sziasztok
katus,
basszus, azok a rohadt pöttyök...

szegény kicsi máté... és ezek viszketnek is?? anyudnak és bátyádnak is szorítunk!!! bátyádnál milyen ct volt?
jó képet választottál mágnesnek!!
gabó,
én is kíváncsi vagyok az ajikra, fotózd ám le!!
reni,
na, akkor lara végül is ügyes volt!

és hogy sikerült a karácsonyi buli? jó volt? izgultál, mi van otthon, mi?
andi,
gratula mártonnak!!

a kis úszóbajnok!

biztosan majd suliban is lesz ilyen, nekünk legalábbis anno volt.
anikó,
kitartás! minden baba más! dorka a kezdetektől átaludta az éjszakákat, enni sem kelt fel. igaz este nagyon későn feküdtünk le, volt, hogy 10-11-kor, addig sírt szegényem a hasával. viszont reggelig aludt. vége volt a hasfájós időszaknak, és 2-3 hónapig rendes időbeni esti elalvás mellett még mindig nem kelt fel éjjel, csak amikor jött a foga, úgy 5-6 hónaposan kezdődött. zatán csak most jött ki...

szóval mostanában ő is minimum egyszer kel, vagy eszik, vagy csak felsír, és vissza kell simogatni - most már az is megy, korábban nem volt elég - vagy ringatni. vagy mint eszteréknél, betakarni, mert össze-vissza hömbölög az ágyban...
kincsőnél is be fog majd állni egy ritmus biztosan! csak meg kell várni...
nálunk 3 napja megy az - szerencsére, bár nem akarom elkiabálni - hogy az esti elalvásnál nem sír. eddig mindig sírt. most cici után betesszük az ágyba, és olyan negyed órát, húsz percet hömbölög, néha nyüsszög, de nem sír, aztán elalszik. igaz most is össze-vissza, hegyén hátán, szóval ha elmélyült az alvásban, meg kell igazítani, de legalább nem sír. ez van három napja. remélem sok ilyen lesz még...
ági,
sajnálom, hogy nem sikerült sem a miki-buli, sem a hús...

de, egyikről sem te tehetsz!!
bence hogy viselte az oltást??
eszter,
ma lesz a találka vilmával? majd mesélj ám!
rik,
igen, csak nosztalgia volt, illetve amikor hazajöttem, csak azt a rész olvastam vissza, ami dorka születése után volt a hazajövetelig, az is egyheti termés volt. és a napokban jutott eszembe, hogy azt nem is olvastam még vissza, amit akkor pletyóztak, maikor bent üdültem...

jó volt olvasni, mosolyogtam sokat. de baba-ügyben nem gondoltam meg magam, ez van. dorka marad nekünk.
zsanett,
basszus, de sz@r lehet...

sajnálom. de lesz még egy csodaszép babód!!

és vége lesz nemsokára annak a hányásnak is!! hányadik hétben vagy? 8-10? vagy több? nincs kedved szalagokat csinálni, ha ráérsz? hogy képben legyünk!
és képzeljétek! dorka tegnap óta kezdte el a kis seggéval, hogy rúgózik előre-hátra!

olyan kis helyes, annyit lehet rajt röhögni! csak úgy tolja előre és hátra, meg nyújtogatja hozzá a nyakát is!

és ilyenkor könyököl. olyan jó!!!