Ma voltam cukorterheléses vizsgálaton. A cukros löttyöt illetõen sokkal rosszabbra számítottam, ez egészen kibírható volt. A hülye citromom meg, amit vittem magammal, kiderült, hogy annyira éretlen, hogy egy csepp levet nem tudtam csavarni belõle, mert kõkemény volt.
Így aztán anélkül ittam meg, de mondom, egész elviselhetõ volt. Holnap lesz meg az eredmény, de olyan hülye idõpontban, hogy 8-tól 3-ig lehet érte menni. Én meg elvileg 8-tól 4-ig dolgozom a város másik végén, szóval nem úszom meg, hogy megint elkéredzkedjek (ma is "lógtam" 4 órát). Egyébként tudja valaki, hogy hogy van ez, úgy rémlik, valahol olvastam, hogy ha a munkáltató tud a terhességrõl, akkor köteles munkaidõben elengedni orvosi vizsgálatra a kismamát? Vagy ez hülyeség? Mondjuk mindegy, szerencsére elengednek, nincs vita
, csak érdekelne. Miszike!
Pelenkázófeltét: A szivacsra gondolsz, amin pelenkázni fogsz, vagy magára a falapra, amire a szivacsot tenni akarod? Ha a falapra: nem tudom, mennyire vagytok barkácsoló család, de szerintem nem egy ördöngösség megcsinálni egy ilyet. Mi az RS-ben és az Ikeában is megvizsgáltunk pár ilyen komóddal egybe"szerkesztett" pelenkázólapot, és a saját komódunkra fogunk egy olyat "designolni". Méretre lehet vágatni lapot bármelyik asztalosnál, barkács-boltban. Nem tudom, merre laksz, de pl. az Astoriánál tudok egyet, meg a Körtéren is.
Csucsuka!
A neveket illetõen egész hasonló az ízlésünk: a mi kislányunk is Anna lesz, csak õ Anna Virág. A fiúnevek közt pedig nálunk is szerepelt az András...
Kangi!

Urszila!
Akkor jól sejtettem, hogy ez egy jó minõség lehet, most már akkor biztos, hogy veszek ilyet.
Mellméret: valaki tudja esetleg, hogy meddig nõ??? Mert nekem alapból sem volt túl kicsi (75 C), de most meg már D kell, és 90, és most már valahogy bõven elég

Egyébként mikor érdemes szoptatós melltartót venni? Brokkoli, Zulu!
Most már ti jöttök!

Szilcsike!
Gyönyörû a kislányotok!!! Itt ámuldoztam hangosan a gép elõtt, hogy mekkora haja van, amíg Kispapa is ide nem jött megcsodálni!

Na sziasztok, megyek, adok enni valamit a páromnak...
Pussz
Franyo
25

Ha már jobban érzitek magatokat várjuk az élménybeszámolókat.