Jucus,
Soma nagyon vagány kiskrapek! És ha bizonyítani akar, sose bánd, ez még mindig a jobbik véglet! (A másik sztem az, amikor tökmindegy valakinek, nyer-e vagy veszít.) De persze még olyan sokat alakulhat. Mindesetre ügyes nagyon és jófej és ez a lényeg!!!
GRATULA az újabb babanetes Pannához!

Részeleteket várunk, olyan rég volt már szüléssztori. (Vagy csak nem olvastam rendesen?)
Táp, lázcsill. stb, ezzel úgy vagyok, mint ahogy Ancsi mondja, inkább legyen otthon tartalék. Persze az is kifogy egyszer, és pont akkor, amikor nem kéne, mert kéne... szerencsére tápszer sose kellett, de volt már pelus gondunk, mint Zsancinak, amikor azon agyaltam, mit kössek a gyerekre...
Votiv,
a cikk jó, Stált utálom. A hideg ráz a dedós stílusától: pl "hagyom a ...-t a ....-ban kucorogni" szerencsére nagyritkán kapom el a képernyőn, és mivel működik a távkapcsolónk...
Zuzinak üdv, én nem háborgatom a H-ban, majd ha jön, puszi itt virtuál módra.
Fibi,
ez a mosoly az ablakban... fú, 3x olvastam végig, de nekem kissé tömény...

Persze terhesen az ember egész máshogy látja a mosolyt az ablakban.
Nálunk mots mindenféle szörnyek látszanak az ablakban, amiket műhósprével fújtam oda... elvileg manók és hóemberek és karifák, gyakorlatilag furcsa alakzatok, de Eszter nagyon rendes, mert percekig szaladgál közöttük és tágra nyílt szemmel mosolyog az ablakra.
Votiv,
csíkok

sajnálom, de majd csak lesz valahogy. Valami csodakence, kisebb beavatkozás, ha nagyon zavar...?
DM: ne má hogy átverés legyen! Eddig 3x voltam bent,

de... senki se tudott egyértelműen segíteni, összevissza infokat kaptam (lehet papírról is meg digitről is, de vegyítve ki tudja, és telefonálgattak, faxoltak, stb, viszont nem nyomtak a kezembe egy prototípust, és ez nagyon zavaró. És van 990 meg 6000 ftos is, és eléggé passz, sztem megnézem a fujinál vagy kodaknál vagy hol, ott csak jobban értenek hozzá, nem?
neet