A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tényleg, milyen rossz bácsit kerestek az egyszerű honpolgárokon? :shock:

Fibi, Votiv, hinnye! Szép árak! :roll:

Réka nevében köszönjük a dícséreteket. :wink:

Mi most el motorozni
zanza

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kaptam most a boltban laktozmentes natur joghurtot. nem is tudtam eddig, hogy ilyen is van...

Johi,
de jo hogy elökerültél :) és örülök, ha nem bánod h nekem is a Fanni név a favorit :D

Vica,
mi ugy büfiztettünk anno, hogy a gyereket feldobtuk a vállunkra, kb hogy a mellkasa feküdjön a vállunkon. igy séta jo darabig, aztán néha kijött, aminek ki kell... 8)
fibi

Hát ez tényleg nem egy szép bácsi, de az a nagy helyzet, hogy baromi átlagos külsejű, legalábbis amerre én lakom, ő itt nem keltene fetűnést.

indianyo

Tudja valaki - azt hiszem Gabinál láttam így - hogy lehet megcsinálni, hogy a szalag mellett egy kép is megjelenjen?

Itt próbálkozom és egyszerűen nem akarja.

Köszönöm,
Vica
vica94

Zuzi,
szülsz már? :mrgreen:
fibi

Vica :) bal karra hassal lefelé ráfektet és finoman a hátat ütöget. mindig büfi lett a vége, viszonylag hamar. ha tovább tartott a pocakfájás, akkor ugyanezt ágyon ülve a térdeimre fektetve, így mintegy rákönyököl a térdeimre és szintén hátat ütöget.

indianyo

Fibi: én is örülök, hogy van egy kis időm végre... csillivilli a lakás, főztem három napra stb...

Hát ezt a rosszbácsit tuti nem rejtegettem. :-)

Vica: büfi nálunk is problémás volt, de apa volt a nagy mestere, olyan férfiasakat böffffentett Fanni, hogy csak na, de csak nála.

Vica: Máté nagyon édibédibébi... és mekkora nagy, még néhány hét és utol is éri Fannit.

Fibi: nagyon nagyon sok jó laktóz mentes termék létezik, hajrá, hajrá, hogy felfedezzzzzzzzzz mindent.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv,
ezt már olvastad? biztato :)

http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=176
fibi

Johi,
akkor lehet menni Hozzád vendégségbe :mrgreen: :mrgreen:
fibi

Rylie! én a szopileszoktatás miatt kérdeztem a másfél évet. Husikról még gőzőm nincs. Az egy évet hallottam, de nem műveltem még ki magam.
Láz :( talán csak fog. reménykedős smiley
Most hogy ded kapott rájöttem nem is olyan rossz ez a sütőtök. Pitében bizti isteni! :lol:

Fibi! Fanni nagyon édes! :lol:
B allergiája :( Barátosnőmnek is volt, s kinőtte!

Macs! Angi is mindig kitátja a száját a homeos cuccokra. Bevallom rém büszke vagyok! :lol:

Neet! Jó hogy jelentkeztél már volt itt izgulás :D
Csajszidnak gratula :lol:

Zanza! Gratula a pelusnélküliséghez! :lol:

Curse! „komolyan hülyére akartok venni”-n jót rötyögtem. Okosak ezek a gyerekek!
A ruhácskát azért kérdeztem mert tök úgy nézett ki a teteje. A harisnya szerintem nem is gond, inkább az a „baj” hogy egyfolytába a nyakába megy, s tök értelmetlen. :mrgreen: Mi néha vendégeknek felvesszük, de még ők is röhögnek rajta.

Votív! Éljenek a csudijó hírek! :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy tetszik a könyv. Még pocakosan találtam, megérzéssel. :D

Johi! Ha olvasod. Nekünk is volt rajta huzat, de mégis megszívta magát egy hülye szaggal. :( Ez a háló drága? S mi van ha csak beledobom a mosógépbe és szevasz?

Vica! Én sétálni szoktam vele, hátat ütögetek, s ha semmi nem megy akkor hasrafordítás.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

s ha már téma az etetőszék íme két kép (bár a szék nem látszik :mrgreen: )

Kép krumplievés 1

Kép krumplievés 2
gödibarbi

Barbi,
jesszus, mennyit változott miota nem láttam :shock: ééééédes :lol: látom, körbekerited minden védöruhával a csajt :lol:
fibi

megjöttünk, megyek visszaolvasni, de csak kb. holnap este tudok írni.

addig is:
Kép Kép

a harmadik napra a kb. 60 centi mély medencében teljesen egyedül mert mászkálni, karúszókkal. igaz, ott voltunk a sarkában, de alig bukott :)
első nap bukott egy nagyot szegény, és csak nagyon megijedt, de nem nyelt vizet. lehet, hogy még műxik a búvárreflex?

ancsipancsi

ja be szép kislánykák!!! :D

Fibi, én úgy érzem, és a cikk alapján meg majdnem biztos vagyok, hogy Isti nem laktózérzékeny. nem volt hasmenése se hányás de még puffadás se a tejtől. korábban volt ilyen jellegű tünet, de akkor vszínű "túl pici volt még" hozzá.
"vicces", hogy hónapok óta nem kap tejterméket, és most annyira de annyira csúnya a bőre! a térdhajlatában megint nyílt sebek vannak :( úgy elkeseredtem, hogy bekentem a szteroiddal :(

Vica, péntek délutánonként mindig halálos az Egérút! én pont 2-kor jártam arra, még az útzár "közepén".

kicsit kanyarogtam ugyan a kis utcákban, és nem a Tétényi útról kanyarodtam rá - amerre Johi ment - így a KSH mellett egész könnyen rákanyarodtam az útra, onnan meg végig a sztrádára egy zöldhullámmal. pedig én is felkészültem a legrosszabbra, ami nem is lett volna annyira rossz, mert Isti addig legalább aludt a kocsiban. mikor kivettem, persze azonnal felébredt, úgyhogy ma aludt 15 percet... mondjuk ez haladás a tegnapi zéró perchez képest... szívás lenne, ha még azt a napi 3/4 óra pihenést is elveszteném :( és pont a legjobbkor :twisted:

votiv 8)
votiv

na, sikerült 1 hozzászólást visszaolvasni :lol:

Votiv,
pikkelysömört kizárták Istinél?

v
kisün

Hali,
na jól elkiabáltam, ma volt gatyába pisilés a bölcsiben :D
És igen, már (megint) jól érzi bent magát, mosta kkor van hiszti, amikor haza akarom hozni, még az utcán is üvölti, hogy VISSZAAAAAAA!! :mrgreen:

És épp érte mentünk, amikor a rendőrök és a dugó és jöttek a hírek és mondtuk a böliben, h mi van itt 2 utcányira, és erre mégjobban megerősítették a bejáratokat, ami egyébként is If vára, ha be akarsz jutni.. de azért persze örülök, h ennyire vigyáznak a picikre. :)

És Tatabanyára rekordidő alatt jutottunk el, és kihagytuk a dugott utakat, a többi színtiszta volt, még forgolódtunk is, h tilosban járunk vagy mifene??? Se előttünk se utánunk senki. Max Votivék. :D

Zanza,
bilibe pisilés rulez, csak így tovább! Mennyi időt, energiát és hisztit lehet megspórolni azon, h az ember egy bugyit akar feladni a lányára és nem hanyatt pelust. Jut eszembe, kihagytuk a bilire szoktató pelust. 8) A pampers 4 után egyből a kínaiban vett kis bugyi jött, kösz Bogárka az ötletet. (1.5-2 évesre ugyanis nem létezik bugyi a világon sehol, de a kínai 8 évesek mérete pont passzol. :D :D :D)

Votiv,
15 perc alvás... ááá... és nagyon gáz Isti? Nálunk az alvás kimaradás középméretű katasztrófákhoz vezet, nem is az a baj, h nekem nem jut időm semmire, de ha a kisasszony nem alussza ki magát... fusson, akinek kedves az élete. :roll:

Curse,
BÖFI: én nem a mellkasát, hanem a hasát tettem a vállamra, azaz több lógott túl, mint amennyi előre. Mindenki szörnyülködött, aki látta, de fél percen belül jött a böfi, és el se ejtettem soha, bár nem vagyok egy Britney Spears... :D De vannak babák, akiknél félórát is eltart, amíg feljön a BÖFF, lehet, h csak több türelem kell, mindenesetre büfi nélkül letenni elég veszélyes.

Ancsi,
búvárreflex elmúlik 2-3 hósan, de kialakul később is valami, amiért (tudatosan) nem vesznek levegőt víz alatt. De lehet, h csak mázli kérdése. Pl Isti sztem tudatosan nem nyelt vizet, amikor nyáron itt pancsiztak, de ő ugye járt babaúszni, és biztos emlékezett. Eszter meg nem járt, és sokáig vigyáztunk, nehogy nyeljen, (eleinte ha elesett, mindig nyelt, mármint idén, mert nem emlékezett a tavalyira) aztán már magyaráztuk neki, szal nem tom, nála (és Lencsinél) reflex-e, vagy tanult dolog.
Ja, és Ancsi! Ezt csak neked: Eszternek minden este mesélek lefekvéskor, csak úgy fejből. A lényeg, h a főszereplő egy kislány vagy egy cica vagy bármi, amit ESZCInek hívnak. A napokban azonban amikor odáig érek, h ...úgy hívták hogy... és várom a reakciót, mindig azt mondja, hogy LENCSI! :D
neet
neet

Indi :) Jajj, nem akartalak én megijeszteni, csak leírtam a saját tapasztalatunkat az etetőszékekről! Végül egy műanyagnál kötöttünk ki, ami tényleg nem olyan szép mint a fa, de legalább jól tisztítható :mrgreen: volt már, hogy bevittem a fürdőbe és lezuhanyoztam, olyan maszatos volt :oops: És egy tálca biztos jól fog jönni, ne aggódj, azt biztos lehet eszkábálni rá!

Ildi :) Timi már profi hitelintéző és bankár lesz a végén! :D Taknyos gyerekek :( Ma mi is játszóházaztunk, szerencsére ott nem voltak betegek. És volt ott egy pici (5hós) baba is, akit megdajkáltam és megsimiztem és Bálint nem volt rá féltékeny!

Fibi :) Hú, szegény Bálintod! :( Én sem értem, hogy-hogy most jön ki ez az allergia... 50-60 szer? Te jó ég, hogy fogja ezt mind letesztelni?! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön megtalálnia a megfelelőt!

Vica :) Mi is vállra vagy alkarra fektetve büfiztettünk. Dugó :( és Máté hogy bírta a dugózást?

Votiv :) Kedvenc dokibácsink engem meg 5kilós kistesóval ijesztget... mondtam is neki, hogy lehetőleg mellőzze az ilyen vicceket! Szegény Isti a sebes térdeivel :( :( Ő hogy viseli?

Curse :) Hasfájós Adél babának puszi!! Hajrá büfiztetés!

Zanza :) Biliző Rékának nagy gratula! :D :D

Barbi :) Te jó ég, mekkora már Angi!! :shock: És milyen szép nagy haja van már! Látom a krumplit nagyon szereti :D :D

Ancsi :) Hű de édes Lencsi és milyen ügyes a karúszókkal! :D Azért remélem hosszabban mesélsz majd!!

Zuz :) ?????
denizsa

És Neet: Olyan jó, hogy Eszti ilyen jól érzi magát a bölcsiben! :D Ha véletlenül feljebb tettük Bálintot a vállunkon és úgy büfiztettünk, mint Te, akkor nekünk beterítette a hátunkat egy kis anyaggal a nagyfiú... :mrgreen: Szóval Eszti már titokban 8 éves? legalábbis ha kínaiul számolok? :lol:
denizsa

Fibi! Nincs védőruha. Csak partedli. :mrgreen:

Ancsi! Lencsidelfin nagyon édi! :lol:

Vica! Még az jutott eszembe hogy nálunk a hátsimi is elég. Egy olyan tanácsot is kaptam egyszer ha 10-15percet próbálkoztál, s nincs, akkor utána úgy sincs szóval add föl.

Votív! Szegény Isti. Nyílt sebek. Atya világ! :(

Neet! És hogy van a harapható bölcsistárs? :mrgreen:
gödibarbi

Den,
tejben, vajban? :lol: (szerencsére Eszter tán ha 2x bukott a 10 hó alatt. )
Én Eszter kis műanyag asztalát nem egyszer tusiztam le a kádban, de méginkább a székét. :) Mi kihagytuk az etetőszékes periódust is, most meg már a nagyasztalnál akar enni, normál széken, azt se bánja, ha az orra és az asztal egy vonalba kerül, csak úgy ehessen, ahogy a nagyok. :D
És egyszer egy ifjúsági regényben olvastam (a címét már nem tom), hogy egy kisfiú valakinél vendégeskedett, és tökre szerette, mert a bácsi a lekváros bödönt vagy mit a kádban mosta el, amiért a kisfiú anyukája sikított volna, de a bácsi nem, hisz a kádnak sem lesz baja egy kis lekvártól és fordítva :) És én is a gyúrótáblát is a kádban sikálom el, nem fér a mosogatóba, ez van.

Barbi,
a kajás kép szuper! :)
És Ancsi,
a fürdős is! :)

És Recca,
tüsszög a macska, az nem baj? És most kitúrtak a kanapéról: 1 kutya+2 macsek, én már alig férek el. :D
neet
neet

Barbi,
E szerelemből harapja, most már biztos. Aztán puszil. Eső után köpönyeg tipikus esete. :)
neet
neet

Ááá, nemcsak hogy kitúrtak, a macskák zabálják a tökmagomat. :evil: :evil:
neet
neet

Neet! akkor ez az első szerelem :D de romantikus!!! :lol:
macskák: vigyázz nehogy elolvassák az állatfarmot :mrgreen:
gödibarbi

Neet, jó hogy visszatértél!

Ja, van wc-szükítőnk is, bibi-bi! De az csak azért menő, mert egy kacsás matrica van a "derékrésznél". Különben nem használjuk, csak jól mutat a szennyestartón. :wink:

Nem-alvás nálunk is megabrutál, főleg, ha hüje anyja még elviszi délután motorozni.... a hüjéje! Utána szívom a fogam, hogy cigölhetem haza a kölköt, a motort, és a kölök ráadásul még megafonnak használja a fülemet. 8)
zanza

Barbi, te egy alig most született gyerököt krumplival etetsz? :shock: :wink:

Neet, fene a gusztusukat a macsoknak! 8)
zanza

Neet :) Ezekszerint nem raktad ki a macskák szűrét? vagy visszajöttek? Nagyasztalnál evő Eszti! :D gondolom felügyeli, nehogy kihagyd a jóból :lol:

Barbi :) Állatfarm :lol:
denizsa

Zanza :) A nem-alvás és a motorozás között mi az összefüggés? Ha elfárad a motorozásban, akkor utána nem alszik jobban? Addig stimmel, hogy anya szuperül kimerül a gyerek- és motorcipelésben...
denizsa

Sziasztok!

Votiv,
én ápr 1 születtem és nemhogy nem csúfoltak hanem tök jó kis különleges volt mindig is :wink: :D

KÉRDÉS KISFIÚS ANYUKÁKHOZ FÔLEG:
egy baratnom 3honapos kisfianal pelenkazaskor eszrevettek h all a kukija de kb allandoan,ez kb par napja megy
any ideas? tapasztalat stb? Abellel nem volt ilyen

Kép

Kép

:D
szrekuc

Den, ezek szerint még nem próbáltad ki ezt az extrém sportot. :wink: Amikor a ded már 6-kor olyan fáradt, hogyha nevén mered nevezni már hisztivel válaszol, és képes a járdán elhasalva üvölteni, akkor ott erősen gondolkozik az ember lánya a felmondáson, és kismotor kitalálójának összes felmenőjét hirtelen igen nagyon megutálni. :wink:
Utána még vacsi, fürdés - a fogmosás ilyenkor újabb hisztiforrás, mese és utána talán elég hamar elalszik. :wink: És anya ilyenkor nagyon nem akar semmilyen létszám bővítésről hallani. 8)
zanza

Megnéztem végre egy fél táncos műsort! :D
Fú, ezek marha ügyesek, de már nagyon a vége, itt kell is, mi?

Den,
ezek bumeráng macskák, főleg a fiúcska. Kidobom a teraszon, bejön a konyhában és fordítva. :D De olyan édesek, a minap ez a hátamon aludt el, mialatt a fülemet nyomogatta az orrával! :D

Zanzam
megafonnak hogy? És mától Zanzám leszel, mindig m-et nyomok vessző helyett, 2 éve javítgatom, most már úgy hagyom, nem baj? :D
neet
neet

1000! végre én is elértem! :lol:
zanza

Neet, tőlem! :wink:
Ő üvölt, először csendben vagyok, később már én is hangosabban mordulok rá... :oops:
zanza

Szrekuc,
párhós fiúismerőseim ugyaígy tesznek, szal valszín normális. A nagyobb, idősebb ismerősökről nem is beszélve,... :mrgreen:
Itt még azt sem lehet mondani, h majd kinövi, sőőőt... néha komolyan örülök, h lányom van. :lol:
Bár ha Zanzám 23:55ös hsz-át olvasom (22.55) csak bőszen bólogatok és röhögök hangosan... :lol: D E T T Ó!!!
neet
neet

Szia Zanzám,
gratula az ezeregyhez!! :D De most már alvás...
neet
neet

Az a hülye helyzet van, hgoy a végén majd az nyeri meg a tanfolyást a nagy magas nújorkban, akinek már nincs is szüksége rá, mert mindent tud - mondjuk az eredmény korrekt, csak hát...

Neet :) úgy látom, behoztad az elmaradást, ezt nagyon díjazom :)

CSókolat és jójcakát!

Dominó midnent rámol. le és szét. jaaaaaaaaaaaaaj mi lesz velem :wink:

indianyo

Szrekuc, nincs ezzel semmi baj, működik a gyerek :mrgreen:

Vera, szerencsére nem pikkelysömörös, "csak" atópiás dermatitisze van :(

köszi mindenkinek az együttérzést! nagyon bízom benne, hogy egyszer sikerül megszabadulnunk a BIBI-től. a NEM után már ez Isti leggyakrabban használt szava :(

Zanza, Neet, betegre röhögöm magam a hszeiteken :D

Isti ha nem alszik igazából nem sokkal rosszabb, mint egyébként. csak rekedtre ordítja magát, mint ma. de a földhözvágós hiszti meg a toporzékolás meg a pofozkodás és anyahajtépés a szokásos...
na, megyek dolgozni :roll:

votiv 8)
votiv

ha valaki esetleg jönne ma lovagolni, A LOVAGLÁS MA ELMARAD, betegség miatt

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Odáig fajult a helyzet nálunk,hogy Balázsom is beáll ma parkettázni :shock:
De a héten már ikeáztunk is,minden kiegészítő itt figyel,már csak a nagyobb bútorok vannak hátra :D
Ja és megvettük 3. babkocsinkat is :shock:
Pár napja kértem,hogy segítsetek,mit ehet egy 8hós baba?!
Kérem szépen az"érintetteket",HELP!!!

Votiv:
szegény Isti,ez rémesen hangzik :(
De annak nagyon örülök,hogy Ti jól vagytok a kiscsajszival :D
Képzeld holnap egésznapos lovasnapunk lesz a Lázár fiuk"farmján":D Ezt kaptuk a Mikulástól :wink:

Vica:
a babafalvás szalaggal próbálkozz :D
Máté gyönyörűséges!

Zuz:
????

Den:
Ti tudjátok már ki lakik a pocakodban? :D

Zsan:
jobban vagy már?Megkérdezitek majd a baba nemét? :wink:
Csináltam adventi koszorút,ami múlt évben elmaradt
Kép

Fibi:
és Ti?

Ancsi:
ez már a végleges színe a hálónknak,már zöld ugye? :lol:
Kép
és a fürdő is majdnem készen:
Kép

Indi:
férjurad még sem akar jönni?

petergabi

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!

Gabi :) Én, mint 8 hós gyermek anyukája, a következőket adom a fiacskémnak:

Gyümölcs: alma, őszi- és sárgabarack, banán, szilva, áfonya, körte - szabad még meggyet és ribizlilevet is. A bogyós gyümölcsöket és citrusféléket valamint görögdinnyét csak 1 éves kor után.

Zöldfélék: tökfélék (spárgatök, sütőtök, cukkini), zöldbab+zöldborsó+vöröslencse passzírozva, sárgarépa, cékla, petrezselyemgyökér, zeller, spenót, krumpli. Szabad még salátafélék és elméletileg lassan a karfiol és brokkoli is bejöhet. Paradicsom csak főzve 9-10 hós kortól, nyersen csak 1 éves kor után (volt erről a védőnőknek egy tájákoztató anyag, azt olvastam, nagoyn savas és erősen allergizál!)

Gabonák: rizs, köles és kukorica

Husi : csirke, pulyka, hal

Férj akar jönni, de a piszkos anyagiak, ugye...

Szépen alakul a pecó :)

indianyo

Gabi :) Hű, jó kis munkás koszorút készítettél! Én is megyek gyertyáért (és kölesgolyóért :lol:) mindjárt a DM-be és délután nálunk is készül egy kis egyszerű koszorúcska, már várom a holnapot, hogy emggyújtsuk :)

Votiv :) hű, micsoda kemény idők járnak felétek mostanság :( Szegény kis Istipók, fáj neki ez a bőrvacaksáég, vagy"csak" viszket?
Csak nagyon halkan kérdezek valamit: ha elfogadjuk, hgoy a betegség a lélek üzenete, valamint, hogy a gyermek betegségei többnyire a szülőkről szólnak (Detlefsen-Dahlke) akkor nem lehetséges, hgoy a bőr, mint a külvilággal kapcsolattartó és attól elválasztó szerv a ti - szülők - kapcsolatában zajló problémák miatt beteg?

Tinu :) remélem, megkaptad a püt arról, hogy természetesen ráérek holnap! Jól szerelkezz fel lelkileg a bolond családomra :wink:

FIbi :) Én ugyan nyitott vagyok midnenféle alternatív gyógymódra, de hogy pálcával állapítsák meg az allergiát... ez egy kissé csodálkozásra késztet, hgy finom legyek. Remélem, ennyi pízér' majd eredmény is lesz!

Angi és Lencsi fotóiért köszönet és kérünk mééééég!

Vica :) hová is költöztök? itt mindenféle Halásztelek és Szigetszentmiklós hangzott el, akkor szomszédok leszünk?

indianyo

Indi,
tök jót mondtál a betegségekrôl köszi - a pszichopata akihez néha járok is mindig hasonlókat mond és tök elfogadható
és mennék én is nagyon vmikor csak most Ábel szülinap lesz :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zanza :) Motorozást Bálint is űzi, de szerencsére (vagy inkább szerencséjére :mrgreen: ) még a hiszti nélküli változat megy. De félek, hogy ami késik, az nem... Nálunk eddig néha a játszón fordult elő hiszti, ha nem akart hazajönni a nagyfiú, ilyenkor mindig arra gondolok a tekintetek kereszttüzében, hogy az merjen bmit is gondolni, akinek a gyereke még sosem rendezett műsort 8)

Neet :) Bumerángmacska :lol: :lol: De ha ilyen édesen tudnak hízelegni, nemcsoda, hogy megszeretted őket :D

Gabi :) Nagyon jól haladtok, szépek a képek, gratula!! :D :D 8 hós étrendről nagyon jót írt Indi :) Úgy tudom ilyen korban lehet legkorábban bevezetni a tejtermékeket is, meg elvileg gluténos gabonákat is ehet a baba, ha nem allergiás rá.
Adventi koszorúd nagyon szép, idén én nem merek gyújtogatni, inkább maradunk a "műgyertyánál", pedig imádom a gyertyaillatot :)
A pocaklakó nemét még nem tudjuk, lesz egy uh-om még karácsony előtt, akkor lehet, hogy kiderül, már ha a baba hajlandó megmutatni :wink:

Zuz :) Csak nem szülsz már????????
denizsa

Szrekuc :) Én sem aggódnék az álló testrészek miatt!

Votiv :) Sok ++++ Nektek a bibikhez!! szörnyű lehet ez az elhúzódó állapot...
denizsa

Gabi,.
gyönyörűségesen gyönyörű a koszorúd!!!!!!!!!! Pont, mint a lányod!!!! :wink:

és Isten Hozott a 3 babakocsisok táborában!!!! :lol: :lol: :lol:

Votiv,
köszi szépen az sms-t!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rekuc,
irsz nekem részleteket priviben a pszichopatádról???? hol,merre, mennyiért, és miért???? :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csajok!

Köszönöm a kajás válaszokat,ki is írom rögtön! :D
Már csak az érdekelne,hogy a sajt/trapista/ és gy.joghurtok mikortól?

Zuz:
ne csigázz minket :lol:
vagy lehet,hogy :wink: :
Kép

petergabi

Den, jaaa, játszón könnyű! :wink:
Mostanában rákaptunk arra, hogy sötétedés után menjünk játszóterekre, így minden játék a miénk, ráadásul tök egyedül vagyunk. :wink: :lol:

Babakocsikkal mi nagyon előre szaladunk, mert nekünk 5 van, ha a mélykocsi is számít. :roll:

Zuz, szülsz már? :lol:
zanza

Csajok!

"Megszületett a mi Pannánk fél 11-kor,3100g-mal,54cm-el!Gyönyörű és egészséges!Nem volt könnyű,de jól vagyunk és nagyon boldogok!"

ISTEN HOZOTT KICSI PANNA! :D

petergabi

Zuziék a macifarmra mentek ma, csak hogy még izgisebbé tegyék a kórházba bejutást, ha elindulna Panna :lol:

Indi, :D lehetséges!! én meg egy olyan magyarázatot is hallottam, hogy az allergia az anyagivá vált agresszió. ez is stimmelne Istire, tudod, papírom van róla, hogy nem kontrollálható :wink: :lol: nekem a Detlefsennél azért szimpibb a homeopátiás megközelítés, hogy nincs egy "felelős" a betegségért, sokkal bonyolultabb "összjáték" van a háttérben. de sajnos az is igaz, hogy az ekcéma tipikusan egy öröklött betegség, és apája nagyon súlyosan ekcémás gyerekkora óta. és télire mindig sokkal rosszabb lesz neki is. (nyáron Istinek se volt kutya baja)
persze viszket Istinek, és ha nem figyelek, és vakarja, akkor meg még csúnyább lesz és mikor már seb, biztos fáj is neki, és a legrosszabb a hajlatokban. bízom benne hogy azért sikerül javítani a dolgon, de legkésőbb tavaszra úgy el fog múlni, ahogy jött.
és írtam jó kis cikket a Stahl gyerekkonyhájáról, köszi, hogy felhívtad a figyelmem! :D

Gabi, szintén hárombabakocsis :lol: imádtam a képes beszámolódat!! jaj de szépen alakul a házacskátok! Adventi koszorú mesés! bárcsak én is tudnék ilyet! lovaglás rulez, csodás élmény lesz az egész családnak! jó fej a Mikulásotok :wink:

Deni, szabad tippelni? szerintem lányod lesz!! :D

Zsanci, nincs mit :)

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: