Sziasztok!
Vica,
nagy gratula az unokaöcsihez!!! tudod milyen bandázás lesz itt nemsokára? két kissrác ott fog nektek rontani-bontani

végül császár lett vagy beindult a dolog?és hogy hívják?
Zsan,
örülök, hogy a tömeg ellenére sikerült találkozni

és köszi a bókot Ábel nevében is

én is attól tartok h nagy franc lesz

de itt mindegyik kissrác tiszta macsó és szívtipró - mi lesz itt ha ezek felnőnek?
Indi,
én is könnyeztem belül a koncerten

mert én se jutottam el gyerekként egy koncertjére se; Ábel szinte végig aludt csak az utolsó pár számra ébredt fel de a lényeg h én jól mulattam

(Zsan, egyébként miután elmentetek már Juci néni se látta értelmét tovább maradnia és lépett ő is

)
szóval a szülők buliztak (jó részük is Jutka nénin nőtt föl) és én is annyira de annyira élveztem hogy végre hallottam élőben tissztára meg voltam hatva
csak egy bajom volt a koncerttel és jól ki is tárgyaltuk apjával, mégpedig az, hogy iszonyat szar a kísérőzenekara szegénynek; lehet h külön-külön jó zenészek, de szerintem magasról leszarják a gyerekeket, aki meg nem (pl Anti Tamás) az meg sajna mégse olyan jó zenész és amiket Juci néniek ír mostanság se olyan jók
és arra se vették a fáradságot, hogy a régi nóták JÓ kíséretét megtanulják; a sehall selát dömötört tök szétverte a dobos, mint általában az egészet - a hangosítás is jó szar volt...
egyébként azért a nagy koncertlátogatás, mert mondhatjuk, hogy apjával mindeketten zenészek vagyunk; ő egy db-ig profiként is űzte és most is tök jó lehetne csak semmi ambíciója nincsen és tök utálom amikor melletem dünnyög x zenész koncertjén , hogy ők bezzeg régen együtt zenéltek stb
lett vna később együtt is lehetőség (több) fellépésre felvételre stb de vhogy mindenki mindig tök beszari volt beleértve magamat is
úgyh maradt az h szétzenéljük a gyerek agyát; ha épp jóban vagyunk akkor együtt apjával, ha meg nem akkor is maradnak a koncertek illetve külön-külön Ábelnek a zenedömping; ma este is legalább fél óráig "altattuk" - jaj csak még ezt a nótát játsszuk el....

gyerek már tök ki volt dőlve magától
bocsánat a hosszúságért...
ZUZ???????????????????????