A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Éva, tényleg egyértelmű a görbéd! Na, a következő hónapban végre próbálkozni is lehet hozzá élesben!

Ildikó, a tied is bíztató. Talán most lesz peteérésed!

Ildikó, igen jól emlékszel, valóban azt mondtam, hogy ezt a hónapot még kivárjuk!

Végül beszéltem a párommal idebent, mert hogy kollegák vagyunk, lehet, hogy ezt többen még nem tudjátok, és az mondta, kivesz holnapra egy szabadságot, és otthon tenni-venni fog. Úgy örültem neki. Aztán mondtam neki az együttlétet is, és azt mondta, amiben teljesen igaza van, hogy nem tud már rajtam eligazodni, hisz direkt én kértem, hogy ezt a hónapot hagyjuk ki. Ez rendben is van, de miért nem lehet valahogyan védekezni?! Ezért inkább nem vagyunk együtt, nehogy baba legyen?! Na meg most azt mondta, neki inkább reggel volna kedve hozzá, akkor meg sosincs idő, meg nem szeretünk korán kelni sem. Úgyhogy marad csak a hétvége. :( És köztudott, hogy hétvégén is annyi a teendő, hogy sajnálok tovább ágyban maradni. Lehet, hogy hétvégén amúgy is jön a húgom is... jaj, hát hogy lesz így baba?! Na, de majd következő hónapban azért kicsit erőszakosabb leszek már, mikor szabad az út.

Lányok, tényleg biztos nem lehet könnyű velem sem, folyamatosan változik a hozzáállásom, hogy most csináljuk, vagy ne csináljuk. Talán legbelül félek a teherbeeséstől?! Biztos van benne valami.

KépKép
titi_27

Ildikó, amúgy mivel foglalkozol?

KépKép
titi_27

Titi!
Csak gratulálni tudok, hogy milyen tapintatos és figyelmes férjed van!
A jó házasság titka, hogy mindketten képesek vagytok belátni, ha hibáztok!
Szerintem az lesz a megoldás, ha nem rendeled ennyire alá az életedet a babának! Nem szabad elfelejteni, hogy az ember nem csak a cél érdekében szeretkezik a párjával! Biztosan nagyon elfoglaltak vagytok, de mi lehet fontosabb a családnál, a kiegyensúlyozot párkapcsolatnál?!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Titi!

Biztos te is érzékenyebb vagy,de a férjedre is ráfért ez a beszélgetés.A másik topicban olvastam Bufo.-t és ezen felbuzdulva nekem is volt egy vitám a férjemmel,ami a vártnál is szerencsésebben zárult.Ez a házimunkára értendően.Örülök,hogy otthon minden ok volt. :wink: De jó neked,hogy találkozhattál a csajokkal. :roll: :D Egyébként bármilyen feszültség van otthon nálatok a párod és közted én azt nyugottan betudnám a baba elvesztésének.Lehet,hogy a férjed is azért játszik annyit a gépen,mert menekül az érzések elől.Ez nem múlik csak úgy el,olyan friss.De túllesztek rajta,és tuti rendeződnek ezek pár őszinte beszélgetéssel.Sajnos ebben is nekünk nőknek kell odatenni magunkat. :cry:

Kép

Kép
anubias

Bocsi,de részletekben küldöm,mert akad a net. :oops:

Ildi!

Köszi,hogy belinkeltél nekem 8 napos pé-s görbéket,én is néztem a galérián,de csak hosszabbakat találtam.Tényleg nem éreztem annak,mert mint Éva írta,érezni szoktam,de bármi lehet.Minden esetre elgondolkodtató.

Éva!

Hogy neked milyen gyönyörű a görbéd,ez nagyon megnyugtató.Sok sikert a következő ciklushoz,ami ugye mindjárt indul. :wink: Köszi a megnyugtatást fogdoki ügyben is.

Kép

Kép
anubias

Jajj,bocs,hogy nem tudok mindenkinek írni,de dolgoznom kell. :oops: Még pár szó.A hasam valamit jelezget,bár a testnedveim :oops: még ezt nem igazolják.Hőm esett,erre ferti kivette a pé-t .Egy dolgot nem találtam még a fertin,olyan görbét,ahol több pé is lenne.Pedig ugye ilyen is van.Ti láttatok ilyet?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Titi!

Szerintem is igaza van Eszternek, hogy a baba elveszésének tudható be minden, de ha megbeszélitek, biztos, hogy gyorsabban túlteszitek magatokat rajta. Azon sem csodálkozok, hogy a tudatalattid lázong az ellen, hogy megint teherbe essél, hisz nem könnyű elkönyvelni egy ilyen veszteséget.
Ami a reggeli szeretkezést illeti, én is úgy tudtam, hogy általában a férfiak akkor jobban kivánják - és azt is olvastam, hogy reggel a spermák sokkal aktivabbak, mint este, igy nagyobb az esélye, hogy elérjék a céljukat :)

A kérdésedre válaszolva: köztisztviselői állásban dolgozok - ha pontosabban érdekel, hogy hol, szóljál, és megirom priviben. Nem akarom, hogy rámtaláljanak valami ismerősök, mert még senkinek nem szóltunk a tervünkről :D

Eszter
Nagyon szivesen - szerencsére még nem telt le 1 hónap azóta, amióta beiratkoztam fertire, igy használhattam azt az opciót, hogy a pé időszaka szerint listáljon - hidd el, nagyon sok van, amelyiknek a 8-ik napra esik :D - te ne nagyon éld bele magad, de én attól mindenképp drukkolok Neked :wink:

Azt hiszem, ma már többet nem tudok jelentkezni, ezért mindenkinek további szép napot kivánok!

Ildikó

KépKépKép
ildiko74

Titi!
Most látom, hogy időközben irtál.... sajnálom, hogy leesett a hőd :cry:
A szerencse az, hogy ettől még nincs veszve semmi erre a hónapra :D

Még nem láttam olyant, ahol több pé is van, de olvastam, hogy létezik ilyen

Most már tényleg mennem kell
pussz mindenkinek
Ildikó

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok tegnap óta...

Balimama! Nekem a zöld négyzet a pét jelzi, mert még csak egy hónapja vezetem és az előző ciklusban valamiért a 14.-ről átrakta a 20.-ra a pét, és gondolom, hogy mivel csak ezzel az egy infoval rendelkezik, ekkkorra jelzi elő ebben a hónapban is.

Titi! Jól teted, hogy beszéltél a férjeddel, bár nem tudom erről hogy lehet a munkahelyen beszélni. Az jó, hogy házimunkázni fog, bár szerintem aggasztóbb, hogy veled nem törödik. Próbálj bevetni vmi gyertyafényes vacsit, ott beszuélgetni is lehet utána meg...

Lehet, hogy én is megvalósítom a 8. napos pé-t, akkor tényleg nem tudom miért bolydult fel bennem minden. Teljesen úgy fáj a hasam mint pé-kor szokott, meg a melleimen is mindig látszik.

Pusz
verzsike

Sziasztok!
Lányok jól eltűntetek!

Erzsike!
Teljesen tanácstalan vagyok! Sajnos ilyenkor még hiába nézi az ember a görbét. Ez most ugyanolyan rendes mensi volt, mint máskor?

Képzeljétek már nincs tejcsim! Már alig várom, hogy megjöjjön és elvégeztethessem a hormonvizsgálatot! A ferti szerint szerdán kellene, de szerintem ma kellett volna!
Most kivételesen remélem én tévedtem!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.Megjártam a fogdokit és végül nem kértem érzéstelenítést. :D Megérkezett ez a tojásfehérje dolog is. :oops: És egyértelműen érzem a pé-t. :D Nem is maradok sokáig,mert még sok a dolgom ma. :lol: :oops: Mindenkinek szép estét.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Balimama! Azt gondolom ugyanolyan volt, bár írtam is h 25 napra jött és rettenetesen rosszul voltam. Az első két órában annyi vér dőlt belőlem, mint máskor az egész mensi alatt nem, de utána normális lett. Szombaton el is múlt, de szoktam még utána barnázgatni 2-3 napot, de most nem. Remélem nincs semmi gáz. Köszi a gondoskodást.

Eszter akkor ma hajrá!!!!
verzsike

sziasztok!csak gyors bejelentkezem aztán megyek feküdni!hulla vagyok!ma vásárolni voltunk kari ajándékokat!huh ezt kapjátok ki bementünk egy játékboltba és nimrodnak semmit nem találtunk bezzeg lány ajikbol meg a böség zavarába szenvedtünk!

anubius hajrá hajrá!

titi de jo hogy megbeszéltétek!amugy én ugy hallottam hogy a babához szerelem kell ugyhogy ha erölködnétek a babagyártás miatt akkor lehet nem jol jönne ki a dolog és a baba nem jönne!majd ha mindketten kivánjátok a másikat tuti rendbe lesz minden!mármint jajj elég hülyén fogalmaztam de remélem értetted!

verzsike szerintem a tudatalattid is felborithatja a dolgokat!tapasztalat velem ez történt idén sose tudtam mi hogy van!

balimama remélem minden oké lesz a vizsgálaton!

ági merre vagy?
meri hahoka te se irtál még ma!

ildiko na van anyukánk van jokedvü barátnönk van erös csajunk van kismamink van költönk és most van egy feriti szakértönk!remélem mindenki magára ismer:)tök szupeer!de akkor megint hol is vok én?na mindegy én csak maradok virág:))

puszi mindenkinek szép északát

Virág
Kép
Kép
virág22

Annyira helyesek vagytok, hogy így kerestetek hétvégén!!! De írtam ám, hogy bulizni megyünk, úgyhogy ez nem számít igazolatlannak. :)

Húúúú, Ági, ez annyira jó!!!! Bár a képhez nem nagyon értek, de ez annyira izgi!!! Úgy örülök neki, hogy minden redben van! És ne szégyelld, hogy örülsz, látod, mi is veled örülünk!!!! Te meg izgulsz értünk, nem? Most akkor mi sem izgulhatunk nyugodtan? :D
Viszont tényleg ne aggódj fölöslegesen, ha gond lett volna, arról tudnál. Tessék élvezni a készülődés heteit, hónapjait! :)
Olyan jó, hogy elmondtátok Vivinek!!! Azért te is megnyugodtál kicsit, nem? Legalább már ezen nem kell aggódni! :)

Virág!
Dokinéni mindig azt mondja, sokkal nehezebb megfoganni, mint a terhességet megtartani. Tehát, ha sikerül teherbe esni, az nagyon pozitív, mert a megtartásban sokkal könnyebb segíteni. Az sokkal rosszabb helyzetben van, aki megfoganni nem tud. Persze, rossz ez nekünk, mert újabb marhaságokon törjük a fejünket: oké-oké, de most meg akkor nem tudom megtartani... Ilyen elég sokszor előfordul, csak általában nem tudunk róla, mert nem vagyunk kiélezve a témára. De ezt már mondtam. Ugye, ha nem tesztelgetek, most csak annyit tudunk, hogy késett 2 napot. Engem egyébként tényleg megnyugtatott, hogy nagy gond nincs. Dn. azt mondta, ez lehet véletlen eset is: nem megfelelő minőségű sejtek találkoztak, lelkiállapot stb. Persze, lehet esetleg hormonprobléma is. Kivizsgálást nem tudnak azonnal, mert eléggé megszigorították a rendszert. Ajánlott gyógynövényes bogyót, meg felírt closty-t. Azt mondta, ha úgy érzem, biztos-ami-biztos alapon szedhetem, ha nem idengenkedek tőle mint gysz.-től. Azt is mondta, ha ő mst akara gyereket, szedné. Úgyhogy most itt tartunk. Én meg annyira nyugodt vagyok, hogy az már nyugtalanító... nálam legalábbis. :wink:
És igazuk van a többieknek: azért a hődet mérhetnéd ám!! Sokat segít.

Ildikó!
A pecsételsé simán lehet pé. :) Remélrm, lerohantad apát. :oops: Beteg meg ne legyél!!! A fertin a kereső funkció a vip után is műkdik, csak neked kell megadnod a feltételekt, nem keres hasonlókat a tiedhez.

Titi!
Szerintem anyud dolgain ne idegeskedjél! Nekem is évek kellettek, mire rájöttem, hogy megváltoztatni nem tudom, és nem is karom őket. Viszon nem feladatom őket nevelni sem. Egyszerűen csak el kell fogadnom őket. Az enyémek is igen nagy feladatok elé állítottak életemben, nekem a férjem segített kilábalni a játszmákból. És még így is gyakran kiborulok, ha hozzájuk megyünk. Viszont minél inkább elfogadom, hogy nem tartozom felelősséggel az életükért, annál inkább el tudom fogadni őket is, és annál kevésbé borítanak ki. És tudom, hogy mindeketten nagyon-nagyon szeretnek. A többi meg nem is lényeg.
Sajnálom, hogy a férjeddel sem érzed most egyszerűnek a dolgokat. Nem lehet, hogy egy kicsit most te is eleve érzékenyebb vagy? A pasik egészen másként dolgozzák ám fel a dolgokat, mint mi. Anyud is felzaklatott. Szerintem mondd el apának, mi bánt, egészen biztos vagyok benne, hogy csak félreértés az egész. Azért merek neked ilyeneket írni, mert egyre inkább azt érzem, hogy mi nagyon hasonlítunk egymásra. :) Azon meg ne aggódj, mi lesz a háztartással baba mellett: majd megoldódik. :) MOst látom, hogy Éva is hasonlókat írt. :) Húúú, tovább olvastma: még ez a biznytalanság is stimmel. Azt hiszem, először ezt kellene rendeznünk magunkban, mit is akarunk, és miért akarjuk, és elég erősek vagyunk-e hozzá. Erre most nagy mosoly kíséretében rávágjuk, hogy igen, és már mehet is a dolog! :D De komolya: sokszor tényleg azért nem tud megfelelően reagálni a párunk, mert mi magunk sem adunk egyértelmű jelzéseket.

Éva!
A görbét tényleg teljesen rendben van.

Eszter!
Szerintem a ferti nem tud olyat jelölni, hogy több pé. Ahogyan olyat sem, hogy mensi mellett terhesség. Pedig ilyenről is hallottunk már. Ez csak egy program, a csodákhoz nem ért. :wink:

Verzsike!
Pé.-jelzőnek nem próbáltad még az ovulációs tesztet?

Érdekes téma ez a ki mikor szeretkezik is. Milyen fucsa: pár napja beszéltünk arról, hogy mennyire megnyugodtunk, hogy nem abnormális dolog, ha nincs szex hetente hétszer. ;) Mi jól kijövünk apával: reggelente olyan kómásak vagyunk, hogy eszünkbe nem jutna a szex még véletlenül sem. :D Viszont az is érdekes, hogy mióta nem védekezünk, valahogy átértékelődött: még sokkal bennsőségesebb, figyelmeseb, sőt, annyira jól reagálunk a megérzéseinkre. A múlt havi peteérést végigszerelmeskedtük, véletlenül sem célzottan. Én apával nem is beszélek peteérésről meg ilyenekről, de a kis érzékelőivel annyira rámhangolódott, hogy teljesen természetes volt. Ha már itt tartunk: Éva, lehetne egy indiszkrté kérdésem? De tényleg nem kell válaszolnod, mert elég kínos. HOgy is van ez a mensi alatti szex? :oops:

Olyan jó, hogy mindenki így várja a karácsonyt! :) Szerintem minadannyian elképzeltük már, hogy lehet a témát ünnepi szituációban felvezetni, nem? És azt mondják, a képzelet teremtő erejű lehet!!! Úgyhogy fő a pozitív hozzáállás!!! :)

Ja, Virág, itt vagyok ám: már egy órája írok. :) Be kell pótolnom egy egész hétvégét. :)

Ma már írtam a pozitív gondolatok jelentőségéről. Úgyhogy ehhez kapcsolódó a mai okosság:

Nagyon akarom!
Hiszem, hogy tudom!
Míg ezt el nem érem,
abba nem hagyom!
Most bátor leszek,
mindent megteszek!
Látom, hallom, érzem,
hogy célba érhetek!

Én meg remélem, hogy mindent bepótoltam, és holnap tiszta lappal indulhatok. :) És persze szokás szerint én vagyok az utolsó, úgyhogy jó reggelt mindenkinek! :lol:

meri

Ja, még dobok egy görbét. Bár még semmi izgi.
Kép

meri

Jó reggelt Lányok!

Milyen sokat írtatok még este!

Meri!
Nekem mióta nem volt rendben a hormonrendszerem soha nem elvágólag ért véget a mensim. Mindíg volt 1-2 nap a végén, ami olyan pecsételős volt. (Hol volt, hol nem volt...) :oops:
Egyébként ez érdekes. A barátnőm párja Szíriában élt és bizony volt egyszer, hogy 2 napra jött haza a mensi alatt. Naná, hogy nem hagyták ki! Érdekes módon baba lett belőle!
Szerintem fontos, hogy továbbra is spontán maradjon a szex. Azt mondta este a párom, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy legyen babánk, de ne mondjam azt, hogy most kell! Szeretne továbbra is azért szeretkezni, mert kíván és szeret!
Szóval marad a csábítás! Nálunk bejön! Elég ha én tudom, hogy célja is van.

Erzsike!
Előfordulhat különösebb ok nélkül is, hogy más a mensi,csak ilyenkor bosszantó. Máskor lehet, hogy fel se tűnt volna.
Remélem minden rendben lesz! :)

Eszter!
Akkor most hajrá! :lol:

Virág!
Te vagy a laza csajszi! Olyan jókat tudok nevetni amikor írsz!
Kell, hogy az ember a nagyon akarásban megőrizze a humorérzékét! :lol: :wink:

Titi!
Remélem minden rendben van és szép szerelmes, összebújós estétek volt! :)

Ági!
Gyere és mesélj! :lol:

Ildikó!
Te is nagyjából időben vagy pé. ügyben! :wink:

Nekem ma reggelre leesett a hőm. Mivel ez az első hónapom, hogy mérem a hőmet egészen elkápráztat, hogy milyen normálisan működik a szrvezetem! Ezt azért nem gondoltam volna magamról!
Mos előszőr annyira várom, hogy megjöjjön! Kezdődhet az új hónap és a próbálkozás!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

A tegnap este nagyon jól sikerült.Én sem említettem apának pé-t.Csak kezdeményeztem.Ő meg úgy aludt el,hogy hú,hát de jó,hogy ez így spontán eszembe jutott. :D Nos ha nem is spontán(mármint volt egyéb motiváció is a vágyaimon túl),de szép este volt. :D :oops: A ferti a hőm szerint már biztos a 8. napban.Sebaj,akkor is pont voltunk együtt,bármelyik napra is essen.

Meri!

Bár nem tőlem kérdezted,de engem is érint,úgyhogy én is írok,ha nem gond.Már írtam,hogy nekem milyen hülyén működnek a vágyaim,mert amikor megjön mindíg olyan erősen vágyok apára,és mivel nagyon szeret,és nem talál így taszítónak,mi együtt szoktunk lenni ezek alatt a napok alatt is,persze egyéb higéniai eljárások mellett.Szóval ami nem látszik az nincs,vagy hogy is fogalmazzak.Tehát ilyenkor természetesen szigorúan nyakig betakarva... :oops:

Most nem tudok írni mindenkinek,mert főnök szagot érzek :lol: ,de úgy örülök,hogy ilyen sokat és sokan írtatok.Jajj és Virágék kisfia is mensi alatt fogant.

Szép napot nektek.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

sziasztok!

meri akkor megnyugodtam azt hiszem vagyis hát eddig is nyugodt voltam mikor irtad hogy nekem is ez volt februárba mert akkor ez azt jelenti minden oké!mostmár csak ki kéne eszközölnöm valamit hogy meg is maradjon!
mi is mindig szoktunk mensi elsö napján szeretkezni ugyanis nekem (mint már irtam sokszor) nimike mensi elsö napján fogant ja és ráadásul ma pont ezen gondolkoztam hogy ez hogy lehet ehez nagy szerencse kellett ugyanis a párom akkor itt volt németbe én meg magyarba és csak kéthetente járt haza!amugy mi a mensit direkt probáltuk ki anno mert már hallottam ilyenröl és adtunk 3honapot a babának ha nem jön akkor legyen mensi proba!és sikerült!de most valahoy nem akar jönni mensivel sem!
ja és ami poén még hogy azt hiszem a mensinek köszönhetö az a februári teszt ha jol emléxem akkor is ugy jött össze valami ami nem maradt meg!na kisregény és már megint érthetetlenül fogalmazok!bogozzátok ki csajok:)

anubius az a lényeg hogy jol telt az este és jol éreztétek magatokat ha meg még pé is volt maga a tökély!

balimama köszi a lazacsajt ez találo de....áá sokszor még else küldöm nektek amit irok és már én is röhögök hogy miket irok:)

mensi még nincs!melleim leszakadnak most nem tudom mi van de már nagyon szeretném hogy jöjjön vagy ne vagy nem tudom!de hogy én nem fogok december 23.a elött tesztelni az tuti!

sex:hát én eddig azt hittem hogy mi nem vagyunk normálisak hogy heti 2-3szor van vagy kihagyunk egy hetet de látom nem vagyunk egyedül!csak azt nem értem hogy általába a férfiakra mondják hogy huh de akarnak!nálunk nem igy van meg amint látom nálatok se azt meg nem gondolom hogy csak a baba miatt kivánnánk többször a párunkat!legalábbis eddig nekünk ez a pé körüli nem jött be mert ahogy esik ugy puffan szeretkezés van!amikor kivánjuk egymást és nem vagyunk fáradtak!

na a mai regény is megvolt!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok lányok!

Jó hajnalt! Én ugyanis olyan álmos vagyok, mintha legalábbis az volna.

Hát, a tegnap este elég vacak volt... angol után este 7-kor hazamentem, gyors átöltözés után mentünk tovább a párom nagybátyáékhoz, ahol a nagypapa szülinapját ünnepeltük. Olyan voltam már akkor is, mint az élő halott, hulla fáradt. Kérdezte is mindenki, mi bajom van. Hát egyszerűen csak kész vagyok, ráadásul hétfő is volt. Persze a párom szüleivel mentünk egy kocsival, és megbeszéltük, hogy nem maradunk sokáig, mi max 1/2 9-kor jönni akartunk, aztán lett belőle 1/4 10. Szóltunk a szülőknek, hogy mi mennénk, erre ők - szokás szerint - hogy még maradnának. De legyen csak negyed óra, és 1/2 10-kor indulunk. Én meg... na persze, ahogy szokott... negyed óra helyett lesz 1 óra... aztán végül 1/2 10-kor csak elindultunk haza. Otthon meg a párommal úgy összebújtunk (de kifejezetten csak bújtunk), és kikérdezgetett, hogy mi van velem. Én is észrevettem magamon, hogy nem vagyok önmagam. Ez a cirkusz is a rokonoknál, én nem szoktam ilyet. De már türelmetlenül haza akartam érni, ezután a hosszú hétvége után az első este lett volna otthon, és nem lett belőle semmi.

Lányok, kezdek magamtól megőrülni! Én sem szeretem most magam.

Meri, tökéletesen igazad van azzal kapcsolatban, hogy néha még én magam sem értem saját magam, és nem tudom mit akarok, akkor hogyan tudná a párom. Szegénynek nincs egyszerű helyzete, tudom. Mondtam is neki.

De én igyekszem, megpróbálom. Csak az a nagy bajom, hogy nem tudok kikapcsolni, az agyam is egyfolytában pörög. Hogy ha itt ezzel végeztem, mit kell még megcsinálnom otthon... és ezért nem tudok sehol sem lazítani. Hogy lesz ebből baba?!

Virág, igaza van ám Évának, te vagy a kis laza csajunk! Jó, hogy van köztünk egy ilyen fiatal csajszi, tele életvidámsággal!

Eszter, örülök, hogy tegnap sikerült együttlenni a pároddal, akármilyen is legyen a hőd, meg akármikor is volt vagy lesz pé-ed.

Szex mensi alatt... én személy szerint kicsit óckodom tőle, a vér miatt, meg valahogy olyankor érzékenyebbnek érzem odabent, és én nem jó értelemben. De szerintem ez mindenkinek másképp zajlik. Lehet, hogy valaki kifejezetten élvezi ilyenkor a szexet. Azt is tökéletesen megértem, szerintem akkor élni kell a lehetőséggel, és igenis együtt lenni a párunkkal.

Dobok egy görbét, és szaladok is tovább, megjött a főnökünk...

Kép

KépKép
titi_27

elszállt, amit irtam :cry:

KépKépKép
ildiko74

Éva!
Látod, ez a pozitív hozzáállás. Igenis örüljünk ilyeneknek is, hogy bizonyos dolgaink teljesen normálisan működnek!! :)

Lányok, félre ne értsétek, semmi bajom nincs a mensi alatti szexszel, egyszerűen a kíváncsiság hajtott, pontosabban a fizikai kivitelezése a dolognak. :oops: :D Köszi mindenkinek, aki reagált.

Eszter!
Örülök, hogy jól sikerült az estétek. Én is pont így gondolom: nem kell apának mindent tudni. Sőt, iagzából nekünk is mennyivel egyszerűbb lenne, ha rólunk is átvállalná vki ennek a felelősségét. De ha ezt nem lehet, legalább az egyikünket ne foglalkoztassa állandóan a "babagyártás" gondolata. :)

Virág!
Annyira átragad rám is ez a lazaság! :D Írj gyakrabban, nekem úgyis egy kis stresszoldásra-pánikcsökkentésre van szükségem. :)

Titi!
Ez olyan érdekes! Annyira át tudom érezni, amit mondasz! Mintha magamat hallanám! :? Ezt a nemszeretemmagam érzést viszont sürgősen meg kell szüntetni, különben csak egyre mélyebbre ásod magad. Tudom, hogy nem könnyű, de próbálj csak pozitív dolgokra gondolni! Vagy menj el edzeni (jól emlékszem, hogy jársz?) vagy bármi, ami kikapcsol és kicsit feltölt! :)

Különben nálunk is én vagyok a kezdeményezőbb - most már bátran bevallom én is :oops: - , de ez szerintem nem baj. Másképp működünk, de pont ez a jó benne, nem? :)

További szép napot!

meri

Újra kell kezdjem a regényem...
Szép napot mindenkinek!

Magam alatt vagyok – ez a torokfájás teljesen kikészitett. Úgy érzem, hogy most még hőemelkedésem is van :( - a kérdés csak az, hogy akkor most hogy vegyem a reggeli hőemelkedésem? – vajon a torokfájás befolyásolta? Habár mind1, mert a tegnap úgy sem volt semmi – nem éreztem magam képesnek rá. Tehát, azt hiszem, igy ez a hónap elrepült felettünk..... azért nem vagyok elkeseredve, mert ez még csak az első hónap, és ott van a december is :D

Meri
A pecsételésem napján sem tudtam elkapni apát, mert akkor vendégeink voltak – nem tudom, hogy egyáltalán van-e esély akkor, ha azelött 1 nappal voltunk együtt.
A te görbéd viszont úgy néz ki, hogy a napokban bele kell húzzatok :wink:

Éva!
Remélem minden rendben lesz a hormonvizsgálatnál! Jöhet a december!

Erzsike!
Úgy tudom, de lehet, hogy tévedek, hogy a spontán vetéléstől lehet sok vér (több, mint általában) – ezzel tisztul ki a szervezet. Most hogy érzed magad? Nem dobod fel a görbéd?

Titi!
Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de próbálj meg lazitani, ne stresszeld magad mindenért – és főleg, nehogy bemeséld magadnak, hogy nem szereted saját magad! – az ilyen magatartást egyből megérzik a körülötted élő emberek, és ők is úgy fognak viszonyulni hozzád. Csak nyugi, és lassan minden rendbe jön....

Virág!
Hát, nem semmi, hogy ki akarsz tartani december 23-ig. Viszont ne felejtsd el azt sem, hogy minél hamarabb megtudod, hogy bent van a pocidban valaki, annál hamarabb el lehet kerülni, hogy komplikáció lépjen fel. Én a helyedben nem várnék addig, de ez a te döntésed.

Eszter!
Nagyon úgy tűnik, hogy ebben a hónapban drukkolhatunk neked  HAJRÁ

Puszi mindenkinek!
Ildikó

KépKépKép
ildiko74

Ildi!
Szerintem még semmi sincs veszve!!! Ha a pecsételés pé.-t jelez, akkor akár jó időben is lehettetek együtt. Apa játékosai 2-3-4 napig is eléldegélnek!!!! Azért biztos ami tuti alapo még ma is elkaphatnád. :wink:

Nekem meg elvileg van még időm, mert a 17. nap körül várom a pé.-t, de azért addig sem hagyjuk el magunkat. :oops:

Én különben most annyira fel vagyok dobódva! Annyira nem izgat, hogy ebben a hónapban vagy a következőben lesz-e baba. Nem tudom, mitől vagyok ennyire nyugodt az én idegrendszeremmel. :D Az is eszembe jutott, hogy ha nem jön össze decemberben, lehet egy hatalmasat bulizni szilveszterkor! Lányok, csak pozitívan!!!

Bocs, lányok, remélem nem sértem senkinek az erkölcseit (bár az eddigi témák alapján nem hiszem :) ):
"Mit mond a pesszimista férfi? - Már megint nem áll föl! Mit mond az abszolut optimista? - Milyen szépen lóg!" :oops: Ez jutott eszembe. :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:

meri

Ja, Ildi!
A nevedet is be tudod írni az aláírásodba. És a vonalzód feletti részt ki is lehet törölni. Nem zavar, csak gondoltam, hátha nem tudod. Ha mégis, akkor bocsi. :)

meri

Eszter!
Nem akarsz esetleg te is feltenni egy vonalzót, hogy naprakészek legyünk? :)

meri

Meri, ez a poén nagyon tetszett az optimista pasival! :)

Na, egy hónap múlva már én is így fogok izgulni a pé-ért!!! Már úgy várom, hogy veletek együtt izgulhassam! Most max a mensiért tudom, de már ez is nagy előrelépés.

Optimizmus... nem tudom, mi lett belőlem, hisz én voltam a megtestesült önbizalom, optimizmus, és pont mondtam a páromnak, hogy mióta beköltöztünk ebbe a nagy házba, azóta érzem ezt a nagy nyomást. Biztos a sok hitel, meg hatalmas rezsi miatt. Na meg persze mióta itt volt a baba.

Ildikó, tényleg nem is tudom, mi van ilyenkor, mikor alapesetben hőemelkedésed van... akkor nem kapsz valós értéket. De talán ez a pecsételés tényleg a pé jele, és akkor úgysincs jelentősége a hőnek. Jaj, bár én is érzékelném valahogy a pé-t!

Tényleg, ha megjön, utána bevetem a PG53-at is egyszerre a hőmérőzéssel. Jaj, már csak 8 nap, és várhatom a mensit!!! :)

KépKép
titi_27

Csak bekukkantottam,
Kijavitottam a vonalzót - köszi, Meri, hogy szóltál, mert én nem figyeltem.

Nagyon jó a poénod :) - és az is tetszik, hogy optimistán állsz a dolgokhoz- mármint a babával kapcsolatban. Én is szoktam mondogatni, hogy mindennek van jó oldala is, csak meg kell találni :D

További szép/ optimista napot! :D

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Titi!
Szerintem megint a 18. napra húzza be a ferti a pé-t!
Nagyon nehézebben a világban élni! Az ember eléri végre, amire vágyott szép ház, munka ... és azon aggódik, hogy meg is tudja-e tartani! Tudod, ez már mindíg így lesz!
Sokszor nem könnyű egy hisztis másfél évessel, egy még hisztisebb 15 évesel, szerencsére a középső most viszonylag könnyű korban van! Vannak időszakok, amikor csak az adott napot akarom túlélni! Aztán este hazajön a féjem és feltöltődöm. Olyan jó, hogy nem vagyok egyedül! Van aki a terhek másik felét cipeli! Tudom, hogy ketten együtt bármire képesek vagyunk!
Most nem csak neked nehéz, hanem a párodnak is. Egymást támogatva túlélitek ezt a nehéz iőszakot!
Nem megoldás, hogy nem szereted magad! Hogyan szeressenek mások, ha te sem tudod magad szeretni! Próbáld meg magad mások szemével látni azokéval, akik szeretnek! Keveset tudok rólad, de az biztosan állíthatom, rendkívüli ember vagy!

Virág!
Írd csak le mindíg, amit gondolsz! Jó az embernek a saját baján nevetni!

Eszter!
Igaza van Merinek! Légyszi tegyél fel vonalzót, mert úgy mindíg tudni fogjuk miért drukkoljunk Neked!

Meri!
Jó, hogy ilyen optimistán fogod fel a dolgot!
Azért ne hanyagold el a boldog házaséletet a következő napokban! Háha mégsem a 17. nap lesz a nyerő!

Ildikó!
Remélem hamar meggyógyulsz! Azért nem biztos, hogy ez a hónap már elveszett! Ági is azt mondta az elején, hogy ebben a hónapban tuti, nincs semmi! Vagy mégis?
Egyébként, ha a pecsételés előtt egy nappal voltatok együtt, annál jobb esély nem is kell!

Erzsike!
Ismét sokat olvashatsz este!
Ha az előző havi rövid ciklusodt nézzük, hamarosan itt az idő az újabb próbálkozásra!

Éva

Kép
balimama

Éva, köszönöm a bíztató sorokat!!! Olyan kedvesek vagytok!!! Tényleg sokkal-sokkal könnyebb minden úgy, hogy tudjuk, itt aztán jól kidumálhatunk mindent. Jó hallani több ember véleményét, meglátását.

És köszönöm, hogy folyamatosan erőt öntötök belém, tényleg folyamatosan bátorítást kapok tőletek!

Igen valószínű ez a 18. napi peteérés, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak megint kitolódik a mensim 32 napra. Sebaj, a lényeg, hogy a december már szabad utas lesz.

Éva, hogy állsz a mensivel?

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Megint jó sokat írtatok... A férjem mindig kérdezgeti, hogy mi a fenéről lehet ennyit regélni amikor még csak egy babás van közöttünk. Az olvasást nem engedem neki, szerintem ez is baj picit, de akkor is ez így kell nekem, hogy ő ne lássa.

Titi! Gáz, hogy így érzel, szerintem egy sport melletti jó nagy beszélgetésre lenne szükséged egy barátnővel. Ezt tapasztalatból mondom, az a testet is és a lelket is felfrissíti. Én amikor a barátnőmmel lemegyek futni, sokszor észrevétlenül egy órát is kocogunk és közben mindent kibeszélünk magunkból, nagyon jó érzés utána.
A hitel, rezsi meg a pénz miatt ne aggódj. Bár nem tudom mennyi ideje költöztetek be, de egy pár hónap után minden sokkal egyszerűbb. Mi amikor megvettük a kocsit, első pár hónapban alig tudtunk kijönni és folyamatosan egyre jobban ment, hogy mindenre jusson, ebben a hónapban talán més félretenni is tudunk (ha ezt 3 hónapja mondja nekem valaki, biztos nem hiszzem el). Egyszerűen megtanulunk együtt élni a több kötelező kiadással.

Eszter! Nagyon ügyi vagy...

Virág! És ha már most is vna baba? Mi lesz 23-ig? az még majdnem egy hónap.

Meri! Nagyon irigyellek, hogy ilyen könnyen tudod felfogni a dolgokat és még a rosszat =Mármint h decemberben se lesz baba) is jó dolgokkal értelmezed inkább. Hogy kell ezt csinálni?

Ildi! GYógyulj meg minél előbb!

Mi az a PG 53?

Pusz Még rakok egy görbét.
verzsike

Kép
verzsike

Szisztok!

Lányok,kérésetek számomra parancs,íme a vonalzóm. :D

December 1-én nyílik a szépművészetiben a Van Gogh kiállítás,és azon küzdöttem,hogy jegyet rendeljek,de nem érhető el a honlapjuk.Kiváncsi vagyok mennyire lesz drága. :? Ezt azért is írtam,mert egyrészt ezzel molyoltam eddíg,na meg a vonalzókkal,másrészt hátha titeket is érdekel. :wink: Olyan jó,hogy így pörög ez a topic és hogy mindenről tudunk írni egymásnak.Tényleg úgy érzem,előttetek nincs olyan tabu téma,ami ne kerülhetne szóba.Úgy bízok bennetek.A görbém elég fura,nem nagyon értem,de persze mindíg utólag érthető csak számomra ez a hőmérőzés,gyakran még akkor sem.Pl soha nem értem,ahogy nézem a ferti galérián a görbéket,hogy gyakran miért nem a legalacsonyabb hőre teszi a pé-t?Helyette az emelkedés első pontjára,és hasonlók.Pl én is játszottam ma az enyémmel,beírtam fiktív értékeket,hogy az alapján hová tenné át.Eléggé ragaszkodik a 8. naphoz,de ha mégis mozgatja,akkor mára teszi.Miért nem tegnapra,nekem az a logikus?Fel is teszem.Ti mit gondoltok? Kép

Egyébként ha már a kényes és intim kérdéseknél tartunk,volt nekem valami gyanus "testnedvem" :lol: mensi után,ami olyan tojásfehérje is lehetett akár,de én azt másnak gondoltam.Szóval.Együtt voltunk előző este,és mivel most a baba miatt gondosan igyekszünk bentartani eme becses anyagot,másnap ez is távozhatott,azaz biztosan távozott,csak hogy ez is ilyesmi hatású a fehérneműn :oops: Hú ezt tényleg nehéz kultúrlányként megfogalmazni.Mert ugye eddíg zuhanyozás és gondos tisztálkodás követte eme eseményeket,most meg harcolunk a gravitációval,hogy mitovább maradjon a dolog.Szóval ez kicsit nehezíti az analizálást,mi is ez. :oops: Jajj remélem nem tartotok gusztustalannak,normál esetben eszembe se jutna ilyenről írni,beszélni. :oops: :?

Bocs,hogy most nem írtam név szerint,de képben vagyok,mindenkit olvastam ám.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Na és persze ha mégis a 8.nap a pé,akkor mi ez a nagy esés,mert beágyazódásnak kissé nagy volna. :lol: pé?

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Eszter!
Látom van új vonalzód és Bálintét is átalakítottad!Nagyon szép lett!

Erzsike!
Nagyon tudom tisztelni az olyan fegyelmezett, céltudatos embereket mint Te! Bizony, aki a mai világban még félretenni is tud...
Nagyon igazad van a barátnős dologban. Kell, hogy az ember szakítson időt a leki felfrissülésre és egy barátnő ebben kincset ér!
A férjemet én is eltiltottam a babanettől!
A PG53 egy kis "mikroszkóp" ami nyálból, vagy hüvelyváladékból segít meghatározni a pé-t. Van aki nagyon jól tudja használni, én megmondom őszintén nem igazán láttam azt soha, amit kell.

Titi!
Örülök, hog jobban érzed magad! Látod mindenkinek megvan a maga keresztje! Ha nem egyedül cipeled könnyebb!
Mensi ügyben nálam még semmi, de szerintem holnap megjön, ahogy a ferti számolta. (Reggel óta egyfolytában különböző szénhidrátokat eszem! Ez nálam jelzés értékű!)

Éva

Kép
balimama

sziasztok!

ildi meri verzsike balimama nektek irom mert ti a másik topicba még nem voltatok a tesztel azért várok mert az én ciklusom borzaszto és egy honap kell hogy tesztelni merjek!eddig a féléves mensi kimaradás elött kéthavonta volt mensim igy addig nem teszteltem amig a 60nap le nem járt ugyhogy kell nekem ez a honap ha addig nem jön meg akkor reménykedhetem!meg hát az ahogy apának el akarom ujságolni az a karácsonyhoz decemberhez kapcsolodik és tudom ha elöbb tesztelnék akkor nem birnám ki hogy ne mondjam el!de eldöntöttem hogy mivel 23án már otthon leszünk és nem lesz idöm gép közelbe jutni ezért megirom titinek az eredményt ö meg megirja nektek!

nem vok valami jol ugyhogy megyek is fürcsi aztán fekvés!puszi mindenkinek szép estét és jóéjszakát

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!
Igen, én már hallottam a te híres ciklusaidról. :) Szerintem teljesen igazad van, hogy csak 23-án akarsz tesztelni. Már csak a saját tapasztalatom is ezt mondatja. Tudom, erre sokan azt moindanák, hogy ha előbb tudod, előbb lehet megtámogatni. Én viszont azért legbelül úgy érzem, hogy megtámogatni is csak azt lehet, ami meg akar maradni. Ha baba van, addigra már annyi idős lesz, hogy tényleg érdemes legyen. Előtte úgysincs túl sok értelme. Remélem, érted, amit mondani akarok.

Eszter!
Szerintem teljesen oké, hogy ilyenekről is tudunk beszélni egymással. Pont ezt írtam valamelyik nap. :) Szerintem is az a valószínű, hogy ez vmi maradék anyag lehet. De egyébként sincs sok jelentősége. Dokinénim pl. azt mondta, hogy neki soha az életben nem sikerült saját magán megfigyelni ezt a tojásfehérjés témát. A hődre nehéz reagálni. Így elsőre azt mondanám, hogy a hő sokat elárul, de azért nem mindenható. Nagyon sokminden tudja befolyásolni: lelkiállapot, az alvás minősége és mennyisége, a szoba hőmérséklet-változása stb. Nincsenek előző görbéid, hátha attól okosabbak lennénk.
És jók a vonalzóid!

Erzsike!
Azt kérdezte, hogy lehet ilyen pozitívan állni a dolgokhoz. Nehezen. Őszinte leszek: én alapvetően mindent túlaggódok és túlanalizálok. Felmerült bennem, hogy a pozitív teszt után hirtelen rámtörő stressz (pánikroham???) is okozhatta a vegetatív tüneteket (idegesség, hasmenés), ami esetleg oka lehetett a későbbieknek. Persze ennek igen kicsi a valószínűsége, de úgy érzem, ez egy figyelmeztetés volt számomra. Úgyhogy most teljesen tudatosan próbálom magam terelgetni a nyugalom útján. :) Nehéz, de úgy tűnik egész jól működik, és fura, de sokkal erősebbnek érzem magam, mint egy héttel ezelőtt. :)

Éva!
Mondtam, hogy pé.-ig folyamatosan edzünk. Tényleg nem tudom, miért, de annyira egymásra vagyunk hangolódva. Apa is annyira érzékenyen reagál rám... Csodás!!! :)

Titi!
Szerintem pont erre való egy ilyen fórum: arra, hogy önző módon ráborítsuk másokra a gondjainkat és félelmeinket, és arra, hogy önzetlenül átvegyük másoktól az ő gondjaik és félelmeik egy részét, hogy megkönnyebbülhessenek. A gondok kimondva már különben is sokkal jelentéktelebbnek tűnnek, nem? Ezért kell beszélni róluk, utána szinte maguktól megoldódnak. :)

Ildi!
Lehet, hogy lemaradtam a múlt hét végi kapkodás miatt: első baba lesz ez nektek?

Ági, hol vagy?

AZt is akartam már kérdezni, hogy nem gyűjtjük egyszer össze, ki milyen praktikákról hallott, használ? Pl. Eszter írta a gravitációt, tudom, hogy vannak, akik szednek vitaminokat. Lehet, hogy a fele csak mese, de hátha legalább pszichésen használ... :)

Ma is én leszek az utsó?? :wink:

meri

Akkor kihasználom. :wink:

Jóóóó rreggggelt, lányok! :lol:

meri

Jó reggelt mindenkinek!

Meri :) aranyos, tudod, hogy Te zárod az estét! Hogy-hogy ilyen éjszakai bagoly vagy?! Én is az voltam, de most már nem bírok fent lenni, csak ha reggel tovább alhatok.

Lányok, nézzétek csak...

Éva, Neked lett igazad. Azért nem örülök ennek a 18. napi pé-nek. Viszont az nyugtat, hogy ezek szerint van!!! Így jövő hónapban is erre az időszakra fogok/fogunk gyúrni. :)

Kép

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok,mert itt ólálkodik a főnököm.A hőm megint leesett,ezek szerint nem volt még pé-m.Ennyit az érzéseimről.A hasam is megint fájogat,úgyhogy ma megint elkapom apát,ki tudja,baj nem lehet belőle. :D Mára ferti is kivette a pé-t .De jó,olyan fej-fej mellett haladnak a vonalzók is. :D

Titi!

Én is örülök a pé-d nek,azért az jó,hogy minden rendben műxik. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Ági!

Olyan ritkán írsz. :cry: Otthon vagy és mégsem írsz nekünk legalább 1-2 sort.Pedig annyira érdekelne ám minden.Miket érzel,miket gondolsz,van e pocakod?Bizti azért ,mert mi még nem vagyunk babásak.Na jó,igérem decemberben nem leszel már egyedül ezzel. :roll: :D Én legalábbis azon dolgozom,hogy most is hasonlóan alakuljon az életünk,tudod,ahogy szokott. :wink: Tegyél fel képet is.Én már most elhatároztam,ha majd lesz baba a hasamban,minden héten lefényképezem magam,hogy láthassam,ahogy nő és majd mindíg fel is teszem a képet.Te is dobj egyet.A hajaddal mi lesz? Mondtad,hogy esetleg levágatod.Hogy telnek otthon a napjaid,miket szoktál csinálni?

Úgy hiányzol. :oops:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

Bocsi nem jutottam hozzátok. Alig vagyok itthon...
Jól esik hogy hiányoltok! :)

Csak nagyon gyorsan pár sort irok magamról, mert Vivim itthon van. Hajnalban azzal kelt, hogy fáj a bal szeme, aztán hányt (csak nyál és sav). Visszaaludt kicsit, de késöbb megint ilyen hányás félére ébredt :( Azóta semmi, bár diétázunk.
Arra gyanakszom, hogy valami migrén féle esetleg. Délután megyünk dokihoz. Remélem nem vírus!

Tegnap védőnőnél voltam. Megkaptam a kiskönyvemet! :D
Ma Ekg-ra, vérvételre kellett volna mennem... Hát, ez elhalasztva.
Amugy semmi extra érzésem nincs. Alacsony a vérnyomásom, néha kicsit émelygek. Ja, meg tegnap muszáj voltam a villamoson zsömléből és sonkából szendvicset csinálni magamnak, mert éhen akaram halni. :roll:
Amugy a hasam most nem nő. Akkora amekkorára pár hete "dagadt" :D (gondolom a vérbőségtől). Majd rakok fel képet!

Ne haragudjatok, de muszáj mennem! ...estefelé megpróbálok jönni és mindenkinek irni!

Millió puszi,
Ági

Ma kezdem a 8. hetet! :lol:
csné

Sziasztok Lányok!

Hát nekem ma reggelre megjött. Pontosan ahogy vártam és a ferti is számolta!
Most először örülök neki, mert tudom, hogy ez valami újnak, valami jónak a kezdete! :lol:

Virág!
Szörnyű lehet, hogy a hosszú ciklusaid miatt mindig olyan sokat kell várnod! Viszont hamarabb eltelik az első 12 hét, mert lehet, hogy eleve nem 5-6 hetesen tudod meg a babát! Jaj, de messze van még december 23! Remélem nem betegség okozza, hogy nem vagy jól?!

Eszter!
Szerintem 27-re fogja tenni a pé-t nálad a ferti! Az azért mégis csak közelebb áll a normálishoz és úgy látom tudat alatt is az esélyes időpontokra igazítjátok az együttéteket!

Titi!
Jó ez a 18. nap Úgy emlékszem a babás görbéden is akkor volt. Úgy látszik visszaáll minden a baba előtti alapállapotra.
Így legalább tudod előre, mert a ferti csak utólag jelöli be biztosra!

Azon gondolkodtam Lányok, hogy mennyit aggódunk. Nagyanyáink, dédanyáink úgy szültek gyerekeket, hogy fogalmuk sem volt peteérésről, a váladékok milyenségéről, a hőmérsékletük változásáról! Persze tudom, hogy ez csak részben állja meg a helyét, hiszen az anyai halálozás éves átlaga mára csak 2 és olyan sokat tudnak már arról hogyan születhet egészséges babánk. Persze most próbálok laza lenni, mint Virág, de majd nézzetek meg 2 hét múlva!
Még hátra van a hormonvizsgálat pénteken! Azt hiszem rendben lesz minden, mert hosszú idő óta ez volt az első teljesen normális ciklusom! A párom teljesen odavan már. Olyanokon gondolkodik, hogy ikrek lesz, mi lesz a neve, hogy megyünk jövőre nyaralni.
Azt hiszem nálunk is kezdetét veszi a nagy izgalom! Hát vendégeket biztosan nem hívok. A múlt hónapban az az 1 hét kihagyás anyósomnak volt köszönhető, aki kitúrt minket a hálószobánkból, így apa a pici fiunkkal aludt egy szobában, én meg a legnagyobb lányukkal.

Meri!
Szerelemből születnek a legszebb és legokosabb gyerekek!
A párodban talán a múlt havi történések miatt merült fel először igazából az, hogy apa lesz!

Ildikó!
Ma nagyon hallgatsz! Remélem nem lettél tényleg beteg!

Ági!
Most biztosan el vagy foglalva a vizsgálatokkal, de azért gyere és mesélj!

Éva

Kép
balimama

Lányok!
Csal a vonalzóm! Mit tegyek, hogy jelezze, elkeződött az új ciklus?

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Lányok, én nem tudom, mi van velem, de annyira fel vagyok dobódva!!!! Tiszta boldog vagyok! :)

Titi!
Azért vagyok éjszakai bagoly, mert leginkább akkor van időm ilyen lazaságokra. :) Meg a párom is ilyen, egymást húzzuk. :)
A 18. napi pé.-vel szerintem semmi gond. AZ a lényeg, hogy van!!! Úgyhogy tessék neki örülni! :)

Eszter!
Hajrá-hajrá!!! Igazából ha minden másnap elkapnád apát, hőt sem nagyon kellene mérni. :lol: :oops: :D :)

Ági!
8. hét!!!! Az annyira jóóóó! Én is akarooook! :) Vivit sajnálom. :( Nem lehet, hogy az izgalom miatt?

Éva!
Új ciklus - új élet. :)
Különben lehet vmi abban, amit apával kapcsolatban írtál. Tényleg vmi ilyesfélét érzek, csak eddig nem tudtam megfogalmazni. :)
A vonalzómat én újraszerkesztettem az új ciklus kezdetekor.

LÁnyok, képzeljétek, egy kisebb átalakítás miatt nekünk is ki kéne (kell) költöznünk a szobából 1-2 éjszakára (mi anyósomékkal lakunk), jó lenne úgy intézni, hogy ne a legideálisabb éjszakákra essen! :? Majd igyekszem befolyásolni a történéseket. :)

meri

Sziasztok!

Ági! Vivinek jobbulást!

Úgy érzem mindenki nagyon várakozó álláspontotn van, alig történik velünk valami...
Útálom hogy ilyen korán sötét van, már el se tudunk menni egyet sétálni, pedig amíg világos volt 1,5-2 órákat is kóboroltunk odakint. Most meg csak ülünk itthon a meleg szobában. Még csak most kezdődik a tél, de én már nagyon unom.

Azért van jó hírem is, a férjem szerzett nekünk jegyet a Rómeó és Júliára az operett színházba. Már nagyon régen szeretném megnézni és amikor sort álltam a jegyekért 2 óra után már csak 1 ember volt előtem és kitették a táblát, h minden jegy elkelt... De így jövő héten megyünk.

Pusz mindenkinek.
verzsike

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Erzsike!!!!! Aaaaannnnnyiraaaa irigy vagyok!!!!4 Olyan régóta szeretném megnézni!!!!

A tél különben nekünk is ilyen kis álmoskás. Bár én tegnap feldobtam (magam is) egy kicsit. Én a nagy természetbarát környezetszennyező magatartásra vetemedtem: tüzeltem az udvaron. Papírokat égettem (számlák, ilyesmik), de volt közte sokminden még az előző életemből. Amit kukába nem akartam dobni, anyukám nem akarta őrizgetni, égetésre vártak régóta. Olyan jólesett a lelkemnek elégetni őket!!!!! Ráadásul gyönyörűnek láttam a tüzet. Én, aki egyébként eléggé félek tőle. Lehet, hogy kicseréltek engem?? :) Nyugodt is vagyok, a tűz is tetszik... Hm.... :)

meri

Lányok!

Elszomorodtam! Nem jött meg igazán, csak valami barna pötty. :( (bocs)
Úgy látszik ez a barnázás dolog a neten terjed! :lol:
Azért nem szomorkodom! Majd kiderül minden a vérvételen.

Erzsike!
Nagyon jó lesz a Rómeo és Júlia! Én már láttam, egy barátunktól kaptuk ajándékba a jegyet.
Sajnos annyira ritkán jut időnk ilyen dolgokra. Ki kell használni az időt, mert ha baba lesz már nehezebb megszervezni egy kis kimozdulást!
Tényleg tragikus ez az idő. A kisfiam megszokta nyáron, hogy amilyen sokat csak lehet kint vagyunk. Hatalmas a mozgásigénye és nagyon nehéz lekötni a lakásban. Sajnos nekünk nincs kertünk.

Meri!
Örülök, hogy boldog vagy! Nem rossz anyósékkal lakni?!
Én messziről nagyon szeretem az enyémet, de áldom az eszem, hogy nem költöztünk közelebb hozzájuk. Egyszer majdnem elkezdtünk építkezni a telkükre.Akkor jó ötletnek tűnt, de mióta megszületett a kisfiunk teljesen megváltozott velük a kapcsolatom. :cry: :cry:

Ági!
Ugye minden rendben van Vivivel?!

Éva

Kép
balimama

Éva!
Nem, egyáltalán nem rossz! Persze, alkalmazkodni kell mindannyiunknak, de rengeteg a pozitívum! Persze lehet, hogy ehhez az is kell, hogy ilyen természetű emberek jöjjenek össze. Mindannyiunknak kell engedni is, de midannyian nyerünk is a dolgon. Tudom, hogy sokan furcsállják, de nálunk tényleg működik. :)

Ez a barnázás lehet, hogy tényleg netes betegség. :lol: Nekem eddig nem volt... :lol:

meri

Köszönöm Meri!
Én is újraszerkesztettem a vonalzómat!

Hahó! Lányok!
Hol vagytok?

Éva

Kép
balimama

Sziasztok,

megpróbálok kicsit irni nektek.
Vivivel most jöttünk az orvostól. Felkészített minket, hogy számítsunk a hasmenésre is, valószínűleg elkaptuk a virust. :( Szegénykémet, most nem puszilgatom agyon, bár szerintem vagy igy is elkapom, vagy igy se!
Mondjuk én reménykedek, hogy esetleg csak valami migrén. Máskor is volt már olyan, hogy a szemére panaszkodott, aztán hányt és utána minden rendben volt...
Mindenesetre a héten nem megy suliba, meg diétázgat.

Lányok, felrakom ezt a linket. Páran már ismeritek ezt az oldalt, mert Mesi annó felrakta nekünk. Én azóta mindig megnézegetem:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=2&language=38

Titi,
úúúú, de jó neked, hogy babázhattál Rimarnál!!!
A görbéd tök jó szerintem!
Tudod megérelek titeket a folyamatos aggódás miatt. Biztos nem lesz könnyű az sem, ha újra pocakos leszel... Viszont mindig arra kell majd gondolnod, amire nekem, hogy mégegyszer ez nem fordulhat elő!!!

Balimama,
barnázgatás??? Megfertőztek??? :D
Nagyon kiváncsian várom a hormonvizsgálat eredményét... Bár én ilyen görbével nem kételkednék! :lol:
Bárányhimlőnél arra gondoltam, hogy esetleg megoldás, hogy Vivit beoltassam, hogy ne hozza majd haza nyáron...

Meri,
én is válaszolok az intimebb kérdésre. Mi olyankor nem szoktunk szeretkezni. Viszont mivel nem mindig bírok magammal, olyankor egy kiadós maszírozást szoktam kérni/kapni. Persze nem olyan egyszerű hátmasszázst, hanem intimet! Tampon mellett ez simán megoldható! :oops: :roll: Érdemes kipróbálni! :lol:

Amugy csatlakozom én is. Nálunk is apa a fáradt mindig. Átlag a heti 2, de persze van, hogy több, van hogy semmi... :( Ilyenkor mindig nagyon magam alatt tudok lenni. :(

Erzsike,
de irigykedek én is a színházra!!! Mennék már én is, csak apa beosztása mellett annyira nehéz összehozni. Legutóbb Jucit néztük meg...
Viszont mi szombaton megyünk a Pinokkio on Ice -ra. Vivit és a hugomat visszük apuékkal. Kiváncsi leszek!
Csábítasz 2 naponta ugye?? :roll:

Virág,
nem semmi vagy! ÉN már biztos megbolondulnék a tesztért! Kívánom, hogy 23.án egy akkora pozitívat csinálj, hogy ne lehessen kétség felőle!!!
Ha itthon lesztek akkor talizunk??

Eszter,
tessék egy kicsit sietni, mert itt a nagy hasonlóság mellett olyan egyedül vagyok babás, mint a kisújjam :( Nem jó ám igy!
De a te kedvedért csináltam fotót. :D
Úgy tetszik a vonalzód!
A mézeskalácsról a Shrek jut eszembe :D

Meri,
nem rossz az anyósoddal lakni?? Jó, gondolom azért sokszor jó lesz majd segítségenek, de nekem inkább senki ne segítsen! Nekem anyu is még igy is beleszól abba is, hogy miért nincs virág a hálószobába...
Anyósom meg néha le "Éváz" (Karcsim volt felesége)...
Úgyhogy én örülök ennek a magánynak! :)

Ildi,
nem szabad elkeseredni és feladni!
Jobban vagy?

Remélem mindenkinek sikerült irnom...
Puszi,
Ági
csné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: