A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuz, nagy gratula a kicsi lányhoz! :lol:
zanza

NA NEE, TÉNYLEG????? :lol: :lol: :lol:

hát ez csodás!!! :D :D :D

most már biztos nem haragszik meg Zuzi, ha elárulom, hogy csütörtök óta erős jóslófájásai voltak, de nem akarta elkiabálni, hiszen Bazsó sem jött könnyen :D

éljen a legifjabb topiktag! :D

Zuzinak, Tominak, Bazsónak és Pannának, az egész családnak gratulálunk, sok boldogságot és gondtalan, szép napokat kívánunk :D
Kép

Votivék
votiv

JUHÉJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
ISTEN HOZOTT PANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Én is, én is csókolom a legifjabb leányt a topikban és az egész gyönyörű családját!!!!!!!

indianyo

SZIA PANNA!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK NEKED ÉS SZÜLEIDNEK :D

Votiv,
kiscsajszinak küldöm a virtuális puszit a pocakba :D Isti bibijei :( :( Nálam a pikkelysömör keretei közt vannak ekcémás foltok is, ezek régebben a könyökhajlatban és az ujjakon jelentek meg, ma már csak 1-2 ujjon 1-1 kisebb folt, szóval nem vészes. Nekem is szteroidos kenőcsöm van rájuk (amit mostanában ki tudja miért nem használok :) ), de az egyetlen másik dolog, ami segít, az nyáron a napozás, télen a szolárium. Ez szinte teljesen tünetmentessé tesz. Csakhát ugye Istinél ez sajnos nem opció :(
Egyébként nálam (bár érzékeny bőrű vagyok) nem allergiás reakció, hanem stressz szokta kihozni.

Fibi,
téged meg elfelejtettelek itthon üdvözölni: ÜDV itthon!! :D:D

Gabi,
gyönyörű a koszorú, szépen alakul a házatok! Drukk, hogy minél előbb elkészüljön! :)
kisün

Isten éltesse Panna babát és kis családját!!! :D
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zanza,
ugye, így az 1000-iken túl minden teljesen más? :mrgreen:

Neet,
bumeráng-macskák :lol: Én azt imádtam, amikor egyikőjükre-másikukra hajnali 5-kor jött rá a simogathatnék, ami munkamegosztásban azt jelentette, hogy ők dorombolnak, én simogatok... akkor ők is megtanultak repülni, és én rögtön tudtam, hogy rosssszanya leszek :mrgreen:

Rekuc,
kukitéren nekem sem volt soha ilyen tapasztalatom Marcival :shock:

v
kisün

Sziasztok!

Jaj, de jó hírek!:) Nagy gratula Zuziéknak!:):):)

Neet!

Örülök, hogy Esztinek már ennyire tetszik a bölcsi! :D

Den!

Reméljük, hogy később sem lesz Bálint féltékeny!
Hitelintézés: Elvileg most voltunk utoljára a bankban. Timi már automatikusan kérte a papírt, tollat, hogy rajzolhasson az ölemben, amíg az ügyintézővel beszéltem, másként nem ment. :)

Indi!

Megatáncnál nekem is pont ez jutott eszembe, hogy pont az kapja majd ezt az ösztöndíjat vagy mit, aki már mindent tud.
Egyébként szerencsétlenek hihetetlenül nyúzottnak látszottak a riport alatt. Meg ezt az agyondramatizálást sem bírom, amit csinálnak, meg a zsűrit... :evil: . De a táncok nagyon jók.
:D

Gabi!

Az adventi koszorúd gyönyörű!:)

Votiv!

Remélem hamar rendbejön Isti problémája!:(
Stahl gyerekkonyhás cikk elolvasható?

ILdi
ildi76

Jaj, de jó, új baba! :D Gratula Pannához! :D :D :D

Kép
Kép
tinu

GALYATETŐ GRAND HOTEL
Több hotelben voltunk eddig, habár babával egyben se, így féltem, hogy hogyan fogjuk majd érezni magunkat. Meg kell mondjam, Mo-n az eddigi legjobb szálloda, ahol voltam, a szoba hatalmas, tágas, fürdő szépen felszerelve, káddal, mindennel, bútorok újak, babaágy bekészítve. Vacsora, reggeli kiváló svédasztalos, ahol minden ember megtalálja a számítását, legyen az gyerek, felnőtt, vagy vegafelnőtt (vegagyerek :) ). A wellness rész is minden igényt kielégítő, nem beszélve róla, hogy a szobaár magában foglalta az ingyenes Bambikuckó használatot is, ami azt jelentette, hogy napi egy kézműves foglalkozáson részt vehettünk, + annyit lehetett a kuckóban játszani, amennyit akarunk. Rengeteg játék, két helyiség, gyerek wc, stb. Minden nap a 3 évnél nagyobb kőcökre 1-1,5 órát vigyáznak ingyé, amikor a szülők leléphetnek. Lencsi első perctől otthon érezte magát, nyomkodta a telefont, távirányítót, egyedül gyalogolt a folyosón, mindenhova gyalog mentünk (kivéve a túrát), a személyzet mindig készségesen segített. Annyi gikszer volt, hogy utazóágyat kaptunk, és az aljában nem matrac, hanem félbe hajtott paplan volt, ami süppedt és éjjel mindig üvöltve ébredt. Utána láttam, hogy rácsos ágy is van, csak valamiért nem azt vitték nekünk. Legközelebb majd direkt azt kérem.
Mivel egyes kategóriákon belül is változik a szobaméret és felszereltség, ha vkit bővebben érdekel, szívesen megírom a részleteket priviben. Az akciós ár 3 éj/4 nap 79eFt volt félpanzióval.
A wellness részen legjobban azt imádtam, hogy egyszál fürdőlepedőben kislattyogtam a jég hideg kertbe, 1-2 száz méterre ott volt a bioszauna, ahol jól felmelegedtem, és utána újra imádattal mentem vissza a hideg udvaron át a pezsgőfürdőbe, vagy usziba.

Gabi!
múltkor belinkeltem egy elég jó táplálási táblát, amiben le van írva, hogy 8 hósan mit és hogyan. szerintem ekkor már bőven lehet sajtot is adni, meg joghurtot és kefírt is.

itt a cím: https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/mes ... 201686.doc

eszerint lehet 8-9 hósan:
Zöldborsó, karalábé, kelkáposzta, karfiol, csicsóka, vörös- és fokhagyma (sütve vagy főzve) Szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, sárgadinnye, cseresznye, gesztenye Marhahús, sertéshús, csirkemáj max heti 1x, kefír, natúr joghurt, túró, sajt kis mennyiségben, főzelék vagy gyümölcs kiegészítéseként Árpapehely, rozspehely Bazsalikom, kakukkfű, borsikafű, borsmenta, szurokfű, citromfű, lestyán (igen kis mennyiségben).

10-11 hótól: Káposzta, padlizsán, zöldbab, rebarbara, mángold, valamint heti egy alkalommal spenót vagy sóska. Főtt tojássárgája heti egy-két alkalommal

stb.stb. de egyik se szentírás!

Tinu!
látom nagyon rákattantál a pulcsikötésre. én gyerekkoromban tudtam kötni (még most is tudok), de ez nem jelenti, hogy valaha is tudnék egy pulóvert kötni. szóval ehhez évek kellenek, hogy jól begyakorold. először sállal kezdd :)!

Jucus!
tök jó a maszek hógömböd!!! honnan vetted bele a hóóót? :)
meg víz is van benne?

Macs!
a mozaik jó ötlet, csak nagyon drága, viszont szerintem az üvegfestés könnyebb. én hóóóóttt béna vagyok, de van üveg- és olajfestő cuccom is itthon, és néha, ha rámjön.... sőt még decupage felszerelést is vettem, és kopácsoltam hajdanában.

Zsanci!
én is így vagyok a főzéssel, hogy imádok főzni,de utána nem szeretek pakolni. ezért lesz hamarosan mosogatógépem, és sokkal jobb kedvvel fogok mindent csinálni. már nagyon várom!
ancsipancsi

Zuzi,
Még egyszer nagyon nagy GRATULA. Isten hozta Panna babát :lol:

Kép Kép
curse

Sok boldogságot kívánok a kis Pannusnak!

Kép
ancsipancsi

Ancsi: a sálkötésen már túlvagyok. Gondoltam, feljebb léphetnék egy szinttel, csak egyedül nem megy. :oops:

Kép
Kép
tinu

Tinu :) Az jutott eszembe, hogy ha van már pocakbabának egy pulóvere/hosszú ujjú pólója, ami mondjuk nem feltélenül 56-os méret(olyat nem érdemes kötni, mert kábé 3-4 hétiog tudná hordani), hanem legalább 62-68-as, akkor azt hozd magaddal és megnézzük együtt, hogy aszerint hogyan tudsz pulóvert készíteni egyedül :)

Votiv :) kíváncsian várom a cikket :wink:

Ancsi :) meghökkentem az áron, ez nekem két havi jövedelmem :shock:

És te valóban ezt mindet adtad Lencsinek 8 hósan? meglepett ez is.

indianyo

indianyo

Ancsi :) persze nem azon hökkentem meg, hogy ilyen helyre mentetek, hanem inkább csak azon, hogy én mennyire távol élek a realitásoktól ...

indianyo

Indi: oké, kaptam a múltkor apumtól egy kis pulcsit, akkor elviszem holnap. Amúgy is másik kellene, mert ez 100% műanyag... :shock:

Kép
Kép
tinu

Zuzi,
Gratula a babócához, mielőbb küldjél képeket!!!!

Curse,
Édi a babód, jó húsban van tartsd meg ilyennek! Ne fejjél, csak felborítod a természet által szépen megalkotott egyensúlyt. Én sosem tettem, és az első néhány hét után beáll a rend. Cumi: én 3 hónaposan adtam a dednek és örülök, mert egy csomó olyan alkalom van amikor a cumi megnyugtatja, de a cici épp nem "elérhető."

Barbi,
Én is "mindent" adok már a babunak és krumplit is, és semmi baja tőle. Minden irodalom azt mondja, hogy ez a baba első zöldsége, megkérdeztem dokibácsit akinek 3 gyerkőce van, azt mondta, naná hogy krumpli. Nem tudom pontosan mi a baj vele, de nekünk bevált és a baba imádja. :? A paradicsomot nem szereti, de már az esti tejpép is bejön pedig az elején nem!

Kép
akata

Indi!
bármily furcsa, Mo-n ilyen drága árak vannak. míg Horvátországban 14 napot tudtam volna eltölteni ennyiért egy frankó tengerparti apartmanban, most ide Mo-ra mentem, mert pályáztam az üdülési csekkre anno. (és lett 30e üdülési csekkem+10-zel kiegészítettem, többit a férjem tette hozzá) elég csórónak éreztem magam a hotelban, míg a vacsoránál mindenki rendelt mindenféle italt, én odavittem a kikészített hidegvizes kancsót, mert kicsit soknak találtam a 700 Ft-ot ét üdítőért. (első nap kértünk)
ez amúgy egy árban közepes kategória volt, ehhez képest a bababarátként feltüntetett (és nem tudom, hogy valójában többet nyújtanak-e!) Kolping hotel és társai kb. a dupláját kérik el! aki esetleg volt ilyen bababarát hotelban, írja már meg, hogy mivel jobb, mint egy sima hotel, ahol (mint írtam lejjebb) van kiságy, etetőszék, babaőrző, játszóház.

és természetesen nem adtam mindent L-nek, ami a táblázatban van, kicsit sok lett volna :), de ilyesmi táblát tartottam szem előtt. nem azt jelenti, hogy mindet kell adni, hanem ezekből párat+ a régi kaják, amiket már ismer.
nagyjából ezeket: Zöldborsó, sárgabarack, gesztenye, Marhahús, sertéshús, csirkemáj max heti 1x, kefír, natúr joghurt, túró, sajt kis mennyiségben, főzelék vagy gyümölcs kiegészítéseként
ancsipancsi

ISten hozott kicsi Panna!

Ancsi!

Hógömbbe szinte bárhol lehet kapni csillámport.Ma pl. az Auchanban is láttam de hobby bolt,kínai stb.
ÉS víz,kis glicerin van benne.
20170114224602

Jucus!
köszi! glicerin honnan?
éppen ma jártam ilyen helyen, ahol lehetett ilyen kis mütyűröket venni, amik olllllllllllyan giccsesek :), úgyhogy nem vettem, de ilyen gömbbe meg tökéletesek lennének. vajon meddig bírják a vizes gyűrődést amúgy? vagy műanyag cuccot kéne bele venni?
ancsipancsi

Ancsi!

Patika.
20170114224602

Panna babának és szüleinek naaaaaagy gratula!! Sok tejcit és nyugis éjszakákat Nekik :)

Mi is megkaptuk uazt az sms-t, mint Gabi, csak épp vendégeink érkeztek akkor 8)

Gabi,
köszi, jobban vagyok, de a szagok nem hagynak békén azota sem :? :) és igeeeen, én nagyon szeretném tudni, hogy Fanni avagy Balázs lakik e a pocakomban :wink:
és nagyon jol alakul a kérotok :D

Indi,
nem a pálcával állapitja meg elsödlegesen, hanem közben a homeos bogyos fiolát a gyerek böréhez érinti, és látja, hogy az aurája hogyan reagál a szerre. én hiszek ezekben, mármint hogy van aki látja ezt.

Vera,
igazán köszi :P
érdekes, hogy irod h Nálad a stressz hozza ki a börproblémát . Pont azon agyalok, hogy B ekcémájának milyen érzelmi hátterei lehetnek, mert nem hiszek nagyon a laktoz intoleranciában nála (ahogy Istinél, Bálintnál sincs hányás, hasmenés, stb.) És érdekes, hogy mindkettöjüknél a kisteso kopogtatása után jött elö... na, majd utána is olvasok a könyvemben.
fibi

Sziasztok!
Itt eltűnt Bogárka jelentkezik :)
Votivia msn-én olvastam az utalást, és gondoltam, hogy a Panna csakis Zuz kisbabája lehet, így jöttem gratulálni :)

Szóval sok boldogságot a kicsi lányhoz!!!!! :) :) :)

Mi egyébként jól vagyunk, most éppen különösen jó szériát élünk :): Kezdődött azzal, hogy Petra lyme- kontrolltesztje negatív lett (úgyhogy utólagis nagy köszönet azoknak, akik az iwiwen keresztül drukkoltak nekünk :)), aztán Donit sikerült egy éjszaka alatt leszoktatnom az éjszakai szopiról, szóval egy hete végre alszom is :), de ez még mind semmi, mert pár napja kaptunk egy váratlan telefont, hogy az oviban megürült egy hely, és felvennék Petrát, ha még igényt tartunk rá...hát nemhogy igényt tartottunk, hanem repültünk, kiscsajom nagyon lelkes, két nap alatt beszoktunk, szóval hétfőtől már élesben igazi nagy ovis lesz :)

Egyébként meg dolgozom ezerrel, mert az ágacskában is van rengeteg tennivaló (persze ez nagyon jó, mert azt jelenti, hogy egyre ismertebbek, elismertebbek és nagyobbak vagyunk :)...), szóval arra vonatkozóan most nem ígérek semmit, hogy fogok jönni rendszeresen... de néha ígérem benézek :)

És akkor ha már itt vagyok, egy friss kép is a skacokról:
Kép

Sok pusszantás mindenkinek!!!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Deni,
azota is azt hajtogatja B, hogy "hazament Laci bácsi", meg hogy "Zsuzsitol kaptad könyvet" :D :D
fibi

Fibi!
ez nem olyan érdekes, mert a pikkelysömörösöknél majd' mindenkinél kijön a stresszre a kórság. szóval ez az alapvető fenesége a dolognak!

Bogárka!
szia! helyesek a skacok, szuper, hogy most minden oké :))

KÖZÉRDEKŰ:
Zuzi jól van, szívesen fogad bárkit, csak ha lehet, egy csoportban menjetek majd valamikor.
ancsipancsi

Votiv,
macifarmra mentek ma Zuziék? csak nem Veresegyházára? :o

Ancsi,
jo kis kényeztetésben volt részetek, ejha 8) irigykedem picit :)

Bogárka,
ez a kép..... teljesen le vagyok nyügözve a gyermekeidtöl :)
fibi

Ancsi,
nekem azért volt érdekes info ez, mert még nem hallottam :) nálunk a családban/ismerösi körben senkinek nincs börbetegsége. most kezdek utánanézni a témában...
fibi

Fibi!
örök hálám neked, mert én tőled tudtam meg a pályázati lehetőséget. nem tudod, jövőre is lesz? :)
ancsipancsi

én mint notórikus kórházlátogató szivesen mennék hétfőn Zuzt látogatni.
Nem jönne velem vki??? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
ez fejenként volt ennyi, vagy összesen???
mert ha összesen, akkor (ide a mókusokkal) nem is volt olyan drága. Ha fejenként, akkor hűha...még sokáig nem megyünk ilyen helyre... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
dehogyis fejenként! összesen! olyan félpanzióval, ahol annyit ehettünk , amennyit....
és mindent használhattunk gyakorlatilag, szóval nagyon szuper volt.
van itt Classic szoba is, amivel 60eFt lett volna a 3 éjszaka, de már minden kádas szoba foglalt volt, sőt, már csak dohányzó szobát tudtak volna adni. szóval, ha időben lefoglalja az ember, még ennyiért is lehetne! 4 éves korig ingyé van a kőcöknek.
ancsipancsi

Ancsi,
nagyon szivesen :) és örülök, hogy másnak is összejött az üdülési csekk :D persze, jövöre is lesz, hajrá, nevezzünk be :wink:
igy összesen szerintem sem volt vészes az ára, ennyi nyalánksággal együtt 8)

Indi,
igaz, hogy Votivnak irtad, de elgondolkoztam rajta... és asszem összeállt a kép B ekcémáját illetöen... férjemnek stresszesebb a meloja egy ideje, emellett én meg joval fáradtabb vagyok (kb 2 honapja), este 6 után már legszivesebben vizszintesben léteznék... amugy rendben van a kapcsolatunk, csak ezek miatt kevesebbet tudunk beszélgetni, egymásra hangolodni... és a gyerök mindent érez, magára vesz, föleg B érzékeny tipus szerintem. és az sem véletlen gondolom, hogy Baján jelentkezett az ekcéma, ott meg aztán böven volt feszültség.... meg érezhette szegény rajtam is, hogy menekülnék már haza....
fibi

Fibi, valószínű mégsem mentek macizni :lol: jobb dolguk volt :lol:

Greenolive, Te vagy a következő? :D aztán Tinu! :D

Ildi, Indi, holnap fenn lesz a cikk a neten, majd beszúrom a linket!

Zsanci, csatlakoznék a hétfői látogatóba!

Jucus, miután küldtem neked reggel az smst akkor esett le, hogy ma focibajnokság van... és hogy sikerült?

Szia Bogárka! csúcs ez a kép és marha jók ezek a hírek :D Petra már nagy ovis, váúúúú :D

votiv 8)
votiv

Zuzmo!

Kép
bkrityo

ha valaki nem nézné a Szombat esti gázt, 21 órától a Duna Tv-n Mar adentro - Belső tenger, egy gyönyörű és megrendítő film Alejandro Aménabartól (egyik kedvencem), és a főszereplő meg egy drága szép ember Javier Bardem :P

votiv 8)
votiv

Votiv!

Igen,bajnokság volt és 4 meccset játszottak.Az első kettőn nagyon kis lelkes nyusziként küzdőtt Sanyi,de ezt említettem neki és a következőn már bátrabb lett és gólt is lőtt ill.2 kapufát(szerintem ezt sokkal nehezebb mint gólt :lol: )
20170114224602

Vera, de egészen ködösen látom a világot .... de lehet, hogy csak szemüveget kéne tisztanom. :wink:

Zsanci, én szívesen, mikor? :shock:

Jucus, hűha, Sanyi gyerek ilyen ügyes? Azta! :wink:
zanza

Juc,
gratula Sanyinak, aki nemcsak ügyes lovas, de remek focista is!!!! 8) :lol:
és még helyes is... :wink:

Votiv, Zanza,
hétfő 11? :roll: vagy korábban? vagy később?
vagy?
:lol:
Ancsi,
köszi az infót, szted ha január végén mennék, akkor már most le kéne stoppolni??? :roll:

Bog,
úgy is tudod, h srácaid eszméletlenek!!!! 8) :lol: nem is mondok semmit... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

PANNA!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Isten hozott idekinn

Kép

Nagyon sok boldogságot és egészséget egész családodnak!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv :) hát én épp ezt a drága szép embert nézem :)

Máma sikerült megint fejreejtenem Dömötört fürdés után :oops: :shock: szerencsére a múltkori eset után óta szivacs lakik az ágy mellett, így nem sérült meg.

És utálom a gyógyszertárakat :evil: kedvenc szavajárásuk: menjen az ügyeletes gyógyszertárba (és fizessen ügyeleti felárat), mert nálunk elfogyott a tápszer még tegnap (az ügyeletesben is elfogyott). És hogy én mit adjak a gyerekmnek enni? Hát azt a biztonságos gyógyszerellátást szorgalmazó emberbarátok nem mondják meg, mert el vannak foglalva a vállrángatással. Majd hétfőn esetleg rendelnek, jöjjek vissza kedden.

indianyo

Jucus, azta, ez igen!! olyan ügyes fiad van, legyél nagyon büszke rá! :)

olyan szomorú lettem az előbb, észrevettem, hogy szétrepedt a pocakomon a bőr :( ez volt az utolsó hely rajtam, ahol még nem volt csík :cry: ezt is hiába kentem :( :( és most még csak nem is híztam sokat, csak nagyon hirtelen nőtt a pocak...

de ma délelőtt olyan édesek voltak a gyerekeim :D Isti ült az ölemben és játszottunk a kis állatkáival, meg mondókáztunk, és közben a picinke morzézott neki :D

votiv 8)
votiv

Ó, a pikulába! De kár, hogy nem olvastalak hamarabb, Votiv! Már meg akartam nézni rég ezt a filmet, de persze helyette pakoltam, bútort tologattam és leszakad a derekam... :cry:

Kép
Kép
tinu

Ja, és a DM naptár egy oltári nagy átverés!!!!!!!!!!!! egy vékony fémdobozban picurka fényképek - semmi összefűzés, csak a kis fényképlapok. ezen is jól felhúztam magam.

No, jójcakát!

indianyo

Isten hozta Pannát!!!

Gabi :) Pont ezt írtam a tejtermékekről (sajt, kefír, joghurt, stb.), hogy elvileg 8 hótól mehetnek!

Votiv :) Tippelni lehet, csak ne kérd rajtam számon, ha nem jön be! :lol: Stahl-cikk engem is érdekel, már várom :wink:

Ancsi :) Nagyon klasszul hangzik ez a szálloda, és tök jó, hogy ilyen jól éreztétek magatokat!! :D :D

Bog :) Gyerkőcök nagyon édesek! :D És gratula Petra negatív tesztjéhez! meg az ovihoz is :D

Fibi :) Hű, Bálintod olyan édes és nagyon gyorsan tanul! Egyszer mutattam csak neki, mit kell csinálni a könyvvel és már tudta is! :D A kisebbik Bálint inkább kipihente a fáradalmakat :lol:
denizsa

Még egy utolsó kérdés mára, aztán megyek alunni... Szóval hogy mit is lehet kezdeni ezzel a gyomorégéssel? Sajna a tejivás most már nem mindig válik be. Már 3 napja nem alszom rendesen emiatt. :?
Aztán meg azt is meg szerettem volna kérdezni, hogy tudtok esetleg valami jó használtruha boltot, ahol lehet venni overált? Nem akarok nagyon beruházni újjal, mert ha januárt közepén születik az gyermek, akkor már nem sokáig tudjuk használni. Úgyis kell utána majd egy vékonyabb. Vagyis kettőt kéne venni, egy melegebbet, meg egy kevésbét. Legalábbis a védőnő ezt javasolta a múltkor. Internetről nem merek rendelni, mert olyan rossz, hogy nem látom igaziból, nem tudom megfogni. Marad a használtruha bolt. De még soha életemben nem vásároltam ilyen helyen, úgyhogy nem ismerek egyet sem. :roll:

Kép
Kép
tinu

Mi kedden leszünk Bp-en, ha esetleg vki akkor érne rá bemenni Zuzihoz... de csak ha nem fárad le a hétföi látogatoktol :wink:

Tinu,
Neked már tilos butorokat tologatni!! ejnye.

Deni,
de nem aludt el a kocsiban hazafelé, ugye? :wink:

Én Bálintom meg elalvás után (még a cicin) ugy összeszoritotta a fogait, hogy megfeszitettem magam fájdalmamban, még a pocakomba is belehasitott egy kisebb görcs :cry: ujabb jel, hogy abba kéne ezt hagyni.... nem tudom, miért halogatom.....
fibi

PANNA!!!! :) :) ÉLJEN A BABA is és a MAMA is és az egész család!!!
Drukk, hogy Bazsóka jól fogadja az új szitut majd otthon ;)
És ma csak ezért kukkantottam bé, mert valami azt súgta, hogy ilyen remek hírt olvashatok :)

Barbi: ANgi milyen sokat változott???!

Ancsi: tyű jó kis hely lehet ez...talán-talán majd mi is vizsgaidőszak után !

Bog: srácokról képek :)

Voitv: bibi :( jáj... eselteg egy közös szolizás 8) persze ez hülyeség....

Fib: nekem ez az inga izémicsoda ennyi pízért hááát elég meredeknek hangzik... :roll:

Juc: Sanyinak gratula! Micsoda sportembör!! Ez jó!

PGabi: de az is jó dolog, hogy látod, hogy lesz egy házad- szal, kézzelfogható a dolog már ott van előttetek...én spec csak álmodozom még mindig róla :roll: persze tudom én milyen az ha már annyira de annyira költöznétek és másokon múlik ez!!

Vica: hova költöztök??
Ja és Kamilla se volt hajlandó picinek büfizni :? egy csomót görcsöltem rajta, majd mondta a dokinénink, hogy ne izguljak vannak olyan babók akik nem olyan büfizősek..aztán kb 1 hós korára megjött a büfi is :)

Én is bemennék a H-ba, de mi csak szerdán leszünk mobilak, addigra meg Zuz már biztos otthon lesz :( Úgyhogy mindenképp adjátok át az üdvözletem nekik!!!

Rylie
rylie

Fibi: jó, csak egy kicsit tologattam, az igazi tologatást a párom végezte. A derekam csak a pakolástól, meg a takarítgatástól fáj. De már megyek is aludni. :wink:
Jó éjt mindenkinek! Remélem, ma tudok is aludni.
Indi: akkor holnap tali! :)

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Isten hozta Panna babát! Sok boldogságot, jó egészséget az egész családnak!

Tinu, nekem is mindentől ég egy kissé, vagyis inkább érzem a savat, ha kicsit vízszintesbe pakolom magam, vagy csak eszem vmi olyat(bármilyet). A tejtermékek már nem az igaziak, nekem most a hideg szénsavmentes víz jön be. Az ásványvizek sem igazán esnek jól, van vízszűrőnk így azt iszom, és jól hat.
Vagy pattogtatok kukoricát simát, nem vajasat.

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: