A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi,
sajnálom :( 12 és 2 között pont alszik Bálint, én meg akkor nem tudok menni :( De még az sem biztos, hogy Szrek és én tudunk menni.
fibi

Neet, a kérdéseidre nem tudom a választ sajna. vagyis talán egyre mégis: hajszínezőt én Hennát használtam, ma már abból is gyártanak ilyen előre kevertet, amit csak összerázol leveszed a kupakot és nyomod a hajadra. picit drágább, mint a vegyi cucc, de nagyon szép puha lett tőle a hajam. sztem egy átlagos bioboltban is tartanak ilyet, az meg van a Camponában is :)
hütőzár: ügyes a csajszid :D Istinek szerencsére még nem sikerült a takarítószeres szekrény biztonsági zárát kikurkásznia :D

votiv 8)
votiv

Zuzmó édes Pannája:

Kép
ancsipancsi

Indi, az a rész nekem is hiányzik, de nemsokára a többiek megszülnek és nekik is hiányozni fog. :wink:

Ábelnek nagyon boldog szülinapot!

Barbara sok boldogot!

Votiv, nem használod a még általad megismert terhességi csíkra jó masszázsolajat? :wink: Nekem anno nagyon bejött! Azóta is nagyon hálás vagyok a receptért. :lol:
zanza

Ábelnek nagyon boldog szülinapot! Isten éltesse sokáig :D

Kép

Barbi, boldog névnapot!
Kép

votiv 8)
votiv

Panna nagyon szép!
zanza

Druszam, boldog 1. szulinapot nektek! :)

Barbi, neked boldog nevnapot! :)

Panna nagy edes! sztem tok hasonlit Zuzira :) de hol van a beigert hajzuhatag? :lol:

(visszaolvasasban meg sehol nem tartok :oops:, viszont nagyjabol sikerult kialudni a hetvegi megprobaltatast :wink:)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jaj de gyönyörü!!! áh, mindjárt elsirom magam :)
köszönjük, Ancsi :)
fibi

A TEHENEK RÉMÉNEK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barbi,
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!

és hogy van az,h mindenkin az Igi takarója van a kórházban???? :lol: :lol: :lol: :lol:
szép kisleány!!!!! naon naon...

és monnyátok meg, én mivel festethetem a hajam??? szőke akarok lenni...mesterségesen... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Micsoda jó hírek! :) GRATULÁLOK!!! Gyönyörű ez a bébi! :P Zuzi pedig nagyon ügyi volt, se gátmetszés, se oxitocyn, húha! :)

Boldogot kívánok én is a kis 1 éves Ábelnek! :) Nagyon édi lehetett a szülinapján! :)

Barbinak pedig Boldog névnapot! :)

Ancsi

Jó lehetett Galyatetőn! :) Több fotó nincs? :) Mi már voltunk a Kolpingban, sztem nem ér annyival többet, mint amennyibe kerül. Sőt voltak kifejezetten olyan dolgok, amik nem tetszettek ott. Viszont nagy parkok vannak és nagyon jó játszóterek ott. Van egy óriási benti játszóház hatalmas játszóvárral, ami más szállodában nincs. De akkor sem olyan gyerekbarát, mint amilyennek hirdeti magát.

Neet

Hűtőre mi sem tudunk megoldást, nálunk is kb. 20 másodperc alatt nyitotta ki Bendi a chicco-s zárat. :?

A fiókokra meg szekrényekre nekünk a dupla kampós jött be, egyedül azt nem tudja B kinyitni.

Votiv

Csíkok. :? Nekem a cicimen vannak.

És szegény Isti. Remélem kiderül majd, hogy mitől vannak a foltok és megszabadultok tőlük. Mondjuk a tejnél nemcsak a laktózra lehet érzékenynek lenni, hanem a tejfehérjére is úgy tudom. de ha már hetek óta nem kap tejeset, akkor csak nem attól van vagy ki tudja? Hát szegény Istók, gyógyuljon meg mielőbb, azt kívánom nektek!! +++++++++++

Kislánykád meg édi lehet a pocakban, ahogy Istivel morzézik. :)

Indi, Neet

Én sem vagyok és nem is leszek pocakos még egy jó darabig, úgyhogy ne hagyjatok ki a pocaknélküliek bandájából. :lol:

Szrek

Hát én a Stahlt, ha nem is utálom, de nem is szeretem. Már eleve úgy éreztem, hogy Nigella utánzat, a gyerekkonyha meg Jamie Oliver utánzat... :?

Bogárka

Gyönyörűek a gyerkőcök. És elárulhatnád, hogy sikerült egy nap alatt leszokni az éjjeli szopiról!!

És ezzel kapcsolatban akartam tőletek kérdezni. Egy ismerős említette, hogy esetleg úgy is lehetne a szopiról leszoktatni a gyerkőcöt, hogy bekenem valami rossz ízűvel a cicit és akkor ha nem ízlik már neki, akkor lemond róla. Szerintetek? Vagy ez drasztikus lenne? Nem tudom, nem akarok olyat csinálni, amitől engem is megutál a kisfiam. De ha úgy próbálom leszoktatni, hogy nem engedem neki a szopit akkor meg sír és az sem igazán jó, nem tudom mit csináljak...

ruz
ruzicsky

Zsan,
nemis, ez Bálint takaroja :lol: :lol: :lol:

Ruzi,
ezt a bekenést nekem a nagymamám ajánlotta, de nem visz rá a lélek... :? én ugyanettöl szenvedek, sir ha nincs cici, tegnap délben is, este is probálta apja elaltatni, de nem ment.... lehet h nem vagyunk elég kemények, de nem birom a sirását hallgatni... :roll:
fibi

Zuz Család: ez a kislány GYÖNYÖRŰŰŰ nem is látszik rajta, hogy frissen lett kipréselve :lol:

Ábel Boldogságos ELSŐT!!
BARBI BÓDÓG Neved Napját!!

Cicileszoktatás: A bariném aki Ciprusra bútorozott azt mesélte, hogy náluk ahogy betették a lábukat Ciprusra a kisfia rögtön leszokott a szopiról (2 éves). Teljesen magától szinte egyik pillanatról a másikra! Környezetváltozás.
Szal csajszik utazzatok el jó messzire egy időre az nektek is jót tenne és hátha leszokik a ded is a ciciről ! 8)
Jó ócsó ötletem van, mi? :P

Indi: hú az ilyen ócsónak induló ámde mégis drága dolgoktól tudok nagyon ideges lenni!! :x

Lindi: szép a koszorúd! Mi csak előbányásztuk a régit..nem volt időm nagyon felújítani...de azért igy se rossz ;)

Rylie
rylie

Kolpingrol jut eszembe:
januárban most olyan akciojuk lesz, hogy 3 éjszaka áráért 4-et lehet ott lenni, és összesen félpanzioval, minden szolgáltatással 76ezer.
fibi

Rylie,
okés, akkor a szilvesztert a Bali szigeteken töltjük :mrgreen: ezen ne muljon :lol:
és amugy barinéd kisfia éjjel is szopizott még elötte? és cicin aludt el kizárolag? mert nálunk emiatt alakult ki "függöség"... :?
fibi

Nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy mostanában egyösszegben látok ennyit egyszerre, de ez a 76 hány főre vonatkozik?

Cici-elutazás: csak arra figyeljetek, hogy a gyerek otthon maradjon. :lol:
És aki bekente a cicit, az mivel kente? Körömrágás elleni keserű izével, vagy spenóttal, vagy ...?

Votiv,
az a henna egyből kijön, vagy elbír pár hónapot?
neet
neet

Halihó!

Ma aludtam, aludtam, aludtam!!! :lol: 10-kor keltem! 8) Szóval a megoldás: ebéd után nincs vacsi. Végülis így tuti nem hízok el. :wink: (Sok zárójelben, csak hogy ne tűnjek annyira kényszeresnek, 5 hét alatt így is csak 2 kilót híztam. :D )

Nagyon szép ez a Panna kisjány! Remélem, majd az enyém is ilyen gyöngyke lesz... :roll: Nekem biztos. :roll:

Indi: karácsonyig még dolgozom, aztán jöhettek látogatóba. Remélem, addig lesz időm takarítani is. :lol: Olyan szörnyen lusta vagyok etekintetben. Bár most, hogy megcsinálták az ablakokat, összeraktuk a bababútorokat, végeredményben majdnem az egész lakást ki kellett takarítani menetközben. :?

Kép
Kép
tinu

Neet,
76ezer= 2 felnött, és egy 3 évesnék kisebb gyerek összesen. minket sem fenyeget a veszély, hogy mostanában elmegyünk oda :?
ha én spenottal kenném be, abbol nem lenne leszokás, mert B szereti :lol:

Tinu,
éljen az alvás :D azért ne sanyargasd magad szerintem, ha éhes vagy este... :roll:
fibi

Fibi,
akkor a keserű körömlakkból kiindulva, keserű melllakk? :D :D :D
neet
neet

Jó, jó, tudom, hogy nem lehet 3 egyforma mássalhangzó egymás után, de miután ilyen szó nincs is, miért ne lehetne? :D
neet
neet

Neet,
jáááááj :lol:
fibi

Fibi: inkább nem eszem, minthogy ne aludjak... Ebből derülnek ki az ember számára a saját preferenciái. :lol: Eddig azt hittem, imádok enni, de ezek szerint aludni még annál is jobban!

Kép
Kép
tinu

ilyesmi árban volt a Galyatetői is

Ruzy!
készítettem egy gifet, a minőségét ne nézd, csak a tartalmát :). azért gif, hogy ne offoljak itt ennyi fotó betételével.

Kép
ancsipancsi

Ancsi

Köszi! :) Elég jónak tűnik. :) Bár mi már kinyaraltuk magunkat az idén. Anyagi csődbe is kerültünk miatta, de nem baj, már ránk fért, mert előtte meg évekig nem voltunk. De talán jövőre.... :) Kár, hogy én nem kapok sose üdülési csekket...pedig a gyedem csak pár ezressel lépte túl most is a határt... :?

Neet

Mustár, fokhagyma ilyesmi. :) Lehet, hogy te is kipróbálhatnád a cumival. :)

ruz
ruzicsky

Látogatásrol jut eszembe, hogy a mostani kismamik között nekem a legfiatalabb a pocakom. Mire én megszülök, már mindenki otthon fog babázni a picurral.... igy szinte senki nem fog hozzám bejönni a H-ba... :?
fibi

Látod, Fibi, kénytelen leszel beérni a anem frisszen szült látogatókkal :mrgreen:

Tinu :) látogatásnál természetesen arra az időre gondoltam, mikor te már szívesebben ücsörögsz otthon és némi segítségre van szükséged a szép kis pulóver befejezéséhez :wink:

És ugye a tegnapi nálunk tett látogatás után nem szabadkozol, ha rendetlenség van nálatok? Amit egyébként kétlek, hacsak nem 5 funkciós a te szobád is :wink: ráadásul hozzám hasonló tehetséggel rendetlenmséget abszolváló egyén kevés született még, úgyhogy ne is próbálj túlszárnyalni :)

Rylie :) azért kérdeztem a hűtőmágnest, mert te említetted, ha jól emlékszem, hogy ilyen készítesz. simán lehet mondjuk, hgoy nem jól emlékszem :)

ÉS igen, olcsóból lesznek a drágák :shock: :evil:

Zanza :) milyen igaz :wink:

indianyo

Indi,
természetesen bárkinek örülni fogok a topikrol :D

KépKép
fibi

Neet,
bocs ha tul tömény a vonalzom a sok pillangoval, de én most jelenleg ilyen lebegös állapotot élek meg :mrgreen:
fibi

Indi: nem a rendetlenség a gáz, hanem a kosz. :oops: Az meg nálad nincs, viszont nálam igen. :oops: :oops: :oops: A laminált padlón nagyon látszanak ám a porcicákok... :roll:

Van valamelyikőtöknek babaerszénye? Szóval nem a kötős hordozó, hanem a bebújós. Én rendeltem egyet, mára meg is érkezett, de félek, hogy kicsit szűk lett. Viszont méretcserét 1 hónapig lehet csak csinálni, a kislánykám viszont remélhetőleg még másfél hónapig nem fog előbújni. Még sose használtam ilyesmit, és nem tudom eldönteni, hogy jó lesz-e vagy cseréljem egy számmal nagyobbra. Ráadásul a pocim is most előretüremkedik, ami nehezíti a méretvizsgálatot. :?

Kép
Kép
tinu

Indi: még ma is nyami-nyami a csipkebogyóleves! 8) :D

Kép
Kép
tinu

Fibi: náluk is függő volt a kissrác, bár az éjjeli szopiról már leszoktatták itthon az apakeltfelhozzáéjjel módszerrel.

Keserűcucc: tárnicsgyökérből teát főzni!! Amikor Öcsém sokáig rágta a körmét ez volt a tuttkó módszer! Olyan keserű lesz tőle a bőr napokig, hogy ihaj! Ja áztatni kell benne a testrészt, nem meginni :)

Neet: új avatar :)

Ancsi: ez a giffes izémicsoda de tuttkó!

Ruz: mi is igy állunk...még mindig nyaralunk 8) de le van ejtve, megérte még igy is

Fib: én se leszek friss pocakos ám!

Indi: szerintem a hűtőmágnest a Zuzi írta :roll:
rákerestem a neten, de nem találtam használható infót róla ...

porcicák!!! blaa nálunk egy hét alatt újratermelődnek és úúúgy utálom őket!! :evil:

Ma ded 40 percet bírt aludni a 2 óra helyett :o szal nemsoká kiviszem sétálni hátha...

Rylie
rylie

Rylie :) Hiába, Zuziról én msot nem a hűtőmágnesra asszociáltam :lol: A te masszád, amiből a kézlenyomat készült, az hőre keményedős, vagy levegőre? És mí pízt kóstált?

Fibi :) inkább egy egész oldal pillangó, mint egy :( !!! :)

Jucus :) mégiscsak meg kell néznem, hogyan kopácsolsz, képtelen vagyok nem összegyűrni a szalvétát ragasztás közben :( Papírban jó vagyok, de ez a szlvéta túl finom dolog az én kezemnek, vagy erre születni kell netán? :lol:

Megy-e mostanában vlaaki ikejába? Szretnék az etetőszékhez egy békás baba evőkészletet, olyan remek az előkéje, abba simán belefolyhat a kaja és akkor Domicske megpróbálhatna egyedül eszegetni kicsit :) Én nem merek ikejázni, mert akkor csak költöm a nemlétező pénzt :(

indianyo

Panna babát Isten hozta idekint! :)

Ábelnek boldogságos első szülinapot! :)

Barbinak boldog névnapot! :)

Kép

Fibi,
én bemegyek hozzád, ha megszületik a csepertyű :) És szerdán kimegyek Fótligetre is és akkor Szadára is kimehetek... :wink:

szopileszokás: én azt hallottam/olvastam valahol, hogy egy anyuka citrommal kente be a cicit és használt is.

Zsána,
itt figyel a füzetke a pempörszéktől, szívesen elviszem neked valamikor.
macskanyu

Indike, amit kinéztél előke nem túl praktikus, mert minden ami belefolyik/potyog az aljába, egy mozdulattal magára tudja borítani a gyermek :D nálunk ezek a merev előkék sajna egyáltalán nem váltak be. de hátha másnál meg igen...

Zanza, azzal kenem - többek közt - de úgy látszik ez is tökmindegy.

Panna csodaszép, mint egy üde kis rózsaszál! :D még kérünk majd képet :D

Tinu, savasságra legutóbb a pattogatott kukoricát hallottam, meg újabban sokan eszik a Rennie-t is. nekem anno még a tejtermék/lúgosító kaja meg a várandósok teája segített, aztán a szüléssel teljesen megoldódott a baj :D

votiv 8)
votiv

Képzeljétek, Fülesnek megvan a második szava: kávé :mrgreen: ez így hangzik: káává. És mutogatja a bögrém. Ma hozta nekem az üres bögrét, a kezembe nyomta és belemutatott, közölve káává :mrgreen: Új tudománya, hogy felmászik az ágyra, meg pesze le is mászik, ezt folyamatosan képes művelni, akár egy órán keresztül. Koreográfiája: kedvenc üres neutráliás dobozát felteszi az ágyra, felmászik, feláll, doboz elvesz, elszalad a falig, vissza a széléig, doboz letesz, lemász, doboz kézbe, egy kör a szőnyegen és előről, ismét. :mrgreen:
Bocs, csak muszáj volt elmondani valakinek... :D
macskanyu

Neet, ez még tovább is bírja, mint a normál színezők. csak egy fontos van, hogy menzesz alatt nem szabad vele színezni, mert az befolyásolhatja a végeredményt!

votiv 8)
votiv

Tinu,
nekem a terhességem végén jelenkező savasságra teljesen bejött a rennie

Indike,
és ha egyszerűen adnál Dére egy esőköpenyt kajakor: :mrgreen:

Panna valóban gyönyörűséges! Én is akarok egy olyat....... :)
macskanyu

Macs, kávé :D :D :D
és jó ötlet, mindjárt csinálok is egyet :mrgreen:

votiv 8)
votiv

Votiv :) te már meg is jöttál Pannanézőből és nem is mesélsz?

én szeretm ezt az előkét, jó sok kölesgolyó elfér benne :lol:

Na jó, igazából azért kell a cucc, mert gyűjtjük a békákat :mrgreen:

Füles szuperügyes, kávét meg is főzi már hamarosan. ahogy elnézem:)

indianyo

Indike, még reggel írtam, Isti nagyon senyved, taknyoz és köhögőrohamai vannak, úgyhogy inkább nem merészkedtünk sehová, főleg nem egy friss mamához, nehogy fertőzzünk. a fejlesztőben is nagy víruspusztításra panaszkodtak, alig tartottak ma órát, szinte mindenki lemondta. de remélem szerdára meggyógyul a kismukim, hogy elmehessünk a Mikulás-ünnepségre. már a tévében is nagyon lelkesen figyeli a Mikulást :D

Fibi, Neet, nálunk az "igazi" Mikulás mindig az otthoni volt. a nagyik meg úgy hozták az ajándékot, hogy az ő Mikulásuk/Jézuskájuk hozta nekünk, és nem volt nagy képzavar elhinni, hogy oda is "szállít" a Miki/Jézuska olyat, amit nekünk szán :lol: a bolti csokimikik se zavartak be, a gyerekeket ebben a pici korban sztem még sokkal jobban érdeklik a "misztikus" részletek, mint a technikaiak :D
aztán később ez persze változik, míg végül lelepleződik a titok :wink:

votiv 8)
votiv

Isten éltesse Ábelt az első szülinapján!!

Barbinak nagyon boldog névnapot!!

Tinu :) Örülök, hogy tudtál aludni! :D

Ancsi :) Nagyon rulez ez gif!! Tök ügyi vagy, hogy ilyeneket csinálsz! :D És Panna képéért külön köszi!

Votiv :) Hiányoltalak ma, de már tudom, miért nem jöttél! Istinek bulást!!

Macs :) Na nemá! Fülicsek máris odavan a kávéért?! :lol:

És jelentem Ancsi képe Pannáról nagyon szuper, de a kisasszony élőben még gyönyörűségesebb! :D Zuzi meg szuperjól néz ki, és nagyon boldog. Lehet, valszeg csak szerdán jönnek haza, úgyhogy hajrá keddi csoport :wink:
denizsa

Den, de csak azért van oda Füli a kávéért, mert anyuja utolsó pillanatban még a Maya kávézóban lebzselt a többi anyukával. :wink:

Macs, nálunk a távirányítót hozza így, hogy kapcsoljam be neki a mesét. :roll:

Indi, Panna nagyon gyönyörű, kb. 1 óra múlva kissé boldogtalan lett, mert már hiányolta Zuzit, de akkor is olyan szelíden tette.... vagy csak tényleg ennyire hangszigetelő az az ajtó. :wink:
zanza

sziasztok,

Panna tényleg szépségesen szép, kifinomult vonalak, hmmmm...igazi LÁNY!!!!!
tényleg, nagyon édes pofija van!!!!!

És ami a lényeg, irt egy sms-t nemrég, h lehet. h még MA hazamennek, igy a holnapi csapat irjon neki egy sms-t mielőtt elindulna... :wink:
(a dolgok percről percre változnak... :lol: )

Macs,
lányod naon vagány!!!! :lol: :lol: :lol: hasznos szót tanult most meg... :wink:
és nem jó, ha elküldöm neked a pontokat, te meg feladod??? mert ugye te is rendelnél...vagy nem??? :roll:

melegfront van, vagy Igi pusztán hobbiból hülyült ma meg???? :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni, Zanza,
meséljetek még Zuzirol és Pannárol :)

Rylie,
igen, asszem nekünk is az éjjeli leszoktatással kellene kezdeni... :roll:

Macs,
köszi, aranyos vagy :)
szerdán csak délután leszünk itthon. Neked ugy is jo? :wink:
Füli dobozos koreográfiája nagyon ééédes :lol:
Bálint az "ammalé"-t azért elöbb mondta mint a kávét :mrgreen:
fibi

Fibi :) jó lesz a 11 nekünk holnap!!!! elnapoltuk a randit 2-re úgyhogy eszerint intézkedjél Zuzival :)

indianyo

Votiv,
Istinek jobbulást!+++
Hol lesz Mikulás ünnepség???
fibi

Indi,
dejooooo :) :) akkor reménykedjünk, hogy holnap még bent lesznek 8)
fibi

Rylie, utazas vonaton: hat ez - mint (annyi) minden - gyerekfuggo. de azert ilyen picikkel meg nem annyira gazos a dolog sztem. ha sikerul alvas-idot kifogni, akkor meg teljesen kiralysag van :D

leszoktatas (cumi, cici): ha egy 1-1,5-2-2,5-3 eves annyira ragaszkodik ezek szivogatasahoz, annak valszeg megvan az oka. talan erdemes ezt is atgondolni drasztikusabb lepesek elott (vajon miert van szukseguk ra? ha ezt elhagyjak, nem fogjak-e helyettesiteni valami massal? stb.). ebben a korban meg egyaltalan nem abnormalis az ezekhez ragaszkodas! es ezek elhagyasara is ugyanugy "meg kell erni" mint a pelenkaera (ami valahogy elfogadottabb nezetnek tunik :?).
mondjuk en bekenegetessel biztos nem probalkoznek, mert az nagyon durva!!! kicsit kesobb meg mar csak szavakkal is jobban lehet rajuk hatni, v addigra maguktol is leszoknak :wink: kitartas lanyok :lol:

Fibi, majd az a nehany ember, aki nem friss babazik, elszorva megy random modon latogatni. es akkor olyan lesz mintha tok sokan lennen(e)k :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv :) jaj,. hát azt a hsz-t én nem olvastam! :shock: :oops: nem is találom :( hű, szegények, msot még egy ilyen is a többihez.. remélem, a mikire meggyógyultok tényleg, az midnent megér :) Már látom is magam előtt, ahogy Istipók megcibálja a krampusz farkát és esetleg miki szakállát is :wink: drukkolok hozzá, igazi egyéniség :)

Jaj de jó hírek ezek Zuziról és Pannáról, köszi szépen midnekinek! És az lenne a legjobb, ha holnap nem talákoznánk, mert akkro már otthon lesznek és az sokkal jobb, mint velünk cseverészni :)

Fibi :) akkor mégis napoljuk el, mert ugye nekem reggel már késő megtudni ezt :)

Ancsi :) jó ez a gif-es izé, miket tudsz :)

indianyo

Zsána,
nekem úgy is jó, ha küldöd. csak mielébb adjuk fel a pontocskáinkat :)

Fibi,
lehet, hogy a du. is jó. Attól függ Füles meddig alszik. Ha úgy mint ma és fél kettőkor már ébren van, akkor semmi akadálya :)

Zanza,
Füles ha megkaprintja a távírányítót, akkor ember legyen aki elveszi tőle :mrgreen: A kv, pedig szvsz onnét jön, hogy mindig el akarta zabrálni a bögrémet, én meg mindig mondtam neki, hogy nem Fülibabáé, hanem anya kávéja. Persze nem az anyát jegyezte meg :mrgreen:
macskanyu

Recca,
jo az ötleted látogatás terén :lol:

drasztikus modszerhez képtelen lennék folyamodni, egyetértek. én is a szavakkal probálkozom most, talán ha sokszor elmondom szépen, elöbb-utobb elfogadja :) mert az tuti, hogy megérti már teljesen, csak még kell neki a cici. Bevallom, titkon abban bizom, hogy még a szülés elött magátol elhagyja, és megoldodik a dolog. mert azért sajnálnám az apját, ha 4 napig üvöltene neki :?

Indi,
nekünk ilyen békás szettünk van elökével, és B sosem rántotta még magára :) Söt, kiszedi belöle a maradékot :D egyedül a levesnél nem használ, mert az igy is, ugy is a gatyáján landol :lol:
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: