A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Eszter !!Nagyon boldog szülinapot kivánunk neked!!!

Virág kisangyal,nagyon boldog névnapot kivánunk!!Puszi!!
Vendég

Gabó
reméltem,hogy nem csalódunk bennetek!!! :oops: :lol: :oops: :lol: :wink:
Mit csináltok cajok??Főztök??
Énnekem maradt tegnaprol oldalas,csak köretet csinálok hozzá.Meg desszertnek vaniliás kifli.
Sajna egyedül vagyunk ma csajok,este jön csak a Gyula. :cry:
Vendég

sziasztok!

reni,
dorka negyed 6-kor fürdött, utána szopizott, de nem sokat. nála az a gond, hogy nem akarja szívni a cumisüveget, kicsit megnagyobbítottam a lyukat, így megissza. szóval mivel nem evett, lefejtem, később azt megitta. gábor telefonált, hogy 7-kor elaludt. aztán 10 körül értem haza, akkor azt mondta, hogy fél 8-kor meg már fent volt, sírt is, meg el is volt egyedül az ágyában, de véglegesen fél 10-kor aludt el. tulképp bírt vele. vacsira kapott tejpépet. én nem szorgalmazom annyira a tápszert, én is inkább tejpépet adok, mert a tápszert nem igazán akarja meginni, szar íze van. a tejpépet én sűrűbbre csinálom, pépesre, mint egy főzelék. az ízlik neki, vacsir szokta kapni pancsi után, elalvás előtt pedig cici. ha kell. ha nem, akkor elalszik úgy.

eszti,
osztálytalim volt, általános isis. jó volt, jó volt látni őket, hogy kiből mi lett. tök megváltozott mindenki, furcsa volt. :)
hja, a rosszalkodás! :D csak nem mindegy mikor rosszalkodik az ember, házasság előtt, vagy közben! :lol: :oops: :shock: :lol:
nagyon szép szonja a képeken, tényleg igazi nagylány már! :) azon a mérleghintáson abban a kis pántban meg nagyon! :)

gabó,
na, az lett volna az első kérdésem, hogy milyen éjszakád volt, de akkkor inkább nem forszírozom, már leírtad! :lol: hmmm, de jó nektek! :)
és akkor most végülis lesz gitárja levinek? mert azt olvastam az oldalon, ha te nyered a licitet, át KELL venned az ajit, és ki is KELL fizetni, ezt mondja ki a ptk. is.

erika,
mi inkább illóolajat használunk, mint beusék, nekem émelyeg a gyomrom a füstölőtől, mindegy milyen illata van. nekem túl erősnek tűnik. de van, aki nagyon szereti! :)
én is küldtem képet a fenti F.P. játékra, meg is kaptam az utalványt, de nem hiszem, hogy fel fogom használni, mert 500 ft-ért nem megyek el szombathelyre, illetve azt hiszem 5000 ft feletti vásárlásnál lehet felhasználni...

csilla,
jajajj, szegény gyerkőcök!! :( mostanában kijárt nektek betegségekből rendesen! :? jobbulást kívánok mindenkinek!! és szecső már azért jobban is van, vagy csak azért megy suliba, mert már elfogyott a gyógyibogyó?

zsani,
hol voltatok? :P

és mindenkinek köszönöm, jól éreztem magam este! :)

de még nincs vége a jónak, csütörtökön évzáró vacsira megyek a melóhellyel. itt hegykőn lesz, engem is meghívtak! :) gábor viszont délutános lesz. azt mondta majd megbeszéli a főnökkel, hogy 9-től 5-ig menjen melóba és arra hazajön, mire mennem kell. de anyu már erősen lobbizik, hogy ááá, nem kell megvariálni, majd ő itt lesz vele! :wink: de sztem gábor lesz az erősebb! nekem végül is mindegy, csak legyen vele valaki.

jajj, tegnap mikor megjöttem este, bemntem dorkához, megpuszilni nem mertem, mert előte nem sokkal aludt el, inkább csak megszagolgattam! :lol: és most, hogy nem voltam itt este, különösen finom illata volt, jajj, de szeretem! :P

KépKép
viol81

rik,
mi anyóséknál kajálunk, hihihiii, megint megúsztam a főzést! :lol: :oops: :lol:

KépKép
viol81

ajajajj, Virág, boldog névnapot kívánok!

Kép

KépKép
viol81

Rik:belekéne vetnem magam a fözésbe..krumplifözelék lesz fasirtal.enm vasárnapi menü de ez fogy el :D

Viol:akkor végülis jol alakult minden.tökjo!

Basszus ugy megfáztam valhol mint a rosseb.egész nap tüsszögök .

KépKép
KépKép
beus22

ESZTER,NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Kép

VIRÁGNAK SOK BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Kép

Kép
hajnus

DORKÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!Milyen nagylány lett már! :D

Kép

Kép
hajnus

Beus,jobbulást,vigyázz magadra!

Kép

Kép
hajnus

Eszter!Nagyon Boldog Szülinapot!!

Viol!Akkor hál isten nem volt semmi gond este!!Mikor értél haza?
De jó lesz neked Csütörtökön!! :lol: :lol: :lol: :lol:
És amúgy jó volt az estéd?Jó van,de már látom,hogy írtad!!
Igen Levi kap egy gitárt,fűnyírót meg Miáú érintős hangoskönyvet!!Ezeket karira!!Meg majd még egy takarító szettet anyuéktól meg porszívót!!

Én ma engedtem fel husilevest volt a fagyiba meg rántok szárnyat sültburival meg pürével!!
Vendég

nah lassan kész a kajci!

mit csináltok délután?mindneki pihizni fog???

Nitta mi ujság???????????

Zsani:milyen volt tegnap?merre voltatok?????

KépKép
KépKép
beus22

Én pihizek!Apa meg a Husi már alszanak én még sütöm a krumplit magamnak most fogok kajcizini(még csak)!!

Nitta talán már meg is szült!!!Nem igen jelentkezik!!
Vendég

Hello!

Egyben vagyunk, csak nem netezek annyit. :) Kihasználtam hogy együtt lehetünk itthon.

Eszternek Boldog Szülinapot, Virágnak Boldog Névnapot kívánok én is!!!

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ha nem baj bemutatom a legújabb családtagot, ő a kis Patrícia tesóm második kislánya. :lol: :lol:

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat!

Sajnos Máté náthás lett, tegnap este óta folyik az orra, alig aludtunk, sokat sír, nyűgös. :cry: :cry: :cry:

Virág!

Nagyon Boldog Névnapot!

Kép

katus78

Eszter!

Nagyon Boldog Szülinapot!

Kép

katus78

Sziasztok!
Most aludt el a lánykám,mert reggel kicsit soká ébredtünk(fél 9 :oops: 9,igy csak most tudtam elaltani.?Most rohano felmosni,mert azt nem lehet amig fent van,mert sikálja akezével a felmosott padlot! :lol:

Viol
a kajci finom volt?(a tegnapi,meg a mai is)Örülök hogy jol érezted magadat,kell ilyen nekünk is.Ugye milyen jo volt hazajönni ugy hogy minden rendben,pici alszik....és nagyon-de nagyon fincsi illatuk van!!!!!!
Nem hiszed el,de én mikor viszem fürdetni,még a levetett ruhájában is beleszoktam szippantani,olyan JOOOOO Petra illata van!

Nitta
örülök,hogy jol vagy!Pihizzél sokat!És néha jelentkezz be,mert nagyon aggodunk ám!!!!!

Gabó
hogy-hogy nem a családdal eszel?Suttyomban????
Vendég

Nitta
nagyon szééééépppp!!!!!Gratulálok a tesodnak!könnyü szülése volt?És mikor lett meg?De jo eggyütt fogtok babázni!!! :lol: :lol:
Vendég

Katus!Nagyon sajnálom,hogy Máté megint náthás jobbulást neki!!! :lol: :lol: :lol: És sok + energiát nektek!!!+++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem ennyi elég lesz erre a napra és éjszakára!

Nitta!Jól bírod!Használjátok is csak ki ezt pár napot,mert utánna jön a NAGYBETŰ ÉLET!!!
Szorítok neked!!!
Nagyon gyönyörű az új kis jövevény!!

rik!Soha nem velük eszem!ezt már így szoktam meg először eszik apa és a Husi és autánna én nyugottan,mert a Levitől nem lehet!!
Nálunk Levi fél órát aludt ,mert apja is elaludt mellette és korkolt és a gyerek felébredt.Kíváncsi leszek meddig bírja most épp banánt eszik meg az ajtó előtt eszetlenkedik és közben énekel!!!
Haláli!!!Most meg a banán héjjával játszik a Cleo meg lesi mit csinál a gyerek!!
Vendég

gabó
tényleg vásott egy gyereked van!!!(kis elevenség!) :lol:
Én lehet nem birnám vele a tempot!
Szegény gyerkőc nem tud aludni apa horkoládátol.....ezek a férfiak! :lol: :roll:
Vendég

Katus
jobbulást a kisembernek!!Tényleg kellenek neki a pozitiv energiák!!! :lol: :lol:
Vendég

Cajok!!
Meghivot tud valamelyitek szerezni az iwiw-be?
Vendég

Rik!Én megpróbálok mindjárt kérek egyet!!!
Hát rohadt nehéz vele és mi lesz majd később?
Vendég

Megkértem!!!Remélem küldenek!!
Vendég

Eszter! Boldog szülinapot!

Kép

Virág! Boldog névnapot!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Taknyos az egész család. Mira kezd kikeveredni de átragasztotta a taknyit meg a köhögést Noelre. Fasza! Holnap elviszem dokinöhöz, hogy kell-e rá vmi vagy magától gyógyul.

Katus! Nálatok is elég gyakran taknyi Máté, nem? Noel is ilyen. Te mit csinálsz csak leszívod és kész?

KépKép
KépKép
mirama

Apukám pénteken lesz 60 éves. Nem tudtok vmi aranyos rövid szülinapi idézetet? Keresgéltem a neten de semmi jó. Olyat akarok amit az unokák adhatnak a nagypapinak.

KépKép
KépKép
mirama

Eszter! Boldog szülinapot!

Virág! Boldog névnapot!

Kép

Csilla, na ez nem semmi. :roll: gondoltam, hogy jól belekeveredtetek :cry: :cry: :cry:
Remélem Enikőnek jó lesz a csizmi :wink:

Na ha az az én kezem lenne a koszorús képen elég sokat kellett volna gyúrni a három gyerekre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma volt Ágnes keresztelője :wink:
Most van az ovis úszótanfolyam, Mártonnak reggelre megfájdult a torka :evil:

Katus, megint csak körbefertőznénk egymást :cry: :cry: :cry: :cry:
Gyógyuljon Máté gyorsan!!!!!! :P :wink:

Iván fél éves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:
Dorka vezet, Ágnes a sereghajtó :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Gabó
köszi!
A gosztolakati@gmail.com ra szeretném,mert a barátosnémnak lesz!

Mirának,Noelnek is jobbulást kivánunk!
Vendég

rik!Szívesen!!!

Mirama!Sajnálom,hogy átragatt rátok is ez a takony jobbulást az egész családnak!!
Vendég

Amica! Gratula a keresztelöhöz!
Mira 4 hónapos volt megkeresztelve, Noel még nincs. Pedig már annyira szeretném!! De egyszerüen nincs keresztszülö jelölt! Nem vállalja el valaki? :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Köszi Gabó, remélem már kifele megyünk a taknyiból. Engem végülis nem zavar, a gyerekeknek rossz. :(

KépKép
KépKép
mirama

Nitta:pihenj sokat!!!
nagyon szép kislány Patricia!

Amica:gratula ágnes keresztelöjéhez!!

Dorkának meg boldog hófordulot!

Minden betegnek jobbulást!!!!

Ivánnak boldog fél éves szülinapot!

Volt már valaki a fő téren?????

KépKép
KépKép
beus22

Szép estét!

Rik,
Hát tesómnak olyannyira könnyű volt a szülés, hogy a Bikkes dokinak még a kesztyűt sem volt ideje felvenni, tartotta vissza a picit egyik kezével amíg a másikra a nővér húzta a kesztyűt.

Köszi lányok, hogy gondoltok rám, szégyenlem, hogy most keveset írok nektek, de ha már itthon leszünk együtt, igyekszem pótolni.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Virágot a Virágnak! Boldog névnapot!
Kép
Esztermami Boldog szülit!!
Kép
és bizony Iván fél éves!! :wink: Dorkának és Ágnesnek is boldog hófordulót!! :P :P
Vendég

Sziasztok!Köszönjük a névnapi köszöntéseket!
Eszter neked meg nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Majd később jövök!Este jó volt fél2-re értünk haza.

KépKép
kola2

Virág, boldog névnapot kívánok!!!

Eszter, boldog születésnapot!!!

Dorka, Ágnes, Iván, boldog hófordulót nektek!!

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT IVÁN!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

jo estét mkinek..dobok fel pár képet.. Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
beus22

Ilyen az idei koszorú :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Megjöttünk Szegedről. Minden rendben volt Kincsővel, csak nagyon fáradtak vagyunk. Holnap jövök, és visszaolvaslak Benneteket, és mesélek. Lesz adventi találkozó? vagy már lemaradtam róla?, szeretnék veletek találkozni. Megyek zuhizni, aztán irány az ágy!
Jó éjt!

Anikó

Kép[/url]
quito

ÁGNESNEK ÉS IVÁNNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!

Kép

Kép
hajnus

Anikó, nem maradtál le találkozóról! :D
Üdv itthon! :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Szép jó estét!

Na az előbb írtam egy hosszút és nem eltüntette?!!! :twisted: :twisted:

Dorka, Ágnes, Iván,
minden jót a hófordulóra!!

Virág, nagyon boldog névnapot!

Köszönök minden jókívánságot!

KépKép
KépKép
esztermami

Andi,
nagyon szép lett a koszorÚ!!
Gratulálok a keresztelőhöz! Melyik templomban volt?

Anikó,
üdv itthon!!

Beus,
nagyon édesek a fotók!!

Nitta,
gondolunk Rátok!
Gratula a tesódéknak!! Gyönyörű a babó!

Kriszti, Csilla, Katus,
jobbulást a gyerkőcöknek!

Viol,
örülök, hogy jó volt tegnap,
ügyes a kis családod! Megértem, hogy izgultál, én amai napig szoktam...

KépKép
KépKép
esztermami

Képzeljétek, ma a Győrben jártunk, többek között az állatkertben!!
Nagyon jó volt és Vince nagyon élvezte, csak aztán elfáradt, de nagyon aranyos volt!!

Ti ismeritek azt a helyet?

KépKép
KépKép
esztermami

Egy utolsó kérdés:
ismer valamelyikőtök egy Vilma nevű szülésznőT?
esetleg az elérhetőségét?

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,
sajnos, nekem már lejárt a meghívóm, de most kértem egyet!
Ha Gabó hamarabb meg is kapja, még jól jöhet :wink:

KépKép
KépKép
esztermami

Virág, boldog névnapot kívánok!!!

Eszter, boldog születésnapot!!!

Dorka, Ágnes, Iván, boldog hófordulót!!

Nercsi!

Nekem a Freyler dr.-nö szegröl vegröl rokonom meg dolgoztam is vele együtt meg anno a Fotexnel! Mashoz ha jol tudom nem is tudtad volna vinni Alizt, mert csak ö foglalkozik gyermekszemeszettel a varosban. ( Legalabb is igy volt!) Nagyon jo szakember csak hat van egy stilusa, amit nem mindenki kedvel. Eleg katonas! Mas szo nem jut eszembe igazan ahogy jellemezni tudnam. :)
MAjd ird meg mi volt.

Viol!

MA mi is tartottunk egy föprobat az este. Hat az eredmeny egy nagy FOS! :evil: Mar elnezest, siman lefejtem 190ml tejet aztan a Dieter megprobalta neki odaadni. 40 ml utan üvöltött es nem volt hajlando inni. Gondoltam atveszem en, kicsit szoptatom es majd bedugom a szajaba a cumosüveget. Szopott, de abban a pillanatban, hogy a szajahoz ert az üveg mar visitott is.
Ugyhogy a karacsonyi bulira a Dieter egyedül megy! :evil:

Nitta!

Nagyon helyes a tesod kislanya.
Hogy vagy?

Kriszta!

Nektek meg javulast kivanok!

Talalkozo lesz akkor karacsony körül?????????????

Kép
Kép
reni76

Nalatok is rosszul megy a BABANET oraja?

Kép
Kép
reni76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: