Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Akkor az ígért táblázatok:
Lányok!
Tegnap voltam dokinál, sikerült elérnem, hogy a következõ ciklusomban legyen egy teljes hormonális kivizsgálásom!

A 3. és a 21. napon lesz majd vérvételem. Már csak itthon kell ma elérnem a dokimnál, hogy a pé elött és után csináljanak egy-egy UH-t, és azt is össze lehessen hasonlítani a vérvétel eredményével. Sajnos, az eredmény így is csak majd február közepére fog elkészülni!

Mindenütt ilyen sokáig tart? Mert ha nem, akkor szívesen elmegyek oda is!
A tesóm is eljött a dokihoz, neki is ugyanazok a tünetei vannak, mint nekem. Már volt vérvétele is. Tegnap elküldte a doki UH-ra. Totál kikészültem az ajtó elött, minden kihallatszott, amit odabenn beszéltek! Kiderült, hogy lehet, hogy terhes (kb 3 hét)! Hirtelen elbõgtem magam, most sem tudom, hogy miért, hiszen örülnöm kellene neki. Mire kijött, sikerült rendbeszednem magam, de azért így is látta rajtam, hogy valami nem igazán stimmel egy kicsit. Csinált még az este egy tesztet, de az negatív. Sajnálom, ezek szerint lehet hogy egy ciszta.

Pedig már én is nagyon örültem neki! Mondtam is, hogy nem bánom, hogy belelõzött, de mi akkor is együtt fogjuk tologatni a babakocsit, még ha 1-2 hónap különbséggel is!
Na, hát egyenlõre ennyi, majd még jövök késöbb, bár iszonyú sok a munkám.
Üdv:
Gitta