Sziasztok lányok!!
Fájások sehol,csak farkast kiálltottam!!
De nagyon bízom benne,hogy a jövő héten megszülök..ugyanis drága dokim legújabb bemondása az,hogy csásázr után túlhordás nincs,azaz dec.11.után császár..
Hétvégén Mikulás buli lesz nálunk,remélem meghozza a hatását!
Jelentem befejeztem a szakdolit,már csak ki kell nyomtatni és beköttetni.
VBEA! Haverkám!!
Neked külön köszönöm a drukkolást!!! Milyen ágyat vettetek? Gondolom nem a legnagyobbat a lakás méretei miatt..
Mi anno egy gagyi,szimpla 70X140-eset vettünk ,nem is bántam,mert amennyi időt ott töltött a lányom,rágtam volna a kefét,ha horror pénzt dobunk ki..
ja és tegnap megnyertem egy licitet: 6500ért vettem egy vadi új(10.000.-Ftos) szagtalan pelenkakukát..férjem nagy örömére
[b]MARCSI!
Örülök,hogy megnyugodtál,biztos,hogy semmi különös nincsen.De jól meg tudják ijeszteni az embert ezek a kölkök,ugye?
MONACS BANYA!
Ajándék verzióimat ismered,oda jutottam,hogy csak a gyereknek veszünk,nek iviszont egy konyhát.Persze Tamást megint elkapta a megalománia,akkor már ne kis konyhát,hanem ő látott nagykonyhát,fából 30.000ért.Persze!!
Ja.és képzeld a babázós szett elfogyott,nem is lesz már iylen az országban
bezzeg ettől nem lett szomorú tabymaci,én viszont igen.
Ja,és mit hozott meglepit tegnap a Mankának Bécsből? KÉT KALÓZKARDOT MEG GEY KALÓZKAMPÓKEZET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerinted?
MELLSZÍVÓ
Aki szoptatni szeretne,annak elengedhetetlen készülék,nekem avent kézi volt(és marad is),nagyon meg voltam vele elégdve,bár én sima kézzel is megtanultam és mit mondjak,az is bejött,persze azzal horror mennyiséget nem lehet kifejni,vagyis ki lehet,de inhüvelygyulladás és őszülés mellett
Én olvastam valahol,hogy egyes helyeken van még fejőasszony
MTÜNDE!
De jó ,hogy írtál,mintha mostanéban kicsit ritkábban tetted volna..
Hogy megy a torna,illetve a szoktatás Benének?
ja ,és biztos vagyok benne,hogy másodszor nem fog a méhszájra tapasni a méhlepényed,ez tuti,kétszer nem törtnéthet meg veled ugyanaz
Akit kifelejtettem, ezer bocsánat,jövök még,csak most megyek bevásárolni Mikulásbulira!!!
hogy miért nem indul meg a szülés ennyi császkálástól? nem tudom..
üdv,durca
[/b]