Álom manó sajna visszaköltözött Valiékhoz.
Tegnap sikerült 9 előtt elaludnia, aztán fél 10-kor fent kukorékolt.
Azt vettük észre, h kell neki, napközben 3x aludjon, különben elalszik ugyan időben, de fel is kell kb. 1 óra múlva. Majd okoskodunk valamit apával, remélem be fog jönni a számításunk, és akkor nem lesz ez. Most az a legnagyobb probléma, h 9 körül már aludjon. Nem jöttünk rá, h mi történt vele, h ilyenkor is pörög. Egyszer alukált 6- fél 7 helyett 7-ig, akkor kezdte ezt a későn elalvását. Nah, ez nem most volt. Már az sem érdekli apát, h sétálgatni kell vele, úgy vagyunk ezzel, h előbb ezt oldjuk meg, h vissza térjünk a 9 órás fekvéshez.
Dancsi!
Gondoltunk erre mi is, meg próbáltuk is, h már hálózsákba szopizzon, de 1 – kicsit belepenészedik, mire végzünk, 2 – direkt olyan hálózsákot vettünk, ami végig zipzáros, nem csak derékig, így nem kell akrobatázni vele, h bele tudjuk varázsolni, miután elalukált.
Anita!
Uhh, sajnálom Botit. De nyugodj meg, ezek nem vészes bajocskák. Persze tudom, h nem hagy nyugodni, engem sem hagyna.
Annácska!
Cory!
Srácoknak is küldök még gyógymanókat! Mi volt a dokinál?
Nyúlanyó!
Hmmm. Megnevettetlek? Tudom, nem vagyok eccerű, anyukámtól örököltem.
Édesek a törpék
Livi!
Az szép. Eddig mennyiket evett Tündi?
Hmmm, Alex sokat eszik nagyon akkor. 2 üveg kaját eszik meg 1 nap, meg mellé 4-5x szopizik Meg plusz az a 2-3 altatás cicin. Jah, meg néhanapján egy kis sinlac befigyel, úgy natúrba. Hihi, csodálkozok, h mér kekszel 4-5x naponta
Barti!
Altatás fent.
No, akkor a horror kézleszúrás. Voltam dokinál, megmaradok. Leszedték a bazi nagy kötést a kezemről, kaptam mezei tapaszt, meg gumikesztyűt
Jah, Alex így nyitja a száját kaja közben…