Halihó!
KIsmazsi, nyugi nyugi, babuka nem szereti az idegeskedést, nem lesz semmi gond, ad progit és megdícsérget meg gratulál, te meg majd ki csattansz majd a büszkeségtõl
Adél, A férjednek miért is kell jövõ évig várni? Az én párom olyan ügyes volt, hopgy nagyonn unszolások nélkül egy év után elment dokihoz, aztán persez onnan húzódik a dolog mert meg kell ismételni a rossze redményt, aztán szedetnek vele turbóbogyót ami sz*rt sem ér, aztán nyári szabadság a dokinak aztán mûtét, ez egy fél év. És vigyázz ha a férjed olyan, hogy azt hall meg amit akar, nekünk is mondta a doki, hogy ettõl még akár teherbe is eshettem volna...ja persze,
HA magas a prolaktin :
a prolaktin a tejtermelésben játszik szerepet, a nagyon nagyon magas szintje nálunk nem szült nõknék is tejcsorgást okozhat, de ahhoz nagyon nagyon magasnak kell lenni, de attól alattomos, mert egyébként észre sem veszed, hogy ez az értéked rossz. A terhes anyákban magas, amig pedig tejük van rendesen addig nem esnek teherbe általában mert magas a prolaktin szóval ilyen rókafogta csuka. Nincs peteérés mert meggátolja ez a gennyes

prolaktin és ha nem akarsz vagyonokat költeni a pé jelõ tesztekre akkor méred a hõd, ami persze ha annyira zagyva mint az enyém akkor úgysem mond semmit, úgyhogy vagyonokat akkor már inkább az ulrahangra adj ki. Juj de zagyván írok, remélem eligzodtál rajta.
Cateye, amig nem jön meg reménykedek, végtére is senki nem tudta megmondani a hõgörbémbõl volt-e pé-m, szóval remélek remélek. ha a 18.napra ráfogjuk a pé-t akkor olyan 32-33 napra kellene megjönnie, ami a tea nélkül egészen jó eredménynek mondtahó, most direkt tesztelem a bromo hatását tea nélkül. Majd köv ciklus középidõ felé megyek ultrahangra párszor nézni hogy van-e pé, meg hogy megrepedt-e, na majd akkor derül ki, hogy van-e pco, én mostmár tényleg nem tudom van-e. És azt vajon lehet tudni, hogy minden terhesnek fáj-e a melle akkor is esetleg ha elõtte sosem fájt?
Hurki