sziasztok!
na,itt vagyok én is.a hetünk nagyon kaka.zórát és szecsőt tegnap vittem vissza a dokihoz,szecsőnek kedden jár le a gyógyszer,szerdán mehet suliba.zóra viszont tüdőgyulladásos.tegnap este 6-tól volt a rendelés,még onnan elmentünk röntgenre,de már előbb a doki felírt erősebb gyógyszert,hétfőn vissza kell vinni.de nagyon borzasztóan köhög(éjjelente aludni sem tudok,vagy hallgatózok,hogy jól van-e,vagy köhög és rohanok hozzá-nagyon félelmetes hallani,néha szinte fuldoklónak hallom)mírát meg a fülészetre kedden kell visszavinni,remélem meggyógyul rendesen ő is.szóval most jól összejött a betegség.teljesen kivagyok.(a nagyok azért már jól vannak,sokat játszanak,veszekednek,de zóra rosszul van,sokat hisztizik,de szerencse,hogy péter csütörtök óta szabin van,legalább nappal le tud váltani zóránal).így csütörtökön én is almáspitét sütöttem

,csak az enyém nem volt ilyen nagy,mint a gabóé.
andi
azért csak van szabadidőd,ha adventi koszorút csinálsz

.nekünk nem szokott lenni,nem is tudnám hova tenni(nincs ebédlőnk,a dohányzóasztalon meg nincs biztonságban-meg igazából én nem is vagyok ilyen dekorációs)
eszter
szonja milyen komoly nagylánynak tűnik a babakocsijával!
ábizsani
jobbulást!szerencsére én nem ismerem ezt a hányós dolgot,soha semmi bajom nem volt terhesség alatt(kisebb hányinger míra kakija szagától,meg a mentolos fogkrém zavart,azt meg lecseréltem herbálra)
nem is tudom mit akartam még írni,mert most nagyon sokat kellett utánatok olvasni,olyan sok nappal le voltam maradva.talán ha visszaáll a rend(ovi,suli) majd jövök megint rendesen.bár elővettem a tavaly abbahagyott gobelinemet,folytatni kéne,van jó barátunk(család),akiknek már ajándékoztunk karácsonyra ilyet és nagyon szeretik,mindig kérdezik,hogy csinálom-e még,mert olyan szép,stb...lehet,megint kapnak egy szépen kivarrt képet
jó hétvégét mindenkinek!gabó,jó éjszakát!!!