbét feltenni nem tudok, mert még mindig magasabb a hőm, szerintem a nátha miatt. Már pedig nagyon-nagyon várom, hogy megjöjjön. Van néhány pattanásom is, talán azok előjelek.
Ildikó, ezek a görbék, amiket feltettél! Szerintem mindenki számára olyan bátorítást adnak! Köszönet érte!
Tegnap beszéltem Ágival, és azt mondta, 4 körül jön, ezek szerint nem jött?!