Lányok! Nagyon szépek a babakocsik

majd én is szeretném feltenni, de a múltkor elfelejtettük lefotóztatni, most meg nincs kivel
Norka, Gombóc
elsõ körben én is úgy gondolom, hogy jó dolog a pelenkázótáska, persze szeretnék is, de párom tegnap határozottan NEM-et mondott, így azt hiszem kénytelen leszek varrni egyet. De így nem lesz vízhatlan anyagból.
Kangi,
tudom, hogy a lelkiismeret meg egyebek azt suttogják a füledbe, hogy ne hagyj kupit magad után, de a babuci mégis csak fontosabb, minthogy a cégnél rend legyen. Barátnõm már rég eljött volna a munkahelyérõl(25hetes terhes) de csak a múlt héten jött meg az utóda.

Képzelheted mit tud átadni egy hét alatt. Szóval szerintem csak annyit csinálj meg, amennyit bírsz a többit majd megcsinálja más. Biztos, hogy túl fogják élni, sajna nincs pótolhatatlan ember.
Erre van egy nagyon jó bizonyítás:
dugd az ujjadat egy vödör vízbe
1.) ha kiveszed és az ujjad és a helye ottmarad, akkor Te pótolhatatlan vagy
2.)ha nem marad ott, akkor pótolható.
Szerintem nagyon találó.
Tudom más téma, de én szinte mindent feláldoztam a munkámnak, mégis mikor visszajöttem a szabimról(1év után mentem el 1hétre) a felmondólevelem várt.

Nem a munkámmal még csak nem is a személyemmel vagy szaktudásommal volt gond, egyszerûen csak kellett a pénz és én álltam közel a gyerekvállalláshoz(+egyes kolégák tudták is, hogy szeretnék). Hát ennyi, gondolhatod mi maradt utánam, csak én foglalkoztam az értékesítéssel a cégnél. Egy ideig azon tûnõdtem, hogy fog összeomlani minden amit felépítettem, aztán rájöttem, hogy ez most már más gondja.
Most pedig nagyon boldog vagyok, mert itt rugdos Bence, a párom imád és ha jól alakulnak a dolgok 2,5év múlva diploma lesz a kezemben és akkor majd megmutatom mindenkinek.

Lolla,
ha nagyon nem érzed jól magad maradj otthon, nem tudod kiiratni magad a dokival? Fontos a munka én belátom, de azért a babuci fontosabb!!!
A szalagok nyúlnak sokáig, akár az egész terhesség alatt, de ha nem jó ülni, akkor inkább maradj otthon és feküdj. Ki nem rughatnak, azt pedig ha kicsit csúnyán néznek az emberre ki lehet bírni.
Nagypocisok mi van veletek, helyzetjelentést please!!!
Zsuzsi, nagyon eltüntél, mi újság???
Megyek kicsit házimunkázni, pusssza
Timici
28+6