A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni

Sziasztok! :lol:

Hoztam friss képeket

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát ilyet még nem tudok produkálni, mint boszibaba, de majd hamarosan :wink: Még nem is nőtt igazán, csak a feles kilók helyett már egy picit formásabb valamit látni :oops:

Kép

KépKép
evica76

Sziasztok!

Tinnyei:SEmmi gond,nem élet-halál kérdés! :D

Boszibaba:Gyönyörű nagy pocakod van!!!Irigykedek! :D
Most én is teszek fel.

Kép 21. hetes pocika
Vendég

Jajjjjj!

Most,hogy így feltettem a képemet,már látom,hogy kezdek én is ,,bálnásodni",nem is olyan kicsi ez a pocak,mint gondoltam!
Meglepődtem magamon. :D :oops:
Vendég

benkoka! Te tiszta dinka vagy, nem kezdesz bálnásodni egyáltalán. Szerintem tök formás pocakod van. :wink:

KépKép
evica76

Evica:

Nem úgy értem a bálnásodást,hanem ezt a szót használom arra,hogy már igencsak nagy az a pocak! :D
Köszi a dícséretet a pocira!

Szerintem a te pocidon is látszik már,valóban formásodik! :D
Vendég

Oké, így elfogadom a bálnásodás szót 8) :wink:

KépKép
evica76

sziasztok!!

ismét az élők sorában vagyok... :D Kezdek kilábani ebből a hányós-hasmenős cuccból.de volt azért egy kis aggodalom...az eslő nap amikor még a viz is kijött belőlem, éreztem, hogy a kis Dalma naygon erőtlenűl és alig mozog. Pénteken dokimegnlzte és szerencsére MINDEN RENDBEN VOLT!! És ahogy elkezdtem inni enni, a baba is beindult,

liusa, nem toxémi szerencsére...de ahogy ezt irtad még örülhetek is neki, hogy ez a bajom volt "csak"

MINDENKINEK KÖSZI AZ EGYÜTTÉRZÉST!!!!!

r.zsan. nagyon édi a babóD!!

benkoka, húú nem semmi pocakod van!!!!
Vendég

Köszi Bacilivi!Eddig nekem nem is tűnt fel,hogy ekkora,pedig mondták sokan,hogy látszik már....Csak nem gondoltam,hogy ennyire! :D
Egyébként valószínű,hogy ezért alszom olyan rosszul.Rossz oldalt fekve is már,annyira fáj a lábam,sokszor olyan,mintha mindjárt leszakadna tőből.Nektek nincs ilyen?
Vendég

Sziasztok kismamik!!!

Juditnak hívnak, s Debrecentől 25 km-re egy kisvárosban élek a férjemmel, s 12 hete a kis zsebivel. A hőmérősök topikba nézegettem be hébe-hóba eddig, de sajnos nagyon sokat dolgozom, így csak ritkán volt időm írni. Egyébként középiskolai tanár vagyok, 26 éves. Egy magániskolában tanítok Debrecenben. 6 hónap próbálkozás után élhettük meg a csodát, amikor is kiderült, hogy babócánk lesz. Holnap megyek 12 hetes UH-ra. Folyamatosan számoltam visszafele a napokat, hogy mennyit kell még holnapig aludni, tudjátok, mint a gyerekek, amikor várják a Mikulást!!! :D :D :D

Viszont most van egy kis gondom, s gondoltam, ti biztosan tudtok nekem segíteni!?!
Meg vagyok fázva, s nem merek semmit sem bevenni, mert mindegyikre az van írva, hogy terhesség idején nem ajánlott.
Teázok, kamillával inhalálok, mézet eszem,s próbáltam most a hétvége alatt ágyban pihenni. Apa nagyon sokat segített (takarított, boltba ment stb) nekem.
Szóval azt szeretném tőletek kérdezni, hogy mit csináljak?Mit vehetek be?

Segítségeteket előre is köszönöm: Judit
judithappy

Üdv judit köztünk!!

és gartulálok!
megfázásra szerintem alapesetben sem érdemes nagyon gyógyszert szedni, tök felesleges. igyál hárs és kamillateát rengeteget, 500-as c vitamint 2szernaponta és pihenj. algopirint szedhetsz egyébként.
Vendég

Kép Lábacskák :)

Remélem ez már sikerülni fog :D

Kép
dijcsi

Kép Itt az édes pofika :)

Kép még egy pofi-kép :)

Kép :)

Kép És itt a kuki :)

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Végre sikerült feltölteni a képeket :D
Ime itt a nagyfíam Márk 27 hetesen és 5 naposan :D

Kép
dijcsi

Kép Ez meg Márk anyukája 2 évvel ezelőtt az esküvőjén :)

Sajna, friss pocis képem nincs, de ha lesz, azt is felteszem.

Kép
dijcsi

Betti,
Hogy vagytok? Valtozott mostanaban az etvagyad, vagy a mennyiseg amit meg tudsz enni?

Elizabeth,
Fogalamam sincs hogy lehet-e kapni ezt a kremet otthon, de azert leirom a nevet: Palmer's Cocoa Butter Formula. Ez egy masszaskrem amiben van meg E-vitamin, elasztin es kollagen. Ez nalunk a piacvezeto krem, es baromi olcso.
Remelem most mar hamar kilabalsz a nyavajadbol...

Lilo,
Privi...

Babzsak,
En is Vichy arckremet hasznalok, ami azt illeti ez a legjobb amit valaha probaltam, viszon a anti-cellulit kremuk nem valt be nekem, igy a csikok ellen is mast kezdtem el hasznalni...

Rekanna,
Remelem nem toxemiarol van szo. Vigyazz magadra! Mit jelent az, hogy nem fejlodik rendesen a baba?

Bacilivi,
Orulok, hogy jobban vagy! Labujjad is javulgat?

Zsana,
Micsoda mosoly! Nagyon szep a kissrac! Hogy alltok a nevvalasztassal?

Dijcsi,
Nagyon helyes a kis kukisod!

Gypsophila,
Gratula a kisrachoz!

Nanett,
Mar csak 5 nap :D . Mikor mesz ctg-re eloszor?

Korena!!!
Valami eletjelet pliiiz!!! A telibe sem jossz...

Ujakknak udv!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Betti,
Meg egy kerdes ha nem veszed tolakodasnak... Mit pakoltal ossze a korhazi csomagba?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok.

Judithappy!
:P Üdv köztünk, vigyázz magadra és gyógyulgassál.

Dijcsi!
Tök ari a kukisod, és te magad pedig gyönyörű menyasszony voltál!!!!!!!!!!!!! :lol:
Büszke lehet rád a férjed.
Puszika. :D

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok!!!

Bacilivi!!

Köszike a jó tanácsokat!Bár az algopyrin is írja, hogy csak orvosi felügyelet mellett szedhető, de köszönöm!!!!

Dijcsi!!!

Nagyon cuki kis manód van!!!!GRATULA hozzá, és jó egészséget és kitartást a hátra lévő hetekre!!!
Azt néztem éppen, hogy mai a dátum a képeket tekintve. Ezt azt jelenti gondolom, hogy magán rendelőben voltál????
Ha nem veszed tolakodásnak, akkor megkérdezhetném, hogy egy-egy alkalmomért mennyit kell fizetnetek?
Csak azért kérdezem, mert mi is most szeretnénk orvost fogadni, bár nagyon nehéz egy jót találni!!! :( :lol: :D :lol:

Jó pihenést mindenkinek!!!
judithappy

Sziasztok!

Őzi
Kérdezz csak nyugodtan bármit, azért vagyok itt. :lol:
3 hálóing, elöl mellrészt gombos,
2 köntös
bugyi, zokni nekem
1 csomag tena extra-30 db-gyógyszertáros
2 pár papucs, zuhanyozáshoz-mászkáláshoz
textil pelenka- a feje alá, fejésnél törölközni, szülésnél apa ezzel törölgeti a homlokom
pelenka a babának, ami 5kg-ig jó
Domestos törlőkendő wc előtt letörölni az ülőkét
popsitörlő kendő a babának
hajszárító
fogkefe, fogkrém, sampon, balzsam, fésű
zokni a babának, ha kaparná az arcát azt húzzák a kezére vagy kesztyű
eddigi leletek, tb-kártya, személyi ig.
ásványvíz, pohár, csoki nekem a szülés alatt
könyv
fényképező

Az étvágyam nem lett nagyobb kívánósabb sem lettem, min. édesség azért kell. A hízásom is mintha megállt volna. Egész jólérzem magam, csak az alvással kínlódok, sokáig fent vagyok és néha a babának sehogy sem jó, inkább már csak jobb oldalt enged aludni.
Te hogy állsz, most fogsz pakolni? Csak nem nőtt az étvágyad? :wink:

Dijcsi
Nagyon szép mennyasszony voltál. Gratula a babához. :lol:

Boszibaba, Benkoka, Evica
Már nagyon formásak vagytok! :lol:

Bacilivi, Judit
Jobbulást! :cry:

Kép
Kép
bbeti

Őzi,
a lábujjam már sokkal jobb, de sajnos még mindig sántikálok.ennek ellenére holnap ezeregy dolgot kell intéznem, amit a bajaim miatt múlthéten kihagytam.
TE hogy vagy? Érzed már a "végét"??Kórházcsomit most pakolod?

betti, még semmi változást nem észlelsz magadon?naagyon közel vagy már!!!!

dijcsi, édi a babád és csini menyasszony voltál!!
Vendég

Sziasztok!

Dijcsi! nagyon szép a kis Márk! És te is szép menyasszony voltál!
És a többi pocak is!Mindenki gömbölyödik rendesen!
Judithappy!
Üdv közöttünk,gratula a babóhoz! Én is debreceni vagyok, csak már 6 éve pesten élek(sajnos). Hol tanítasz?
Szerintem ne nagyon vegyél be semmit megfázásra,csak ha lázad lenne.Akkor meg inkább menj orvoshoz. Mi már kétszer voltunk
4d UH-on, mind a 2x otthon,Debrecenben,mert az én anyukám szokta ezt finanszírozni :D . Először Ditróinál voltunk a Liget lakóparkban,nagyon alapos,de Samu bújkált,valahogy nem tetszett Ditróiné hangja...(Ő a szonográfus, a férj a nőgyógyász,mind a ketten megnéznek) Ez 12 ezer DVD-vel, 4 fotóval,videót is kérhetsz.
A másik pedig,ami nekem sokkal jobban tetszett,az a nagyerdei nőgyógyászaton volt, a Veszprémi u. 22-ben. Ezt sokkal jobban ajánlom. Viszont 12 ezerért csak 1 fotót adnak...

Kép
babzsák

Sziasztok kismamik!

Köszi szépen :D :D Márk örült a bókoknak!! :D :D

Judithappy,
Gratula a kicsi manócskához!!!!! :D :D
csalóka ez a dátum a képeken, mert ma fényképeztem a DVD felvételt a notebook monitorján, csak így sikerült feltölteni a képeket :D :D
A Praxis magánrendelőbe járok UH vizsgálatokra. Webcím: www.ultrahang.com
A nőgyógyászhoz magánrendelőbe járok.
Egyébként az árak itt Budapesten így alakulnak: 5 000-tól 10 000 -ig/vizít. Aztán tuti, hogy ettől van drágább is. De ezek az általános tarifák... Talán Debrecenben olcsóbb?!?! Nem tudom sajnos...

Kép
dijcsi

Lányok,
kb egy bő hete a méhem bal oldalánál tapicskolva igen érzékeny, azaz fáj. Volt valakinek hasonló?

A nőgyógyászotok milyen gyakran nyúl belétek megnézni a méhszájat? Az enyémet eddig 1X nézte meg, valamikor ősrégen (9. héten) Sztetek ez normális igy?

Szóval nincs senki magas afp-vel. Ennek egyrészt örülök, másrészt elszonytultam, hogy nincs hasonló cipőben senki.
Pusza mindenkinek!

Zsó

Kép
[/url]
gypsophila

Zsó! Nekem voltak hasonló fájdalmaim, de nekem nagyon fájt. Mint kiderült, a babám harántfekvésben volt, az okozta.

A dokim minden alkalommal megnézi,hogy zárt-e a méhszájam. Az az első dolga. De hát a kiskönyvbe is beírja az állapotát, szerintem előírás is megnézni, nem? Nekem eddig mindig 3000 volt az értéke. Neked nem írják be?

Próbálj meg nyugodt maradni az AFP-d miatt! Az UH a lényeg.

Őzi! Köszi! Már alig várom a meló végét! Január első napjaira kell időpontot kérnem az első CTG-re. Már azt is nagyon várom. :D Te már jövőhéten mész?

Dijcsi! Nagyon csinos vagy és a babó is nagyon édes a képeken!

KépKép
nanett

Sziasztok!

Boszibaba,Evica,Benkoka!
Nagyon szépek a pocik!Ezért én is úgy gondoltam hogy rakok fel egy friss pocakos képet!
Boszibaba!
Igaz még nem olyan mint a tiéd ,de haladunk már!

A betegeskedőknek jobbulást kívánok!
Kép

Üdv mindenkinek!
Dica
Vendég

Sziasztok!
Én most írok először. 14 hetesek vagyunk / még az elején tartunk/. Nagyon szépek a képeitek, aranyosak a babák. Megpróbálok betenni én is 2 hépet a picimről, az egyiken 9, a másikon 12 hetes.
még azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet csinálni ilyen hőmérőt ami mindenkinek van? Tud valaki segíteni?
Üdv.: Andi Kép Kép
rena12

Dijcsi aranyos nagyon a babád,és persze te is nagyon szép mennyasszony voltál! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok, csak beköszönök!

Szép pocik! :)

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Betti,
Koszi szepen a reszletes leirast! Szerintem jovo heten lassan elkezdek pakolni en is... elvegre ha jovo het szerda utan szuletik, akkor mar nem szamit korababanak, ugyhogy nem is lenne nagy meglepetes. Almodozom... :)
Az etvagyadat azert kerdeztem, mert en kb egy hete alig eszem valamit. Ket falattol jollakok, es nem megy tobb. Allandoan teltsegerzetem van, es kivancsi voltam nalad hogy van ez.

Bacilivi, Betti,
Persze jol vagyunk, csak nyugosen. Az alvassal nekem nincs kulonosebb gond, kiveve amikor ejszaka kezdek el morfondirozni a baban, es akkor lottek az alvasnak. Baromira varom mar a szulest, pedig meg csak a jovo heten kezdodik a 37. het. Jol feltankoltam malnalevelteabol, kivancsi vagyok milyen hatasa lesz, vagy hogy egyatalan lesz-e hatasa. Mult heten kemeny es zart voltam, ugyhogy van mit puhitani es nyitogatni :) .

Nanett,
Holnap megyek a heti terhesgondozasra, nem tudom lesz-e mar ctg, viszont a szulesi tervet holnap dumcsizzuk meg, majd meselek...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Rena,
Udv nalunk! Formas a kis babszem!
Katt a vonalzora ami tetszik, es maris ott leszel a weblapjan. Ott csinalhatsz magadnak olyat amilyet akarsz. Vagy itt: www.tickerfactory.com

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Üdv Rena köztünk!
Valahol a 36.oldal körül is le van írva pontosan,hogyan kell vonalzót készíteni...
Korenával mi történt?....

Kép
babzsák

Sziasztok lanyok,

jo sokat irtok, nem tudok lepest tartani.

Eljenek a kerek pocakok :D

Csak gondoltam elmeselem nektek, hogy ma este volt egy rohanasunk a korhazba. (vagy ami itt van helyette, gyakorlatilag csak egy "orvosi kozpont"), mert zuhanyzas kozben elkezdtem verezni. No nem nagyon, de tudjatok elso baba es kicsit megijedtem.

Az ugyeletes "orvos" egy fiatal lanyka volt, nem talalta a baba szivhangjat ugyhogy egy lapattal ratett az idegessegemre, behivtak egy idosebb dokit, aki vegre ratalalt a baba szivhangjara, aztan hazakuldtek. Sztetek nem kellett volna megnezniuk, hogy zart e a mehszaj? Nem fogjatok elhinni de nekem meg egyaltalan nem neztek!

Holnap megyek a nogyogyaszhoz (aki egy kb. 70 eves oregur itt, sztem evek ota nem latott szulest, mert itt nem lehet Paroson szulni), meg ultrahangra. A verzes elallt, nincs fajdalmam remelem minden rendben.

Nyugtassatok meg hogy nektek is volt verzesetek....

KépKép
KépKép
pannica

Pannica!

Nyugodj meg! Igaz,nekem vérzésem eddig nem volt,de mindenhol azt hallom, hogy ha nem fáj,nincs görcs,akkor minden ok. Mondjuk megnézhettek volna...De tényleg ne izgulj, ha elmúlt,akkor sztem minden rendben lehet. Vagy esetleg nem volt sex?....
Ha már itt tartok,ha dokihoz megyek,elvileg ugye havonta,de eddig volt,hogy sűrűbben,mindig nézte a méhszáj állapotát,mert ezt csak így lehet.Illetve az elején talán UH-gal. Szóval nálam a "rendes" vizsgálat min. havi 1 turkálást jelent...

Kép
babzsák

Pannica,
Nekem semmilyen verzesem nem volt a terhessegem alatt, de ha lenne meg sem allnek egy megbizhato orvosig. A verzes okat mindig tisztazni kell! Most nezem, hogy a 32. hetben vagy, nem kene hogy verezz, szerintem jarj utanna alaposan ennek, minel elobb!
Remelhetoleg kiderul, hogy nincs semmi gond, nem a mehedbol jon a ver es akkor megnyugodhatsz... elofordulhat, hogy huvelyi eredetu a verzes, csak elpattant egy er, vagy ilyesmi...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Őzi

Még kimaradt a szoptatós melltartó betéttel (Auchan gazdaságos)
tusfürdő és mellszívó-kézi.
Étvégyam nekem sincs akkora, gyakran azért eszem, mert tudom, hogy kell a hús a babának, szerintem ilyenkor már csak vegetálnak. Mostanában lustább is lett, pedig keringés és szívhang szuper.
Málnateát iszom, de még annyit nem használt.

Rena
Üdv köztünk.

Szerintem elég gáz ha az orvos nem néz méhszájat, nekem 3 hetente nézték, most hetente. Ez nagyon fontos, mert egyik pillanatról a másikra minden tünet nélkül kinyílhat és az koraszüléshez vezethet. Sajnos ismerek ilyet.

Pannica
Ez egy kész rémtörténet. Másik orvos nincs, akihez elmehetsz, és ért is hozzá valamit? Szerintem is meg kellett volna nézni, vérzés meg bermitől lehet. Szerintem ne nyugodj bele, menj el normálisabb dokihoz.
Mindenképpen írj, hogy mi volt a dokinál! :cry:

Kép
Kép
bbeti

Csatlakozom a többiekhez, ennek utánna kell járni. Bár valószínű nincs komolyabb gond. Én 14 hetes vagyok és eddig nekem sem nézték meg a méhszájat, vagy azért mert eddig hüvely uh volt?! Mikortól kezdik el nézni?

Rena
rena12

Sziasztok!

Pannica:szerintem menjél el orvoshoz aki rendesen megvizsgál!

Nekem havonta egyszer megnézi a méhszájat a dokim!

Bbetti:úgy irigyellek,már nagyon a célegyenesben vagy!!

Rena üdv közöttünk!

Gypshopilla:ne aggódj az afp miatt,nem lesz semmi baj!!

KépKép
vicuska

Most látom lányok 100napnál tartok!!!ez már nagy előrehaladás!

KépKép
vicuska

Szép jó reggelt mindenkinek!

megvolt a bécsi kiruccanásunk, aki még tud és van kedve nagyon ajánlom, annyira szép volt és olyan jó volt romantikázni a férjemmel... :). Sajna a cukrom miatt a puncsból kimaradtam, de a Starbucksban bemyomtam egy csokitortát, aztán persze nem mertem megnézni a cukorértékem, de annyira fini volt, örök emlék marad... :)

Dia:
nektek hogy sikerült Ausztria?

Zsana:
cuki a kis vigyori!!!!

Nanett:
gratula az eredményekhez! Reméljük hamarosan a babód is befordul, nekem elvileg még fejfekvéses, remélem nem fordul vissza :)

Dijcsi:
milyen szép NAGy Kukisod van!!!! :)

Betti:
hú te már nem sokáig vagy köztünk, látom szépen összepakoltál, nem semmi, hogy mennyi minden kell...

Őzi:
most már áruljátok el, mire jó a málnalevél tea!!!!! :) Annyit mondogatjátok, de nem tudom mikor kell inni...

Pannica:
milyen sintéreknél voltál???? Melyik kórház ez? Igazán megviszgálhattak voltna, 1 perc az egész. Szerintem is járj utána, de ha elmúlt bizti nincs nagy gond, de nem árt tudni....

Kép

Kép

Kép
luisa

Atyaég, elkezdtük a 30. hetet... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok,jó reggelt!

Felrakom a heti táblát,ha gond van,írjatok privit!
Péterfysek! Ma este előadás,én ott leszek!

Kép

Kép
babzsák

Egyre torzabb ez a tábla...Olyan sokan vagyunk, hogy nagyobb felbontásban viszont nem tudom felrakni...bocs

Kép
babzsák

Luisa! Irigykedek a bécsi kiruccanásotok miatt!

Vicuska! Gratulálok a 100 naphoz.

Pannica! Elég durva szerintem is, hogy meg se nézték a méhszájadat. Nekem még az elején volt egy kis vérzésem, akkor a dokim megvizsgált és UH-gal megnézte, nem a méhemből jön-e a vér. Szerencsére nem volt gond. Próbálj meg sokat pihizni és persze ha tudsz ott keríteni egy jobb orvost, akkor tedd meg!

KépKép
nanett

Jó reggelt mindenkinek!
Tudom, hogy már párszor leírtátok, hogy hogyan kell inni a málnalevél teát, de lusta vagyok visszanézni. Ha valaki megtenné, hogy leírja nagyon hálás lennék érte. Mikortól kell inni, mennyit stb.?
Szerdán megyek a doktor bácsihoz, már biztosan ad időpontot ctg-re, hisz szerdán már belelépek a 35. hétbe. Úgy izgulok!

Friss pocakos képek.
Kép
Kép

Most nézem, hogy egy hetet csúszik a vonalzóm, na de mindegy.

Kép
mary79

Sziasztok.

pannica!
Ez a dolog, hogy még nem nézték meg a méhszályat, ez nem normális!!!Menj el másik dokihoz!!!Az én dokim minden hónapban megnézi,
az első fiammal nekem is volt egy pici vérzésem egyik reggel de én aznap délután meg is szültem.

rena12.
Üdv köztünk!!!!Tök ari a babád!!!
Én is tennék fel képeket magamról és a babáról de nem tudok, nekem nem engedi túl nagy a kép és nem sikerül lekicsinyitenem.
Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra.

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok!

Ma megyek a védőnőhöz 12 órára. Remélem tényleg minden ok az AFP-mel.
Ha hazajöttem majd írok, hogy mi volt.
Nekem sem nézi meg minden alkalommal a méhszájat a doki, az első alkalommal nézte meg, mikor megállapította a terheséget, meg a múlt héten kedden, és ennyi.
Nektek nézi minden hónapban?
Akkor mostmár én is szólok neki, hogy nem e kellene megnézni??

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok!

Mary
Hatalmas hasad van!

A málnalevél teát a 36.héttől kezdve kell inni napi 2* egy bögre forró vízbe tenni, kb. púpozott kávéskanálnyit, kiázik, leszűrni és meginni.
A méhszáj gyorsabb puhulását, tágulását idézi elő szüléskor. Elméletileg, nekem még nem nagyon puhított.

Kép
Kép
bbeti

Betti,

Akkor jol erzi magat a kis pocok meg odabenn :D

Ozi,
en nem mertem hasznalni anti-cellulite kremeket a terhesseg alatt, pedig elkellett volna... Bar nekem a telen mindig erosebb, es tavasszal mikor edzeni kezdek szinte elmulik.

Luisa,
Irok nemsoka... ne aggodj, minden OK, a buli jol sikerult nagyon, csak jol el is faradtam...

LANYOK!
KORKERDES FENIX MODRA:

Nagy dilemmaban vagyok, ill. a inkabb a ferjem.
Kisfiunk neve ugye NOÉ lesz.
Nekem a nemzetközibb NOAH sokkal jobban tetszik, azert is, mert van a barati tarsasagban Noel baba es mar lassan mi is keverjuk... és meg a Noéra is megkerdezik, h. az fiu nev-e vagy sem... (Gondolom a Noemi miatt)
Nem flacolasbol tetszik a Noah, hanem mert kettos allampolgar lesz es en adhatok nemet nevet neki.

SZOVAL? Mit szoltok? Csak oszinten....

Elore is koszi

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek!

Tanácsra lenne szükségem!

Alul a négy első fogamnál úgy begyulladt az íny, és úgy fáj, mint állat! :( Glikoseptet meg Gingisolt használok rá, de van vagy volt valakinek hasonló problémája??? Egyfolytában azon parázok, hogy kapok valami inysorvadást és kiesnek a fogaim :cry: :cry: :cry:

Vettem ilyen új fogkrémet, amit tévében, és újságokban is hirdetnek, állítólag nagyon jó, a neve: Paradontax. Hát ember legyen a talpán aki ezzel fogat tud mosni! :( Az íze valami kegyetlen szar.....azt írják, hogy kb. 15 nap alatt hozzá lehet szokni....hát én biztos nem tudok! :( Hallottam erről a Vinnie nevű ínyvédő kapszuláról, de azt nem tudom, hogy kismamák szedhetik -e, majd megkérdezem a gyógyszertárba!

SEGÍTSETEK!

Kép
elizabeth25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: