Ez valóban szörnyű:(( A lombikpetíciót szétküldtem ismerősöknek azzal, hogy küldjék tovább mindenkinek, akit ez érinthet, vagy akiről tudják, hogy támogatnák. Bár lehet, hogy a jelen helyzetben kevesebb követelés reálisabb lenne az eredmény tekintetében. ráadsul túl hosszú is és persze mindenki, aki nem közvetlenül érintett szeretné elolvasni, mit ír alá (érthető), csak ideje nincs rá. így esetleg alá sem írja. Lehet jobb lett volna egy rövidebb, tömörebb, kizárólag a lombikok számát, a gyógyszerek támogatottságát és a védettséget érintő petíció (persze ez csak az én véleményem)
Nagyon elkeserít, hogy még csak 1611-nél tart a számláló. Ráadásul szemben egyéb, értelmetlen és idióta "ne szakítsd meg" körlevelekkel, ez ilyen formában még nem jutott el hozzám, tehát nem is igazán elterjedt és ismert még. Pedig nagyon sok embertől hallottam, hogy "na ezt támogatnám, aláírnám". Ezeknek küldtem el. Remélem beindul lassan valami...Bár ha össze is gyűlnek az aláírások, nem tartom valószínűleg, hogy a Kormány bármin is változtatna.
Én így küldtem el a linket kb. 20 embernek:
Kérlek benneteket, írjátok alá a mellékelt honlapon a lombikoetíciót. Ha tudtok olyat, akit esetleg a lombiktámogatás érint, vagy csak fontosnak tartja a magyar lélekszám csökkenésének megfékezését, annak, azoknak is küldjétek tovább aláírásra! Biztos, hogy sokat segíthettek.
Köszönettel,
Egy érintett
Shortcut to:
http://www.petitiononline.com/IVF2006/petition.html