A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cateye,
Írtam neked magánban.

Alena
alena

Adél! Nekem a lombiknál nem repedt meg másnapra, a 20mm-es. Több napig is akkora volt (ill. kicsit nöttek is). Pár nap múlva kaptam csak a tüszõrepesztõ szurit, ez azt jelenti onnan még 36 óra mire megrepedt.

Adél, Móni! Én is úgy tudom, ahogy CatEye irta! Andynek most 15mm volt, gondoltam is, hogy most muszáj megtapadnia!

Karmen
karmen

Sziasztok!
Gitta Kép Nem jó a táblázat! A 35.cn-on vagyok. És a ciklusok száma mezõbe ne írj kérlek semmit.
Nikie
nikie

CatEye! Ha jól tudom, ezért kell szedni az Utrogestrant, ugye?

Karmen
karmen

Nikie! Mennyi lenne ott a táblázatban? Nem tudod, v. nem akarod elárulni?

Karmen
karmen

KarmenKép
Nekem sem repedt meg a 16mm-es, pedig az már elég nagy. Nem a nagyságtól függ, szerintem sem. A doki is azt mondta, hogy folyamatosan nõ tovább, ha nem reped meg.

LányokKép
Tüdõszûrõre kellene mennem, már felszólítást is kaptam, hogy megbüntetnek. A párom nem enged el, mert azt mondja, hogy a sugárzás csinál egy csomó degenerált sejtet, és ha most leszek terhes a közeljövõben akkor baja lehet a magzatnak. Van valakinek errõl infoja ? Eddig szorgalmasan jártam, de most lehet, hogy kihagyom.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nikie! Én mikor tesztelsz v. már volt? És mi lett?

Karmen
karmen

Cat,
Nekem a doki mondta ezt a 8 mm-t, de lehet, hogy bíztatni akart...
Ja, és állítólag a Clostiban az a rossz, hogy vékonyítja. De mivel lehet vastagítani?

Alena,
Figyelte Neked a Closti alatt a peteérést? Hány petád érett meg? Mekkorák?
Mit mondott a doki, szerinte miért nem sikerült????
Nekem ez az elsõ Clostis hónap és annyira bízok benne, mert 3 megérett, de 2 biztosan! (A kár az, hogy csak 13. és 16. nap tudtunk együtt lenni - Murphy törvénye)
adél

CatEye! Szerintem most védekezz, én ilyenkor azt szoktam. Csak ebben a ciklusban amikor mész a röntgenre. Egyébként utána már szerintem lehetsz terhes, én nem értek egyet a férjeddel. Az meg amugy is igaz, hogy megbüntethetnek, szóval jobb ha megcsináltatod. Legfeljebb ha annyira akadékos, nem kell neki is tudnia róla.

Karmen
karmen

Cateye
Hívd fel a dokit és kérdezd meg tõleKép
Bogár
bogár

Sziasztok lányok, olvaslak benneteket egy ideje, ma meg úgy éreztem végre írok is, Persze tanácsértKép

ma jött meg a hormonvizsgálatom eredménye, amit a 18. ciklusnapon csináltak, és szépen becsillagozták az LH szintemet.

tudnátok nekem segíteni kicsit?

elõzményként annyit, hogy jó ideje próbálkozunk, baba helyett nõtt egy remek cisztám a bal petefészkemben, ami most végre eltûnt. (kipukkadt, vannak még csodák)

Kinga
Névtelen

Nikie!
Feljebb már írtam, hogy valamiért szétdobta a gép a te sorodat, és nem vettem észre filebanyomás után! Holnap már helyes lesz a tábla!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Cat,
Én évek óta nem voltam tüdõszûrõn. Nem is megyek mostanában az tuti. Nem mernék. És ha van abban valami, mint, amit a férjed mond?

Karmen,
Hát nem nyugtattál meg...
13. nap este mondta a doki, hogy 24 órán belül tuti reped. Képzeld, hazamentem és LH teszt negatív lett, teljesen bepánikoltam. 14. nap este lett pozitív az LH teszt, tehát én úgy gondolom 15. nap megrepedt. Ti mit éreztek repedéskor?
Nekem csak feszült és fájt, de nem volt nyilalás, szúrás, ilyesmi.
Szóval az elmondásod szerint 13. nap esti együttlét lehet, hogy korai volt, a 16. napi meg késõi... Hát ügyesek vagyunk...
Az lenne a jó, ha doki megnézné megint, de azt mondta, hogy egyelõre felesleges, ne aggódjak, össze fog jönni...
adél

CATEYE:köszi, közben megkaptam a válaszodat is!KépHolnap beszámolok!
Virág
Virág

Adél,

Sajnos nekem nem figyelte a peteérést a closti mellett. Most, amikor felhívtam telefonon, hogy ez lesz a harmadik hónap, és hogy most nem kellene-e nézni UH-val a peteérést, azt mondta, hogy nem. Ezért is kérdeztem a lányokat itt, hogy tudnak-e ajánlani valaki mást. Úgy tûnik, hogy ez a doki azok közé tartozik, akik nem szeretik a problémás eseteket.
Egyébként elég jókat olvastam róla a MÁV-os topicban, de hát azok mind szüléssel kapcsolatos élmények voltak.
Úgyhogy inkább keresek valaki olyat, aki alaposabb.

Alena
alena

NIKIE:és nem érzel valami gyanúsat???
KINGA:nekem már két cisztám is elmúlt magától, ez szerencsére gyakran elõfordul! A hormonokról van egy táblázat, ahol utána tudsz nézni!
OFF:lányok hol is van az a táblázat??
ADÉL:elvileg a Maca vibe(amit fiúknak a matyikákra javasolnak szedni) lányoknál vastagítja a ny.hártyát!
Virág
Virág

Sziasztok lányok!
Ha mar egyszer feldobtam a temat, adok is egy kis infot rola ket reszletben, mert hosszu.

Aviva-torna nôknek — és férfiaknak
(Tánc)lépések a gyógyulás felé
Aviva Gabriella Steiner, egy Izraelben élô magyar hölgy világviszonylatban is híres módszere számtalan egészségügyi panaszra nyújt megoldást, nôk számára pl. a fogamzás szabályozására, havi ciklust megelôzô fájdalmakra, menstruációs zavarokra, súlytöbbletre, a változó kor tüneteire, férfiak számára pedig prosztataproblémákra és — nem utolsó sorban — a férfiasság megôrzésére.

S.O.S. nôknek
A torna elsajátítása érdekében Aviva könyvet (* Az Aviva módszer S.O.S. nôknek I kötet, Az Aviva módszer S.O.S. (nem csak) nôknek II. kötet, magyar nyelven Tóth Lívia magánkiadásában, Bp., 1998–1999) is szerkesztett, amelyben pontosan leírja a különbözô gyakorlatsorozatok elvégzésének módját.

A torna lényege
A módszer valójában egyszerû tornagyakorlatok sorozata, amelyeket minden nô el tud végezni.
A módszerben az jelent újdonságot, hogy megadja a nônek a lehetôséget, hogy a már említett bajokkal minden külsô eszköz nélkül, csupán saját erejébôl, testi energiájának bevonásával, önállóan birkózzon meg.
A gyakorlatok hatására a fokozott vérkeringés több hormont, vitamint, oxigént visz a nemi szervekbe, és ezek hatására megindul a gyógyító tevékenység. A korunknak, állapotunknak megfelelôen alakuló hormonszint visszahat a hipofízisre, amely ezután egészséges utasításokat ad.
Rendszertelenség esetében a módszer hatására rendezôdik a ciklus. Megszûnnek a kísérô görcsök. A gyakorlatoktól lerövidül a menstruáció idôtartama és mennyisége.
Súlytöbblet esetén, amely esetenként a hormonháztartás felbomlása miatt alakult ki, az optimalizálódó hormonszint csökkenti az étvágyat, ugyanakkor megszünteti a frigiditást, növeli a fogamzóképességet.
Ovulációhiány esetén az ovulációs gyakorlatok hetenként kétszeri vagy kétnaponkénti elvégzése szükséges.
Többszöri vetélés után szánjunk hat hónapot a méh megerôsítésére. A gyakorlatok megszüntetik a petevezeték-elzáródást.
Túl rövid ciklus esetén (18–20 nap) naponta 5 perces speciális tornagyakorlat szükséges. Minden hónapban kapunk egy plusz napot, így lassan elérjük a 28-at.
Heti kétszeri gyakorlatozástól megszûnik az indokolatlan tejelválasztás, a szülés utáni tejelválasztás viszont növekszik.

Ha gyermeket szeretnénk, elsôsorban kerüljük az ecetes savanyúságokat, valamint a savasító ételek fogyasztását (pl. a zsírban, olajban sült ételeket, a hormonnal kezelt húsokat). Fogyasszunk sok lúgosító zöldséget és magas fehérjetartalmú olajos magvakat. Öltözzünk melegen, fekhelyünk is meleg legyen! A szûk farmer tilos öltözet!

Ha a 28. nap reggelén felébredünk, és nem jött meg a menstruációnk, mi azonban nem kívánjuk a másállapotot, akkor a Pánik gyakorlat (legalább 15 percig) tartó végzése szükséges. (A kívánt hatás 24 órán belül jelentkezik.)
Ha megfogantál, és babát szeretnél, ajánlatos a könnyû másállapot és szülés érdekében megtanulni a várandósok tornáját. Szülés után pedig a szülés utáni gyakorlat végzése ajánlott.
Változó korú nôknek az egyszerû módszer 18 gyakorlata ajánlott, ezek rendezik a hormonszintet, megszüntetik a hôhullámot, a depressziót, a beszáradást, a szôrösödést. A megemelkedett ösztrogén hormonszint lassítja a csontritkulás folyamatát. A visszatérô regeneráló erô megszünteti a cisztát, csökkenti a miómát.
Idôsebb nôknél a sokéves menstruáció-kimaradás után a heti kétszeri gyakorlatozás nem fogja azt visszahozni, hanem a klimax kellemetlen kísérô tüneteit szünteti meg. Folyt. kov.
szamoa

Az inkontinencia ellengyakorlatai természetesen vizeletveszítésre, a leesett méh helyretételére és egyéb problémákra hoznak megoldást-gyógyulást. Az egyszerû módszer 18 gyakorlata férfiak számára is ajánlatos prosztata-problémákra, potenciazavarokra, székletrendezésre.
A férfiak számára kidolgozott gyakorlatokat hetenként egyszer-kétszer végezhetik 25–30 percig, de a gyakorlatok egész napra is feloszthatók, beépíthetôk a mindennapi tevékenységbe. Ezek a gyakorlatok a prosztata- és potenciagondokon kívül a spermiumok életképességét is növelik.
A nôk számára a folyamatosan végzett torna ajánlott, a vérkeringés serkentése érdekében.
Hormonterápia helyett — torna!
A világ számos országában ma Aviva-módszerként ismert gyakorlatsor összeállítása csaknem tíz évig tartott. Steiner Gabriella munkája eredményeként ma már minden nô elôtt nyitva áll a ciklus mûködésének befolyásolása.
Avivának Magyarországon egyetlen tanítványa van, aki hivatalosan oktathatja ezt a tornát. Tóth Lívia talán azért vállalta fel e módszer terjesztését, mert szenvedô alanyként végigélte az asszonysors számos kínját: évekig várt gyermekáldásra, volt vetélése, abortusza, végül a méheltávolítást éppen csak megúszta. Állítása szerint manapság minden vegyes táplálkozást folytató hölgy akaratán kívül ösztrogén hormonokat szed. A nagyüzemi állattartásban ugyanis ezzel kezelik a csirkéket. A kívülrôl bevitt szintetikus ösztrogén megzavarja a szervezet saját hormontermelését. Hónapokig, évekig próbálkozunk például, hogy megfoganjunk, de az elégtelen hormonszint miatt semmi esély rá. Kétségbeesetten fordulunk nôgyógyászhoz, aki rögtön "hormonbomba-receptet" ír elô. De vajon tényleg csak gyógyszerekkel érhetünk el eredményt?
Sokan azt gondolják, hogy nehéz testi erôfeszítéssel meg lehet indítani a havi vérzést, pedig ennek az ellentéte az igaz. A testi erôfeszítés folytán a menstruáció akár el is maradhat.
A természetnek saját törvényei vannak. Ezért a gyakorlatok nem hoznak menstruációt egy kislánynak, ill. egy nagyon idôs asszonynak.
Egy egészséges és termékeny asszony havonta csak egyszer fog menstruálni, még ha naponta végzi is a gyakorlatokat.
Tóth Lívia 1997-ben tanulta meg a tornát személyesen Avivától. A magyarországi oktató tanfolyamain már sokan megfordultak, közülük jó néhányan azóta is rendszeresen végzik a gyakorlatokat. A gyakorlatok többsége mozgás közbeni csípôbillentések elvégzésén alapszik. Ezáltal az alhasban feszülés következik be. Minden alkalommal ezt a belsô szorítást kell elérni. A gyakorlatokat Aviva táncomozdulatokba építette bele, hogy ne legyen unalmas, és hogy minél több irányból mozgassa meg magát a gyakorlatokat végzô egyén. Ez a mozgás a természeti népek termékenységi táncaihoz hasonló. Léteznek olyan törzsek a nagyvilágban, ahol a nôk a fogamzásgátlás "természetes módszerét" már évszázadok óta gyakorolják.
Aviva nem tõlük tanult, hanem saját tapasztalatai által talált rá a megoldásra.
Az elmúlt években az egyre népszerûbb tornát az Aviva-mesterek vezetésével a világ számos országában alkalmazzák a nôk — és a férfiak.

Kellemes olvasgatast! Kép
szamoa

Bocsi Gittus, igen írtad fentebb. Köszi!
Cateye! Örülök, hogy jó a könyv!
Hogy mi volt a dokinál? Teljesen korrekt orvos, partnernek tekint, nem kezel le. (Én azt szeretem, ha mindent elmagyaráznak, és válaszol részletesen, ha kérdezek. Az esett sokszor rosszul régebben, ha úgy kell a szavakat kihúzni a dokikból.) Vittem neki a férjecskémtõl anyagot, meg is nézte, sõt mondta én is nézzem meg. Hú, nagyon tetszett, hogy ott ficánkoltak, és keresték anyucit!
Most még tart az elõzõ a ciklus, kicsit magas is a hõm, ennyi.
Veled mi van?
Most már mindenki Bogár dokijához jár? Virág is? (Én csak részben.)
Azért nekem van rossz tapasztalatom vele, amúgy alapjában véve jó doki. Az volt ebben a ciklusban, hogy nem látott tüszõt a 15 cn-on, és felírt azonnal Norcolutot avval az okkal, hogy most nem volt tüszõrepedés. Pedig a görbémbõl egyértelmû, hogy a 13.napon repedt meg a tüszõ, azért nem látta UH-n a 15.napon. Néztem is csodálkozva, de nem mondtam neki semmit. És ki sem váltottam a gyógyit, és tessék a mensi nem jön, barnám sincs, és a hõm is viszonylag magas, és még a pocim is fáj, de nem hiszem, hogy babu lenne a dologban, mert alacsony a progiszintem, ebben a ciklusban még nem szedtem semmit, ha babu lesz mégis, majd szedem az Ultragestant. Nagyon nem reménykedem.
Nikie
nikie

Virág Kép
Te is holnap mész a dokihoz, valszeg én is, de csak akkor, ha avval a másik UH-val meg tud nézni!
Nikie
nikie

Virág, merre találom azt a táblázatot?

A cisztám sajna majd egy évig a bal petefészkemben lakott, a végén mr 38 napos ciklusaim voltak, a hangulatomról nem is beszélveKép
Névtelen

Névtelen!
A felettünk lévõ topicba belinkeltem(a legutolsó:Nõi hormontábla), olyan topic az, ahol egy csomó infó van.
Nikie
nikie

Szamoa,
Köszi a sok infót! Melyik könyvesboltban lehet ezt kapni?
adél

Kinga! Kép
A felettünk lévõ topikban vannak hasznos linkek. Ez a hormontáblázat valahol az infertility.hu-n található. De ha beírod az eredményed, lehet hogy itt valaki meg tudja mondani, hogy jó-e.

Gitta! Kép
Nekem nem jó a táblázatban a cn. nem 25, hanem 26. Megnéztem, nov.4-én még 19 volt helyesen a táblicskuban, mostanra valahogy elcsúszott...

Van még itt valaki? Olyan izgatott vagyok!
Nem tudom hogy merjek-e reménykedni, mert eléggé össze-vissza voltunk együtt a férjecskémmel ebben a ciklusban, de én már ilyenkor pecsételni szoktam, most meg nem. Persze lehet, hogy a hormontabletták változtattak valamit a ciklusomon, de az elõzõ hónapban is szedtem a gyogyikat és mégis pecsételtem.
De nagyon feszül a mellem és ez még csak akkor fordult elõ velem amikor terhes voltam, vagyis a 3 vetélésem elõtt. Kép
De ez is lehet a gyogyiktól, ez sem bizonyít semmit.
Ne biztassatok, mert beleélem magam, aztán meg csak rosszabb lesz, csak valakivel meg akartam osztani...

Leone

KépKép
leone

AdélKép
A bébi aszpirin ami recept nélkül kapható vastagítja a méhnyálkahártyát, ezt AndyKép-tól tanultam. Felet kell naponta bevenni a ciklus feléig. Én kaptam rá gyógyszert, Estrofem a neve, és ösztrogén tartalmú, ami vastagítja a nyálkahártyát. 1-t kell naponta bevenni.

KingaKép
www.infertility.hu-n van a hormontábla az Újdonságok alatt.

NikieKép
Mire visszajöttél már Mindenki a Schwarzenegger-hez jár orvoshoz. Biztos Õ is téved, és vét hibát, meg nem az a típus akit Te szeretsz, mert ki kell húzni belõle az info-t, de legalább hivatásszeretõ, és alapos. Mellesleg nem pénzéhes, mint a legtöbb. Honnan tudod, hogy kevés a progid, ha nem barnázol? A hõdbõl ?

LányokKép
Nem megyek tüdõszûrésre, mert nem kockáztatom a babát. Majd a 9 hónap leteltével elmegyekKépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

LeoneKép
Milyen hosszú szokott lenni a ciklusod ? Ez azért nagyon biztató, hogy nem barnázol.

Elmentem haza, mindenkinek puszi.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cateye Kép
A görbébõl tudom, hogy alacsony a progiszint, a dokim mondta.

Leone Kép Lehet babuka, persze! Hogyhogy 3 vetélésed volt?
Nikie
nikie

SzamoaKép
bocsi, de betettem a hasznos linkekhez, amit írtál az Aviva tornáról.
Nagyon érdekesnek tartom. Hol is lehet kapni a könyvet? Mennyiért? Biztos írtad már, de elsiklottam felette.

köszi
Bogár
bogár

cateye, kösszönömKép ennél azért több szót is ismerekKép de most megnézem.

Kinga
Névtelen

VirágKép
Teljesen "normális" könyvesboltban vettem, 2.200 forintért. Jó drága, ha úgy vesszük, hogy 30 oldal az, ami az ovulációs tornákat tartalmazza.

Sziasztok, majd holnap jövök.

Jó pihenést a délutánra,
Móni
bogu

SZAMOA:köszi az infot, rohanok megvenni a könyvet! Szerintem fel kéne rakni a "hasznos" topic-ba!!
KINGA:nem értem miért nem távolította el a dokid!!
ORSI:mail ment!
Virág
Virág

NIKIE,LEONE:tessék reménykedni!!!Kép
Virág
Virág

Virág, én sem vettem túl komolyan, meg minden egyes alkalommal, menzesz után kisebb lett, aztán megnõtt, illetve, ugye a nem-komolyanvevés abból állt, hogy várjunk még, hátha eltûnik.

és tessék, most tényleg eltûntKép
Névtelen

Nikie! Kép
Leírtam magánban a történetem, mert hosszú, meg itt már többször is szó volt róla, nem akarom a többieket untatni.

CatEye! Kép
28 napos a ciklusom fél éve az utolsó vetélésem óta, de elõtte hosszabb volt.

Leone

KépKép
leone

Most viszont elrohanok a csodatévõ füves banyámhozKép Jók legyetekKép

Kinga
Névtelen

Lányok,

Károly néven a kedves férjem írt. Senkit sem akart megbántani (Krissi). Áltudományosnak a holdat tartja Kép És biztosíthatok mindenkit, hogy lámynak is nagyon örülni fog Kép Kép

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Adél! Én nem érzem ha megreped, csak hogy nõ a tüszõ. Akkor feszít, szúr a petefészek.

Lányok! A gyerek aszpirint a lombiknál is szedni kellene, valóban a beültetésig felet, utána napi 1-et. Nekem a doki csak a beültetés után engedte, mert (és ez a lényeg!) akinek a gyomrával gond van, ne szedje! AZt mondta a beültetésig nincs olyan nagy jelentõsége, hogy ezért a gyomromat bántsa, szóval elvileg jót tesz, de nem olyan lényegesen. Viszont utána veled is szedette.
Ebbõl én arra köv., hogy a megtermékenyülés után lényegesebb a szedése.

Karmen

Karmen
karmen

Minyu:9
Újhold elõtt néhány nappal születtél, ami nemrég volt. Holnapután elsõ negyed, tehát kb. három hét múlva lesz Holdad.

AdélKép
Telihold elõtt egy kicsivel, tehát szerintem egy hét múlva leszel Holdas.

LujzaKép
Sajnálom...

LeoneKép
Szorítok nagyon!!!!!!!

Krissi
krissi

OrsiKép
Nem sértõdök meg könnyen.
Szeretjük, vagy nem, hiszünk benne, vagy sem, mi bizony, mint minden élõlény, a Holdtól, Naptól stb. függünk.

Üdv:
Krissi
krissi

Azért tényleg nem merek nagyon reménykedni, mert egy icipicit érzem a hasam, de még nem fáj. Bár tudom ez jót is jelenthet, de jobb a rosszabbra felkészülni és kellemesen csalódni.
Tudom ti mindig biztatjátok egymást, de engem tényleg nem szabad, 3 vetélés után már nagyon óvatos vagyok, féltem a lelkem. Kép

Leone

KépKép
leone

Krissi Kép
örülök, ha nem értetted félre Kép Kép

Leone Kép
mi azért drukkolunk neked Kép Kép

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Leone! Megértelek, ezért is nem mertem már semmit mondani Neked! Csak a legjobbakat kívánom, ennyit talán lehet!

Lányok! Mikor lesz Marcsinál a punkció? Senkivel se tartja a kapcsolatot?

Karmen
karmen

Sziasztok lányok!
Na, én erre a hónapra bedobtam a törülközõt, csak akkor megyek el a ciklusomon, ha lerakom a földreKép
Három napja OV tesztezem, közben szurkálok agyra-fõre, de egyre vékonyabb csikok leszenek rajta, nemhogy vastagodna. De a mai volt a csúcs: KERESZTBEN jelent meg egy csik a tesztenKép Ti láttatok már ilyet???
Szóval megbeszéltem magammal (szerencsére nem vitatkoztam), hogy ezt a hónapot átadjuk az édes semmittevésnek, most már nem méricskélek, tesztre-pisilgatok,számolgatok, csak egyszerûen szeretem a férjem.Kép
Hamrosan megyünk a klinikára, teljesen új orvosi stáb elé,nagyon bizom benne,hogy majd õk varázsolnak nekünk bébit.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

BarbiKép
Az LH tesztek egy része sajnos hibásKép Azért lehet keresztbe csík rajta. Jobban jársz, ha két naponta szexeltek, akkor nem maradhattok le rólaKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Köszi CatEye,sajna tudom, vannak defektes tesztek.Idáig a kétnaponta akciót alkamaztuk mi is, de most úgy gondoltuk,tudományosabb alapokra helyezkedünk, plusz a férjem szerint kicsit jobban tartalékolni kellene a biztos napok elõtt a matyit, igy most 3 naponta volt akció.
De úgy néz ki nagyon mellé lõttünk, mert ovi sehol sem.
Egyébként reggel óta a kersztcsik eltûnt a tesztrõl, most már csak két normális csik van, sajna az egyik igen halovány. Igy biztosan nincs pé. Egyáltalán,ti hogyan tudjátok, ha pé után csinál valaki OVI. tesztet, akkor a csik halványulása azt jelenti,hogy egyre távolabb kerülök a pé-tõl?? VAgyis jelent valamit, mennyire halvány a halvány csik? Bocsi, ha túl bonyolultat kérdeztem, inkább csak amolyan monológ ez itt...Egyelõre ennek a hónapnak lõttek, de sebaj.Majd jön még kutyára kamionKép!!!!!

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Moni mar irta, hogy lehet atlag konyvesboltban vasarolni Aviva-konyvet. En kb. ket eve bioboltban lattam. Szoval szerintem erdemes ott is megnezni, ha mar mashol nem talaljatok.

Szamoa
szamoa

Kedves Krissi! Kép
Meg tudnad nezni nekem is, hogy en melyik holdfazisban szulettem? Multkor mar leirtam az adataimat maganban. Ezer hala es koszonet!

Sz.
szamoa

BarbiKép
Sajnos erre nem tudok válaszolni, mert Nekem semilyen LH teszt nem mutat semmit. Én ezért nem is költök rá, mert párszor már megszívtam. A hõmérõ nekem jobban bevált!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Lujza! Sajnálom. :-) Én most azt mondom, hogy megcsinálnám a helyedben a 6. inszemet, mert a reményt soha nem szabad feladni. Igaz én még csak az elso elott állok, de ezt is elég nehéz elkezdeni csupa-csupa negativ példával. Kép

Andi
andi28

Sziasztok!

SzamoaKép
Én a te Holdadat is nézem, Teliholdkor születtél, tehát kb. a jövõ hét eleje.

CatEyeKép GittaKép GaluskaKép BarbiKép készüljetek, vasárnapig Holdatok lesz!

AdélKép
El is felejtettem írni, hogy nem szedek Clostit. Te kérdezted, ugye?

Krissi
krissi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: