a 12. heti ultrahang annyira nem lehet a 10. heti, hogy nekem (bp, szt istván kh) betöltött 13. hetet mondott az ultrahangos.
én páromat megkértem már régen, hogy jöjjön be a szülésre. nekem fontos. nem rajongott érte, de megértette, hogy nekem mennyire fontos, és mostanra neki is természetes, hogy bent lesz. de mi „alternatívok” vagyunk. felmerült, hogy itthon szüljek stb.
sztem, mint annyi másnak is, ennek is konszenzusnak kell lennie. ha apa elájul a vértől, kaphat felmentést, ha anya szégyelli esetleg magát, kész a megoldás. beszélni kell róla, és ha szeretitek egymást, egyértelmű lesz. vagy hüjjjje naív vagyok?
az viszont tuti, hogy nagyon félnek a pasik. akkor is, ha nem mondják. akkor meg különösen, ha letagadják.
egyébként mi sem vagyunk összeházasodva, és nem is leszünk a babáig. még gyűrűm sincs… fő a bizalom
Ancsa! a legtöbbeknek 6. héten jönnek a rosszullétek, úgyhogy még nem úsztad meg
Kismamát meg igenis olvassatok. Ha itt vagyunk, azt jelenti, sok információra van igényünk. De sajnos sok félinformációt is átadunk egymásnak (nem rosszindulatból, hanem azért mert nem vagyunk profik). A könyveket és az újságokat viszont profik lektorálják. Azoknak sztem jobban lehet hinni, mint nekünk (mármint értitek, hogy értem)

és sok lelki dolog is van benne, gondolnak mindenkire.
a babonát én úgy intéztem el, hogy ezek a lapok/infok akkor is jók, ha esetleg Babó visszafordul
Első gyerekesek: belegondoltatok már, hogy ez a legnagyobb változás az életünkben? És ráadásul fogalmunk sincsen, mit vállalunk! Nekem ez a 2. legnagyobb félelmem. Az 1. félelem közös, bár igyekszünk elnyomni....
Nem emlékszem ki írta be azt a cuki bejelentő-verset, hogy így lesz 2 emberből egy család, de én azon úgy meghatódtam. Sírtam is. Köszönöm!
szép hétvégét
szájmenéses bori (11+1, Főni pedig 69 napja (9+6) készült)