A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az uh-val kapcs-os tanácsot és most látom csak, hogy Zuzmó leírta Panna születését - mindjárt visszaolvasom (futtában beleolvastam és olyan jó érzés volt - gratulálok a gyönyörű kislányodhoz, Zuzmó).
Remélem Isti már meggyógyult.

Móni
Kép
Kép
monisa

Zuz,
nagyon ügyeseke voltatok! gratulálok!!!!

Mása,
neked is gratula a kicsi babóhoz!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz, nagyon szép történet, helyből kedvet kap az ember lánya (ha eddig még kapott) újabb babához. :wink:

Mása, szia! Ilyen (újra) belépést! :wink: Nagy gratula!

Indi, lehet, hogy ott rontottad el, hogy nem elsőre mondtad Dének, hogy anyuja nem lelkesedik a tejben dagonyának? :wink:
zanza

Zúz :)
Nagyon szép a történeted :) Kívánom, hogy rózsaszín köd vegyen körűl Benneteket még nagyon sokáig :)
És öszinte disznó módon bevallom, hogy irígykedem is :oops: :roll: Nagyon szeretném hogy nálunk is így alakúljanak majd a dolgok. És Te meggyóztél arról hogy ez rajtam is múlik.
Mégegyszer öszinténgratulálok! Nektek!!! Ügyesek voltatok apával együtt :)

Mása
szmagdi

Zuz! Még jó hogy tudok vakon gépelni, mert a könnyeimtől épp nem látom mit ütögetek. Ez anyira szép volt!
gödibarbi

Zuz: köszönjük a szüléstörténetet és egyáltalán nem volt hosszú, én még tudtam volna sokáig olvasni, olyan jó, hogy igy alakult. Kívánom, hogy minden tényleg ilyen szép is maradjon. És annak is örülök, hogy egyenlőre B. is jól fogadja Pannát.

Votiv: Fanni már jobban, mos én vagyok dögrovin, és persze félek, hogy Fanni visszakapja.

Holnap mennénk/megyünk mikulásra, hát remélem nem nyel be semmit, mert csütörtökön elvileg utazunk nagyszülőkkel Sopronba egy kicsit.

Szép estét mindenkinek

Johi

Kép
Kép
johanna1975

jó estét!

Zuz :) Megérdemelted te nagyon ezt a boldogságot! Így volt ez rendben, kívánom, hogy hasonló örömben teljenek ezután is napjaitok!

Zanza :) hát akkor ezt már elszúrtam :lol:

MAcs :) én nem értettelek félre, ki gondolná rólad, hogy egy lerázós macskaanya vagy? hát ismerünk mi téged :)

Beüzemeltük a kötős kengurut egy jó nagy útra, Domicsek elég jól bírta, fél 8-ra értünk haza és hoz neki Miklós ma iccaka egy doboz tojás- és tejtelen babakekszet :)

indianyo

Sziasztok!

Már megint nem emlékszem, hogy mit olvasgattam délután, akkor nem volt időm írni!

Zuz!

Köszönjük a történetet! Nagyon jó volt olvasni!:) Ki volt a dokid és a szülésznőd?

Mása!

Gratulálok! Ez nagyon jó hír!:)

Indi!

Cipőboltot megleltem, de sajnos nem jártunk szerencsével. Volt 1-2 szandál, olcsó is volt, de Timinek hihetetlenül keskeny a lába, így inkább majd még keresgélek. :)

Den!

Akkor Te is rendeltél ilyen DM-es naptárat? Amit írtál, hogy lehet variálni a képpel, azt a feltöltésnél lehet? Majd, ha nekiállok megkereslek!:) Most fényképezek 1000-rel! Kaptam kölcsön egy fotómasinát 1 hétre! Csak sajnos Timi örökölte tőlem a pislogási hajlamot. 10 képből 9-en csukva van a szeme. :)

Egyébként meg párom itthon fekszik fekvőgipszben. Reggel munkába menet kiment a bokája. :( A gáz az, hogy nem jelenttette be magát, ettől féltem, így mani sincs addig, amíg gyógyulgat. Nem tudom, mi jön még! :shock:

ILdi
ildi76

Fanka!

Azt a linket, ha jól emlékszem Recca tette fel! Ha jön majd, biztos felteszi neked!:)
ildi76

Zuz,
:mrgreen: csak ültem és olvastam és vigyorogtam meg szipogtam... fantasztikus, gyönyörű szülésed volt, és ez így jó :lol: még egyszer nagyon nagyon sok boldogságot kívánok nektek egymáshoz :)

Lerázós macskák: ehhez csak annyit, hogy Teca macskánk több mint 7 hónapig szoptatta Incit, a lányát, aki nálunk maradt... ez ugye macsoknál kb. serdülőkor, szóval a dolog eléggé világrekord-gyanús. És szerintem ekkor már incike menekült a cici elől :shock: Ja, és incike mosakodni sem tanult meg soha, mert az anyja mosdatta egészen 2 évvel ezelőttig, és ők most 15, ill. 14 évesek :lol:

v
kisün

Zuz,
jaaaaaaaaaaj....!!! :) :) :)
Ahogy Zanza, én is eljátszom a gondolattal, hogy ezt nekem is, izibe'! :D

Mi meg meglestük ma a Mikulást, és csak ömlengeni tudnék, úgyhogy nem teszem. Mindenesetre remélem, hogy a lányom szemeit még nagyon sokszor látom így csillogni és még sokszor fogja így felállva kiabálni, hogy OTT A TÉLAPÓÓÓÓ! :)
(A munkahelyemen volt Télapó ünnepség, és a nagyszakállú még HALat is hozott. És az se baj, hogy a delfin nem hal, ki se akart jönni a csaj a kádból... :)

Kisün,
Inci a modern kor cicagyermeke. :D EZ a nap a meghatódások napja, apa bejelentette, hogy vennünk kell cicafekvőhelyet a (zárt) teraszra, és cicaajtót vág a teraszajtóra-----
neet
neet

Jó reggelt :)

Zuzi,
ez olyan szépséges volt :) így reggel ezzel kezdeni, különösen szép élmény nekem. Kívánom nektek még sokáig azt a rózsaszínt, amire vágytál! :)

Neet,
Mikulással mi is találkoztunk a sarki boltban. Füles ült a bevásárló kocsiban és onnét leste, először gyanakodva, aztán széles vigyorral a Nagyszakállút, akinek sokkal érdeksebb volt a szakálla, mint az ajándék, amit adott. Majdnem sikerült is megszerezni :)
macskanyu

Zsána,
Priviztem vissza :)
macskanyu

Jó reggelt!
Minden embernek és macskának boldog Mikulás napot!!! :)
Sok meglepit!!

(Eszternek mondom, nézz csak bele a zacskóba, benne van a meglepetés! Erre kiszór belőle mindent, mogyorót, ostyát, stb, és nézi az üres zacsit: HOL A LEPETÉS? :lol: :lol: )
neet
neet

Jo reggelt!
Kati mar a Mikulastol kapott mackoval jatszik. :D
Remelem minden gyerkochoz eljut a mai nap a Milkulas es telerakja a kitett kiscsizmat! :wink:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zuzi ez annyira szép volt!!! És olyan jó, hogy lett egy ilyen rózsaszín élményed!
Erősen elgondolkodtam, hogy nahát igy is lehet.?..én is igy szerettem volna, de hát a vérnyomásom :? remélem ketteskénél valahogy lent marad a vérnyomi és akkor én is tudok ikejaszobázni 8)

Votiv: jaa azt hittem karira kell a meglepi

Neet: lepetés :) :) ez = jó szakáll :)

Tegnap kaptunk egy szatyor homeobigyeszt, szal most tömöm a csajszit oscilloval meg magamat is, de rajta is és rajtam is látszik, hogy nehéz a fejünk 8)
Ma este Pécs - legyetek jók, hétfőig :)
Bretegek jobbulást!

Rylie
rylie

Sziasztok :) Mihozzánk csizmapucolás nélkül is hozott a Mikulás babakekszet :wink: és fél órás kéjes mormogás követte, amíg ded elfogyasztott egy kekszet :)

Johi-családnka és Rylie-családnak jobbulást, Votiviának is!

SZép napot, jó sok szakállrángatást :)

indianyo

kérés: sunval kerek pocakos bébiételes üvegre lenne szükségem. nem lehet sehol kapni :(

indianyo

Zuzmó!
te vagy a második példaképem a topicból! már régebben akartam írni, csak ugye...
szeretnék én is így szülni és ilyen érzésekben részesülni!

Indi!
olyan DM-ben kapható manós babakeksz, vagy valami még spécibb? én is vettem anno Lencsémnek, éééés úgy sokalltam az árát, viszont nagyon sokáig eltartott, mert ő nem volt az a rágós fajta, kénytelen voltam neki áztatni tejbe. szóval megérte az árát.

Johi!
ne félj, nem kapja el, már védett!

Rylie!
jó utazást, tanulást, bulást!

Lencsi mikulása:
anyósom egy kötött piros zsákban adott neki mesekönyvet, bodyt, talpas zoknit és egy csokimikulást. eljátszottam, hogy húúú, mi az ott az ablakban, stb. nagy-nagy öröm volt, hát betettem a pizsamás Lencsémhez a csomagot. szépen bontogatta. (közben elhatároztam, hogy engedek majd neki enni a csoki mikulásból, hiszen úgyis ritkán eszik csokit, noha én - Verát lemásolva - túrórudikat vettem neki a csomagba, amit majd este kap meg) egyik kezében a csoki mikulás, fejénél kibontva, tömi magába, másik kezével hajítja ki, amit hulladéknak tart: body, zokni. :DDD a ruhákat úgy látszik én kaptam ajándékba :)
ancsipancsi

Zuz: hát én is megkönnyeztem a leírásod. Részint mert olyan szép volt, meg a vágytól, hogy én is hasonlókat élhessek át. Én egyelőre el sem tudom képzelni, hogy ilyen jól viselkedjek és ilyen jól érezzem magam szülés közben. Pedig igazán nem félek, meg nem szorongok, meg nyitott vagyok mindenre, csak én a többi embert nem tudom elképzelni magam körül. Mi a francot fogok kezdeni az orvossal, meg a szülésznővel? Végülis idegenek... :roll: Pedig hát nem mondhatnám, hogy embergyűlölő lennék (pszichológus létemre). :wink: :?

Kép
Kép
tinu

elszállt a hosszú hsz-em :twisted:
Szóval örülök, hogy nem untattalak Titeket! Annak meg mégjobban, hogy esetleg kedvet kaptok

Ancsi!
:oops: :oops: :oops: :D Mindig feltöltessz önbizalommal!
Lencséd édes lehetett!!! :lol:
Galyatetős fotók királyak!!!! Tök jó lehetett Nektek! Én sem hiszem, hogy máshol többet tudnának nyújtani egy kisgyerekes családnak! És így üdülési csekkel nagyon megérte a dolog!
Mélt megkaptam!

Hozzánk este jön a mikulás a barátnőm férje személyében. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni hozzá Bazsó, tavaly bömbölt :lol: Bár most éppen "alapoznak" apájával, elküldtem őket babamamakörbe, ahová 11-re jön a Mikulás!

Éjszaka 1-től 4-ig fennt voltunk, beton kemény volt a cicim, nekiálltam fejni, 140 mili után feladtam, még utána is fájt, így reggel rápattintottam B-t. Ma volt kis féltékenység, szoptattam Pannát, B odakéredzkedett, (hát, ilyen a tandemszopi), éd 2 szívás után elégedetten lemászott!
Volt kint védőnő, el volt ájulva, milyen erős, és kerek gyerököm van, szerinte nagyon jól eszik. Délután jön dokinéni.

Tinu!
Azért olyan jól nem éreztem magam "közben" :lol: Én az örjöngős fajta vagyok, most is kb 8 órát ordítottam végig, csak most egyáltalán nem érdekelt (B-nél nagyon szégyenkeztem!), ráadásul a dokim híve a kiabálásnak, szerinte segít a tágulásban, így volt, hogy együtt kiabáltunk, ő mutatta, hogyan kell :mrgreen: Bár az elmélete szerint, ha nem kiabáltam volna szerintem még a mai napig sem tágultam volna ki :mrgreen:
Tegnap találkoztunk a szülésznővel, megint elmondta, micsoda hihetetlen munka volt ez, és hogy mennyire látta rajtam a szenvedést, és hogy ennek ellenére milyen jól csináltam!
Érdekes, amit írsz, hogy nem tudod elképzelni, hogy idegen emberek előtt vajúdsz. Na, ez engem is zavart az elsőnél. Most valahogy nem éreztem őket idegennek. Utólag olyan fura belegondolni, hogy ott meztelenkedek, mert igazából végig pucér voltam, és 3 felnőtt ember próbál rajtam segíteni. Vagy amikor a kádban fetrengtem, és a párom és a doki ott politizálnak mellettem :mrgreen:

Ildi!
Dokim Bálint Sándor, szülésznőm Molnár Gabi (őt ajánlották itt többen: Zsána, Gabi is, és teljesen igazuk volt, annyira hálás vagyok nekik ezért!!!)

Ja, azt akartam még írni, hogy nagyon ciki volt, mert az uccsó napon összetalálkoztam a régi szülésznőmmel, aki rákérdezett, hogy mi ismerhetjük-e egymást valahonnan :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: Mondtam, hogy egyszer már szültem nála. Aztán látott minket a Gabival vígan parolázgatni. Végülis nem érdekel....

Kép
Kép
zuzmo1

látom, többen bretegecskék! Gyógyuljatok!!!

Rylie!
Ha jól emlékszem, te kérdezted a hűtőmágnest? Nem tudtam visszaolvasni rendesen, csak az éjszakai fejés közben olvasgattam. Beírtam a Google-be, hogy ajándék, és valami egyedi ajándékoknál leltem rá, kb 500 forintért!
Jó utat, gyógyuljatok!

Neet!
Lepetés!!!:lol: :lol:
Eszti igazán okos kiscsaj! :lol: :lol: :lol:

Mása!
Jól látom, pocakos vagy??? Vagy jobban vissza kell olvasnom? Remélem, hagy a gyerököm! Micsoda jó hírek!!!! Gratula!
zuzmo1

Zuz,
A történeted kapcsán - most fogalmazódott meg bennem, hogy a mi gyerekeink talán boldogabb időket fognak megélni mint mi, mert mindenki akit csak ismerek és mostanság szül(t) egészen felemelően áll az anyasághoz és a családhoz így biztos, hogy a neveléshez is. Ha így tudjuk megélni ezt a fantasztikus pillanatot ahogy te is és a továbbiakat is így éljük meg egészen a felnőtté válásukig, akkor már nem is féltem annyira a gyerekeinket "egymástól" - ha értitek mire gondolok :) biztos értitek.

A mi Télapónk egy nagy piros krampuszt hozott :D mert Krampusznak hívjuk a fiacskót. Apa egy hétig kereste mire rátalált. Meg virgácsot is persze!!!
Az pedig azért volt muszáj :) :) mert az ebadta 1 hete nincs el 5 percig magában, folyamatosan foglalkoztat minket, ellustult nem forog, de iszonyú türelmetlenül akarna már mászni, ülni de nem megy, ezért magát feszegetve hangosan méltatlankodik.
Kezdek aggódni, ez a gyekőc már mikor fog mászniülnifiókothuzigálniéstejbehemperegni????

Kép
akata

Remélem nem jár így a Mikulás és eljut mindenkikez! (Bocs, csajok, de ezt nem tudtam kihagyni :lol: ):
Kép

Bálint kapott a nagyitól egy gyönyörű piros kisautót (olyan bébitaxifélét), azzal furikázik körbe-körbe :D ja és a másik nagyitól már előbb megkapta a beszélő mobiltelefonját, hiába a mai kor gyereke :mrgreen: És láttam a Camponában is lesz vmi Mikizés, kinézünk oda délután...

Votiv, Rylie, Johi: és minden betegeskedőnek bulást!!!!!

Ildi :) Igen, azt a képek feltöltésénél kínálja fel. És csak szólj nyugodtan, ha segítség kell! :wink: Párodnak bulást!! Még ez is karácsony előtt :( :( Sok +++ Nektek!!

Neet :) Lepetés :lol: :lol:

Ancsi :) Szortírozó Lencsi :lol: :lol:
denizsa

Mása,
üdv a pocakodnak!!! :D

Minden ünnepeltnek NAGYON BOLDOG és hosszú életet!!

Kép
akata

Akata :) Ne aggódj, gyerkőc fog még annyit mázni és rontom-bontomkodni, hogy alig győzöd majd :wink: :lol:

Zuz :) Végülis mindegy, hogy mi a doki elmélete, csak használjon! :lol: Ezen a politizáláson olyan jót derültem most is, ahogy elképzeltem a szitut :lol: tandemszopi nem semmi!
denizsa

Kata!
Remélem, igazad lesz! És talána világ is jobb lesz ezáltal!
Az én Bazsón fél évesen fordult meg először, most meg úgy kell lehalászni az ablakpárkányból :roll: :shock: Úgyhogy Ne aggódj! :D

Deni!
Szegény Miki! :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Zuzi :D
hülyén hangzik, de valahogy most megnyugodtam. Ugyan is én szintén ordítottam és két fájás közt meg állandóan bocsánatot kértem, az ordítás miatt. Rémesen szégyenlettem magam, mert egyébként nem az a fajta vagyok, aki csak úgy kiadja az érzelmeit. (kivétel a hozzám legközelebb állók :) ) Ugyan seni nem nehezményezte a szülőszobán ezt, de a bátorítás azért jól jött volna. :) De hogy ezt leírtad, egészen megkönnyebbültem, visszamenőleg is.. :mrgreen:

Denizsa,
Mikulás-kép rulez :)
macskanyu

Zuzmika, mikorra voltal kiirva? En nagyon meglepodtem, mikor megkaptam az sms-t, azt hittem meg van ket-harom heted... :shock: :oops: :wink:
Bazso meg mindig olyan sokat ebred ejszaka?

Rajli, csak az a baj, hogy UM nem egy nagy alternativkodo. Azert en is orulnek, ha a kovetkezonel bemehetnenk az IKEA-ba. :wink:

Ancsi, Lencsi es a csokimiku :lol:
Kati is megkaparintotta a mi csokinkat mig en furodtem. Es meg orultem, hogy nagy a csond... :roll: :lol: Szerencsere nem fogyott belole, csak bekapta. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,
csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni, és:

Zuzi,
ez oriási!!!! nem találok szavakat :) és igy most méginkább sikerül elhinnem, hogy talán nekem is sikerül másodszorra "szépen" szülni. És hát amit Gabirol irtál..... lehet h mégis öt kellene megkeresnem :wink:

Mása,
gratula a picurhoz!!! :D eddig nekem volt a legfiatalabb a pocakom (13+3), most akkor Te léptél erre a helyre :lol:

KépKép
fibi

Sziasztok!

Zuz! Előszöris Óriási GRATULA!!! Nagyon szép volt a szülésed így olvasva, én a szenvedéseid ellenére is simán elcserélném a fiaim születését ilyenre! :oops: :lol:

Boldog szülinapot Ábelnek és Boldog névnapot Barbinak!
Meg utólag mindenkinek mindenféle jót, akiről lemaradtam :oops:

Apa itthonléte óta nem tudok igazán írni, olvasni is csak felületesen. Meg őszintén szólva így 3 gyerek után is irigykedek minden új pocakhír hallatán :oops:
Tényleg, Mása RÁD is!!! De azért nagyon örülök!!!
Kicsit furán hangozhat, de úgy érzem nem "szültem még ki magam..." De most sem idegileg, sem anyagilag nem tudnánk még egy babát bevállalni, sőt, valószínűleg később sem! De nem gáz, ha nagy leszek dúla leszek és akkor legalább segíthetek más kismamáknak! :lol: :wink:

Fanka: azt hiszem erre gondoltál: http://www.birthdiaries.com/diary/index.homebirths.html

Na, most apa elment anyukájához a miki által hozott ajándékért, én meg megyek gyorsan főzni amíg Balu alszik (máskor nem hagy)

Puszi Nektek! És azért ha segítség kell nyugodtan írjatok, megteszem amit lehet 8)

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Minden betegeskedőnek gyors gyógyulást kívánok!
Valami engem is környékez :(
Ma próbáltuk elintézni a szoc.polt,több kevesebb sikerrel.Jól elkeserítettek,mivel akár 6hónap is lehet az elbírálása :(
Arról nem is beszélve,hogy a bankos is meg a jegyző is erősen bólogatott,amikor arról érdeklődtünk,hogy jövőre ebben is lesz-e változás?! :?

Zuz:
nagyon örülök,az örömödnek :D
Gyönyörűséges dolgokat írtál!Kicsilányod meg szépséges,hibátlan!
Mondtam én,hogy tuti páros a B.S.+M.G. :wink:

Mása:
gratulálok a pocakodhoz :D

Többi pocakos:
igazán rakhatnátok be néha 1-1 pocakfotót :D

Utólag is ISTEN ÉLTESSE A NÉV/SZÜLINAPOSOKAT! :oops:

petergabi

Egy kis ízelítő a hétvégénkről:gyönyörű hely,csodaszép lovakkal:
Kép
Kép

Orsim nagy álma talán ma valóra válik,megyünk du. ismerkedni a "bérelt" lovával :lol:

petergabi

Zuzi,
A hír hallatán most csak a te hszedet kerestem :lol: Panna baba csodaszép, nagyon formás baba :lol:
A szülés történeted igazán meghatott, emlékeztetett a lassan 4 hete történt eseményekre :lol: Nem semmi, biztos gyönyörű lehetett az egész, pláne h ilyen jó csapat volt jelen. Ugyanakkor irigykedem, h ilyen hamar haza tudtál jönni :lol: Én most jöttem rá h 5 napot voltam bent. Ha Adél baba egy pár órával előbb érkezik, akkor szerdán már hazamehettem volna :lol:

Sajnos most nem tudok olyan sűrűn bejelentkezni, mert mostanság nyügős Adél baba. Napközbe nagyon keveset alszik és most az éjszakákat sem alussza át.
Az egyik újabb probléma most az eldugult orr. Próbálom neki az orrszívóval kitisztitani, de nagyon sokszor nem sikerül. Van valami ötletek h mivel lehetne még rádolgozni? Ráadásul szerintem az orrszívásnak köszönhetően lett sebes a kis bőre az orrlyukaknál.

Kép Kép
curse

Mi meg asszem nem megyünk semmilyen Mikulás ünnepségre, mert apjuk ma is késön ér haza :cry: :cry: ráadásul délelött minket furikázott, meg tegnap is sokat (dokinál meg könyvelönél is voltunk....)....
fibi

Petergabi,
nagylányod hihetetlen, mekkora hölgy már! Apja helyében már beszerezném a légpuskát! :mrgreen: És vigyázat! Ha egyszer belekóstol a lovak viláába, akkor nincs további menekvés! :D Én is így jártam, 24 évvel ezelőtt....

Curse,
próbáld meg, hogy éjjelre kamillás párologtatót teszel a kiságy közelébe. Segíthet, hogy jobban kapjon levegőt. Ha taknyos, akkor lehet, hogy a taknyó csípte ki a bőrét, nálunk bevált, hogy a popsikrémből egy picivel kentem be a nózija alatt, hogy megvédjem a kimaródástól és nagyon jól bevált. Igaz, én gyógyszertári kevercse popsikrémet használok.
macskanyu

na látom, megest formában vagyok... :( betűk kimaradnak, szóismétléshegyek....

magyar nyelvből elégtelen.... :(
macskanyu

Macs:
már a génjeiben hordozza Orsi a lovas őrületet:dédi díjnyertes lovas volt,szegény apósom meg"szintén zenész"/volt :cry: / Veled!Igaz Ő lótenyésztésben utazott :lol:
Puska már betárazva áll a nappali közepén :mrgreen:

petergabi

Sziasztok!

Zuzi! Nagyon jó volt olvasni téged, remélem én is hasonló élményeket fogok leírni.

Gréti babám 5-ik napja lázas, 39 fokos lázzal ébred, ami felmegy 40-ig délutánra.
Hétfőn körzeti doki, percenként zavarta le a nőci a kis betegeket, mi is kb 1,5 peret voltunk benn, ebben benne volt a levetkőzés és felöltözés, vizsgálat és receptfelírás. Diagnózis: antibiotikum és Germicid C. És mondom,emgtudhatnám, mégis mi a baja a gyereknek? Válasz: iszonyúan piros a torka. És arra mondommiért kell antibió,meg egyáltalán minek nyugtatós lázcsillapító? Válasz: próbálkozhatok ezzel az osci... homeós bogyóval, bár ő nem kísérletezne, meg egyébként olyan lázcsillapítót adok, amilyet akarok. Viszlát.

Viszont Gréti ugyanúgy azóta is lázas, sőt ma reggel lila szájjal, jéghideg kézzel és lábbal ébredt, majd meg fagyott és ehhez a popójában 40,2 volt a láza. :( Úghyogy mondtam Petinek, kerítsen gyorsan valami jó orvost. Kerített is, ismerős, csak a világ másik végén (Felsőpakony), de elvittük. Ott a doki elpőször játszott vele, aztán megnézte a torkát, ami szerinte egyáltalán nem piros, úgyhogy ez a mostani tünetek alapján valószínűleg influenza, amire nem kell antibigyó, de mondta, hogy ha az engem megnyugtat, tud csinálni egy gyorstesztet, ami kimutatja, hogy vírus vagy baktérium van a szerveztében, amitől ilyen lázas. Hát én rögtön mondtam, ha már ilyen messzire eljöttünk, akkor akarom. Főleg, mert aztán eszembe jutott, hogy megmutatom neki a kis punciját is,a mi még mindig nem nyílt szét rendesen, úgyhogy lehet ott a bibi.
Na, ehhez meg kellett szúrni az ujját, de 2 perc múlva a gép kimutatta, hogy bizony baci van a szervezetében :( . Úgyhogy antibiotikum és kaptunk pisis beutalót, ez még érdekes menet lesz, hogy hogy veszek tőle pisimintát, de megpróbáljuk.
Most szegénykém alszik, persze megint 40 fok a láza, de már adtam neki az antibiotikumot, annak már hatnia kell.
Aztán persze ezzel még nincs vége, mert a pisimintától függ, hogy tényleg ott -e a baci, vagy valahol máshol kell keresni.
Ilyen dokit miért csak magánban lehet találni? :roll:

KépKép
KépKép
lindicita

Pocak
Köszi a linket, ez volt az, örök hála :D !

KépKép
fanka

Lindi :) óóóóó :( de milyen fantasztikus doktort sikerült kifogni végül! Vajon ezt a tesztet lehet gyógyszertárban is kapni? Mert én nem ismerek egy orvost sem, aki iylet aklkalmaz, hanem a te első doktorodra hajaznak és rögtön antibigyó :(
Remélem, msot gyorsan elmúlik a csúnya baci és újra lehet majd rosszalkodni! Barnabás hogy van?

Kata :) várj csak, egy hónap múlva majd lehetsz, lesz apának dolga Ákos után szaladgálni és zárni az ajtókat-fiókokat :) Nekem az bejön, hogy itt panaszkodok kicsit, olyankor egy-két napon belül mindig történik egy kis változás.

Zuz :) nagy csókot küldök az okos ügyes nagyfiadnak, hogy így segít és szopizik és autózik és aranyos :) és adventi időszak is bizots megkönnyíti az összeszokást :)

Curse :) jobbuláést nektek!!!!!!

gabi :) de jó, hgoy Orsiról is raktál képet! Mit puska????? egy egész osztag kell már :)

Macs :) milyen a kamillás párologtató? valami szerkentyű?

indianyo

mármint GABI bocsánat :oops:

indianyo

Indike,
egyszeűen kamillatea a radiátorra, vagy illóólajos párologtatásra is alkalmas hidegpárásítóba téve a kamillafőzet. Nagyon jól tisztítja a légutakat, igazábl az inhaláás jó vele :)

Lindi,
óóóó...jobbulást Grétinek!!! Kicsi Mazsola :( én is tudok jó dokit, aki bp.-i, de szerencsére már találtatok... Nem értem és soha nem fogom megérteni, hogy egyes dokik miért beszélnek úgy a páciensekkel, illetve a szüleikkel, mint ha vízfejűek lennének. Mintha semmi közünk nem lenne a betegséghez. Ha meg netán kérdezel, az felér egy sértéssel. Ez a miközödhozzá-nemértedmertdilettánsvagy-adokvalamigyógyszert-osztnyugoggggyámeg
tipusú hozzáállás mindig beforralja az epémet..... Kép
macskanyu

Ja és Indike,
a babyloof is remek, ha taknyos a ded, de az ugye csak 3 hónapos kor után játszik..

Gabi,
:mrgreen: én is versenyeztem egy darabig, de jóval inkább érdekel a lóval közös harmónia és élmény. Szóval azt, a nem teljesítmény centrikus , lovaglást részesítem előnyben, ami a lóval közös élvezetet jelenti. Szerintem ez az igazi :) A lovaglás pedig a világ egyik legremekebb dolga, remélem a lányod is mennél többször részesülhet ebben az élményben :)
macskanyu

Gabi!
mi a CIB Banknál adtuk be a szocpol és hitel igényünket, és két hét elbírálási időt mondtak, ezzel szemben 1 hét volt!!!!! érted??? nem 6 hónap!!! és kisírtam, hogy idén kössünk szerződést, így ha jövőre változik is a szocpol, engem már nem fog ériteni, mert megkapjuk. annyi a lényeg, hogy leadáskor mindennek stimmelnie kell, én meg megaprecíz vagyok, úgyhogy bejött.
mondjuk az tény, hogy én egy olyan projektre kértem szocpolt, amit ők már ismertek, tehát lehet, hogy nálatok kell hozzá értékbecslés, ami kicsit meghosszítja az időt, de azért a 6 hónap kicsit durva!
a csajok helyesek!

Curse!
kb. óránként cseppents az orrába pár csepp anyatejet. segíteni fog!

Zuzi!
még azt akartam írni, hogy nem tudom honnan vetted, hogy már nem szokás hosszú szüléstörténeteket írni!? sőt! muszáj is! aki nem ér rá, majd pótolja, de el nem maradhat! :)
sétáltam ma felétek, de ohne Dobó Kata. rátok azért gondoltam közben :)

LIndi!
lehet, hogy olyasmit kaptatok el, mint Kamilla? felvetődik a kérdés, ha maszekban tud ilyen bacitesztet csinálni, akkor hivatalosan miért nem??? hiszen akkor az ember nyugodtabb lelkiismerettel adná be az antibigyót, mint hogy esetleg

ancsipancsi

Nekem tegnap sem, ma sem irt senki :cry: na, nem baj, ilyennek is lennie kell....

Macs,
akkor ezek szerint nem vagytok Fotligeten ma? :?

Lindi,
Grétinek gyors gyogyulást kivánok! ez az orvos tényleg nagyon jo fej lehetett. sajna mi is csak magánban találtunk Bálintnak normális börgyogyászt....
fibi

Ancsi :) elfelejtettem: ez egy olasz babakeksz, a Herbaházban vette a barátném, tej-és tojásmentes. Ez az első gluténos dolog, remélem, rendben lesz, karácsonyig kap egyet minden reggel gyertyagtyújtáskor és ha nem lesz probléma, akkor januárban jöhet a kifli :)

indianyo

Fibi :) hogyhogy nem írt senki? én Zuz hazajövetele óta nem is melékszem, hgoy krédeztél- valamit, de ha igen, nézd el, én nagyon szétszórt vagyok mostanság

Ruz és Neet :) Nektek is elfelejtettem válaszolni, hgoy köszönöm szépen az ajánlatokat és természetesen szívesen fogadjuk a békacsapatot :)

Deni :) nagyon tetszett a kedvenc kajáról szóló szösszeneted, olyan jól csinálod a dolgaidat :(

indianyo

Fibi,
nem voltunk. Úgy alakult, hogy tegnap ki kellett menni, ma meg nem nagyon mentünk sehová, mert jöttek apósék. Nem volt megbeszélve, de ő már csak ilyen... holnap viszont megyek ki :wink: hmm? :) délelőtt?
Most meg megyünk dm-be, mielőtt Zsánáék ideérnek a pontokkal.

Akkora a kupi nálunk... :shock: napi 4-5 porszívózás meg sem látszik... hja, kekszet rágcsál a Főterrorista... játék-elpakolással már nem is kísérletezem...
macskanyu

Macs,
holnap délelött jo lehet :) annyi hogy bankba és postára kell mennünk, határidös dolgok miatt :(

Indi,
nem kérdeztem semmi különöset, csak ugy hiányzott valami... :) de valszeg csak érzékenyebb vagyok, mint általában :roll: , mert 2 napja fáj a fejem, és a sok ügyintézéses rohangászástol fáradt is vagyok rendesen :(
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: