A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

SZiasztok!

Jöttem IStit védelmembe venni.Nem is igaz amit Votivia állít róla.Tök jó fej,szerintem az a csoda,hogy egy kis sírással kibírja azt a hosszú várakozást a lovakra na meg a magát a lovaglást.Ő még alig 2 éves,ez nagyon nqgy teljesítmény tőle!
SZóval kedves Isti anyuka :) sokkal pozitívabban!
20170114224602

Egész délután nem tudtam semmit, aztán egy fél órája már kicsit okosabb vagyok.

És-és azért nem jelentkeztem, mert elmentünk a doki néninkhez oltás ügyben. Megkaptuk a második oltásunkat.

Szóval, konkrétumokat annyira nem tudok, de a lényeg, hogy valszeg császár lesz a vége. Úúúúúúgy mennék legalább lelkileg támogatni, de már nem érnék be, mert amikor a párjával beszéltem, akkor mondta, hogy még kb. 20 perc van az előzőleg mondott órából - hogy annyit várnak még -, és ha nem változik semmi, akkor mennek a műtőbe.
Votiv, olyan jó, hogy Te is velünk izgulsz :)

Hát csak ennyit akartam,
Vica
vica94

Emmának boldog névnapot utólag!

Katinak meg boldog névnapot!! most... :wink:

Vica,
drukkolunk,h minden simán menjen!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jaj, Zuz,
neked majd irok receptet priviben, de sietnem kell, igaz???? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, és Rekucékkal találkoztunk Judit koncerten!!! Tök jó volt, csak a fiaim akartak hamar hazamenni...én meg majdnem bőgtem, mert eszembe jutott,h egyszer gyerekként én is eljutottam egy koncertjére. Ami azért nagy szám, mert én vidéki lány vagyok... :wink:

Ábelnek olyan, de olyan mosolya van, hmmmm... a lányok össze fogják pisilni magukat néhány év múlva... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hűha! látjátok, ezétt kell a tábla!

Katák, Katik, Emmák boldogságos névnapot!!!!!

Kép

indianyo

Judit=Halász Judit

És persze Akatának is boldogot, ha ma...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Ne haragudjatok, már megint csak bekukkantok és egy gyors kérdésem lenne!

Volt valakinek tapasztalata Margit kórházzal és ottani dokival? Barátnőm babát vár és orvost keres. Megnézem majd a Margit-os fórumot is, de hátha Ti is tudtok valakit ajánlani.
Egyébként Szt. Imrén kívül még melyik H-kat mondják jónak szülés szempontjából?

Köszi a válaszotokat!

Megpróbálok majd jönni, csak dögrováson vagyunk. A meglévő bajokon kívül én is takonykóros lettem, most épp alig élek...
Szóval majd jövök!

ILdi
ildi76

Boldog névnapot a Katalinoknak és minden egyéb becézésüknek!! :D :D

Vica :) Hú, nagyon drukkolok a nővérednek!! Már biztos megvan a baba, remélem írsz majd, ha tudsz vmit! És tényleg nagyon édes Máté az avatarodban, ismerős a kép! :wink: :D :D

Ildi :) Bulást Nektek!!! Sajnos (?) nincsenek Margit kórh.-as tapasztalataim.

Votiv :) Isti és a malackák :lol: (bocsi, de ahogy leírtad, olyan édes)

Indi :) Gatyó :( De legalább lesz egy klassz hetetek és cincoghattok :wink: :lol:
denizsa

Boldog Névnapot Kívánok minden Katalinnak! :D

Deni,
honnan is :wink: :P ?

Jelentem óriás bébi született :P

Drága unokaöcsikém 4300 grammal és 60 centivel látta meg a nap(? 8) :lol: )világot.

Nővérkém jókedvű, csak röviden beszéltünk, a lényeg, hogy jól van :D
Amint tudok még többet, írok, most megyek mert én babám vár rám.

És még egyszer köszi mindenkinek a drukkokat :D

Vica
vica94

Bocsánat egy szótag lemaradt....
"... a lényeg, hogy jól vannak :D"

Vica
vica94

Vica, gratulálok!!! :D szép nagy baba, tyűűűű!! ez aztán maratoni szülés volt! nővérkédnek jó pihenést és sok tejecskét kívánok :D
azért majd ha tudsz már mindent, meséld el, hogy alakult!

Emmának és Katalinoknak boldogot :D

Ildi, jobbulást Nektek! István kórház? esetleg SOTE?

Jucus, kicsi sírás? akkor keveset láttatok belőlünk :wink: :D

hű de szar ez a Szombat esti láz :x

votiv 8)
votiv

Vica,
gratulálunk!!! sok boldogságot!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Vica, unokaöcsihez nagy gratula!

Emmáknak, Katalinoknak sok boldogot!
zanza

Éljen az új "kis" jövevény!!!!! És egész családjának sok boldogságot!

Votiv :) barátnőm szokta mondogatni, hogy a gyerekek pont csak annyira sírnak, amennyire a szülei nem bírják azt elviselni, de nem feltétlenül idegesítenek mást is vele :lol:

Csak azt nem értem, hogy a Megatáncot azért tették át péntekre, mert kicsi a nézettség, erre betesznek egy ócska Piedone filmet ??? Vagy a szavazatok miatt aggódnak, amik a retekes fűdepocsék táncműsor miatt nem jönnek be?

Deni :) bizony, holnap már cincogunk is :)

Zsanci :) és te jól mulattál Juliskazenén (Nonó unokahugi szerint így hívják :lol:) ? Én is úgy vágytam rá gyerekkoromban, hogy egyszer elmehessek a koncertjére, de nem jött össze.

És ez az Ábel mekkora koncertlátogató! múltkor a Kolompos, most meg Juliskazene :wink:

indianyo

Sziasztok!

Vica,
nagy gratula az unokaöcsihez!!! tudod milyen bandázás lesz itt nemsokára? két kissrác ott fog nektek rontani-bontani :wink: :lol: végül császár lett vagy beindult a dolog?és hogy hívják?

Zsan,
örülök, hogy a tömeg ellenére sikerült találkozni :D és köszi a bókot Ábel nevében is :wink: :D én is attól tartok h nagy franc lesz :D de itt mindegyik kissrác tiszta macsó és szívtipró - mi lesz itt ha ezek felnőnek? :lol:

Indi,
én is könnyeztem belül a koncerten :D mert én se jutottam el gyerekként egy koncertjére se; Ábel szinte végig aludt csak az utolsó pár számra ébredt fel de a lényeg h én jól mulattam :D (Zsan, egyébként miután elmentetek már Juci néni se látta értelmét tovább maradnia és lépett ő is :wink: :lol: )
szóval a szülők buliztak (jó részük is Jutka nénin nőtt föl) és én is annyira de annyira élveztem hogy végre hallottam élőben tissztára meg voltam hatva :D
csak egy bajom volt a koncerttel és jól ki is tárgyaltuk apjával, mégpedig az, hogy iszonyat szar a kísérőzenekara szegénynek; lehet h külön-külön jó zenészek, de szerintem magasról leszarják a gyerekeket, aki meg nem (pl Anti Tamás) az meg sajna mégse olyan jó zenész és amiket Juci néniek ír mostanság se olyan jók

és arra se vették a fáradságot, hogy a régi nóták JÓ kíséretét megtanulják; a sehall selát dömötört tök szétverte a dobos, mint általában az egészet - a hangosítás is jó szar volt...

egyébként azért a nagy koncertlátogatás, mert mondhatjuk, hogy apjával mindeketten zenészek vagyunk; ő egy db-ig profiként is űzte és most is tök jó lehetne csak semmi ambíciója nincsen és tök utálom amikor melletem dünnyög x zenész koncertjén , hogy ők bezzeg régen együtt zenéltek stb :x :roll:
lett vna később együtt is lehetőség (több) fellépésre felvételre stb de vhogy mindenki mindig tök beszari volt beleértve magamat is :)

úgyh maradt az h szétzenéljük a gyerek agyát; ha épp jóban vagyunk akkor együtt apjával, ha meg nem akkor is maradnak a koncertek illetve külön-külön Ábelnek a zenedömping; ma este is legalább fél óráig "altattuk" - jaj csak még ezt a nótát játsszuk el....:D gyerek már tök ki volt dőlve magától :)

bocsánat a hosszúságért...

:oops: :)

ZUZ???????????????????????

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vica, jó egészséget a babának és a mamának! :-)
Névnaposoknak sok boldogságot! :-)

széklet: a keneten kívül kérik. Ahogy elnéztem a szolnoki gondozóban, minden 36. hét körüli kismamának nyomták a dobozt. A védőnéni mondta, hogy az is lesz még, hogy minden meglegyen...
de hogy minek? :roll:
védőnéni: volt itt pár percet, kaptam kölcsön szopis videot, a norvég állam támogatásával. Ahhoz, hogy a 36. hétre meglegyen minden leletem, el kellett rohannom péntek reggel laborba, hogy hétfőn mehessek gondozóba az új beutalókért. Hihetetlen, de szülésig az utolsó kör. Azon gondolkoztam, de kihagynám már a gondozót, annyi bejegyzésem van...de jobban járok, ha itt megyek el laborba.

kórház: reggel hallottam, hogy kb. senki nem tud semmit. Ha változás lesz az leghamarabb január 1-étől, ha más nem dúla tuti bejöhet.
Szerintem is minden csúszik, vagy alkotmányellenes lesz, vagy adatvédelmi vagy más egyéb okból elvetik :-) mostanában ezek mennek...

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Hú, most írják a szolnokiak, nem csak széklet kell hanem tüdőszűrés is. most? babával???
és hogy az anyatej leadás miatt, szarmonella és társait szűrik, de arról szó sem volt hogy én le akarom-é adni, vagy nem...

Na ezt a rutint nem bírom errefelé :-(

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Hú, most írják a szolnokiak, nem csak széklet kell hanem tüdőszűrés is. most? babával???
és hogy az anyatej leadás miatt, szarmonella és társait szűrik, de arról szó sem volt hogy én le akarom-é adni, vagy nem...

Na ezt a rutint nem bírom errefelé :-(

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Jó reggelt!

ISTEN ÉLTESSE A KATALINOKAT ÉS AZ EMMÁKAT! :D /utólag is :oops: /

Vica:
gratulálok az unokaöcsihez! :D,minden szépet kívánva Nekik.

petergabi

Indi!
a Megatáncot azért tették át péntekre, mert a konkurens csatornán megjelenő Szombatesti láz - a mérések alapján - mindent tarolt. nem kevés kutatás igazolja, hogy legyen ámbátor az egyik csatornán bármilyen művészi értékkel bíró adás, ha a másikon ismert emberek mórikálják magukat, ők a nyerők. gondolom szombatra meg azért tették (piedone :DDDDD ) a Zsoldos katonát, mert ez érte meg költségvetésileg. minek tegyenek normális filmet, ha mindenki a Szombatesti lázat nézi a másikon? mondjuk én egyiket se nézem, nem kedvelem a táncot és főleg az utána lévő folytonos okoskodást a zsűri részéről. valamint bosszant ez az SMS-es dolog, mert rahedli lóvét gyűjtenek így össze, míg az Aranyág, vagy hasonló rendezvényekre felét sem.

Kisherczeg!
itt valami nem stimmel! tüdőszűrés no way terhesen!!! nehogy belemenj!
ancsipancsi

Ja! és levágattuk Lencsi haját fodrásznál. iszonyat golyó feje lett. tök édi! :)
ancsipancsi

Ruhák:
múltkor betévedtünk a Móriczon a One waybe, ahonnan a tesóm már hozott Lencsinek rucit. nagyon szép és jóminőségű cuccok voltak leárazva, vettünk pl. egy hosszúujjú, érdekes lukacsos anyagú bodyt 500 Ft-ért, és egy tök jó, magasra felfutó kertésznadrágszerűséget rózsaszín kordbársonyból 1900-ért, meg egy házi ruhát kb. 1600-ért.

itt az új frizura:
Kép

One way házi ruci: Kép

Body, gatya:
Kép

csak azért tettem be őket, hátha vki kedvet kap, mert elég jó áron voltak. (persze még egy csomó minden le van árazva)
ancsipancsi

Andi ! Megerősítem Ancsit: Mindenféle röntgen tilos várandósan!!!!!!!!!!!

indianyo

Vica,
éljen az új jövevény, aki nem is olyan kicsi :lol: :lol: Valószínűleg én nem olvastam elég figyelmesen: végül nem lett császár? :)

Andi,
röngten tilos terhesség alatt, hacsak nem élet-halál kérdés!!!!! Ezek elmebetegek????? :shock:

Kata, Tinu,
9 óra alvás úgy ment, hogy én esti szopinál beájultam, párom fürdette-fektette Dócit, aztán valamikor hajnalban félálomban adtam egyszer enni Marcinak, aztán tovább aludtam 6-ig :lol: És ollllyan jóóóóóó volt!!! :)

Ancsi,
nagyon édes Lencsi új frizurája! :)

hívnak, remélem, még jövök

v
kisün

EMMA és KATALINOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

VICA: GRATULA A KIS JÖVEVÉNYNEK!!! És a Nővérednek is persze és Apájának is!

mi is megyünk ma babalátogatóba a Péterfybe, mert megszületett párom unokatesójának Anna babája :)

PGabi: köszi a megnyugtatást - igy azért nyugodtabb szívvel adom majd a dednek a gyógyszert tovább!

Ki esett ki a megatáncból?? Sajna pont a végéről lemaradtam mert Kamilla zenélt! :?
A srácok nagyon tetszettek?!!!

Rylie
rylie

Sziasztok!
Tüdőszűrés: Én is így gondoltam. Reménykedem csak félreértettem, és a beutaló szülés után használandó fel. Bár egy kismama azt írta őt nem tudták rábeszélni, hogy terhessen elmenjen...:-(

Tv, megatánc: Engem az zavar ebben a műsorban (is), hogy csak a nézettségért tegyünk tönkre néhány tizenéves fiatalt. Nem tudom elhinni, hogy ez az eröltetett menet nem okoz nekik tartós károsodást testileg. A nagy okos szakértő zsűri, meg adminsztrál hozzá. Mert hogy egy tvcsatorna hülye az egészséghez, meg a tánchoz az oké, nézettségmotiváltak, de hogy koreográfusok, táncosok is???
Egy jó edző is attól jó, hogy pont abban a kellő pillanatban dobja be a törölközőt...szerintem. egy versenysportoló azért versenyző mert előbb hal meg mint feladja.
Én nézőként nem sérülnék, ha havonta lenne a műsor, vagy kevésbé lenne virtuóz...de szerencsétleneket egymás ellen engedték, ráadásul eladják nekik ez mekkora lehetőség és milyen különleges helyzetben vagy...
De rettenetesen sajnálom, és féltem őket. Ez a cirkuszi emberkínzás kategória.

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Ki mondta, hogy a papír nem ehető?! Domicsek nem ért egyet vele :lol:

Andi! A ti rendelőtöket fel kéne jelenteni! Biztosan sok tájékozatlan és jószándékú anyukát rá tudnak venni erre a röntgenre :(

indianyo

Ehető papír: rizspapír? :lol:

Andi, még szoptatósként se ajánlott menni tüdőszürésre!!! Ha mindenképpen papírt kér a rendelő, akkor a tavalyi papírt kell elfogadniuk.
zanza

sziasztok,
most akkor ma van advent első vasárnapja, vagy szenteste gyújtjuk meg az uccsó gyertyát????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
én is rákerestem tanácstalanságomban :D (külön fórum van nlc-n ezzel kapcs mármint h ma v jövô héten van-e az elsô adventi vasarnap) és az derült ki, hogy jövô héten

Kép

Kép

:D
szrekuc

ZSan :) a szabály az, hgoy a dec. 25. előtti 4. vasárnap Advent első vasárnapja, tehát jövő vasárnap.

indianyo

Kedves anyatársam, ki még nem kapott tőlem letöltős linket, szóljon, mert egyszerűen nem találom, hogy ki kért utoljára!

indianyo

Sziasztok,
Köszönjük a köszöntéseket minden druszám nevében is. :)
Hétvégén nagy vendégeskedések voltak nálunk, eszem-iszom partik a javából.

Vica,
gratula és nem győzöm hangsúlyozni, milyen szuper hogy a tesóval együtt babáztok. Bár mi is így tettünk volna :(

Vera,
naggyon szerencsés vagy, hogy Marci hajnalig alszik, bár 4 hó körül nekünk is volt 3-4 ilyen hetünk kb, azóta meg 3 óránként sziréna, de sebaj ez sem tart öröké (sajnos? :)

Nagy játékososk ezek a kereskedelmi tv-k, kedvem volna be sem programozni.....
A múltkor is amikor elmaradt a Mtánc, a "Nov 4-re való tekintettel"dumával ugye, nem azért ám, hogy ha a városban lenne egy jó kis csetepaté akkor azt élőben tudják közvetíteni!!
ááááá
Nem a nézők a fontossak hanem a nézettség.
De a Mtánc nagyon teccik :) Wanda-Dávidra "szavazok" persze csak így, az sms szavazás elveim ellen való.

Kép
akata

Sziasztok!

Vica, tesodnak gratula a babahoz! Vegul sikerult megszulnie vagy csaszar lett?

Kati neveben koszonom a koszonteseket! :)
Ketnapi vendegjaras volt nalunk, faraszto, de nagyon jo volt! :D

Ancsi, Lencsi nagyon helyes kis a rovid frizuraval! :D Miert vagattad le? One Way-es rucik klasszak, pont azt kapott Kata is ajandekba a tesomektol.

En Halasz Judit gyerekkoncerten eloszor fosulis koromban voltam. Epp gyakorlatoztam a suliban es delutan mentek a gyerekek HJ koncertre, en meg mint kisero. A csoporttarsammal jobban elveztuk, mint a gyerekek. :lol:
Gryllus a nagy kedvencem, hihetetlen jo eloado! Jartunk is rendszeresen a gyerekkel az FMH-ba Gryllus koncertekre. :D Az onzo tanito neni... :lol: :wink: :roll:

Ildi jobbulast!
A tobbi betegeskedoknek is!

Kisherceg, szekletvizsgalat, tudoszures??? :shock: :shock: :shock: Te jo eg! Minek? Nehogy engedd!!!
En meg csak remenykedem, hogy nem vagyok terhes, mert a lanyomat en vittem a rontgenezobe... :?

Tenyleg honnan a turobol tudhatom, hogy mikor vagyok fogamzaskepes, ha meg mindig nem jott meg? Homerozni nem vagyok hajlando! :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dorka!
onnan tudod, hogy teherbe esel-e. :)
ancsipancsi

Vica :) Isten hozta az unokaöcsit!!! Igazi óriásbébi :D :D Remélem majd mesélsz, ha ráérsz!

Rylie :) Gratula az új családtaghoz!! :D

Ancsi :) Nagyon édes Lencsi az új frizuval!! :D És a cuccok is nagyon menőek, tisztára egy rózsaszín álom :wink: :D

Andi :) Hű micsoda rendszer van Nálatok! :shock: Én is kaptam tüdőszűrőre beutalót, de tuti nem megyek!

Indi :) Bár még nem tettem, de én is szeretnék kérni linket! Köszi! :D
denizsa

Ancsi, hulye kerdesre hulye valasz... :D
Na mindegy, probalkozunk osztan kesz... :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, te is kislany vagy meg? :wink: :D en meguntam a bizonytalansagot, es elokapartam a homerot. nem olyan veszes am :D
ja es boldog nevnapot annak a szopis lanynak :wink:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca, te is? :shock: Oooo, mennyi idos is Benke? :D
A szopik szama a keztores utan ujra megszaporodtak, a vegen en is ugy jarok, mint draga nagymamam - a 7. lanya meg harom evesen is vitte a samlit, ha megkivanta. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, 20 honapos :oops:
anyam is mindig ezzel jon, h nemsokara hozza a gyerek a samlit :lol:

Coolio
recca

Recca, Dora, ti lesztek a következő "turnus"? :wink:

Asszem én még sokáig 1gyerekes leszek. :cry:

Indi, régebben küldtél hasonlót, vagy ez uaz? :roll: No ezt jól megaszontam. :wink:
zanza

Zanza, en szivesen lennek kovetkezo turnus! :lol:
Recca? :lol: :wink:
Zanza es te miert nem csatlakozol? Nem szeretnek tapitatlan lenni...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

tapintatlan meg plane nem... :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zanza :) ez ugyanaz, csak máshová költözött, viszont most naaaaagyon sok jó gyerekeknek való van rajta, főként mondókák és dalok, meg Gryllus, Kaláka,HJ és mesék is.

indianyo

Annyira rossz ilyen tudatlanságban lenni, szal valaki árulja már el, hogy kik estek ki a Mtáncból???!!! :shock: :P

Dóra, Recca : :o HAjrá csajok!!

Anna baba nagyon kis pici szépség volt .... hááát nem mondom, hogy én nem gondoltam rá, hogy milyen jó lenne nekem is egy ilyen kis bukta megint... 8) de mi még várunk, szal Tiétek a pálya ;)

De a Péterfy milyen egy lehangoló kórház???!!! Olyan igazi kórházfajta - zöld csempés, büdi, dögöljmegszagú - SZImre istenkirály hely!

Tűdőszűrés minek egyáltalán ??? Max akkor kérnek ilyen papírt ha le akarod adni majd a tejet hivatalosan pénzért - na akkor kell a székletvizsgálatos eredmény is, meg 1-2 évnél nem régebbi tűdőszűréses papír is.

ZUZ???

Rylie
rylie

RYlie :) tv2.hu és minden info a tiéd a Megatáncról, meg videok is vannak :) Barczi Laci és Somlai Dóra (lehet, hogy nem Somlai, hanem Sarlai ? de Dóra :wink: )

Jójcakát!

indianyo

még egyben 8)

Boldog Kata névnapot!!!!!

Újszülötteket Isten Hozta, sok boldogságot a családoknak!

Recca, Dora hajrá! :D

Kép
Kép
zuzmo1

Anna baba? :?: :?

Coolio
recca

Zanza, ezzel a tempoval, lehet, h csak a kovetkezo utani :wink: meg akar meg is elozhetsz :roll: ki tudja, lehet, h tenyleg eljutunk a samliig :lol: es akkor csak valami kosza szello segithet 8)

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: