A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Hello Beus!Milyen volt anyudnál?
Vendég

halloka

[quote="andi"]G írta:andiondoltam integetek Áginak a webkamerába

ez jóóóóóóóó!!!!! :lol: biztosan kiszúrt a tömegből! :wink: :P komolyra fordítva a szót, ilyenkor nincs sok ember?

hajnus,
hűű, jobbulást bencének!! "hö-hö-hö!" :lol: aranyos!! :lol:
az epehólyag-kivétel nem hangzik túl jól, de reméljük tudják a dolgukat a nagy fehér dokik... :P

kriszti,
nekem a 3. hajpántos kép tetszik, vagy a mikisapis :)

katus,
és melyik képét küldted máténak mágnesre?

dorka olyan fél 9-9 körül alszik el, szerencsére mióta kint van a foga, csak egyszer kel éjjel, véglegesen pedig 7, fél 8 körül van fent. biztos szívunk még mi is a fogakkal, de most nyugi van. kopp-kopp. védőnő szerint, ha nem egyszerre jön az alsó kettő, akkor 2-3 hetes különbséggel... ha igaz, akkor még van kb 2 nyugis hetünk... :? :lol:

KépKép
viol81

Gabo:nagyon jol éreztük magunkat.jo volt nagyon..januártol már minden hétvégén otleszünk ha apa dolgozik!

KépKép
KépKép
beus22

beus,
és készülsz már? hol lesz máté helye? kint a nappaliban volt vivi kiságya, jól emlékszem? és vivi készül? :)

KépKép
viol81

Viol:igen már készülök. A kiságyat tegnap fejeztem be.berendeztemmteljesen..kimostam ma a kisruhákat..még pár dolgot kell vennünk aztan jöhet a töki :lol:
igen vaolszinüleg kint lesz a nappaliban é én is vele :lol:
apa meg Vivi bent a szobiban!
hogy Vivi készül-e?remélem lélekben igen :lol:
tegnap voltunk a korházban uh-on és pont kint volt egy kisbaba azt mondja nézd anya kisbaba de aranyos!olyan édes volt!akkor azt mondtam nem lesz baj!szeretni fogja!jo volt látni ahogy nézte azt a kisbabát!
ja és megfogadtam Évát szülésznönek!rettentö aranyos kedves volt!!

KépKép
KépKép
beus22

na, akkor jóóó! látod nem volt probléma vele. mármint a megfogadással.
és biztosan vivi a kisöcsivel is nagyon rendi lsz, ha már az idegen babák is tetszenek neki. biztosan lesz egy kis féltékenység, az mindig van, de túllesz rajt. emlékszem ittt nálunk is hoyg elkezdett téged püfölni, amikor kézbevetted dorkát. dehát ennek már jó pár hónapja, vivi azóta sokat fejlődött, okosodott! :)

én meg visszatekertem picit az oldalakat, kis nosztalgia, amikor nem voltam itt veletek... :lol:

"Úgy hiányzik Viol ő köztünk a legnagyobb dumás és most furi,hogy nincs. (gabó)

Voltam a Violnál és a helyzet változatlan.Zárt méhszáj.Gábor is ott volt és nagyon szimpatikus fiúnak tartom. Éppen a büfébe indultak fagyiért. (eszti)

Sziasztok!
Violhíradó:ma délelőtt azt mondta neki a Berkes,hogy még semmi mozdás Dorka részéről.Délután köldökzsinórnézegetésen volt.A hét végére nem akar hazamenni mert nem is engednék valószínűleg mert egyre jobban közeledik a"függetlenség"napja.
Ha jól amlékszem hétfőn összeülnek(Viol,Berkes,Csécsei)és megbeszélik,hogy mi legyen.Dióhéjban ennyi.
(eszti)

Sziasztok!

Ezek szerint Dorka baba nem sieti el!
Vagy a gólya a bűnös?? (vero)

ezeken jót mosolyogtam!

KépKép
viol81

na megyek, főzök valamit

KépKép
viol81

Viol!Akkor még gyorsan használjátok ki azt a két hetet!! :lol: :lol: :lol: :lol: Jól húzza Dorka az alvást!! :D :D :D

Beus!Miért apa most nem melózik?Egyébként hol dolgozik?
Vendég

Viol!Ez nagyon jó volt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viol, nem beszéltem meg Ágival :(
Na de legközelebb látjuk egymást!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Ok? Ági :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Ma elvittem Mátét a dokihoz, mert nem múltak a pöttyök a hátáról.
Oltástól van, rubeóla pöttyök, a doki sem látott még ilyet, hogy ennyire rubeóla pöttyös lett volna valaki 100ból egy talán, na ez van.
Lehet este lefotózom, az megmutitom.
Gyerekek közé mehetünk, tiszta a tüdeje, kicsit piros a torka, de neki mindig, lehet ez a természetes állapot?

Kriszti!

Nagyon örülök, hogy anyukád jobban van, tisztára átérzem, amit érzel, az én anyukámat múlt héten műtötték, volt neki egy 3cm-es végbél polipja, jövő héten lesz meg a szövettan, én tiszta ideg vagyok.

Bátyámnak is láttak valamit a ct, múlt héten, ma beszél a proffal mi az, ezért is kezdek megbolondulni.

Nekem a 2 és 3 kép tetszik, de a télapó sapis is nagyon jó.
Mátét is abba a keretbe rakta be, mert állítólag nagyon közeli a kép és nem lehet másba, lehet, ma küldök másik képet, csak én sem tudom melyiket.

Ez a kép az Viol!

Kép

katus78

Katus!Akkor neked is fasza heteid vannak a család miatt!! :( :( :( :( :(
Nagyon ari ez a kép!!
Vendég

Jaj nem is mondtam megjöt a Miáúúú érintős hangoskönyv,de oridzsi a csomija és holnap hozza a mikulás majd megírom milyen és ma megyek még két csomiért a gitár+fűnyíró és a laptopért!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok.

Az alvás témához még annyit,hogy a Klaudia műsorában azt is mondták,hogy az a legnagyobb gond,hogy nem ott ébred a gyerek ahol elaludt és így nincs meg a biztonságérzete.

Katus,Anyukád már otthon van?Nagyon drukkolok,hogy semmi gond ne legyen.

Megyek,mert Isti itt szekál,hogy ide akar ülni.Kicsit dolgozgatok,aztán megyünk a mikuláshoz,ha nem esik...

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Gabó!

Majd fotózd ám le a dolgokat, nagyon kíváncsi vagyok, hogy néz ki egy ilyen hangoskönyv.

Hajnus!

Köszi, már otthon van, de nagyon gyenge.
Te anyukádnak is minden jót, melyik korházban fogják műteni, nem tudod?
Mikor indultok a Fő térre? Összefuthatnánk, hogy együtt integethessünk Áginak :lol: :lol: :lol:

katus78

Katus,3/4-4 körül indulunk.
Nem tudom hol műtik,de holnap jönnek :D ,majd megkérdezem.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Viol!

Azota nem probaltam a cumisüveg dolgot, de tegnap megvolt a karacsonyi buli. :) Minden rendben zajlott itthon, mikor elmentünk 10 percet sirt es utanna aludt amig haza nem jöttünk,aztan szopizas es alvas 3-ig, akkor picit megint evett es aludt fel 8-ig. Szerintem jön a 8. foga es azert ebred most ketszer. :(

Erika!

Mi ujsag veletek?

Kriszta!

Nagyon szuperek a kepek.

Katus!

Es persze Mate is nagyon huncut a kepen, nagyon edi.

Kép
Kép
reni76

NITTA!

Mi ujsag?
CSAK NEEEEEEEEEM?????

Tudtok Rola valamit?

ES TI HOL VAGYTOK CSAJOK??????????

Kép
Kép
reni76

Szia Reni!
Mikulásozhatnak talán a többiek :lol:
ma nem mentünk ki, mert Márton nagyon nyügi, haza akart jönni :roll:

Olyan ügyes volt az úszáson! Én sak annyit reméltem az egésztől, hogy bátran belemegy a vízbe :lol: :lol: :lol:
Lábtempóval és karral is úszott pár métert a nagyban :wink:

megyek Ágnes nyafog... a nagyok meg utánozzák!!!!!!!!!!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Katus, gondolok rád!
Ha én is elmesélném ezt az évünket csak sóhajtoznánk :?

Tegyek fel bárányhimlős képet? Az is jó volt...
Bár elvittem Csilláékhoz, hogy Szecsőtől elkapják, nem jött össze. Majd Míra elkapta Szecsőtől, tőle csak Márton és Janka harmadszorra Mártontól szedte össze. Mártonnak Míra cumija jött be, emlékszel Csilla? :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

[quote="amica"]
írta:
amica
megyek Ágnes nyafog... a nagyok meg utánozzák!!!!!!!!!!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez nagyon tetszik!!!!!Bár jo rossz lehet hallgatni!!! :lol:

Katus
anyudért is szoritunk,minden rendben legyen!!!
Várjuk a pöttyös képeket,kiváncsi vagyok rá!!

huuu,nem is tom melyitek irta:máshol ébred mint ahol elalszik,és ez okoz zavart nála!én is erre gondoltam,de a büdöskánya nem akar a helyére befeküdni!!(pedig ugy lett csináltatva az ágy!!! :cry: )Már fél éve ebben alszik,de most bekattant neki,hogy nem ott alszik el???Van benn valami!!
Vendég

Sziasztok!

Katus, Kriszta: jobbulást kívánok anyukátoknak.

Katus-neked se írt még vissza a csaj?
Én is arra címre írtam, amit megadott.

Lányok, mikor alusszák át az éjszakát a babák? A környezetemben, minden Kincső korú baba alszik éjjel, Kincső pedig rászokott az éjféli evésre is. Kevés a tejem? Vagy száraz a panellevegő? Már párásítón gondokodom...Ti használtatok olyat? Ráadásul a 23 vagy 24 órás szopi csak 5 perc és kész. Utána már 15-20 perc a szopi, mikor a következő ébredés van. Fáradt vagyok, mivel nappal szinte semmit se alszik, csak ha sétálok vele a babakocsiban...a lakás romokban...Bár, ahogy olvaslak titeket, a fogzás is lesz egy jó menet. Bocs, hogy ilyen negatív vagyok, megyek is.

Anikó

Kép[/url]
quito

Megint rohanok, csak egy sorra van idom.

Katus!
Anyukadert szoritok, biztos minden rendben lesz!!!

Kriszti!
Orulok, hogy te anyukad mar jobban van!

Amica!
Ilyen integetos dolgot csinaltunk par eve Anyuekkal, hogy a mobilrol ideszoltak, hogy ott allnak a szobornal, ha akarom nezzem meg oket, majd integetnek. Biztos nem neztek oket hulyenek, hogy a varoshaza fele integetnek ezerrel. :)

Na nekunk megvolt a Mikulas buli vasarnap. Elegge gyenge volt. :( Ebben a magyar kozossegi hazban en most voltam eloszor, meg eddig soha nem mentem semmifele programra. Azt gondoltam, hogy olyan, hogy ugyan ismeretlen emberek vannak ott, de baratsagosan lehet ismerkedni mas magyarokkal. Hat nem olyan! Akik mar ismerik egymast azok elvannak magukban, akik meg nem, azok nezhetnek ki a fejukbol, mert senki nem fogja megszolitani oket. Volt valami iszonyu hangerovel bekapcsolt "nepzene", de inkabb olyan nyenyere zene volt, erre lehetett tancolni, meg mielott a Mikulas megerkezett. (Nem tudom miert nem Mikulas dalokat enekeltettek? Na mindegy....) Aztan besompolygott a Mikulas, atadta a csomagokat, es kesz is volt. "Enyhen" csalodas volt a magyar haz... Na mindegy, eddig sem jartam, es ezutan sem fogok.
A Bence utolag azt mondta, hogy o tudja, hogy nem az igazi Mikulas volt, mert tepozaras volt a szakalla. :shock: Elegge gaz nem? :?

Tegnap a Jasonnek volt szulinapja, ugyhogy sutottem-foztem, de olyan iszonyu szar marhahust sikerult vennem, hogy 3 ora sutes utan meg mindig olyan volt mint a gumi. Komolyan, hallani lehetett ahogy nyikorgott a fogunk alatt!!! :D Ugyhogy ma osszevagtam es tovabb foztem porkoltnek, es ujabb 3 ora fozes utan meg mindig nem egeszen puha! Akkorat dobok vele mindjart!
Megyek is. Delutan meg mezest sutunk, mar tegnap megcsinaltam a tesztat, de folyton volt valami a sutoben.

Kép
Kép
agi

Sziasztok,
ma messziről megnéztük a Mikulást a Fő téren és összefutottunk Hajniékkal!! és Katusékkal!!
Igazi Mikulásajándék.

:lol: :P

Ha minden jól megy, holnap találkozunk Vilmával.

Később megpróbálok visszajönni.

KépKép
KépKép
esztermami

Ági!

Sajnálom, hogy ez a magyar ház dolog ennyire gáz, azt gondolná az ember, hogy ott kint a magyarok jobban összehúznak, én egyszer dolgoztam Münchenben, ott, ha találkoztál egy magyarral ismerősként dumáltak veled.
Pedig hát az szinte itt van hozzátok képest a szomszédban.

Hát az a hús sem lehet semmi, ki tudja milyen génkezelt, agyonpumpált vén marha.

Anyukádék megkapták a cd-ket?

Anikó!

Nekem tegnap este küldött mintákat már a mágnesekről, lehet rengeteg munkájuk, van, én is éjfél felé kaptam meg az emailt.
Amit írtál, az nagyon ismerősen cseng, átéltem, Máté iszonyú hasfájos volt, se éjjelünk, se nappalunk, csak a kézben, órákon át jártam a várost, mert csak úgy aludt, mínuszokban is. Szaladt az egész lakás, kaja nem volt................................minden elmúlik, most már szuperül eljátszik napközben, igaz néha kezelhetetlen, mint pl. ma mikor itt voltak Esztiék :wink:
Hát igen a fogak is nehéz dolog, de pl Erikáék észre sem veszik, hogy Alíznak jönnek a fogai, reméljük Nyúszifül is ilyen lesz.

Mindenkinek szép estét, kedvesek vagytok a jó szavakért, köszönöm.

Kriszti, anyukád????

Jó éjt!

Kép

katus78

Na megjöttek a cuccok még a rajzasztalt várom majd holnap lefotózom őket!!Levi már a dobozokkal játszik annak örül!!

Ági!Én is sajnálom,hogy ennyire nem jött össze ez a házasdi!
Ennyi bunkó embert pedig az ember tényleg azt hinné,hogy összetartás van a kint élők között!!

Katus!Hol a pöttyös kép?
Vendég

Hova lettek a hozzaszolasok?

Kép
Kép
agi

Anikó!
Arra nincs recept mikor alussza át az éjjelt. Ne hasonlítgasd a korabeli babákkal. Nekem Márton egy éves kora után aludta végig az éjszakát, Janka két évesen is szopizott még éjjel is. Ágnes rettenetesen sokszor kel, alig élek, mellette pedig ellátok egy egész családot.
Ne keseredj, elég a tej és mindent jól csinálsz. A gyerekeknél bizonyos dolgokra csak idővel van segítség és magyarázat. Ha sietteted a dolgot akkor még rosszabb. Kincső még pici baba. Ha szopi után visszaalszik akkor az mázli, van akinek éjjel viháncol a gyereke.
Visszaemlékszem olyan estékre amikor felüdülés volt, hogy mosogattam és csend volt :evil:
Évekig annyi volt a magammal való törődés, hogy legutolsónak persze a családból beültem pár percre a kádba. :roll:
Az első két szülés után hat hónap kellett, hogy kétfogásos ebédet bírjak főzni, most már ahogy hazajöttem a kórházból egy sereg éhes száj várt, nincs mese eteni kell őket
:wink:
Idővel egyre ügyesebben osztod majd be az idődet és mindenre futja :wink: :wink: :wink:

Holnaptól megint három napra magam maradok a kölykökkel :oops:

Ági, azért majd a legközelebbi főteres taliról értesítünk és Csilla, téged is :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Csilla
mizujs veletek???

Ábianyucija
veled????Jol vagy????Olvasol minket??

Aniko
csatlakozom az előttem szolokhoz!!
Ez most egy ilyen korszaka a Nyuszifülnek.Át kell vészelni.Majd megismeritek jobban egymást,és minden menni fog minta a karikacsapás! :wink: Most hadd szaladjon a ház.....most a Kincső az első.Ha jönne is valaki hozzád,és enm látja a tuti nagy rendet,ugyis elnézi Neked hisz nem az a legfontosabb!!!
(igazad van,lesz még fogzás....ügyeskedés közbeni baleset...meg a többi.Ettől szép az anyaság!!)

Katus
hol a pöttyös kép???

Vero
mizujs veletek???(nem igen irtál magatokrol!!!)

Zsani
merre jártál ma???Mikulásoztál???

Beus
taliztál is akkor m az Évával???
Rendes volt?Szülőszobát is mutatta,meg ilyenek???
Aranyos lehetett a Vivi,ahogy a babát figyizte.Mindjárt lesz neki is olyan.. :D
Vendég

viol
nekem is jo volt visszaolvasni az akkori levélváltást!!!Milyen szép dolgok is történtek veled akkor....és hogy aggodott itt mindenki!!! :wink: :!: :!: :lol:
Nem gondoltad meg magad babatéren??(vagy csak nosztalgia??)
Vendég

Sziasztok,

Anikó,
Vince egy időben átaludta az éjszakát, de mostanában legalább 1szer megébred, de inkább kétszer és ha más nem a cumit vissza kell adni, vagy be kell takargatni. A lakás meg azért megy, mert nappal már nem alszik annyit és menni kell, hogy nyugi legyen.
Számomra ez már rendben van. Valahogy meg lehet szokni.
Állítólag én 7 éves koromig átjártam a szüleimhez éjszakánként, azért azt remélem, hogy Vince nem fog.

Katus,
jó volt látni Titeket. Amúgy Vince vendégségben mindig sokkal jobb, mint itthon.
:wink: Máté nagyon energikus volt, nekem tetszett. :wink:

Hú, csak most olvastam mi van Anyuddal és Tesóddal. Remélem, már nem kell annyira aggódj! Jobbulást Nekik!

Nittáról tudtok valamit?

Ági,
az az igazság, hogy nekem a bécsi magyarok gyülekezete is kicsit riasztó volt, amikor kint dolgoztam.
Sajnálom, hogy nem volt jó az ünnepség.
A mézeskalács sütés biztosan jó lesz.
Szeretnék én is - mindig szoktam, de fogalmam sincs mikr fogom csinálni.

Gabó,

nagyon ügyes vagy evvel a netes vásárlással, nekem sosem volt még bátorságom hozzá.

Andi,
gartulálj a nevünkben is Mártonnak!! Talán fáradt is volt.
Nem merészség azért elkapatni a gyerekekkel a bárányhimlőt?
Azt hiszem már oltás is van ellene, vagy ez butaság?

KépKép
KépKép
esztermami

Beus,
hú, de jó, készen a kiságy!!
Már egy jó ideje készülünk Vincének új ágyat venni, de szerinem január lesz belőle.
Remélem, Pocaklakó jól fogja bírni é snem sieti el a dolgokat. Még január végén le is kell vizsgázzak a suliban. :oops:

Viol,
nagyon klassz lehetett, hogy ennyien szurkoltak Nektek!!
Én is szeretek kicsit nosztalgiázni, régi Vince fotókat nézni...

KépKép
KépKép
esztermami

pár kép:

Kép menjünk már!! Kép pocakosan Kép szarvasetetés Győrött

KépKép
KépKép
esztermami

Jó éjt Mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Rik,
tök aranyos vagy, hogy érdeklődsz utánam, köszi.

Katasztrofális az állapotom, a napjaim úgy telnek, hogy megpróbálom túlélni őket.
A suliban az első óráimon kigombolt nadrággal félig fekszem, és arra koncentrálok, hogy ne kelljen kirohannom hányni.

Homeos cuccokat szedtem, pont ezt a kettőt amit irtál a reggelire Sepiat, később pedig Ipecát, de akkor meg már gyomorégésem is lett. Egyik tanítványom anyukája természetgyógyász, Ő mondta, hogy hagyjam el a homeos szereket, hátha azok idézték elő a gyomorégést. Valaszinúleg igaza volt, mert amióta abbahagytam, legalább a gyomrom nem ég.

Szóval ezért jövök ritkán :(
Remélem hamarosan elmúlik, és akkor már másra is tudok figyelni, nem csak a bajaimra.

Ma voltunk a Polgármesteri Hivatalban Télapó ünnepségen, tök jó volt, Ábi hozta a formáját, Ő kapta az első csomagot :)

Kriszti, Katus
szorítok anyukátokért!

Most nem tudok többet írni, már csak annyit, hogy szépségesek a gyerköcők a képeken.

Zsanett
ábibaba

Eszter!
Nagyon edes Vince! :)

Katus!
Persze, hogy megkaptak, nem mondtam eddig? Tiszta hulye vagyok! Koszi megegyszer, masnap ott is volt naluk. Majd kuldok hutomagnest, meg Matenak valamit. Gondolom rajta van a cimetek a boritekon ugye?

Aniko!
Kincso meg nagyon pici, ne vard egy alig 3 honapos babatol, hogy reggelig aludjon. Es ahogy a tobbiek is irtak, nincs semmi baj a tejjel, csak ez ugy van az elejen, hogy amikor eppen hozzaszoksz valamifele "rendhez", akkor azonnal valtoztat valamit a baba, es borul az egesz. :) Piheno szeketek nincs? Az nekem nagyon bejott, mert abban uldogelve tudta figyelni mit csinalok, es nem kellett kezben fogni, oda tettem a szeket ahol eppen voltam, es igy azert valamennyire meg tudtam csinalni a hazimunkat is. Es ahogy Amica irja, idovel te is rutinosabb leszel, ugyhogy fel a fejjel! :)

Kép
Kép
agi

Anikó,
Ági ötlete jó, egyiket sem kellett hordozóban cipelnem, de Ágnes jön velem mindenhova ha épp olyan a kedve :lol:

Hozzánk este megjött a Mikulás, mert apa nem lesz itthon, így együtt láttuk az örömüket! Olyan aranyosak voltak. Csupa izgalom :wink:

Jó éjszakát, alvó gyerekeket!

Kép
Kép
Kép
amica

Na mi kozben elkeszultunk a mezes sutessel, meg a mazat meg kell csinalni. 100 db lett! :)

Mi ma este megyunk influenza oltasra, este 1/2 8-ra kaptunk idopontot! :roll: Szerencsere a Jason is jon, mert a Bence olyan hisztit szokott levagni, hogy egyedul nem birnek veluk.
Aztan lesz talan motivacio, hogy abbahagyja az orditast, mert haza kell jonni cipot pucolni, meg kitenni az ablakba, hogy holnap reggelre hozzon valamit a Mikulas. Es ugye hisztis, ordito gyerekeknek nem szokott hozni, ugyhogy remelem nem lesz nagy cirkusz. :)

Egyebkent a Miku hazat meg tegnap megcsinaltam, meg a csomagokat, lennt figyelnek a pinceben, igy ma este nem kell arra varni, hogy elaludjon a Bence.

Kép
Kép
agi

Kép

katus78

sziasztok

katus,
basszus, azok a rohadt pöttyök... :? szegény kicsi máté... és ezek viszketnek is?? anyudnak és bátyádnak is szorítunk!!! bátyádnál milyen ct volt?
jó képet választottál mágnesnek!! :)

gabó,
én is kíváncsi vagyok az ajikra, fotózd ám le!! :)

reni,
na, akkor lara végül is ügyes volt! :wink: és hogy sikerült a karácsonyi buli? jó volt? izgultál, mi van otthon, mi? :D

andi,
gratula mártonnak!! :) a kis úszóbajnok! :) biztosan majd suliban is lesz ilyen, nekünk legalábbis anno volt. :P

anikó,
kitartás! minden baba más! dorka a kezdetektől átaludta az éjszakákat, enni sem kelt fel. igaz este nagyon későn feküdtünk le, volt, hogy 10-11-kor, addig sírt szegényem a hasával. viszont reggelig aludt. vége volt a hasfájós időszaknak, és 2-3 hónapig rendes időbeni esti elalvás mellett még mindig nem kelt fel éjjel, csak amikor jött a foga, úgy 5-6 hónaposan kezdődött. zatán csak most jött ki... :? szóval mostanában ő is minimum egyszer kel, vagy eszik, vagy csak felsír, és vissza kell simogatni - most már az is megy, korábban nem volt elég - vagy ringatni. vagy mint eszteréknél, betakarni, mert össze-vissza hömbölög az ágyban...
kincsőnél is be fog majd állni egy ritmus biztosan! csak meg kell várni...

nálunk 3 napja megy az - szerencsére, bár nem akarom elkiabálni - hogy az esti elalvásnál nem sír. eddig mindig sírt. most cici után betesszük az ágyba, és olyan negyed órát, húsz percet hömbölög, néha nyüsszög, de nem sír, aztán elalszik. igaz most is össze-vissza, hegyén hátán, szóval ha elmélyült az alvásban, meg kell igazítani, de legalább nem sír. ez van három napja. remélem sok ilyen lesz még... :roll:

ági,
sajnálom, hogy nem sikerült sem a miki-buli, sem a hús... :( de, egyikről sem te tehetsz!! :D
bence hogy viselte az oltást??

eszter,
ma lesz a találka vilmával? majd mesélj ám! :P

rik,
igen, csak nosztalgia volt, illetve amikor hazajöttem, csak azt a rész olvastam vissza, ami dorka születése után volt a hazajövetelig, az is egyheti termés volt. és a napokban jutott eszembe, hogy azt nem is olvastam még vissza, amit akkor pletyóztak, maikor bent üdültem... :P jó volt olvasni, mosolyogtam sokat. de baba-ügyben nem gondoltam meg magam, ez van. dorka marad nekünk. :P

zsanett,
basszus, de sz@r lehet... :( sajnálom. de lesz még egy csodaszép babód!! :P és vége lesz nemsokára annak a hányásnak is!! hányadik hétben vagy? 8-10? vagy több? nincs kedved szalagokat csinálni, ha ráérsz? hogy képben legyünk! :wink:

és képzeljétek! dorka tegnap óta kezdte el a kis seggéval, hogy rúgózik előre-hátra! :D olyan kis helyes, annyit lehet rajt röhögni! csak úgy tolja előre és hátra, meg nyújtogatja hozzá a nyakát is! :) és ilyenkor könyököl. olyan jó!!! :lol:

KépKép
viol81

Kép

Kép

Kép

KépKép
viol81

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

hallo-hallo, hol vagytok?? mindenkit elrabolt a mikulás?? :lol: belegyömöszölt titeket a puttonyába?? :lol:

KépKép
viol81

sziasztok cajok!
köszi az izgulást,erdeklődéseket irántunk mindenkinek-lassan megvagyunk.változatosság kedvéért zóra orra folyik,meg ömlik a nyála,nem tudom beteg lesz-e újra,vagy a fogai.elkezdtem én is szedni a béres cseppet,adom a lányoknak is(most még zóra is kap sajátot,meg ciciből is :P )és én még a drága broncho vaxomot is beszedem-legalább én ne legyek állandóan beteg.

anikó
nálunk is állandó gond az éjjeli alvás-ébredés.zóra már lassan 16 hónapos és pl tegnap éjjel 1/2 3-tól 3/4 5-ig lógott rajtam.cicin aludt,mikor betettem feküdt egy darabig,megvárta míg visszabújok a helyemre,kb 5-10 perc után meg bőgött.aztán meg már rögtön a bőgés volt,mikor letettem.mondjuk ritkák az ilyen hisztis éjszakák,de még ő is mindig éjjelente minimum 3 alkalommal ébred és akkor csak a cici jó neki.de míra is ilyen volt és mikor leszokott a ciciről,akkor kezdte átaludni az éjszakákat.és ti még nagyon az elején vagytok,majd belejössz.meg próblj te is lepihenni,mikor ő alszik.a házimunka megvár! :wink:

andi
ez a webkamerás-integetés-ötlet nagyon tetszik.tegnap este ideültem,akkor olvastam ágit,aztán mikor végeztem az olvasással gyorsan megnéztem a webkamerák képeit,de senkit nem láttam a nagy sötétségben :roll: :lol: :shock:

nálunk majd csak ma du jön a miku,reggelre nem kapták meg,mert akkor soha nem indultunk volna el.

ági
nem semmi,mennyi energiád van,hogy ennyi mézest sütöttél!!!gratula.és könnyű,egyszerű,hamar megy?lehet,hogy hétvégén rábeszélem magam(majd a nagyok segítenek :P :lol: :shock: )

ábizsani
nagyon jót derültem az írásodom(legalábbis a reggeli első pár órádon-mert azért a többi nem olyan vicces),el is képzeltelek gyorsan ahogy hanyagul,félig lelógsz a székről,a kölkök meg csinálnak amit csinálnak.de már csak pár hónap a suli :wink:

eszter
és milyen ágyat vennétek vincének?mert jövőre mi is száműzzük a kiságyat(muszáj,mert sógornőm(péter huga) várja a második babájukat,az akkori kölcsönágyat már visszaadták,a barátság meg azóta felbomlott azokkal,így majd mi odaadjuk,zóra már úgyis nagy kétéves lesz),adj jó tippeket.bár még messze van,de már elkezdtem agyalni rajta :idea:
vilma?találkoztatok?ugye,milyen kedves?!!!!én meg a helyedben tiboldit nem sajnálnám(mármint hogy nem nála fogsz szülni),nekem ő volt az egyedüli,aki a teljes bunkóság határát át is lépte.én nagyon nem szerettem őt(bár mindenkinek más az ízlése)

anyukáknak jobbulást!remélem mindenkié jól van már!
zóra megtámadott,most megyek.mindenkinek jó napot,jó mikulásozást

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Lara epp nem akar aludni, mar vagy fel oraja obegat az agyaba.
Az ejjelünk jo szar volt. Fel 2-ig szepen aludt aztan 3-ig ide-oda cipeltük a haloszobank es a gyerekszoba között. A kisagyaban visitott nalunk pedig pörgölödött jobbra balra ugyhogy nem nagyon tudtunk aludni töle. Aztan vegül 3-kor atvittük az agyaba es aludt reggel 8-ig. Most lattam, hogy bujik a 8. foga! :shock:

Aniko!

Szerintem semmi ok az aggodalomra, hogy ennyi idösen nem alussza at az ejszakat.
Lara ugyan 3 honaposan aludt 11-12 orakat egy huzamba, de augusztus ota(miota kibujt az elsö foga) minimum 1-szer kelek hozza szopiztatni. Nekem azt mondtak, hogy szopizos babaknal az nem volt normails, hogy ennyit aludt. Inkabb a tapszeres babak alusszak hamarabb at az ejszakakat.

Agi!

Sajnalom, hogy nem igazan sikerült a mikulas ünnepseg. Itt a környeken nincs magyar közösseg. A legközelebbi ha jol tudom Freiburgba lenne, de en meg nem voltam ott soha.

Viol!

A kari ünnep nem igazan volt jo, de izgulni nem izgultam, mert mondtam anyosnak ha elkezd sirni es nem tudja megnyugtatni hivjon fel minket. Bar ketlem, hogy telefonalt volna, de minden rendben volt az a lenyeg. :)

Kép
Kép
reni76

Megpróbáltam vonalzót csinálni.

Kép

Kép
ábibaba

csak az egyik sikerült :(

Kép

Kép
ábibaba

vagyis most már mindkettő :D

Kép

Kép
ábibaba

Kép

BOLDOG MIKULÁST!!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

zsanett,
no, megy ez!! :lol: szupik lettek, nagyon jó! :) látom, akkor még az elején vagy, 7. hét, nem 8-10, ahogy gondoltam... :oops: :lol: de nem baj, mindjárt 8. lesz az! :wink:

erika,
na szééép, neked meg mi jut eszedbe a télapóróóól!! :shock: :lol: (király!!!! :lol:)

reni,
akkor anyósod olyan, mint anyum... :P ő sem hívna, az tuti! :roll: :P és jön a 8. fog? szegényke, akkor biztosan az volt a baja. de akkor ezek szerint siet lara azokkal a fogakkal! vagy ilyenkor szokott már ennyi lenni?

erika, tudom, hogy megkérdeztem itt is, mikor voltatok, hogy hány foga van alíznak, de elfelejtettem... :oops: :oops: 3 vagy 4? vagy több? ilyesmi rémlik...

kriszti,
hogy van anyukád?

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: