A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs, nem gondolod, hogy a rabszolgát nevén nevezi? :wink:
Réka, ha megszerzi a bögrémet, amiből csak vizet iszom, helyből belekóstol. :wink:

Zuziék lehet, hogy ma haza mennek? Végülis oltást megkapta Panna, lehet, hogy beindult a futószalag? :roll:
zanza

Indi,
még ma este (délután) irok Zuzinak, és aztán ö majd megirja a választ, ahogy kiderül. Igérem, rögtön küldök Neked a válaszrol sömöst.

Macs,
jo, akkor addig is keep in touch :wink: most megyek is mandarint venni :mrgreen:
fibi

Fibi, nálunk cumifüggőség van, de csak akkor ha én is itthon vagyok! Apja 3! napra elvitte a telekre Rékát nyaralni és véletlenül itthon maradt a cumi és az alatt az idő alatt egyszer sem kereste a cumit. :wink: Amikor hazajött, akkor uott folytatta, mint előtte. :roll:
zanza

Fibi, ha meg addig megsem szokna le, vigasztaljon az a teny, h a szoptatas jol johet a vajudas soran, hisz a mellbimbo ingerlese segiti a tagulast (na jo persze ez mashogy is kivitelezheto, nem csak szopival :lol:)
ja es apjatol biztos nem kerne a lehetetlent. elaludna mashogy :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zanza :) Ja, így már értem Füli rajongását a kv-ért :lol: Még jó, hogy én csak később ismertem meg a Mayát :lol: És jó volt talizni ma Veletek, már olyan rég láttalak! :D

Zsan :) Még ma hazamennek?! Mi van, szülési dömping és kell a hely a kórházban?? És mi van Igivel?

Fibi :) Hát ez a bekenéses módszer nekem is drasztikus egy kicsit :roll: Remélem mire jön a kistesó, Bálintod már kevésbé lesz függő! :wink:
denizsa

meg cumihoz: svedorszagban elo baratosnem meselte, h ott az a szokas, h van egy bizonyos hely a skanzenben, ahol kiscicak laknak, es ide viszik el a szulok a leszoktatando gyereket, es raveszik, h a cumit adja oda a kiscicaknak. a fakon cumik ezrei lognak :P
jo, mondjuk cicivel nehezen kivitelezheto egy ilyesmi akcio :lol:, de valamilyen mas mese segithet esetleg. ha eljon az ideje!

Coolio
recca

Recca :) most jól beindítottad a fantáziámat falon lógó cicik ezreiről :lol:

indianyo

Indi a kicsit perverz :mrgreen:

Coolio
recca

Macs,
akkor priviznél/emileznél nekem egy cimet, ahová eljuttathatom???

cici kenegetés:
én is brutálisnak tartom, igencsak...úgyanúgy, mint az ujj bekenegetését... :evil:

és lehet, h 2 éves gyereknek még szüksége van a cicire, de itt is mindig azt mondják, csak az a jó neki, ami az anyukának is jó. Ha anyukának nem jó, akkor nem szabad folytatni a cicizést csak azért , mert szegény gyereknek szüksége van rá...
Mi MÁSFÉL hónapja próbáljuk Igit leszoktatni az éjjeli ciciről, kevés eredménnyel. Cicit ugyan nem kap, viszont képes akár 1 órán keresztül is sirni, üvölteni. És nappal már nem éri be napi 10 cicivel, ami mondjuk 5 percig tart...képes fél órákat lógni rajta...hát elég brutál, de reménykedem benne, h azért csak rájön, h nincs cici.
Ja, és nalunk apa kel fel hozzá, de már ha meghallja, üvölt, h ANYA ANYA, na ilyenkor tök jó nem odamenni hozzá, de nem tehetem, mert Levi akkor nem vállalná tovább az éjjeli műszakot...

szóval, nálunk még nagyon függő a gyerek, és az a legrosszabb, ő bizony NEM akar lejönni a szerről... :roll:

Igi tök édi volt a játszótéren, tele volt varjúval, ő meg kergette őket, és kiabálta, h CSIPP CSIPP...
és mindig nagyon elszomorodott, amikor a sok szép varjú elrepült... :cry:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Den,
lehet, h csak bement Zuz dokija, és látta, h szegény nagyon haza akar menni, és szólt a csecsemősöknek, és vhogy mégiscsak el lehetett intézni plusz szurkák nélkül is... :lol:
én nem tom, de a szobatársam, aki szintén szombaton szült, kedden úgy mehetett haza, h SEMMILYEN plusz szurkát nem kapott a picije, és vissza sem kellett mennie...
szóval, sztem azért meg lehet ezt oldani vhogy... :roll:
és persze lehet,h ma 30 anyuka lebabázott hirtelenjében... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi :mrgreen: :mrgreen:

Zsanc, azért ez nagyon durva! :shock:

Bejött volna vmi front? :wink:
zanza

Zanza,
hmm, érdekes, hogy a cumi is hasonloan müxik :? még ebben is bizhatom, hogy a 4 nap alatt kicsit "elfelejti" a cicit :roll: bár utána ha meglátja kistesot szopizni, biztos h megint kérni fogja. De állitolag igy kisebb lehet a testvér féltékenység...

Rec,
a szülöszobára azért mégsem vinném be Bálintot szopizni :mrgreen:

Zsan,
jaaaj :( na, ez az, amit képtelen lennék végigcsinálni (1orás sirás-üvöltést hallgatni éjszaka)...
fibi

ITTHON VAGYUNK!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, próbálok majd jönni és visszaolvasni!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! dejó, h otthon!!!! :lol:

Fibi,
nálunk és Bogárkánál is előjött,h a nagytesó megkivánta a cicit, amikor látta a picit...megkóstolta, és egy csöndes és illedelmes pfúj után többet sosem kérte... :wink:
nem izlett neki...néha ugyan szerette volna csak úgy taperolgatni, de mondtam neki,h nekem az nem jó, igy leszokott róla. Elég puha volt/van a hasam is neki, azt fogdosta, ha biztonságra vágyott...
Ja, és cicimán B-t is sikerült 1 hét alatt lehozni az éjjeli szopiról...de Igit???? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz :) Jaj de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

indianyo

Zuzi,
sziaaaaa :) :)
akkor holnap nem látogatunk már meg :wink:
fibi

[quote="zsancikant"]c írta:zsancikantsak az a jó neki, ami az anyukának is jó.

vagy nem... egy keteves mar amugy sem nem csecsemo... de anyuka persze donthet a leszoktatas mellett, csak jobban jar-e pl. egy uvolto gyerekkel. mindenki eldontheti...
en mondjuk ugy erzem, nekem akkor jo, ha a gyerekemnek jo. meg ha ez nem is mindig konnyu. de ez az EN velemenyem :)

Fibi, ja ha te vegig ott akarsz vajudni... :?

Zuzi, dejo :D :D :D

Coolio
recca

Rec,
dehogyis! másodszor már talán okosabb leszek :) Bár Bálinttal is csak azért mentünk be a H-ba (rendszertelen fájásokkal), mert letelt a 10 nap tulhordásos határidö.

És nekem is akkor jo, ha a gyerekemnek jo, de megértem Zsancit is, mert pl B is néha ugy rágcsálja, meg harapdálja a cicim, hogy soxor besebesedik, és ez már nem esik annyira jol...
fibi

Képzeljétek, Bálint ma látott igazi Mikulást :D nagy élmény lehetett neki, mert meredten bámulta, eddig csak könyvben látott ilyet :lol: a gödöllöi bolt elött osztogatta a szaloncukrot. persze mondtam B-nak, hogy este odaadjuk apának a csokit :)
fibi

Zuz :) Hű, sziaaaaaaaaa!!!! :D :D :D De jó, hogy már otthon!

Zsan :) Bálint is ugyanezt csinálta, amikor visszavettünk egy kicsit a szopiszámból: behozta időben... 20-25 perc/alkalom... De olyan 10perc után elkezdem mondogatni neki, hogy jó volt a szopi, de kérem már vissza a cicit és nagyon sokszor hajlandó szépen lecuppanni. Persze nem biztos, hogy ez Iginél is bejön, úgy látszik ő nagyon is ragaszkodik a jogaihoz... :lol:

Indi :) Hogy Neked mik jutnak eszedbe! :lol: :lol:

Fibi :) És Bálintod azóta is emlegeti a Mikulást? Testvérszopiról mesélte az egyik kismama múltkor a játszóházban, hogy amikor a kicsit szopitatja, jön a nagy is és rácuppan a másikra. Nos nem semmi helyzet, de állítólag tényleg jó a t.féltékenységre :wink:
denizsa

Deni,
persze, mondja, hogy "Mikulást láttál, kaptál csokit" :)
fibi

[quote="recca"]e írta:reccan mondjuk ugy erzem, nekem akkor jo, ha a gyerekemnek jo.

na jo, ezzel azert a tobbseg - remelhetoleg - igy van :lol:
vegulis csak annyit akartam ezzel mondani, h az allitas "forditottjaban" (h a gyereknek az jo, ami az anyanak) enyhen szolva ketelkedem... az meg vegkepp nem valoszinu, h az jo, ha mindenkinek rossz... :mrgreen:

de tokre nem szeretnek senkit megbantani!!!!!! ugyhogy megyek is :wink:

Coolio
recca

Sziasztok!

Délután volt egy kis időm olvasgatni, de már el is felejtettem, hogy mit olvastam, meg mit akartam írni!:(

Zuz!

De jó, hogy ilyen hamar hazajöhettetek! Írj majd, ha lesz egy kis időd!:)

Indi!

Akkor szerinted nem éri meg a DM-es naptár? :( Azt az asztali dísznaptárt kérted, ugye? A fémdoboz a tartója is, amire állítható?És egyébként hány nap alatt csinálták meg?
Meg még egy kérdés hozzád!

A cipőbolt, amit ajánlottál, ugye a Magyar u. elején van? Most nem ugrik be, hogy a 7-estől hogy jutok oda. Remélem aluljárón nem kell átmennem, mert az nem megy a babakocsival.:( Holnap reggel nekiindulok Timivel, azt remélem megtalálom. :)
Köszi a segítséget!

ILdi
ildi76

Recca,
a legtöbb nagyon-nagyon szopipárti ember is azt mondja, hogy akkor jo (vagy érdemes?) még szoptatni, ha a gyereknek ÉS az anyának is jo az. Én, ha nem lennék terhes, komolyan az sem érdekelne, hogy néha beleharap (nem direkt), meg sebesre rágja. kicsit mazochista vagyok? :mrgreen:
fibi

Ildi :) hát attól függ, honnan mész a 7-essel ugye :) de Astoriánál a Burger King és az egyetem előtt van zebra, ha Budáról mész, akkor így nem kell zebrázni. És igen, Magyar utca lesz a cipőbolt utcája.

A DM.es asztali naptár csak egy fémdoboz és fényképek(kicsik!), a többi - minimum kétszer annyiba kerülő - naptár spirálozott, csak ez nem. És névnapok sincsenek hozzá. A szüleimnek ez így jó lesz, ők úgyis a képket nézegetnék inkább, nem a naptárat, de tesóméknak és nagymamámnak kell gyártanom egy naptártartót, amire ezeket a képeket rászerkesztem, mert így nem lesz jó.

indianyo

Ja! Részben eszembe jutott!:)

BARBInak nagyon boldog névnapot kívánok!:)

ÁBELt Istenke éltesse!:)

Votiv!

Félig el tudtam olvasni a cikked. Valamiért csak a fele jött le nekem. De pont ezek jutottak eszembe nekem is a Stahl gyerekkonyháról, amiket írtál. :)
ildi76

Ja, és egy héten belül volt

indianyo

Indi!

Köszi szépen a gyors választ!:) Asszem 1-et csináltatok a naptárból és akkor látom milyen! Úgy el tudom majd dönteni, hogy jó lesz-e a többi példány a családnak!

Jó éjt mindenkinek!
Elteszem magam holnapra. Timi szokás szerint ma sem aludt és egész délután mindenfélével fejbevágott, meg püffölt, meg verekedett. Nem tudom mi volt vele. :shock:
ildi76

Zuz, szia! Rég láttunk! :wink:

Fibi, ez azért durva, hogy sebesre kiharapja!
zanza

Ildi :) mármint nem kell aluljárózni :lol:

indianyo

Zanza,
tudom, néha kiakadok, aztán pár nap alatt lenyugszom. És nem direkt csinálja, miután elalszik (még cici a szájában), akkor összeszoritja a fogait öntudatlanul, már álmában. de mostanában igyexem minél elöbb kiszedni a szájábol, elkerülendö a balesetet.
fibi

Fibi, lehet, h ezzel az ES-sel a gyerekek egy resze nincs tisztaban? :twisted: bar nyilvan ez (lenne) az idealis :wink:
a sebesre harapas nagyon :(

(csak visszaevett ide a fene :mrgreen:)

Coolio
recca

Fibi, es a pocak miatt miert gondolod mashogy?

Coolio
recca

Fibi :) Nálunk is ez volt a helyzet, amikor szopival aludt el. És asszem már írtam Neked, hogy ha sikerül szétválasztani a szopit és az altatást, az még nem jelent leszoktatást/leválasztást, és ébren nem harap ekkorát!

Ildi :) Ha csináltatsz ilyen DM-es naptárat, akkor van lehetőség a képek pozicionálására a megrendelés során, mert tényleg nem túl nagy képek, de ha közeli képeket választasz és jól rápozicionálsz (kicsit ránagyítasz a lényegre), akkor kicsiben is mutatós képek lesznek. Nekünk 10 munkanapot adtak meg határidőnek, de ezekszerint előbb is megvan.
denizsa

Zuz,
üdv újra itthon!!!! Ez gyorsan ment :lol:

Szopi leszoktatáshoz abszolút nem tudok hozzászólni, én eleve úgy indultam, hogy majd meglátjuk, meddig megy, de Dóci magát választotta el, így nekem "könnyű" volt. Én még szívesen szoptattam volna, annyira élveztem, meg tökjó lett volna az influenzás időszakot még cicin kihúzni, de ő már nem kért belőlem :wink:

Rec,
hja, én az önző anyák táborát erősítem, szerintem az én gyerekemnek elsősorban egy kiegyensúlyozott veraanya kell, nem egy önfeláldozó idegroncsvera... de ez annyira személyiségfüggő, hogy szerintem itt speciel mindenkinek igaza van :lol:
Hogy van a macs? Pisilget még? :lol:

Móni,
szia, én a te párosodnál szültem mindkettő gyermekem (lehet, hogy ezt már mondtam, de mostanában lyukas az agyam, és inkább kétszer írok mindent...), üdv, és jó pocakosodást! Mi Dócinak csak dvd-n mutattuk meg a kistesót (ő 22 hós volt, amikor Marci született), nst-n volt velünk néhányszor, Vera imádta, és jól eljátszott vele, amíg rajtam tappancsok voltak :mrgreen: Egyszer meg meg akart menteni a dokimtól, "neeeeeeeeeem"-et kiabálva rohant utánam a vizsgálóba, de aztán összebarátkoztak :lol:

vera
kisün

jaj Zuz,
a nagy köszöntgetésben nem is írom, hogy Panna lélegzetelállítóan gyönyörű!!! És párodnak köszi, hogy bejelentkezett!!! :D
kisün

Köszönjük a fogacskás gratulációkat is. :lol:
Köszönöm a névnapi köszöntéseket! Igazán kedvesek vagytok! :lol: :lol: :lol:
Indi! ilyen fiatalnak nézek ki? :mrgreen:
Fibi! :lol:

Bazsi és Panniapu jó fej! Hát most már még jobban várom a részleteket! Köldökzsinór elvágás? Hú, de izgi! Se gátmetszés, se varrás! Csodás! :lol:
PANNA GYÖNGYÖRŰ!!! :lol: :lol: :lol:
Már otthon??!! Fantasztikus!!! :lol:

Lindi! Csini és beszarás :lol:

Indi! krumplis hsz-t köszi :P

Votív! Isti jobban?

Neet! Avatar tündéri!!!

Fibi! Új csík :lol:

Tinu! Alvás :D

Ancsi! Gif. :P Te milyen ügyi vagy!

Macs! Ez úgy hangzik mint egy aerobicóra :lol:

Zsan! Igi és varjúk olyan édes és szomorú

Rylie! a múltkori láz csak egy kóbor rosszaság volt?

Kiscica ma kihúzta a komód legalsó fiókját, majd új találmányán nekilendülve huzogatta ki-be perceken keresztül. Hihetetlen!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Rec,
azért, mert egyrészt amikor beleharap, megfeszül a hasam is (görcsbe rándul), és az nagyon nem jo, másrészt félek attol, hogy mi lesz vele/velük az alatt a 4 nap alatt. Nem akarom, hogy hirtelen tünjön el a cici (meg én :) ) az életéböl.

Deni,
igen, ez logikus, de B már csak alváshoz kéri a cicit, napközben már nem igényli. Nála mindig is az elalvás/alvás volt a gond. Szerintem Ti pont jokor léptétek meg a dolgot.
fibi

Angi kiscica és a komod :lol:

Vera és az önzö anyák tábora :lol:

na, léptem, csoközön :) holnap ne nagyon keressetek :)
fibi

Sziasztok Lányok.

Először is elnézést kérek hogy mostanában nem írogatok :oops: Az igazság az hogy munkát válalok itthol ("ruhaklnika") és kevés a szabad időm. Ha meg van valamennyi azt az Orsival töltöm el.

Azért írok most, mert szeretnék megosztani Veletek egy számomra fontos dolgot. :!: Orsikának kistesója lesz :!: Ma voltunk dokinál és méretei alpján kb. 11 hetesek vagyunk :)
Van valaki, aki velem fog szűlni?!

ZUZMÓ GRATULÁLOK A KISCSAJODHOZ :) GYÖNYÖRŰ BABA :)

Mása
szmagdi

Mása! gratula!!!
(Indi én még veled vagyok :wink: )

néha amikor olvasom a nehéz cicileszoktatásokat megrémülök, hogy vajon most kellene-é lépnem?
sírást én sem viselem. az a cicibekenéses dolog nekem sem rulez
gödibarbi

ja mielőtt vki félreértené: nem akarom abbahagyni a cicizést, hanem vhogy különválasztani az alvástól... s átaludni sem lenne rossz az éjszakát.
gödibarbi

Mása, gratula!!!!!! :D :D :D :D csodás hír!
akkor most Faludi dokinál mindenki újrázik? :D

Fibi, anyukám munkahelyére jön a Mikulás (az egyik idősebb kolléga úr :wink:) szerdán, oda vagyunk hivatalosak.

szopi: nálunk is mint Veráéknál, Isti elválasztotta magát, szóval sose volt kérdés az elválasztás. viszont annál szomorúbb voltam én, hogy "csak" 10 hónapig tudtam őt szoptatni, pedig tejem még bőven lett volna. mindenki arra vágyik, ami neki nem megy :D

cumi/cicifa rulez :lol:

Barbi, köszönöm a kérdést, Isti már jobban van, de most már kapott a Stodal mellé Sinecod cseppeket is, az ugató köhögését csillapítandó. este már nem is köhögött szerencsére. holnap még lábadozás, szerdán gyógyulás:D

Ildi, ha nem töltődik le rendesen az oldal, frissíts egyet!

votiv 8)
votiv

Kisun, nem (feltetlenul) onzoseg olyan valamin valtoztatni, amiben a masik is partner (valamennyire). de ha a masik baromira nagyon nem akarja, akkor azzal en nem nyerek semmit, h csak kinszenvedesse valik az elet mindkettonknek. de igazad van, ez (is) annyira egyeni, nem lehet egy sablont rahuzni. bar nem is volt ez cel :) (en is azzal kezdtem, h mindenki maga dont :wink:)
macska? igyekszunk idejeben - meg le-eresztes elott - kihajintani :lol: egyebkent anyamnal egy kimiskarolt "kandur" lakozik, aki szinten idonkent felrepisil: hat mit mondjak, szagban nem marad el sokkal a mienktol. szoval ez megse lenne megoldas (a szag ellen).

Fibi, ertem. ez tenyleg nem valami jo :( mondjuk a 4 naptol sztem nem kellene tartanod, addigra nem lesz mar o olyan pici, h ne ertene, h nincs cici, mashogy kell elaludni :wink:

Magdi, wow :) gratula :D

Barbi, nem kell lepned semmit. majd meglatod nalatok hogyan alakul. nem rossz am sokaig szoptatni (egy csomo elonye van :wink:), de ha elobb abbahagyja, ugy is jo :lol:

Coolio
recca

Kisun, marmint ha a valtoz(tat)ast nem akarja, termeszetesen :oops:

Coolio
recca

Barbi, Recca, Votiv! Köszi a gratulációt.
Nagyon boldogok vagyunk :) És Votiv!
igen, most repetázunk a dokinál :D

Jó éjt Mindenkinek

Mása
szmagdi

Másenyka!!!!!!!!!!!!!!!!!! hát mégis? jaj dó jóóóóóóóó :) De most már ne tűnj el, még ha csak egy kicsit is írsz, az is jó ám :) És Orsiról tegyél fel képet, már biztos óriási nagy szépséges rosszcsont lány :)

Barbi :) fiókhúzogatás itt is van, hű, hgoy én attól hogy félek, mert mindent kirámol belőle és üresen ugye sokkal könnyebben jár és félek, hogy odacsípi az ujját...

Tinu :) végül rájöttem (pü), hogy linket is tudok küldeni, csak körülméynes vagyok kicsit :lol: el is küldöm, majd alkalomadtán.

Votiv :) Domicsek ma megfogta a ruhaszárító állványt tele pelenkával és hason fekve arrébbrakta :!: Szerintem Istivel cseteltek az icccaka és jól eltanulta tőle a huncutságokat :wink:

Olyan érdekes amit a szopiról írtok - így kívülállóként félig-meddig (mertháét ez nemcsak a szopira vontakozik szerintem) énis azt érzem, hgoy midnenkinek mennyire igaza van - a gyereknek legyen jó, de közben meg az anyának is hajjaj...
Egy érdekes és tanulságos történetet emgosztok veletek:
Unokaöcsike most két éves, 2 hónapja nincs cici, mert anyukája kapott egy valami csúnya betegséget és antibigyózni kényszerült, emiatt nem kaphatott Bubicska tejet. A reakciója: odament anyája mellé, búsan ránézett a cicire és közölte: elrontottam :( A szívem szakad meg érte, még neki van bűntudata! Azóta már nem kéri a cicit, de biztosan még sokszor álmodik róla....

indianyo

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket az egyéves és immár másfélfogú nevében!!! :D :D :D

Barbi! Boldog névnapot!meg foggartula! :D

ÉS GRATULA A PICI PANNÁHOZ, OLYAN KIS SZÉP ÉS GYÖNYÖRŰ ÉS EZ TÉNYLEG NAGYON GYORS VOLT, ZUZ! :wink: :lol:
akkor már csak otthon nézünk meg ha lehet!!!

Mása,
neked is gratula a pocaklakóhoz!!! :D

Fíbsz,
no látod, újabb pocak és úgy tűnik, fiatalabb pocak
:wink: :lol:

mindenkinek nyugodalmas jóéjt; megható ez a sok-sok egyszerre érkező baba meg a kis Panna - valami mégiscsak jól működik a világban :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Mása,
ez ám a visszatérés! :lol: Gratulálok!!! :D

Rec,
pontosan értettem, hogy te hogy értetted :D ezért is írtam, hogy itt speciell mindenkinek igaza van :) szerintem az egyik legnehezebb dolog a világon: megtalálni az egyensúlyt a saját igények és a gyerek igényei közt, úgy, hogy a kettő harmonizáljon... az anya-gyerek kapcsolat egy olyan finomműszer, amit egyrészt eszméletlen könnyű elrontani, másrészt tényleg nincs két egyforma "szerkezet", és mindenkinél más működik. Épp ezért vagyok én is nagyon kibukva bármilyen trendre, ami egyenruhába akaraja kényszeríteni a gyereknevelést/szoptatást/szülést/terhességet (csak hogy így visszafelé haladjak), és aki eltér a normától, vagy a trendtől, az rögtön bűntudatot is érezhet a bizonytalanság mellé :(
A kanmacsokkal nemcsak a szag a baj, mert ugye ha jóóóóó messze kint az erdőben végezné a dolgát, akkor hejehujahajdejó lenne, de ez a fránya jószág területjelöl is... tényleg, biológusként nem akarod alkalmazni a "ha nem tudom legyőzni, megfigyelem és kutatónaplót vezetek róla" elvet? :mrgreen:
Nekünk az a szerencsénk egyébként, hogy ebbe a kertbe csakis és kizárólag nősténycicák tévednek állandóra, a kandúrok csak átmenőforgalmat bonyolítanak :)

Indi,
elrontott cici :(:(

Barbi,
a fogacskához is gratulálok :)

Votiv,
Istinek jobbulást! :)

v
kisün

hat asszem en elegge kipofazkodtam most magam :oops:, kihasznalva, h meg van netunk. mivel nehany nappal ezelott lemondtam, barmelyik pillanatban szetszakithatjak az eletet ado :mrgreen: kapcsolatot. ez van. csorok vagyunk :evil:
legyetek jok, vigyazzatok a gyereke(i)tekre :D
majd jovok, amint beszerzunk egy uj modemet :wink:

ezt meg bucsuzoul :lol:
Kép

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: