A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

szép reggelt :D

Indi, nekem is elküldenéd a linket? mostanában Gryllusra vagyunk mi is (vagyok én?) rákattanva, kövezzetek meg de már rosszul vagyok a Halász Jutka kántri-alapjaitól :x :P

Zuzi, juj de izgi, mindjárt szülsz :D remélem még látlak a nagy pillanat előtt, írtam pü-t!

a napokban egy ismerősömnek született kislánya, akit Manka névre kereszteltek. aranyos név, de egy komoly felnőtt nőn nehéz elképzelnem :D
(mostanában megint aktívan nevet vadászok...)

Dóra, én drukkolok, hogy Te légy a következő pocakos :D Kati gipszét mikor veszik le?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Indi

Én is kérek szépen linket, ha lehet. Köszi.

Én is gratula minden kis újszülött babócának! Tényleg itt a topikon is nemsokára egész babadömping lesz. :) Na meg Zuzi már tényleg a finish-ben van. :P

Recca sámli :lol:

NÁlunk csak azért nem lesz sámli, mert Bendi úgy szeret szopizni, hogy én fekszem, úgyhogy ha szopizni akar, akkor fogja a kezem és irányít az ágy vagyis a matrac felé. :lol:

Bár én már le szeretném szoktatni, csak valahogy nem megy. :?

Votiv

Én sosem szerettem a Halász Jutkát, már kicsi koromban se tetszett, úgyhogy én megértelek. :)

ruz
ruzicsky

Indike!

Én is kérek szépen linket.

Juc
20170114224602

Jucus :) Votiv :) Msn-en elküldtem a linket, emrt bényet nem, vót elérhető.

Ruz :) mingyá' kűdöm neked pü-ben.

indianyo

Én senkit se kövezek meg, HJ-t kedvelem ugyan, de ez a kántri nekem is kínos... így aztán mi is Gryllus-Kaláka-Ghymest és midnenféle jó kis meséket hallgatunk Domincsek nagyon szereti, ha mese szól, mindig keresi a bácsit, aki emsél :)

Szép napot!

Én is szívesen becsatlakoznék a babavárók közé, csak hát némi kis akadálya van :( Dének annyira jó lenne egy testvérke hamarosan.

indianyo

sziasztok,
Indi,
én is kérek linket.

Zuz,
én is látnálak még egyben, de arra gondoltam,h lehet,h kettőben sokkal érdekesebb lennél.. :wink:

most épp B lett hányós, de nem úgy működik, mint egy igazi beteg... :evil: most nem tom,h örüljek, vagy mérges legyek... :?

Manoka,
nincs kedved holnap tornára menni????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ha jó gyerekzenére gondolok, akkor az Alma zenekar ugrik be. Nekem Gryllus elég pökhendinek tűnik (koncert előtt még nem volt bajom vele). Én a koncertjén sokat csalódtam benne...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, Gryllus pokhendi? :D Na nekem ez sosem jutott volna eszembe rola! :lol:
Sajnalom, hogy neked nem jott be eloben!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, Recca :) Hajrá csajok!!

Indi :) Köszi a linket! :D

Zsan :) B-nek bulást!! És ezekszerint van pocaktorna kedd délelőttönként?

Voltam vérszíváson ma reggel és én is megállapítottam, mint múltkor Zsanci, hogy kicsit érdekes a kismamás rendszer, mert az oké, hogy soronkívül odamehet, na de mikor kerül sorra?... Még szerencse, hogy a sort választottam, mert kb. ugyanakkor hívtak be, mint a soronkívüli kismamát...
denizsa

Den,
az én időmben még volt, keddenként, 11-től. És az olyan nyugis, kellemes ÉLMÉNY volt mindig. Persze most nem lesz uaz, mert ott lesz velem Igi, aki sosem könnyiti meg az életem, bár jelenleg nem is ez a feladta... :wink:

Lányok,
nem tudnánk vmikor karácsony előtt egy kézműves hétvégét tartani vkinél, akinél lehet, és sok ügyes anyuka mutathatna nekünk sok ügyes ötletet...na????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indike!

Én nem kaptam meg.

ZSanci!

Nekem meg unalmasnak tünt Vilmos koncertje.ÉS ALMA rulez!
Milyen kézművességet szeretnél?gyere hozzám! :lol:
20170114224602

Zsanci :) ez szuperjó ötlet! Én szívesen megmutatok bármit - bár nem tudom, mire van igény. Én például Jucus kopácsolástudományát (főleg a könyveket) szívesen eltanulnám :)

indianyo

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, alszik a lányzó és úgy néz ki, hogy most talán hosszan :lol:

Indi, Deni, Zuzi,
Köszi még egyszer, hogy meglátogatattok, kedves volt tőletek és nagyon jól esett :lol: És itt szeretném megjegyezni Deni, Zuzi, hogy dögös kismamák vagytok!!! :lol:

Sajnos képet nem tudok feltenni, én ehhez nagyon béna vagyok, de apa ezekben nagy szakértő, úgyhogy megvárom, míg felkel.

Önző módon csak magunkról írnék, sajnos időm nem volt visszaolvasni :(
Szóval nagyon jól vagyunk. Adél baba rengeteget eszik, eccer megmértük és 90 gramm volt. A kórházba még a 60 grammon is elcsodálkoztak :shock: Az alvás rettentően változó, hol 7 órákat alszunk pl. este, aztán meg csak fél órákat. Napközben általában óránként eszünk, szóval nagyon nehéz alkalmazkodni Adél babához. Nagyon szeret rajtam aludni, vagy velünk. Az ágyát még szinte nem is használtuk :lol: Apa azt mondta, hogy ez nem biztos, hogy frankó lesz, mert majd nem tudjunk az ágyunkból kiszoktatni. De hát annyira imádom a csajt, hogy nem tudom úgy hagyni aludni, hogy a kiságyában, a másik szobában. Rettentően ragaszkodom hozzá :lol:
Olyan furcsa az anyaság. Amikor még nem volt meg Adél baba, gondoltam, hogy valami különleges dolog az anya-baba kapcsolat, de hogy ennyire. Hihetetlen érzés anyának lenni. A kórházban is alig tudtam tőle elszakadni a fürdetés idejére. Állandóan vele lennék, elég ha csak rajtam alszik szuszogva.
Na de leállok az ömlengéssel, csak annyira boldog vagyok. És ha a szülésre gondolok, mindig könnybe lábadnak a szemeim....olyan jó volt, hogy apa is végig mellettem volt. Ezeket az érzéseket olyan nehéz szavakba önteni, de szerintem nem is kell, mert ezt ti is értitek anélkül.
Ahogy hallom Adél baba rövidre is zárta a látogatásomat... Még jelentkezem

Kép Kép
curse

sziasztok,
még teljesen új vagyok itt. Januárban fogok a szt. Imrében szülni ( bár még a kórházban nem jártam), még csak a doki privirendelőjébe járok. Szeretném megtudni, hogy milyen a kórház, mik a tapasztalatok, stb.
köszi, üdv.
tekiteknos

Juc,
én nagyon szivesen mennék, és engem minden érdekel, csak neked mikor van erre időd? :)
uez igaz Indinek is...
igazából vmi tuti ajándékot szeretnék a családnak, de én annyira fantáziátlan vagyok, meg kissé suta... :roll:

Curse,
nagyon jó olvasni felőletek, örülök,h ennyire bejött az anyaság... :wink: GRATULÁLOK még egyszer!!!!

Tekiteknos,
nos, a kórház nagyon jó úgy nagyátlagban, persze vannak rossz tapasztalatok, de hol nincs???
Kétágyas szobák vannak, amik elég "barátságosak", vagyis inkább olyan Etap Hotel szerűek. Én ha majd legközelebb szülök, szeretnék egyágyas szobában lenni, de ez persze azon is múlik, h lesz e épp szabad.
A fürdők nagyon jók, meg úgy az egész. Ez nem kórház, hanem annál kicsit több...
Én különösen karácsonykor szerettem, mert akkor fel van diszitve, na, és az tényleg lelket simogató.
Láthatod, épp szentimentális korszakomban vagyok, ami köszönhető a hormon szintemnek, meg, h apa hamarabb hazajött, és elvitte a srácokat boltba... :lol:
ja, azt valszeg tudod, h apának nincs "hozzáérési" joga a gyermekhez, miután kijött a szülőszobáról. Ölelgesse meg a babát búcsúzóul, mielőtt megy, mert legközelebb erre csak 4 nap múlva lesz lehetősége, mikor viszi haza a kis családot...
nekem most ennyi jutott eszembe, a többiek majd más szemszögből mesélnek...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsanci,
itt könyebb veled kommunikálni mint msnen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kari elött csináljunk vmit-re van öteletem.az biztos hogy én is szívesen látok bárkit,bár nem nagyon hiszem hogy zanzán kívül ide valaki elmerészkedne :lol: :lol: :wink:és ugye én most nagyon kreatív vagyok :roll:
másik pedig ahová én szoktam járni.miklóson van egy csaj akinek üzlete van és minden második szombaton van nála olyan hogy csinálunk vmit.én nagyon szeretem mert ad egy:tud segíteni :lol: ad kettő:minden helyben van és nem fogom a fejem ha elfelejtenék vmit megvenni hozzá.........

uff,én beszéltem :wink:
Vendég

szia mindenkiek :)

névnaposoknak utólag is boldogot! :) visszaolvasni semmilyen szinten sem tudtam/tudok, Zsána méltem, kézművességben szívesen részt vennék :) Most megyek, mert 30.-áig meg köll írnom ezt a motsok esszét és Fülicsek sajnos elég sokat segít benne, ma félig megette az "EU csatlakozás hatása a magyar fogyasztóvédelemre" jegyzetemet, de amit nem evett meg, azt leöntötte a kv-mmal, úgyhogy érdekesen fogom elemezni az adózói morált befolyásoló tényezőket.....szóval csókolat mindenkinek én mentem tanulni!

Macsek,

csak még annyit, hogy Curse örülök, hogy ilyen szépséges élményeitek vannak :)

na tényleg lépek...
macskanyu

Curse :) és ez még csak a kezdet, aztán minden nap történik valami, ami növeli benned a boldogságot :) Örülök, hogy ennyire midnen rendben veletek :)

Macs :) azért rendes Fülitől, hogy segít :) Domicsek is segít, most épp fonalat gombolyít :lol: Jó tanulást!

Szia Gigi :) :):):) Hát én akár meg is látogathatlak ám :) Hozok segítséget házfelújításhoz, elsőrangú kalapácsoló és kicsomagoló szakemberem van :lol:

indianyo

szóval,

Gigi,
mindenképp beszéljünk, csak mostanában nem vagyok msn-barát... :wink:

Macs,
akinek ilyen segitsége van, annak nincs oka panaszra... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nálunk akkora cincogás van!!!!!!!!!!!!
Fűtésfelújítás is van, de csöndes. békés, kicsit koszos csak. És bűnösen finom sajtos croissant-t vacsizunk - mármint én eszem, Dé nézi. Frissensült :)

indianyo

Curse,
Használd ki jól a rajtad alvós időszakot, mert sajna hamar vége. Nálunk kb 1.5-2 hónapig tartott, aztán kinő a bébi. Legalábbis engem kinőtt, mondjuk a kórházban 80-at evett :D Azóta is óriás, ma is meglepődött még a védőnő is hogy mekkora. Apának meg mondd meg, hogy olyan még nem volt hogy egy lány a szülők ágyából menjen randira, szóval le fog szokni róla nyugi. Csak aztán nehogy Apa sírja majd el magát ha eljő a nap :D
Mi úgy oldjuk meg ezt a "problémát", hogy saját ágyban alszik el a bébi és valamikor éjjel-hajnal odavesszük magunk mellé. Így jut is marad is és neki mindkét megoldás rulez. :)
Csatlakozom továbbá azok táborához akik arra tesznek, hogy kb féléves koráig (de 4 hónap tuti ) nem lehet elrontani a babát.
Szóval hajrá rajta alvás, együttalvás és minden ami jólesik!!!

Indi,
Ha akarod vigyázok D-re amíg kiruccansz Indiába :D :D :D

Kép
akata

Deni, afp-n voltál?
engem múltkor is azonnal hívtak be, még meg se melegedett a senekem a széken - dehát tudjátok, mocskosul mázlista vagyok :wink: na de majd jövő héten, akkor megyek cukorra, lehet hogy végre jól megszivatnak :lol:

Curse, mesélj még! a szülésről is! és apától meg kérjük a képecskét :)
gratulálok Nektek még1x! és sok boldogságot meg tejecskét bőségesen :D

votiv 8)
votiv

Indi: én bárhova elmegyek ígérem, ha valaki megtanít kötni! :D :oops: Úgy szeretnék egy-két kicsi pulcsit csinálni a kisbabámnak...

Curse: nagyon jó volt nekem olvasni a soraidat. Biztos azért, mert nemsokára én is átélem azokat, amiket te. Egyelőre még el sem tudom képzelni, hogy hamarosan én is anya leszek. Annyira vártam erre, de persze a fantázia nem ugyanaz, mint a valóság.

Kép
Kép
tinu

Indi, cincogas nalunk is van... grrrr :twisted: :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

zsanci,
ok :wink:

indi,
szerettel várunk.mondjuk csüt vagy péntek :lol: ???????????????????????már van viacolor és meg tudod közelíteni a házat :lol: :lol:
Vendég

Zsan!

melyik családnak,egy embernek vagy közösen szeretnél ajándékot adni?Szóval tisztázd le magadban és szívesen segítek,de :
http://www.pecsa.hu/kezmuves.htm
20170114224602

votiv,
téged sem tudlak utolérni :cry: :cry: :cry: :cry: azért üldözlek mert tudod beszéltünk arról az utalványról ami nekem már nem kell és lejár decemberben,és én nagyon úgy látom nem fogunk már talizni az idén :( úgyhogy kéne a címed és akkor én feladom postán.nehogy már kárba vesszen,sajnálnám mert nagyon jó cuccok vannak ott :wink: vhogy értekezzünk ezügyben plíz
Vendég

Szia Tekiteknős!

nagyon sok múlik azon, ki a dokid.
Általánosságban a kórház nagyon mama- és bababarát. A légkör kellemes, nincs kórház-fíling, a kétágyas szobák is jók (bár ki lehet fogni rossz szobatársat), 2 szobára jut egy fürdő, ez zuhanyzós, tiszta, kulturált.
Az egyágyas szobáért kicsit rá kell fizetni (5e/éj), de akkor saját fürdőd is van. A kaja nem túl ínyenc, és nincs külön kismamakoszt (előfordul, hogy borsófőzeléket kapnak a szoptatós mamák :?), de a rokonok biztosan örömmel ellátnak majd finomságokkal! :)

Normál esetben 3 napig leszel benn, ha műszakváltás előtt szülsz, még picit hamarabb haza is engednek, meg persze akkor is, ha kell a hely :wink:

Szülés előtt/ha nincs szabad szülőszoba, egy ideig a vajúdóban helyeznek el, ez egy többágyas terem, ezért ide apa nem jöhet be (csak a szülőszobába). de kimehetsz hozzá - amikor meg már nem tudnál kimenni, rég benn lesztek a szülőszobán :wink:
Ha még van idő, a szülésznő ad beöntést, és ha kell megborotvál - de ezt otthon is megoldhatod előre - bár előzetesen a dokival is meg lehet beszélni, hogyha másképp szeretnéd/pl. súlyos ellenérzéseid vannak a beöntéssel szemben.

A szülőszobára be lehet vinni szőlőcukrot, csokit, vizet, párologtatót, vajúdó olajat, kedvenc cd-t, videokamerát, szinte bármit.
Vajúdás közben mozoghatsz, sétálhatsz, labdán ülhetsz vagy négykézlábazhatsz, persze minden függ a szüléstől és a dokidtól/szülésznődtől is.

Szülés után 1-2 órát együtt tölthettek hármasban a pároddal, aztán a bébit elviszik megfigyelni, apa hazamegy, Te pedig pihenhetsz, és ha már fel tudsz kelni, mehetsz a babáért, és onnantól kezdve akár végesvégig együtt lehettek, csak fürdetésre kell betolni a babát a csecsemősökhöz. Elvileg máskor is betolhatod, de nem mindig szíves a fogadtatás.

Abbahagyom a litániát, kérdezz nyugodtan, ha valamire még kiváncsi vagy!
első babád? kisfiú/kislány? és ki a dokid? szülésznőt választottál?

Boldog pocakosodást!

votiv 8)
votiv

tinu,
ha egy sima egy fordított megteszi gyertek együtt indivel :lol: abból már tudsz rizskötést is csinálni :mrgreen: minták nem naon mennek nekem :? de horgalni is megtanítlak :lol:
Vendég

ööööööööööööö,horgolni :oops: :roll:
Vendég

Gigi: jaj, de jó! Elvileg tudok simát, meg fordítottat kötni (2 éve még tudtam), csak azt nem tudom, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy pulóver legyen belőle. :D De mikor is lesz a találkozó? És hol? Nem olvastam valami figyelmesen, csak a lényeget olvastam ki, hogy lehet tanulni akármit! :oops: :lol:

Kép
Kép
tinu

Gigi: jaj, de jó! Elvileg tudok simát, meg fordítottat kötni (2 éve még tudtam), csak azt nem tudom, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy pulóver legyen belőle. :D De mikor is lesz a találkozó? És hol? Nem olvastam valami figyelmesen, csak a lényeget olvastam ki, hogy lehet tanulni akármit! :oops: :lol:

Kép
Kép
tinu

Bocs az ismétlésért... :?

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

A Szent Imrében született a kis(nagy)fiam még 2004 végén. Februárban - remélhetőleg - ugyanott születik meg az öccse. Szoktalak Benneteket olvasgatni és nem is olyan régen írtatok immunerősítő homeopátiás készítményekről (kisgyereknek). A fiam most volt bárányhimlős, állítólag ilyenkor legyengül az immunrendszer. Én az oscillococcinum-ot találtam, de pár dologban nem vagyok biztos.
Először is az adagolásban. Úgy rémlik vhol azt olvastam gyereknek is ugyanaz az adag 'jár', mint a felnőtteknek, viszont a gyógyszerész mást mondott (használati utasítás erre nem tér ki). Másodszor - aki közületek ért hozzá - érdemes ezt szedetni a nagyfiúval? Nagyon-nagyon ritkán szokott beteg lenni, akkor is inkább egyszerű náthákat szed össze.
Ráadásul engem az influenza nem ijeszt meg (gondolom azért, mert Peti még soha nem kapta el, ellenben a hasát, gyomrát érintő betegségek stresszelnek - ezt már átéltük).

Bocs, hogy rögtön letámadtalak Benneteket egy kérdéssel, ráadásul olyannal, amiről már volt szó. Sajnos csak az rémlik, hogy szóba került, se azt nem olvastam, hogy mit írtatok ebben a témában, se arra nem emlékszem, hogy ki vetette fel.

Móni
Kép
Kép
monisa

tinu,
hát kell a pulinak egy passzé rész(lövésem sincs hogy írják :oops: )
meg kell szaporítani meg elvenni a szemekből.nagyjából ennyire egyszerű :lol: :lol: talira meg nincs még semmi konkrét csak én írtam hogy én bárkit szívesen látok aki ide kimerészkedik :lol:
Vendég

hatalmas felfedezest tettem :lol:
az egerek szeretik a whiskast! :mrgreen:
(szegeny macska errol jol lemaradt: ajandekba kapta (volna), en meg tuti nem veszek neki :P)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Gigi: igen, na épp ezek a dolgok az, amiket nem tudom, hogy kell csinálni... Akkor remélem, sikerül megtanulnom. :)

Kép
Kép
tinu

Szia Monisa!

az én nagyfiam 2004. dec 10-i, a lányom meg áprilisban születik majd :)

az oscillót kifejezetten a megfázásos/influenzás betegségekre és azok megelőzésére ajánlják. az adagolás felnőtteknek heti pellet (tubus) a megelőzésnél, ill. ha érzed, hogy készülődik valami, akkor egy tubus. de gyerekeknek jóval kevesebb is elég, én egy csipetnyit szoktam adni a fiamnak, de azt kb 2 óránként, ha beteg. és ahogy javul, ritkítom az adagot.

de szerintem nektek jobb lenne inkább valami általános immunerősítő. pl. a weleda fincsi kökényes elixírje (ebből napi egy kanál a gyerekadag), vagy a Cebion, esetleg grépfrútmag-kivonat, vagy az Aloé gél - mindenki másra esküszik, és hát nincs két egyforma gyerek sem :)

kinél szültél/fogsz szülni?
üdv

votiv 8)
votiv

Csajok, én búcsúzom, utazunk Galyatetőre. majd valamikor hét végefelé jelentkezem.

ha valaki szül, szóljon! :lol: :lol: :lol:
ancsipancsi

Szia Votiv!

Köszönöm a választ.

Peti dec 26-i, a kisebbik február legvégére ígérkezett. (Egyidősek a gyerekeink. Ha a kicsi is úgy megvárat, mint Peti tette még az is lehet, hogy a te lányod hamarabb megszületik. )

Bardóczy Zs.-Kecskeméti V. segített Peti születésénél is, és remélem most is így lesz. (Kicsit izgulok az esetleges kórházi változások miatt.)

A weleda-s cuccot patikában árulják? Vagy drogériában?
Üdv.

Móni
Kép
Kép
monisa

Ancsi :) Jó wellnesselést Nektek!!!!

Rec :) Az egerek szeretik a whiskast, a macskák meg az egereket :wink: :lol: Azt hittem megszabadultatok a szürkefarkúaktól! vagy jön a hideg és jönnek ők is? :evil:

Indi :) Ez aztán a cincogás! sajtos croissant! nyami :D :D na persze akinek ilyen szuper segítsége van! :wink:

Votiv :) Igen, afp volt és irdatlan tömeg...

Curse :) De jó, hogy tudtál írni egy kicsit!! :D :D Szerintem se aggódj, ha még Veletek alszik Adél baba, neki is meg kell szokni az új környezetet és a külvilágot, nincs is biztosabb számára, mint ANYA! :wink: Olyan jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy :D na persze ez "élőben" is átjött :wink: :D
denizsa

sziasztok,
hazaértünk végre.

Emmának és Katikának utolag is boldog névnapot!!!

Ma a 12 hetes uh-n minden oké volt, hallottuk a kis szivét, bal kezével integetett nekünk :)
majd holnap olvasok sokat... meg irok is... :)
most joccakát.

KépKép
fibi

Monisa :)
Weledát egyik topiktársunknál is beszerezheted: www.netbio.hu (ez itt a raklám helye :lol: ), de láttam már bioboltban is, és még a drogéria sem kizárt.
denizsa

De jó hogy ilyen keveset írtatok, így el tudtam olvasni :wink:

Zsan! Köszi a rafkós gázos határidős ötletet 8)
Kézműves nap ötlet nagyon rulez!!! :lol: Pont vmi ilyesmin gondolkoztam én is. Meg azon hogy én mit tudok majd mutatni Anginak. :oops: Nem sokat. :shock: Ilyen téren. 8) :lol:

Indi! az adataimat elküldtem neked, s csak most olvasom hogy változott a helyzet. én is kérek linket.
A 370gramm :shock: nem elírás? Hihetetlen!

Curse! hát én elérzékenyültem a beugrásodon! Egyet értek csodálatos az anyaság! :lol: :lol: :lol: S én is Apa nélkül nem tudom mi lett volna velem. Éljen a mi kedvenc H-k! :lol:

Ancsi! K.J. Bach feldolgozása???!! Húúúúúúúúúúúúúúúú :lol:
Lencsi frizkója szerintem nagyon menő!!! Mi az hogy golyófej? Szerintem nagyon szép!!! :P

Isti ekcémája :(

Kisherczeg! Vizsgálatok :evil:

Gratula Vica unokaöcsijének és mamájának is!

Boldog Kata és lin névnapot utólag is!

A nap poénja: apjukkal játszott Angi, s a kiscsajszi pukizott, majd hátranézett hogy ez meg mi (vagy ki) volt? :mrgreen:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi! :P

Rylie! gondoltam hátha érdekel: http://home.tvnet.hu/~a3807/hugyut.htm

jószakállt mindenkinek
gödibarbi

Sziasztok!
Tegnap szalvétatechnikával kidekoráltam egy fadobozkát, ami egy kulcstartó lenne...hátha vki kedvet kap.
Andi Kép Kép [/img]

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Ez a gyerök még mindig nem akar aludni :( Valami front van? Az elmúlt napokban megint elkezdett felébredni este 1 órával elalvás után (7) és ilyenkor 2-3 órát fent kukorékol. Próbáltam későbbre rakni a lefekvést (délután 3 körül alszik 30-40 percet maximum) de nem bírja ki. Kérek szépen tanácsokat!

Gigi :) Ezen a héten cincogunk itthon, de jövő héten szívesen:)

Tinu :) én ugye kézimunkatanár (is) vagyok, így autentikus kötés-ügyekben :) Tényleg bárhová elmész?

Barbi :) 370 gramm nem elírás!

Recca :) szürkék mindent szeretnek, hűtőszigetelést is :lol: lakásbapisilőnégylábúszőrösegyed ilyenkor mit csinál? Nekünk volt egyszer egy macsekunk, aki félt az egerektől :lol:

Szia Fibi :)

Kisherczeg :) szépséges a szekrényke!

Deni :) és fél óra alatt megvolt - a helyi pék árul vajas tésztát, úgyhogy nekem csak nyújtani-sütni kellett - Domicsek meg drukkolt hozzá.

indianyo

Zsancikant!
Köszönöm szépen az infókat.
Votiv, köszi neked is a felvilágosítást.
A második babánkat várjuk, Bálint 27 hónapos, őt a Jánosban szültem, maga volt a pokol, végül császár lett. Szinte teljesen az ellentettje mint amit leírtál.
Elég jól hangzik. Bár császáros leszek, így vajúdnom hála ég már nem kell, de hogy nem foghatja meg apa a babát, ez nem nagyon tetszik. Bálintot 2 napig megfogni sem bírtam, apa volt vele egész nap, persze 1 napig nem is láthattam. Az orvosom a Vas doki. A baba nemét még nem tudjuk, mert arccal befelé van és nem igazán látni, bár mondták fiúnak, de nem 100%. 32. hétben vagyok és még mindig farfekvéses.
Nektek mekkora(ák) a csemete(k)??

Kreatív ötletként:
Én karácsonyra a mamiknak karácsonyfadíszt készítek a fiam nevében. Bálintról valamint közös fotókat a nagyikkal vasalható papírra kinyomtatok, majd fehér polár anyagra rávasalom amit kör formára kivágok, összevarrom és vattával kitömöm, szép szalagot varrok rá, egy gömb díszt képzeljetek el, amin a csemetém fotói, stb vannak rajta és a karifára lehet rakni, minden éveben lehet újabb friss fotókkal bővíteni, stb.

Üdv,
Teki
tekiteknos

Móni, én sem vagyok ám villámszülő (nov 27-re voltam kiírva, majdnem 2 hét + volt) :D
az én egyik tuti lelőhelyem a Herbaház www.herbahaz.hu
akkor nálatok a második baba is kisfiú? és a neve megvan már? én itt szenvedek a lánynévvel, fiúnevem legalább 10 lenne - köztük volt a Péter is, nagyon tetszik :D
de valahogy a csajomnak nem tudok "elég jót" kitalálni :)
dokid+szülésznőd szuper páros! Kisün is pont náluk szült!

Szia Fibi! velkám hóm!!! :D integetés :D :D :D

votiv 8)
votiv

Teki, ez szuper ajándék!! :D

a császárosok tudnak neked még segíteni, és elmondani a tapasztalataikat. bár ilyesmit gondolom tudsz, hogy picit tovább kell bent maradni stb.
az érzéstelenízés meg attól függ, hogy van-e műszakban anesztes, mert az EDA-t nem a nődokik adják be.

a gyermekágyas osztály el van zárva a külvilág elől - sokat beszélgettünk már itt róla, hogy ez jó-e vagy sem. előnye, hogy nem kell a szobatársakat és egyéb idegeneket kerülgetni, kisebb a fertőzésveszély - főleg influenzaszezonban ez nem is baj. de a bejárási tilalom sajna az apákat és a testvérkéket se kíméli. TE persze bármikor kimehetsz hozzájuk a hallba! itt vannak székek/fotelek is, nem folyosón kell állni. és ők is láthatják a picúrt, de csak egy üvegen keresztül. segíteni így nem tudnak :( ezzel a
nemcsászárosok is meg kell küzdjenek, ha pl babával együtt kell felmászni az ágyra :roll: - ilyenkor mondjuk nem rossz egy szobatárs :wink:

sajnos ezt a pár napot ki kell bírni - vagy nem: Akatának például többször sikerült becsempészni apát az egyágyasba :wink:

de biztos jól fogod érezni magad a Szent Imrében, mert nagyon jó itt szülni! :)

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: