Sziasztok!
Curse
Bébicsek csuda helyes, gyönyörű!!!

Gratula hozzá!
Jókat kérdeztél... hát mit mondjunk neked. Ebben a témában is annyira megoszlanak a vélemények és a tapasztalatok... ha nagyon feszül a melled, akkor kifejheted, de ugye minél több inger, annál több tej és ahogy Zsan is mondta, sok felesleges meló lesz vele, ha mindig fejni kell. Viszont nekem az egyik doki mondta a H-ban, hogy azért érdemes a maradékot kifejni, mert úgyis kerül a cicibe baktérium ezt nem lehet elkerülni és ha sokáig pang a tej a ciciben, akkor elszaporodhatnak és gyulladást okozhatnak. Nekem nem volt semmi ilyen gyulladásom, szerencsére én ilyen mázlista vagyok, de volt akinek igen. Mondjuk nekem nagyon jól beállt a kereslet-kínálat és általában nem volt az elején alkalma a tejnek az én cicimben sokat "állni" és én általában mindkét ciciből adtam egy-egy alkalommal vagy hát igény szerint, mikor mennyi kellett és az én kisfiam egy-két óránként cicizett, szóval nálunk szerencsére minden flottul ment.

Remélem nálad is így lesz, de igazán biztos receptet, sztem senki sem tud mondani. Tehát én nem fejtem, de ez is azért volt, mert nem tudtam, de szerencsére nem lett gond belőle, úgyhogy az én személyes tapasztalatom szerint nem kell fejni. De ugye aki egyszer elkapott egy mellgyuszit, az biztos fejt utána mindig, mert állítólag nagyon kellemetlen egy ilyen mellgyuszi.
Kórházválasztás...
Na végre, már vártam, hogy mikor jelentik be, hogy nem lesz bevezetve. Remélem nem csak elhalasztják, hanem végleg letesznek erről. Sztem ez nevetséges, hogy meg akarják szabni, hogy melyik kórházba mehetek. Kérdem én, milyen alapon??? Hiszen mindenki ugyanabba a központi biztosítóba fizet, a kórházaknak pedig tök mindegy, sőt annál több pénzük lesz, minél több a páciensük. És nekem elég érdekesen hangik úgy emberi jogi szempontból, hogy megszabják nekem, hogy melyik orvos kezelhet, meg melyik kórház, sztem nem kényszeríthetnek rá. Az meg megint nagyon etikátlan lenne, ha a biztosítási pénzt beszedik, (sőt ugye kötelező befizetni) viszont ha nem tetszik a mesterségesen kijelölt hely, akkor menjek a fizetősbe! Hisz ha kifizettem a pénzt jogom van az ellátásra. Szóval sehogy sem stimmel ez a dolog sztem. Ha azt szeretnék elérni, hogy mindenki a legközelebbi kórházban meg a legközelebbi orvossal kezeltesse magát, akkor biztosítsák az egységes jó színvonalat és akkor nem fog senki válogatni. Ennek ez kellene, hogy legyen a módja egy demokráciában sztem.
ruz