A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

.Csajok, ma elmentünk az ortopédiára a lányommal, a hurkái miatt!
Kérdi az orvos? miért jöttünk, mikor még nem tud járni, mert hát akkor kellene hozni. Erre én vázolom nagy aggodalommal a hurkák számait, erre Ő : a gyereknek semmi baja, de jöjjenek csak minden hónapban (ezt akkora gúnnyal jelentette ki, hogy azt hittem felrobbanok) Jó, hogy aggódom a családomban is van csípőficamos akit nem kezeltek és 40 évesen is elég érdekesen jár :( és azért a gyanús listán ott van a lányom.

Enikő: jobbulást szegény Boginak, szörnyen érezheti magát.

Klzsuszi: Tényleg nagyon sokat beteg szegény Dini, és ez az állandó gyógyszer nagyon rosszul hangzik. Reméljük nem ez lesz. Milyen dokihoz kell mennetek, ott mit csinálnak vele? Zsofi szerencsére eddig 2 x volt náthás, de még láza sem volt, csak az orra fojt akkor is

Ja még egy kérdés, matracot akarunk vágatni a kanapénkba hol lehet (tudom, már többször volt erről szo csak akkor nem jegyzeteltem)? Több féle keménységű matracból is lehet választani??

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Hali! Jó sokat termeltetek:)

Továbbra is átalussza Lindababa az iccakát.:) De nem akarom elkiabálni, nehogy az legyen, mint múltkor. Lindus érdekesen "működik", ugye 2 hósan már átaludta az éjjelt, egészen 5,5 hós koráig, utána 8hóig virrasztottunk, utána megint normi éjjelek, megint brutálok ...../6foga van, többet nem is látok neki nőni jelenleg/

Lottival voltunk orvosnál, most megpróbálunk egy újabb immunerősítő kúrát, Ribomunyl a neve. Tapasztalata van vmelyikőtöknek róla?
Kapott vmi speckó baktériumölő orrsprayt is, kész vagyont hagytam a patikában, így hó végén.:(

Bébikomp: mi nem használtuk, nem is fogunk, kalodának hívom. Számomra elrettentő példa a tesóm egyik bnőjének a kislánya, aki használta, és amikor már egyedül járt, sokáig pipiskedve tudott csak menni miatta.

Zsuzsi! Nagyon jóképű Déneske! Remélem már jobban van.

Romy! Jujj de tetszenek a Te fiacskád is!
Remélem Ricsivel minden okés lesz a vizsgálatoknál.Neked meg kitartás!!Van még vizsgád?

Eszter! Barni tudja mi kell neki. Ja, el akartam neked mesélni, hogy az egyik legjob bnőm kisfia 3 hósan 8 kiló volt! :roll: , -ok, nagy súllyal született, de akkor is hatalmas duckó volt-, ma már másfél éves, tök normi a súlya.
A "mennyit kell enni"ről meg annyit, hogy pont ez a bnőm akart szinte megőrülni, hogy mitől hízik a fia, amikor 60 ml-nél többet sosem szopott!! 150 -es szorzó nélkül is. :)

Ági! Csatlakozom az előttem szólókhoz, a lényeg hogy a babád egészséges, vidám stb.

Csibe! Drukkolok, hogy tudjon nemsoká Gáborka szopizni -idős baba?, ha jól emlékszem anno Ágci kisfia is volt vagy 6 hetes mire megtanult szopizni-, aki tündéri édes kispasi.

Cseppek! Nem adtam egyik lányra sem sapkát sose, Lindike téli baba,még rá sem.

Niki! Bár már gondolom a kórházban vagy, ne aggódj, minden rendben lesz.

Karmen! ÚÚÚÚÚÚÚ de jó nektek, hogy már költöztök!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Dancsi! Sajnálom az allergia dolgot továbbra is, krva nehéz lehet.Kívánom, hogy minnél hamarabb kinőjje.
Szemed jobban van?mit mondott a doki?

Gira! Lindus is éhségsztrájkolt, én meg őrjöngtem, felhívtam az lll-t is. De meglett az ok: menzesz.Minden hónapban eljátszuk -durvább vagy szelídebb formában-, csak már nem őrülök bele.
A 3 hós lányod nem szokott nappal aludni, ez most komoly?? :roll:

Bea! Tök ügyes anyuka vagy hogy ilyen szép díszeket csinálsz Grétivel.

Enikő! Látom izlett a süti Violának. :lol:
Boginak gyors gyógyulást!!Gyógypuszik mennek!!!

Zitacicu! hu, ez nagyon rosszul hagzik. remélem már jobban vagy.Gyors gyógyulást neked.Mi okozta mit mondtak?

Norus! Grat a kistesóhoz!!!!! :D :D Együtt szültök Enikővel! :lol:

Timika! Jó zsivány fiad van!Zabálnivaló! :D

Rika! Ez a bababarát doki meg ki volt? Nem ordítottad le a haját???Még hogy aggódsz a saját lányodért.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Romy, Enikő!
Gyors gyógyulást kívánok a gyerekeknek!

Ági!
Remélem jobban vagy!

Zita!
Hogy vagy?

Ma voltunk csípőszűrésen és a doktornénihez is kellett menni!
3780-nal született, most 4850 g a legényke és már 57 cm! :lol:
Tisztán látszik, hogy éheztetem! :lol:

Puszi

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Timika!
Neked akartam még írni! :oops:
Nagyon édipofa Kristóf!
Arra gondoltam, ha egyszer apa itthon hagyná nekem a kocsit, el tudnánk menni hozzátok! Nem vagyok lusta, de nagyon nagy babakocsink van és ha nem "lapos" busz jön, akkor arra egyedül nem tudom felrakni!
Gondoljunk ki egy időpontot!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket, remélem Gréti is élvezni fogja a napi kis ajándékadagját amit a naptár rejt. Ő is segített nekem amikor csináltam, de leginkább csak a szemetet vitte kidobni a kukába, nagy: KUKAAAA felkiáltással. Ha nem termeltem elég gyorsan a szemetet, reklamált, hogy unatkozik (ajaaa...ott...kukaaaa....odabee) :lol:

Norus: Gratula, gratula, gratula! Sok boldogságot és egészségben növeszd a pocakodat!!!

Enikő: Boginak jobbulást!!

Melinda: Gratula az éjszakákhoz :) Immunerősítőt nem ismerem.

Rika: Ortopédia.....hát ez köcsög.... (egyébként megszemléltem a Gréti hurkáit....asszem 1-1...az akkor jó ugye? el is felejtettem megkérdezni ma a doki nénit hogy nekünk nem kellett volna e menni az ortopédiára amikor stabilan járt a lány, de nem mondta úgyhogy gondolom nem...még a vizeletet kérdezi meg mindig hogy az 1 éves korit vittük e, szemésznél voltunk e...mondom haj, már több mint fél éve :lol: )

Ági: Kérdésedre a válasz: Fogalmam sincs! De nekünk úgy bevált :)

Romy: Vizsgádhoz gratulálok! Ricsinek meg kitartást és a szüleinek is....remélem hamar szabadulok, és minden rendben lesz!!!!! Szorítok :!:

Zitacicu: Hogy vagy?

Niki: Kitartás, bár szerintem is rémeket látsz :) Rendben lesz minden, meglátod! Bevallom tegnap azért nem írtam neked, mert én is csak kiosztani tudtalak volna, az meg úgy éreztem nem hiáányzik neked (látom, tévedtem :lol: :lol: )....de nagyon drukkolok, hogy megnyugodj és semmi baj ne legyen!!!

Timika: Gréti mindig ujjangva kiabál, hogy: baba, baba, amikor meglátja Kristófot :) Érdekes vágású szeme van :) Nagyon aranyos!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

romy: szabadultok

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ja, nem is mondtam (nem mintha bárkit is érdekelne...) Gréti 81 cm és 10390 gramm.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Niki!
Nekem végig 2000 volt a méhszájam, a doki sose aggodott ezen. Márk 39 hétre született. :)

Bea!
És mit rejtenek a csomagocskák? :shock: Tök jó egyébként!! :lol:
Márk 82 centi és 10800 gramm. Hát nem egy kövér gyerek. :oops:

Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!

Ági, Nagyon aranyos volt a picibabád a masszázson, nagyon próbáltam koncentrálni a gyakorlatokra, de remélem, legközelebb is jöttök, és akkor többet tudunk beszélgetni. Egyébként mi olyan gyorsan elmentünk, mikor a párom megérkezett, nem tudom, hogy van a tanfolyamnak díja?

Szia Nóra!

Mi alsóvároson lakunk az Alföldi utcában. NAgyon gratulálok én is a babócához, egészséget és sok boldogságot kívánunk az elkövetkezendő hónapokra!!!!!

Kép
káti

Zita: 10-ben ujjbáb van (10 darabos 1000 Ft volt az Ikeában), 4-ben pici hűtőmágnes, 6-ban olyan csipesz amilyennel fel vannak aggatva a csomagocskák, a többiben aszalt sárgabarack vagy szilva.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv!

Peti macskát bambul...zabálnivaló.

Timi, hát arra gondoltam, hogy általában azért vesznek a gyereknek új rucikat... De ha fizetni kell a szülésért, stb. akkor nem hiszem, hogy arra marad. :( Habár kiderülni sosem fog, hogy újat vagy használtat adtunk e rá.
A vérvétel anyukámnak kell.
A kócos kép szuper!

Norus, erről a járásos kontrollról én is hallottam, de nekünk konkrétan nem szólt a doktor, amikor vizsgálaton voltunk. Így rám fog hárulni a feladat, hogy majd szóljak, ha Peti járni kezd, a beutaló végett.

Enikő, Boginak sok-sok gyógypuszi. Remélem, hogy ez valami gyors lefolyású izé.

Rika, látod-látod, nem kell mindenen aggódni. Nem lesz semmi gond (azt már régebben kiszűrték volna), hidd el! Persze, ha nagyon akarsz, akkor menj el megint, talán egy emberközelibb dokit fogtok ki.
Ha szivacsmatracot akartok, akkor a Lengyel u. és a nemtommilyen u. sarkán van egy kárpitüzlet, ott is lehet matracot vágatni, ha jól tudom.

Melinda, neked még van vagyonod hónap végén?
Petinek is volt egy kb. 2-3 hetes időszaka, amikor nappal "alvássztrájkolt", a max. napközbeni alvása fél-egy óra volt legalább három részletben...merem állítani, most többet alszik, mint akkor. :)

Csibe, jó súlyban van Gábor! A kocsit meg kérd szépen el. Laposbusz-menetrend elvileg hamarosan lesz (még a Délmagyar Tisza Volános mellékletében olvastam), én is nagyon várom, mert néha sokkal könnyebb lenne azzal menni, mint elbaktatni...vagy viszem anyukámat babakocsiemelgetőnek. :D

Bea, mi az hogy bárkit is érdekelne? :) Növekszik a lány!
Nagyon ötletes ajándékokat kap Gréti a következő napokban.

Na megyek enni.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Káti:

Pokrócotok otthagytátok, nem tudok Réka utolért e vele, ha nem akkor a portán hagyta. Én ráértem, lányzó bealudt, kicsit kibeszélgettem magam a védőnénivel. Kár hogy nem hozzánk tartozik, százszor többet ér mint a sajátunk.
Ha jól tudom nem kell a tanfolyamért fizetni, ezt olvastam valamelyik oldalon.

Vicces, állandóan azt lestem mit csinálsz és irigyeltem, hogy Doncsi olyan nyugodt, az én lánykám folyton kificánkolta magát a kezeim közül :-) Ráadásul annyi olajat öntöttem rá, hogy tocsogott mindene benne. Szóval bénáztam rendesen...

Viszont a hasáról most fordult át először a hátára. Néztem is nagyot, eddig üvöltés nélkül nem maradt meg a hasán. Itthon is hasra kellett tenni addig nyavajgot, és ismételte az új tudományát, amikor meg sikerült vígan kommentálta gurgulázva és teli szájjal mosolygott.

Rika:
Nem csodálom hogy falnak mentél majdnem attól a dokitól. Én a mai napig nem értem, miért nincs az orvosi felvételinél pszichológiai alkalmassági mint a tanítóképzőben. Egyik másik dokira még a macskámat se bíznám rá, nemhogy a gyerekemet.
Egy kolléganőmmel hasonló módon beszélt egy doki, ő meg fogta magát és azon melegében bevágtázott az adott intézmény vezetőjéhez, aki köpni nyelni nem tudott ijedtében (elég vehemens a hölgy ha egyszer febosszantják). Na utána volt nagy szánom bánom a doki részéről :-).

Csibe:
Köszi most már százszor jobban vagyok, meglátjuk mennyi tejcsi lesz így, bár gyanítom így sem leszek tejcsárda :-).
Az alacsonypadlós buszok meg nem véletlenszerűen járnak, telefonon meg lehet kérdezni mikor mennek, általában minden vonalon óránként. Sajnos még a netes menetrendben sincs benne, csak a troliké. Bár nekem könnyű és kis kocsim van, mégsem szeretek vele egyedül buszozni, azért csak nem egy sportkocsi. Olyankor kenguruzunk :-)

Bea:
Annó az én fiam kb 3 napig bírta, utána képtelenség volt lebeszélni róla hogy egynél több csomagot bontson ki. Amikor meg elfogyott visított hogy nincs több, kénytelen voltam csinálni még párat. Tök mindegy mi volt benne, a lényeg hogy bontogatni lehetett. Azért gondolom egy kislány másmilyen, de majd meglátom jövőre :-)
A nagynak már ciki ilyesmit csinálnia, mint ahogy kifejtette valamelyik nap. :-)

Azoktól kérdezem akiknek van kint msn elérhetősége, hogy felvehetem őket a listámra? Illetve akinek nincs kijelezve annak nincs is?

Betegek gyógyuljatok meg hamar, az egészségeseket meg kerülje el minden baci és vírus!

Ági73

Ági! Naná, hogy felvehetsz. :lol:

Exi! Kisebb vagyont hagytam ott, vagyonom sosincs. :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ági: Felvettelek :)
Gratula a forduláshoz.
Jót nevettem fiad bontogatásán :lol: Grétivel még meg lehet beszélni hogy ha valamit nem lehet azt miért nem lehet. Aztán nincs hiszti. Egyenlőre én vagyok a főnök kettőnk közül.
A zsákokat meg nem éri el, bár tegnap próbálkozott, párnákat hordott oda hogy elérje, de nem sikerült neki....
No majd pár nap múlva beszámolok hogy mi újság bontogatás terén :) Holnap kezdjük. Bennem az is megfordult, hogy lehet nem is fogja érdekelni az egész. De nem baj az sem, én élvezni fogom :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Melinda !Csibe!

Alakulok ma nem voltam lázas de a panadol ment folyamatosan tehát valszeg azért.A hasam még fáj nagyon na meg a derekam is.
Viszont képzeljétek hogy a kicsiknek megy a hasa és szerintem a gyógyszertől amit szednem kell.(augmentin duo 1g-os)Holnap lehet hogy felhívom a dokim ,hátha talán van másik.
Mondjuk Norbimnak kibújt az első foga és készülőben van a másik.Nikinek már régebben kibújt a foga.Tehát lehet attól is de azért én inkább a gyógyszerre gondolok.

Rika!
Emlékszem amikor ballagtál a wc felé a domestos spray-vel.Én meg a törlőkendövel. :lol:

Ági73!
Nekünk a kicsiknek volt rota vírusuk a kórházban.Ki is voltam akadva hogy pont egy koraszülött osztályon fordul ez elő ahol amúgy is kicsi és sérülékenyebb babák vannak.Érdekes hogy nálunk nem okozott erős hányást hasmenést.,de nem tett jót az amúgy is "sovány" kicsi babáimnak.

Romy!
Nagyon hamar gyógyuljatok ám meg.!!!!!!!

Bébikomp.teljesen lemondtam róla a Mátét sem tettem bele de a Norbinál sem lenne jó megoldás.Amúgy ha leültetem nem borul el rögtön.Nála már ez is haladás.Meg nem is akar rögtön felállni.Viszont a napjai 70%át még mindig a sirás tenné ki,ha anya nem ringatná a fenekét.Mondjuk most bajban van mert a 7.5kg os drágám kb 20kg-nak érzem és nem veszem fel csak odateszem magam mellé az ágyra és az annyira nem nyerő de ez van.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Timika!
Micsoda jó pasi Kristóf baba, csúúcs. Az a kócos kép, nagyon jó. :)

Cenikő!
Hű, de rosszul hangzik, Boginak szupergyors gyógyulást! Hallod, ti is összekaptok mindent, ez annyira szörnyű. A napokban nem lehet, hogy délután a Tescoban láttalak bevásároloni kék kabátban, később biciklivel vitted a lányod? Nem? :) :cry:

Jégvirág!
Persze, hogy érdekel, mekkora a lányod, és egyébként - ha lehetne - dobhatnál fel róla képet is, légysziiiii...

Melinda!
Köszi a fiúk nevében, és gratula Lindus tudományához!!!

Ági, Csibe, Dancsi, Exi, Melinda! És mindenki!
Köszönöm a biztatást, próbálom összeszedni magam. A kivizsgálás azért kell, mert tejallergia vetődött fel - miután 5 hónapja egyetlen grammot sem hízott, sőt fogyott is - , és asztma - a sorozatos fulladozásából kiindulva -, szóval a guta ütöget. Féltem Ricsit, nagyon-nagyon féltem!!!

Norus!
A lakópark felőli végén laktok? Mert akkor közel lakunk ám egymáshoz. :wink:

Rika!
Én is domestossal járkáltam, és egyáltalán nem érdekelt, hogy ki voltak tőlem akadva a takarítók. Nekem kellett a biztonságérzetemhez és kész.

Dancsi!
Javul már a szemed? Nálunk minkettő gyerkőcnek olyan piros a szeme, mint a nyuszié.

Puszi mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Szia Ági!

Gratulálok az új tudományotokhoz!!! :D Pokróc már itthon jutott eszünkbe, nem baj, majd elszaladok érte, végülis csak a város másik végén lakom:( ennyi eszünk van.. A védőnővel kapcsolatban nekem is ez a véleményem, sajnos eddig mindegyik védőnő, akit megismertem, jobb, mint a mienk, aki persze nagyon segítőkész, ha kérdezek, de nem az a lelkes típus, akinek a hivatása lenne. Nem baj, én megkerestem a Benkovics Incit a kérdéseimmel egyszer, jót beszélgettünk, ő annyira jó tanácsokat tud adni, nagyon nagyon hozzáértő! Szerintem a masszázst nem lehet egyébként elrontani, ha már csak símogatod is, az is jó, mi azért voltunk olyan nyugodtak szerintem, mert már az első héttől kezdve masszírozom, csak eddig olyan autodidakta módon ahogy én gondoltam, de tetszett neki:) Nagyon is ügyesek voltatok, ahogy hallottam élvezte a hölgyemény...
Jövő héten akkor összefutunk, sziasztok!

Kép
káti

Sziasztok!

Rég voltam, elnézést Mindenkitől!

A babaképeket elnézegetve rájöttem, h nekünk vannak a legszebb, leghelyesebb, legügyesebb gyermekeink :D :D :D

A betegeknek gyógyulást, borzasztó mennyi kórság van és még nincs is tél :shock:

A babamasszázson én is gondolkoztam, de nem tudom az én örökmozgó gyönyörűségemmel menjünk-e.

Gratula a babaváróknak, kicsit irigykedem! :-) 1 éve Én is vártam még Ábelt, remélem 1 év múlva várhatom a tesót :-)

Vannak dokik akikről nekem is van rossz tapasztalatom. Velünk az első csípővizsgálaton (6 hetesen) genyózott egy doki, de nem hagytam és visszaszóltam. Legközelebb azért másik dokihoz mentünk, mert Apuci mondta, h nem ér annyit a dolog, h idegeskedjek.

Nem irok senkinek külön, mindenkinek egészséget, örömet minden szépet és jót kívánok!

Rólunk: Ábel kezd "anyásodni" bőg ha kimegyek a szobából, pedig korábban nagyon jól elvolt apával. Ez van, azért igyekszem hagyni Őket kettesben. Lassan átalussza az éjszakát, viszont annyira megszoktam, h megébredek. Még csak anyatejet kap, 4 naponta van telepelus. Mondták, h adjak sütőtök levet, de nem adunk. Apuci ragaszkodik a szopihoz.

Legyetk szépek és egészségesek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Melinda!

Nem sikerült a mail.!

akkor itt: Kép Kép

mini ikrek :)

Kép
Kép
zitacicu2

Üdv!

Zita, teljesen egyformák voltak az ikreid! Mostmár azért látszik, hogy mijük van. :D Azt a 7,5 kg-t én nagyon irigylem...Peti már több, mint 8. Ja, és izeg-mozog ezerrel, kb. két perce "jött át" hozzám, és most a Sparos szatyrot gyömöszöli.

Bea, szerintem Gréti élvezni fogja a bontogatást! De ahogy írtad, ha mégse, marad neked a játék, hiszen valahol mindannyian gyerekek vagyunk. :) Én egyébként lusta módon egy sima adventi naptárat vettem a férjemnek, ő csokiimádó (látszik is rajta)...

Zsuzsu, hát pont az a baj a kórságokkal, hogy még nincs elég hideg, hogy "elzavarja" azokat. A mínuszokban nincs annyi vírusfertőzés (vagy baci?).

Ági, gratula az új tudományhoz. Engem is felvehetsz nyugodtan. Ha nem akarnék "hívatlan" vendégeket, akkor nem lenne publikus a cím.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő,
Jobbulást a kicsi lánynak!

Jozsó is beteg lett, éjjel belázasodott, várjuk a dokit. :(

Romy,
ne aggódj, az allergia nem vészes, lehet kezelni, együtt élni vele, félelmetesnek tűnik, de nem az
Vendég

Melinda!

Aháááááá :D A menstruáció :D A múltkor is akkor csinálta :D Ez a megvilágosodás igen jól esett :D Köszi.

Tényleg nem alszik, max 2-3x beszundít 20 percre, de akkor egy parkettanyirkorgás is felébreszti, tehát tényleg csak szunyókál :( De éjjel alszik :)

Gira
Vendég

Sziasztok!
Ma megérkezett Kittinek az autósülés. Römer Britax. nekem nagyon megtetszett :D

Minden beteg babókának sok-sok gyógypuszit küldök :D Kép Kitti és a Römer

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga! Szuper ez az ülés, nagyon tetszik! Azok a virágok!:):)

Orsi meg 95cm, 12kg.

Káti! a körzeti védönönkre én nagyon haragszok, eddig nem sok dolgom volt vele, de ha igen akkor csak átvágott, nem is fogom többet keresni. Hiába mondtam menjek, itt meg nem fog megtalálni mert elköltözök. Nekem a tanácsadáson a védönöm az Incike, szerintem is nagyon jó fej, öt én is nagyon szeretem! Remélem jó nektek a hétfö, átugrok amikorra Nektek aktuális.

Romy! jobbulást a szemecskéknek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Most kértem időpontot a dokimhoz UH-ra a jövő hét péntekre adott :) Alig várom :) Adott volna már csütörötökre is az asszisztense, de nekem az nem jó, akkor lesz a Mikulás a buli a csajoknak, és szeretném elvinni őket!

Dancsi: Bakker, ti is? Mi baja Jozsónak??? Volt már a doki????
Reggelre Viola is telerakta a pelenkát híg kakival. De egyelőre azóta nem volt termés és semmi más tünet sincs! :)

Romy: Én nem érzem betegesnek a lányaimat! Most hogy elkezdtük a bölcsit benyelt 1-2 betegséget a kicsi. Volt több jó kis vírusfertőzésünk (főleg vírusos torokgyula, ami elterjedt :( ), de ezek ellen nem tudunk védekezni! :( Bogi februárban volt utoljára beteg amikor himlős volt, meg most! Közbe csak egy kis szokásos köhögés volt, de amióta használjuk a párásítót azóta nem volt semmi (koppkopp) Hja meg orrfolyás, de hát én azt nem tartom tragédiának!
De mondta is a dokink, hogy ahhoz képest, hogy közösségbe járnak, nem is betegesek :)
Tieid hogy vannak???

Melinda: Miért kell Lottinak új immunerősítő? Mennyibe került? Jöhet priviben is!
Remélem használni fog :wink: +++++++++++++++++++ Ha nektek beválik lehet veszek én a csajoknak! Mi most a Béres cseppet használjuk meg Cebion cseppeket Violának. Boginak pedig Béress csepp és Cebion multivitamin (ez csak 4 éves kortól adható) ! Hja és marslakócskák :) :lol:

Szép napot :)
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
csibe, akkor mi együtt voltunk csipőszürésen, Gábornak halványkék overálja van?

Exi!
Hát, hogy miért is aggódom, Zsófi enyhe csipővicammal született!!!, szerintem te is jobban aggódnál. Első 4 hónap sok-sok torna és terpeszpelus!

Bea! na majd megpróbálom Zsófi egyértelmű 0-1 hurkáit lefényképezni, ha sikerül, mert a nunitt nem igazán akarom feltenni a netre :)))
Megjött a 18-as sieste szandi, pont jó a lábára :), de rájött, hogy kitudja csatolni igy gyakran leszedi :(, remélem leszokik róla.

SzszKinga!

Kittivel még szebb az ülés :wink:

Mindenkinek gyógyulást!!!

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Zitacicu! Megkaptam a mailt, de ilyen édes csomagokat imádok többzsör nézegetni. Hiába, miből lesz a cserebogár... :D

Enikő!Ez vmi komolyabb szer állítólag -őrület, hogy 2 hetente folyik orra, köhög-, az eddigiek szart nem értek már bocs. Most szedi ezt 2. napja, meg régóta Cebion cseppeket, és az elmaradhatatlan marslakócskákat. Egy heti adag 1.600 ft körül van. 1. hónapban 3 hétig kell szedni (no ez a vagyon :) ), heti 4 napig, utána már csak havi 1x 4 napig.

Kinga! Édi Kitty az ülésében!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kép
na azt hiszem silerült, nem oly felháborító képet csinálnom az 1 db hurkáról!

És ime egy régi kép:

Kép

KépKép

KépKép
rika07

Rika!
Kittinek nem volt csípőficama,mégsem egyformák a hurkái :shock: Kicsit jobb mint ici-pici korában,de azért van eltérés :? Biztosan nincs Zsófinál ficam :D

Kármen,Rika,Melinda!
Köszi :P :P

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Jozsónak tüszős mandulagyulladása van, 40 fokos lázzal, de fura mód annyira nem nyűgös, iszik sokat, meg evett kekszet, ropit, banánt, fél Danoninot. Kis hősöm. :)

Én is lázas vagyok sajna, picit fáj a torkom, sztem a szemem csinálja, mert igazán más bajom nincsen.
Vendég

Dancsi: bakker, már megint...:( Gyógyulást! De nagyon fyorsan, mindkettőtöknek! Boldi már túl van rajta?????

Rika: Áll már Zsófi??? Esetleg lépeget? Ha igen akkor látsz rajta valami furcsát? Amúgy sztem ez a hurka dolog nem mérvadó, bár nem értek hozzá. nyilván ha gyanús lenne én is elvittem volna. Hú ez viszont nagyon gáz, ahogy a doki beszélt veled :(, hogy engedhet meg magának ilyen hangot? Megáll az eszem :shock: A párom tutibiztosan leverte volna... te egyedül voltál? :lol: Legközelebb te is vidd apát erősítésnek!!! :lol:

Csajok: Ha akad itt egy két jótündér :wink: Esetleg :oops: :wink:
http://www.fogadjorokbe.hu/
és
http://www.ciposdoboz.hu/

A Hétvezér utcába lehet leadni a csomagot (cipősdobozt).... Mi holnap tervezzük összekészíteni a csajokkal. Amint jól lesz a Bogi elvisszük.... :P

ceniko
Szeged

Hableányaim :lol:
Kép

ceniko
Szeged

Üdv!

Dancsi, jobbulást Jozsónak. Rossz érzés lehet, alighogy felgyógyul az egyik fiad, beteg lesz a másik. Gyógypuszik mennek.
És neked is gyors gyógyulást.

Gira, te már menstruálsz??? :o Szoptatós anyukáknál később szokott csak megjönni, nem?

Kinga, édes Kitti az autósülésben. Lassan mi is elővesszük a miénket, mert a mostanit Peti hamarosan kinövi.

Rika, ezt nem tudtam! Akkor irány vissza. De ha gond lenne, szerintem a házi gyerekdoki is felhívta volna a dologra a figyelmedet.
Hát szerintem nem nagyon fogod tudni leszoktatni Zsófit a szandikikapcsolásról. Én még nem láttam gyereket, aki miután rájött, hogy amit ráadnak, az le is jön, hogy hosszabb ideig elviselte volna magán a cipőt, ami "csak úgy" volt rajta.

Enikő, ha nem tudnám, hogy a lányaid féltestvérek, meg se mondanám róluk. Mint az édestestvéreknél: Bogi rád, Viola meg Danira hasonlít. :D

No megyek teregetni.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok,
Enikő,
úgy emlékszem pár évvel ezelőtt Te írtál egy mézeskalács receptet, amit kicsit kellett pihentetni, talán egy éjszakát, de mikor kisült finom, puha volt, rögtön lehetett fogyasztani. Ha Te voltál, és le tudnád írni, megköszönném nagyon. Sajnos a keresés funkció épp nem funkcionál, és nem tudtam rákeresni itt a babaneten. Köszi előre is:
Ági
Ágci

Helló!

Dénes hörghurutja javulgat, már nem ad ki olyan hangokat a tüdejéből, mint egy traktor :), viszont van tegnap óta bónuszként vizes hasmenés az antibigyótól :(:(, a hátracsúszó takonytól meg evés közben sugárban hányt majd minden etetésnénél (aztán evett tovább :)) , ez mára már szerencsére elmaradt. Tetézve a problémákat tegnap kibújt a 6. foga. Szépen összegyütt minden! :shock:

Ma beszéltem az orvosunkkal, ő már tárgyalt az Elek doktornővel, jövő héten megyünk kontrollra Dinivel, utána jöhet a pulmonológia. Engem még szigorúbb diétára fogtak, a no tej, tojás, szója mellé felvettük a listára az apró magvasokat, a déli gyümölcsöket, paradicsomot, csínján kell bánnom a lisztes dolgokkal is. Szóval semmi, ami nagyon allergén. :roll:

Bibi! Köszi az infót a dokiról!

Enikő
! Tuti a kép a hableányokról, és Viola maszatolós képe is csúcs! Szépek a csajok! :lol: Boginak jobbulást! :lol:

Dancsi! Jobbulást neked is és Jozsónak is! :lol: Nálatok is összejön minden! :(

Romy!
Nagyon sajnálom, hogy befektetik Ricsit! Neki is gyors gyógyulást kívánok! És nagyon helyesek a srácok!

Norus!
Nagy gratula a kistesóhoz! :lol: :lol:

Timika! Kristóf változatlanul nagyon szép! :D

Kinga! Tetszik az ülés, nagyon csajszis, Kitti milyen büszkén ül benne! :lol: Mi is most akarunk venni ülést Dénesnek, tegnap vettem egy mély levegőt, és elkezdtem megnézegetni az árakat... :shock:

Bea!
Nagyon jók a csomagok! :) Gréti szövegén meg behaltam "kuka, odabe" nagyon édes!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!!

Jégvirág!

Köszi kérdésed alakulok de még mindig nagyon fáj a hasam és a derekam.Pénteken visszamentem a dokihoz és adott Dalacint még az augmentin mellé.:(Remélem ez a koktél már hatásos lesz.

Norbikámtól már égnek áll a hajam.Egyszerűen ha nincs velem vagy nem lát akkor ordít ,de lehetőleg fogjam a kezemben mert akkor teljesen nyugis.Az éjszakák borzalmasak órákat sír ,de ha kiveszem csend van.Elringatom és amikor betenném az ágyba azonnal felébred.Szerencsére a Nikit eddig nem ébresztette fel,nagyon csodálkozom rajta.

Kép
Kép
zitacicu2

Melinda: Isten éltessen névnapod alkalmából :) :) :) :) :) :)

ceniko
Szeged

Hja és Zozo: Vivinek is boldog névnapot :oops: :) :) :) :) :)

ceniko
Szeged

Sziasztok.

Boldog névnapot a Melindáknak!!!

Most megyek,mert vár az Arany Kapu!

Nagyon szép főleg este.Aki ráér jöjjön ki és nézze meg.

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Enikő!
Köszönjük szépen :D

Melinda!
Boldog névnapot!
Vendég

Melinda! Boldog névnapot!

Dancsi! sajnálom hogy még betegebbek vagytok, jobbulást!

tegnap voltam 4D, csak az arcát vette fel a doki, nem is gondoltam már ilyen korán ennyire formás az arcuk, én torv valamire számitottam még. Szoval csodáltuk. Megnézte 2D-vel azt is hogy amugy minden rendben van, nemét nem akarjuk tudni. Megint nem fogadott el semmit a dokim, szoval irto rendes volt most is.

Nikivel találkoztam, eléggé elkeseredett, bizakodunk mondtam neki hogy mielöbb kiengedik öket!

Enikö! nagyon aranyosak a kádban! Mindig együtt fürdenek?

Én meg olyan mézeskalács receptet keresek, ami kisütve kemény és napok alatt felpuhul, nekem pont az van ami sütve friss de 3 nap mulva ehetetlen. Sajnos a költözés elött lehetetlen elökeritenem, pedig kérte valaki, nem igérem megtalálom utána sem egyhamar, fogalmam sincs mi hol van másfél éve eltettem ezeket.

Sajnos a mikros net nem müködik a házban, ADSL meg még nincs ott, igy nem lesz netünk egy ideig.:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nagyon boldog névnapot Melindának, Vivieneknek! Jó egsézséget, minden szépet és jót kívánunk! A szülinaposokat is Isten éltesse!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Melinda: Nagyon boldog névanpot kívánok! Remélem szép napod lesz ma!! :wink:

Zozo: Vivinek is boldog névnapot! Mit kapott ajándékba?

Karmen: És mi a baj Nikivel?
Én nem bírnám ki hogy ne tudjam meg a nemét a babámnak ha lehet :)
Ha van képed teszel föl a pocaklakóról?

Kinga: Bevallom nekem Kitti jobban tetszik mint az autósülés :)

Rika: Köszi a hurkákat...:)

Dancsi: Jobban vagytok már? Szorítok nagyon!

Klzsuzsi: Kitartás a diétához, remélem kiderítik mi Déneske baja, aztán jobb lesz!!

Zitacicu: Te is gyógyulj meg gyorsan!

Romy: Csak neked csak most csak itt (ez ek több mint 1 hetes képek, de mostanában olyan ritkán fényképezünk :( ):

Így eszek egyedül:

Kép

Megszereltem robogót, most már induljunk:

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Karmen: Igen mindig együtt fürdenek, kivéve ha valamelyik beteg. Pl most hogy Boginak ment a hasa, külön fürödtek! (ez keddi vagy szerdai kép volt) Nagyon élvezik, eljátszanak együtt a kádban, Bogi figyel Violára amíg áznak :lol: Édesek :) Akkorákat kurjongatnak, hogy ihaj :) A szomszédok is biztos élvezik :) Mondjuk alattunk nem lakik senki, a felső szomszédba is van 2 kicsi csemete, szal mi is halljuk ahogy ők fürcsiznek, ott is ez van :wink: :lol:
Én se bírnám ki, hogy ne tudjam meg a nemét (ha mutatja magát az UH-án) Hogy fogják hívni, van már nevetek???

Bea: Gréti nagyon édes, totál úgy néz ki mint te :lol:
Teljesen egyedül eszik??? Viola még olyan kis bénabéla, nem tud egyedül enni, csak kézzel, a kanállal még nem tud bánni :(

Ágci: Hűűűűűűűűűű valami rémlik, de hogy hol van a recept???
:shock: Foggalmam sincs :oops: :shock: ha megtalálom jelentkezem :wink:

Nagyon fáj a hasam, az előbb lefeküdtem aludni, és elkezdett fájni:( és a torkomban van a gyomorsavam, éget nagyon, amit utálok :evil: :shock:
A csajok alszanak, most tudtam volna aludni kicsit, amit ugye már többedik éjjel nem sikeredett :( Kezdek kikészülni :shock: :evil: :cry:

Hja és tegnap este és ma délelőtt gyöngyöt fűztünk a Bogival. Saját kezű ajándékot akartunk nővéremnek csinálni, mivel ma van a szülinapja....Hát mit mondjak, amíg ő 1et addig én 20at fűztem....ez nem is lenne gond, ha nem lennék ilyen baromi türelmetlen....már nagyon idegesített, olyan rossz, mert én szeretném ha ő ilyen kis kreatív és érdeklődő lenne, de nekem van 2 darab bal kezem és nem tudok (vagy csak nagyon megerőltetve magam) partnere lenni ebben :( Engem ezek a dolgok (keresztszemezés, gyöngyfűzés, gipszöntés.....stb) rohadtul nem tudnak lekötni, mert nem vagyok ilyen seggenülős, és annyira felidegelem magam, hogy ihaj.... :cry: :evil: :shock: :oops: gááááááz!!!
De ilyen lett az alkotás amivel én vért izzadtam (Bogi nagyon élvezte :lol: )
Kép
És délelőtti pillanatkép a franciaágyról :lol:
Kép

ceniko
Szeged

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Zozo! Vivinek is boldog névnapot kívánunk.
Szülinapi képeket nem mutatsz??? :)

Dancsi! Jobbulást!

Bea! Tündéri a lányod ahogy eszik.

Enikő! Pucér csajaid zabálnivalók.
Jó lett a nyaklánc! Vigasztaljon, hogy nekem meg nincs is kézügyességem! Lotti szokta is mondani, hogy "ügyesen anya, jó lesz az"

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Ceniko

Holnap Dorozsmán a reggeli misén bemondják a cipősdobozos lehetőséget, remélem sokan ugranak a dologra és szóltam a volt munkahelyemen is a suliban, hogy hirdessék ki az osztályokban, nagyon köszi, hogy megosztottad velünk ezt a lehetőséget!!!
Mi is már lázban égünk:)

Kellemes karácsonyi várakozást mindenkinek!!
Puszi
Jó látni a babáitokat!
Nemsokára biztosan több időm lersz nekem is becsatlakozni a beszélgetésekbe, csak most sajnos csak annyi időm van, hogy olvasgassak, az egyik kezem mindig foglalt:)

Pusssz

KépKép
esztermoro

Melinda!

Nagyon sok boldog névnapot!

Zozo!
Vivinek sok boldog névnapot kivánok!

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Ma kaptam egy jó hírt délután. Az egyik ismerősünknek megszületett a kisfia! Szűk egy órával a kórházba érkezés után...4100 g és 55 cm, és első baba. :) Mindenkinek így kéne szülnie.

Zsuzsi, ezek szerint még egy "problémával" kevesebb. A hígebb széklethez azért a foga is hozzájárulhatott, nem?
A levegőt meg ne felejts el kifújni! :o

Zita, ezek szerint Niki jó alvó. Neki jutott e tekintetben a "jobb gén".

Melinda, boldog névnapot!!!

És ha már Enikőnek eszébe jutott: Zozo, Vivit is Isten éltesse!

Karmen, hol nincs ADSL? Csak azért kérdezem, mert anno pl. Zsombóra mondták a barátnőmnek, hogy adott utcában nincs ADSL, és kiderült, hogy van (megkérdeztem a férjemet, és ő meg nézett bambán, hogy honnan veszem, hogy x utcában nincs...).

Jégvirág, én kibírtam volna, ha "egyedül" lettem volna terhes. De a férjem állandóan mondogatta az akkor még pocaklakónak, hogy Petike, én meg mindig visszakérdeztem, hogy mi van, ha lány? Aztán úgy döntöttem, hogy vessünk véget a "játéknak", és megkérdeztem, hogy van-e valami a lába közt. A röhej az volt, hogy a 16. és a 20.-22. heti UH-n csak valószínűsítették, hogy fiú, de mivel három különböző orvos mondta, elhittük, hogy pöcse van a menyasszonynak. :D
Ügyes Gréti, hogy egyedül eszik...mi mikor jutunk el idáig?!

Enikő, most nézem a friss képen, hogy milyen nőcis haja lett Bogidnak!

Most megyek, beteszem Petit a helyére.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi: Küldtem privit :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Kedves Melinda! Némi késéssel, de nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Jégvirág! "csak nekem, csak most..." Ez aranyos volt. :wink: A csajod meg csúúúúcs!

Cenikő!
A hableányok nagyon aranyosak! Jobb már a pocidnak?

Norus!!
Neked nagy-nagy gratula!!!

Dancsi!
Gyors gyógyulást!

Minden kedves Netes Mami! Nagyon köszi a drukkokat, jókívánságokat a srásokkal kapcsolatban. A szemük jelentősen javult. A kórházasdival kapcsolatban már nem látom olyan tragikusan a dolgokat, hála nektek érte!

Szép hétvégét mindenkinek! Puszi, és tényleg köszi mindenkinek még egyszer!! Romy

Kép

Kép
romy1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: