A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Először is Boldog Névnapot Vivinek!

Viol!Jujj,de kis huncut ez a kiscsaj megvárt téged amíg megjössz azt csak utánna punnyadt be!Addig meg jó volt a mamika!!
Ja nem vagyok az a sértődős fajta/hál isten/.Mint már korábban írtam engem nagyon nehéz megsérteni! :lol: :lol: :lol:
Nyugodtan kitárgyalhattok!! :lol: :lol: :lol: No problém!!

rik!Nem azért akarok elmenni csak egy villámellenőrzésre meg,hogy megkérdezzem tőle,hogy most mi lesz ezzel a fogadott orvosdissal!!Ja és apa csak most volt el 3-hétre hetekre bontva ezért nem volt annyi szex!És a doki nekem is mondta ha lehet akkor 3-naponta csináljuk úgy nagyobb az esély a babóra!! :lol: :lol: De hát amikor az ember fiára rájön akkor csinálni kell!Hú,de csúnyán fogalmaztam ezt most meg! :? :? :roll: :roll:

Mirama!Nagyon szép képeket csinál a gépetek!Az uccsó kép nagyon szép!!Persze a gyerekek is!!

Katus!43-nap!!!!!! :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:
Akkor most rajt vagytok a témán vagy még vártok?
Elég durva ez a kép,de nagyon megható!!!
Vendég

Köszönjük mindenkinek a névnapi köszöntést!aranyosak vagytok csajok!

na csajok most elköszönök mert mindjárt indulunk!majd lehet csak csütörtökön jövünk!
addig is jo hétvégét meg jo hetet mindenkinek!és Boldog Mikulást!meg sok sok havat :lol:
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
beus22

beus!Hol laknek anyukádék?Kellemes időtöltés és pihenést nektek!!
Vendég

Gabo:Vitnyéden.kb 25kmre!jo lesz egyet ott lenni,már nagyon hiányoznak! :lol:
köszii!majd csinálok képeket :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Beus,jó utat!Vigyázzatok magatokra!!!

Kép

Kép
hajnus

beus!Jó utat vigyázzatok magatokra!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok cajok!

na,itt vagyok,élek még,bár a köhögés lassan felőröl.szerdán már orvoshoz is elmentem(megint a torkom,megint kaptam gyógyszert-1 hónapja voltam előtte),a torkom már nagyjából rendben,de nagyon szárazan köhögök(éjjel majd meg őrülök tőle,meg mikor zóra cicin én meg próbálom visszatartani,nehogy felébredjen,aztán csak kitör belőlem.... :shock: :? :evil: ).de a gyerekek már szerdától járnak,tegnap zórát is újra meghallgatta a doktor néni és teljesen rendbe jött.majd még dec közepén el kell vinni egy ellenörző röntgenre.jövő kedden meg csípőszűrés :roll: :idea: ,vajon minek...?!
ja!és betegeskedő anyatársaim(andi).a dokinőm felírta a felnőtteknek való broncho vaxomot(szecső két télen is szedte már,neki akkor használt,nem volt beteg sosem),igaz nagyon drága,de beszedem majd.és azt is mondta,hogy szedjem mellette a béres cseppet is,helyrerázni az immunrendszeremet.

annyi mindenről írtatok,hogy nem is tudok pontosakat írni.

ági
azért a házatokat jól megbámultam,nagyon szép!!!

viol
nekem is zóra imádja a kenyérféléket!mostanában csak a kenyeret eszi,ha kenek rá valamit,meg teszek rá valamit,akor nem kell neki.
és meg is éri otthon kenyeret sütni(mármint hogy nem sokkal drágább,mint megvenni)?mert én is gondolkozok egy sütőgép beszerzésén.olyan jó lehet,hogy azt eszi a család,amit otthon készítünk el.meg legalább tudom,hogy miből készült,meg nincs benne semmi piszok,stb...

andi
sajna a betegség miatt nem mentünk mikulásozni,de a jövő héttől....?! :wink: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

képzeljétek,szecső a másfél hetes hiányzás után 100%-os matek és olvasás felmérőt írt,98%-os írást.még meg is könnyeztem,olyan büszke voltam rá!de látszik is rajta,hogy szereti,mert mikor beteg volt az előző napi tanulásokat az alatt a 2 óra alatt pótoltuk itthon,amíg a lányok aludtak.és általában készen is lett minden tanulnivalóval.remélem ilyen okos is marad :roll: :lol: :lol: :lol: ,csak a szfogadás nem megy neki :twisted:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Nagyjabol atolvastam az elmult par nap termeset. :)

Csilla!
A broncho waxom nagyon jo!! A Bencevel mar masodik eve csinaljuk a kurat, es tenyleg alig beteg, ha van is valami, egy napos orrfolyassal megussza. Elotte meg az ovodas ido -szinte mondhatom- 100%-aban beteg volt. Egyik erte a masikat. Tenyleg draga, de nagyon tudom ajanlani!

Amica!
Veled almodtam! :) Azt, hogy karacsonyi vasarlas kozben egy (itteni :) ) boltban, es osszefutottam veled, meg a Martonnal es a Jankaval. :)

Kriszti!
Szepek a kepeid!

Beus!
Neked 25km-re honvagyad van, hat kepzelj el engem! A foldgolyo masik oldalan. :(
Viszont Anyuek itt vannak 14 nap mulva!!!! :D

En tegnap este elmentem vasarolni, es nehany embert megint kihuzhatok a listarol, mert sikerult nekik mindent megvenni.
Most azon gondolkodom, hogy mikor Mikulasozzunk? Mert 5-en este 1/2 8-ra :shock: kaptunk idopontot influenza oltasra, 6-a reggel meg hetkoznap, ovinap, akkor nincs ra ido.
Mindig csinalok nekik almabol meg aszalt szilvabol egy kis Miku hazikot, abba vannak belelogatva szaloncukrok, mezesek, meg beleallitva csoki Mikik. Nem tudom mikor lesz idom megcsinalni? Mar megvettem hozza mindent (szep piros almakat stb.), de meg a mezes sincs megsutve. Holnap du. lesz az itteni magyar hazban Mikulas delutan, oda megyunk, igy jo lenne holnap reggel esetleg itthon ugy, hogy este kitesszuk a cipoket, es reggelre megjon a Mikulas, de nem tudom elkeszulok-e mindennel.

A Balint felebredt es kiabal , ugyhogy megyek. Ja, tegnapelott sikerult egy pisit a bilibe produkalnia eleteben eloszor!!! :D

Kép
Kép
agi

helloka,

nemrég mentek el a vendégeink! alíz, erika és katus! jajj, alíz olyan de olyan aranyos, úgy teker a földön, mint a fene! meg tényleg kapaszkodik ezerrel, és menne, olyan jóóó! :) :) dorka is hozta a formáját, mikor leültek egymás mellé, meg akarta érinteni alízt, el is kapta, néha meghúzta a ruháját, ilyesmi. :wink: volt sikogatás, vigyorgás mindkét csajszi részéről! :)
fényképeztem is, de asszem ma már nem állok neki kicsinyíteni, majd holnap valamikor.

katus,
a vukot és a némot már viszi a dvd, kipróbáltuk. valószínű a többivel sem lesz gond! :) viszont a da vinci kódomat nem találom. :oops: nem lehet, hogy az még nálatok maradt? papír szerint elvittem azt is, most még nem lelem. majd kutakodok, de most nincs. megnéznéd nekem? köszönöm! :) ha nincs, nem baj, majd megíratom újra az illetővel. :wink: ingyér vót az is! :D

sziasztok!!

KépKép
viol81

Hajni!
Itt a mezes receptem:

50 dkg liszt
10 dkg margarin
15 dkg mez
25 dkg porcukor
1/2 cs. szodabikarbona (ez lehet, hogy nagyobb kiszerelesben kaphato, akkor annyi mint egy 1/2 cs. sutopor)
2 tojas
orolt fahej
szekfuszeg
reszelt citromhej

3mm korulire nyujtani, kiszurni, 180 fokon megsutni.

Ez az eredmeny:
Kép

A maz meg 1 tojas feherje kikeverve annyi porcukorral, hogy ne legyen tul hig. Utana egy zacskoba teszem, a sarkat egesz picit kivagom (1/2 mm kb.) es ugy lehet irni oket.

Ez pedig a Miku haz amit szoktam csinalni nekik (ez a tavalyi):
Kép

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Próbálom visszaolvasni mennyi mindent írtatok, de meg sem bírom jegyezni. Ha minden jól megy, mi megyünk a GYíkba hétfőn, 9-11-ig van.
Ki jön még?
És Mikulásozni nem megyünk együtt valamikor a FŐ térre?

Pesten voltunk, mert iskolám volt. Megint megállapítottam, hogy nem is értem, hogy bírtam ott meglenni anno - és még szerettem is :shock: , igaz, nem volt még gyerkőcöm.

Örülök, hog betegek jobban vannak.
Az a hűtőmágnes tényleg aranyos.

Jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Kriszti -Mirama,
nagyon köszönöm a számot, a jövő héten fel fogom hívni!!!

Beus,
ha felhívtam, megírom, mi volt. Azt hiszem én találkozót kérek tőle.

KépKép
KépKép
esztermami

jó reggelt!

tegnapi képek: :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

ági,
hűű, nagyon szépek amézesek!! :) de jól néznek ki!! én nemtok ilyeneket... az a aház pedig jól látom, hogy gyümikből és aszalt dolgokból van? :shock: :P

KépKép
viol81

Sziasztok!!
Nittárol semi hir????

Ági
nagyon ötletes vagy!!Eza kis háziko...eszembe nem jutott volna!!!
Nálatok nem Mikulásoznak,igaz????Akkor néznek a szomszédok ,mi a fenét is csináltok Ti????
Huuu de nagyon jo a gyerekeidnek,hogy ilyn ötletes mamijuk van!!!

Ábi Zsani
Veled álmodtam,de fogalmam sincs már mit.... :cry: Jol vagy????Rokák???A Nök Lapjában van egy homeos cikk.Ir a terhességi émelygésről,ill.hányásrol.Ha érdekel van ilyen homeos káészitmény ezek ellen .A neve:Ipeca
A Sepia pedig elsősorban a reggeli hányinger és a szagérzékenység csökkentésében segit!

Esztermami
én készülök holnap menni.Asszem negyed 10 körül leszek ott.(ha nem esik)Jön még valaki?Katus akkor jössz??

Melohelyemen is lesz mikulás ünnepség szerdán...be-be!!

gabo
nekem valahogy egybefolynak a hetek,nem is volt az agyamban,hogy a Balázs csak most dolizik messze,anno nem!!!Na mindegy is.A vágyainknak ilyenkor ellent kll tudni állni!Mindent a baba érdekében!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Viol
a képek magukért beszélnek...jol érezték magukat ezeka csajszik!!
Máté miért maradta le??Nem volt ott,csak a Katus?
Vendég

Szép Vasárnapot mindenkinek!

Nincs sok időm írni, csak köszönni akartam.

Vivinek Boldog névnapot utólag is!!

Kép

Dorka és Alíz tündéri!!!!

Mi még változatlanul fájásokkal, már kezdem megszokni. :lol:

Kellemes Ádventet Mindenkinek és sok Puszi!

Ha megy valaki Főtérre majd mesélje el milyen volt!

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Csak egy rövid bekukkantasra van idöm. Es egy kerdesem lenne:

Tudna nekünk valaki egy bebihordozot vagy esetleg egy autosülest kölcsönadni dec.20-29. között!
Mert repülövel megyünk haza es nem akarom a mienket vinni.
Ha tudtok legy szives segitsetek!

KÖszi MINDENKINEK!

ES szep napot.

Nitta szoritok, hogy minden rendben legyen es vigyazz magadra!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Ma megszületett hajnalban a kolléganőm kislánya!!! Csodásan kezdődött ez a nap!!

Viol, jó lehetett a buli, nagyon vidámak a képek! Én is írtam a hűtőmágnes ügyben a csajnak, nem válaszolt, neked mikor írt vissza?

Kriszti, jó a gépetek, nagyon kedves képeket csinálsz velük.

Ági, mennyi mézes!!!

Beus-valószínűleg tőletek fogok kérdezősködni, mint "veteránoktól"

Köszi a dicséreteket Kincsőről!

Kincső ma olyan nyugtalan, nem sír, csak nyöszörög egész nap, és csak fél órákat hajlandó aludni, aztán felkel, ásítozik és nyöszörög. Az éjszaka is hallottam, hogy félig éber állapotban alszik.

Megyek, megint kezdi, bár most már inkább éhes kezd lenni.

Tegnap is kimentünk a Fő térre és sétáltunk a Várkerületen. Gyönyörködöm a városban, imádom az ünnepi fényeket!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Akkor biztos álmi a pinduri!!Levi is ha többször megébred éjjel "bár reggel 8 fél 9-ig alszik"mégis délelőtt dinka!Fáradt!!

Nitta!Jól húzzátok én eddig bírtam anno Levivel!!Szorítok érted!!Aztán valami akció van értesíteni minket!!

Viol!Isteniek a képek!Máté miért nem volt?

Ági!Te olyan ügyi vagy nekem sem jutottnának eszembe ilyenek!!Ezt honnan merítetted?Marha jó!!És mivel vannak öszefogva az almák?Eddig nem is írtad,hogy van nálatok Magyar ház!!Itt szoktak az ottani magyarok összeröffenni?

Szemizo!Sajnálom,hogy mindíg nem keveredtél ki ebből a köhögösdiből,de kárpótoljon,hogy Szecső ilyen ügyes,okos,szorgalmas krapek!!Gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol:

Mi tegnap egész délután bandázni voltunk a Brúnóéknál "ő 2-éves lesz nemsokára".Jól elvolt a két fiú bár Levi kicsit durvult dobálózott kisautóval /1* fejbe is találta a kisfiút/aztán lökdösődött,de amúgy szépen levoltak.Aztán kimentünk velük levegőzni ott meg még jobban leszórakoztak.Ja és megfogtam a 2-hetes Rajmundot!Kicsit félve,mert olyan kis picike emberke még,de fantasztikus érzés volt!!Asszem ha Levi felébredt ma is átgyaleszolunk! :lol: :lol:
Vendég

Aniko!Gratula a barátnőd kislányához!!
Vendég

Ági!Anyudék meddig maradnak?
Vendég

Sziasztok!

Reni! Nekünk van egy felesleges Maxi Cosi ülésünk, a kicsi, hordozható. Noel már a nagyobban ül. Ha ez jó Nektek, szívesen kölcsönadom. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Anyukám váratlanul tegnap kórházba került, gyomorvérzése van. Huh, kemény órákon vagyok túl. Talán most már minden ok, de hát egy ilyen esetnél nem tudni?! Még infúzión van, nem kelhet fel, nem ehet nem ihat, éjjel még vért is kapott.
Reggel voltunk bent Nála, du. újra megyünk, talán dokival is tudunk beszélni.
Tegnap annyira féltem......ma már jobban vagyok. Szerencsére Ö is.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!!

MIrama, nagyon sajnálom anyukádat, remélem hamar meggyógyul!!!!
Beteg volt? Vagy ez csak úgy jött??
Kitartás neki, meg nektek is!! Jobbulást kívánok neki!!

Viol, megnéztem, itt van a film ami lemaradt. Megnéztük mielőtt átvettük, és a mieink közt maradt. Ha megyünk Győrbe, arra megyünk, és bevisszük. Ne haragudj!!
Nagyon jó volt nálatok, helyesek ezek a csajok!!
Legközelebb Mátét is visszük, majd ő rendet tesz! :lol: :wink:

Nitta, milyen jó hogy hazajöttél a kórházból. Már befordultál volna. :roll: Lehet tényleg a Mikulás hozza Zoét?? De jóóóó. :lol:

Reni, mivel jöttök? Repcsivel?

Lányok ismer valaki jó bőrgyógyászt?? Nekem kéne. :roll:

Húúú Ági csudaszépeket műveltél!! Nagyon klassz!!! Asszem a mézeskalácsot kipróbálom! Imádom az illatát!!

Beus, te vitnyédi vagy??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Kriszti!Nagyon sajnálom anyukádat!Javulást kívánok neki!Tudom mit érezhettél de ne aggodj biztos nem lesz semmi baj!
Beteg volt?Vagy váratlan volt az egész?

KépKép
kola2

Sziasztok!

Kriszti,jobbulást Anyukádnak.Majd írj,mit mondott a doki.

Ági,nagyon köszönöm,hét elején meg is sütöm.Sok idő míg megpuhul?A tv-ben azt hallottam már most meg kell csinálni,hogy karácsonyra jó legyen.Amiket te csináltál nagyon jól néznek ki!

Viol,de jók a képek!Csajok egymás közt...Vajon miről dumcsiztak? :D

Most megyek,sül a kakaós csiga meg mindjárt jönnek anyósék a férjemet köszönteniMajd este még benézek.

Kép

Kép
hajnus

Kriszti!
Gondolom hogy megijedtel!! Biztosan rendben lesz minden! Fekelytol van a gyomor verzese? Az az Apumnak is volt regebben. Valami gyogyszer marta ki a gyomrat amit a terdeben levo kopasra szedett, aztan a kiart resznel verezni kezdett.

Viol, Erika!
Nagyon edesek a csajok! Tok jok a kepek, ahol "zsugaznak" :D

Gabo!
Anyuek csak 3 hetre jonnek, januar 4-en mar mennek is vissza. :(
A hazikot hurkapalcak tartjak ossze. Azokra van aszalt szilva fuzve, es a szilvakra lehet a mezeseket meg a szaloncukrokat akasztani. Nem az en talalmanyom, nekunk az Anyu csinalt ilyet minden evben, neki meg a Dedim (o Nagyija) mikor o volt gyerek. SZoval ez nalunk mar hagyomany. :)

En az interneten a sopron.hu oldalon, a webkamerakon keresztul nezem a Fo teret. Nagyon szep! Meg a Varkerulet is! Ugy otthon lennek!! :( Reni, tok jo, hogy hazamentek karacsonyra! Anyukadek biztos nagyon orulnek, hogy Lara elso karacsonyat vele tolthetik. En Anyumek meg eddig egy karacsonyt sem toltottek a gyerekekkel :(, en meg mar 11-et nem. Ill. ez lesz a 11. amit vegre egyutt toltunk. Olyan draga a rep. jegy, hogy inkabb hosszabb idore, nyaron megyunk mindig, meg eddig ok is mindig igy jottek, mert akkor van szabija tobb az Anyunak.

Kép
Kép
agi

Hajni!
Nem lesz belole puszedli puhasag! En pleh dobozban tartom, es ugy olyan a puhasaga, hogy pont jo. A gyerekek is meg tudjak enni, nem torik bele a foguk. :)

Kép
Kép
agi

Mirama!Nagyon sajnálom ami anyukáddal történt reméljük nem lesz semmi baj!! :( :( :( Apukádnak meg utólagos boldog szülinapot!!! :lol: :lol: :lol:

Ági!Ez nagyon jó ha olyanom lesz akkor lehet megcsinálom!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti jobbulást anyukádnak! Gyomor fekélye van? Mit mondtak az orvosok ma?
Szorítok, nagyon.
Noel hogy van?

Gabó,Rik!

Mátét azért nem vittük magunkkal, mert még folyt az orra, nem volt teljesen meggyógyulva, és nem akartam, hogy Dorka, vagy Alíz elkapjon valamit tőle.
Egyébként fiús nap volt apukájával voltak, így is keveset vannak h étközben együtt, mert reggel még alszik mikor Jocó, elmegy este meg kb másfél órát van még ébren.
De nagyon rossz volt nélküle, ő is bizti nagyon jól érezte volna magát.

Viol!

Köszönjük, nagyon jó volt nálatok, Erikával megbeszéltük szívesen elfogadnánk a házatokat. Nagyon tetszik.:)
Film kérdés látom megoldódott.
Nem jöttél rá mi volt az? Ma néztetek valamit?

Ági!

Szuper ötletes a házikó, lehet belekezdek:)

Holnap nagyon szeretnénk menni, már szinte nem folyik az orra, ma csak 2szerr szívtam le, de alig jött már le valami, köhögés csak futáskor volt, de hát az mindig van sajnos.
Viszont pár napja kiütéses, a háta, de azt mondta a védőnő, hogy 8-10 nap után jelentkezhet kiütés.

Hajnus!

Reggel megyünk együtt, mi már fél 9 felé szeretnénk indulni.
Láttunk tegnap a tescoba olyan koszorút amilyen Andinak van.

Szemizó!

Jobbulást!
Örülök, hogy Zóra már meggyógyult!

Hu, nem is tudom kinek mit akartam még írni,nem jegyzeteltem :oops:

Sziasztok

katus78

Sziasztok!

Köszi mindenkinek! Jobban van anyu, legalábbis egyenlöre. De úgy néz ki szerencséje van, jól sült el az egész. Bár még holnap sok vizsgálat lesz, többek között gyomortükrözés, akkor már több minden kiderül. Beszéltünk ott egy orvossal /jó fiatal volt./, mondta, hogy jól reagál a szervezete, erös. De ezentúl nagyon oda kell figyelni magára. Gyógyszereket szedni...stb.

Katus! Noel már egész jól van. Néha köhincsél egyet de az a hörgés is sokkal jobb.
Anyunál ez valószínü egy gyomorfekély következménye volt. Annyit hányt, öklendezett, erölködött, hogy elpattantak az erek.

Tegnap mi is voltunk a Fö téren. Nagyon szép a város!!

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!Ez jó hírhogy anyud jobban van nem lesz itt semmi gond erős anyuka lehet meghát ott vannak az unokák is! :lol: :lol:

Katus!De jó is lesz nektek holnap!!Irigykedek is!! :lol: :lol:
Sajnos ez a rossz mikor egy apuka reggeltől estig dolgozik,hogy alig látják egymást a picurokkal!Nálunk is ez a helyzet sajnos!!
Vendég

Katus,nem tudom,hogy odaérünk-e.Ma a Bence 9-kor kelt :shock: :D Ha holnap is,akkor majd ott találkozunk.Ha érdemes lesz még elindulnunk... :D

Kép

Kép
hajnus

Kriszti!

Örülök, hogy jobban van anyukád. Szép estét, próbálj meg te is pihenni, gondolom nem egyszerű.
Az is nagyon jó, hogy Noel jobban van.
Szépek lettek a képek, jó a gépetek :wink: Máténak is olyan zöld sapija van :D
Ha a héten lesz kedvetek, találkozhatnánk. :)

Hajnus!

9 :shock: :D Tök szuper, Máté ma negyed hatkor kelt, és már nem volt hajlandó aludni tovább :?
Igaz 11 től utána aludt 2-ig.

Mi csak negyed 11-ig maradunk kb, mert 11kor nálunk alvás van, és ezt pontosan betartjuk, mert különben kizökken, és nem lehet elaltatni:)

Rik, jöttök?

Gabó!

Hát sajnálom, hogy veletek nem tudunk találkozni, szar neked is sokat vagytok ti is egyedül, igaz vannak jó kis bandák a hegyen :wink:

Anikó!

Gratula a kolleganődnek.

Nitta!

Kitartás, mondom én még túlhordod! Tudja Ő már most mit akar :D

Eszti!

Üdv itthon, holnap találkozunk! :D

Jó éjt!

katus78

Kedves Vivi!

Utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Kép

katus78

Sziasztok!

Annyi mindent rnék, de megint rohanok,

Katus, Hajni,
nem megyünk holnap, Tamással megyünk ügyintézni :?

Mirama,
gondolok Anyukádra. Gyomorvérzéssel tényleg vigyázni kell, nálunk többeknek volt a családban, többnyire gyógyszertől.
Örülök, hogy jobban van.

Mindenkinek jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Még csak annyit,
hogy nagyon édesek a Leányzók a találkozón!!!!
:lol: :P

nagyon jó lehetett!!

KépKép
KépKép
esztermami

Katus!Igen olyan szar,hogy nem tudunk talizni,de legalább itt tudok!!

Képzeljétek a Levi 6* kakilt.Ilyet még sose csinlt!!Most aludt el előtte tettem tisztába és most megint érzem.Két napi pelusunk ment el ma!! :( :(
Na,de ez van!!
Most megyek szép álmokat mindenkinek!! :lol:
Vendég

Kriszti!Örülök,hogy anyukád jobban van.
Hajni!Ferinek boldog névnapot!
Viol!Nercsi!Édesek a lányok!
Képzeljétek Virág elsírta magát mikor meglátta a télapót a fő téren.Bezzeg a bárányoktól nem félt.,be akart menni hozzájuk.

KépKép
kola2

Erika! Veltler Magdolna, a Balfi utcában az otthonban rendel kedd-szerda-csüt. 3-5ig. Lhet w-vwl írja, nem emlékszem :wink:
Én már voltam nála, szerintem hozzá mehetsz!

Nem voltunk itthon két napig, annyit írtatok, sok dolog történt, majd megpróbálok én is írni.

Ági, jó lenne találkozni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Csilla, akkor holnap ovi után Mikulás szakrendelés?????????
:lol: :lol: :lol: :lol:
Majd írok levelet! Szecső ügyes!

Kriszta, örülök, hogy jobban van anyukád, átérzem mit érezhettél :cry: .Reméljük hamarosan megint veletek lehet!

Viol, pénteken fél öt tájban voltunk mikulásozni. Kivártuk szépen a sort :lol: :lol: :lol:

Nitta, azért én nagyon örülök ám neki, hogy nem szültél eddig! Fontos volt! Nem is tudod mennyire jó lesz, hogy odaadják melléd a babád és nem viszik el a korára!!!!!!! Várja csak meg az idejét, ügyesek lesztek!!!!!!!!!!!

Nagyon aranyosak együtt a lánykák!!!!!!!!!! jó kis találkozó lehetett. :P

Holnapra jó baba-mama délelőttöt! nekem ovi, utána hivatal, a héten megint néhány napot egyedül leszünk...

Kép
Kép
Kép
amica

Gabó!
Levi is fogzik? Gyűjti nekem a kódokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnapra talán rendbejön.
Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!!
Tegnap taliztunk a Fő téren a Zsanival!!!
Köszi Zsani hogy rám szoltál!!!!

Cajok sajna mi sem megyünk a talira ma.Bomba van a lakásban! :lol: :lol: :lol: Itt voltak anyosék,aztán meg mi mentünk anyukámhoz köszöntőbe,aztán Fő tereztünk.A kupi meg megmaradt! :cry:

Mirama
sajnálom az Édesanyádat.Reméljük mihamarabb ereje teljében egészségesen hagyja el a korházat!!!!
(mitől hányt annyit??)

Csilla
Ti jobban vagytok??

Nitta
reméljük a mikulás meghozza a Zoét!!!Kitartás!!
Ha történik valami ird ám meg nekünk!!!!!
Vendég

Az ora megbolondult !!Azt irja hétfő 20:00
Vendég

Na kellett nekem reklamálnom,most jot ir!!!!
Vendég

Sziasztok!Rik!Szívessen :lol: :lol: :lol: Igazábol az ajtóba nézelöttünk és úgy vettelek észre.Viri meg mondta,hogy ott van egy baba a boltba. A Petra volt az :wink:
Úgy néz ki mi se megyünk mert Virág még alszik.
Katus!Ti mentek?
Rik!Olyan furcsa volt,hogy Réka azt köszönte,hogy csókolom.Nem vagyok én olyan öreg :P Apa azt mondta öregit a gyerek :lol: :lol:

KépKép
kola2

Jó reggelt!!

Mi is nemrég keltünk fel!! :lol: :lol: :lol:

amica!Szerintem igen hátul jöhet a foga,mert a cumit mindíg oldalt rágja!Már gyűlnek a pontok!

Holnap este jön a Mikulás ugye?
Vendég

Jó reggelt!

Máté kilenckor kelt :shock: , úgyhogy mi sem megyünk, beszéltem Hajnival, ők sem mennek.

Reggel negyed hatkor kezdte a műsort, hogy fel akar kelni, mondtam elég, had üvöltsön, 20 perc múlva aludt el és 9-kor kelt :lol:
Szegény szomszédok!

Hajnus!

Mi volt?

Gabó!

Szegény Levi, jöjjön ki már az összes fránya fogacska, hány van neki?
Ma bandáztok?

Rik!

Jó takarítást, rámolást!

katus78

sziasztok

köszönjük, tényleg jól érezték magukat a cajok! :wink: egyikük a zenét, másikuk a kártyát keverte! :lol:

nitta,
tényleg jó ám, hogy már eddig is kihúztad! zoé tudja mikor kell jönnie! :)

anikó,
nekem pénteken vagy szombaton írt a mágneses csaj, ma pedig el is küldte a mintát, már dorka képével. mondtam hogy ok lesz, így a héten meg is érkezik.
jó címre küldted?

kriszti,
jesszus, nagyon sajnálom anyukádat!! remélem hamarosan jobban lesz!!

erika,
dehogy haragszom, hogy ott maradt a film!! max valamikor megverlek! :lol:
hol van bajod a bőröddel?

katus,
a patacsatát néztük végig, hát iszonyat jó! :lol: ill. belekukkantotunk a vukba, és a némoba, de ezeket szépen vitte és nagyon jó a kép is. ja, és elkezdtük tegnap du a constantine-t, de kb 10 perc után ébredt dorka és hujjogatott... :lol:

gabó,
levinek hasmenése volt, vagy csak "sima" kaki?

erika és katus,
nekem is tetszik a házunk :lol:, de pont a legrosszabb évszakban jöttetek. ezt az őszit tök nem szeretem. minden tök sivár, rideg, hideg, szürke, üres. a fákon se levél, se hó nincs... :? az udvar is olyan sz@r.
az a tök jó, amikor nyáron minden zöld, az ablakokban muskátli, a teraszon leander, hintaágy, asztal, székek, süt a nap, csicseregnek a madarak, stb... :P
(na, most ez olyan regényes volt, mi? :lol:)
de komolyan! akkor jó itt.
majd jöttök akkor is. na, majd egyszer itt is lesz tali! :wink:

KépKép
viol81

katus,
ejj, milyen korai volt ma máté!! és éjjel fent volt? kialudta magát, azért ébredhetett korábban?

én fél 8-kor hallottam ezt a csajt rendezkedni, de lehet, hogy csak én aludtam marha mélyen, mert 9-kor már újra álmos volt, és el is aludt. szóval valszeg korábban kelt, csak én nem hallottam...
most nem volt fent éjjel, viszont én forgolódtam egytől háromig. mire visszaaludtam volna, 4 körül kelt enni. mire szintén visszaaludtam volna, gábor kelt. így reggelre totál ki voltam ütve... :oops: :D én ilyenkor alszom ki magam. fél hattól fél nyolcig! :D

KépKép
viol81

katus,
fel tudod tenni máté szalag melletti képet nagyobban? megnézném abban a kis farmerban. csak nem zsebre tett kézzel feszít ott? :D olyan kis lazának tűnik! :D

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: