A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lujza
Mondom én, hogy semmi okod az aggodalomraKép. Nagyon kiegyenlített a görbéd. Ez is jelentheti azt, hogy babás görbe. Láttam már ehhez hasonló babás görbét.
Egy másik jellemzõ tulajdonsága lehet egy babás görbének, hogy 3 fázisú. Vagyis látod a repedés utáni emelkedést, majd a beágyazódás utáni újabb emelkedést.
Nálad eddig mind a két esetbõl érvényesült vmi. Ha 37,4-nél marad továbbra is, akkor jellemzõen 3 fázisú babás görbét mondhatsz magadénak. Ha esetleg egy picit visszacsökkene, de tartaná ugyanezet a magas hõt, akkor is tuti lehetsz a babuciban.
Nagyon-nagyon drukkolok Neked. Járj csak jó példával az inszemes lányok elõttKép és semmi, de semmi okod a sírásra, mert eddig nagyon jól alakulsz.
Majd számolj be azért minden nap, hogy hogy áll a hõd, mert én most már águs szemekkel figyellek és jövõ hónapban szeretnélek követni Téged és a többi ebben a hónapban bebabásodó lányt a kismamik táborába.
bogár

Rita: a 25 napos ciklus 26. napján. Pénteken már volt egy gyanús rosszullétem és ma is elég nyamvadtul érzem magam (fájdogál a hasam, émelygek, rosszul vagyok a cigifüsttõl, amitõl nem szoktam). NA, majd meglátjuk.

Puszi, holnap délutánig:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Lujza!
A múltkor én is bõgtem mert azt hittem, hogy meg fog jönni. A hasam is fájt a 26 és 27. napon, mintha meg akarna jönni. A hõmnél kezdtem gyanakodni, mert sosem volt még 37,4. Szerintem nemsokára tezstelhetsz, mert ott baba lesz!Kép
Te leszel a következõ meglátod!

Jovi!
Nagyon szorítokkkkkkk!Kép

Puszi

Andy
Andy

ANDY:DORIS is gratulál és puszil!!!Kép
LUJZA:szuper a görbéd!+++++
JOVI:drukkszéria neked (nektek?)is!!Kép
Virág
Virág

Lujza! Miket hallok? Sirsz ilyen hõvel? Kép Kép A babák a mosolygós anyukákat sokkal jobban szeretik. És tényleg nagyon kellene már egy pozitiv inszemes példa, mert kezdem egyre jobban elvesziteni a hitemet.

Jovika! Te mikor tesztelsz? Kép Sok-sok babás hirt szeretnénk. Kép

Gitta! Ne szomorkodj! Biztos nagyon szép lett a konyhaszekrény és ezt párod is be fogja látni. Kép

Andi
andi28

Csajok!
Most olvaslak elõször benneteket, de sajna én is hasonló problémákkal küzdök...
Most Clostit szedek, ez az elsõ hónapom. A sárgatest fázisom miatt.
13. v. 14. napra rendelt be a dokim ultrahangra, de máskor szerintem elõbb szokott lenni a tüszõrepedésem.

Szerintetek ha 13. nap este megyek nem késsük le a dolgot? Szerintetek ha 5-9. napig szedtem a gyogyót, akkor tuti 13-14. nap lesz tüszõrepedésem? Mintha már lenne tojásfehérje-szerû váladék, de már mit tudom én...

köszi
adél

GittaKép

Együttérzek veled. Sajnos nálunk is elõfordul néha, hogy férjecském sokáig duzzog kis hülyeségek miatt. Egy konyhaszekrény lefestése szerintem sem olyan nagy ügy, de hát nem mindig lehet a férfiakon kiigazodni. Meg fog békélni azért, lehet, hogy belül már meg is tette, csak feléd mutatja, hogy morcos. A bocsánatkérésen kivül többet nem tehetsz, utána neki kell lépnie. Ne szomizz ! Bezzeg az én párom örülne, ha nem neki kéne festegetni.Kép

Egcsi
egcsi

Andy,
csak most olvasom a nagy hírt! Gratulálok és vigyázzatok magatokra!KépKépKép
Ágci

Kép
Ágci

AndyKép
hatalmas gratulaKép tudtuk mi marKép nagyon boldog 9 honapot kivanok. Engem is erdekelne a babas gorbed, hatha a kovetkezore le tudom masolniKép

Lujza, Jovika, KismazsiKép
Mind harmatoknak hatalmas drukk, legyetek Ti a kovetkezok, legyszi!!! KépSirni pedig csak akkor szabad, ha meglatjatok a ket csikocskatKép
Olyan jo babas hirekrol hallaniKép

Mi is haladunkKép Voltunk ma a termekenysegi kozpontban, volt ultrahangos vizsgalat, megcsinaltak a rakszurest, mell vizsgalat, matyi leadas. A kovetkezo ciklus 21. napjan pedig verveteles hormonvizsgalat es HSG lesz. Ugy orulok, hogy ilyen gyorsan megy. Remelem a "vegeredmeny" is ilyen gyorsan megleszKép Ultrahangon az orvos latott egy cisztat a hugyholyagban, de azt mndta nem kell vele foglalkozni. Ez hasonlo lehet, mint a petefeszekben es magatol felszivodhat?
Nagyon nem zavar, de azert jo lenne tudni.
Megneztuk az "artablat" mivel a lombikot a biztositonk nem fizeti, es ugy dontottunk, hogy ha kell, akkor hazamegyunk, mert 15.000 dollarba kerulne. Ennyi penzunk meg nincsKép
De remenykedem, hogy eddig nem kell elmenni. Megyek inkabb a babasok utan nemsokaraKép

Puszi:
Vica
vica72

EgcsiKép
Nem jo, ha sokaig haragudtok egymasra. Fozzel parocskadnak finom vacsorat, ami a kedvence hatha kiengesztelodik tole.
Vagy probald meg elcsabitaniKép
Sajnos sokszor akkor is nekunk kell engedni, ha tudjuk, hogy igazunk van. Szoritok, hogy hamar kibekuljetekKép

Vica
vica72

Nati,

nem tudom hol csináltatod a torch vizsgálatot. De nekem is csak 4 hétre jött meg az eredmény. A jövõ héten biztosan meglesz.

puszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

VicaKép

Összekevertél Gittával. Nálunk most béke van. Egyébként az esetek 90%-ban én engedek.
Örülök, hogy igy pörögnek az események nálatok. Biztosan hamarosan pozitiv eredménye is leszKép

Egcsi
egcsi

Egcsi Kép
Ne haragudj, tenyleg sikerult megkeverni, szoval Gittanak szol Kép
Bocsika
Vica
vica72

Sziasztok Lányok!

November 1-jén megjött, de nem is igazi mensi volt, hiszen fogigátlót szedtem. Ma vagyok az 5. napon. Szorgalmasan szurkáltam magam injekciókkal péntek óta és holnap megyek az elsõ uh-ra. Holnap kiderül mennyi tüszõ kezdett el növekedni.

Puszi: Marcsi
Marcsi

LÁnyok, mondanám a holnapi Holdasokat.

BoguKép
Holnap hajnalban, 5 óra 46-kor. Ha ma este ezt nem olvasod, lekésel róla. Ha valaki tud sms-t küldeni neki, tegye már meg! Köszike.

DorisKép
Holnap du. 4 óra 26-kor. Szintén elkélne egy sms!

Andi28Kép
Holnap, 6-án este 8 óra 10-kor.

GittaKép
Írtam magánba.

Puszi:
Krissi
Krissi

Andy! Hatalmas gratula nekedKép

Lujza, Jovika nektek megy a nagy drukkKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Jóreggelt, sziasztok! Kép
II lett!!!
M.
kismazsi

KismazsiKép

Nagyon nagy gratula ! Ilyen hirekkel jó kezdeni a napot. Vigyázz magatokra és boldog babavárást.

Egcsi
egcsi

Sziasztok
Én még sosem írtam ide csak olvastalak benneteket és sok jó
tanáccsal szolgáltok. De most nekem is mondjatok már valamit.
Ma vagyok a 43. napon, mensi sehol, nem érzek semmit amit
olyankor szoktam. A múlt hét szombaton teszteltem de a teszt
negatív lett. Nem értem miért? Nincsenek tüneteim csak egy
kicsit többet járok pisilni.
A hõmet egyébként nem szoktam mérni de annyit olvastam itt
róla, hogy mielõtt megnéztem a tesztet megmértem (igaz ez délután volt és nem reggel) a hõmet és 37,6 volt. (vagy csak a reggeli hõ számít jó hõnek)
Most nem tudom mi van velem, csak szórakozik velem a szervezetem?
Puszi mindenkinek
eszisz
Névtelen

Sziasztok!Kép

KismazsiKépKépKépKépKépKép
Gratulálok! Ez a nap is ilyen örömteli hírrel kezdõdik!Kép Nagyon boldog babavárást kívánok.Kép Írd le légyszives, hogy mik voltak az elõzmények, kaptál-e valami kezelést. Nem Te jársz a Sztanyik dokihoz? Ha van hõgörbéd légyszives azt is írd meg.

JovikaKép LujzaKép
Drukkolok nektek is!KépKépKép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

EsziszKép
Szerintem próbálj ki egy másfajta tesztet. Lehet, hogy az már mutatja a két csíkot. Ha ez sem mutat semmit menj el orvoshoz. A hõdet rögtön ébredés után kell mérni nyugalmi helyzetben, csak akkor ad jó értéket.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

KismazsiKép
GratulaKépKépKép Mikor elolvastam utána rögtön felhívtam a férjemet, hogy van egy második II-os. Õ is gratulál Neked, bocs NektekKépKépKép
Jaj hát a talin már babás voltálKépKépKép

Lányok
Ki lesz a következõ?!Kép Lujza, Jovi?Kép Úgy látom most már beindult a babaesõKép Tudjátok mit érzek, hogy még novemberben is nagyon sok babásunk leszKép

puszika
Bogár
bogár

Egcsi, Laura
Köszönöm! Kép
Laura
Igen, Sztanyik dokihoz járok, de még csak kétszer voltam nála. Elõször megbeszéltük, hogy babát szeretnék, megvizsgált, és kielemeztük a korábbi papírjaimat. Másodszor pedig a hormonos vérvétel után voltam, akkor Clostyt kaptam ... amit most kellett volna beszedni, de hát ez most elmarad. Majd felhívom, hogy most mi a teendõ, mikor menjek hozzá. Azt nem mondom, hogy mindegy mit mond, mikor mehetek, de majdnem mindegy. Csak nyugtasson meg, hogy most minden rendben lesz. Kép
Olyan furcsa ez nekem. Az elõzõ babácska is 5 hónap után sikerült, és most is Kép Azt hiszem kinevezem az ötöst szerencseszámnak Kép
M.
kismazsi

Kismazsi! Hipp-hipp-hurrá!!! Kép
Marcsi! Jo tuszonöveszgetést! Kép

Sok-sok babás hírt szeretnénk még!!!!

Krissi! Koszi! Kép Igaz éppen a mensimet várom. Kép

Andi
andi28

MarcsiKép
Majd számolj be róla hány tüszõd növekedik, na meg a továbbiakról is....
bogár

Jó reggelt, Lányok!

KISMAZSIKép
szivbõl gratulálok! Ilyen jó hir korán reggel! Vigyázz nagyon magatokra!

KI LESZ A KÖVETKEZÕ???

LUJZA??? Kép

JOVIKA??? Kép

Puszi,

Rita
knérita

KismazsiKépKépKépSokörömed legyen a babóban,és nyugalmas babavárást kívánok!
LányokKépJó lenne,ha januártól megszûnhetne ez a topic,úgyhogy mindent bele!
Szerintetek mit jelent,ha a 7.cn-on enyhén barnázok (az elsõ öt napban volt mensi,tegnap már semmi,mára meg...)
Van valakinek hasonló gondja?Kérlek nyugtassatok meg,hogy nincs semmi komoly bajom!Kép

krisztinke
krisztinke

Kismazsi!
Nagy-nagy gratulaaaaaaaaa!KépBeindult a babaesõ!Kép

Jovi, Lujza?
Mi újság veletek?

Úgy döntöttem hétfõn megyek el a dokihoz. Elhoztam a görbét, de elõbb megpróbálom megszerkeszteni, ha nem sikerül akkor csak az értékeket írom le.

Orsoly, Ágci Vica!
Nektek is köszönöm a gratulációt.

Puszi

Andy
Andy

KismazsiKép
En is gratulalok!

Szamoa
szamoa

KISMAZSI:KépKépKéppedig milyen depi voltál még nemrég!Nagyon sok boldogságot és csodás 9 hónapot kívánok!KépDORIS is szívbõl gratulálés MINDENKIT puszil!
KRISZTINKE:velem is fordult ilyen elõ, amikor a mensi lezajlása után együtt voltam a férjecskémmel. Utána 1-2 nappal. Szerintem nincs semmi komoly bajod!Kép
ADÉL:a Clostitól nagy a valószínûsége, hogy a 14. napon lesz de nem 100%. Hõmérõznöd kellene reggelenként és abból látnád mikor esik le a hõ.Akkor aztán tipli UH-ra!!Sajnos ezek a dolgok utólag derülnek ki igazán, azért nem árt ha folyamatosan hõmérõzöl. 1-2 hónap és olyan profi leszel elemzésben, mint itt a lányok!Kép
Virág
Virág

VirágKépKöszönöm,de nem voltunk együtt mostanában,így attól nem lehet.Azért remélem igazad van és nincs komoly bajomKép

krisztinke
krisztinke

KRISSI:szóltam Dorisnak, megköszönte Neked!!Kép
Virág
Virág

Sziasztok Lányok !

Búcsúzni jöttem. Valószinüleg holnap elviszik a computeremet, úgyhogy egy ideig nem tudok jönni. Hazaérésünk után megpróbálok életjelt adni magunkról, reméljük túléljük ép ésszel ezt a költözést. Most úgy néz ki jöhetnek a madaraim, de légyszi szoritsatok, hogy minden rendben legyen és az sem ártana, ha otthon kicsit jobbra fordulna az idõ, a havazást nem szokták meg szegénykéim.Nov. 11-én indulunk és 12-én érünk haza. Addig is mindenkinek jó babásodást, gondolok rátok és hiányozni fogtok !

Egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok!

BogárKép
Köszi a választ, de ma reggel megint elfelejtettem megmérni, na majd holnap.

KismazsiKépKépKépKép
Hip-hip hurrá! Nagyon örülök, jól indul ez a mai nap is!

KrissiKép
Most olvastam az üzeneted. Az, ma éjjel fél egy körül együtt voltunk a párommal jó?! Vagy pont akkor kellett volna akciózni, plusz minusz pár óra eltéréssel? Kérlek, válaszolj, most izgulok, nehogy lekéssek róla.

Móni
bogu

Virág!
Köszi a bíztatás, jól jött.
Tegnap vettem LH tesztet és negatív volt, bár nem tudom Closti szedése mellett ér-e valamit. Úgy voltam vele, hogy LHormonnak mindenképpen kell lennie az éréshez, mindegy, hogy szedek-e gyogyót vagy nem.
Tudtok pozitív tapasztalatokat, hogy valaki Clostit szedett és összejött??
Ja. és ez a hõméricskézés nem nagyon megy, régebben próbáltam és csak stresszeltem megem miatta. Viszont most lehet, hogy most középidõben nézni fogom. Holnap, 13. napon vagyok bejelentkezve UH-ra.

Doris!
Honnan lehet rájönni, hogy endo-ja van-e az embernek? Tényleg annyira nehéz észrevenni?
adél

KrisztinkeKép
Nem kaptál progi pótlást az elõzõ hónapban? Attól lehet, hogy barnázol a ciklus elején.

MarcsiKép
Szép tüszõket érlelj, és jó sokat!!! Nem irigyellek a szurkálásértKép

KismazsiKép
Akkor már babás voltál a talin is!!! Gratulálok Nektek és sok boldogságot kívánok. Ide öröm jönni, ha minden reggel van egy babásunk.

AndyKép
Nem kérsz progi pótlást ? A Closty-soknak szoktak adni, és minél hamarabb, annál jobb!

Csajok Kép

Ma reggel a mensim 3. napján voltam hormonvérvételen, valamint UH-n. Az én esetem romjaiba dönti eddigi képzettségemet a témában. Nem repedt meg a tüszõm, de nem volt anovulációs ciklusom. Ez úgy lehetséges, hogy tüszõm szépen átalakul sárgatestté, szépen termeli a progeszteront 26ng/ml lett a ciklus 2. felében, ráadásul gyönyörû hõgörbét produkálok, amibõl nem látszik a tüszõrepedés hiánya. Plussz a tüszõ a mensire fel is szívodik szépen, tehát új fog termelõdni. Anov. ciklusnál túlélõ tüszõ van, tehát fel sem szívódik, és ez nagyobb baj a doki szerint, mert folyamatosan termeli az ösztrogént, és ez okozza a bajokat. Elég zaklatott hónapom lesz nõgyógyászati téren. 12. napon UH, majd megmondja a doki, hogy mikor nem fog megrepedni a tüszõ, de a nyák megfelelõ lesz. Ekkor irányított kamaty otthon, másnap PCT összeférhetetlenségi teszt. Majd ennek az eredménynek a függvényében megrepeszti Profasi-val a tüszõt, és vagy irányított szex lesz otthon, vagy inszem. Marha érdekes, mert Nekem nem a ciklus közepén lesz ez, hanem a 2. felében, pont azért mert magától nem reped meg a tüszõm. Így egy füst alatt ebben a hónapban mindent lezavar. Szerinte a Closty levékonyítja a nyálkahártyámat, ezért napi 1 szem Estrofemet kell szednem a nyálkahártya védelmében. Ráadásul a párom sperma bakterológiai vizsgálata során baktériumokat találtak, ezért Õ szed Sumetrolimot, én meg Dalacin krémet kaptam. A gyógyszertárból majdnem sporttáskával jöttem kiKép, ráadásul a pénztárcámat is megszabadították egy kis pénztõl. A doki szerint én a legrosszabb fajta beteg vagyok, mert kitanulom a szakmát, és mindent próbálok tudományos alapokra helyezni. Azt mondta, hogy ebbõl a szempontból a buta beteg a legjobb, mert elmegy a dokihoz, hogy beteg, és Tõle várja teljes egészében a megoldást. Nem kérdezõsködik, beszedi szépen a gyõgyszert (fogalma sincs, hogy miért) és 1-2 hónapon belül teherbe esik. Na én nem tudok ilyen lenni!!!!
Jézusom egy regényt írtam, csak gyõzzétek olvasni.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Lányok!
Megcsináltam a görbét de nem tudom hogy kell feltenni.Segítene valaki?

Köszi

Andy
Andy

BoguKép
Ez pont jó volt úgy! De nem te gyanakszol, hogy babás vagy?
Olyan sokan vagytok gyanakodók, hogy ha ez így megy, decemberre megszûnik ez a topic! (Csak én maradok...)

Mindenkinek, aki ma reggelre lett babás, nagy-nagy gratula és vigyázzatok magatokra!!! Fõleg most, ebben a hidegben!

EgcsiKép
Örülök a madárkáidnak! Biztos minden rendben lesz! De sajnos itthon kemény hidegek jönnekKép

VirágKép
Köszönöm a tegnapi soraidat! Nagyon jólesett Kép

Puszi:
Krissi
Krissi

BogárKép
Írtam magánba.

AdélKép
Closty mellett és nélküle is van LH csúcs, ez független a gyogyitól, már aki rendesen mûködik. Az repeszti meg a tüszõt. Az UH-n fogják látni, hogy megrepedt-e, vagy milyen állapotban van. A hõdet jó lenne mérni, mert elég biztos infot kapsz a pé vélelmezett idejérõl belõle. OrsolynakKép és most AndynakKép is Clostyval jött össze. Itt sokan azt szedjük.
DorisKép nem tud mostanában írni. Az endot nehéz felfedezni mert sokszor tünete sincs. A laparoszkópia adhat biztos választ rá. UH-n és tappintásra sem mindig érzékelhetõ. Egyébként van honlapjuk, azon minden írást megtalálhatsz róla. (azt hiszem www.endometriozis.hu).

Cat
Kép
cateye

CatEyeKépNem kaptam semmit,szeptemberben Norcolutot szedte (elõtte volt a vetélésem),azóta spontán próbálkozunk.Szóval nem tudom mi a gond,lehet,hogy ma elmegyek dokihoz.

krisztinke
krisztinke

Kismazsi! Gratulálok! Vigyázz magatokra!

Marcsi! Remélem nekem sok tüszöd (illetve benne sok petesejted) lesz!! Akkor neked kb. 1 héttel hamarabb lesz a transzfered, mint nekem!

Adél! Nekem véletlenül derült ki, UH látszott már, mert elég nagy volt. Cateye egyébként jól irta az oldal címét.

Egcsi! Minden jól fog menni, majd várunk!

Karmen
karmen

Krisztinke,
Nem tudom hol tartasz a témában, de egy vérvételbõl hormonvizsgálattal rengeteg minden kiderül.

Cateye,
Köszi az infókat. te nagyon profi vagy már. Én is ilyen vagyok, mindent tudni akark, hogy miért van.
Szóval akkor van ilyen, hogy valakinek érik a tüszõje és azt hiszi minden ok, csak nem reped meg. Ez gyakori lehet?
Nekem múlt ciklusban (mikor csak Bromokriptint és a végén Utrogestant kaptam) 15. napi UH-on azt mondta a doki, hogy szerinte tüszõrepedés klasszul megvolt, méh nyálkahártya 9 mm-es és az jó.
Most nem tudom, hogy az Utrogestant kell-e szednem a ciklus második felében vagy a Clostitól úgysem lesz pecsételésem...
Holnap megkérdezem a dokim. 16:40-re megyek holnap. Nem jön Sztanyikhoz valaki holnap?
adél

KrissiKép
Köszi szépen, megnyugtattál! Egyébként baba gyanús voltam, de a 45. napon megjöttKép.
Most, hogy tudom, mikor voltam holdas, hogyan tudom kiszámolni a következõt?

Móni
bogu

Adél! A lombikon a barátnõmnek 9mm volt a nyálkahártya, neki ott arra azt mondták ez kevés. Én amugy mindig úgy tudtam, hogy 10 mm felett kell lennie. Nekem is több volt.

Karmen
karmen

Karmen,
Ha a dokim azt mondja az UH alapján, hogy nekem nincs, akkor azt el lehet hinni vagy az még mindig nem bizti? Mert tudom, hogy csak valami külön vizsgálattal derül ki tutira.
Szóval azért vannak olyan jelei, ami UH-on látszik és amibõl lehet gyanúja? Az szeretkezéskor nem fáj?
adél

Kismazsi! Kép
Gratulálok! Vigyázz magatokra, boldog babvárást! Kép

Andy! Kép
Fel tudod akkor rakni a görbéd? Kép formátumban kell elmenteni, és a bal oldalon a Dokumentáció/Formázás-nál megtalálod a képet hogy kell felrakni. Szólj ha kell még segítség!

Leone

KépKép
leone

Krissi!

Lehet, hogy már korrábban írtad, de én azt nem találtam meg, ezért szeretném megkérdezni a holdnaptárral kapcsolatban a következõt:
Ha tudom a születésemkori holdfázist, akkor minden hónapban azzal a fázissal egyezõ napra kell idõzítenünk az együttlétet?

Köszi:

Barba
Barba

AdélKép
Nem biztos, hogy a Closty eléggé megemeli a progidat, mert az nem hormon gyogyi. Az Utrogestan viszon természetes alapú progeszteron, tehát az tuti jó hormonpótlásra. A doki biztos megmondja, hormon vérvétel alapján. Egyébként az én esetem nem gyakori, szóval ha UH-n látta a dokid, hogy megrepedt a tüszõ akkor az tuti megrepedt. Nálad máshol lehet a gond.

LányokKép
Elek Csabától megrendeltem a Fogamzóképesség zavarai c. könyvet, amit mindenkinek ajánlok akit érdekelnek a miértek. Ez nem reklám, de én egy este alatt el is olvastam, és nagyon jónak tartom.

CatEye

Cat
Kép
cateye

AndyKép
Mentsd el a görbédet jpg-ben. Írd be image közvetlen utána {kép neve} és amikor elküldöd meg kell majd adnod az elérhetési utat. Próbáld meg biztos sikerül. A dokumentáció/formázás/egyéb formázás/képek mellékletek alatt le van írva.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Adél! Nekem talpmasszázson hivták fel a figyelmemet hogy valami van a petefészkemen. Ezután jött az Uh, ott cisztára gyanakodtak. Mondták biztosan a lapar mond. Egy másik doki endora gyanakodott, de õ is a lapart javasolta. Sajna neki lett igaza, viszont nekem meg tudták operálni és fél év kezelés után el is múlt. Más kérdés hogy 1 évre rá újra lett, annak a kezelésnek 4 hónapja lett vége, nyoma nincs ott az endonak, de most meg a jobb petefészekben lett. Uh az látszik, hogy kicsike még, igy nem kell operálni.
Uh gondolom akkor tudják észrevenni, ha már nagyobb, illetve függ hogy hol is van az endo.

Karmen
karmen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: