Eddig csak olvasgatni szoktalak benneteket (fujjj, kis kukkolós:o)), de most végre regisztráltattam magam. (milye kemény munka árán:o))Tulképpen azért ragadtam klaviatúrát, mert olvastam, hogy a XVI. kerben az Erzsébet ligetben van hétvégenként játszóház. Mi kb. 4oo m-re lakunk a mûvháztól, de soha nem voltunk. Mikor lesz legközelebb?
Magunkról:
Egy 2 éves veszedelem leányzó (Panna) anyukája volnék, 26 évesen, fõiskolára járok, ööö ennyi így hirtelenjében. Amikor szültem nagyon rá voltam gyógyulva a netezésre, utána meg volt egy idõ, hogy tudatosan leszakajtottam magam róla, nehogy függõ legyek
A topicról Pelétõl hallottam, régen a XIII. kerben laktunk, ott találkoztunk kb. kétszer a játszón, (ezúton gratulálok Bálinthoz)
Naszóval fiatalok, remélem van még egy szószátyár anyukának hely köztetek, most eldugulok, tisztára izgulok, mint az elsõ nap a suliban:o)
sziasztok
lenocs

Ilyen még nem is volt. Amikor meg nem õ sírt, akkor Hanna. Biztos hiányzott nekik Áron. Viszont ma eddig tök nyugisan alszanak(kop-kop), remélem, így is marad, mert különben nagyon ki leszek csavarva.
Eszméletlen jó fej a kiscsaj!