Roz,
Áki nagyon ügyi ezzel a WC dologgal!
Thymi,
azt hiszem, h aki itt van és nem császárral szült, mindenki roomingban volt. Szóval itt is van rá lehetőség (vagy csak mázlink volt, h volt hely, én teljesen be voltam tojva, h mi lesz, ha nem lesz, merthogy a gyerekem nélkül nem maradok).
A mérésben teljesen igazad van sztem, fölösleges stresszforrás. Tőlem egyébként egyszer kérdezték meg, h mennyiket szopizott aznap. Nem is méregettem.
Én még mindig úgy gondolom, h sokat-sokat kellene még változni ennek az osztálynak, de a másodikat (többit) is itt fogom szülni (hozzáteszem, Leonát nem itt akartam, csak a dokim és a férjem miatt maradtam), hacsak nem itthon. A másodikkal már csak Leona miatt sem mennék el messzebbre, nem lenne egyszerű megoldani, h minden nap találkozzunk. Ki tudja, még lehet, h szopizni is fog akkor, nem lenne jó, ha minden nap x órát kéne autóznia.
Én sem a szüléstől féltem, hanem őt féltettem. Tudom, láttam sokszor, mi lehet a következménye egy ox. hiánynak.
A férjem is vendéglátós, de ő néhány évvel korábban végzett, gondoltam, hátha ismeritek egymást, de így biztos nem.
A Caulophyllum volt a "tettes".
Kob,
nem, nem ezért kérdeztem, hanem mert érdekelt

De ha nem sűrűk a napjaid, elmehetünk vmikor. Majd hívlak, jó? Fotelt sztem már nem varrom meg idén, nem kell sietned.
Egyébként én is ezen gondolkoztam, h úgysem fog neki feltűnni, h akkor neki honnan származik az ajándéka. Kell még egy kis idő, mire összekapcsolja majd a dolgokat.
Lina,
hátha belelendül a kajcsizásba Lili!
Borsika,
kényes téma ez sztem. Biztos jobban tudod, hány olyan anyuka -főleg elsőgyerekesre gondolok- van, aki elégedett lehet azzal, amennyit a babája szopizott. Én úgy gondolnám, h ők vannak kevesebben. Na meg mindenki előtt van felolvasva? Mert akkor meg jön az összehasonlítgatás is. Ami megintcsak nem jó. Na meg ki az, aki nem stresszel, ha az 1-2 napos babájára azt mondják, nem szopizott eleget??? Ilyen lelkiállapotban meg csak kevesebb tej termelődik és bekerül egy ördögi körbe szerencsétlen anyuka. Egyetlen elejtett mondat is romba dönthet mindent, ezt anyaként Te is tudod. Az elégtelen folyadékbevitelnek vannak más jelei is, nem?
Más kórházakban nem működik az ISO? Dehogynem.
Én tisztában vagyok vele, h a rendszer rossz és nem Ti vagy nem csak Ti vagytok hibásak. De ki issza meg az egész levét (ha nem figyel eléggé, nem kér és kérdez eleget)? A babák sajnos.